Cerības/realitāte 10 no 10!

Rakstīts: 21 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 5 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirms ceļ ojuma uz Turciju mani vadī ja š ī vietne ar atsauksmē m, kas ļ oti palī dzē ja š ī s viesnī cas izvē lē .
Lidojā m no Ukrainas (Harkovas), izmaksas ir UAH 2.500 (no 28.06. -05.2021. ) 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnam (4 gadi).
Plusi;
+ viesnī cas atraš anā s vieta (lī dz jū rai 2-4 minū tes, viesnī cas ģ eopozī cija attiecī bā pret pilsē tu)
+ infrastruktū ra (viss atrodas minū tes gā jiena attā lumā : Migros lielveikals, Blue Port tirdzniecī bas centrs, transporta noma, valū tas maiņ as punkti, veikali, promenā de ar bā riem, pludmale, sabiedriskā transporta pietura pretī viesnī cai Julius, Taksometru stacija)
+ salī dzinoš i kluss rajons (tuvumā ir viesnī cas, bet patiesī bā nav trokš ņ a).

+ darbinieki! ! ! tikai mī ļ ie! visi draudzī gi, saprotoš i krievu runa, ļ oti skrupulozi it visā !
+ Wi-Fi klā tbū tne viesnī cā ar labu signā lu (mums bija istaba otrajā stā vā , internets bija pat istabā , ja signā ls nav pietiekams, varat sē dē t uz dī vā na vestibilā )
+ viesnī ca ir tī ra (tī ra katru dienu, nav laika pamirkš ķ inā t ne aci - viss tiek iztī rī ts uzreiz, vai tā ir sulas peļ ķ e, vai tukš s š ķ ī vis uz galda)
+ ē diens daudzveidī gs un garš ī gs (mums vienmē r bija daudz un garš ī gi, visvairā k baž ī jos, ka bē rns saš ķ iros, bet vienmē r varē ja kaut ko izvē lē ties). Bezmaksas automā ts ar kafiju, sulā m, ū deni un tē ju!
Mī nusi:
- Neteiktu, ka tie ir, jo biju ļ oti apmierinā ts ar visu, bet, personī gi, es nokavē ju baseinu vakarā (baseins atvē rts no 9:00 lī dz 19:00). Es saprotu, ka, iespē jams, tas ir noteikums tā dē ļ , ka no daudzā m istabā m paveras skats uz baseinu un tas var radī t zinā mu diskomfortu. Bet, no otras puses, no daudzā m istabā m paveras skats uz bā ru, un tas, tā pat kā man, rada lielā ku diskomfortu.
- nav pietiekami daudz ž ā vē tā ju vai virvju slapju lietu ž ā vē š anai, bet mē s bijā m tam gatavi un paņ ē mā m lī dzi virvi un drē bju š ķ ipsnas. Istabā arī neliels skapis bez plauktiem, tajā ir 5 trempeles, ja nepietiek, ņ emiet lī dzi plā nos pakaramos.

- nav pludmales (bet ir kafejnī cas ī rē ta pludmale, par kokteili ir vē rts samaksā t 20 liras un mierī gi pagulē t sauļ oš anā s krē slā un zem lietussarga) vai arī varat apgulties savā dvielī netā lu un bez maksas.
No izklaides iesaku doties ekskursijā uz Daljanu (vī na degustā cija, saldumi, brauciens ar kuģ ī ti pa Daljanas upi un zilo krabju ķ erš ana, sala ar lieliem bruņ urupuč iem, avoti ar mā la un dubļ u vannā m) ir absolū ti naudas vē rta ($ 35 pieauguš ie un 10 bē rni). Pā rē jais ir fotoattē lā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu