Sonnen Hotel 3*– Atsauksmes

35
Novērtējums 6.010
№69 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.9 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.1 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Pilsētas viesnīca ar nelielu platību atrodas Marmarisas centrā, 50 metru attālumā no pludmales. Atvērts 1993. gadā, pilnībā renovēts 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Ugroch
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija liela vē lme apskatī t Marmarisu, bet budž ets nebija liels. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena 2 dor. + 2 bē rni un tuvu jū rai. Izlī gums notika nekavē joties. Lucky ģ imenes numurs ar skatu uz jū ru Istaba ir tī ra, duš a, izlietne, tualete viss spī dē ja no tī rī bas. … Tomēr ▾ Bija liela vē lme apskatī t Marmarisu, bet budž ets nebija liels. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena 2 dor. + 2 bē rni un tuvu jū rai. Izlī gums notika nekavē joties. Lucky ģ imenes numurs ar skatu uz jū ru Istaba ir tī ra, duš a, izlietne, tualete viss spī dē ja no tī rī bas. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri. Mī nus bija š is izliektais matracis uz divguļ amā s gultas. Tī rā m katru dienu, pē cpusdienā (manuprā t tas ir par daudz, nesanā ca izmantot tī rus dvieļ us) lū dzā m ierasties dienā.
Balkons ir ļ oti mazs (bet skats no tā ir š iks).

Ē diens viesnī cā ir patiesi veģ etā rs. Gaļ a bija dienā (vistas stilbiņ i vai ciskas), kā arī pusfabrikā ti tī rradņ i, desiņ as, desa mē rcē , soja. Omlete, pankū kas. Raw 2 veidi, olī vas 2 veidi. Rī si, kartupeļ i, makaroni. Brokoļ i, ziedkā posti, tomā ti cepti ar sieru. Salā ti ir daž ā di. Saldā s kū kas, cepumi, cepumi, pudiņ i. Augļ u ā boli, apelsī ni, arbū zs.
Bā rs: kola, fanta, sprite, kafija, kapuč ī no (tirdzniecī bas automā ts) jupi sulas. Alkohols, alus, vī ns, brendijs, degvī ns.
Izsalkuš i nebijā m, vienmē r atradā m ko ē damu. Sapratā m, ka š ī ir 3* viesnī ca. Galvenais bija redzē t Marmarisu, Icmiller.
Personā ls ir pieklā jī gs, ā tri reaģ ē uz visu.
Baseins ir tī rs.
Ar pā rē jo apmierinā ts.
аватар aline-s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija trī s pieauguš ie. Sā kotnē ji mē s rezervē jā m standarta numuru ar skatu uz zemi. Tad uzzinā jā m, ka viesnī cā ir 6 (! ) Family numuriņ i, visi ar skatu uz jū ru un divi numuriņ i. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i uzzinā ja, ka ir bezmaksas un par 30 USD (par visā m un visā m dienā m) viņ i mainī ja skatu uz pilsē tu uz skatu uz jū ru ar divā m istabā m. … Tomēr ▾ Bija trī s pieauguš ie. Sā kotnē ji mē s rezervē jā m standarta numuru ar skatu uz zemi. Tad uzzinā jā m, ka viesnī cā ir 6 (! ) Family numuriņ i, visi ar skatu uz jū ru un divi numuriņ i.
Ierodoties reģ istratū rā , viņ i uzzinā ja, ka ir bezmaksas un par 30 USD (par visā m un visā m dienā m) viņ i mainī ja skatu uz pilsē tu uz skatu uz jū ru ar divā m istabā m. REZERVĒ ISTABU TIKAI AR SKATU JŪ RU. Pā rē jie skati ļ oti bē dī gi – kaimiņ u ē ka vai ceļ š.
Mē s dzī vojā m 4 stā vā . Ir neliels lifts. Numuri ir vidē ja vecuma. Kaut kas jauns, kaut kas vecs. Vannas istaba ir diezgan jauna un normā la. Matrač i kur. Viens gaisa kondicionieris mums bija jauns un darbojā s labi, otrs tik tikko uzpū tā s un neatdzisa.
Noņ emts viduvē js. Mē s ne vienmē r saņ emam dvieļ us. Viņ i atstā ja dzeramnaudu. Lai nomainī tu dvieļ us, viņ i to nometa uz grī das un tī rī š anas zī mi uz durvī m.
Numura atslē gas karte bija viena pret trim.
Mums arī istabā bija wi-fi. Agri no rī ta ā trums labs. Vakariņ u laikā knapi.
Ē diens turkam normā ls 3*. Gaļ as ir maz. Brokastī s garš ī gs jogurts.
Jū s vienmē r varat ielej ū deni. Baseina bā rā ir garš ī gs gaiš ais alus.
Personā ls runā turku valodā , slikti angliski un vispā r nerunā krieviski.
Teritorija kā tā da, viesnī ca to nedara. Viesnī cas ē ka un peldbaseins. Pie baseina ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cā nav pludmales dvieļ u.
Lī dz 22 baseina bā rā skan mū zika (pulksten 22 viss tiek izslē gts un slē gts). Š ī darbī ba bija labi dzirdama 4. stā vā un logiem, kas pavē rā s uz to. Pē c pulksten 22 daž kā rt var dzirdē t kaimiņ u stieņ us. No 7-7:30 no rī ta var klausī ties bā ru un brokastu gatavoš anos glā ž u kaudž u veidā . Moš eja nav dzirdama. Blakus atrodas tirdzniecī bas centrs, veikali, valū tas maiņ as punkti. Viss atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā.

Lī dz jū rai 2 minū tes. Savas pludmales nav. Atpū tas krē sli kafejnī cā . Izvē le liela. Izvē lies savu mī ļ ā ko – ej gulē t – pasū ti kaut ko. Mē s devā mies uz Karen Brasserie. Tas ir pa labi un cauri daž ā m kafejnī cā m. Ir labs serviss. Ē rtas gultas. Garš ī gi ē dieni un dzē rieni. Garš ī gā kie deserti (izmē ģ iniet Trilice). Lielisks menedž eris Endijs.
Cenas nav no zemā kajā m, bet lielā turku tē ja ir 7TL, deserts ~22TL. Atmosfē ra ir vislabā kā.
Marmarisā ir daudz angļ u cilvē ku. Vietā m pat cenas ir izteiktas mā rciņ ā s. Pakalpojums no tā ir augstā ks. Daudz angliski runā još o. Bet krieviski gandrī z nekad nerunā.

Lī dz vecpilsē tai 20 minū š u gā jiens (1.6 km). Pastaigā jiet pa mazajā m ieliņ ā m, tā s ir skaistas.
аватар unclesam
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Numurs pē c svaiga remonta - liels paldies uzņ emš anai. Tī rī ba - tī rī ju katru dienu, bet palaidā m garā m. Ē diens atstā j daudz vē lamo, vista (cepetis) 2 reizes nedē ļ ā . Siltums. zivis reiz bija. Dabas gaļ as vairs nebija. … Tomēr ▾ Numurs pē c svaiga remonta - liels paldies uzņ emš anai.
Tī rī ba - tī rī ju katru dienu, bet palaidā m garā m.
Ē diens atstā j daudz vē lamo, vista (cepetis) 2 reizes nedē ļ ā . Siltums. zivis reiz bija. Dabas gaļ as vairs nebija.
Lai gan, iespē jams, par 3 zvaigznē m tas derē s.
Teritorija laba (gan Marmarisai, gan 3 zvaigznē m).
Bā rs - mazlietots, negribē jā s sazinā ties. . . Kaut kā nedraudzī ga apkalpoš ana.
1. reize labā ko trijniekā - neparasti, jā , pat COVID-19. . .
Ir ar ko salī dzinā t. Marmarisā pirms tam viņ i atradā s Ideal Prime Beach 5 *, TUI BLUE Grand Azur 5 *.
Secinā jums: galvenais ir Marmarisas daba, relaksā cijas atmosfē ra, salas ar tī rā ko ū deni. Jū s varat doties uz viesnī cu, ja budž ets ir ierobež ots.
P. S. Mū su subjektī vais viedoklis. Lai visiem laba atpū ta.
аватар Anastasija819889
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mana istaba bija laba, ar skatu uz jū ru. Kas attiecas uz pā rtiku, tad gaļ as nebija, tika pasniegti tikai kaut kā di pusfabrikā ti, tā pē c brokastoju tikai viesnī cā . Devā mies uz pilsē tas pludmali, jo blakus bija maksas, arī sauļ oš anā s krē sli maksā ja, kā jau viss pā rē jais. … Tomēr ▾ Mana istaba bija laba, ar skatu uz jū ru. Kas attiecas uz pā rtiku, tad gaļ as nebija, tika pasniegti tikai kaut kā di pusfabrikā ti, tā pē c brokastoju tikai viesnī cā . Devā mies uz pilsē tas pludmali, jo blakus bija maksas, arī sauļ oš anā s krē sli maksā ja, kā jau viss pā rē jais. Teritorijā ir daudz kaķ u, kas kā pa pa galdiem, t. sk. galdi, kur tika dalī ts ē diens. Teritorijā bija bariņ š darbinieku gobiju. Atraš anā s vieta laba, aizbraucā m uz vietē jo bazā ru, devā mies pastaigā pa pilsē tu.
аватар Arsen_Almazov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Gaisa kondicionē š anas vispā r nav, miris. Š ķ iet, ka tie darbojas, bet tie neko neatdzesē . Ē diens ir vairā k vai mazā k kā rtī bā . Viesnī cas numuriņ i ir mazi. Š ī viesnī ca neatbilst trī svietī gai naktsmī tnei. … Tomēr ▾ Gaisa kondicionē š anas vispā r nav, miris. Š ķ iet, ka tie darbojas, bet tie neko neatdzesē . Ē diens ir vairā k vai mazā k kā rtī bā . Viesnī cas numuriņ i ir mazi. Š ī viesnī ca neatbilst trī svietī gai naktsmī tnei. Izvē lē jos viesnī cu, kas bija tuvu pilsē tas centram un tuvu jū rai. Un š ī viesnī ca atrodas 50 vai 100 metrus no jū ras. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, pat ā trā k nekā nepiecieš ams. Pē c pusstundas jau bijā m pie numura. Nav interneta, nopirku karti internetam. Tur viņ š ir uzņ emš anas zonā un tad nē . Ē diens bija vairā k vai mazā k, principā ies. Viņ iem ir laba vieta. Man te viss patika.
аватар grinchenkoruslan74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s notiek uzreiz, bez "problē mas risinā jumiem". Personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs. Par naudu viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Lielisks baseins, lai arī mazs. Kaimiņ u viesnī cā s pat ar 4 zvaigznē m baseini ir mazā ki. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notiek uzreiz, bez "problē mas risinā jumiem". Personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs.
Par naudu viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Lielisks baseins, lai arī mazs. Kaimiņ u viesnī cā s pat ar 4 zvaigznē m baseini ir mazā ki. Daudzā s "troikā s" baseinu vai nu nav vispā r, vai arī tie ir vē rsti pret brauktuvi, no kuras tos atdala mazi ž ogi. Virtuve ir lieliska, un ne tikai veģ etā rieš iem. Liela ē dienu izvē le, ieskaitot gaļ u, salā tus, garš augus, augļ us, dā rzeņ us. Daž i saldie ē dieni pusdienā s tika pasniegti 7 vai 8 veidu. Pavā rs ir profesionā lis. Milzī ga dzē rienu izvē le, ieskaitot alkoholiskos dzē rienus. Numuru uzkopš ana notiek katru dienu. Nevienam no darbiniekiem nebija apnicis iesaldē t naudu. Kluss, mierī gs, tī rs, ē rts. Vienī gais negatī vais, ko var attiecinā t uz diezgan nopietnu: WI-FI trū kums no treš ā s lī dz pē dē jai uzturē š anā s dienai. Un galvenā frā ze: mē s to darā m, tas bū s drī z. Lī dz jū rai 50-70 metri.
Отель,
аватар Anton731322
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s apsē dā s uzreiz, ļ oti ā tri. Viņ i pat mū s pabaroja pirms ievā kš anā s. Viņ i to izvē lē jā s, jo cena un pati Marmarisas pilsē ta to sakā rtoja. Istaba diezgan normā la, viss kā rtī bā , tī rī ts katru dienu. … Tomēr ▾ Mū s apsē dā s uzreiz, ļ oti ā tri. Viņ i pat mū s pabaroja pirms ievā kš anā s. Viņ i to izvē lē jā s, jo cena un pati Marmarisas pilsē ta to sakā rtoja. Istaba diezgan normā la, viss kā rtī bā , tī rī ts katru dienu. Viesnī ca atbilst tā s 3. Jauka teritorija, jauks baseins. Animā cijas nav vispā r. Ē diens 3 personā m ir diezgan labs. Internets ir tikai reģ istratū rā , bet tas ir lieliski. Man bija istaba augš ē jā stā vā , un jumts bija leņ ķ ī , tā pē c man, kā gara auguma cilvē kam, tas nebija ī sti ē rti, man tas ir jā ņ em vē rā . Un viesnī ca ir brī niš ķ ī ga.
аватар Rolinali
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam bijuš i tik daudzā s viesnī cā s, ka nevaru visas atcerē ties. Bet ir daž i, pie kuriem vē laties atgriezties. Viena no tā m ir viesnī ca Sonnen. Visas mū su ekskursijas organizē ja TPG tū risma operators. Esam viņ iem pateicī gi, ka viņ i mū s nekad nepievī la un piedā vā ja mums piemē rotas cenas. … Tomēr ▾ Esam bijuš i tik daudzā s viesnī cā s, ka nevaru visas atcerē ties. Bet ir daž i, pie kuriem vē laties atgriezties. Viena no tā m ir viesnī ca Sonnen. Visas mū su ekskursijas organizē ja TPG tū risma operators. Esam viņ iem pateicī gi, ka viņ i mū s nekad nepievī la un piedā vā ja mums piemē rotas cenas. Sonnenam tas ļ oti patika vairā ku iemeslu dē ļ . Pirmais iemesls ir atraš anā s vieta un jū ras tuvums, š ī ir pirmā lī nija, tuvumā ir daudz veikalu, bā ru ar vakara š oviem. Otrs iemesls ir viesnī cas darbinieki, cilvē ki patieš ā m cenš as iepriecinā t katru atpū tnieku. Visi ļ oti draudzī gi, cenš as runā t krieviski, slikti runā , bet visu lieliski saprot. Iemesls numur trī s ir numur viens. Tas ir plaš s ar balkonu. Ledusskapis, TV, fē ns, vannas istabā laba santehnika. Ceturtais un ļ oti nozī mī gais pluss ir pā rtika, tur ir viss - gaļ a, zivis, salā ti, saldumi, augļ i. Par š ā du zvaigž ņ u vē rtē jumu viesnī ca ir vienkā rš i greznī ba!
аватар Maria8206
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es nekad neesmu bijis Marmarisā , es gribē ju doties uz budž etu, bet ar kvalitā ti un atraš anā s vietu kū rorta centrā , lai pavadī tu laiku vietē jos klubos un kafejnī cā s)). Par nelielu naudu pat ieguva istabu ar skatu uz jū ru. Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, blakus veikali, kafejnī cas. … Tomēr ▾ Es nekad neesmu bijis Marmarisā , es gribē ju doties uz budž etu, bet ar kvalitā ti un atraš anā s vietu kū rorta centrā , lai pavadī tu laiku vietē jos klubos un kafejnī cā s)). Par nelielu naudu pat ieguva istabu ar skatu uz jū ru. Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, blakus veikali, kafejnī cas. Ē diens ir normā ls, bet 3 * viesnī cā jū s negaidā t 5 veidu gaļ u))) istabas tika iztī rī tas, viss strā dā ja pareizi. Ī paš i negatī vus aspektus viesnī cā nepamanī jā m un arī nemeklē jā m, jo ​ ​ devā mies pastaigā , peldē ties un baudī t skaisto dabu.
аватар YuriP
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pa ceļ am no lidostas autobusā tā bija 1. viesnī ca, tā pē c citā s viesnī cā s nebija jā gaida. Ural Airlines aizkavē ja reisu stundu, bet uzreiz viesnī cā uzlika rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s, knapi paspē jā m. … Tomēr ▾ Pa ceļ am no lidostas autobusā tā bija 1. viesnī ca, tā pē c citā s viesnī cā s nebija jā gaida. Ural Airlines aizkavē ja reisu stundu, bet uzreiz viesnī cā uzlika rokassprā dzes un sū tī ja vakariņ ā s, knapi paspē jā m. Pē c tam tas tika izdarī ts.
Istaba 4 stā vā ar skatu uz jū ru izrā dī jā s ar skatu uz 2 bā riem, kas neļ ā va aizmigt 1. naktī . Pē c tam viņ i teica, ka izsaukuš i policiju, un viņ i necē la pā rā k lielu troksni. Paldies par padomu par ausu aizbā ž ņ u iegū š anu. WiFi numurā ir pieejams, bet lē ns.
Ē diens ir daudzveidī gs, grū ti palikt izsalkuš am. Lai gan redzē ju, cik saš utuš i tie, kas pieraduš i pie 5 zvaigž ņ u ē dienkartes. 4os tiek izņ emti tikai cepumi.
Pludmale pie viesnī cas bija brī va, jo vienā no kafejnī cā m tika veikts remonts, un jau ir oktobris - viegli atrast brī vu laukumu gar krastmalu. Kur tas ir brī vs no sauļ oš anā s krē sliem - jū s varat apmesties un peldē ties. Bet ū dens ir dubļ ains, tas ir centrs un apakš ā ir smilš aina zeme. Skaisti veidoti kanā li - lietus kanalizā cija, kas veda dubļ ainus ū deņ us pē c lietus.
Š ķ ē rsojiet ceļ u pie viesnī cas un par 3.5 lirā m brauciet ar oranž u mikroautobusu (kurs aptuveni ik pē c 5 minū tē m) Ič meleras virzienā , š oferim pasakot: "Nirvana beach" - ir tī rs ū dens, priedes un cilvē ku minimums, pā rsvarā . krievi. "Pludmale slē gta" nozī mē , ka tā ir brī va un mež onī ga, lai gan sē tnieks staigā apkā rt. Viņ am ir zils pontons. Bezmaksas tualete - virs tā s. Tur 2 bezmaksas ceļ otā ji uzcē la telti uz nakti, lū dzot policiju. Ejiet tā lā k no pludmales vai par tā du paš u summu nekavē joties brauciet uz Ič meleru un paklieties pa to. Par 5.5 lirā m var nokļ ū t no Marmarisas lī dz Turunc pa serpentī nu (ausis guļ ). Š is ir aiz Ič melera, bet mikroautobuss ir balts un kursē ik pē c 20-30 minū tē m. Tur ū dens ir dzidrs, un pludmale kreisajā pusē ir pamesta. Ieeja jū rā uz akmeņ iem, bet pietiek ar to, ka apgulties krastā un peldē t pā ri akmeņ iem. Pat dzī vniekiem nav atļ auts mazgā ties jū rā .
Duļ ķ ainajā ū denī pie viesnī cas zivis nav redzamas, bet citviet tā s ir un visur ir vienā das. Daž i sū dzē jā s, ka kož ā das klepus un brū ces, es to neievē roju, lai gan es daudz peldē ju ar masku.
Ja ejat no viesnī cas otrā virzienā uz laukumu ar strū klaku un pulksteņ a torni, tad pa kreisi, caur krustojumu, aiz McDonald's un Migros, mikroautobusa gala pietura uz Yalanchi-Bogaz (maldinoš s jū ras š aurums) - zemesš aurums starp kontinentu un Paradī zes salu. No tā , kā jau Turunc, skats uz atklā to jū ru un ū deni ir skaidrs. Bet amatierim ir mež onī ga vieta, jahtklubs. Par alu nerunā š u - man bija kauns lasī t uzrakstus "Smoļ enska, Kijeva, Jū lija utt. "
Paldies par padomu: es uzreiz nopirku pudeli ū dens, samaksā ju dolā ros un saņ ē mu sī knaudu par labu likmi. Pa kreisi pa ceļ am no viesnī cas (uz Ič meleru) jā brauc 500 metri. Ir strū klaka, Blue Port tirdzniecī bas centrs, kura ē kā nedaudz tā lā k no galvenā s ieejas atrodas liels veikals. Vē l tā lā k - Migros, un ja vē l kā dus simtus metru noiet, tad liels Migros un kaut kā ds apģ ē rbu universā lveikals. Blakus Blue Port siltummaiņ a Zenit Bank (Sberbank). Tur arī mainī ja naudu, bet pienā ca krievu pā ris un sū dzē jā s, ka 2 pirms tam bankomā ts izsniedza tikai 100 liru banknotes.
Oktobrī naktī zem plā nas segas bija vē ss, 2 dienas lija.
бассейн вид из номера вид из номера лифт и вода памятник туристам цвет воды в шторм (в штиль немного чище) долмуш до Яланчи Богаз на рынке
Parādīt vairāk »


iemiesojums gribachevskaya
vai viesnīcā ir wifi?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums rnatela
Viesnīcas apraksta un atsauksmes par 2014. gadu nekur nav.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Городской отель с небольшой территорией находится в центре Мармариса, в 50 метрах от пляжа. Открыт в 1993 году, полностью обновлён в 2014 году. Отель подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 700 м от центра г. Мармарис. 90 км от аэропорта Даламан.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м, через дорогу.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (с пресной водой) без подогрева, площадь 196 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в основном бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 141 номера в 7-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Cıldır Mahallesi. 230 Sok. No:4, 48700, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: +90 252 412 38 29
Tīmekļa vietne: Sonnen Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.