Faros Premium Beach 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.410
pamatā
21 atsaukt
№4 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.5 Numurs
8.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.9 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām. Jauka teritorija un pludmale. Apkalpošana laba, ēdiens izcils. Uzcelta 1989. gadā, kopējā platība 6850 kv.m. Viesnīca sastāv no vienas 6 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар Udaca
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojums uz Faros viesnī cu bija neparedzē ts, sā kotnē ji tika rezervē ta cita viesnī ca. Viesnī cas teritorija ir neliela, viesnī ca atrodas priež u kalna pakā jē , tā pē c gaiss ir ļ oti tī rs. Blakus tī rai, caurspī dī gai jū rai. … Tomēr ▾ Ceļ ojums uz Faros viesnī cu bija neparedzē ts, sā kotnē ji tika rezervē ta cita viesnī ca. Viesnī cas teritorija ir neliela, viesnī ca atrodas priež u kalna pakā jē , tā pē c gaiss ir ļ oti tī rs. Blakus tī rai, caurspī dī gai jū rai. Ē diens bija ok, un viesmī ļ u komanda bija ļ oti pieklā jī ga un profesionā la. Wifi viesnī cā visur darbojā s labi. Nedaudz traucē ja mū zika no tuvē jā s kafejnī cas, kas tika izslē gta pulksten 24.30. Atseviš ķ s gids mū s sauca, ka neizgulē jā mies un nebija laika ieiet duš ā ! Viņ š bija rupjš un izcē lā s ar to, ka nevarē ja pā rdot! Ekskursijā s labā k sazinā ties ar vietē jā m aģ entū rā m, piemē ram, Insu, kuru var atrast, ejot pa krastmalu lī dz piemineklim zivim, pē c tam iegriezties dziļ ā k ciematā un cauri 50 metriem caur aģ entū ru! Pasū tī jā m laivu (individuā li). Bija ļ oti apmierinā ti! Icmeler ciemata atraš anā s vieta ir ļ oti skaista, ar daudzā m palmā m un kalniem, ir vē rts ierasties vismaz š ī iemesla dē ļ !
аватар Tasha30
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kumā gribē ju doties uz citu viesnī cu, bet, tā kā mē neš a laikā dolā ra kurss ļ oti strauji pieauga un mans atvaļ inā jums jau bija sā cies, nā cā s apstā ties pie š ī s viesnī cas, jo tā bija manā cenu kategorijā . … Tomēr ▾ Sā kumā gribē ju doties uz citu viesnī cu, bet, tā kā mē neš a laikā dolā ra kurss ļ oti strauji pieauga un mans atvaļ inā jums jau bija sā cies, nā cā s apstā ties pie š ī s viesnī cas, jo tā bija manā cenu kategorijā . Nevienam neiesaku viesnī cu. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bet istabiņ a bija š ausmī ga, maza un tumš a, ja izej uz balkona, tad ieskrien ž oga sienā . Pē c samaksas viņ i man iedeva labā ku istabu. Viesnī ca man nepatika, neesmu pieradis pie tā da lī meņ a. . Ē diens ļ oti slikts, ī paš i brokastis, pati viesnī ca ļ oti veca. Daļ a no pludmales, kas tur bija, nav pludmale, š o nelielo teritoriju aizņ ē ma tū risti ar dvieļ iem un mē s nekad nesaņ ē mā m tur, bet iegā dā jā mies sauļ oš anā s krē slus sev citur. Tas ir, tas, ko viņ i raksta viesnī cas aprakstā , ka viņ iem ir sava pludmale, ir ļ oti pā rspī lē ts. Viesnī cā ļ oti vecas un beigtas mē beles, kaut kur uz ielas izceļ spilvenu no mē belē m, ne tikai viss ir vecs un nobruž ā ts, bet viss ir sapuvis, mē beļ u stā voklis ir drausmī gs. Viss ir skumji, izņ emot dabu, š ī teritorija tieš ā m ir ļ oti skaista, tas ir vienī gais pluss. Devā mies ekskursijā , kuru iegā dā jā mies no tū roperatora pā rstā vja. patika. Kafejnī cas, veikali - viss atrodas netā lu no viesnī cas. Nospieda tā di brī ž i, ka bija jā iet pirkt solā riju, jā iet uz kafejnī cu iedzert kafiju, jo viesnī cā to nebija iespē jams izdzert un tā du nepatī kamu brī ž u bija daudz.
аватар mainserge
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba viesnī ca, bet bez savas zaļ ā s teritorijas. Atbraucā m agri, bet iekā rtojā mies uzreiz par 20$. Viesnī cai ir 5 stā vi, darbojas viens lifts 4 cilvē kiem. Istaba normā la, viss strā dā , ir nepilnī bas, bet mazs. . Jū ra izcila, tī ra, mierī ga. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, bet bez savas zaļ ā s teritorijas. Atbraucā m agri, bet iekā rtojā mies uzreiz par 20$. Viesnī cai ir 5 stā vi, darbojas viens lifts 4 cilvē kiem. Istaba normā la, viss strā dā , ir nepilnī bas, bet mazs. . Jū ra izcila, tī ra, mierī ga. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz vietu, ja tikai smiltis bū tu iztī rī tas viss bū tu kā rtī bā . Ē diens viduvē js, no bada nenomirsi, bet vienmuļ i. -viss . Sezonā zemenes un ķ irš us ne reizi nedeva. Kafijas automā ti - 4gab vienā č etras dienas bija dubultā š okolā de, tad noņ ē ma uzlī mi, bet pā rē jā s sā kotnē ji nepildī ja. Viesnī cas pildī jums nav pilnī gs, laikam š ī ietaupī juma dē ļ . Personā ls ir draudzī gs .
аватар 4514506
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Savā apskatā uzrakstī š u to, kas man nepatika visvairā k. Man Ļ OTI-Ļ OTI nepatika, ka viņ i maksā ja par Munamar Beach Residence 5 * viesnī cu ar skatu uz jū ru, bet apmetā s Munamar Beach Hotel 5 * bez skata uz jū ru. Gids to skaidroja ar to, ka viesnī ca ir tā pati un ierodoties paš i izdala, kur apmesties. … Tomēr ▾ Savā apskatā uzrakstī š u to, kas man nepatika visvairā k.
Man Ļ OTI-Ļ OTI nepatika, ka viņ i maksā ja par Munamar Beach Residence 5 * viesnī cu ar skatu uz jū ru, bet apmetā s Munamar Beach Hotel 5 * bez skata uz jū ru.
Gids to skaidroja ar to, ka viesnī ca ir tā pati un ierodoties paš i izdala, kur apmesties. Reģ istratū rā viesnī cas darbinieki nerunā krieviski. Neko nevarē ja uzzinā t, jo nerunā ju angliski. Viņ i reģ istrē jas pē c 14:00, bet mums paveicā s, ka tikā m nokā rtoti uzreiz, lai gan pā rē jie tika nokā rtoti pē c 15:00.
Nesaprotu divvietī go istabiņ u kurā bijā m apmetuš ies - viena liela divguļ amā gulta centrā un pie balkona, gulta vairā k kā bē rna gultiņ a - š aura (atgā dina slimnī cas dī vā nu vai dī vā nu uz kura ultraskaņ a tiek veikta, nevis uz gultas)
Skats no mū su istabas bija uz jumtu, nevis uz jū ru.
Pē c baumā m, Rezidences ē ka ir attiecī gi jaunā ka, un telpas tur ir labā kas.
-Ē diens uz 5 * nevelk. Zinu 4* viesnī cas ar vislabā kajiem ē dieniem. Tomē r jū s nepaliksit izsalkuš i.
Gaļ as bija maz, pā rsvarā vista, desa un desiņ as, no kā nav skaidrs. Deserti no mannas tikai daž ā dā s formā s. ne katru dienu bija eklē ri ar olu krē mu (ne ī paš i garš ī gi) un visiem nepietika. Augļ i: ā boli, plū mes un melones bija zaļ as, ļ oti sliktas kvalitā tes apelsī ni (nav svaigi). No augļ iem arbū zs joprojā m nebija nekas.
– Man patika apkalpojoš ais personā ls, nekā du starpgadī jumu nebija. Viesnī ca ir klusa.
Otro reizi uz š o viesnī cu neieš u. Viņ iem ir kur augt un mainī ties.
аватар tanyaezik11_11
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz par izlī gumu. Pā rliecinieties, ka esat izsē dinā ts nevis netā lu no Munomar Resident, bet gan netā lu no Munomar pludmales, lai tas neizdodas kā mums. Rezervē jā m numuriņ us ar skatu uz jū ru pirmajā lī nijā - Munomar Beach Hotel. … Tomēr ▾ Uzreiz par izlī gumu. Pā rliecinieties, ka esat izsē dinā ts nevis netā lu no Munomar Resident, bet gan netā lu no Munomar pludmales, lai tas neizdodas kā mums. Rezervē jā m numuriņ us ar skatu uz jū ru pirmajā lī nijā - Munomar Beach Hotel. Mū s izsē dinā ja pie Rezidenta un gide Jū lija teica, ka reģ istratū rā mums visu paskaidros daudz tā lā k. Rezultā tā mū s nez kā pē c gribē ja izmitinā t tajā paš ā viesnī cā , kur izlaida - Munomar Resident, aizbildinoties ar to, ka esam maldinā ti tur, kur pirkā m ekskursijas. Mū su kuponā bija rakstī ts Munomar Beach Resort, un viesnī ca pirmajā rindā saucas Munomar Beach. Bija ļ oti nepatī kami, kad vē rš oties pē c palī dzī bas pie gides Jū lijas, tika saņ emts pilnī gs atteikums. Gandrī z 2 stundas es reģ istratū rā strī dē jos, ka mē s samaksā jā m (un tas ir par 200 USD dā rgā k) par numuriem Munomar Beach Hotel. Pē c milzī ga skandā la tomē r tikā m izmitinā ti maksas istabā s. Dī vaini, š ī ir pirmā reize, kad ar to saskaros. Gide Jū lija ir reta kuce!! ! ! Nevaru saprast, kam tas bija izdevī gi, bet garastā voklis bija pamatī gi sabojā ts, jo ī paš i tā pē c, ka viņ i pē c ceļ a bija ļ oti noguruš i. Uzreiz teikš u pē c lidostas vē l 2.5 stundas lī dz Ič meleram. Viesnī cā ieradā mies 10.00, reģ istrē š anā s pē c 14.00, gaidī jā m lī dz 15. . 00, bet vispā r pē c skandā la tikā m istabā s 19.00 vakarā . Š eit ir izlī gums un mū su pirmā diena. Ē diens normā ls, daudz kas, bet pē dē jā s dienā s viss paliek garlaicī gi, biju ļ oti priecī ga, ka paņ ē mu uz 7 dienā m, nevis uz 9. Brokastis vā jas. Telpas parastas, uzkopš ana 3. Man personī gi mī nuss ir skaļ ā mū zika bā rā no 22.00 lī dz 1 naktī , ja ne š ajā bā rā , tad kaimiņ u vai garā mbraucoš ā s jahtā s. Izvē lē jos viesnī cu, kurā nebū tu bē rnu un kurā bija klusums. Pa dienu ļ oti kluss un mierī gs, vienkā rš i krā š ņ s, atpū tuš ies turki, eiropieš i, daž i ukraiņ i. Visi pa pā riem, adekvā ti cilvē ki. Pa teritoriju bez uzraudzī bas neatrodas piedzē ruš ies, akmeņ iem nomē tā ti un dzenā još i bē rni. Jū ra ir tī ra un silta. Ekskursijas neņ ē ma, izbaudī ju vietas dabu. Pilsē tā ir vietas, kur pastaigā ties un ko redzē t. Izī rē jiet katamorangu un brauciet uz salu, kur zemū dens pasaule ir daudz skaistā ka, skaidrs, ka š ī nav Ē ģ ipte, bet vismaz kaut ko var redzē t. Gaidī ju daudz, bet kā vienmē r bija mī nuss - izlī gums. Lai gan kā da nauda ir tā da un serviss.
