Quadas Hotel 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.910
№78 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.8 Numurs
5.6 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Viesnīca atrodas gleznainajā Ičmeleras līcī Egejas jūras piekrastē ar zilā karoga smilšu pludmali. Viesnīcas teritorija ir kompakta un pārdomāta. No visiem numuriem paveras skats uz jūru. Šī ir kluba viesnīca pieaugušajiem, bērni, kas jaunāki par 16 gadiem, netiek pieņemti. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Nagurnik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ieradā mies pirms 2 nedē ļ ā m. Kopē jais iespaids labs, bet. . . Kurš pieradis ē st ar izsmalcinā tī bu, te nenā k. Ē diens ir vairā k nekā vienkā rš s. Bez volā niem. No rī ta nav ko ē st. Pusdienas un vakariņ as - vismaz kaut kā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pirms 2 nedē ļ ā m. Kopē jais iespaids labs, bet. . . Kurš pieradis ē st ar izsmalcinā tī bu, te nenā k. Ē diens ir vairā k nekā vienkā rš s. Bez volā niem. No rī ta nav ko ē st. Pusdienas un vakariņ as - vismaz kaut kā . Zivi pagatavot neprot, visu laiku pā rgatavo. Gaļ a – gandrī z katru vakaru viena un tā pati. Bez saldumiem. Augļ u sezonā bija redzē ts tikai arbū zs un plū mes. Tas ir viss. Aizgā jā m uz vietē jo tirgu un nopirkā m paš i. Ir arī lielveikali. Ir arī augļ i. Kafija no aparā ta - š ķ ī ries, nē , to pat nevar nosaukt par pacieš amu. Visi numuri ir vienā di interjera dizaina ziņ ā . Mū s iesē dinā ja istabiņ ā ar skatu uz citu viesnī cu – tas ir š ausmī gi (lai gan mums teica, ka š ajā viesnī cā visi numuriņ i atrodas pie jū ras). 2 dienas nevarē ja atrisinā t š o problē mu, bet tad burvju $ 40 darī ja savu darbu, un mē s tikā m pā rvietoti. Skats no š iem numuriem ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Tas ir ļ oti skaisti. Pati viesnī ca ir tikai pieauguš ajiem. . . BET! ! ! Pludmalē par naudu laiž visus! ! ! Pilnī gi noteikti! Tas ir, jū s sapņ ojat par klusu vientulī bu bez bē rnu kliedzieniem - un š eit jums ir mazi bē rni, kas pilnā ā trumā staigā pa tuvē jo sauļ oš anā s krē slu. Pludmale un pati jū ra skaista, jū ra forš a. Sas viesnī ca nav slikta, bet cerī bas bija daž ā das.
аватар sabelnikov.a
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Fantā zijā atpū š amies jau kopš.2003. gada gandrī z katru gadu. Mums priekš rocī bas, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , ir: viesnī ca klusa, mazi, ē rti numuriņ i, netā lu ir viesnī cas pludmale, viesnī cas teritorijā ir palmas. … Tomēr ▾ Fantā zijā atpū š amies jau kopš.2003. gada gandrī z katru gadu. Mums priekš rocī bas, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , ir: viesnī ca klusa, mazi, ē rti numuriņ i, netā lu ir viesnī cas pludmale, viesnī cas teritorijā ir palmas. un pludmale, normā la apkalpoš ana, ē dinā š ana restorā nā par labu 4*, dzī vā mū zika; publika-angļ i, vā cieš i, skandinā vi, krievvalodī gie-procenti 5, viens no nosacī jumiem, lai iekā rtotos viesnī cā ir "izņ emot bē rnus lī dz 16 g. ", tā pē c trokš ņ ainas animā cijas un bē rnu virtuves š eit nav.
Visi kū rorta trokš ņ ainie prieki ir tuvumā , Ichmiller, pastaigas attā lumā , vai Marmarisā - 10 minū tes ar dolmuš u, jo pietura atrodas netā lu.
Вид из ресторана отеля Отель Фантазия (вид с пляжа) Ресторан отеля Пляж отеля Вид из номера отеля на рассвете Отель Фантазия (холл)
аватар mr.t2002
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nu jau sen plā nojā m atvaļ inā jumu ar draugiem, visi jau bija diezgan noguruš i no makš ķ erē š anas un pirtī m, gribē jā s tī ri kulturā lu atpū tu. . . Vienu no mums, un bijā m 4, ieteica aģ entū ra Umnotour, no visiem viņ a draugiem viņ š vienī gais ir precē jies un kaut kā gā ja ar ģ imeni, viņ am viss patika. … Tomēr ▾ Nu jau sen plā nojā m atvaļ inā jumu ar draugiem, visi jau bija diezgan noguruš i no makš ķ erē š anas un pirtī m, gribē jā s tī ri kulturā lu atpū tu. . .
Vienu no mums, un bijā m 4, ieteica aģ entū ra Umnotour, no visiem viņ a draugiem viņ š vienī gais ir precē jies un kaut kā gā ja ar ģ imeni, viņ am viss patika. Par laimi viņ i nolē ma, ka viss dizains, dokumenti un viss pā rē jais gā ja perfekti, bez sū dzī bā m.
Kad ieradā mies no rī ta, bija agri 10, ā tri nokļ uvā m viesnī cā , pasē ieguldī juš i 10 dolā rus, ā tri bijā m iekā rtojuš ies.
Kas attiecas uz istabu, ļ oti ē rts, otrajā stā vā ar skatu uz jū ru, liels balkons, tī rs, ē rts, TV ar krievu kanā liem, mini bā rs man ir normā ls, seifs...
Attiecī bā uz ē dienu, nu, neesmu izvē lī gs, bet nebija slikti, no rī ta uzcepā m omleti, tika pasniegti dzē rieni, salā ti, augļ i, vā rdu sakot, tas ir naudas vē rts un attaisno savas 4 zvaigznes.
Istabas, kā jau rakstī ju, mā jī gas un tī ras, iztī rī ja laicī gi, bez pretenzijā m, pā ris reizes atstā ja dzeramnaudu.
P. S. visiem patika, atpū tā s, gulē ja, peldē jā s, mū sē jie kā di 30%, pā rē jie briti, vā cieš i, bet ja brauc ar ģ imeni nav animā cijas(ko nenož ē lojā m) ne ģ imenē m, viesnī ca tī ri atpū ta no pilsē tas burzmas.
аватар drahenberg
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja vē lies tē rē t savu naudu bez prieka - AIZIET! ! ! uz pensionā ru viesnī cu, kurā neviens no personā la nerunā krieviski, bā ri, restorā ni aizveras 24.00, apkopē jas zog cigaretes, ē diens vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. … Tomēr ▾ Ja vē lies tē rē t savu naudu bez prieka - AIZIET! ! ! uz pensionā ru viesnī cu, kurā neviens no personā la nerunā krieviski, bā ri, restorā ni aizveras 24.00, apkopē jas zog cigaretes, ē diens vienmuļ š un ne pā rā k garš ī gs. Ar bē rniem vispā r nav ko darī t, ī paš i no 2-12 gadiem, minidiskotē ka vā ja, bē rnu virtuves vispā r nav.
Š AJĀ VIESNĪ CĀ VISPĀ R NAV NEKAS PATĪ K
аватар cigdem
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista viesnī ca ar skaistu pludmali. Palmas, jū ra. . . Viesnī cā , izņ emot mū s, š ķ iet, krievu nemaz nebija. Iespē jams, tā pē c, ka viņ i š ajā viesnī cā neatpū š as, personā ls nerunā krieviski. Bet ar š o problē mu nebija. … Tomēr ▾ Skaista viesnī ca ar skaistu pludmali. Palmas, jū ra. . .
Viesnī cā , izņ emot mū s, š ķ iet, krievu nemaz nebija. Iespē jams, tā pē c, ka viņ i š ajā viesnī cā neatpū š as, personā ls nerunā krieviski. Bet ar š o problē mu nebija. . .
Labs ē diens un apkalpoš ana. Kluss. Nav jaunī bas (viņ iem slikti; mums labi).
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē bez maksas, pietiek visiem.
Pati Ič melera ir ļ oti tī rs un omulī gs kū rortciemats. Patī kami pasē dē t kaut kur uz soliņ a pie strū klakā m, kaut kur nofotografē ties pie kā da neparasta zieda vai liela kaktusa.
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska, tur ir viss nepiecieš amais atpū tai. Par vienu skatu var atdot visu. Ū dens ir tikai pē rle. Viesnī ca attaisno savas 4*zvaigznes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, tur ir viss nepiecieš amais atpū tai. Par vienu skatu var atdot visu. Ū dens ir tikai pē rle. Viesnī ca attaisno savas 4*zvaigznes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es katru gadu atpū š os "Lagunā " - man ļ oti patī k. Mē s paš i radā m noskaņ ojumu - un ja neproti atpū sties un redzi tikai visu slikto, tad turkiem vainot nevar priekš š ī ! Jā prot izbaudī t katru dienu! … Tomēr ▾ Es katru gadu atpū š os "Lagunā " - man ļ oti patī k. Mē s paš i radā m noskaņ ojumu - un ja neproti atpū sties un redzi tikai visu slikto, tad turkiem vainot nevar priekš š ī ! Jā prot izbaudī t katru dienu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар pu70
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies HB sistē mā . IZCILI 4*. Viss ir tikai visaugstā kajā lī menī ! Izcila viesnī ca. Atš ķ irī ga iezī me ir skats uz atklā tu jū ru (kas Marmarisā ir problemā tisks) No visiem numuriem paveras skats uz jū ru (arī sā nu). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies HB sistē mā .
IZCILI 4*. Viss ir tikai visaugstā kajā lī menī ! Izcila viesnī ca. Atš ķ irī ga iezī me ir skats uz atklā tu jū ru (kas Marmarisā ir problemā tisks) No visiem numuriem paveras skats uz jū ru (arī sā nu). Ē diens ir izcils. Personā ls ir visaugstā kajā lī menī .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoty6
‹ Viesnīca Quadas Hotel 4*
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1992 году, последний ремонт проводился в 2014 году. Отель состоит из одного 7-этажного здания. Отель расположен в живописной бухте Ичмелера на побережье Эгейского моря с песчаным пляжем, удостоенным награды Голубой флаг. Территория отеля компактная и хорошо продуманная. Все номера имеют вид на море. Является клубным отелем для взрослых, дети младше 16 лет не принимаются. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Даламан, в 150 км от аэропорта г. Бодрум, в 5 км от центра г. Мармарис, в 150 м от центра поселка Ичмелер.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 70 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби и в номерах (бесплатно), 1 конференц-зал (площадь: 96 м2 вместимость: 90 чел.), 1 основной ресторан (диетическое меню по запросу), 2 бара, 1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 130 м2, магазины, возможно размещение с собаками, весом до 4 кг.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дети младше 16 лет не принимаются.
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека, живая музыка (в определенные дни), турецкая ночь (в определенные дни).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 84 номера: 76 Standard Room, 6 Suite, 1 Junior Suite и 1 номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, фен, минибар, телефон, сейф, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad.No:48 İçmeler, Marmaris, Muğla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 455-37-10
Fax: +90 (252) 455-36-22
Tīmekļa vietne: Quadas Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.