Meric Hotel 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 4.910
№106 viesnīcas reitingā Marmarisa
5.3 Numurs
4.0 apkalpošana
3.7 Tīrība
3.8 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turunc, 2 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Uzcelta 2006. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Tā ir viena no galvenajām 10 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар jura2280
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Nevaru nevienam ieteikt š o viesnī cu. 1. Kad telpa ir aizņ emta, neviens netī ra (neviens). Nav tī ru dvieļ u, nav tualetes papī ra, neviens neapkalpo kondicionieri (ja pū š ). 2. Personā ls ir jauni studenti, kas atnā kuš i strā dā t uz pusslodzi, kuri š ajā jomā neko nesaprot, bet svarī gā kais ir izskats (netī rs, sē nī te uz kā jā m, katru dienu nemazgā tā s drē bē s un apavos, turklā t viens no viņ iem peldē jā s ar mani viesnī cas baseinā , uz manu piebildi atbildē ja, ka viņ š ir noguris un arī grib peldē t, viņ i ē d kopā ar atpū tniekiem vispā rē jā restorā nā pat tad, kad ir atpū tnieki, restorā ns ir pilnī gi antisanitā rs, viņ i strā dā bez cimdiem - viss ir fotoattē lā ). … Tomēr ▾ Nevaru nevienam ieteikt š o viesnī cu.
1. Kad telpa ir aizņ emta, neviens netī ra (neviens). Nav tī ru dvieļ u, nav tualetes papī ra, neviens neapkalpo kondicionieri (ja pū š ).
2. Personā ls ir jauni studenti, kas atnā kuš i strā dā t uz pusslodzi, kuri š ajā jomā neko nesaprot, bet svarī gā kais ir izskats (netī rs, sē nī te uz kā jā m, katru dienu nemazgā tā s drē bē s un apavos, turklā t viens no viņ iem peldē jā s ar mani viesnī cas baseinā , uz manu piebildi atbildē ja, ka viņ š ir noguris un arī grib peldē t, viņ i ē d kopā ar atpū tniekiem vispā rē jā restorā nā pat tad, kad ir atpū tnieki, restorā ns ir pilnī gi antisanitā rs, viņ i strā dā bez cimdiem - viss ir fotoattē lā ).
3. Par ē dienu pievienoš u foto.
4. Pludmalē ir pilnī ga tumsa. WI-FI darbojas tikai pirmajā stā vā un pē c tam katru otro reizi. Visas mū su 10 dienas neviens nekad nav tī rī jis. Murats ir turks, kurš runā nedaudz krieviski, jau no pirmā s dienas dod mā jienus uz padomiem, mū su draugi, kas viņ am pateicā s, saņ ē ma atbildi - PALDIES NAV SKAISTS, un nemitī gi grib pā rdot tū ri, mainī t naudu - un visur grib krā pties.
Viens + ir daba un jū ra.
Array Array Array Array
аватар _903819
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s neiesakā m š o viesnī cu. Viesnī ca visur ir ļ oti netī ra ar putekļ iem un netī rumiem. Viņ us baro ar š ausmī gu barī bu, ne tikai š is ē diens nebija garš ī gs, bet visiem nepietika, ē diens netika piegā dā ts. … Tomēr ▾ Mē s neiesakā m š o viesnī cu. Viesnī ca visur ir ļ oti netī ra ar putekļ iem un netī rumiem. Viņ us baro ar š ausmī gu barī bu, ne tikai š is ē diens nebija garš ī gs, bet visiem nepietika, ē diens netika piegā dā ts. Visi dzē rieni ir š ausmī gi, tas ir tī ra ū dens dzē riens. Personā ls ir jauni puiš i, kuri nezina, kā apkalpot un kas ir sanatorija. Tie kalpo bez cimdiem un bez maskā m, ļ aujas uz š ķ ī vja pieskarties sveš am ē dienam, peldas baseinā . Visu stundu mē s tur netī rī jā m, netī rie dvieļ i netika mainī ti, tualete nekad netika mazgā ta tik labi kā vannas istaba, nemaz nerunā jot par tī rī š anu istabā . Darbinieki var ieturē t maltī tes kopā ar viesiem un peldē ties pie baseina. Administrators nosauca Muratu pirmajā s minū tē s, lai runā tu tieš i par dzeramnaudu. Viņ š nav pamanā ms, kad lū dz uzkopt istabu, stā sta, ka viņ u personā ls ir izformē ts, un vienai apkopē jai neesot laika visur uzkopt.
аватар shovkyntanya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Septiņ as dienas viņ i nekad netī rī ja, dvieļ i netika mainī ti. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir veci, to ir tikai 30, visiem nepietiek. Maltī tes ir pieticī gas: viens garnī rs, viena veida gaļ a, un arī tad ne vienmē r. … Tomēr ▾ Septiņ as dienas viņ i nekad netī rī ja, dvieļ i netika mainī ti. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir veci, to ir tikai 30, visiem nepietiek. Maltī tes ir pieticī gas: viens garnī rs, viena veida gaļ a, un arī tad ne vienmē r. Brokastī s nav omlete, pankū kas, bulciņ as. Vē l bija jā iet uz veikalu vai kafejnī cu papildus. Nopirkā m arī ū deni. Restorā nu apkalpo nesakopti pusaudž i, kuri ē dienu pasniedz bez cimdiem, neievē ro tī rī bu. Neviens viņ us nekontrolē , viņ i var ē st kopā ar atpū tniekiem.
аватар julia.sinelnik.v
Ieradā mies 23:00, Murats mū s sagaidī ja reģ istratū rā , paē dinā ja un izmitinā ja 9. stā vā ar satriecoš u skatu uz kalniem. Uzreiz prasī ja dzeramnaudu. Mū s iekā rtoja standarta numurā č etriem, kas daudzā s viesnī cā s ir retums. … Tomēr ▾ Ieradā mies 23:00, Murats mū s sagaidī ja reģ istratū rā , paē dinā ja un izmitinā ja 9. stā vā ar satriecoš u skatu uz kalniem. Uzreiz prasī ja dzeramnaudu. Mū s iekā rtoja standarta numurā č etriem, kas daudzā s viesnī cā s ir retums. 7 dienas viņ i nekad netī rī ja un nemainī ja dvieļ us. Viesnī cā nav teritorijas un animā cijas, wi-fi ir tikai vestibilā . Lī dz pludmalei ir 2 minū tes, sauļ oš anā s krē slu ir maz un tiem nepiecieš ams remonts, bet uz jebkuru pludmali var tikt, nopē rkot jebkuru dzē rienu, un tur var palikt vismaz visu dienu (gā jā m uz pludmali Fidan kafejnī cā , tur ir bezmaksas bezvadu internets).

Ē diens vienmuļ š , pā rsvarā pusfabrikā ti, 7 dienas bija gaļ a tikai 3 reizes un tad vakariņ ā s, zivju nav. No 17:00 piedā vā ju saldumus, kuru visiem nepietiek. Starp augļ iem bija arbū zi, melones, plū mes un vī nogas. Bā rs ir tikai pie baseina, atvē rts no 10:00 lī dz 22:00, no alkohola alus, baltvī na un sarkanvī na, dž ina tonika, degvī na un vē ž iem. Visus viesnī cas trū kumus kompensē skaistā kie skati un tī rā kā jū ra.
Bijā m ekskursijā s pa salā m, devā mies uz Marmarisu un Amos vecpilsē tu, pastaigā jā mies pa ciematu. Par to nelielo naudu, ko samaksā jā m par š o ekskursiju, mē s lieliski atpū tā mies!
Красивый вид с номера!!! Море прекрасное Природа шикарная
аватар Lina312
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No Dalamanas lidostas brauciet 2 stundas, pē dē jā s 40 minū tes pa kalnu serpentī nu, 22 km no Marmarisas. Marmarisā var nokļ ū t ar ū dens taksometru (brauciet, kad 6 cilvē ki, 30 liras, 40 minū tes). Viesnī ca atvē rta trī s nedē ļ as, 2020. … Tomēr ▾ No Dalamanas lidostas brauciet 2 stundas, pē dē jā s 40 minū tes pa kalnu serpentī nu, 22 km no Marmarisas. Marmarisā var nokļ ū t ar ū dens taksometru (brauciet, kad 6 cilvē ki, 30 liras, 40 minū tes). Viesnī ca atvē rta trī s nedē ļ as, 2020. gadā nestrā dā ja, tiek remontē ta. Atraš anā s vieta: Turunc centrā , priež u mež u un kalnu ielokā , no istabas paveras skaists skats. Istaba izremontē ta, ortopē diskā gulta, liels skapis, kondicionieris darbojā s labi. Atbrauca 22.00, mums atnesa 1.5 litru ū dens pudeli (š ī ir vienreizē ja akcija) un š ķ ē lē s: maizi, sieru, desu, tomā tu un gurķ i. Telpā ir bā rs pā rtikas uzglabā š anai. Tī rī š ana notika divas reizes nedē ļ ā , otro reizi pē c atgā dinā juma. Bez zobu birstes krū zes un veļ as ž ā vē tā ja, izkaltuš i peldkostī mi uz balkona uz pī tiem krē sliem.

Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti! Pludmalē ir saulessargi un gultas ar matrač iem.
Nav nepiecieš ams nē sā t oļ us zem jū ras kā jā m, doties jū rā ar ekipē jumu, koraļ ļ iem. Jū ra ir tī ra, skaidra, zila, zaļ a, sā ļ a, var redzē t dibenu ar aļ ģ u un zivju krū miem. Brī vdienā s jū ra kļ ū st netī ra, jo ir vairā k kuģ u. Pludmalē nav duš as, ģ ē rbtuves, tualetes. Medū zas un odi nav izplatī ti. Visa piekraste ir apbū vē ta ar viesnī cā m un restorā niem. Sezona sā kas jū lija vidū , ieradā mies 6.07 - ū dens bija 22 grā di, izbraucā m 13.07 - ū dens bija 25 grā di.

Ē diens vienmuļ š , ī paš i brokastis (vā rī tas olas, tomā ti, gurķ i, maizes smē rvielas, 3 veidu sieri, reizē m desa. Pē dē jā s 3 dienas bija kukurū zas pā rslas ar pienu). Pusdienā s un vakariņ ā s dodiet gaļ ai vī rieš a porciju (mā jputnu vai maltā s desiņ as). No augļ iem: arbū zs un melone. Zivju nebija vispā r. No dzē rieniem koncentrē tas sulas: apelsī nu, ā bolu, kafijas automā ts, tē ja un tē jas maisiņ i. Krū zī tei ar kovid nav nekā da sakara, tā pē c nopē rc sev krū zī ti, lai neapdedzinā tu rokas.
Apmā cī bas procesā esoš ie darbinieki, nedaudz atpalikuš i, necienī gi: viņ i arbū zi, izspļ auj sē klas netī rā š ķ ī vī , pieskrien, izvelk š ķ ī vi...Varbū t viņ iem ir vienalga spļ aut tieš i uz galda? Nav iespē jams saprasties, jo es neprotu turku valodu.

Divi cilvē ki reģ istratū rā runā krieviski. Angļ u strā dnieki ē damistabā un kalpone nesaprot. Pā rvaldniekam uz rakstā mgalda bija daž ā du valstu karogi, Ukrainas karoga nebija, lai gan lielā kā daļ a atpū tnieku ir no Ukrainas. Bija arī vietē jie atpū tnieki un ģ imene no Spā nijas. Gide no pussalas Natā lija, krieviete un rupja sieviete, pē c tam, kad nebija piedalī jusies ekskursijā s, teica, lai nezvanā m viņ ai, ja ar mums kaut kas notiek. Vispā r gide Peninsuli ir autobusā , un š ī Natā lija, kad viņ i skaidro, kā Marmarisā meklē t Atariurka pjedestā lu, atceras Ļ eņ ins. Viņ iem nav ne jausmas, ka cilvē ki no kaimiņ valstī m jau sen ir aizmirsuš i, kas tas ir.
Un vispā r, lai salī dzinā tu Ļ eņ inu un Atariurku, tas ir kā salī dzinā t grē ciniekus ar taisnajiem.
Tā pē c tū re tika uzņ emta Pamukalē (3.5h brauciens) pie vietē jā s kompā nijas, tā atrodas uz pilsē tiņ as galvenā s ielas, tur tā ds jauks turks, kurš labi runā krieviski. Mums bija 8 cilvē ku grupa, laba atmosfē ra, par Ļ eņ inu nebijā m dzirdē juš i! Mē s dzirdē jā m par Erdogana trū kumiem (tū re bija par 10 USD lē tā ka). Tā pat 4 km attā lumā ir senā s Amos pilsē tas drupas, mē s tur nokļ uvā m ar taksi - 40 liras, atgriezā s ceļ ā kā jā m. No augš as paveras skaists skats uz kalnu un lī ci. Ļ oti skaistas un labas bildes! Naudu pret lirā m var samainī t viesnī cā , vai ar nelielu kursu veikalā , iepretim lielveikalam Migros, Svetlanā (tekstila veikalā ). Kartes pieņ em visur. Tirgus ņ em arī dolā rus un eiro. Izbraukš anas dienā viņ i iestrē ga liftā un nosē dē ja tur pusstundu.
Пляж Басейн готелю Вид з вікна 7 поверху Ресторан, обід Жандармерія поряд з готелем Морське таксі, розклад,  набережна Набережна Набережна
аватар lagis
Bijā m kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Apmierinā ts. Starp priekš rocī bā m: tuvu jū rai (5 minū tes); sava pludmale, kur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi; numuriņ i tī ri, kā rtī gi, jauki ar skaistiem skatiem (mums bija istabiņ a 10. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar vī ru š ajā viesnī cā . Apmierinā ts.

Starp priekš rocī bā m:
tuvu jū rai (5 minū tes);
sava pludmale, kur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi;
numuriņ i tī ri, kā rtī gi, jauki ar skaistiem skatiem (mums bija istabiņ a 10. stā vā ar skatu uz kalniem un pilsē tu, redzē ju arī jū ras gabalu);
terase ar ļ oti skaistu skatu, baseins, sauļ oš anā s krē sli un bā rs. No 16 lī dz 17 var baudī t turku konditorejas izstrā dā jumus (1 porcija vienai personai);
ī sta turku tē ja brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s;
1. un 2. stā vā ir tualetes;
uz terases un ē damistabā ir kafijas automā ti, bet kafija no tiem tik un tā;
tieš i blakus viesnī cai: hammam tulpe kā tur, nezinu), lielveikals ar zemā kajā m cenā m Migros, veikals ar tē ju, turku gardumiem un garš vielā m - iesaku.

No trū kumiem:
tualetē m 1. un 2. stā vā nepiecieš ams remonts));
uhagli kaut kur nu ļ oti gribē jā s salabot sienas un griestus)))

Piezī me:
nav savas teritorijas un animā cijas, mums tā nebija problē ma, jo daudzas stundas pavadī jā m pastaigā s, jū rā un ekskursijā s;
virtuve - veģ etā rieš a sapnis: daudz dā rzeņ u, zaļ umu, pā kš augu (aunazirņ i, pupiņ as), makaroni, rī si, sojas desa un desiņ as, stunda vista, reizi nedē ļ ā zivs, tieš ā m maz gaļ as, bet uz "bada devu" Calypso, es ieguvu 5 kg)))

Personā lam komentā ru nav. Viņ a mū s personī gi izmitinā ja brī niš ķ ī gā istabā , par ko viņ a ir ļ oti pateicī ga.

Mazliet par pā rtiku, jo par to ir daudz sū dzī bu. Iepriekš rakstī ju, ka tas ir veģ etā rieš u sapnis, bet aizņ emtiem plē sē jiem vietē jais ē diens tieš ā m sagā dā problē mas. Tomē r ē diens ir garš ī gs.

Brokastis: jogurts, varenko, begmez (ļ oti interesanta, noderī ga un garš ī ga lieta), medus (ļ oti forš i - ar citrusu garš u), daž ā di š ķ ī vji, 3-4 veidu sieri, 3 veidu olī vas, sojas desa, eļ ļ a, maize, kaut kas silts, piemē ram, olas, sautē jums ar sojas desā m utt. , melone, arbū zs, zaļ umi, svaigi dā rzeņ i, olī veļ ļ a, pareizi pagatavota tē ja.
Pusdienas un vakariņ as: 1 veida zupa, kaut kas gaļ a (precī zā k vista), vairā ku veidu salā ti ar majonē zi un jogurtu, zaļ umi, dā rzeņ i, makaroni, rī si, daž ā di ē dieni no aunazirņ iem, pupiņ ā m, graudaugiem, dā rzeņ iem, 2-3 veidi Turku saldumi , pareizi pagatavota tē ja)) Vakariņ as ī paš i neatš ķ iras no pusdienā m, bet nedaudz vairā k ē dienu).

Par Turunč u
Turunč am paš am ļ oti patika - labi piemē rots tiem, kas ir noguruš i no komunikā cijas un burzmas - kluss, mierī gs, tī rs. Paš ā pilsē tā tas nav pā rsteidzoš i, izņ emot augus, kuru mums nav))
Ir kafejnī cas, veikali, konditoreja. Katru pirmdienu ī sts neliels bazā rs (vē rts apmeklē t - cenas zemā kas nekā veikalos, izvē le interesantā ka).

Jū ra - pasakas!

No Turunch jū s varat saņ emt:
pastaiga (1 stunda) lī dz Amos pludmalei un senā s Grieķ ijas pilsē tas Amos drupā m. Ir vē rts pastaigā ties;
pastaiga (2 stundas, garā m vai iebraucot Amos) lī dz Kumlyubuk pludmalei (neticams ū dens! );
ar dolmusu vai ū dens taksometru uz Marmarisu, kur apmeklē t cietoksni, savukā rt cietokš ņ a kafejnī cā "Panorā ma" - neliela mā jī ga vieta pilsē tas augstā kajā punktā.

Naudas maiņ a. Eiro ir nedaudz dā rgā ks par dolā ru. Labā kais kurss pastā , kas tomē r strā dā viltī gi: no 8:30 lī dz 17, bet! 12:30-13:30 - pusdienas, 15:00-17:00 - Sangodina, sestdienā s un svē tdienā s brī vdienā s))))

