Pineta Club Hotel 4*– Atsauksmes

90
Novērtējums 4.610
№111 viesnīcas reitingā Marmarisa
3.5 Numurs
4.3 apkalpošana
3.7 Tīrība
5.1 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km no Marmarisas centra, Cityler rajonā, 250 m no jūras krasta. Tā atklāta 1988. gadā, renovēta 2015. gadā. Sastāv no 5 stāvu ēkas, 3 bloki. Tuvumā atrodas bāri, restorāni un kafejnīcas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Viktoriabarz
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2021. gada septembrī . Uzreiz jā saka, ka meklē jā m budž eta variantu un neizdevā s. Par 500 USD — 8 naktis / 9 dienas mē s saņ ē mā m lieliskas brī vdienas. Istabas normā las, vannasistaba nedaudz sliktā ka, vairā k par 3*, bet viss strā dā ja, tī rī ja katru dienu, 1 reizi teritorijā bija kā zas, mū zika lī dz 23. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada septembrī . Uzreiz jā saka, ka meklē jā m budž eta variantu un neizdevā s. Par 500 USD — 8 naktis / 9 dienas mē s saņ ē mā m lieliskas brī vdienas.

Istabas normā las, vannasistaba nedaudz sliktā ka, vairā k par 3*, bet viss strā dā ja, tī rī ja katru dienu, 1 reizi teritorijā bija kā zas, mū zika lī dz 23.00 tā ka nav stresa, tieš i otrā di, skatī jā mies stundu))

Lī dz jū rai 500 metri, tika izī rē ti sauļ oš anā s krē sli (kafejnī cā var nopirkt kaut ko, piemē ram, kafiju un iedos sauļ oš anā s krē slu + WI-FI uz visu dienu). Jū ra un promenā de ir lieliskas)

Ē diens normā ls, vistas gaļ a, teļ a gaļ a, zivis bija 3 reizes, pastā vī gi burgeri un frī kartupeļ i (bē rni mī l š o)), jogurts, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, batoniņ š ar alkoholu.

IESAKU š o viesnī cu budž eta brī vdienā m!
аватар ziskin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s nokļ uvā m Pinetā pa Fortuna 4 TUI, protams cerē jā m uz to labā ko. . . Bijā m š eit 2019. gadā , viesnī ca ir diezgan normā la par 4 budž etu, salī dzinot ar kā dā m 4, kur bijā m Kemeras reģ ionā , ē diens tik precī zs. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m Pinetā pa Fortuna 4 TUI, protams cerē jā m uz to labā ko. . . Bijā m š eit 2019. gadā , viesnī ca ir diezgan normā la par 4 budž etu, salī dzinot ar kā dā m 4, kur bijā m Kemeras reģ ionā , ē diens tik precī zs. Tas ir labā ks par citiem budž etiem, gaļ a vienmē r ir pieejama (pieklā jī ga vista daž ā dā s versijā s, daž reiz zivis, ir saldumu un augļ u izvē le. Ar alkoholu nav problē mu (darbojas lī dz 23-30). Zaļ a. Plaš a teritorija , tī ri baseini. Standarta numuri, uzkopš ana No mī nusiem, protams, privā tā s pludmales trū kums (5-7 minū tes uz publisko), un paš as pludmales nevar salī dzinā t ar Ič meleru. Sakarā ar novē lotu karantī nas ierobež ojumu atcelš anu Marmarisā nav animā cijas.
P. S. Klī st baumas par zā dzī bu un izvaroš anas mē ģ inā jumu, paldies Dievam, ka mē s ar to nesaskā rā mies 2 reizes. Vispā r septembra otrajā pusē tē rē t nedē ļ u par 400 dolā riem par 2 (+36 dienā , ū dens 25) nav slikti (Kijevā +10).
аватар kuka2271726
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pē c tam, kad mums nozaga 100 dolā rus, izrā dī jā s, ka 3 dienu laikā š ī bija jau 17. zā dzī ba. Viņ i zog ne tikai naudu, bet arī telefonus, kosmē tiku, ir smieklī gi teikt, ka dvieļ i (personī gie). Naudu dī vainā kā rtā zog pat no seifiem. … Tomēr ▾ Pē c tam, kad mums nozaga 100 dolā rus, izrā dī jā s, ka 3 dienu laikā š ī bija jau 17. zā dzī ba. Viņ i zog ne tikai naudu, bet arī telefonus, kosmē tiku, ir smieklī gi teikt, ka dvieļ i (personī gie). Naudu dī vainā kā rtā zog pat no seifiem. Administratora reakcija - op, atteikš anā s saukt policiju, apvainojumi. Par kompensā cijā m nav ne miņ as. Personā ls ir rupjš , ar retiem izņ ē mumiem, rindas ē damistabā ir episkā s (tas nekas, bet stā viet 20 minū tes pie kafijas tases !! ! ). Pē c bā ra slē gš anas dzeramo ū deni neredzē si - jā pē rk, pusdienu kastī tes principā kā serviss neeksistē . Naktī s viņ i periodiski iet un velk durvju rokturus, pā rbauda, ​ ​ kurš nejauš i neaizvē ra, tā pē c sievietē m nav droš i viesnī cā (bija gadī jums - viņ as uzkā pa jaunā s dā mas istabā ). Rokassprā dzes nav. Ja esat ar bē rniem, tad rotaļ u laukums ir maksas. Atpū ta brī niš ķ ī gi iznā ca, nesaki neko. Nevienam neiesaku, viesnī ca nesasniedz 3 zvaigznes, par 4 nav ne runas. Bojā jiet savus svē tkus un iztē rē jiet naudu. Fotoattē lā izskatā s skaisti, bet patiesī bā tā ir odze, un iespē ja tikt aplaupī tam.
аватар rugava
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja ne zā dzī bas situā cija, es ieteiktu š o viesnī cu. 13 dienas atpū tā mies ar bē rniem, par mazu naudu nopirkā m biļ eti un, to saprotot, nokā rtojā m sevi pieticī gam atvaļ inā jumam. Ē dienu daudzums un daž ā dī ba pā rspē ja mū su cerī bas, kā jau trijatā , tiek pabarots kā vidē ji č etriniekā . … Tomēr ▾ Ja ne zā dzī bas situā cija, es ieteiktu š o viesnī cu. 13 dienas atpū tā mies ar bē rniem, par mazu naudu nopirkā m biļ eti un, to saprotot, nokā rtojā m sevi pieticī gam atvaļ inā jumam. Ē dienu daudzums un daž ā dī ba pā rspē ja mū su cerī bas, kā jau trijatā , tiek pabarots kā vidē ji č etriniekā . Un daudz zaļ umu un augļ u, vistas gaļ a, deserti, olī vas, sieri, cepti dā rzeņ i daž ā dā s formā s. Vairā kas reizes mums priekš ā beidzā s vista un bija izceptas sirdis un aknas, tas mū s sarū gtinā ja, jo abiem bē rniem nevar bū t aknas. Papildus desertiem bija arī zemesriekstu halva, vafeles, saldie salmiņ i un cepumi. Gardas maizī tes katru rī tu. Ē diens nav garlaicī gs. Un visa ģ imene labi panesa alkoholu un pā rtiku)
Teritorijā ir trī s peldbaseini katrai gaumei, ī paš i priecē.25 metri, skaista zaļ ā zona ar zā liena zā li viesnī cas pagalmā , mež s pie viesnī cas, š ika skujkoku smarž a. Tuvu jū rai. Rokassprā dzes nav, tā pē c tā s tiek pabarotas uzreiz pē c ieraš anā s, pat pirms reģ istrē š anā s un pē c numura izrakstī š anas lī dz pat izbraukš anai. Mež acū kas dzī vo mež ā pie vienas no ē kā m, iznā k tumsā ar veselā m ģ imenē m, gā jā m pa ž ogu barot, jautri. Un tagad par trū kumiem. Istabas vecas, kā padomju sanatorijā s, pat Indijā divu zvaigž ņ u istaba bija labā ka. Atkritumi tika iznesti, gulta reizē m saklā ta un viss, tualetes pods tecē ja, tad ū dens bija pie tā pirms izbraukš anas. Gulta un dvieļ i ir tī ri, bet veci. Reģ istrē joties slē dž a vietā vadi aizķ ē rā s, tad jau pirmajā dienā to darī ja. Pirmā s divas dienas rindas uz ē damistabu bija milzī gas, un tad cilvē ki aizgā ja, karstajā sezonā , manuprā t, tā ir milzī ga problē ma. Galdi, kur apsē sties, daž kā rt paš i tī rī jā s. Ja kaut ko aizmirsā t ē damistabā , atvadieties.
Uz vietas nav dzesē tā ju. Ū deni dod tikai krū zē s, jā stā v rindā , 2 krū zes rokā s. Mē s izcē lā m skandā lu, izsaucā m gidu, viņ i sā ka mums dot vairā k ū dens, un pā rē jais turpinā jā s tā pat. Teritorijā ir basketbola un futbola laukumi, vajag savu bumbiņ u (Visbriesmī gā kā ir zā dzī ba no istabā m un seifiem, sā kumā retajam bija un pē dē jā , tieš i katru stundu, kā ds, un reģ istratū ra atsakā s saukt policiju un apsū dz visus par Naudu pat neatstā jā m seifā , nesā m lī dzi. Mums nozaga tikai piepū š amo spilvenu un brilles un tad ē damzā lē . Nozaga grivnas un rubļ us no cilvē kiem viņ i neko nenoniecinā ja.
Un miskastes apogejs - izbraukš anas dienā , saš utis par zā dzī bu, bē rns jokojot paslē pa zem televizora 4 suvenī ru 100 dolā ru banknotes, viena no tā m bija ar roku rakstī ta. Mē s ī rē jā m istabu un pē c stundas cilvē ki savos seifos atrada mū su banknotes, nevis ī stā s, č etri cilvē ki ieradā s reģ istratū rā sacelt traci, un mazais gā ja garā m un atpazina savas banknotes, aizskrē ja uz istabu, tā bija vaļ ā . , pā rbaudī ts zem televizora, bet banknoš u nebija. Stundas laikā izdevā s "iztī rī t" 4 istabas. Uzrakstī jā m iesniegumu policijai, vienkā rš i nevarē jā m palikt malā . Sliktā kais ir tas, ka administrā cija nebaidā s no notiekoš ā , un tie nebija tikai č etri gadī jumi tajā dienā , bet nā ca vairā k upuru, ir vienkā rš i bail skatī ties. Gribē tos ticē t, ka lī dz nā kamajai sezonai situā cija mainī sies.
аватар plotroma
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir liela, arī teritorija. Ir trī s lieliski lieli baseini. Netā lu no jū ras, blakus priež u mež s. Milzī gs viesnī cas mī nuss ir tas, ka ē dnī cā ir maz apkalpotā ju un lī dz ar to neticamas rindas, un es negribē tu pusi no atvaļ inā juma pavadī t rindā pē c uzkodā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela, arī teritorija. Ir trī s lieliski lieli baseini. Netā lu no jū ras, blakus priež u mež s. Milzī gs viesnī cas mī nuss ir tas, ka ē dnī cā ir maz apkalpotā ju un lī dz ar to neticamas rindas, un es negribē tu pusi no atvaļ inā juma pavadī t rindā pē c uzkodā m. Ē diens normā ls, izvē le ir, bet ja paņ em no visa pa druskai, tad 5os jā reģ istrē jas! Č Ā RLI!! ! PIECĀ S RINDĀ S!! ! Kad viesnī ca ir pilna, ir problē ma ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, bet tā vairā k ir mū su slā vu mentalitā te - katram gadī jumam uzlikt dvieli pie baseina uz sauļ oš anā s krē sla un visu dienu karā ties jū rā . Nogalinā ja galvenā s ē kas miskastes telpā s, otrajā ē kā visi GUD! Galvenajā ē kā no tī rī š anas nedē ļ as laikā iznesa tikai atkritumus; ) Animā cijas nav vispā r. Un vietē jā s kā zas tiek rī kotas gandrī z katru dienu viesnī cas teritorijā , sā kumā bija interesanti, bet tad man apnika š ī vietē jā kustī ba ar nacionā lo mū ziku lī dz 12 naktī , no kuras skaņ a ir ļ oti labi dzirdama istabā s ar skatu. baseini.
