Marmaris Begonville Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.410
pamatā
21 atsaukt
№66 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.5 Numurs
6.8 apkalpošana
7.1 Tīrība
8.2 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca Marmarisas centrā, ar sakoptu zaļo zonu. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Netālu no viesnīcas atrodas futbola laukums un liels iepirkšanās centrs.Vairāk →
аватар 21vova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istaba ir kā.3+, mansarda istaba ar gandrī z nefunkcionē još u gaisa kondicionē tā ju, zemiem griestiem, kuros vienmē r pieskā rā s viņ a galva. Lifta nav, ja kā ds nevar izņ emt savu nodoto koferi, tad problē ma ir, un neviens nepalī dz ir jā velk koferis kalnā uz 4 stā vu. … Tomēr ▾ Istaba ir kā.3+, mansarda istaba ar gandrī z nefunkcionē još u gaisa kondicionē tā ju, zemiem griestiem, kuros vienmē r pieskā rā s viņ a galva. Lifta nav, ja kā ds nevar izņ emt savu nodoto koferi, tad problē ma ir, un neviens nepalī dz ir jā velk koferis kalnā uz 4 stā vu. Ledusskapī ir nedaudz karstā ks par 20 grā diem pē c Celsija ā rā . Neviens nedod ū deni, izņ emot bā rā vai virtuvē , jū s varat to iepildī t pudelē s un skatī ties uz jums ar iespaidu, ka esat nozagts. Ē diens ļ oti vienmuļ š , visi met vienā š ķ ī vī . Augļ i nulle, izņ emot arbū zu un krē jumu. Bez saldumiem vispā r. No alkohola tikai š ņ abis, vē ž i, alus un ū dens (Pepsi, sprite, kola, ū dens) un par pā rē jo maksā ja no 50 lirā m un vairā k. Lī dz jū rai jā dodas 5-10 minū tes atkarī bā no pastaigas, un š eit jū s bū siet pā rsteigts, paņ emiet kokteili 35 liras un iegū stiet guļ amkrē slu, vai arī ir iespē ja 150 liras uz visu dienu. Dvieļ us var dabū t arī bezmaksas pludmalē , tač u cilvē ku ir daudz un visi ar kā jā m taisa muguras masā ž u.
Pē c aizbraukš anas arī izlikš anas problē ma plkst. 12.00 nogrieza rokassprā dzi un sē ž ot gaidot uz trasfera uz galda vai klā ja krē slā nevar ē st dzert, pat ū deni nedot. Viss ir jā pē rk. Tie ir joki.
аватар lesia.barashkova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Nokā rtojā mies lī dz 14:00, paldies par to. 2. Iet uz jū ru 3-5 minū tes. 3. Telpas lielas, skaidrs, ka lokona laikā tika remontē ts, viss svaigs. 4. Ē dienam - izvē le maza, un pie vakariņ ā m rinda ī paš i, jo pats neko nevar paņ emt. … Tomēr ▾ 1. Nokā rtojā mies lī dz 14:00, paldies par to.
2. Iet uz jū ru 3-5 minū tes.
3. Telpas lielas, skaidrs, ka lokona laikā tika remontē ts, viss svaigs.
4. Ē dienam - izvē le maza, un pie vakariņ ā m rinda ī paš i, jo pats neko nevar paņ emt. Vilš anos rada tradicionā lo turku konditorejas izstrā dā jumu un vispā r vietē jo ē dienu trū kums.
аватар missyaroslava
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m š ajā viesnī cā.2018.  gada jū lijā (7 dienas). Atseviš ķ i vē los pateikt paldies tū risma operatoram Anex un pā rvadā tā jam azur. Ļ oti apmierinā ti ar viņ u apkalpoš anu. Tagad par viesnī cu. Godī gi sakot, es negaidī ju, ka 3 zvaigž ņ u viesnī ca bū s tik laba. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.2018.  gada jū lijā (7 dienas). Atseviš ķ i vē los pateikt paldies tū risma operatoram Anex un pā rvadā tā jam azur. Ļ oti apmierinā ti ar viņ u apkalpoš anu.
Tagad par viesnī cu. Godī gi sakot, es negaidī ju, ka 3 zvaigž ņ u viesnī ca bū s tik laba. Viņ š noteikti ir pelnī jis vairā k. Lī dz 5 vē l tā lu, bet 4 ir to pelnī juš i.
Istaba: ir televizors, kondicionieris, duš a, ļ oti ē rtas gultas, plaš i skapji, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sli. Tas arī viss - diemž ē l nav jauns, bet atbilstoš ā stā voklī . Vienī gais, kas ir vē rts atzī mē t, ka vairā kus vakarus nebija karstā ū dens.
Tī rī š ana: tī ra katru dienu. Tī rī š anas problē mu nav.
Ē diens: labi baroja, bet bija jautā jumi par augļ iem. Starp tiem bija iespē jams ē st tikai arbū zu. Viss pā rē jais bija skā bs. Biju gaidī jis, ka augļ u daž ā dī ba bū s liela (kā likums, iedeva arbū zu, vē l vienu augli un viss). Jautā jumu nav par citiem ē dieniem: gaļ u, zivī m, salā tiem, saldumiem, sulā m, tē ju, kafiju un pat piena putrā m. Viņ i baroja 4 reizes dienā .
Pakalpojums: nevainojams. Ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs personā ls. Visi iet pilnā sparā .
Infrastruktū ra: netā lu no viesnī cas ir liels peldbaseins un pietiekams daudzums sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Likā s, ka daž i viesi pat nav gā juš i lī dz jū rai – tik labi atpū tuš ies pie baseina.
Internets: WiFi nedarbojā s ļ oti labi. Ja izveidojat savienojumu ar standarta Wi-Fi, varat tē rzē t kurjeros un sū tī t fotoattē lus bā rā (bet ne vienmē r). Tomē r daudzi viesi lū dza bā rmeņ iem piekļ uvi citam tī klam. Tas darbojā s daudz ā trā k nekā standarta, tomē r savienojums tik un tā gandrī z nesasniedza numuru.
Atraš anā s vieta: š iks 3 zvaigž ņ u viesnī cai. 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai. Lielveikali, veikali un kafejnī cas sā kas tieš i pie viesnī cas.
аватар kuzichev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma, mani interesē ja budž eta atvaļ inā jums, nevis pilsē tas centrā (1.5 km) pie jū ras. Reģ istrē š anā s no pulksten 14, bijā m iekā rtojuš ies 13, jau jauki. Istaba 4. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma, mani interesē ja budž eta atvaļ inā jums, nevis pilsē tas centrā (1.5 km) pie jū ras. Reģ istrē š anā s no pulksten 14, bijā m iekā rtojuš ies 13, jau jauki. Istaba 4. stā vā (bē niņ os) - dubults iespaids, plus - paveras satriecoš s skats uz jū ru un kalniem, mī nusi - zemi griesti, tie nemitī gi sit pa galvu, remonts š ausmī gs, sienas krā sotas ar krā su, kas ir nolobī jusies vietā m nost, skapis - durvis uz puņ ķ iem, plaukti krī t, vannasistaba ir atseviš ķ a saruna. Gā jā m uz citā m istabā m 2-3 stā vā , tā bija labā k. Istabas uzkopš ana - netī rī ja 3 dienas, dvieļ us mainī ja 4. , lai gan naudu atstā ja, tad mainī ja katru dienu un tī rī ja, dī vainā kā rtā , kad neko neatstā ja)))) teritorija liela, bet viss apstā dī jumā , ir baseins. Ē diens vienmuļ š , ne ī paš i garš ī gs, nav izvē les, izsalcis neviens nepalika, bet 5dien jau gribē jā m normā lu ē dienu, brokastis - vā rī tas olas, ceptas olas, bulciņ as, auzu pā rslas, jogurts, dī vainas desiņ as un dā rzeņ i, makaronu pusdienas un vakariņ as, rī si, daž reiz kartupeļ i, viena veida gaļ a vai zivis, brokoļ i vai zirņ i (kukurū za), 4-6 veidu pikantā s uzkodas, gurķ i, tomā ti, olī vas, zaļ umi. No augļ iem - arbū zs, ā boli, apelsī ni. Alkohols bā rā ir par brī vu tikai vietē jiem, un viņ i to dzē ra, vairā k vai mazā k. Milzī gs mī nuss bija varas un apsargu attieksme, tu neesi neviens, pē dē jā dienā vajag atbrī vot istabu 12 un tev nogrieza rokassprā dzi, pē c kā tu vairs nevari ē st. Izlasī jā m tū ristu atsauksmes un nedevā mies uz reģ istratū ru, ieč ekojā mies 9 no rī ta, bet mū s noķ ē ra teritorijā un rokassprā dzes noņ ē ma. Puiš i atnesa mums ē st un tad sā kā s, apsardze plū da, viņ i sā ka kliegt turku valodā , atņ ē ma š ķ ī vjus, mū su draugi iestā jā s par mums, viņ i teica, ka mē s dalā mies ar pā rtiku, bet nē , viņ i piezvanī ja viesmī ļ iem un teica paņ em ē dienu un izmet miskastē !! ! ! Bijā m apstulbuš i, tā du zhlobstvo nekur neesmu redzē jis, labā k izmest nekā dot, par to milzī gs mī nuss viesnī cai un negatī vs iespaids, vairā k tur neieš u. Paldies par iespaidiem, bet tie nav pateicoties viesnī cai, bet gan jaunā m paziņ ā m un patī kamai kompā nijai, es tevi mī lu un nekad neaizmirsī š u. Paldies puiš iem bā rā , viņ i ir lieliski un krievu meitene reģ istratū rā , pie kuras vienmē r varē ja vē rsties, puiš i ē damistabā , kas visu uzreiz iztī rī ja. Mī ļ ie priekš nieki, ja uzskatā t mū s par lopiem, neviens pie jums neies, mainiet attieksmi pret cilvē kiem
аватар stpeter
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais iespaids var bū t maldinoš s. Viesnī ca š ķ itī s pā rā k pieticī ga, bez ragiem tū ristiem. Bet jau no otrā s dienas sā ksi saprast: labs, eiropeiski garš ī gs ē diens, laba apkalpoš ana bez nepatiesiem smaidiem un “kā to izdarī t”, tī rī š ana katru dienu un bez dolā ra (tikai nemet dvieļ us uz grī das, tie tiek mainī ti ik pē c trim dienā m). … Tomēr ▾ Pirmais iespaids var bū t maldinoš s. Viesnī ca š ķ itī s pā rā k pieticī ga, bez ragiem tū ristiem. Bet jau no otrā s dienas sā ksi saprast: labs, eiropeiski garš ī gs ē diens, laba apkalpoš ana bez nepatiesiem smaidiem un “kā to izdarī t”, tī rī š ana katru dienu un bez dolā ra (tikai nemet dvieļ us uz grī das, tie tiek mainī ti ik pē c trim dienā m). Numurs ir plaš s ar lielu balkonu. Mums bija skats uz kalniem un futbola laukumu, un nekas, kalni ir skaisti, futbolu spē lē no 18:00 lī dz pusnaktij - bet tas netraucē atpū sties.
Jā , Wi-Fi ir diezgan vā jš , jā , arbū zi un plū mes, duš a daž reiz ir auksta, bet jū ra, centrs ir blakus, un ainava ir lieliska. Jums ir vajadzī ga viesnī ca, lai gulē tu un ē stu, un Marmaris Begonville Hotel 3 tam ir ļ oti laba !!! ! !
бассейн вечером Вид из бара
аватар alexa_meagan
Apmierinā ts ar viesnī cu. Atraš anā s vieta ir lieliska. Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Milzī gs pluss ir tas, ka tas atrodas tā lu no krastmalas. Zem logiem nav ne trokš ņ a, ne cilvē ku pū ļ i. Teritoriju ieskauj dzī vs ž ogs. … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar viesnī cu. Atraš anā s vieta ir lieliska. Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Milzī gs pluss ir tas, ka tas atrodas tā lu no krastmalas. Zem logiem nav ne trokš ņ a, ne cilvē ku pū ļ i. Teritoriju ieskauj dzī vs ž ogs. Liels peldbaseins. Krē slu un vietas pietika visiem. Lai gan pā rsvarā atpū tā s pie jū ras. Virtuve mums bija ideā li piemē rota. Daudz dā rzeņ u un gardas gaļ as un zivju. Uzmanī bu daudz pikanta)))) tiem, kam rū p internets, jū s esat pagā tnē . Š eit viņ š ir vā jš . Remontā mē s visu trī skā rš ojā m. Plazma istabā , kondicionieris darbojā s, fē ns arī . Gulē ja tikai istabā . Tī rī š ana ir lieliska. Tika nomainī ti gultas dvieļ i. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti.
Улица привыходе из отеля на рассвете Видиз номера.
аватар sugak70
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tī rī š ana praktiski netiek veikta, nav interneta, ē diena, lai nenomirtu - gandarī jumu un prieku no uzturē š anā s nesaņ ē ma. Neiesaku. Var bū t nedaudz dā rgā k, bet nav skaidrs, kā pē c nav skaidrs izvē lē ties labā ku variantu un nemaksā t. … Tomēr ▾ Tī rī š ana praktiski netiek veikta, nav interneta, ē diena, lai nenomirtu - gandarī jumu un prieku no uzturē š anā s nesaņ ē ma. Neiesaku. Var bū t nedaudz dā rgā k, bet nav skaidrs, kā pē c nav skaidrs izvē lē ties labā ku variantu un nemaksā t. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар Larisgo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Begonville 3* Sveiki! Un tā ...varbū t sā ksim). Ceturtā reize Marmarisā un š ī viesnī ca ir ceturtā , es to ieliku otrajā vietā . Ieradā mies 9.20 no rī ta, bijā m divi, neviens cits nebija iekā rtojies. Mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un iedeva 320. … Tomēr ▾ Begonville 3*
Sveiki! Un tā ...varbū t sā ksim). Ceturtā reize Marmarisā un š ī viesnī ca ir ceturtā , es to ieliku otrajā vietā . Ieradā mies 9.20 no rī ta, bijā m divi, neviens cits nebija iekā rtojies. Mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un iedeva 320. istabas atslē gu - 3. stā vs (pielikumā istabas foto) Atnesā m koferus (lifta nav, bet tas nav svarī gi) un devā mies lejā brokastī s. (Es tū lī t parakstī š u vē l vienas pusdienas un vakariņ as (bija pē cpusdienas uzkodas, bet mē s uz to nedevā mies)

Brokastis 7.30-10.00: vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis, desa, vairā ku veidu sieri, visa veida graudaugi, piens, ievā rī jums, ievā rī jums, medus. Pankū kas, maizī tes.

Pusdienas 12.30-14.00 Vienmē r klā t bija zupas, vista, desa, kartupeļ i (rustika, frī kartupeļ i), makaroni, sojas pupiņ as. Gurķ i, tomā ti, daž ā di zaļ umi, salā ti (bet mē s tos neē dā m)

Vakariņ as 19.30-22.00 kartupeļ i (sautē ti, biezeni, zemniecisks), rī si, vista (stilbiņ i, spā rniņ i, fileja) tī tars, liellopa gaļ a, zivis. Baklaž ā ni, pipari, sparģ eļ i.

Apelsī ni, ā boli, arbū zs.
Ū deni var ievilkt savā traukā , kad vien vē laties (dzesē tā js atrodas ē damistabā un pie bā ra).

Baseins labs 1.4 m, no rī ta ū dens tieš ā m vē ss, bet uz pusdienlaiku uzsilst, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Savas pludmales nav, bet pē c labi zinā mas shē mas: aizej, nopē rc, apgulies un izbaudi). Jū s varat arī gulē t pludmalē no Begonville Beach viesnī cas par 10 lirā m. Mē s devā mies uz Icmeler Nirvana pludmalē . (Mikroautobuss ar oranž u svī tru 3 liras). Ir tī rs ū dens.

Tī rī š ana: 10 dienas, 2 reizes tika tī rī ta slapja, attiecī gi trī s reizes mainī ta gultas veļ a un arī dvieļ i. Man nav svarī gi katru dienu mainī t veļ u (mā jā s neviens nemaina gultas veļ u katru dienu vai pat ik pē c trim dienā m).

Istaba, jā , mē beles nav jaunas, bet es nenā cu sē dē t un skatī ties. Gulta ē rta un laba). Balkons lielisks. . liels. . divi krē sli, galds, pelnu trauks. Vannas istaba - ū dens padeves pā rtraukumi nav bijuš i. Duš a)). . pirmā s divas dienas ū dens no tā sita tik stipri, vispā r duš a bija š arko))))...
un tad tas kaut kā atveseļ ojā s un viss ir kā rtī bā . Viņ i neliek š ampū nu, ieliek divus ziepju gabalus, es vienmē r visu ņ emu lī dzi, tā pē c tas mani netraucē ja. Tualetes papī rs - rullī ti katru dienu likt. Televizors moderns, konderis nekad nav bijis ieslē gts, pults no tā pienaglota pie sienas.

Bā rs: alkoholiskie dzē rieni, fanta, sprite (aka seven up), kola lī dz 23.00 bez maksas. Alkoholu atvedā m no dutikas. Bā rmenis teica, ka viņ am ir noliktavā : vī ns, degvī ns, raki, dž ins, alus. Kopumā mē s dzē rā m viņ u degvī nu, varu teikt, ka nesaindē jā mies, un tas nav badjaž naja. (Mē s runā jā m ar puisi no Krievijas, tā pē c viņ š dzē ra viņ u dž inu un bija diezgan apmierinā ts). Bā rmenis ir gudrs, man nepatī k ledus dzē rienos, otrajā dienā viņ š to nelika un zinā ja, ka man vajag kolu, Fantas draudzene)). (Es saku par bā rmeni un bā ru, kas atrodas netā lu no basa)

WiFi - ķ er uz basu, bā ru, recepciju, un terasē no reģ istratū ras, kur ir galdiņ i, tas kļ ū st problemā tiski no 19.00, kad ir liels cilvē ku pū lis.
Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Inna, sū dzī bu nav, viss ir uz vietas, bet principā mē s ar viņ u nesazinā jā mies. Tikai ieraš anā s dienā un izbraukš anas dienā.

Kam vajadzī gs gludeklis, to izsniedz reģ istratū rā , lai gan nezina, vai par to ir jā iemaksā vai nē . Mums bija savs mazais ceļ otā js.

Izbraukš ana 12.00 (neviens no istabā m ā rā nespers) vienkā rš i visi atbildī gie un paš i aiziet, koferi tiek izkrauti pie reģ istratū ras stū rī un visi spā rnos gaida izbraukš anu. Izbraucā m 20.00 tā pē c gulē jā m uz baseina vienu dienu, man nenogrieza rokassprā dzi, bet nogrieza draudzenei, redzē ju arī cilvē kus ar grieztā m rokassprā dzē m, teica, ka var izmantot stieni un baseins, ē st nevar, bet visi ē da un neviens nevienam neko neteica ne vā rda.

Ballī š u apmeklē tā ji: Bā ra ielas telts atiet plkst. 22.45 no viesnī cas ā rdurvī m. Ja nevē lies, tad 15 minū tes gā jiens un esi klā t. Arē na neapš aubā mi ir mans mī ļ ā kais klubs.
Draudzene amatiere B-52, Andromeda, Backstreet, Joy, PSRS (amatierim))) par visā m reizē m, kad viņ a staigā ja pa visiem klubiem, arē na aizņ em tikai NUMURU PIRMAIS !!!!

Par ekskursijā m nestā stī š u – mē s nedevā mies.
Vispā r: es mī lu Marmarisu, neesmu izvē lī gs, nepievē rš u uzmanī bu visā diem sī kumiem (es te nenā ku par š o, sē dē t un kurnē t kā veca vecmā miņ a, ka ū deni neliek ledusskapī , nemazgā ju grī du vai nemainī ju gultu 35 reizes dienā vai man nepasniedza kalmā rus ar marcipā nu))). Puiš i, mē s tveram pozitī vu un atpū š amies, jū s radā t sev noskaņ ojumu, un no tā bū s atkarī ga jū su atpū ta.
аватар timofey_drozdov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m pie diviem pā riem. meklē jā m kaut ko pa vidu, lai viesnī ca bū tu tuvu pilsē tas centram un pludmalei. Mū s sagaidī ja lidostā un aizveda uz viesnī cu. autobusā bija gaisa kondicionieris un wifi. Apmetā mies 20 minū tē s, mū su istaba bija stū raina, plaš a un gaiš a. … Tomēr ▾ Mē s palikā m pie diviem pā riem. meklē jā m kaut ko pa vidu, lai viesnī ca bū tu tuvu pilsē tas centram un pludmalei. Mū s sagaidī ja lidostā un aizveda uz viesnī cu. autobusā bija gaisa kondicionieris un wifi. Apmetā mies 20 minū tē s, mū su istaba bija stū raina, plaš a un gaiš a. Mē beles nav ī paš i jaunas, bet gan koptas un ē rtas. Tomē r tas ir trio) Viņ i tī rī ja katru dienu, bija ziepes no mini-kosmē tikas. bet vī rieš iem tikai) Pabaroja perfekti! 4os mū s neē dinā ja tik labi kā š eit. Daudz augļ u un dā rzeņ u, vistas, tī tara un zivis. Ļ oti garš ī gi)) Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas, tī rs un silts ū dens. Jauku atpū tu)
аватар sunvoyage11
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti labs variants 3* viesnī cai. Viesnī ca atrodas netā lu no centra un ballī tes. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene. Pludmale 300 m, pilsē tā , nav sava. Teritorija ir iež ogota no citā m viesnī cā m, mā jī ga, zaļ a; tī rs un salī dzinoš i liels peldbaseins. … Tomēr ▾ Ļ oti labs variants 3* viesnī cai. Viesnī ca atrodas netā lu no centra un ballī tes.
Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene. Pludmale 300 m, pilsē tā , nav sava.
Teritorija ir iež ogota no citā m viesnī cā m, mā jī ga, zaļ a; tī rs un salī dzinoš i liels peldbaseins.
Telpas lielas, neremontē tas, viss pieticī gs, bet tī rs un kā rtī gs.
Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu: kā jau 3* kategorijai - vienkā rš i super: garš ī gi, diezgan daudzveidī gi, tikai daž i augļ i.
Parādīt vairāk »


iemiesojums o_v_a_90
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель в центре Мармариса, с ухоженной зеленой территорией. Построен в 1998 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Рядом с отелем расположено футбольное поле и большой торговый центр.

Atrašanās vieta Отель расположен в 100 км от аэропорта г. Даламан, в 1 км от центра г. Мармарис.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м от отеля (через дорогу).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, Wi-Fi в лобби, бесплатно, 1 основной ресторан, 1 a la carte (европейская кухня, по предварительной записи — платно), 2 бара, 1 открытый бассейн без подогрева, площадь 400 м2, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно (пляжных полотенец нет).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, игровая комната.
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 104 номера. Отель состоит из двух 4-этажных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон, сейф (бесплатно), мини-бар (только вода в день заезда), душ, туалетные принадлежности, фен, балкон, Wi-Fi (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Kemal Elgin Bulvarı, 170, Sokak No.4, Marmaris,Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 45 71 Fax: +90 252 417 45 92
Tīmekļa vietne: Marmaris Begonville Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.