Mar-bas Hotel (Marbas) 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 6.710
№52 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.8 Numurs
7.2 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas iepretim Mīlestības kalnam, 300 metru attālumā no Ičmeleras ciema, blakus savai pludmalei. Uzcelta 1986. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар sasha-musica
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Apmeklē ju 2018. un 2019. gadā , biju ļ oti apmierinā ta, tā pē c meklē ju ekskursiju tikai š eit. Brī niš ķ ī ga jū ra un daba. Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+. Tač u š oreiz viss negā ja tik gludi. … Tomēr ▾ Apmeklē ju 2018. un 2019. gadā , biju ļ oti apmierinā ta, tā pē c meklē ju ekskursiju tikai š eit. Brī niš ķ ī ga jū ra un daba. Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+. Tač u š oreiz viss negā ja tik gludi. Ā rpus patiesī bas! ! nabadzī gs un vienmuļ š ē diens, tī rī š anas trū kums pludmalē , notika zagš ana! Ļ oti neē rti spilveni un vī rs zem spilvena nolika salocī tu jaku, kurā palika nauda nepatikš anā m. Viņ i vienkā rš i to neslē pa, jo Agri no rī ta devā mies ekskursijā . Un, protams, š ajā dienā notika veļ as maiņ a un pilnī ga kabatu tī rī š ana. Jaka tika iztukš ota un vienkā rš i pakā rta uz krē sla, mainī ta gultas veļ a. Kopā ar mums ieradā s arī vairā ki citi pā ri. Viņ a intervē ja visus, viņ i nemainī ja apģ ē rbu nevienam, izņ emot mū s) Tas neskatoties uz to, ka viņ i katru dienu atstā ja dzeramnaudu apkopē jai. Administrators mums nekā di nevarē ja palī dzē t un nolē mā m atvaļ inā jumu nesabojā t un nā kamreiz doties uz viesnī cu ar labā ku apkalpoš anu. Starp citu, viņ i nepaņ ē ma seifu, jo. sens seifs ar milzī gu atslē gu, kas jā nē sā lī dzi kā Pinokio.
аватар AleksandrTsarenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Jū su uzmanī ba tiek pievē rsta pā rskats par Marbas Beach Hotel 3 *, kas atrodas Icmeler ciematā , 13 km attā lumā no Marmarisas pilsē tas, Turcijā. P. S. Zemā k ir arī saite uz video. Reģ istrē ties: Tur atpū tā mies 16-23. … Tomēr ▾ Sveiki! Jū su uzmanī ba tiek pievē rsta pā rskats par Marbas Beach Hotel 3 *, kas atrodas Icmeler ciematā , 13 km attā lumā no Marmarisas pilsē tas, Turcijā.
P. S. Zemā k ir arī saite uz video.

Reģ istrē ties:

Tur atpū tā mies 16-23.07. 2021, lidoja no tū risma kompā nijas Anex Tour no Kijevas.
Mē s ieradā mies viesnī cā.8:00 un bijā m gatavi brokastī m. Istabā s reģ istrē ties principā kā visur citur pē c noteikumiem no 14.00, bet ir iespē ja izmantot "ā trā s reģ istrā cijas" funkciju, kas maksā.10$ par numuru, ko uzskatu par diezgan. pieņ emamu cenu.
Viesnī ca:

Viesnī cai ir 5 stā vi, un tajā ir 1 restorā ns, 1 bā rs un 1 neliels baseins blakus restorā nam.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, skats no restorā na ir vienkā rš i satriecoš s, kas sniedz neaizmirstamu pieredzi katrā ē dienreizē.
Starp pludmali un viesnī cu ir promenā de (gā jē ju promenā de) - tač u jums jā zina, ka visā s Ič meleras un Marmarisa 1. lī nijas viesnī cas no pludmales atdala promenā de.

Ē diens:
bija 4 ē dienreizes, skaidri pē c grafika, brokastis, pusdienas, pē cpusdienas tē ja (pā rsvarā.3 daž ā da veida bulciņ as) un vakariņ as.
Mū su reģ istrā cijā karantī nas ierobež ojumu dē ļ ē dienu lē ja viesnī cas darbinieki. Jā izdomā š ķ ī vis, jā norā da, ko vē lies, un labprā t visu noliks. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis.

Valoda:
Antā lijas un Alā nijas Marmarisas ī patnī ba man bija krievvalodī go iedzī votā ju un personā la trū kums, kas ļ auj justies patieš ā m ā rzemē s.
Protams, personā lam ir pā ris krievu frā zes, bet pā rsvarā angļ u un turku.
Tā pat mū su ieraš anā s laikā viesnī cā tikpat kā nebija krievvalodī go tū ristu, kas arī mū s ļ oti pā rsteidza un iepriecinā ja.

Istabas:
istabiņ as nav lielas, bet gaiš as un ē rtas, ir kondicionieris, mazs senlaicī gs biezais TV ar diviem krievu kanā liem, laba vannasistaba un laba gulta, mū su istabai bija arī balkons. Skats bija uz kalnu un arī gabaliņ š no jū ras un promenā des.
Istabas numurs 506, mani apmierinā ja numurs.