аватар oliavlasenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š odien atnā cu mā jā s un domā ju, ka padalī š os savā pieredzē . Varbū t kā ds noderē s. Sā kš u ar plusiem: - Marmarisa pilsē ta ir vienkā rš i krā š ņ a. To ir vē rts redzē t, iedvesmoties un iemū ž inā t; - skaidra, caurspī dī ga jū ra bez viļ ņ iem (mē s bijā m nedaudz satraukti, salī dzinot ar Alaniju, kur viļ ņ i ir augsti un sulī gi); - attī stī ta infrastruktū ra (tuvu veikaliem, Migros, McDonald's u. … Tomēr ▾ Š odien atnā cu mā jā s un domā ju, ka padalī š os savā pieredzē . Varbū t kā ds noderē s. Sā kš u ar plusiem:
- Marmarisa pilsē ta ir vienkā rš i krā š ņ a. To ir vē rts redzē t, iedvesmoties un iemū ž inā t;
- skaidra, caurspī dī ga jū ra bez viļ ņ iem (mē s bijā m nedaudz satraukti, salī dzinot ar Alaniju, kur viļ ņ i ir augsti un sulī gi);
- attī stī ta infrastruktū ra (tuvu veikaliem, Migros, McDonald's u. c. );
- Uz vietas ir 3 lieli peldbaseini. Š ī ir tā vienī gā pievilcī ba un pluss.
Tas ir viss.
Mī nusi:
- personā ls vispā r nerunā ne angliski, ne krieviski;
- zā dzī ba. Ikviens var iekļ ū t viesnī cā , nav kontroles, nav droš ī bas. Jū s varat viegli pieklauvē t pie durvī m, lai tā s atvē rtu. Visu laiku somā nē sā jā m lī dzi telefonus, dokumentus, kā dzirdē jā m stā stus no citiem atpū tniekiem, kā viņ us aplaupī ja, policija neko nedarī ja, reģ istratū rā rausta plecus;
- Uz vietas tiek rī kotas kā zas un citi pasā kumi. Š eit ir trokš ņ ains, ģ imenē m ar bē rniem ir divtik grū ti;
- ē damistaba - parasti miskaste. Augusta beigā s atpū tā mies. Ē dnī cā ir 5 pā rtikas izdales punkti (saldumi, zupas un gaļ a, kartupeļ i +, salā ti, dzē rieni) un katrā rindā ir 150 cilvē ki. Mē s ieradā mies pusstundu pirms ē š anas, un stundu vē lā k un beigā s joprojā m miljons izsalkuš u tū ristu gaidī ja "maizes gabalu". Ja gribi salā tus, tad vē l simts tū kstoš us rindā pē c gaļ as negribē si stā vē t. Atrodiet brī vu galdu - meklē jumi. Viņ i vienkā rš i neeksistē . Ir jā stā v pā ri tā da cilvē ka dvē selei, kuram izdevā s agrā k dabū t ē dienu un apsē sties pie galda, un tad ieņ emt viņ a vietu.
Daudzi tū risti, kas atpū tā s pie mums, teica, ka jau vairā kus gadus pē c kā rtas bijuš i š ajā viesnī cā , bet š ogad noteikti pē dē jais. Acī mredzot pē c ugunsgrē kiem bija kaut kā da neveiksme un viss gā ja pats no sevis. Nav atbildī bas, nav normā las attieksmes, nav droš ī bas, nav ē rtī bu. Klusē ju jau par remonta trū kumu, padomju mē belē m, antisanitā riem apstā kļ iem (tī rī š anu veica tikai vienu reizi un tad, vienalga). Mē s neesam izvē lī gi tū risti, bijā m viesnī cā s un 3 zvaigznē s, bet noteikti š eit vairs neriskē sim.
аватар _961627
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nezinu, kurš ko teica, bet viss ir diezgan pieklā jī gi. Ē diens ir ok. Numuri ir normā li, bet ne greznī ba, bet cena nav tā da, kā Rixos...Un par norē ķ inu - tas ir jautā jums jū su tū risma operatoram. Un tā : teritorija pieklā jī ga un kopta, ē diens normā ls un augļ i un dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Es nezinu, kurš ko teica, bet viss ir diezgan pieklā jī gi. Ē diens ir ok. Numuri ir normā li, bet ne greznī ba, bet cena nav tā da, kā Rixos...Un par norē ķ inu - tas ir jautā jums jū su tū risma operatoram. Un tā : teritorija pieklā jī ga un kopta, ē diens normā ls un augļ i un dā rzeņ i. . . tieš i pietiekami.
Cenu zī me viesnī cā ir budž eta, un, protams, jums nevajadzē tu gaidī t SUPER apstā kļ us un jū ras veltes.
Jū ra super, pilsē ta skaista. Viesnī cas teritorija pietiekami liela, baseini tī ri. . .
аватар gladkaelena81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visas atsauksmes, kas atstā tas par 2021. gadu, ir pilnī ga patiesī ba, viesnī ca velk vā ju 3, numuriņ i raud pē c remonta, gaisa kondicionieris, ja tā var nosaukt, strā dā ja kā grī das ventilators, un tas pie ā ra temperatū ras +43 °, braucot ar siltu gaisu, ledusskapim arī tā ds pats nosaukums, ū dens pa dienu knapi kļ uva vē ss, viesnī cas administrā cija par tū ristiem nerū pē jas, no administrā cijas nav uzmanī bas un atpū tnieku problē mā m nav risinā juma. … Tomēr ▾ Visas atsauksmes, kas atstā tas par 2021. gadu, ir pilnī ga patiesī ba, viesnī ca velk vā ju 3, numuriņ i raud pē c remonta, gaisa kondicionieris, ja tā var nosaukt, strā dā ja kā grī das ventilators, un tas pie ā ra temperatū ras +43 °, braucot ar siltu gaisu, ledusskapim arī tā ds pats nosaukums, ū dens pa dienu knapi kļ uva vē ss, viesnī cas administrā cija par tū ristiem nerū pē jas, no administrā cijas nav uzmanī bas un atpū tnieku problē mā m nav risinā juma. Wi-fi pavilka ļ oti vā ji, un tad tikai zā les apakš ā . Ļ oti biež i atpū tnieki zaudē ja naudu, ja neatradā s seifā . Es domā ju, ka š ie izceltie momenti ir vairā k nekā pietiekami.
Vienī gais, kurš uztraucā s par atpū tniekiem, bija gide Marija, nepā rspē jams cilvē ciņ š , kurš problē mas atrisinā ja maksimā li. Š eit viņ ai ir ī paš s paldies. Vispā r Marmarisa ir ļ oti skaista, uz š ejieni ir vē rts aizbraukt, bet ne uz š o viesnī cu - tas ir skaidrs.
аватар _623683
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī ir mana pirmā atsauksme par viesnī cu. Tā tad vispirms vispirms. . . Viesnī cā ieradā mies ap 8:30. Reģ istrē š anā s bija ā tra, burtiski 15-20 minū tes. Un te arī beidzā s visi viesnī cas plusi. . . Mē s dabū jā m istabu zem jumta, piemē ram, bē niņ u. … Tomēr ▾ Š ī ir mana pirmā atsauksme par viesnī cu.
Tā tad vispirms vispirms. . .
Viesnī cā ieradā mies ap 8:30. Reģ istrē š anā s bija ā tra, burtiski 15-20 minū tes. Un te arī beidzā s visi viesnī cas plusi. . .
Mē s dabū jā m istabu zem jumta, piemē ram, bē niņ u. Dvieļ u trū kums uzreiz iekrita acī s. Jo Personā ls brī vi saprot krievu valodu, divas stundas nā cā s skaidrot savu problē mu trim darbiniekiem. Pē c ceļ a un negulē tā s nakts bija kā rtē jais pā rbaudī jums. Pē c atgrieš anā s no brokastī m un saziņ as ar viesnī cas gidu saņ ē mā m dvieļ us un varē jā m atpū sties.
UZTURS
Teikš u tā , mē s neesam izlutinā ti tū risti. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i, bet arī nebija daudz daž ā dī bas. No gaļ as pā rsvarā vistas daž ā dā s formā s, vistas subprodukti, pā ris reizes bija liellopa gaļ as gulaš s (garš ī gs), vienreiz tī tars. Daudz ā trā s ē dinā š anas, biež i vien ar apš aubā mu izskatu, garš u un kvalitā ti. Vietē jā s desiņ as un desiņ as, š o mē s neē dam. Nedē ļ as laikā bija divas zivis. Kā dreiz nemaz neē dams sautē jums un pē dē jā dienā cepts kā dorado un kā makrele. Dekorē ar rī siem, frī kartupeļ iem, sautē tiem kartupeļ iem, makaroniem. Daudz dā rzeņ u, gan svaigu, gan ceptu vai sautē tu. Daudz zaļ umu. Brokastī s vienmē r bija olas daž ā dā s formā s, pankū kas (garš ī gas). Mums patika sieru daž ā dī ba un pastā vī gā dabī go jogurtu pieejamī ba, kā arī jogurti ar garš augiem un garš vielā m. Nu to nevar atņ emt Turcijai. Deserti ir pilnī gi viduvē ji. Katrā ē dienreizē bija augļ i: arbū zi, melones, apelsī ni, ā boli un pā ris reizes plū mes. Š eit mē s ē dā m arbū zus.
Ē dnī cas (š o vietu nevar saukt par restorā nu) darbinieki centā s visu iespē jamo. Porcijas tika pasniegtas no sirds un varē ja paņ emt piedevu, ja bija gatavs stā vē t milzī gā rindā uz otro kā rtu.
Rindas bija gan pie ieejas ē damzā lē , gan pie pā rtikas sadales (skarta koronavī rusa ietekme). Lai paņ emtu visu, ko vē lies, nā cā s stā vē t PIECĀ S(!! ! ) rindā s. Reizē m gan bija ā tri, bet kopumā ē diena savā kš ana aizņ ē ma kā du pusstundu, vai pat ilgā k.
Lielā kā problē ma, manuprā t, bija dzeramā ū dens trū kums. Ū deni varē ja uzņ emt tikai batoniņ os plastmasas glā zē s. Kvalitā te bija tā da, ka likā s, ka tas ir izsmelts no baseina. . . Pusdienā s paņ ē ma vairā kas glā zes minerā lū dens un ielē ja pudelē s. Bet tikai pā ris dienas. Ū dens tika pirkts Migros, jo cena bija pieņ emama.
Nekā du tendenciozu attieksmi pret slā viem nemanī jā m.
ISTABAS
Š eit ir abpusē ji griezī gs zobens. Noguris, maigi izsakoties. Mums paveicā s, ka kondicionieris darbojā s pareizi visas septiņ as dienas. Daž i viesi sū dzē jā s, ka nevar gaidī t trī s dienas uz meistaru. Un bez gaisa kondicionē š anas un pat telpā zem paš a jumta izdzī voš ana bija ī sts pā rbaudī jums. Vienreiz noņ emts no mums nedē ļ as laikā un pē c tam pē c mū su pieprasī juma. Un š eit atkal kvests ar nosaukumu "Paņ emiet sev dvieļ us". Braucot no jū ras, mē s tos neatradā m. Kalpones, ja tā s tā var nosaukt, rausta plecus un saka, ka dvieļ i bū s vē lā k. Reģ istratū rā atbild – pagaidi. Un š ī problē ma nebija tikai ar mums. Bija cilvē ki, kuri dvieļ us gaidī ja trī s dienas no norē ķ inā š anā s brī ž a. Tikai prasī ba izsaukt augstā ko vadī tā ju procesu nedaudz paā trinā ja. Š oreiz mums diviem, par kā du brī numu, sanā ca 11 (! ) Dvieļ i, kurus sarū pē jā m lī dz pē dē jai dienai un neprasī jā m mainī t. Starp kā rotajiem dvieļ iem bija vairā ki pavisam jauni.
Istabu elektrī bas padeve ir veikta tā , ka, paņ emot atslē gu no istabas, viss atslē dzas. Tie. Ledusskapis darbojā s tikai tad, kad bijā m istabā .
Vannas istaba izskatī jā s kā tualete dzelzceļ a stacijā . Tvertne pastā vī gi sū ca, tā pat kā š ķ idro ziepju dozators. Duš as paliktnis bija pā rā k mazs ar saplē stu aizkaru. Pē c duš as uz grī das vienmē r bija liela peļ ķ e.
Pē dē jā dienā salū za balkona durvju aizvē rš anas mehā nisms. Labi, ka tā bija pē dē jā diena.
TERITORIJA
Salī dzinoš i liels un labi uzturē ts. Ir trī s baseini, bet š ogad mū su svē tki pagā ja ar devī zi "Bez baseinu". Ja godī gi, es nesaprotu cilvē kus, kas dod priekš roku hlorē tam jū ras ū denim. . . Uz pludmali dodieties uz 5-7 minū tē m nesteidzī gā tempā . Mē s neesam saulē cepš anas fani, tā pē c sauļ oš anā s krē sli mums nav aktuā li. Uz jū ru bijā m 3-4 reizes. Pirms un pē c brokastī m, pirms un pē c vakariņ ā m.
Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā ? NEKAD! ! ! Nu, izņ emot ļ oti smieklī gu naudu.
Bet Marmarisa iekaroja manu sirdi. Un, ja iespē jams, braukš u uz turieni vē lreiz. Pilsē ta ir pelnī jusi bū t mī lē ta. Skaista promenā de, interesantas vecas ielas. Daudz fotoattē lu vietu. Un tas viss ir pastaigas attā lumā . Bet vissvarī gā kā priekš rocī ba joprojā m ir tī ra un silta jū ra, ko ieskauj kalni, kas klā ti ar priež u mež iem.
Протекающий диспенсер Вид на соседний номер Скотч исправляет любую проблему даже у турков (кондиционер) Душ для лилипутов, бегемотам типа меня там было тесно Прожженные шторы Вид на территорию отеля с балкона
аватар magdebura1007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū s atveda no lidostas 8:20 un uzreiz nepatī kami pā rsteigti par frā zi: Check-in after 16:00. Rokassprā dzes nedeva (principā vispā r nevienam nedod). . . Viesnī ca netī ra, smacī gs, apkalpoš ana nulle. . . Ok) devā mies uz ē damistabu - liela, rindas ir tikpat milzī gas. … Tomēr ▾ Mū s atveda no lidostas 8:20 un uzreiz nepatī kami pā rsteigti par frā zi: Check-in after 16:00. Rokassprā dzes nedeva (principā vispā r nevienam nedod). . . Viesnī ca netī ra, smacī gs, apkalpoš ana nulle. . . Ok) devā mies uz ē damistabu - liela, rindas ir tikpat milzī gas...lai paņ emtu daž ā dus ē dienus, jā stā v daž ā dos virzienos: (( Labi...
Tad pie baseiniem bija sauļ oš anā s krē sli)) kā ds rakstī ja, ka to ir pietiekami daudz! Ha, vietē jais! Atnā k, noliek uz sauļ oš anā s krē sliem savas mantas, dvieļ us utt. . . un 70% tajos neviena nav, bet tu arī nemelosi!! !
Jū ra ir tuvu, bet pludmales nav. Ja vē laties sauļ oš anā s krē slu, nopē rciet kaut ko un tad jums iedos gan sauļ oš anā s krē slu, gan Wi-Fi. . . izmaksas sā kas no 4 USD un klusi pieaug. . . Tas viss ir atkarī gs no vietas, sauļ oš anā s krē slu kvalitā tes un noslodzes pludmalē . …
Atgriezā mies lī dz 14:00 - paē dā m pusdienas, pavisam vienkā rš i, ne eleganti, bez patosa un WOW WOW trauku komplekta. LABI…
15:45 sā ka jautā t par mū su istabā m! ! ! Un tad izrā dī jā s, ka 200 vietē jie vē las apmesties ar bē rniem utt. , un viņ i maksā vairā k nekā ukraiņ i, krievi, baltkrievi...
Nav sē dvietu))))))
Gaidī jā m lī dz 17:00 - dzirdē jā m, ka mums gatavo telpas, tī ra, bet tajā paš ā laikā mierī gi nokā rtoja turkus, bet mums NAV VIETU. 18:20 sā kā m taisī t traci, vajadzē ja tikai 7 istabiņ as ukraiņ u/krievu valodā , bet nekā di nevarē ja. . . savienoja visus - viesnī cu gidi, konsuli, kuponā norā dī tais saimnieks, tū roperators. . . Un pē kš ņ i izrā dī jā s, ka VIETU tieš ā m NAV) )) tikai tad - bargais lops viesnī cas menedž era personā un viņ a bargais turku doci sā ka risinā t problē mas ar citu viesnī cu atraš anu mums. . .
Mū s pā rcē la pē c pulksten 20:00 - kompensā cija par sabojā tu atpū tas dienu - mē s par to neesam dzirdē juš i))) Bet sā rņ i, idiotisms, vienaldzī ba un stulbums - viss š ī s viesnī cas ī paš ī bu komplekts...
Tur dzī vojoš ie teica, ka telpas ir š ausmī gas, netī ras, ja strā dā kondicionieris, tad uzskatiet sevi par LAIMĪ GU! ! ! Tualete nenolaiž , ū dens tek...ī si sakot, MRAK
Вот хол отеля))) Частые жучки Самый ужасный сараеобразный ресепшн Очередь в столовую!!!!!!! Если опаздаете и столики займут, будете здесь ещё 40 минут стоять Виды сразу у отеля А вот так нас перевозили из этого места и желания возвращаться к ним через даа дня уже не было!!!!!!!!!!!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ziskin
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums kiskaleon
Kurš bija 2015
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums polina_netesova
Par pludmales dvieļiem nekur nav informācijas, ņemiet līdzi vai arī tie ir pieejami šajā viesnīcā, varat pastāstīt?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums kb8w0ggr
kā izskatās divvietīga istaba??
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums MikaMay
apmaksāts? un kur tieši es varu to izmantot? paldies
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 3 км от центра г. Мармарис, в районе Ситилер, в 250 м от морского берега. Был открыт в 1988 году, реновирован в 2015 году. Состоит из 5-этажного здания, 3 блока. Поблизости расположены бары, рестораны и кафе. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Пляж находится в 300 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, мини-футбол. Платно: солярий, освещение футбольного поля, освещение теннисного корта, инвентарь, уроки тенниса.
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 501 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Sirinyer Mah. Kenan Evren Bulvarı 48700 Marmaris, Muğla Turkey
Tālruņi: +90 252 417 46 27
Tīmekļa vietne: Pineta Club Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.