Ļoti. Ļoti vīrišķīgs brauciens.

31 Marta 2014 Ceļošanas laiks: no 02 Jūlija 2012 ieslēgts 16 Jūlija 2012
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mans draugs L. . . pē c 14 laulī bas gadiem bija spiests š ķ irties no sievas, un š is notikums viņ u tik ļ oti satrauca, ka viņ š kļ uva melns, skumjš un gausa sejā . Nekā das pā rliecinā š anas par to, ka viņ š bija liels, skaists muchacho, gudrs, doktors un turklā t ļ oti vecā ks menedž eris, atradī s sev jaunu sievu, daudz labā ku par iepriekš ē jo, nedarbojā s. Tas kļ uva tikai sliktā ks. Patiesī bā L...sā ka novī st mū su acu priekš ā . Plaš ā draugu un draudzeņ u saietā tika nolemts L...aizvest uz Turciju, lai viņ u izklaidē tu, nedaudz pakustinā tu un, ja iespē jams, atrastu piemē rotu kandidā tu jaunā s sievas lomai. Man un Glebam nā cā s pavadī t viņ u š ajā ceļ ojumā . Par to ir vē rts runā t atseviš ķ i. Glebets ir parasts, vidusmē ra puisis, brilles, un ar ļ oti klusu balsi. Tu ej tam garā m pa ielu un nepamani. Bet Gļ ebtam piemī t harizma. Es ī sti nesaprotu, kas tas ir, bet viņ am, izmantojot š o savu harizmu, ir absolū ti mež onī gi panā kumi ar sievietē m. Neviens nevar saprast, kā tas darbojas, bet tas darbojas.

Mana gudrā sieva, zinot ceļ ojuma mē rķ i un saprotot, kas mani sagaida, mani svē tī ja ar frā zi - "Tu tur necenties.... " , es nopū tos un mē s lidojā m uz Marmarisu.


Tiklī dz viņ š Dalamanas lidostā izkā pa no lidmaš ī nas, Glebets sacī ja, ka zaudē t nav ne minū ti, un sā cis bildinā t apbrī nojami skaistu meiteni, kura viena pati stā vē jusi tā lā k no galvenā pasaž ieru pū ļ a, kas gaidī ja bagā ž u. Uz Gļ ebta vajā š anu meitene reaģ ē ja diezgan pozitī vi. Viņ a pasmaidī ja, sā ka viņ am kaut ko atbildē t un mirkš ķ inā ja acis, lī dz pat sejai. Bet tas nebeidzā s labi. Pē c pā ris minū tē m pie viņ iem pielē ca milzī ga, vī riš ķ ī ga meitene, kura sā ka bļ aut, ka no zemniekiem nav glā biņ a, un viņ i visi bija kazli, un tu nevari atstā t meiteni ne uz minū ti, nu un tā lā k tā pat. Ī sā k sakot, tā s bija lesbietes. Š ķ iroties š ī meitene joprojā m ieplī sa Gļ ebam pa galvu.

Iepriekš vienojuš ies ne uz ko neekonomē t, devā mies uz taksometru stā vvietu. Tas bija pareizs lē mums, jo. dedzinoš s karstums, psihiskas traumas, sitiens pa galvu un, protams, piedzē ries lidmaš ī nā , atņ ē ma Glebetam cilvē cisko izskatu, un viņ š , dē moniski smejoties, aizbē ga no mums un mē ģ inā ja paslē pties dzī vž oga krū mos. Man, L. . . un taksometra vadī tā jam vajadzē ja ilgu laiku, lai viņ u notvertu.

