Laba viesnīca, izpalīdzīgs personāls, skaista ainava

Rakstīts: 31 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 22 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s atpū tā mies Turunc no 22.07. 18. lī dz 29.07. 18.
1. Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c atsauksmē m un video vietnē YouTube. Viesnī cā ieradā mies 7:00, bet reģ istrē jā mies aptuveni 12-13:00. Bet tajā paš ā laikā mū s paē dinā ja ar brokastī m un piedā vā ja apmesties plaš ā zā lē ar gaisa kondicionē tā ju, kamē r gaidā m reģ istrē š anos.
2. Viesnī ca laba, izpalī dzī gs personā ls, laba virtuve. Viesnī cā ir peldbaseins. Ū dens baseinā ir tī rs, sauļ oš anā s krē slu pietiek, vienmē r var atrast vietu gan ē nā , gan saulē . Baseina bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00 lī dz 22:00. Dzē rienu kvalitā te atstā j daudz vē lamo (sulas, kafija, vī na pulveris). Bet slā pes var veldzē t ar ū deni, un tē ju, un Sprite, Pepsi, kas arī tiek pasniegti neierobež otā daudzumā bā rā un ē damistabā .

3. Saņ ē mā m plaš u istabu ar vannas istabu, tualeti, izlietni, ledusskapi, seifu (seifa izmantoš ana ir maksas), visas nepiecieš amā s mē beles, balkonu ar skaistu skatu uz kalniem un jū ru. Numurā ir gaisa kondicionē tā js. Kopumā istaba ir pilnī bā apmierinā ta. Vienī gais trū kums, ka gribē tos jaunā ku gultas veļ u un dvieļ us. Var redzē t, ka viss ir izmazgā ts, smarž o labi, bet izskatā s ne pā rā k labi. Istabai periodiski tika pievienoti š ampū ni, duš as ž eleja, ziepes, papī rs, viss vienmē r bija noliktavā . Karstais ū dens istabā bija katru dienu, bet acī mredzot tika izslē gts naktī un no rī ta lī dz 10.00. WiFi darbojā s, bet ā trums atstā ja daudz vē lamo.
4. Ar ē dienu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Vistas gaļ a tika pasniegta katru dienu, sojas un subproduktu kotletes (amatierim) tika pasniegtas arī katru dienu. Piedevu, dā rzeņ u, salā tu, desertu izvē le ir liela. No augļ iem, ogā m tikai arbū zs un melone. Mums bija vairā k nekā pietiekami. Patika arī pakalpojums. Puiš i ē damzā lē un bā rā strā dā ļ oti ā tri un efektī vi, viņ i visu iztī ra laicī gi un ir ļ oti draudzī gi.
5. Kopumā man patika viss. Ī paš i skaistā kā s ainavas un skaidra jū ra. Vienī go negatī vo atstā j paš i atpū tnieki, kuriem ir grū ti aiz sevis sakopt no pludmales ķ eburus, salvetes un citus atkritumus. Bet tas jau ir jautā jums atpū tnieku kultū rai un mentalitā tei.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu