Club Munamar Beach Resort 4*– Atsauksmes

33
Novērtējums 5.410
№85 viesnīcas reitingā Marmarisa
5.9 Numurs
6.4 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 60 metru attālumā no Ičmeleras pludmales. Viesnīca uzcelta 1989. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā. Viesnīca sastāv no 4, 5 un 2 stāvu ēkām. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар lenamokh
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Izvē loties mani piesaistī ja neliela cena, un tajā paš ā laikā labas atsauksmes. Un viņ i gribē ja apmeklē t š o Turcijas Egejas daļ u. Tā pē c š ī iespē ja tika uzskatī ta par vē lamu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Izvē loties mani piesaistī ja neliela cena, un tajā paš ā laikā labas atsauksmes. Un viņ i gribē ja apmeklē t š o Turcijas Egejas daļ u. Tā pē c š ī iespē ja tika uzskatī ta par vē lamu.

Ja godī gi, viesnī ca ir pretī ga. Bet es sā kš u pē c kā rtas. Mē s ieradā mies vē lu un bijā m viesnī cā.22:00. Nož ē lojamā ieeja reģ istratū rā , un esam pieraduš i, ka ieejot viesnī cā uzreiz attopamies ē rtā istabiņ ā , jutā m, ka esam kaut kā dā pretī gā ē stuvē ar drū mi blā vu apgaismojumu, visapkā rt netī rumi, veci un netī ras mē beles. Neviens no personā la nesaprot krievu valodu (vai izliekas, ka nesaprot). Numuram tika pieš ķ irts standarts tā lajā ē kā.4. stā vā , kas atrodas uz ielas. Dodoties uz turieni, uzreiz sajutā m pretī gu pagraba smaku pē c kanalizā cijas. Uzlauztas durvis ar nesaprotami strā dā još u slē dzeni, iedeva tikai vienu atslē gu. Tagad ir pagā juš i daudzi, daudzi gadi, kopš viesnī cā s atslē gas ir paspē juš as visu nomainī t pret magnē tiskajā m kartē m.
Bet diemž ē l ne š ajā viesnī cā . Viņ i acī mredzot ietaupa uz apgaismojumu, tā pē c visas spuldzes ir ļ oti blā vas. Un tajā paš ā laikā tikai pie gultas, augš ē jais apgaismojums vispā r nav. Lē ts remonts pirms 30 gadiem, vecas mē beles, netī ri pelē ki palagi un dvieļ i, ļ oti, ļ oti saplī susi santehnika, kas tagad ir tikai vecā s mā jā s un tur pat prusaku redzē jā m pā rpilnī bā . Un netī rumi ir visapkā rt: nemazgā ta veca izlietne ar pludmales smiltī m, grī du klā j netī ri traipi, miruš ā duš as kabī ne ir nemazgā ta kopš uzstā dī š anas. Staigā t basā m kā jā m pa netī ro grī du ir pretī gi un neiespē jami. Gaisa kondicionieris bez tā lvadī bas pults. Tiesa, tad mē s to tomē r atradā m. Bet tie joprojā m bija ziedi. Kā izrā dī jā s, tieš i aiz loga ir ļ oti trokš ņ ains bā rs ar dziesmā m un dejā m, kurā katru dienu lī dz vieniem naktī notiek tik trokš ņ ainas ballī tes, ka nav iespē jams aizvē rt acis, kamē r tā s nav beiguš ā s.

Personā ls tur ir pā rsteidzoš s: nā kamajā dienā pā rnā kot mā jā s, mē s redzē jā m, ka mū su durvis nav aizslē gtas.
Tie bija apkopē ji, kas ienā ca un atstā ja to vaļ ā . Mē s bijā m š okē ti. Mē s devā mies viņ us meklē t, bet par visiem mū su mē ģ inā jumiem to izskaidrot pat caur krievu-turku tulku viņ i redzē ja tikai galvas kratī š anu un neizpratni. Ar to paš u aizbraucā m uz uzņ emš anu, caur tulku visu izskaidrojā m un saņ ē mā m atbildi, ka nodos tā lā k. Tač u nā kamajā dienā situā cija atkā rtojā s. Nolē mā m, ka nevajag vairs kā rtot un nā kt pie mums. Viņ i turku valodā uzrakstī ja zī mī ti un piekā ra to pie durvī m, lai tā s neiztī rī tu. 2 dienas viss bija tā , bet treš ajā dienā viņ i atkal nā ca pie atvē rtajā m durvī m. Un pat neskatoties uz mū su piezī mi. Vai arī viņ i visi to dara speciā li, vai arī viņ i ir tikai garī gi atpalikuš i? Par laimi nekas nav pazudis. Š eit mums ir paveicies.

Es nevaru teikt neko sliktu par ē dienu visa š ī starpā . Vairā k vai mazā k piemē rots 4 zvaigznē m.
Izvē le ir karstā : gan vistas gaļ a, gan zivis, un dā rzeņ u jū ra, vairā ku veidu olī vas, liela garš ī gu sagrieztu sieru izvē le un viss, kam vajadzē tu bū t parastajā viesnī cā . No rī ta cep olas, olu kulteni un pankū kas. Ē dienu izvē le ir liela. Pietrū ka tikai piena-biezpiena, kefī ra un krē juma. Bija vienreiz putra no rī ta. Augļ i ir tikai ā boli, apelsī ni un vienmē r arbū zi. Pā ris reizes bija melones, garš ī gi. Un tas ir sezonā , kad visas ielas ir nosē tas ar zemenē m, ķ irš iem un aprikozē m. Mē s paš i pirkā m katru dienu. Alus ir diezgan labs. Vī nu varē ja dzert tikai sarkanu – skā bu, sausu, bet ne š ķ ebinoš u. Balts un rozā izskatī jā s pretī gi. Kafija ir briesmī ga. Numuros nav ū dens pudelē s. Viņ i paš i restorā nā savā pudelē ielē ja ū deni un nesa uz istabu. Pusdienā s vakariņ as sē dē ja restorā na ielas daļ ā pie baseina.
Sajutā m, ka tur uzkopš ana vai nu netiek veikta, vai tiek veikta ā rkā rtī gi reti: vakariņ ā s zem galda redzams apgā zts š ķ ī vis ar izkaisī tu brokastu ē dienu.

Ū dens pludmalē bija auksts, 20-22 grā di, un netī rs. Ieieš ana ū denī ir maiga, sekla, smilš u un oļ u maisī jums, č ī bas nav vajadzī gas. Pludmale atrodas lī cī , tur nemitī gi iet garā m jahtas un stā v netā lu no krasta, tā pē c ū dens ir necaurspī dī gs un netī rs. Dodieties uz pludmali 300 metrus pa ielu. Bā rs pludmalē ir tikai maksas, un tam nav nekā da sakara ar viesnī cu. Viesnī cā ir 2 bā ri pie 2 baseiniem. Vī nu ielej pusglā zē . Mū su gaumei gan vī ns, gan alus atš ķ aidī ts. Vienā rokā iedod 2 glā zes. Visi trauki ir nemazgā ti.

Animā cija mū su laikā bija pā ris reizes. Jauni puiš i ar turku dejā m un karaoke vakaru. Bē rniem š ajā s dienā s bija arī bē rnu animā cija.

Tagad par pozitī vo: vieta patika, ir kur pastaigā ties.
Vairā kas reizes bijā m uz Marmarisu, tur ir skaista promenā de, daudz veikalu un daudz interesantu lietu. Glā bš ana bija jū ras ekskursija uz bruņ urupuč u salu visas dienas garumā . Tur viņ i mazgā jā s tirkī zzilā , tī rā un siltā ū denī.

Ja atkal dosimies uz Marmarisu, bet ne pē das š ajā viesnī cā .
вид из номера на горы тараканы везде тараканы везде в старом и грязном лифте отеля кнопки в старом и грязном лифте отеля в старом и грязном лифте отеля в Бухте на пляже в ресторане
аватар Tasha30
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cai steidzami nepiecieš ams remonts, mē beles ir ļ oti vecas, ī paš i tā , kas stā v uz ielas. Pirmā standarta istabiņ a, kuru saņ ē mā m ierodoties, bija tik maza, ka pa to varē ja pā rvietoties tikai sā nis, un es nepā rspī lē ju. … Tomēr ▾ Viesnī cai steidzami nepiecieš ams remonts, mē beles ir ļ oti vecas, ī paš i tā , kas stā v uz ielas. Pirmā standarta istabiņ a, kuru saņ ē mā m ierodoties, bija tik maza, ka pa to varē ja pā rvietoties tikai sā nis, un es nepā rspī lē ju. Bet tad pē c vecā s shē mas, piemaksā jot reģ istratū rā , mums iedalī ja ģ imenes istabiņ u, un te pa lielam sū dzī bu nav. Tī rī ja katru dienu, 4. uzturē š anā s dienā istabene uz tualetes papī ra atstā ja zī mī ti, ka vē las dzeramnaudu....Ē diens bija izturams, izsalkuš i nebijā m, bet brokastis gribē jā s labā kas. Es vē los izteikt cieņ u š efpavā ram, viņ š centā s visu iespē jamo, izmantojot pieš ķ irto budž etu. Visus trū kumus nogludinā ja daba, Ič melerā ir vienkā rš i fantastiski.
аватар Fotokin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tagad atpū š amies, mē s saņ ē mā m 200 USD vienai personai, lieliska iespē ja. animā cija, noskaņ a. ē diens pirmajā dienā grilē ts tuncis 100kg! tad shawarma vistas galvenokā rt un zivis. tur ir viss bē rniem. Ja paskatā s uz cenu lī dz 900 USD, tas ir lielisks risinā jums. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies, mē s saņ ē mā m 200 USD vienai personai, lieliska iespē ja. animā cija, noskaņ a. ē diens pirmajā dienā grilē ts tuncis 100kg! tad shawarma vistas galvenokā rt un zivis. tur ir viss bē rniem. Ja paskatā s uz cenu lī dz 900 USD, tas ir lielisks risinā jums. ja vairā k, tad meklē piecas zvaigznes. bet Marmarisa ir daba, nevis salī dzinot ar Antā liju utt.
аватар awdr88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atstā ja labu iespaidu! https://www.tucaurule.com/watch? v=-EHpKzUgQ0A Atpū tuš ies 2 pieauguš ie un 2 bē rni: 5 un 17 gadus veci. Istaba bija ģ imenes istaba 1. ē kā . Ar atvē rtu balkonu dzirdamī ba no ielas ir lieliska! -) bet, ņ emot vē rā , ka ā rā bija +40 grā di, kondicionieris darbojā s gandrī z visu diennakti. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja labu iespaidu! https://www.tucaurule.com/watch? v=-EHpKzUgQ0A Atpū tuš ies 2 pieauguš ie un 2 bē rni: 5 un 17 gadus veci. Istaba bija ģ imenes istaba 1. ē kā . Ar atvē rtu balkonu dzirdamī ba no ielas ir lieliska! -) bet, ņ emot vē rā , ka ā rā bija +40 grā di, kondicionieris darbojā s gandrī z visu diennakti. Pie aizvē rtiem logiem un ieslē gtam gaisa kondicionierim dzirdams tikai kondicionieris! Bet, tā kā tas iepū ta tieš i galvā , viņ i gulē ja ar kā jā m pie galvas, apsegti ar palagu. Pirmajā istabā bija saspiestas divas vienvietī gā s gultas (kur pū ta kondicionieris), otrajā tā nebija un bē rni gulē ja uz divguļ amā s gultas. Protams, guļ amistabas durvis vienmē r bija atvē rtas......Telpas tī ras un kā rtī gas, var staigā t basā m kā jā m. Piekā rā m zī mi "netraucē t" un istabā neviens neienā ca. 10 dienas pagriezā m 2 reizes, kad bija jā maina dvieļ i un jā papildina š ampū ni/ž elejas/papī rs. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Ē diens. . . tu nepaliksi izsalcis....brokastī s vienmē r ir olas, olu kultenis, zaļ umi, tomā ti, gurķ i, olī vas, daž ā di graudaugi, sojas piens, svaigas bulciņ as, sviests, siers, medus, ievā rī jumi, apelsī ni. Viņ i neņ ē ma desu un desas (ir bail skatī ties, nevis tā , kā tas ir). Pusdienā s: divu veidu zupa (vienreiz izmē ģ inā jā m. . . izskatā s pē c atš ķ aidī ta keč upa), vienmē r ir sautē ta vista, sojas kotletes, aknu kotletes, rī si, frī kartupeļ i, garš ī ga pitas maize, dā rzeņ i daž ā dā s variā cijā s, ļ oti garš ī gi salā ti ar tunč a konserviem, apelsī niem, plū mē m, aprikozē m, kā dreiz bija kartupeļ u biezeni. Vakariņ ā s vienmē r deva arbū zus, grilē tas kotletes (kā dreiz tā s bija no ī stas liellopa gaļ as). Dzē rieni: garda vietē jā granā tā bolu un ā bolu tē ja, laba kafija un daž ā du krā su jupi. Bā rā kola, fanta, viskijs, vī ns, alus, vietē jais raki. Viss alkohols ir atš ķ aidī ts, dzē rā ji netika manī ti. Baseins ir visaugstā kajā lī menī . Tī ra un tī ra katru dienu. Bē rns teica, ka jū ra ir sā ļ a un auksta, un apsē dā s baseinā . Jū rā silts +26....tas ir lī cis, tā pē c viļ ņ u nav, dibens ir smiltis, kas saduļ ķ o ū deni. Man, kas uzaugu pie upes. Volgai likā s, ka esmu upē , nevis jū rā . Pludmale atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir par mazu, tā pē c devā mies peldē t nedaudz pa kreisi, kur ir pilsē tas pludmale, bez sauļ oš anā s krē sliem. Bijā m 4 ekskursijā s (par daudz 10 dienā m). Man ļ oti patika visas ekskursijas: Daljans (krabals https://www.youtube.com/watch? v=7VHP2uUzDKs, bruņ urupuč i https://www.youtube.com/watch? v=GFsJKqCsJKw, Likijas kapenes, dubļ i atsperes https://www.youtube.com/watch? v=d8HV5I9koac, Egejas jū ra), Kleopatras sala (atklā ta jū ra, Akekova, pludmale ar brī niš ķ ī giem smiltī m), Pamukale (vispā r tas ir pasaules brī nums, tas noteikti ir jā redz katram reizi dzī vē ) un aptauja Marmarisā ( Viņ a mums tika uzdā vinā ta. Visas ekskursijas pirktas no Pegasus (gribē jā s uzticamī bu, jo lī dzi ir mazs bē rns). Nav jē gas pirkt apskates tū ri atseviš ķ i, jo š ī ir iepirkš anā s tū re ar pieturu pie Sultā na Suleimana cietokš ņ a (cietoksnis atrodas tieš i krastmalā , kur kursē mikroautobusi no Ič meleras, maksā.3 liras, tas aizņ em 15 minū tes braukt), juvelierizstrā dā jumu centrs blakus lielajam Migros, Furs, ā das (aksesuā ri nav ā das) un Turkish delight veikals, kurā ir 85 veidi. . . 65 liras kg. (centā s ļ oti). . . bet turku prieku viņ i nopirka veikalā pretī viesnī cai, tieš i uz stū ra kā braukt uz jū ru (protams, nav 85 veidi, bet cena ir 45-55 liras). Vajadzī bas gadī jumā pā rtiku pirkā m Migrosā (Ič meleras nomalē ), devā mies turp kā jā m. Nopirka arī turku tē ju, kafiju, halvu. Uz Marmarisu devā mies paš i, bē rnu knapi aizveda no pirā tu kuģ a. . . iepirkā s Kotonā un Vaikiki (tie ir vietē jie raž ojumi), apskatī ja krastmalu un strū klaku. Un pats galvenais, animā cija katru dienu un lielos daudzumos! Pirmkā rt, bē rnu izrā de. . . tad pieauguš ajiem (vē derdejas, lā zerš ovs, labā kā bā rmeņ a š ovs, ļ oti iespaidu atstā ja onkulis no Ē ģ iptes, kurš.30 minū tes griezā s vienā vietā ). Bē rnu stū rī tī nesanā ca. . (nebija laika). Nolē mā m nā kamreiz apmeklē t....un nekā das ekskursijas, izbaudī sim sniegbalto viesnī cu, kalnus, tī ru gaisu, bez skrieš anas. Uzturē š anā s laikā viņ i pā rdzī voja zemestrī ci, ugunsgrē ku kalnos un kaimiņ os esoš ā s 5 zvaigž ņ u Munamar slē gš anu (par parā diem). Viens pā ris ieradā s mums lī dzi. . . viņ i 2 dienas klaiņ oja no istabas uz istabu (viņ iem visiem kaut kas nebija kā rtī bā ), kā rezultā tā viņ i samaksā ja papildus un apmetā s Munamar Beach, kas tika slē gta 2 dienas pirms izlidoš anas un viņ i pā rcē lā s atpakaļ no vietas, kur viņ i aizbē ga. Morā le ir tā da: galvenais ir noskaņ ojums un nemeklē t vainas niekiem. Un ī paš s paldies Jekaterinai (Pegaza gide). Juvelierizstrā dā jumu centrā , aizbraukš anas priekš vakarā , iegā dā jos sudraba komplektu ar sultanī tu. . . vakarā tajā diž ojos un kad novilku viens no auskariem nolauza slē dzeni....ļ oti apbē dinā ts. . . aiziet nā kamajā dienā pulksten 12....vē rsā s pie Jekaterinas, viņ a organizē ja taksometru, vienojā s ar š o centru. Burtiski 30 minū tē s es gā ju š urpu turpu un 5 minū tē s viņ i salaboja slē dzeni (viņ iem turpat ir meistari). Atvaļ inā jums bija lielisks, bet ā tri! Mē s nā ksim vē lreiz! Tas atrodas Munamar klubā ! Ja iespē jams, apstrā dā ju video no Turcijas. . . Ja interesē , abonē kanā lu, lai nepalaistu garā m jaunus video! https://www.tucaurule.com/channel/UCTLWZ_3xV9AKFfcs7jAlEZw
аватар Ihor_Kyiv
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē ģ inā š u ī si, lai gan tikko atgriezos un iespaidu ir daudz, pā rsvarā diemž ē l ne pā rā k labi. Galvenais secinā jums - ja ekskursija uz š o viesnī cu maksā s 300 USD vienai personai vai mazā k - ņ emiet to. Man bija 500$ – un liela vilš anā s par pā rmaksā to naudu. … Tomēr ▾ Mē ģ inā š u ī si, lai gan tikko atgriezos un iespaidu ir daudz, pā rsvarā diemž ē l ne pā rā k labi.