Par laimi, jau viesnī cā , pa ceļ am no reģ istratū ras uz istabu, Gļ ebets iekrita baseinā un tas viņ u nedaudz lika pie prā ta. Istabā viņ š pā rģ ē rbā s, notī rī ja spalvas un, pateicis, ka "dā mas gaida, dā mas prasa lī dzdalī bu", devā s pilsē tā . L… paliku bā rā , un es devos uz pludmali un noī rē ju ū densmotociklu. Es vienmē r sā ku savas brī vdienas ar š o, bet š oreiz man nepaveicā s. Atkā pjoties no krasta, sā ku steigties pa viļ ņ iem un kā dā brī dī pamanī ju, ka man taisni uzbrū k dū š ī ga laiva, kas pa trosi aiz sevis vilka izpletņ lē cē ju. Acī mredzot izpletnis pazaudē ja vē ju un laivas stū rmanis sā ka manevrē t, lai desantnieks neapš ļ akstī tos. Tajā paš ā laikā stū rmanis neskatī jā s uz priekš u, bet gan atpakaļ un uz augš u. Es mē ģ inā ju izvairī ties, bet laiva atkā rtoja manus manevrus, un rezultā tā mē s metā mies uz sadursmes kursu. Kad viņ š beidzot mani pamanī ja, attā lums starp mums bija minimā ls. Es, sekojot jū ras likumam, pagriezu stū ri pē c iespē jas tā lā k pa labi, bet nelietī gais turku kapteinis nezinā ja noteikumus un pagriezā s manā virzienā . Saprotot, ka viņ a rī cī bu nav iespē jams paredzē t, es kū leņ oju atpakaļ no ū dens motocikla, droš ī bas jostas izslē dza aizdedzi, un tagad laivas vadī tā js varē ja mierī gi domā t, kur viņ am doties. Kad laiva beidzot aizgā ja, mē ģ inā ju iedarbinā t dzinē ju, bet man tas neizdevā s. Izrā dī jā s, ka š ī situā cija bija redzama no krasta, un nez kā pē c, nolemjot, ka pie visa esmu vainī gs, man attā linā ti izslē dza motoru. Es kaunpilni atgriezos krastā pajū gā . Pludmales cī ņ a apmē ram seš desmit ļ oti ilgu laiku man aizrā dī ja, ka nekad! Klau, viņ š man nekad nedos vairā k kā ū densmotociklu, bet pat blā vu kajaku. Un es skumji ieklī du bā rā pie L....

Vakarā Gļ ebs atgriezā s. Sacī dams, ka viņ am kaut kas knā bā , viņ š uzlika odekolonu, paņ ē ma no manis (es biju kasieris) krietnu naudu, paņ ē ma Beiliju, nopirka speciā li š ā diem gadī jumiem, un aizgā ja uz nakti. Viņ š atgriezā s no rī ta, š ausmī gi apmierinā ts ar sevi. Izrā dī jā s, ka tad, kad viņ š ieradā s viesnī cā pie divā m pa dienu satiktā m meitenē m, meitenes, atbildot uz viņ a piedā vā jumu iedzert Beili un aiziet uz kā du elegantu restorā nu, teica - “Glebuš ka! Nebī sties. Mums ir pudele degvī na. Iesim uz pludmali" . Tur viņ i pavadī ja nakti, kurā viņ š stā stī ja par L...un meitenes teica, ka viņ ā m nav nekas pretī satikt potenciā lo lī gavaini. Saprotot, ka š ī s nav gluž i tā s meitenes, kuras ir piemē rotas tikumī gas sievas lomai, es nestrī dē jos. Glebets aizveda L...uz meiteņ u viesnī cu, paskaidroja, kad un kur viņ as sarunā juš as tikš anos, un mē s ar cerī bā m sā kā m gaidī t vakaru. Kad kļ uva tumš s, L..., manā mi satraukts, devā s sagaidī t savu likteni.


Pē c pusotras stundas viņ š atgriezā s diezgan blā vs un kluss. Viņ š tumsā neatrada meiteņ u viesnī cu. Mē s, ž ē lojot viņ u, pat neteicā m, cik viņ š ir dzenis, bet no tā vakara jautā jums par paziņ ā m kaut kā pagaisa. Pirms pusdienā m mē s gulē jā m pludmalē , un pē c tam spē lē jā m domino bā rā . Tik skaļ i un krā saini sitā m “ā zi”, ka par to ieinteresē jā s viesnī cā mī toš ā burž uā zija. Pavisam drī z daudzi no viņ iem, mums iztaujā juš i par spē les noteikumiem, arī sā ka klauvē t pa galdu ar dū res. No daž ā dā m bā ra daļ ā m atskanē ja tikai š is klauvē jiens un saucieni “Uyba, one-one and kaz'ol”. Tā tad pagā ja vairā kas svē tī gas dienas. Mē s nesteidzā mies. Sievu un bē rnu neesamī ba deva mums laimī gu iespē ju atpū sties, kā dvē sele lū dza. Mē s pat devā mies vienā ekskursijā . Tiesa, tā bija vakara ekskursija ar nosaukumu “Rā poš ana pa bā riem”, kuru vadī ja brī niš ķ ī gs daudzvalodu gids, kurš sā kotnē ji bija no Č erņ ivci, vā rdā Aliks.

Bet visam labajam pienā k beigas. Kā du vakaru Gļ ebs atcerē jā s mū su apmeklē juma mē rķ i, paskatī jā s no galda, paskatī jā s apkā rt bā ram un pamanī ja kaktā skaistu meiteņ u baru, lika mums piecelties un iet pie viņ ā m. Meitenes, atbildot uz viņ a draudī go tirā di, riebumā savilkā s un teica, ka mē s esam pē dē jie to cilvē ku sarakstā , kurus viņ as vē las satikt. Un tas viss tā pē c, ka, acī mredzot, mē s esam neprā tī gi kausiņ i, kuriem nekas neinteresē , izņ emot dzerš anu un pensionā ru domino. Un š ovakar viņ i dodas uz labā ko diskotē ku Bā ra ielā , lai iepazī tos ar rosī gajiem un darbī gajiem itā ļ iem. Tas bija prā tī gs sitiens pa zarnā m. Viņ iem bija taisnī ba.

Tika nolemts atbrī voties no slinkuma un svē tlaimes un atgriezties pie jaunavas meklē jumiem L....

Iesā kumam mē s devā mies uz to paš u diskotē ku, kur meitenes no viesnī cas. Mē s to tur iededzā m, lai joprojā m ar prieku atceramies. Es personī gi sagriezos uz galda un beidzot uzkā pu uz kā da picas. Starp citu, “mū su” meitenes spiedā s gar sienu, neveiksmī gi atvairot turku jaunieš u uzbrukumus, pļ aujot kā itā ļ i. (Viņ i vē lā k mums atvainojā s par skarbumu)


Nā kamajā dienā noī rē jā m skaistu baltu ā trlaivu un bē š u kabrioletu. (Marmarisa ir viena no retajā m vietā m pasaulē , kur ī rē laivu bez kapteiņ a un neprasa licenci). Dienas laikā uz š ī s laivas gludinā jā m Marmarisas lī č a virsmu, reizē m nekaunī gi pietauvojoties pie tū ristu skavā m, it kā alus krā jumu papildinā š anai. Patiesais mē rķ is bija cits. Mē s aicinā jā m visas sievietes uz kuģ a atstā t blā vo dzī vi un dalī ties ar mums aizdedzinoš ā ceļ ojumā . Mums paveicā s gandrī z uzreiz. Uz mū su klā ja bailī gi nokā pa divas jaukas sievietes ī stajā vecumā un mē s peldē jā mies. Jaukas, skaistas sievietes ar laipnā m acī m vecumā no 30 - 37. Tieš i tas, kas tev vajadzī gs. Bet L. . . ir idiots. Un es esmu idiots. Un Glebets arī . Jo sarunā š anā s braucot bija diezgan problemā tiska, L… nolē ma dā mas izklaidē t savā dā k. Viņ š norā dī ja, ka vienmē r sapņ ojis braukt ar laivu pa virvi. Es pā rtraucu kursu, atraisī ju enkuru no troses, L...aptinu š o kabeli ap manu roku un pā rlecu pā ri bortam. Es pabī dī ju droseļ vā rstu cik vien iespē jams uz priekš u, un mē s steidzā mies. Izrā de bija neaizmirstama. Gandrī z uzreiz L… pazaudē ja apakš bikses, un viņ a 120 kilogramus smagais lī ķ is dedzī gi gā ja pa viļ ņ iem, dzirkstī dams ar sniegbaltu pē cpusi. Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ š uzreiz saprata, ka tā bija slikta ideja. Bet viņ š nevarē ja atkabinā ties, un viņ š nevarē ja man kliegt, jo. trakā ā truma dē ļ viņ am mutē ieplū da ū dens. Kā dā brī dī es samazinā ju ā trumu, lai aizdedzinā tu cigareti, un tad L...iztī rī ja rī kli un kliedza. Mē s viņ u gandrī z nepacē lā m uz klā ja, viņ š sasparojā s uz priekš u un noguris nokrita uz laivas priekš ē jā pā rsega. Glebets sē dā s pie stū res. Un viņ š arī noslī ka. Laiva, saņ ē musi slodzi uz priekš gala, pā rstā ja slī dē t un izmisī gi lē kā dama metā s uz priekš u. L...izpletā s uz motora pā rsega, ar rokā m un kā jā m satvē ris pietauvoš anā s stabus, vienlaikus kliedzot, ka viņ š noplē sī s Gļ ebtam galvu, kad viņ š apstā sies. Gļ ebs, loģ iski atbildē ja viņ am, ka š ajā gadī jumā viņ am nav jē gas apstā ties un brauca tā lā k. Ir vē rts padomā t, ka L...gulē ja uz kapuces ar galvu pa priekš u burta X formā un dā mas ar š ausmā m apskatī ja viņ a varenā s kailā s viduskā jas. Kad nolaidā mies krastā , viņ i steidzī gi atvadī jā s un mē s viņ us vairs neredzē jā m. Diemž ē l tieš i š eit beidzā s piemē rotā s sievietes. Tie. mē s viņ us satikā m, bet viņ i bija vai nu ar saviem vī riem un bē rniem, vai arī gatavojā s š ovakar aizlidot. Brī vas bija tikai dā mas pē c seš desmit vai meitenes, kurā m labā kajā gadī jumā bija 20. Un mē s ejam prom. Tas, protams, ir labi, kad cilvē kam ir 19 gadi, bet mums tas bija smags pā rbaudī jums. Mē s godī gi braucā m ar daž ā dā m meitenē m laivā un kabrioletā . Mē s, palikuš i vieni ar viņ iem, mē ģ inā jā m uzturē t absolū ti maldī gas sarunas par kaut kā du Tanku, stulbu dekā nu, forš iem aifoniem utt. Š ajā s sarunā s, kas nereti ilga lī dz č etriem no rī ta, nā cies daudz dzert un daudz smē ķ ē t. Mē s viņ iem arī uzdā vinā jā m daž us zelta piekariņ us un diezgan drī z ieguvā m slavu kā jautri dā sni dž eki, ar kuriem ir jautri bū t kopā . Ī sā k sakot, jaunajā m jaunavā m nebija gala, bet tas viss bija nepareizi...

Negaidī ti iemī lē jā mies pludmalē , novecoš anā s cī ņ ā , kas mani satricinā ja jau pirmajā dienā . Viņ š lieliski redzē ja mū su volā nus uz laivas un droš i vien sakoda elkoņ us, saprotot, cik daudz naudas viņ š zaudē ja, atsakoties mums iznomā t savu ekipē jumu.

Kā du dienu, kad mē s gulē jā m noguruš i pludmalē un kā da cita meitene mī lī gi mē ģ inā ja mums iemā cī t noslē pumainas kā rš u spē les ar nosaukumu “Ras 3.14 here” un “Metrostroevsky goat”, š is pludmales gundo uzrunā ja mū s ar vilinoš u piedā vā jumu. Viņ š teica, ka ir gatavs mums nodroš inā t garu, ietilpī gu laivu ar kapteini tikai par 50 USD. Un tas ir no visiem un uz visu dienu. Es, saprotot, ka ir loms, lū dzu, lai viņ š apraksta, kas tiks iekļ auts š ajā summā . Viņ š teica, ka 50 USD ietvē ra visu, tostarp gā zi un neierobež otu alkohola daudzumu uz kuģ a. Tas bija diezgan aizdomī gi, un es palū dzu viņ am turpinā t. Viņ š mums teica, ka mē s esam tik forš i un smieklī gi dž eki, mē s sē dē sim š ajā viņ a laivā , vienmē r kopā ar meitenē m un mums vajadzē tu piedzerties uz klā ja. (Jums jā dzer. ) Domā jot, ka viņ š sajaucis angļ u valodas darbī bas vā rdus, es viņ am vē lreiz jautā ju - vai mē s varam piedzerties? (Vai mē s varam piedzerties? ) Viņ š uzstā ja, ka mums un meitenē m vajadzē tu tikai izmantot petroleju. Un viņ š turpinā ja: "Mē s jū s aizvedī sim uz mež onī gu pludmali, jū s un meitenes esat tur.....un mē s to apskatī sim kopā ar kapteini. " Tā bija relaksā cijas virsotne. Es nezinu, kā mē s viņ u nenogalinā jā m.

Tieš ā m ļ oti gribē jā s mā jā s. Bē rniem. Manai sievai. Iespē jams, daudzi pusmū ž a precē ti vī rieš i kaut kur dvē seles dziļ umos sapņ o par š ā du atpū tu. Lai bez sievā m, bet ar draugiem, lai budž ets neierobež ots, lai meitenes tiek klā t pat lidmaš ī nā atceļ ā . Bet tā ir laba diena. Nu divi. Un tad saproti, ka tas ir gan garlaicī gi, gan grū ti un neinteresanti. Tā tad vismaz L...sieva netika atrasta, bet viņ i ieguva nenovē rtē jamu pieredzi.


Diemž ē l vietnes formā ts neļ auj aprakstī t visas smieklī gā s epizodes. Bija daudz. Bet š ķ iet, ka tas ir tik labi.

P. S. Atvainojos, ka neieliku pietiekami daudz bilž u. To principā ir maz, un tie ir vai nu viena veida, vai arī kategoriski nav piemē roti publicē š anai TurPravda.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Прилет
Будни
Отлет.
Līdzīgi stāsti
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums