Verde Hotel Icmeler 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 5.910
№75 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta ciematā Icmeler. Tā tika uzcelta 1992. gadā un pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas (1 lifts). Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар LaanaS
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s 2019.  gada jū lijā. VIESNĪ CAS IZVĒ LE. Meklē jā m bezvī zu valsti, jū ru, pludmali, skaistu vietu, ekskursijas, viesnī cu pie jū ras, viss iekļ auts un pieņ emamas atsauksmes. NORĒ Ķ INĀ JUMS. 9 no rī ta bijā m viesnī cā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2019.  gada jū lijā.

VIESNĪ CAS IZVĒ LE. Meklē jā m bezvī zu valsti, jū ru, pludmali, skaistu vietu, ekskursijas, viesnī cu pie jū ras, viss iekļ auts un pieņ emamas atsauksmes.

NORĒ Ķ INĀ JUMS. 9 no rī ta bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā teica, ka reģ istrē š anā s ir pulksten 14. Koferi un somu mums atļ ā va nolikt bagā ž as nodalī jumā . uzlikā m papī ra rokassprā dzes (domā jā m, ka tā s ir ī slaicī gas, bet visi nē sā ja lī dz svē tku beigā m) un aizsū tī ja brokastī s. Pabrokastojā m, aizstaigā jā m lī dz Jet Migros veikalam, lai kaut ko nopirktu par dolā riem un dabū tu sī knaudu Turcijas lirā s. Kurs pieņ emams, gandrī z kā blakus esoš ajā valū tas maiņ as punktā . 1 dolā rs = 5.4 liras. Mē s atgriezā mies viesnī cā un katram gadī jumam pajautā jā m, vai istaba ir brī va. Puisis sā ka zvanī t, bet vecā kais menedž eris paskatī jā s uz viņ u un mums teica, ka viss ir aizņ emts. Pagaidiet. Aizgā ja un apsē dā s pie bā ra. Pa š o laiku atbrauca vē l viena tū ristu partija un kaut kā agrā k tika iekā rtota, bet ne visi.
SECINĀ JUMS: vai nu mē ģ iniet piedā vā t naudu par agrī nu reģ istrē š anos, vai arī sauļ ojieties, kā mē s to darā m, nenokā rtojoties lī dz pulksten 14.

TROKSNIS. Izlasot atsauksmes, ka jā ņ em istabiņ a nevis pretī Irish bā ram, kas grabē lī dz vē lai naktij, mums palū dza iedot klusu istabiņ u, bet tieš i pulksten 14 mums tika nodota istabas atslē ga ar skatu uz š is konkrē tais bā rs. Viņ i lū dza pā rģ ē rbties. Ilgi paļ ā vā s, bet piedā vā ja istabu ar skatu uz Diā nas viesnī cu. Piekritu, jo viņ i kategoriski teica vai nu š o, vai to. Bet, kā sapratu, š ajā viesnī cā nav klusu istabu! Viesnī ca ir apaļ as formas, un to no visā m pusē m ieskauj dā rdojoš i stieņ i, un Diā nas viesnī cā dā rdē ja lī dz pulksten 23.30-0.00, ne klusā k. Pat tad, kad durvis bija aizvē rtas un kondicionieris bija ieslē gts, diskotē kas dā rdoņ a bija mū su istabā . Varē tu kaut kā pielā goties š im rež ī mam, bet tieš i zem mums, viesnī cas pirmajā stā vā , ir karaoke un ū denspī pes bā rs! Š eit viņ i varē ja iedegties lī dz pulksten 3 naktī , pā rsvarā briti. periodiski dziedā ja savus opusus.
Reiz mē s pamodā mies ap pulksten 2 naktī no dzimtā s dziesmas "Uz nedē ļ u, pirms otrā s, es aizbraukš u uz Komarovu. " Puisis dziedā ja skaisti, bet ļ oti skaļ i. Kad lasī ju atsauksmes, man likā s, ka tā s pā rspī lē par troksni, bet izrā dā s, ka viņ i to pat mazina. SECINĀ JUMS: viesnī ca nav domā ta vā jprā tī gajiem, negaidiet klusumu.

ISTABA. Kā jau aprakstā standarta numurs, diezgan normā ls, bez volā niem, bet no senatnes nekrī toš s. Acī mredzot katrā numurā ir viena divguļ amā un viena vienvietī ga gulta. Vienguļ amā gulta tika izmantota labā kai TV skatī š anai. Tā kā cilvē kam, kas guļ pie sienas, to vienkā rš i nav iespē jams skatī ties, jo televizors atrodas uz vienas sienas gar gultu. Ledusskapis ir paslē pts skapī , mazs un knapi dzesē još s. Skapī ir pakaramie, plaukti un seifs, kuru mē s neizmantojā m. Tualete apvienota ar duš u. Ejot duš ā , ū dens sakrā jas uz duš as grī das un pē c tam ilgi nepazū d. Tualetes pods ar bidē funkciju. Ir fē ns.
Š ampū nus, ž elejas, ziepes reģ istrē š anā s laikā nemanī ja, bet, ja palū gsi, iedos mini porciju no š iem labumiem, bet paš i nepapildinā sies. Mums vē lreiz jā atgā dina. Balkons ir mazs. Mums bija divi krē sli, bet nebija galda. Daž reiz viņ i izņ ē ma naktsskapī ti un malkoja dzē rienus, klausī jā s kā rtē jo krievu-turku diskotē ku no viesnī cas Diana vai skatī jā s dejas bā rā Blues Brothers (jū s joprojā m nevarat gulē t).

UZTURS. Apaļ š restorā ns zem stikla kupola, tā pē c kondicionieri netika galā , smacī gs. Bet jū s varat ē st pie baseina, ja atrodat ē nas. Es gribē ju detalizē ti aprakstī t brokastis, pusdienas, vakariņ as, bet daudzi jau š eit ir rakstī juš i. Tā pē c tikai mani iespaidi: var nodzī vot 12 dienas gan tiem, kas mī l dā rzeņ us, gan tiem, kas ē d vistu un zivis. Cā lis katru dienu bija daž ā dā s formā s, zivis pē c divā m dienā m, kotletes (bite) neē da. Biež i grilē tu un vistu, un tī taru, un zivis. Liellopu, cū kgaļ u neatceros. Kartupeļ i un kartupeļ u biezeni un dā rzeņ i un kartupeļ i un š ķ ē les, makaroni, rī si.
Brokastī s biež i pankū kas, vienmē r olas (vā rī tas, olu kultenis, olu kultenis ar dā rzeņ iem, ceptas olas), sieri, sviests, desa (biš u). Katru dienu arbū zs neierobež otā daudzumā , daž reiz ā boli, plū mes. Kū ku ir daudz, bet tā s visas ir lī dzī gas. Alkohols jā lieto bā rā . pie smaidoš ā bā rmeņ a. Sarkanvī ns nepatika, labā k baltais, dž ins ar toniku, normā ls alus (bet viegli, laikam atš ķ aidī ts), garš ojā m arī vē ž us. Tas jā dzer ar ledu un jā nomazgā ar aukstu ū deni. Mē s atnā cā m uz istabu paē dā m, rā jā m sevi par rijī bu))). SECINĀ JUMS: pieauguš ajiem ē diens ir normā ls bez gardē ž u lū gumiem, bē rniem nav graudaugu, tikai graudaugi un piens kastī tē s.

PLUDMA. Jū ra vienas viesnī cas Aqua attā lumā . Lī dz 5 minū tē m, bet ir š ī s viesnī cas pludmale. Pē c tam vē l 3 minū tes pludmales sā kas no bā riem un kafejnī cā m. Mē s devā mies uz Coco pludmali. Lai izmantotu 2 sauļ oš anā s krē slus un lietussargu, par divā m frā zē m ar ledu jā samaksā vismaz 36 liras. Var arī alu par 20, picu utt, bet ne mazā k par 36 lirā m.
Turklā t tiek dots numurs no Wi-Fi, bet tas ir vā jš . Š o pludmali pā rsvarā apmeklē briti. Bukpuikas uzreiz ieņ em vietas pie jū ras, jo abi atnā k un sā k pirkt pie viņ iem ē st un dzē rienus visu dienu. Starp citu, postu cī ņ ā s runā angliski, bet nedaudz saprot arī krieviski. Viesnī cai ir arī sava pludmale, no viesnī cas jā iet 10-15 minū tes lī dz Munamar beach viesnī cai un kaut kur š ī s viesnī cas vidū ir statī vs Idas Hotel - tā ir mū su bezmaksas dā vana. Jā nā k agri. 9 vai 9.30 vietu vairs nav. Lietussargi atrodas ļ oti tuvu viens otram, ir vairā k cilvē ku, un jū ra ir vē sā ka nekā Coco pludmalē . Atkal visiem, kas rakstī ja, ka Ič melerā jū ra ir forš a, ir taisnī ba. Ienā c ar uzmundrinā juma sajū tu, ū dens vietā m vē sā ks. Viņ i saka atslē gas. Peldē ties pē c tam ir labi, bet stundā m ilgi sē dē t jū rā , kā Kiprā , nav ī paš i veiksmī ga. SECINĀ JUMS: pludmale ir labā ka no kafejnī cas (par to jā atstā j naudas summa), pludmale no viesnī cas, vietas jā ieņ em agri, kā arī bezmaksas pilsē tas.
Jū rā ir 23 grā di, tā vairs nenotiek, lai cik karsts bū tu.

TURĒ JUMI. Mū su pirmais izbrauciens bija makš ķ erē š ana, aģ itē ja viesnī cas kaimiņ š . Mē s paņ ē mā m no Alik pretī viesnī cai. Nokļ uvā m Marmarisā (tā ir tuvu, vē l apmē ram 10 minū tes), pā rsē dā mies uz laivu. Izsniedza makš ķ eres ar 4-5 ā ķ iem, ē smu un mē s peldē jā m apkā rt salai iepretim Marmarisai, periodiski apstā joties. No 14 cilvē kiem noķ ē ra tikai 2 zivis un tad mazas. Ī sā k sakot, pastaiga pa jū ru pusi dienas un 15 $ no priekš gala. Ne tikai tas, ka, ierodoties krastā , autobuss mums nebrauca, bija jā iet karstumā un jā brauc ar taksi. Viņ i sū dzē jā s Alikam, atvainojā s un atdeva naudu par taksometru. Bet vairā k nekā di braucieni viņ am netika ņ emti. Un viņ i devā s ekskursijā uz Daljanu nā kamajā ielā no Irinas (2 stundas ar autobusu lī dz ezeram, stunda ezerā ar laivu, tad dubļ i un termā lie avoti (daudz cilvē ku), tad uz jū ru no Bruņ urupuč a. pludmalē un atpakaļ ) USD 25 vienai personai un par Egejas jū ras salā m USD 30 (5 pieturas un peldē š ana, ē dieni un dzē rieni iekļ auti).
Mums patika abi, ī paš i Egejas jū ras salas. Paš i ar dolmuš u (4 liras) devā s uz Marmarisu, lai pastaigā tos un noskatī tos dejojoš u un dziedoš u strū klaku š ovu. Skaistums. SECINĀ JUMS: Daljana un Egejas jū ra ir apskates vē rta, interesanti. Marmarisa neatkarī gā m pastaigā m ir obligā ta.
Вход в отель Номер Ванная комната Ванная комната Ванная комната Лобби Лифт Ресторан
аватар inysik80
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tagad esam krā š ņ ā vietā – Ič melerā . Tū risma operatora priekš likums sā kumā neizraisī ja entuziasmu, es ī sti negribē ju doties uz Turciju. Bet.... Viņ i to nenož ē loja. Ļ oti skaista vieta ar skaidru jū ru. … Tomēr ▾ Tagad esam krā š ņ ā vietā – Ič melerā . Tū risma operatora priekš likums sā kumā neizraisī ja entuziasmu, es ī sti negribē ju doties uz Turciju. Bet.... Viņ i to nenož ē loja. Ļ oti skaista vieta ar skaidru jū ru. Viesnī ca ir normā la (tā zvaigž ņ u vē rtē jumam). Viņ i apsē dā s bez problē mā m. Ē diens - brokastis ļ oti pieticī gas, bet pā rē jais labs, izsalkuš i nebijā m. Ē dam pā rsvarā dā rzeņ us (esam tā di, salā tus ar majonē zi pat neesam mē ģ inā juš i. Cilvē ki ē d). Vienmē r ir gaļ a – tī tara sautē jums, grilē tas zivis. Augļ u nav daudz – arbū zi, ā boli, apelsī ni. Ļ oti tuvu jū rai. Nav pludmales! Publiski - bez lietussargiem neuzdroš inā jā mies, sadedzinā m. Braucam uz daž ā dā m pludmalē m, maksa visur vienā da - 4$ (iekļ autas 2 dzē rieni, 2 sauļ oš anā s krē sli zem lietussarga), uzreiz norā diet, ka par visu dienu. Tikai tī rī š ana telpā ir aizē nota, vai drī zā k tā s pilnī ga neesamī ba. Viņ i piekā ra zī mi, aicinot to sakopt, bet viņ i izmeta tikai atkritumus, viņ i pat neslaucī ja grī du. Labi, mē s neesam netī ri, bet nepatī kami! ! ! Tā pē c esi pozitī vs! ! ! Dzī ve ir skaista!! ! !
аватар Yana_UA
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kotnē ji devā mies uz Idas Club, bet ierodoties join up pā rstā ve teica, ka tur nav vietas un š im ī paš niekam ir citas viesnī cas, ne sliktā k, mē s tur tiksim izmitinā ti. Kā mē s vē lā k sapratā m, viņ iem ir labi izveidota shē ma, viņ i pā rdod vauč erus viesnī cai ar labā ku novē rtē jumu, un tad viņ i apmetas pā rē jā s divā s (Idas Park un Idas Hotel). … Tomēr ▾ Sā kotnē ji devā mies uz Idas Club, bet ierodoties join up pā rstā ve teica, ka tur nav vietas un š im ī paš niekam ir citas viesnī cas, ne sliktā k, mē s tur tiksim izmitinā ti. Kā mē s vē lā k sapratā m, viņ iem ir labi izveidota shē ma, viņ i pā rdod vauč erus viesnī cai ar labā ku novē rtē jumu, un tad viņ i apmetas pā rē jā s divā s (Idas Park un Idas Hotel).
Reģ istrē jā s 14:30, lai gan 11:00 noteikti bija brī vas istabas. Bet noteikumi ir noteikumi, nav par ko sū dzē ties. Uzreiz tika dotas rokassprā dzes, paē dā m pirms reģ istrē š anā s.
Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Ir pā ris krievvalodī gie, angliski runā viduvē ji, bet cenš as saprast, ā rkā rtē jos gadī jumos var paskaidrot uz pirkstiem un ar telefonu).
Dotā istaba nav slikta, no trū kumiem - nedaudz trokš ņ ains un piloš s kondicionieris. Ir palicis zem tā vai viņ am dvieli un samierinā jies: ). Nedē ļ as laikā gulta netika mainī ta, uz grī das nemetu, jo bija tī ra. Dvieļ i mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī . Numurā bija minibā ra ledusskapis.
No ziepju piederumiem bija nelielas ziepes un divas pudeles ar ž eleju un š ampū nu. Paņ ē mu lī dzi savu mazo š ampū niņ u, visa pietika. Visiem viesnī cas numuriem ir balkoni. Mū sē jais atradā s 3. stā vā (3304), skats uz bā riem, viesnī cā m un kalniem.
Mums lī dzi atbrauca puiš u kompā nija, viņ i arī nokļ uva nepareizā viesnī cā un dabū ja sliktā kas istabas, 5 stā vā , bija ļ oti karsts pat ar kondicionieri, daž iem nebija duš as.
wi-fi ir tikai vestibilā un tad marš rutē tā js ar ļ oti ierobež otu skaitu vienlaicī gu savienojumu, ne vienmē r var pieslē gties.
Baseins ir mazs, kas mani apbē dinā ja, Idas klubā tas ir daudz lielā ks. Ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.
Un galvenais mī nuss ir ē diens. Viņ a š eit ir než ē lī ga, pat ja jū s neesat liels gaļ as ē dā js. Pē c Idas klubā iekļ uvuš o atsauksmē m, bija gaļ as izvē le, te labā kajā gadī jumā bija vista, kotletes ar sviedru garš u (iespē jams, jē ra garš a). Desiņ as, desiņ as brokastī s - sojas. Daž reiz vistas vietā viņ i deva sojas steiku. Arī biezenis ir neē dams.
Bet tur ir daudz dā rzeņ u, olī vu, neticami garš ī gas rukolas, neko tā du neesam redzē juš i. Bija vairā ku veidu sieri, suluguni ir ē dami, pā rē jie ir ļ oti sā ļ i. No augļ iem, arbū ziem, apelsī niem, daž reiz ā boliem un greipfrū tiem. Saldumi - vietē jie cepumi, kas mē rcē ti vai nu medū , vai sī rupā , garš ī gi. Pirmā s pā ris dienas tas ir vairā k vai mazā k pieļ aujams, tad organisms sā ka prasī t normā lu ē dienu, jo apkā rt ir daudz kafejnī cu. : ) No dzē rieniem - automā ti ar pulverizē tu kafiju, tē jas maisiņ i un automā ts ar sulu-nektā riem - honorā rs, ķ ī mija š ausmī ga. Bā rā kola, sprite, fanta ir ī stas, garš ī gas. Alus nav rū gts, viegls, mums patika. Izmē ģ inā jā m arī dž ina toniku, arī parasto.
Ir tuvu jū rai, apmē ram 5 minū tes. Savas pludmales nav: vai nu pē rc kaut ko vietē jos pludmales bā ros vai ar dvieli bezmaksas pludmalē.
Ič melers ir nesalī dzinā mi skaists un tī rs, apkā rt viss zied, jū ra un gadi, gaiss tī rs. Daba aizē noja visus viesnī cas trū kumus!
Es iesaku doties jū ras ekskursijā s tieš i krastmalā , un tas ir lē tā k, un viņ i stundā m ilgi nebrauks ar autobusu, savā cot tū ristus no visā m viesnī cā m. Ekskursijā uz Egejas jū ras salā m devā mies tieš i krastmalā par 12$ no cilvē ka, norā dī tajā laikā laiva visus paņ ē ma un nogā dā ja kuģ ī , nevienu nesagaidī ja, apsē dā s un brauca. Bija jaukas pusdienas ar grilē tu vistas steiku. Krā š ņ i lī č i un savvaļ as pludmales. Iesaku ņ emt lī dzi masku, ja prot nirt, jū ra ļ oti sā ļ a, cep acī s. Ū dens ir dzidrs un tī rs, ar masku ir jautri nirt. Vietē jos veikalos maskas cena ir aptuveni 60 liras.
Izbraukā jā m ekskursiju uz Kleopatras salu pie viesnī cas par 19$ no cilvē ka, tur arī dī vaini uzraksti krievu valodā : "Boris you are right" un "Boris is here" : ) - Neiesaku! vairā k nekā pusotru stundu mē s tikā m kratī ti autobusā , viņ i visus savā ca Ič melerā un Marmarisā un tad atpakaļ tā dā paš ā veidā . Pat ierodoties salā , laiva aizbrauca, nevienu nebrī dinot, es biju ļ oti noraizē jies.
Ir arī labas 3 stundu ekskursijas uz saliņ ā m un savvaļ as Egejas jū ras pludmalē m par 30 lirā m no cilvē ka, izbraukš ana 13:30.10-15 cilvē ki laivā.
Ar viesnī cas ceļ vedi ekskursijas ir daudzkā rt dā rgā kas, piemē ram, Egejas jū ras salas vienai personai maksā.30 USD. Gids Ramis ir augstprā tī gs, viņ š melos, ka ā rpus viņ u ekskursijā m apdroš inā š ana nav spē kā , viņ š paņ ē ma mū su talonu un pē c tam trī s dienas skrē ja viņ am pakaļ , lai to atgrieztu. Neiekrī ti viņ a viltī bā s, apdroš inā š ana ir spē kā visur.
Noī rē jā m skrejriteni, 50 liras uz 2h, krastmalā dā rgā k. Vairā kas reizes jautā jiet vē lreiz, vai akumulators ir uzlā dē ts, tad noteikti iedos normā lu. : )
Pirms naudas maiņ as noteikti uzkrā jiet sauļ oš anā s lī dzekli un pā rbaudiet valū tas kursu, viņ i cenš as apmā nī t.

Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, sū dzī bas bija tieš i Join Up, diez vai tā s atkal izvē lē š os.
Вид с номера Вид с номера Вид с номера
аватар esperanto1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s viesnī cā Idas Park Hotel (ex Verde) no 2.06. 2018. lī dz 10.06. 2018. Viesnī ca ir pamatī gs č etrinieks, bet es pat liktu 4+ par personā la pieklā jī bu un uzmanī bu. Viesnī ca pē c nesenā s restaurā cijas. Ir peldbaseins. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā Idas Park Hotel (ex Verde) no 2.06. 2018. lī dz 10.06. 2018.
Viesnī ca ir pamatī gs č etrinieks, bet es pat liktu 4+ par personā la pieklā jī bu un uzmanī bu. Viesnī ca pē c nesenā s restaurā cijas. Ir peldbaseins. Ē diens ir labs. Neviens nepalika izsalcis. ) Viesnī cā nav animā cijas un slidkalniņ u (kā man, ne visai piemē rota ģ imenē m ar bē rniem). Viesnī cas logi pa kreisi - pa labi un centrā ir ar skatu uz restē m, tā pē c ir trokš ņ ains pat ar aizvē rtiem logiem. Bet man un vī ram tas nebija kritiski. . Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi! Tas atrodas netā lu no jū ras (nav savas pludmales, tā pat kā lielā kajai daļ ai viesnī cu Ič melerā ). Viesnī ca atrodas Ič meleras ciematā . Skaista tū ristu pilsē ta, kas ir daļ a no Marmarisas. Ir pastaigu vietas, daudz kafejnī cu, restorā nu un atrakciju Vairā k par ekskursijā m. Pagā juš ajā gadā viņ i neuzdroš inā jā s doties ekskursijā s ne no operatora - viņ i maksā ja daudz. Tajā paš ā gadā viņ i nolē ma doties no ielas No Name Tour. Tas bija daudz lē tā k - un ē diens un gids bija labā ki nekā no tū roperatora. Pagā juš ajā gadā mē s no Tui pā rmaksā jā m un saņ ē mā m neatbilstī bu tam, ko gribē jā m. Š ogad mē s devā mies no Coral. Viņ i bija apmierinā ti. Hotel Idas Park Hotel (ex Verde) Iesaku!
аватар olichkayda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tikko š odien atgriezā mies no š ī s viesnī cas, tā pē c karstā meklē š anā : atpū tos ar savā m divā m pieauguš ā m meitā m. Sā kotnē ji devā mies uz Cle Resort Hotel 4 * Marmarisā , bet zvaigznes tikko veidojā s, ierodoties Dalamanā , bijā m satika TPG tū roperatora pā rstā ve Marija un autobusā nolika faktu, ka Cle Resort Hotel 4 * ir slē gta un mē s dodamies uz Verde Hotel 4 * Ič melerā . … Tomēr ▾ Mē s tikko š odien atgriezā mies no š ī s viesnī cas, tā pē c karstā meklē š anā : atpū tos ar savā m divā m pieauguš ā m meitā m. Sā kotnē ji devā mies uz Cle Resort Hotel 4 * Marmarisā , bet zvaigznes tikko veidojā s, ierodoties Dalamanā , bijā m satika TPG tū roperatora pā rstā ve Marija un autobusā nolika faktu, ka Cle Resort Hotel 4 * ir slē gta un mē s dodamies uz Verde Hotel 4 * Ič melerā . Bija nepatī kami, ļ oti, jutu š ķ irš anos, bet braucā m. Atbraucā m turku puika reģ istratū rā pieticī gi smaidot iedeva istabas atslē gu, piecē lā s, somas neizpakojā m, nolē mā m paņ emt a. Skaties. Teritorija maza, viens baseins, virtuve vā ja. Viss skumji, nolē mā m, un nā kamajā dienā , kad tikā mies ar Mariju, prasī ja mainī t viesnī cu, viņ a bija saprotoš a, un solī ja jautā jumu atrisinā t, piekrita zvana. Bet notika brī nums-mē s paš i negribē jā m mainī t viesnī cu. Personā ls vienkā rš i aizrā va ar rū pē m un uzmanī bu, neskatoties uz to, ka gandrī z neviens nerunā krieviski, pā rsvarā angliski, bet cenš as saprast un iepriecinā t cik vien labi. iespē jams. Problē mu nebija vispā r, viņ i mū s saprata, mē s viņ us. Angļ u valoda, jā mā cā s. Ič melerā atpū š amais kontingents angliski runā još s, Ukrainai nepietiek.
Tā tad, mē s jutā mies š ajā viesnī cā tā , it kā bū tu nonā kuš i pie veciem draugiem un bū tu draugi, gan vadī tā ji, gan darbinieki, visi uz vienlī dzī giem pamatiem. Galvenā iezī me bija saimnieka nacionā lā s dejas, katru vakaru pē c vakariņ ā m. Treš ajā dienā š ī s dejas dejoja arī viesi kopā ar saimniekiem. mū su atpū tnieku grupa, un tie ir: divas draudzenes, trī s jauni pā ri. , braucu prom ar meitā m, divos naktī iznā ca visa viesnī cas komanda mū s aizvest uz autobusu. Paldies gadī jumam, ka iepazī stinā ji mū s ar tā diem cilvē kiem. Gribu nā kt pie tā diem arvien vairā k.
аватар habsdec
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nā ca ar ģ imeni. Istabā uzreiz tika saplē sta duš as š ļ ū tene. Tā pē c uzreiz pē c ieraš anā s nebija iespē jams ieiet duš ā . Pē c reģ istratū ras pieprasī juma duš as š ļ ū tene tika nomainī ta apmē ram pē c stundas. … Tomēr ▾ Nā ca ar ģ imeni. Istabā uzreiz tika saplē sta duš as š ļ ū tene. Tā pē c uzreiz pē c ieraš anā s nebija iespē jams ieiet duš ā . Pē c reģ istratū ras pieprasī juma duš as š ļ ū tene tika nomainī ta apmē ram pē c stundas. Vismaz ar š o problē mu nebija. Istabā bija arī mini ledusskapis. . . dzī voja un dzī voja, bet nestrā dā ja. Reģ istratū rā Ž evuš ka teica, ka viņ a mani nemierinā s - viņ š nestrā dā s. Istabā katru dienu mazgā tikai istabas grī du (duš ā un uz balkona nemazgā ja) un saklā j gultu, ja nepiecieš ams. Viens no dvieļ iem uzreiz gulē ja istabā ar kaut kā das brū nas krā sas traipiem, lī dzī gi nemazgā tā m asinī m. Dvieļ i nekad netika mainī ti. Gulta netika mainī ta pat reizi 10 dienā s! Trī svietī gā istabā ielika 3 mikrobubulī š us duš as ž elejas, 3 š ampū nus un 3 mazas porcijas ziepes, un viss, vairs nedod. Vannas istabā smird pē c mitruma, tā dē ļ pastā vī gi jā atstā j ieslē gta gaisma, jo tikai tad darbojas nosū ces ventilators. Numurā ir gaisa kondicionieris - tas laikam ir vienī gais iemesls, kā pē c es neliku vienī bu izmitinā š anai. Telpā ir arī televizors, bet divā m pultī m (kondicionieris, TV), kurā m nepiecieš amas divas baterijas. Bija tikai TRĪ S baterijas. Katru reizi man bū tu jā izmet viens akumulators. Sā kumā tas lika pasmaidī t, bet arī apbē dinā ja. Televizoru neskatī jā mies, tā pē c tas mū s ī sti nesatrauca, bet nepatī kama pē cgarš a palika. Ž ā vē š anas nav - visi dvieļ i tiek ž ā vē ti tieš i uz balkona margā m. Nakts. . . Nakts iestā jas, un kaimiņ u bā ros sā k vā rī ties dzī ve. Turklā t ne tikai vā ra, bet vienkā rš i trako - katra kafejnī ca cenš as padarī t mū ziku skaļ ā ku + savas dziesmas, dejas, aplausi. Un tas viss turpinā s lī dz kā diem vieniem naktī , un tad lī dz diviem vai trijiem naktī atskan tikai kņ ada no cilvē ku sarunā m š ajā s iestā dē s. Telpā vispā r nav skaņ as izolā cijas gan no ielas puses, gan koridora. Tā da sajū ta, ka bā ra darbinieki dejo un dzied tieš i tev ausī . Tajā paš ā laikā , pā rmetot tam paš am Irish Bar, teikš u, ka viņ u repertuā rs praktiski nemainā s no vakara uz vakaru : )) . Smieklī gi, bet ne ī sti. Bē rns nevarē ja aizmigt pirms "kustī bas" beigā m. Koridorā var dzirdē t visus, kas jauc č ī bas pa grī du. Paš ā viesnī cā nav izklaides. . Ā rpusē jie var ē rti iekļ ū t viesnī cas teritorijā , tur paē st un dauzī t apmeklē tā jus. Kas notika, kad viens puisis sarunā jā s ar meiteni no reģ istratū ras, ar kuru pie galda sē dē ja cita meitene, kā vē lā k izrā dī jā s - viena vietē jā meitene, kurai sā kumā viņ š sacē la traci vienatnē , un pē c tam uz brī di aizbrauca un atgriezā s ar kā rtē jo bargu tipu, kurš bez tiesas iesita viesim pa seju. Man bija jā zvana policijai. Nav sū dzī bu par bā ru. Ē diens ir visparastā kais - kartupeļ i, makaroni, rī si, kaut kā da dī vaina gaļ a, sabojā tas bulciņ as, vienreiz bija cepta zivs, normā li salā ti, arbū zi un melones nejauš i - kā paveicā s, divas reizes bija persiki. Wi-fi ir tikai pirmajā stā vā , bet arī tur nepā rtraukti pazū d internets un ā trums ir ļ oti zems. Viesnī ca atrodas Ichmeler ciematā , 8 km attā lumā no Marmarisas. Netā lu no Vidusjū ras. Uz Egejas jū ru tiek pirkti atseviš ķ i maksas braucieni uz stundu. Tikai pā ris minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Daba tur ir krā š ņ a - jā , bet š im faktam nav nekā da sakara ar viesnī cu. Viesnī cai nav savas pludmales. . Iesaku š ai viesnī cai pat netuvoties. Viesnī ca pat nav vē rta no savas naudas un lipī gajā m zvaigznē m.
Verde Hotel Verde Hotel
аватар ilonatkachik28
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca nodroš ina pakalpojumu Fortuna. Ja esat izvē lē jies un samaksā jis viesnī cu Verde Hotel Ichmeler, tas nav fakts, ka jū s tur nokļ ū sit. Viesnī cas ī paš niekam pieder arī.3 * viesnī cas, un š ajā gadī jumā , kā š ogad, Verde ir pā rpildī ta ar tū ristiem, visas "ekstras" tiek izmitinā tas 3 * viesnī cā s, ar nosacī jumu, ka viņ i dosies ē st uz Verde 4 *. … Tomēr ▾ Viesnī ca nodroš ina pakalpojumu Fortuna. Ja esat izvē lē jies un samaksā jis viesnī cu Verde Hotel Ichmeler, tas nav fakts, ka jū s tur nokļ ū sit. Viesnī cas ī paš niekam pieder arī.3 * viesnī cas, un š ajā gadī jumā , kā š ogad, Verde ir pā rpildī ta ar tū ristiem, visas "ekstras" tiek izmitinā tas 3 * viesnī cā s, ar nosacī jumu, ka viņ i dosies ē st uz Verde 4 *. Un galu galā nav atpū tas, NEIESAKU !!!!!!! ! ! ! ! ! ! ! Tā š ogad darī ja arī tū risti, kuriem bija jā reģ istrē jas viesnī cā.16. jū lijā . Viesnī ca ir pā rpildī ta un brī vu vietu nav vispā r.
аватар lazy_person
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju arī.2011. un 2013. gadā . 2011. gadā biju pirmais viesis viesnī cā ar jauno nosaukumu "Verde" (pirms tam "S-Hotel") ierados 28.05. 11.2013. gadā viesnī ca mainī jā s uz labo pusi. Pilnī gi mainī jies kolektī vs, kļ uvis daudz lielā ks personā ls, uzlabojies serviss. … Tomēr ▾ Biju arī.2011. un 2013. gadā . 2011. gadā biju pirmais viesis viesnī cā ar jauno nosaukumu "Verde" (pirms tam "S-Hotel") ierados 28.05. 11.2013. gadā viesnī ca mainī jā s uz labo pusi. Pilnī gi mainī jies kolektī vs, kļ uvis daudz lielā ks personā ls, uzlabojies serviss. Virtuve ir kļ uvusi labā ka, lai gan gaļ as joprojā m ir maz. Saldē jums katru dienu un bez rindas (dē ls bija 5 ***** - bija rinda pē c saldē juma). Numuru iedeva uzreiz, tā kā uzreiz ieliku "aprikozei" rokā.15$, pat pirms pases un talona. . . Viņ š pat ļ ā va man izvē lē ties numuru. Es ierados pirms pusdienā m un sezonas laikā (28.07. -18.08. 2013). Izlasī ju, ka ir problē mas ar izlī gumu, un pieņ ē mu "pareizo" lē mumu, ieliekot 15 dolā rus. Bet es atnā cu viena, nevis ģ imene, bet izvē lē jos standarta (divvietī go istabu) 4 stā vā . APMIERINĀ TS ar numuru!!!...Tagad pludmale.
Jā , 2011. gadā tas bija blakus "Agua" un "La Perla" starp viņ u pludmalē m. . mazs, bet ar sauļ oš anā s krē sliem, sē nē m, bezmaksas matrač iem. 2013. gadā bija arī pludmales posms un viss arī (sē nes, guļ amkrē sli, matrač i) un pat vē l nedaudz rotaļ u laukuma. . . BET ! ! ! Dodieties uz to 10-13 minū tes "Fantasy" virzienā , aiz viesnī cas "Fantasy", blakus ū densceļ am. atrakcijas. Š ī s pludmales 2011. un 2013. gadā izmantoju ļ oti maz, jo devos uz Deniso Cafe pludmalē m vai Nirvana pludmali. Jū ra tur ir daudz skaistā ka, un pats ū dens ir daudz tī rā ks un caurspī dī gā ks.
Manuprā t, "Verde" ir labā kais risinā jums budž eta brī vdienā m Ič melerā
аватар Udaca
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pirms diviem gadiem (toreiz tas bija tikai pē c liela remonta). Ī paš i daudz nav mainī jies. Priecā jos, ka ē diens ir kļ uvis labā ks. Vilš anos sagā dā ja tas, ka pieņ emš anā nebija patī kamas krievietes, kas bija agrā k - viņ as vietā rupja, absolū ti krievu valodu nezinoš a turki. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pirms diviem gadiem (toreiz tas bija tikai pē c liela remonta). Ī paš i daudz nav mainī jies. Priecā jos, ka ē diens ir kļ uvis labā ks. Vilš anos sagā dā ja tas, ka pieņ emš anā nebija patī kamas krievietes, kas bija agrā k - viņ as vietā rupja, absolū ti krievu valodu nezinoš a turki. Bija daudz poļ u un krievu. Tī rī ts, dvieļ i mainī ti katru dienu. Bā rs bija atvē rts no 11:00 lī dz 23:00. Dzē rieni: soda, tē ja, kafija, sulas (jupiji), alus, degvī ns, raki, dž ins, vī ns. Viesnī cai nav savas pludmales. Iepriekš bija 10 metrus plats segments (lai ieņ emtu vietu, bija jā ierodas no rī ta). No kā da mē s dzirdē jā m, ka kaut kur ir vairā kas sauļ oš anā s krē slu rindas (no viesnī cas), bet mums neizdevā s tos atrast...
Š ogad viesnī cā ir nopietnas reģ istrē š anā s problē mas. Pastā vī gi vispirms viņ i apmetas uz 1-3 naktī m daž ā s citā s viesnī cā s (lī dz Verdē numuriņ i bū s brī vi). Tā tad jū s vairā kas dienas dzī vojat uz koferiem. Jū s mē ģ inā t ā tri atrisinā t problē mu ar viesnī cas ceļ vedi, bet, atbildot uz jautā jumu, jū s dzirdat tikai to, ka jums steidzami jā piesakā s ekskursijā m...
Protams, viņ i neko nepirka no viesnī cas gida, par kā du labu ekskursiju organizē š anu viņ i runā , ja viņ i nevar pat reģ istrē ties viesnī cā ? Ja jū s atstā jat viesnī cu krastmalā un dodaties pa labi uz zivju restorā nu Coco Beach, un pē c tā iegriež aties ciemata dziļ umos, tad pirmā (no jū ras) aģ entū ra, kuru jū s satiksit, bū s Insu. Mē s tur braucā m ekskursijā s un bijā m apmierinā ti ar visu. Tur strā dā krieviete, kura jau ilgā ku laiku dzī vo un strā dā Ič melerā . No š ī s aģ entū ras bijā m arī uz ā das centru (starp citu, Marmarisā tā di ir vairā ki), nopirkā m divas jakas. Viņ i pierunā ja mū su istabas biedru iegā dā ties ekskursijas ar mums, bet viņ š nopirka ceļ ojumu ar jahtu no Taz Tour. Viņ am solī ja, ka pusdienas un dzē rieni ir iekļ auti cenā . Bet patiesī bā dzē rieni bija dā rgi un dā rgi. . . Starp citu, brauciens ar jahtu netā lu no Tez Tour maksā ja 40 dolā rus, bet vietē jā s aģ entū rā s 10!
Ja runā jam par paš u Ič meleru, tad viņ š un apkā rtne mums ļ oti patī k. Viss ir zaļ š un labi kopts. Daudz atpū tā mies un ceļ ojā m pa Turciju, bet atgriezā mies tajā paš ā vietā tikai Ič melerā . Kopumā es nezinu, kā ir viesnī cā , bet jums noteikti patiks Icmeler! Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар lidi.kesarkevic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dodoties uz š o viesnī cu, mē s lasī jā m daudz slavinoš u atsauksmju, visi meli! Pirmkā rt un galvenais: viesnī cai nav pludmales! Mums bija jā dodas uz maksas pludmali par 3 USD par solā riju vai pilsē tas pludmalē , kur ir nekas cits kā smiltis nomē tā tas ar cigareš u izsmē ķ iem! Un tā kā mums solī ja pilnu servisu, tad mums pat dvieļ u nebija (viesnī cas dvieļ us nevar ņ emt, sods)Š eit ir izvē le: maksā t par maksas pakalpojumiem vai gulē t kā bomž i uz netī ra smiltis! Nezinu kas un par ko slavē ē dienu š ajā viesnī cā , bet no augļ iem bija tikai arbū zs, neraudzē ta melone un smalki sakapā ti apelsī ni. … Tomēr ▾ Dodoties uz š o viesnī cu, mē s lasī jā m daudz slavinoš u atsauksmju, visi meli! Pirmkā rt un galvenais: viesnī cai nav pludmales! Mums bija jā dodas uz maksas pludmali par 3 USD par solā riju vai pilsē tas pludmalē , kur ir nekas cits kā smiltis nomē tā tas ar cigareš u izsmē ķ iem! Un tā kā mums solī ja pilnu servisu, tad mums pat dvieļ u nebija (viesnī cas dvieļ us nevar ņ emt, sods)Š eit ir izvē le: maksā t par maksas pakalpojumiem vai gulē t kā bomž i uz netī ra smiltis! Nezinu kas un par ko slavē ē dienu š ajā viesnī cā , bet no augļ iem bija tikai arbū zs, neraudzē ta melone un smalki sakapā ti apelsī ni. Divas reizes iedeva plū mes un persikus(50gab uz visu viesnī cu), kurš bija blakus, izmē ģ inā ja, pā rē jie laizī ja lū pas! Katru dienu dod vistas, bet tā s reizē m ir nevā rī tas, reizē m ar smarž u. Tas pats ar dā rzeņ iem: novecojuš os pā rlej ar majonē zi un pasniedz kā salā tus. No rī ta 15 MINŪ TES pirms brokastī m devā mies ekskursijā uz visu dienu, neļ ā va paņ emt pat bulciņ u, lai gan produkti jau stā vē ja uz plauktiem! Turklā t viesmī ļ i izaicinoš i meta barī bu kaķ iem, kas staigā ja apkā rt. ē damistaba! ē damistaba, zā lē ), nakts staigā pa baltajiem galdu galdautiem ar tehniku! Istabas uzkopš ana nav slikta, bet vienreizē jā s lietoš anas ziepju un š ampū nu krā jumus viņ i nesteidzas papildinā t (pat ja viss ir beidzies ). Mums bija jā skrien un jā jautā . Viesnī cā neviens nerunā krieviski. Pē rciet ekskursijas tikai ā rpus viesnī cas: 2-3 reizes lē tā k, un, tā kā uzņ ē mumi ir nemainī gi, uzticami. Ekskursija uz Kleopatras salu nav iztē rē tā s naudas vē rta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tasha30
Tūrisma aģents teica, ka viesnīca slēgta no 20.09 un piedāvā man citu, bet sliktāku. Vai jums ir nepieciešams padoms no pieredzējušiem cilvēkiem, kā rīkoties šajā situācijā?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums zamotaev.andrei
Vai viesnīcā ir femili ruma istabas
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums lazy_person
Tikko atbraucu no Ičmeleras. Atpūtās "Hotel Verde". Patika! Es atbildēšu uz jautājumiem
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums lazy_person
Pastāstiet kādam, kurš nesen ieradās, pastāstiet man, kā ir tagad? Kur ir pludmale? Kušete, sēnes, matrači — vai ir? 2011 neliela pludmales josla bija blakus "Agua", kā tagad "Verde" ???
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tkach8
Pastāstiet man, lūdzu, šajā viesnīcā ir wifi
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в курортном поселке Ичмелер. Был построен в 1992 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из одного 5-ти этажного здания (1 лифт). Отель подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Даламан, в 10 км от г. Мармарис, в п. Ичмелер.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

1 основной ресторан, 2 бара: лобби-бар, бар у бассейна, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 180 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 102 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese İçmeler, Cumhuriyet Cd. No:23, 48720 Marmaris/Muğla
Tālruņi: 0 (252) 424 04 89
Tīmekļa vietne: Verde Hotel Icmeler
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.