Galvenais secinā jums - ja ekskursija uz š o viesnī cu maksā s 300 USD vienai personai vai mazā k - ņ emiet to. Man bija 500$ – un liela vilš anā s par pā rmaksā to naudu.
- viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet pludmale tieš ā m ir 2 minū tes, ja ļ oti klibo, tad 5 minū tes.
- Pludmale, kā jau iepriekš tika rakstī ts, tieš ā m ir pā rpildī ta un netī ra, lai gan Odesā un Krimā to uzskatī tu par tī ru) Ļ oti sekla, pie bojā m ū dens bū s lī dz kaklam pieauguš am cilvē kam. Iesaku nekavē joties pamest š o pludmali un doties ekskursijā s (par naudu, protams) pa salā m.
- Izmitinā š ana. Mē ģ inā ja iedot puspagraba numuru, sataisī ja skandā lu un nomainī ja pret parastu. BET vispā r jau viesnī ca ir novecojusi, visapkā rt redzamas aplodas (plī suš as flī zes, rū sa un daudz kas). Bildē nav redzams, bet dzī vē sajū tas kā dzī voklī , kuram ir 20 gadi.
- Uzturs. Piekrī tu arī - vienmuļ i un bezgaumī gi. Ē dienu ir daudz, 20 pozī cijas, bet es varē tu atrast lī dz 5 pozī cijā m, kuras varat ē st. Gaļ a nav gaļ a, bet gan soja. Vistas gaļ a ir normā la. Ja vē lies š eit ē st, esi gatavs, ka piepildī si ar vistu, dā rzeņ iem un arbū zu. Lavaš s ir vienī gais, kas atgā dina turku virtuvi un ko var ē st, bet pē c tā ir visu viesu rinda. Vispā r, ja pie kā da ē diena ir rinda, tad ir garš ī gi. Ja neviens neņ em, tad arī neņ em.
- Alkohols. Bija ļ oti sarū gtinā ts, ka par tā du naudu starp pusdienā m un vakariņ ā m tevi iebē ra plastmasas glā zē . Par vietē jo alkoholu jau viss ir uzrakstī ts, tas ir pacieš ams. Bet kā pē c š eit bā rmeņ i netaisa kokteiļ us lielā s glā zē s, bet lej maksimumu - dž ina toniku, man ir noslē pums.
- Animā cija. Pacieš ama un pat interesanta pieauguš ajiem.
- Vide un auditorija. Totā ls krievu pā rsvars. Atvainojos par subjektivitā ti, un daudz sarkano krievu. Droš i vien tā di bija arī ukraiņ i, bet ne manas vizī tes laikā )
Secinā jums – nemaz nav naudas vē rts.
аватар kozakateryna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Viesnī cā ir daudz atpū tas zonu. 2. Istabas viduvē jas, uzkopš ana pacieš ama 3. Ē diens vienmuļ š , trū cī gs, visur lido muš as, atš ķ aidī tas sulas, skā bs vī ns, negarš ī gs siers, maz augļ u (arbū zs, aprikozes, plū mes), biež i vien nav ē dams salds 4. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cā ir daudz atpū tas zonu.
2. Istabas viduvē jas, uzkopš ana pacieš ama
3. Ē diens vienmuļ š , trū cī gs, visur lido muš as, atš ķ aidī tas sulas, skā bs vī ns, negarš ī gs siers, maz augļ u (arbū zs, aprikozes, plū mes), biež i vien nav ē dams salds
4. Smaidī gi viesmī ļ i, labi puiš i reģ istratū rā
5. Personā ls ļ oti maz runā angliski un daž reiz pat krieviski
6. Bē rniem no animā cijas tikai diskotē ka
7. Pludmale ir atseviš ķ s jautā jums. Š ī nav pludmale, tā ir izgā ztuve, tā ir ļ oti netī ra, visur ir izsmē ķ i, atkritumi, pē c deviņ iem trū kst sauļ oš anā s krē slu, bē rniem nav kur spē lē ties smiltī s: vienā laivas pusē , otrā , sauļ oš anā s krē sli atrodas tieš i ū denī , ū dens ir labs prom no pludmales. BET Ļ OTI NETĪ RĀ S pludmalē
8. Sā kumā mums ļ oti patika gids no piebū ves ekskursijas Elvars, bet viņ š nedeva informā ciju par lidojumu uz viesnī cu, mē s paš i viņ am zvanī jā m un prasī jā m informā ciju. Nebijā m lī dz galam pā rliecinā ti, vai mū s aizvedī s ar autobusu uz lidostu, pat domā jā m braukt ar taksi, bet tomē r mū s aizveda. Tač u viedoklis par ANEX tū res viesnī cas gidu Elvaru ir ļ oti pasliktinā jies.
8. Notika zemestrī ce, mē s bijā m ļ oti nobijuš ies
Mē s š eit neatgriezī simies, it ī paš i pludmalē !
аватар Kristina.nikiforenkova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Š ogad atpū tā mies, tikko atgriezā mies - 5. jū lijā . Mē s lieliski atpū tā mies, tikai 5! Viesnī cā ieradā mies 2300, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a laba, tī ra, TV un kondicionieris viss strā dā . … Tomēr ▾ Sveiki. Š ogad atpū tā mies, tikko atgriezā mies - 5. jū lijā . Mē s lieliski atpū tā mies, tikai 5! Viesnī cā ieradā mies 2300, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a laba, tī ra, TV un kondicionieris viss strā dā . Teritorijā ir 3 baseini: 1 - ar slidkalniņ u, 2 - vienmē r bija animā cija no rī ta, 3 - parastais. Ē diens lielisks, mums viss atbilst. Baroja kauš anai, visu dienu bija ko ē st. Augļ i, dā rzeņ i, zivis, gaļ a – tas viss bija. Ir trī s bā ri, tie strā dā lī dz 2400. Jū ra ir 3 minū š u gā jiena attā lumā , ir sauļ oš anā s krē sli, vienmē r bija pietiekami. Katru vakaru bija animā cija, daž ā di koncerti, bē rnu animā cija, no rī tiem notika ū dens aerobika, š autriņ as, teniss, katru vakaru mū s veda uz Marmarisu uz bā ra ielu, ar bezmaksas autobusu, turp un atpakaļ . Vienī gais mums likā s, ka ir maz jaunieš u, pā rā k daudz bē rnu un pusmū ž a cilvē ku, bet tas mū su atvaļ inā jumu neaizē noja. . . Visi darbinieki labi, izpalī dzī gi. Kopumā mē s lieliski atpū tā mies, visiem iesakā m, nenož ē losiet! ! !
аватар Uzvar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Club Munamar atrodas 3. pludmales lī nijā (36.799476, 28.232774) un neatbilst 4 zvaigž ņ u lī menim: Ceļ š uz pludmali vienmē r bija jā pā rvar pa pilsē tas ielā m ar intensī vu satiksmi. Uztura pamats – dā rzeņ i un dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Club Munamar atrodas 3. pludmales lī nijā (36.799476, 28.232774) un neatbilst 4 zvaigž ņ u lī menim:
Ceļ š uz pludmali vienmē r bija jā pā rvar pa pilsē tas ielā m ar intensī vu satiksmi.
Uztura pamats – dā rzeņ i un dā rzeņ i. No gaļ as - daž reiz vistas. Kotletes (no dziļ i sasaldē tiem pusfabrikā tiem) un desu - labā k neņ emt.
Daž as zivis ir vai nu atkausē tas, vai pā rgatavotas, lai tā s bū tu sausas kā drupatas.
Saldumi - vai kū kas, vai mannas gabaliņ i, kas mē rcē ti cukura sī rupā.
Saldie dzē rieni, piemē ram, Pepsi un fanta – pē c sirds patikas. Un "sulas" ir sulu dzē rieni, kas ir stiprinā ti ar cukuru, citronskā bi un krā svielā m.
Bezmaksas "kafija" ir cigoriņ u dzē riens. Un ī sta kafija tikai par naudu: 3-8 liras par mazu tasī ti.
Mū s nemitī gi brī dinā ja par zā dzī bā m: pludmalē nevar atstā t lietas bez uzraudzī bas, un istabā labā k visu paslē pt koferī.
Starp citu, izmantojiet seifu istabā par maksu (neskatoties uz saitē m).
Pludmale nav oļ i, tač u to nevar saukt par smilš ainu; drī zā k tas ir š ķ embas kopā ar bū vgruž iem.
Ejot gar pludmali, aiz muguras paceļ as pelē ku putekļ u mā konis. Lī cī ir daudz jahtu, tā pē c biež i vien, ieejot ū denī , uz ū dens ieraugi plā nu eļ ļ as bumbiņ u.
Pludmales lī niju visā Ič meleras piekrastē pā rtrauc kanā li, no kuriem plū st pilsē tas notekū deņ i (Google kartē s var redzē t dubļ ainus plankumus), tā pē c bija grū ti atrast tī ru pludmali.
Par Wi-Fi atseviš ķ s stā sts: esot, bet signā la stiprums un ā trums tā ds, ka pietiek tikai ar "reģ istrā ciju tī klā ".
No plusiem: telpas ir tī ras, personā ls ļ oti jauks un atsaucī gs; baseins ir tī rs; viesnī cā ir diezgan liels spilgts ū dens slidkalniņ š .
аватар Mary1523
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas mazas, vecas, vannas istabā divi laukumi, uzkopš ana virspusē ja, veļ a veca. Teritorija ir jauka ar 3 maziem baseiniem. Sliktā kais ir ē diens: tas ir tik bezgarš ī gs, ka vē l jā spē j gatavot, biež i tika pasniegts sabojā ts ē diens Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir sekla, dibens akmeņ ains Ič melers ir mā jī gs un jauks. … Tomēr ▾ Istabas mazas, vecas, vannas istabā divi laukumi, uzkopš ana virspusē ja, veļ a veca.
Teritorija ir jauka ar 3 maziem baseiniem.
Sliktā kais ir ē diens: tas ir tik bezgarš ī gs, ka vē l jā spē j gatavot, biež i tika pasniegts sabojā ts ē diens
Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir sekla, dibens akmeņ ains
Ič melers ir mā jī gs un jauks. Man ļ oti patika Marmarisa, bā ru iela ir super!
аватар Nataly_1107
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sagadī jā s, ka pē c biļ etes apmaksas izlasī ju atsauksmes par viesnī cu, tā pē c lidoju kā labi informē ts reā lists))) bet cerē ju uz brī numu. Tas nenotika. Viss bija kā rakstī ts iepriekš . Mē s ieradā mies Kurban Bayram augstumā , tas ir ļ oti svarī gs notikums vietē jiem iedzī votā jiem, Turcijā viņ i to svin gandrī z 9 dienas un visi plū st uz dienvidiem, proti, š eit. … Tomēr ▾ Sagadī jā s, ka pē c biļ etes apmaksas izlasī ju atsauksmes par viesnī cu, tā pē c lidoju kā labi informē ts reā lists))) bet cerē ju uz brī numu. Tas nenotika. Viss bija kā rakstī ts iepriekš .
Mē s ieradā mies Kurban Bayram augstumā , tas ir ļ oti svarī gs notikums vietē jiem iedzī votā jiem, Turcijā viņ i to svin gandrī z 9 dienas un visi plū st uz dienvidiem, proti, š eit. Š ajā laikā ir daudz cilvē ku, viesnī cas ir piepildī ti lī dz galam. nekā nu nevarē si mainī t numuru, ja kaut kas nepatiks, varbū t pludmalē nepietiks sauļ oš anā s krē slu un ē damistabā nav kur apsē sties. Bet no otras roku, uz ielā m ir daudz cilvē ku, visi staigā , atpū š as, kas pieš ķ ir vē l lielā ku svē tku atmosfē ru, ī si sakot pozitī va. Tā pē c jums ir jā precizē , kad viņ iem ir ikgadē jā s brī vdienas.
Tā tad viesnī ca. Vispā r labs interjers, ja neskatā s uz stū riem, uz glancē tajā m virsmā m un neatrod vainu sī kumos, viss kaut kā netī rs, pietrū kst kopš anas, lai gan apkopē jas ir iztī rī tas. Iekš ē jā s teritorijas gandrī z nav, visi apstā dī jumi aug gar ē kā m puķ u dobē s ar ainavu dizaina pieskaņ u. Ir trī s bā ri, vietē jā alkohola nav, bet bā rmeņ i cenš as radī t atmosfē ru. Imports alkohols par papildus samaksu. Baseiņ os nepeldē jos, tur bē rni draiskojā s un mammas plī voja slē gtos musulmaņ u peldkostī mos. Kaut kā negribē jā s peldē t. . . Lai gan kā pē c, ja divā s minū tē s ir tik brī niš ķ ī ga jū ra!
Es ieguvu vienvietī gu istabu ceturtajā ē kā ar skatu uz restorā na pagalmu. Tas nav tik biedē još i, vienkā rš i neskatieties uz leju. Lai gan š ajā ē kā atrodas restorā ns, no ē diena nebija ne smakas. Istabā viss darbojā s, mē beles kā rtī gas, nav nobruž ā tas. Nav pelē juma. Wi-Fi labi satvē ra tikai zem durvī m.
Gar ielu ir uzceltas divas ē kas, un tas ir milzī gs mī nuss, jo apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu ar dziesmā m un dejā m, kas kliedz viens otram. Tas ir briesmī gs troksnis. Jū s aizmigsit tikai tad, ja patieš ā m vē laties gulē t.
Lī dz jū rai divas minū tes brienot.
Salī dzinot ar saviem Munamaras kaimiņ iem, š is Munamar klubs izskatā s kā nabadzī gs radinieks, kurš ir nomā kts, jo tas ir jauns, izskatī gs un bagā ts.
Ē diens Veģ etā rieš iem veiksies vairā k nekā gaļ as un zivju cienī tā jiem Liela dā rzeņ u izvē le, garnē jums - rī si, kartupeļ i, makaroni. Pā rsvarā vistas gaļ a, bet daž reiz arī liellopa un jē ra gaļ a mē rcē . Vajag uzkā pt uz zivī m, tā ā tri tiek sakā rtota, un tā tas ir katru dienu. No dzē rieniem, sulā m, piemē ram, yupi, daž ā dā m tē jā m, liptoniem (nav tas pats G. , kas mū sē jais) un kafijas no aparā ta (nav slikti, var bū t arī sliktā k). Katru dienu uz grila tiek gatavoti dā rzeņ i un gaļ a, no rī ta tiek ceptas olas vai olu kultenis. Mī kstie sieri kā mū su siers un Adigeja lielos daudzumos. No augļ iem, arbū zs, melone, ā boli, plū mes, apelsī ni No saldumiem, piemē ram, pudiņ i medus pildī jumā , ž eleja, cepumi un kū kas vakariņ ā m. Garš ī gi un pietiekami.
Personā ls. Ir forš i puiš i, un ir augstprā tī gais Hamlo. 50 lī dz 50. Gidi, kā parasti, planē ekskursijas. Tagad viņ i izdara spiedienu uz to, ka valstī ir daudz kontrolpunktu, tā pē c tikai autobusus no tū roperatoriem neaptur un nepā rbauda. . .
Pludmale un jū ra. Jū ra ir tī ra, skaidra un vē sa. Apkā rt kalni, skaistums. Ir lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i, bet nav dvieļ u.
Animā cija. Dienā nezinu. Vakarā - katru dienu. Pusstundu bē rniem, dejojoš u pī lē nu deja turku manierē un pē c tam š ova programma apmē ram stundu. Tā das. . .
Ič melers. Ļ oti mā jī gs un skaists ciemats, tač u arī š eit nebū s garlaicī gi - ir daudz restorā nu, kafejnī cu un krogu. Ir vietas, kur staigā t. Pā rē jie galvenokā rt ir vidē ja un vecā ka gadagā juma briti, lai gan š is ir septembris, jaunieš i š ajā laikā jau mā cā s. Marmarisa ir brī vdienu pilsē ta.
Kopumā atvaļ inā juma laikā pati viesnī ca man nebija ī paš i svarī ga, es tajā pavadī ju maz laika. Ja vē laties vairā k komforta un greznī bas, tad š ī nav jums piemē rota vieta. Ič melerā ir 4 * viesnī cas, kas izskatā s respektablā k un ir labā kā vietā , varbū t par citu naudu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _653633
vai ir pludmales bārs?
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums rrr_rrrrr
Kas notiek kūrorta zonā vai Vai Marmarisa un Ičmelera ir tālu no nemiera vietām? http://www.vesti.ru/doc.html?id=1091106&cid=9 Gaidu atbildi no tiem, kas šobrīd tur atpūšas.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums belova20
Vai tiešām Ičmelerā jūra ir auksta? Vai šajā laikā tur var doties ar septiņus gadus vecu bērnu?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums chuprina2000
Lūdzu, pasakiet man numuru numurus ar skatu uz jūru.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен всего в 60 метрах от пляжа курорта Ичмелер. Отель построен в 1989 году, последняя реставрация проведена в 2011 году. Отель состоит из 4-х, 5-ти и 2-х этажного зданий. Подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 100 км от аэропорта г. Даламан, в 8 км от центра г. Мармарис, в 200 м от центра п. Ичмелер.
Pludmales apraksts Пляж в 60 м от отеля, через дорогу.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан (вмещает до 400 человек; открытая и крытая зоны).

Бар у бассейна (ночной бар), бар Greek.

3 бассейна (один из них с горкой). Магазина.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, мини-диско, детская игровая зона.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Напитки на дискотеке, массаж – платно. 1 водная горка.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 199 номеров: 80 стандартных трехместных, 77 стандартных двухместных, 4 одноместных и 38 семейных номеров.

Istabās

LCD-телевизор, спутниковое телевидение, кондиционер, мини-бар (пустой), телефон, балкон, фен, Wi-Fi (бесплатно), уборка номера ежедневно, смена белья 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese Kayabal cad. No:69, Icmeler, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 424 07 95 Fax: +90 252 455 34 88
Tīmekļa vietne: Club Munamar Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.