Mersoy Bellavista Suites 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.410
№74 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.9 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Atrodas tieši blakus Icmeler pludmalei. Viesnīcas pamatā ir lielisks serviss, augsta kvalitāte un mūsdienīgs dizains. Uzcelta 2008. gadā, kopējā platība 2700 m2, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu ēkas un vienas 5 stāvu ēkas. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Vladimir.Vladimir
Ar ģ imeni ar pieauguš u bē rnu devā mies uz Mercoy Bella Vista 4 * oktobra sā kumā . Nopirkā m suite tipa istabiņ u (ģ imenes) uz karstā s biļ etes. Karsts - tas ir 5 dienas pirms ceļ ojuma. Man patika viesnī cas fotogrā fijas, cena bija pareiza, nopirkā m ekskursiju un tikai tad lasī jā m š okē još as atsauksmes. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni ar pieauguš u bē rnu devā mies uz Mercoy Bella Vista 4 * oktobra sā kumā . Nopirkā m suite tipa istabiņ u (ģ imenes) uz karstā s biļ etes. Karsts - tas ir 5 dienas pirms ceļ ojuma.
Man patika viesnī cas fotogrā fijas, cena bija pareiza, nopirkā m ekskursiju un tikai tad lasī jā m š okē još as atsauksmes. Mē s garī gi gatavojā mies iekā rtoš anā s pagraba telpā s un ilgstoš ai, neveiksmī gai konfrontā cijai ar Turcijas administrā ciju. Tač u reģ istratū rā viņ i bija patī kami pā rsteigti: š ķ iet, ka mē s tolaik bijā m vienī gie krieviski runā još ie, kam tika pieš ķ irta grezna istaba otrajā stā vā.
No balkona paveras skats uz piebū vi, kurā dzī vo viesnī cas ī paš nieks. Mē s bijā m vienī gie krieviski runā još ie uz grī das. Tuvojoties atvaļ inā juma beigā m, viņ i pamanī ja, ka uz grī das ir vairā k krievu, un mī nus stā va istabā s satiekas vā cieš u bari.

IZMITINĀ Š ANA:
Tas, ko viņ i raksta par nepatī kamiem pā rsteigumiem ar izlī gumu, ir absolū ta patiesī ba.
Š ķ iet, ka š ī ir lielā kā viesnī cas problē ma, kas, spriež ot pē c atsauksmē m daž ā dos portā los, jau vairā kus gadus vilkā s no sezonas uz sezonu. Katru dienu reģ istratū ras darbinieki centā s nomierinā t tikko atbraukuš os krievvalodī gos tū ristus (krievus, ukraiņ us, ... ), kuri saņ ē ma istabas mī nus stā vā : tur tieš ā m smarž o pē c dihlofosa un mitruma, un daž ā m istabā m vispā r nav logu. .
Pā rsteigumu bū tī ba ar apmetni - ir 2 veidu numuri: "standarta" un "suite". Vairā ku veidu "standarts" - dā rgā ks un lē tā ks. Izskatā s, ka tū roperatori krievvalodī gajiem tū ristiem pā rdod lē tā kus variantus, nodē vē jot tos par dā rgu "standartu", bet tajā paš ā laikā cilvē kiem neko nestā sta. Rezultā tā cilvē ks ierodas un godī gi saņ em lē tu istabu, par kuru samaksā jis - pagrabstā vu vai bē niņ u stā vu.
Vairumā gadī jumu ir bezjē dzī gi taisī t skandā lu - reģ istratū ra atradī s pā rliecinoš us paskaidrojumus, kā pē c viņ š nevar iedot normā lu numuru (patiesī bā viņ š maksā ja par kaut ko lē tu), un piedā vā s reģ istrē ties tū ristam tuvē jā Mersoy viesnī cā pā ri ceļ u. Daudzi to darī ja, lai nesabojā tu jau tā ne pā rā k garo atvaļ inā jumu.
Arī ar otrā tipa numuriem – apartamentiem – ne viss ir vienkā rš i. Bija krievvalodī gie tū risti, kuri maksā ja par apartamentiem, bet tika izmitinā ti apartamentos pagrabstā vā . Pē c kā diem kritē rijiem ir izvietoš ana - vispā r nav skaidrs. Pastā v pieņ ē mums, ka administrā cija nevē las apmesties kopā - ā rzemnieki un mū sē jie. Iespē jams, reģ istrē joties administrā cija vizuā li novē rtē , vai uzvedī sies kā kaš ķ ī gs lops vai nē , un ja nē , tad laipni lū dzam (joks). Patiesī bā laikam te kā dam ir paveicies + ekskursijas cena + istabu pieejamī ba.

PAR VIESNĪ CU:
Man patika satriecoš i skaistā s vietas apkā rt – kalni un gleznainā daba, kas ieskauj viesnī cu.
Lī dz siltajai jū rai apmē ram septiņ as minū tes pa skaistajā m bruģ ē tajā m ielā m. Pati viesnī cas teritorija ir neliela - neliels baseins, ap kuru atrodas divas ē kas ar istabā m un restorā nu. Viesnī ca drī zā k tiek pozicionē ta kā Eiropas viesnī ca Turcijas centrā.

ATTIEKSME PRET KRIEVU:
Naidī gumu pret krievvalodī gajiem nemaz nemanī ju. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Viesmī ļ i un viesmī les - tikai kompā nijas dvē sele! : ) Vienī gais, ka gandrī z neviens, izņ emot augstā ko personā lu, nerunā angliski, bet neviens neatcē la zī mju valodu un vā rdu "pliz".

IESTATĪ JUMI VIESNĪ CĀ:
Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem, tā pē c jums pietrū ks bē rnu č ī kstē š anas. Ļ oti mierī ga, es pat teiktu laiska atmosfē ra, kam palī dz izmē rī ta mū zika un klusums. Patiesī bā daž reiz bija dzirdē ts, kā kū ka tika ē sta pie blakus galda, un daž reiz vā cieš i ķ iķ inā ja. Neparasti. Es runā ju par kū ku.
Reizē m gribē jā s mū ziku ieslē gt jautrā kā veidā un animā ciju, bet lī dz atvaļ inā juma beigā m man pat iepatikā s š ī neparastā klusā miera atmosfē ra. Bez dzē ruma izvirtī bas atlikuš ajā brī vdienā ! Vienī gais miera traucē klis ir tad, kad kā ds ielec ledainajā baseinā un pie guļ oš ajiem atpū tniekiem nedaudz apkaisa sejas. Jā , ū dens baseinā tieš ā m ir ledus auksts. Maksas SPA centrs ar apsildā mu baseinu nez kā pē c nebija populā rs.
Viņ i sezonu noslē dz oktobrī . Iespē jams, tā pē c mū su uzturē š anā s treš ajā dienā viņ i pā rtrauca dot mums istabā ū dens pudeles. Devā mies pē c piecu litru pudelē m uz tuvē jo lielveikalu – trī s minū tes pā ri ceļ am. Pudele maksā.4 liras. Valū tas kurss ir 1 dolā rs = 5.8 liras. (1 lira = 10 rubļ i)
No ekskursijā m mē s no Anex Tour braucā m uz Zelta fabriku un bijā m ļ oti apmierinā ti. Pā rē jā s ekskursijas - paš u spē kiem.
No pasā kumiem teritorijā - divas reizes visas nedē ļ as garumā notika pieaicinā tu mā kslinieku uzstā š anā s.
Vē lu uzzinā jā m, ka viesnī ca izrā dā s ikvakara diskotē ka C blokā . Ģ eogrā fiski Merskaya viesnī cu ķ ē de ir trī s daž ā dā s vietā s. A bloks ir Mercoy Bella Vista. Ir arī B bloks, kur piedā vā izmitinā t neapmierinā tos krievvalodī gos tū ristus. Un C bloks ir Mersoy Aqua, kas atrodas gandrī z pie kalna (apmē ram 5 minū š u attā lumā ). Katru vakaru C blokā ir diskotē ka lī dz pulksten 23. Pē c pulksten 23 jū s aizvedī s uz kaimiņ u Marmarisas bā ru ielu (8 km). Atpakaļ transfē rs pulksten 3:00.
Visi trokš ņ ainie pasā kumi Mercoy Bella Vista teritorijā beidzā s ap pulksten 22 - 23, bet blakus esoš ā iela dā rd no mū zikas lī dz pat vieniem vai diviem naktī.

ISTABA:
Mums ļ oti paveicā s – pati istaba bija š ika. Vienī gais, par ko var sū dzē ties zazhrato dē ļ - varē ja bū t nedaudz vairā k apgaismojuma istabā , bet manā m meitenē m vienā istabā pietrū ka spoguļ a. Bet tas viss ir muļ ķ ī bas.

APKALPOŠ ANA:
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Mazie dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Lielie dvieļ i - trī s dienas vē lā k, un tā , tie vienkā rš i glī ti salocī ti, kā nomainī ti. Pieprasī jumi reģ istratū rā ne vienmē r tika izpildī ti. Daž kā rt vajadzē ja pieiet vairā kas reizes.

UZTURS:
Trauki biež i bija netī ri. Es neievē roju ī paš u uztura daž ā dī bu, tač u, neskatoties uz to, jū s, visticamā k, nepametī sit izsalcis. Ja kā dam tas interesē - viesnī ca nezina, ko byvet "diē tas galds". Ē diens bū tī bā gandrī z viss ir piparots, un pat tas, kas pē c izskata neš ķ iet piparots, pē c garš as izrā dī sies piparots.
No rī ta viņ i jums sarī ko š ova gatavoš anu - gatavo jums omleti ar jū su norā dī tajā m sastā vdaļ ā m - tomā tiem, sē nē m, sieru, desu, sī poliem. Ē dienu gatavoš anas š ovs ir tad, kad jū su ē diena sastā vdaļ as iespaidī gi uzplaiksnī lī dz griestiem un tiek ceptas 20 sekundes, pē c tam tā s tiek pā rlietas ar olu un pasniegtas jums uz š ķ ī vja.
Bija arī tradicionā lā omlete, zaļ umi, gurķ i, tomā ti, piparu desiņ as, piparu desiņ as, frī kartupeļ i, kaudze daž ā du mē rč u un 4 daž ā du veidu kū kas + maize, tē ja (garš ī ga turku) un daž ā da veida kafija no aparā ta.
Pusdienā s jums tiks pasniegtas pipardesas, frī kartupeļ i, piparu desiņ as, piparots kartupeļ u krē ms - viskoza viela ar kartupeļ u garš u, kurā sajaukti zirņ i, burkā ni un kukurū za. Ļ oti garš ī ga gaļ a un vista. Visu nedē ļ u pat nesmarž oja pē c zivī m. Tur bija rī si daž ā dā s variā cijā s.
Vakariņ ā s gandrī z viss ir tā pat kā pusdienā s, bet nez kā pē c garš ī gā k pagatavots (vai varbū t vienkā rš i gribē jā s ē st))). Kā minē ts iepriekš atsauksmē s - nepietiek gaismas. Patieš ā m, vakarā jū s pusdienojat intī mā krē slā . Labs risinā jums bū tu lielā kai tuvī bai – nolikt uz galdiem skaistas sveces un tā s aizdedzinā t. Lai gan, iespē jams, š eit ir savā dā k ...krē slā cilvē ki tik daudz neē dī s, bet š eit sezona beidzas, tā pē c, biedri, intī ma krē sla! )))
Dzer alkoholu - alu, degvī nu, vī nu, kokteiļ us. Bū tī bā viss, protams, ir atš ķ aidī ts un kvalitā te ir atbilstoš a. No sulā m – visu iecienī tā kie dabī gie jupiji.
Dienas laikā ir pā ris uzkodas: tiek iznesta paplā te ar daž iem gabaliņ iem nedaudz izturē tu cepumu un mazliet smilš u cepumu.

CITI:
Noteikti apmeklē jiet Marmarisu! 20 minū tes un jū s esat lieliskā vietā ! Mikroautobusi turp kursē ik pē c 10 minū tē m – maksa ir 3 liras vienai personai. Atgriezties var ar mikroautobusu ar uzrakstu Icmeler vai ar taksometru (maksa ir 3 liras)

KOPĀ:
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Ja bija mī nusi, viņ i droš i noslī ka Egejas jū rā : )
Dā mas un kungi, ja esat jau iegā dā juš ies biļ etes un nebū s problē mu ar reģ istrā ciju, tad izbaudī siet savu atpū tu Bella Vista!
аватар regis6
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Samaksā jā m labu naudu un cerē jā m saņ emt solī tos š ikos 4 zvaigž ņ u numurus, bet ierodoties gandrī z nevienam neiedeva istabiņ u labā viesnī cā krievu tū ristiem. Viņ i tika iekā rtoti blakus esoš ajā viesnī cā Mersoy Exclusive, tur ir 3 zvaigznes, kondicionieri nedarbojas un telpas vienā ē kas pusē silda saule un istabā ir ļ oti smacī gs un kondicionieris nedzesē un rada troksni. … Tomēr ▾ Samaksā jā m labu naudu un cerē jā m saņ emt solī tos š ikos 4 zvaigž ņ u numurus, bet ierodoties gandrī z nevienam neiedeva istabiņ u labā viesnī cā krievu tū ristiem. Viņ i tika iekā rtoti blakus esoš ajā viesnī cā Mersoy Exclusive, tur ir 3 zvaigznes, kondicionieri nedarbojas un telpas vienā ē kas pusē silda saule un istabā ir ļ oti smacī gs un kondicionieris nedzesē un rada troksni. . Otra puse trokš ņ aina un ar skatu uz ceļ u, rū coš i motociklisti un maš ī nas brauc lī dz rī tam un gulē t nevar. Reģ istratū rā mums teica, ka viesnī cā nav vietu, numuriņ i, kurus mē s iegā dā jā mies, un tā pē c viņ i visus iegrū da blakus ē kā . Mums joprojā m veicas! ! Meitenes, kas ieradā s pirms mums, reģ istratū rā uzmeta dusmu lē kmi. Viņ i bija iekā rtoti pagrabā -sē nī š u telpā bez logiem, kur atrasties, bī stami veselī bai, turklā t stipri smirdē ja. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar skaistā m bildē m! Š ajā s Bellavista istabā s dzī vo gandrī z 100% eiropieš i vai krievi, kuriem ir neticami paveicies. Mū su gids Dmitrijs no Anex teica, lai kost lodi un iztur, jo viesnī ca pā rdod mū su istabas eiropieš iem par pā rmē rī gi augstā m cenā m))) vairā kas reizes ieradā s reģ istratū rā un mums teica, ka labā ē kā nav istabu (
аватар sasha-musica
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Atgriezies no Marmarisas. Ceļ ojis ar draugu. Daba, pludmale, jū ra ir skaista. Viņ i labi baroja. Vienī gā problē ma ir izmitinā š ana. Visiem krieviem! ! ! (izņ emot pā ris no Tatarstā nas, ar musulmaņ u uzvā rdu) viņ i iedeva briesmī gus skaitļ us. … Tomēr ▾ Atgriezies no Marmarisas. Ceļ ojis ar draugu. Daba, pludmale, jū ra ir skaista. Viņ i labi baroja. Vienī gā problē ma ir izmitinā š ana. Visiem krieviem! ! ! (izņ emot pā ris no Tatarstā nas, ar musulmaņ u uzvā rdu) viņ i iedeva briesmī gus skaitļ us. Mums paveicā s, dabū jā m niecī gu istabiņ u bē niņ os! ! ! Sā kumā bijā m š okā , bet nā kamajā rī tā , kad visi pulcē jā s pirmajā stā vā , lai tiktos ar gidu Dmitriju, sapratā m, ka mums ļ oti paveicā s! ! ! Mū su tautieš i atradā s pagrabos, bez logiem, ar briesmī gu pelē juma smaku. Mē s neskandalizē jā m, dzī vojā m savā noplucis istabā.3 stā vā , bet ar balkonu. Viņ i labi baroja, bija paē duš i. Lai gan augļ i un saldumi ir, maigi izsakoties, 3. Vienreiz pamē ģ inā ju, apē st nav iespē jams. Marmarisa ir skaista, iesaku visiem, bet izvē lieties citu viesnī cu. Es tik saprotu, ka š ī problē ma pē dē jo divu gadu laikā! ! !
аватар Aalena13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies ceturtajā , pa pā riem. Draugi tika ievietoti istabā.2 stā vā , ļ oti ē rti, un mē s bijā m 4, zem paš a jumta, kā viņ i to sauc š eit - bē niņ i)) istaba nebija briesmī ga, tī ra, dvieļ i tika mainī ti. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ceturtajā , pa pā riem. Draugi tika ievietoti istabā.2 stā vā , ļ oti ē rti, un mē s bijā m 4, zem paš a jumta, kā viņ i to sauc š eit - bē niņ i)) istaba nebija briesmī ga, tī ra, dvieļ i tika mainī ti. Ē diens, protams, nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs, brokastī s tika pagatavots daudz konditorejas izstrā dā jumu, augļ u, superī gs olu kultenis. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ē dienu. 5 minū tes lī dz pludmalei, laba atraš anā s vieta. Jū s varat doties uz citu ē ku, lai brauktu ar slidkalniņ iem, ir neliels akvaparks. Baseins ir tī rs. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs. Mums principā viss patika.
аватар valkovalyov66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2018. gada 18. lī dz 25. jū lijam. Ticiet vai nē , viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens bija garš ī gs un daudz. Mē s neredzē jā m rindas. Personā ls cenš as. Ir skaidrs, ka viņ i novē rtē savu reputā ciju. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2018. gada 18. lī dz 25. jū lijam. Ticiet vai nē , viesnī ca ir ļ oti laba. Ē diens bija garš ī gs un daudz. Mē s neredzē jā m rindas. Personā ls cenš as. Ir skaidrs, ka viņ i novē rtē savu reputā ciju. Numuri tika tī rī ti katru dienu.
Ekskursijas tika pirktas no jauna puiš a. Viņ u sauc Leonī ds. Patī kams pā rdevē js. Viss sī ki stā sta par ekskursijā m. Daudz lē tā k nekā viesnī cu ceļ vež i. Viņ a punkts atrodas blakus restorā nam WATER FALL.
Man ļ oti patika viesnī ca. Iesakā m visiem.
аватар sergei_val4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Dzī vojā m 2018. gada jū nija vidū Mertsoy Aqua Resort, par pā rē jiem iespaidi nav tie labā kie (: viesnī cas gids Dž afars apmetā s bē niņ os (pē dē jais 4. stā vs) viesnī cas kreisajā pusē , blakus nakš ņ oš anai. … Tomēr ▾ Dzī vojā m 2018. gada jū nija vidū Mertsoy Aqua Resort, par pā rē jiem iespaidi nav tie labā kie (: viesnī cas gids Dž afars apmetā s bē niņ os (pē dē jais 4. stā vs) viesnī cas kreisajā pusē , blakus nakš ņ oš anai. bā ri un diskotē ku klubi - atvē rti lī dz 3:00 - tā pē c naktī nebija jā guļ...
Tajā paš ā laikā viesnī cas gids Dž afars paziņ oja, ka š ī ē ka "A", 4. stā vs un š ī viesnī cas daļ a ir vislabā kā atpū tai - acī mredzot lielā kam cinismam. . un tā pē c tai ir nepiecieš ama papildu stimulā cija cietā valū tā ))
аватар asya2954
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s no 26.05 lī dz 02.05. 2018. Pirmais iespaids par viesnī cu, kad mū s izlaida: "Vai es tur nokļ uvu? ". Viesnī ca sastā v no 3-4 stā vu ē kā m, A korpusa apakš ā atrodas restorā ns. Pirmo reizi redzu tā du uzņ emš anu, nolobī ti krē sli un dī vā ni, viss bedrē s, pustumsa. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 26.05 lī dz 02.05. 2018. Pirmais iespaids par viesnī cu, kad mū s izlaida: "Vai es tur nokļ uvu? ". Viesnī ca sastā v no 3-4 stā vu ē kā m, A korpusa apakš ā atrodas restorā ns. Pirmo reizi redzu tā du uzņ emš anu, nolobī ti krē sli un dī vā ni, viss bedrē s, pustumsa. Ieradā mies 11, reģ istrē š anā s 14, viesnī cas gids Dž afars uzreiz piedā vā ja viņ am samaksā t 10 dolā rus uz karjeru, un reģ istrē š anā s bū s pulksten 12. Tiesa, pat tie, kas viņ am samaksā ja un ieradā s Mersoy BelaVista, bija apmetuš ies. Mersoy Aqua. Mani iekā rtoja C 112 ē kas puspagraba telpā , š ķ iet, bijusī tehniskā telpa, kas steidzami pā rveidota tū ristiem. Pē c skandā la mani pā rcē la uz B. korpusu 2. stā vā , 2307. kabinetu, ar skatu uz kalniem un blakus viesnī cā m. . Istaba ir laba, lai arī veca. MERSOY HOTEL NAV SAVAS PLUDŽ ES!!! ! . var aiziet uz jebkuru, samaksā t par dzē rieniem un saldē jumu vidē ji par 10 lirā m un paņ emt sauļ oš anā s krē slu. Ē diens pieticī gs, gaļ a, zivis, kartupeļ i, viss bija. Augļ i - ā boli, apelsī ni, plū mes, aprikozes. Sā kumā cilvē ku bija mazā k un rinda bija ī sā ka. Viesu pamatsastā vs 40% krievi, 40% ukraiņ i, 10% turki utt. No labā viesnī cā -slidkalniņ iem, darbinieku pieklā jī ba. No sliktajiem ir pludmales trū kums, ē diena pieticī ba un pilnī ga vienaldzī ba pret viesnī cas izskatu. Un pats smieklī gā kais š ajā viesnī cā ir pusdienu kastī te, ko tev dod, kad tu kaut kur dodies ekskursijā , tie ir divi maizes gabaliņ i, ar sieru un desu. Un viss. Kā da viesnī ca, tā da pusdienu kaste. )))
аватар Olelga
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembrī atpū tā mies, iesaku viesnī cu, bet. . . Krievvalodī gie tiks izmitinā ti vai nu pagrabā , vai bē niņ os. Dzī vojā m bē niņ os. Istaba lieliska, pie neliela griestu slī puma sapratu, ka tie ir bē niņ i - skats no loga uz kalniem ir maģ isks skats. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies, iesaku viesnī cu, bet. . . Krievvalodī gie tiks izmitinā ti vai nu pagrabā , vai bē niņ os. Dzī vojā m bē niņ os. Istaba lieliska, pie neliela griestu slī puma sapratu, ka tie ir bē niņ i - skats no loga uz kalniem ir maģ isks skats. Dvieļ i, nezinu kā pē c, tika mainī ti katru dienu, grī da netika mazgā ta, atkritumi izvesti, gulta netika mainī ta septiņ as dienas. Istabā viss darbojā s, viss bija labi. Baseins ir tī rs, teritorija ir mā jī ga un tī ra. Personā ls ir draudzī gs, administratore un Seryozha no reģ istratū ras nerunā krieviski, bet visi lieliski saprot, kā pē c viņ i izliekas, ka viņ i nesaprot valodu, es nezinu. Attieksme pret eiropieš iem ir pavisam cita, cieņ pilnā ka. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga un mā jī ga. Ē diens nav bagā tī gs, bet daudzveidī gs un garš ī gs. Zivis nav biež i un nav interesantas. Jū ras velš u nebija vispā r. Vistas gaļ a katru dienu, Liellopu gaļ a, kazas gaļ a arī katru dienu. Gaļ a ir lieliski pagatavota. Sautē ti dā rzeņ i ir vienkā rš i garš ī gi! Daudz un daž ā di. Izcilas kvalitā tes un garš as zupas. Konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, saldumi, augļ i pā rpilnī bā . Salā ti un dā rzeņ i, garš vielas un mē rces, ievā rī jumi un jogurti, daž ā di marinē ti dā rzeņ i un augļ i. Sieri un fetas siers ir daudzveidī gi un kvalitatī vi. Desa un desas nepatika, kaut kā ds papī rs. Slava š efpavā ram! ! ! Ē diens ir garš ī gs un vienkā rš i nav iespē jams paspē t visu izmē ģ inā t! Restorā na personā ls ļ oti draudzī gs! Viss tī rs, trauki momentā ni iztī rī ti, bā rā labas kvalitā tes alkoholiskie dzē rieni un bez ierobež ojumiem! Atstā ja tikai NEGATĪ VU IESPAIDU viesnī cas ceļ vedis Eldar-ham ir briesmī gs un nelietis! Viesnī cas administrators un reģ istratū ras darbinieki Eldara pusē . Iesaku doties uz viesnī cu, burtiski 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai, viesnī ca tī ra un patī kama! NEIESAKU klausī ties viesnī cas gida Eldara ieteikumus! Lai jaukas brī vdienas!
аватар Vacku
Viesnī ca ir laba. Ē diens labs, dž akuzi apartamenti skaisti, bē rnu nav, tā pē c miers un klusums. BET reģ istrē joties tev prasī s 3-4 dienas palikt citā viesnī cā , daudz sliktā k. Un katru dienu, ejot garā m reģ istratū rā , jū s dzirdē siet kā rtē jo nā kamo atpū tnieku skandā lu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ē diens labs, dž akuzi apartamenti skaisti, bē rnu nav, tā pē c miers un klusums. BET reģ istrē joties tev prasī s 3-4 dienas palikt citā viesnī cā , daudz sliktā k. Un katru dienu, ejot garā m reģ istratū rā , jū s dzirdē siet kā rtē jo nā kamo atpū tnieku skandā lu. Tā pē c, ja esat gatavs dzī vot 3 * pagrabā un ē st Mercy (tiek izdalī tas rokassprā dzes), tad varat doties. Š ā ds haoss ir raksturī gs gandrī z visiem tū roperatoriem (JoinAP, anekstur, teztur). Tajā paš ā laikā TUI vienmē r tika atrisinā tas bez problē mā m
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klasiska viesnī ca ar skaistu infrastruktū ru, labu vadī bu un personā lu. Daudzveidī ga ē dienkarte un garš ī gi ē dieni. Gleznainā viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Klasiska viesnī ca ar skaistu infrastruktū ru, labu vadī bu un personā lu. Daudzveidī ga ē dienkarte un garš ī gi ē dieni. Gleznainā viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Расположенный прямо возле пляжа Ичмелер. Основой отеля является отличный сервис, высокое качество и современный дизайн. Построен в 2008 году, общая площадь составляет 2700 м2, последняя реставрация сделана в 2012 году. Отель состоит из одного 4- этажного и одного 5-этажного зданий. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от г. Мармарис. Аэропорт Даламан находится в 90 км от отеля.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 300 м от отеля, через дорогу. Заход в море — песок, галька. Бар на пляже платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна 120 и 125 м², 1 Аля Карт ресторан (оплата за меню, без резервации), 2 бара. AI: в концепцию входит — завтрак, поздний завтрак, обед, ужин — шведский стол, полдник, снэк, местные алкогольные и безалкогольные напитки (10.00-23.00). Импортные напитки, коктейли, мороженое, обслуживание в номер, Аля карт ресторан, все напитки после 23.00 — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет), детские секции в бассейнах, 5 м², игровой салон.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Анимация на русском языке.
  • biljards
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

47 standard room (из них 1 номер для инвалидов, макс. 3 чел., 18-24 м2).

27 двухкомнатных suite room (гостиная, спальня, макс. 4 чел., 25-30 м2).

Istabās

фен, сейф (платно), телефон, спутниковое ТВ с российскими каналами, набор чай-кофе, мини-бар (пустой), сплит-кондиционер, ванна/душ, банные принадлежности, Wi-Fi (бесплатно), доп.кровать, по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese İçmeler Mah. Kayabal Cad. No: 176/4 Marmaris Turkey
Tālruņi: +90 252 424 09 24
Tīmekļa vietne: Mersoy Bellavista Suites
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).