аватар lusen
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2016. gada augusta sā kumā . Ieradā mies 10 no rī ta, bet iekā rtojā mies pē c 14 (pē c noteikumiem) brī vu istabu trū kuma dē ļ . Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m - pludmales un rezidences, otrā atrodas nedaudz tā lā k no pludmales par 50 metriem un numuriņ i ir nedaudz vecā ki, bet lielā ki. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2016. gada augusta sā kumā . Ieradā mies 10 no rī ta, bet iekā rtojā mies pē c 14 (pē c noteikumiem) brī vu istabu trū kuma dē ļ . Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m - pludmales un rezidences, otrā atrodas nedaudz tā lā k no pludmales par 50 metriem un numuriņ i ir nedaudz vecā ki, bet lielā ki. Istaba parasta - gulta, divi naktsgaldiņ i, stacionā rs kondicionieris, plakanais TV, paklā js, skaists panorā mas logs, krē sli un galds uz balkona. Vannas istabā ir š ampū ns, duš as ž eleja, duš as cepure, vates paliktņ i, kociņ i, ziepes. Ir č ī bas, nav peldmē teļ u. Viesnī cas atraš anā s vieta ir paš ā jū ras krastā , promenā de starp pludmali ir gā jē ju, nav automaš ī nu. Viesnī cas teritorija ir maza - tikai baseins. Tajā paš ā laikā jū s nejū taties ieslē gti, kā parasti Turcijas viesnī cā s - ir, kur staigā t. Autobusi kursē uz Marmarisu. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, kas vē las bū t tuvā k jū rai - ņ emiet laicī gi. Jū s pats valkā jat matrač us. Dvieļ i tiek nodroš inā ti bez depozī ta. Dzē rieni bā rā pie viesnī cas. Daba un jū ra nav slavē jamas – tas, kas nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m. Ieeja jū rā laba, bez akmeņ iem. Wi-Fi ir bezmaksas un darbojas visur gan pludmalē , gan numurā . Viņ i barojas normā li - ir gaļ a, izņ emot vistu, un zivis, no augļ iem - arbū zs, melone, plū mes, ā boli, apelsī ni, ir daudz saldumu, lai gan lielā kā daļ a no tiem ir manna. Kolas dzē rieni, sprite, fanta, pulverveida sulas, kafija no automā ta, tē ja, standarta alkohols. Visu vienmē r ir daudz. Pa dienu uzkodas pie baseina - hamburgeri, frī kartupeļ i. Ar tī rī bu darbinieki cenš as. Atpū tnieki - turki, briti, ukraiņ i, krievi nesanā ca. Nav animā cijas, no izklaides - ū dens vingroš ana, volejbols, vakara programma. Apkā rtne ir ļ oti mierī ga un mierī ga. Kopumā viesnī ca nav ļ oti lī dzī ga tipiskai turku, vairā k kā Eiropas. Ieteicams ikvienam, kurš vē las atpū sties pie jū ras.
аватар Hayal
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzraksti pā ris teikumus: 1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s? 2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ? 3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi 4. … Tomēr ▾ Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?
5. Kas nepatika? Š ā gada maijā atpū tā mies. Š ajā viesnī cā jau ceturto reizi.
Manuprā t, serviss viesnī cā kļ uvis nedaudz sliktā ks, mazliet komfortablā ks, tā pat kā iepriekš , pā rsvarā atpū š as ne jaunie eiropieš i.
Viesnī ca nepieņ em ģ imenes ar bē rniem, tā pē c viesnī ca ir klusa un mierī ga. Jā , un tū risti viesnī cā ir klusi un mierī gi.
Viesnī cas personā ls, izņ emot reģ istratū ru, nerunā krieviski
Mū s iekā rtoja uzreiz, istabiņ ā ar skatu uz jū ru(maksā jā m piemaksā ). Istaba laba, ar visu nepiecieš amo, viss strā dā ja. Bet tomē r gribē tos jaunā kas mē beles. Jā un labā ku uzkopš anu nekā bija. . .
Ar ē dienu bijā m apmierinā ti, tikai a la carte restorā nā - pirmkā rt, vispirms tiek pasniegti eiropieš i, tad krievi. . .
Viesnī cā ir labs un ne dā rgs (pieczvaigž ņ u viesnī cai) hammam. Visi kas gā ja bija apmierinā ti.
Kā jau iepriekš teicu, Turcijā atpū tos daudzas reizes, bet tik slidenu un nepatī kamu viesnī cas gidu, kā ds mums bija, sastapu pirmo reizi! Papildus ekskursiju un iepirkš anā s (ī paš i iepirkš anā s) stumdī š anai pie mums, nedomā ju par jebko!
Pusstundu viņ š apaļ ā m acī m runā ja par to, ka apdroš inā š ana darbojas tikai pie viņ a pirktā m ekskursijā m, kas, starp citu, nav taisnī ba (tiem, kas nezina). Pē c viņ a teiktā , pat ja mē s izdegsim uz pludmalē , nevis viņ a ekskursijā , apdroš inā š ana nedarbosies! Uzmanī gi izlasiet savu apdroš inā š anu un neredziet viesnī cu ceļ vež u muļ ķ ī bas!
Jā , starp citu, redzē ju, kā viesnī cas gids strī dē jā s ar meiteni no viesnī cas hammama par to, ka viņ a pirms viņ as bija runā jusi (sniedza informā ciju) ar tū ristiem. . . Visa š ī viesnī cnieku attieksme pret tū ristiem bija pretī ga. . .
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, izņ emot daž as detaļ as. Gribu atgriezties Ič melerā vē l un vē l!