Vairā k par Turunc un Marmaris, ja ir interese, varat lasī t manos ierakstos Facebook zem tē mtura # turku raibs2019
Наш краєвид (10 поверх) Сніданок (фрагмент) :) Вечірнє море у Турунчі Кав'ярня Сніданок (фрагмент) :) Вид з вікна готелю на турунчську затоку Цікавинки Турунча :) Цікавинки Турунча :)
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmajā dienā bijā m iedzī vojuš ies ļ oti ilgi. Un mē s pavadī jā m daudz personī gā laika, iespē jams, vienkā rš i gribē jā m nopelnī t naudu. Bet telpas bija ideā las. Pludmale atrodas netā lu no jū ras, minū tes gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Pirmajā dienā bijā m iedzī vojuš ies ļ oti ilgi. Un mē s pavadī jā m daudz personī gā laika, iespē jams, vienkā rš i gribē jā m nopelnī t naudu. Bet telpas bija ideā las. Pludmale atrodas netā lu no jū ras, minū tes gā jiena attā lumā . Pludmale maza, bet tī ra, mums derē ja. Animā cijas nebija. Ē diens, tā pat kā man un manam vī ram, ir diezgan normā ls. Bet mums nav ar ko salī dzinā t, jo tikko sā kā m braukt, bet bijā m ar visu apmierinā ti.
аватар Irina623241
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es izvē lē jos viesnī cu par pieņ emamu cenu un vē lē jos atrasties netā lu no Marmarisas. Pē c reģ istrā cijas mums nebija ilgi jā gaida. Jautā jumu par numuru nebija. Bija jautā jumi par pā rtiku. Izvē le bija maza un ē diena kvalitā te slikta, ē diens man nemaz nepatika. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu par pieņ emamu cenu un vē lē jos atrasties netā lu no Marmarisas. Pē c reģ istrā cijas mums nebija ilgi jā gaida. Jautā jumu par numuru nebija. Bija jautā jumi par pā rtiku. Izvē le bija maza un ē diena kvalitā te slikta, ē diens man nemaz nepatika. Viesnī cas zonas nav. Un pludmale ir pilsē tas, ļ oti maza. Tā pē c atpū tā mies nevis viesnī cas pludmalē , bet netā lu esoš ajā pilsē tas pludmalē , kur tas bija bez maksas. Wi-fi bija un es precī zi neatceros, bet š ķ iet, ka tas ir bezmaksas, un par to nebija nekā du jautā jumu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens š eit ir labs. Interjers, protams, jau nosegts pa visu, renovā cija jau nepiecieš ama. Reģ istrē š anos gaidī jā m kā parasti, lī dz standarta reģ istrē š anā s laikam, lī dz 14:00. Iepriekš neviens neko nebija sagā dā jis un visi sē dē ja vestibilā . … Tomēr ▾ Ē diens š eit ir labs. Interjers, protams, jau nosegts pa visu, renovā cija jau nepiecieš ama. Reģ istrē š anos gaidī jā m kā parasti, lī dz standarta reģ istrē š anā s laikam, lī dz 14:00. Iepriekš neviens neko nebija sagā dā jis un visi sē dē ja vestibilā . Numurs ir vienkā rš s, ar skatu uz baseinu, bet ok. Teritorija skaista, labs kalnains reljefs. Pludmalē bijā m tikai divas dienas, jo pā rē jā laikā devā mies ekskursijā s. Internets bija tikai pie baseina vai reģ istratū ras. Ē diens arī ļ oti labs.
аватар ds1960
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ar sievu viesnī cu izvē lē jā mies paš i, izmantojot internetu. Tajā paš ā laikā vieta bija pirmajā vietā . No š ī viedokļ a cerī bas pilnī bā attaisnojā s - fantastiski skati pa logu, viss nepiecieš amais ir blakus. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu viesnī cu izvē lē jā mies paš i, izmantojot internetu. Tajā paš ā laikā vieta bija pirmajā vietā . No š ī viedokļ a cerī bas pilnī bā attaisnojā s - fantastiski skati pa logu, viss nepiecieš amais ir blakus. Pati viesnī cas ē ka uzbū vē ta pietiekami kvalitatī vi, numuriņ i komfortabli - aktuā las ir istabu fotogrā fijas.
Viesnī cas personā ls centā s sabojā t mū su brī vdienas, tač u nespē ja.
Sā ksim ar to, kas ir obligā ts pat vienai zvaigznei – informatī vo materiā lu atraš anos telpā . Tie neeksistē , un tos nebija iespē jams iegū t no darbiniekiem. Treš ajā dienā nejauš i uzzinā jā m, ka ir aizliegts (! ) likt savu pā rtiku ledusskapī . Un š im ū denim ir jā bū t 0.5 litriem uz visu uzturē š anā s laiku.
Saziņ as valoda. Ja jasmin4869 diezgan pareizi sazinā s angļ u valodā , tad viņ as pē ctecis centī gi izliekas, ka saprot tikai savu dzimto valodu. Un vai nav dī vaini, ka viesnī cā , kurā dzī vo apmē ram 2/3 slā vu, neviens nezina krievu valodu?
Starp citu, darbinieki arī nepā rprotami nav informē ti par prasī bā m 4 * viesnī cai. Nemaz nerunā sim par paklā ja vai brilles trū kumu istabā , tač u ī paš i jā izceļ ē diens un personā la uzvedī ba.
Pat pa ceļ am uz viesnī cu TPG gidi mū s vairā kas reizes brī dinā ja bū t uzmanī giem, ē dot turku virtuvi. Ja vistas kā jas un sojas desa ir turku virtuve, tad man vienkā rš i simpatizē turki. Ceptas desas un vā rī tas vermicelli kombinā cija, lai arī izraisa nostalģ iju pē c skolas kafejnī cas, neizraisa apetī ti. Cepti kartupeļ i ir labi, bet ne trī s reizes dienā ! No rī ta neapē stā ē diena izmantoš ana vakariņ u gatavoš anai, manuprā t, ir niecī ga. Tajā paš ā laikā kotlete no kā dreizē jā s ceptas desas š ķ iet ī paš s gardums.
Tomē r kas es esmu par sevi un par sevi? Vegā niem dā rzeņ u izvē le ir gluž i normā la. Tiesa, ar augļ iem ne pā rā k labi – redzams, ka raž a š ogad slikta. Reiz viņ i deva ā bolus, bet vienreiz vī nogas. Iedeva arī plū mes, bet neē damas. Jā , un tas ir tikai vakariņ ā m. Vispā r pē dē jā s divas dienas bija noturī ga bada sajū ta (! ), bija jā ē d maize. Godī gi sakot, maize ir pā rsteidzoš a.
Atseviš ķ a atrakcija ē damistabā ir cipars ar nosaukumu "ko tu te sē di, mums jā mazgā grī das. " Par to, ka personā lam jā bū t ģ ē rbtam vienveidī gi (vai formas tē rpā ), te arī nebija dzirdē ts. Kā arī tas, ka personā lam nevajadzē tu ē st kopā ar klientiem.
Bā rs. Alus - sū dī gi, es pat teiktu - ē zeļ a urī ns. Divu š ķ irņ u vī ns (sarkanais un baltais) - pieļ aujams. Treš ā s klases degvī ns, brendijs nav slikts, un vietē jais dž ins ir vienkā rš i izcils. Tikai tagad piekļ uve bā ram ir ierobež ota - no 12.30 lī dz 14.00 un no 19.05 lī dz 20.45. Kā "bonuss" bā rmenis ir ļ oti uzjautrinoš s, cenš oties ar ž estiem parā dī t "tu dzer par daudz".
Kā dā no dienā m viņ i izmantoja iespē ju saistī bā ar ekskursiju brokastu un pusdienu vietā pasū tī t pusdienu kastī ti. Mums rokā s iedeva vienu sviestmaizi pā rtikas plē vē un viss. . .
Par piekļ uvi internetam. Kad jasmin4869 mē ģ ina skaidrot zemo ā trumu un stabilitā ti, it kā sakot, ka "sakaru kanā la droš ī bu nodroš ina ž andarmē rija", tas, atvainojiet, ir muļ ķ ī bas. Izmantojot aprī kojumu (UBIQUTY), kas viņ iem ir, internetam vajadzē tu lidot. Vienkā rš i viņ iem nav sava sistē mas administratora, un krupis spiež uzaicinā t kā du treš o personu krupi. Ī sā k sakot, ja pirmajā dienā internets labi darbojā s istabā s, tad vē lā k - tikai vestibilā , un bez iespē jas zvanī t caur Viber (tikai ī sziņ u sarakste).
Par apkalpoš anu numurā . Tī rī š ana aprobež ojā s ar pelnu trauka tī rī š anu. Tač u arī koplietoš anas telpas (zā les, gaiteņ i) netiek uzkoptas. Tas, ko mums iedeva 4 dvieļ u vietā.2, un trī s š ampū na porcijas diviem uz 5 dienā m - lai Dievs viņ u svē tī . Piedzī vots arī tas, ka dvieļ i netika mainī ti, neskatoties uz lū gumiem. Tač u ī paš u pikantumu atpū tai pieš ķ ī ra nestrā dā još ā kanalizā cijas sistē ma, kuras dē ļ nā cā s mazgā ties duš ā . Jā , Jasmī na apsolī ja, ka sakā rtos. . . viņ a apsolī ja. . . solī ja. . . Uz š ī fona karstā ū dens trū kums divas dienas ir tikai muļ ķ ī bas.
Ī sā k sakot, ja Jasmī nai š ķ iet, ka viņ u viesnī cā viss ir kā rtī bā , viņ a, iespē jams, jauc viesnī cu ar skautu nometni.
Вид из окна номера 713. Рассвет. Вид на поселок из окна холла 7-го этажа. Утро Вид на отель с моря - видны верхние 3 этаж (белое здание). Утро
Parādīt vairāk »


iemiesojums tata09
no 11. septembra braucam uz Marmarisu, nebūs ļoti auksti peldēties, vai arī Kemerā būs ērtāk? kā iet viesnīcā?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель находится в поселке Турунч, в 2 минутах ходьбы от пляжа. Построен в 2006 году, последняя реставрация сделана в 2016 году. Представляет собой одно основное 10-ти этажное здание. Отель подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Даламан, в поселке Турунч.
Pludmales apraksts Cобственная часть на городском песчано-галечном пляже, в 300 м от отеля. Между пляжем и отелем есть дорога. Вход в море: песок и галька. Пляж награжден голубым флагом.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ежедневная уборка номера, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), ТВ-зал, 1 основной ресторан, 2 бара: лобби-бар, бар у бассейна, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 80 м2, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже (платно), библиотека, вечерние программы, дневные развлекательные программы, игровая комната, дартс, нарды.
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 91 номер:

79 Standard Rooms (36 кв.м): спальня с двуспальной и односпальной кроватями;

12 Family Rooms (55 кв.м): спальня и детская с межкомнатной дверью с двуспальной и двумя односпальными кроватями.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон (платно), холодильник, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: каждые 3 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Mah. 29. Sokak No.10, Turunc, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 277 0184, +90 252 476 7888
Fax: +90 252 476 7472
Tīmekļa vietne: Meric Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).