аватар vsenkova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maija brī vdienā s atpū tā mies. Sā kotnē ji ieņ ē ma istabu Munamar pludmales rezidencē . Lidojums no Kijevas 2.5 stundas. Dalamanā Coral Travel pā rstā vji tika iesē dinā ti omulī gā , ē rtā autobusā . Pavadoš ā Olja pastā stī ja visas nianses, ko tagad var nopirkt no augļ iem, kur doties, kā kaulē ties utt. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s atpū tā mies. Sā kotnē ji ieņ ē ma istabu Munamar pludmales rezidencē . Lidojums no Kijevas 2.5 stundas. Dalamanā Coral Travel pā rstā vji tika iesē dinā ti omulī gā , ē rtā autobusā . Pavadoš ā Olja pastā stī ja visas nianses, ko tagad var nopirkt no augļ iem, kur doties, kā kaulē ties utt. Jauka meitene. Organizā cija lieliska!
Apmetā mies Munamar Beach Hotel 5 * galvenā s ē kas 313. istabā ar skaistu skatu uz lī ci un jū ru! Bez piemaksā m ar smaidiem un labas atpū tas vē lē jumiem. Istaba tī ra, ē rta, liela gulta, neliels balkons ar veļ as ž ā vē tā ju (kas ir ļ oti ē rti! ), mini bā zes 1 reizi pē c ieraš anā s bez maksas (piemē ram, fanta, kola, divas pudeles minerā lu modes un viena parasta ), tē jkanna, kafija, krē jums, tē ja , cukura maisiņ i, fē ns, bez gludekļ a. Neē rta duš a, kas uzstā dī ta griestos. Istabu tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja katru dienu. Daž kā rt tika vē rptas figū riņ as, mans vī rs bija uz D. r. piepū š balonus, ieliek puķ es vā zē . Personā ls Ļ OTI cenš as, sakarā ar to, ka tikā m uz sezonas atklā š anu un viesnī cā bija maz cilvē ku, viņ i skrē ja pē c mums kā bē rnudā rzā : atnesa salvetes, un š ķ ī vji tika izņ emti ceļ ā un pavadī ja pie galda, un viņ i atnesa dzē rienus un jautā ja, kā un ko jū s vē laties. Viss ir neuzbā zī gs, ļ oti kulturā ls. Darbinieki tī rā s gludinā tā s drē bē s ar smaidiem. Tā jutā s kā ciemos pie draugiem. Ē diens garš ī gs, ū dens neierobež ots (var ņ emt lī dzi pudeles, ja vajag ekskursijā s vai tā vienkā rš i) bez problē mā m. Daba — NAV VĀ RDI! SKAISTUMS! Palmas, kalni, priedes, pilns ar zaļ umiem! JŪ RA! Krastmala. Ir pieejama velosipē du vai motorolleru noma. visiem patī k doties gar jū ru. Jū ra bija auksta, bet mē s peldē jā mies. Jū ra ir tī ra. Ir pastaigu vietas, omulī gas Ič meleras ieliņ as, mini parki, koki ar apelsī niem, š esaks stā dī ti gar ceļ u. Mikroautobusi brauc uz Marmarisu 15-20 minū tes, un jū s esat Marmarisas centrā . Cena vienai personai ir aptuveni 21 UAH. Viesnī ca nav paredzē ta ā ra aktivitā tē m. Klubi/bā ri š eit nav. Daudz veikalu ar turku drē bē m, somā m utt. Esam bijuš i daudzā s valstī s, bet Turcijā pirmo reizi un viņ a mū s iekaroja! Iekaroja cilvē ku labsirdī go attieksmi, š oferi ar smaidiem. DABA, kalni, palmas, jū ra! Wi-Fi darbojas gan pludmalē , gan istabā , gan vestibilā , gan restorā nā un pie baseina. Paņ emiet papildu akumulatorus-uzlā dē jiet, izejot no istabas, izvelciet karti, kas nodzē š gaismu))). Mans vī rs devā s uz masā ž u-saunu-hamam par 35 $, viņ š tika mī cī ts, tvaicē ts, berzē ts divarpus stundas. Iesaku : ) Mierī gai atpū tai un smadzeņ u vē dinā š anai vieta ir TĀ !
аватар olgafem
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m divas reizes - par pā rē jo tikai patī kamas atmiņ as! Lieliska atraš anā s vieta - blakus autobusu pietura, taksometru laivas, promenā de, restorā ni, veikali un valū tas maiņ a. Atpū tā mies pā ris, rezervē jā m numuriņ u ar skatu uz jū ru - no balkona paveras krā š ņ s skats uz lī ci un pludmali. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m divas reizes - par pā rē jo tikai patī kamas atmiņ as! Lieliska atraš anā s vieta - blakus autobusu pietura, taksometru laivas, promenā de, restorā ni, veikali un valū tas maiņ a.

Atpū tā mies pā ris, rezervē jā m numuriņ u ar skatu uz jū ru - no balkona paveras krā š ņ s skats uz lī ci un pludmali. Istabas uzkopš ana ir nevainojama. Ē diens izcils, ē dieni katrai gaumei - jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, vista, tī tars, zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, saldē jums. Vietē jo dzē rienu kvalitā te, tā pat kā citviet Turcijā , ir vidē ja, tas ir, pieņ emama, bet ne super. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.

Starp trū kumiem vē los atzī mē t, ka viesnī ca nav jauna, un numuros ir vā jš Wi-Fi. Bet, ja tas jū s nebiedē , ja jū s gatavojaties atpū sties un nevis meklē t trū kumus, jums nav jā uztraucas, Munamar Beach ir visi apstā kļ i brī niš ķ ī gai atpū tai.

Mē s ierakstī jā m video reportā ž u par viesnī cu, kā arī detalizē ti runā jā m par visiem viesnī cas plusiem un mī nusiem.
Pē c video noskatī š anā s jū s redzē siet gan telpu, gan traukus restorā nā nevis uz reklā mas fotogrā fijā m, bet gan ar parastu tū ristu acī m.

https://www. youtube. com/watch? v=vSmK6y8Edk0

Es ceru, ka mū su video apskats jums bū s noderī gs. Lai visiem lieliskas brī vdienas!
Наш номер Вид с балкона Вид с балкона ночью
аватар enn263
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Ļ oti draudzī gs un smaidī gs personā ls, gatavo gardus un daudzveidī gus ē dienus, katru dienu maina dvieļ us, neskopojas ar ž eleju, ziepē m un š ampū nu. Lai tie ir sī kumi, bet no tiem veidojas kopiespaids. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Ļ oti draudzī gs un smaidī gs personā ls, gatavo gardus un daudzveidī gus ē dienus, katru dienu maina dvieļ us, neskopojas ar ž eleju, ziepē m un š ampū nu. Lai tie ir sī kumi, bet no tiem veidojas kopiespaids. Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba, jū ra vē sa, tī ra, pludmale milzī ga un bez č ī kstoš iem, smilš u bē rniem. Tā tad tiem, kas vē las mieru un neprasa uzmā cī gu animā ciju, vajadzē tu patikt. Vakaros dzī vā mū zika. Angļ u ir daudz, bet krievi un ukraiņ i ir klā t. Kas nedomā meklē t trū kumus, tas nebū s vī luš ies. Nemaz nerunā jot par š iko dabu un apkā rtnes skatiem, kā arī Ič meleras un Marmarisas jaukumu.
TUI uzņ ē mumi un atseviš ķ i cieņ a pret izcilu apkalpoš anu, interesantā m ekskursijā m un jaukiem gidiem)
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lawyer_DG
Sveiki. Es grasījos pirkt tūri uz Icmeler no 20.06, bet lasīju, ka jūra vēl auksta. Nepieciešama steidzama palīdzība Vai jūs protat peldēt? cik silts ir ūdens? Vai arī šobrīd nav vērts iet?
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
iemiesojums lehfr
Un vēl 1300 USD uz nedēļu šajā viesnīcā, dārgi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums WELLYNA
Atbildiet, lūdzu, kāda ir aptuvenā ūdens temperatūra jūrā pie viesnīcas septembra vidū un beigās?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums lysikoww
Eksperti!!! Sveiki!!! Vai varat pastāstīt, kā nokļūt viesnīcā no Dalamanas lidostas? Vai es varu rezervēt transfēru viesnīcā? Un aptuveni cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums inforthbntgb
‹ Viesnīca Faros Premium Beach 5*
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель подходит для спокойного семейного отдыха. Хорошая территория и пляж. Обслуживание на хорошем уровне, питание отличное. Построен в 1989 году, общая площадь 6850 кв.м. Отель состоит из одного 6-этажного корпуса.

Atrašanās vieta В 100 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отель только для взрослых.
Izklaide un sports Дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 176 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mh. 48700, Icmeler, Mugla, Turkey
Tālruņi: +90 252 455 33 60
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.