Ič melers vai Marmarisa?
Man Icmeler noteikti ir klusā ks, tī rā ks un ē rtā ks.
Marmarisā var apskatī ties jebkurā brī dī , promenā de ir 13 km attā lumā , braucā m ar velosipē diem un arī gā jā m kā jā m. Tieš i no viesnī cas kursē arī marš ruta autobuss.
Viesnī ca atrodas paš ā Icmeler galā , kas arī ir lieliski, nav tū ristu, kas nemitī gi klejo pa promenā di, un nav trokš ņ a no blakus esoš ajā m lielā kajā m viesnī cā m ar animā ciju.

Dzī vī gā ku, detalizē tā ku un interesantā ku apskatu varat redzē t manā youtube kanā lā "Aleksandrs Tsarenko".
Всем привет! Вашему вниманию обзор отеля Marbas Beach Hotel 3* который находится в посёлке Ичмелер, в 13 км от города Мармарис, Турция.  Отдыхали мы там 16-23.07.2021, летели от тур компании Anex Tour. с Киева. Видео создано специально для ребят которые хотят посмотреть отель перед тем как его забронировать.  Приятного просмотра! Если будут вопросы, пишите в комментариях , постараюсь ответить на все что буду знать ????
аватар sv1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plusi: garš ī gs ē diens, lai arī salī dzinoš i neliels klā sts, bet visi ē dieni bija garš ī gi, ņ em granā tā bolu mē rci ar svaigiem dā rzeņ iem. Samaksā ts par istabu ar skatu uz jū ru, panorā ma ir neticama, 4 stā vi tieš i tā di! Tī rs, labi, varbū t balkonus es gribē tu mazgā t katru dienu, bet tas ir sī kums. … Tomēr ▾ Plusi: garš ī gs ē diens, lai arī salī dzinoš i neliels klā sts, bet visi ē dieni bija garš ī gi, ņ em granā tā bolu mē rci ar svaigiem dā rzeņ iem. Samaksā ts par istabu ar skatu uz jū ru, panorā ma ir neticama, 4 stā vi tieš i tā di! Tī rs, labi, varbū t balkonus es gribē tu mazgā t katru dienu, bet tas ir sī kums. Visur ir sanitā ri, reģ istratū rā izsniedz maskas, personā ls pieklā jī gs, ē rti iziet no viesnī cas un uzreiz uz pludmali.
Mī nusi: pludmales dvieļ i jā ņ em no mā jā m. Rindas pie aukstā ē diena dalī š anas, ir tikai viens oficiants, jo tie cilvē ki ļ oti iegū st, jo negribu atkal bū t rindā . Dzē rieni nav pieejami baseina bā rā pludmalē , kas atrodas 5 metru attā lumā . Augļ u gandrī z nav, tikai ā boli un apelsī ni. Par 14 gadus vecu bē rnu samaksā ja kā pieauguš ajam, un viņ am pat dvieļ us nedeva. Uz ceļ a nav boksa pusdienas. Ū dens pudelē s numurā bija tikai vienu reizi ieraš anā s dienā.
Domā ju, ka tas ir saistī ts ar saimnieka politiku, jo par personā lu un vadī tā ju, kā arī par viesnī cas atraš anā s vietu varu teikt tikai labus vā rdus.
аватар galanzh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dodoties uz š o viesnī cu, jā saprot, ka ī paš u servisu tajā neatradī siet, tai vispā r nav teritorijas, bet tā atrodas tieš i Ič meler ciema skaistā lī č a krastā , kur ir daudz iespē ju lieliski pavadī t laiku ā rpus viesnī cas. … Tomēr ▾ Dodoties uz š o viesnī cu, jā saprot, ka ī paš u servisu tajā neatradī siet, tai vispā r nav teritorijas, bet tā atrodas tieš i Ič meler ciema skaistā lī č a krastā , kur ir daudz iespē ju lieliski pavadī t laiku ā rpus viesnī cas.
Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi. Pozitī vā puse ir tas, ka ē diens ir lielisks. Viesnī cā nav daudzmetrī gas bufetes, bet ē diens tur ir garš ī gs, viss vienmē r svaigs un pietiekama ē dienu izvē le. Vienmē r bija daudz augļ u un dā rzeņ u, garš ī gi daž ā di konditorejas izstrā dā jumi. Pandē mijas laikā rindas bija nepatī kams brī dis, tač u puiš i ļ oti centā s visus ā tri apkalpot, pā rliecinoties, ka visi rindā stā voš ie ir valkā juš i maskas. Ja kaut kas beidzā s - atnesa jaunas trauku porcijas, tī rus š ķ ī vjus un galda piederumus, ā tri notī rī ja brī vos galdus. Kopumā darbinieki ir draudzī gi un jauki cilvē ki.
Ne visai jauns istabu skaits, bet viss darbojā s labi, santehnika bija kā rtī bā , spiediens labs. Tī rī š ana notika haotiski, dienas pirmajā pusē ne vienmē r bija laiks uzkopt istabu, un pē c vakariņ ā m mē dza jautā t, vai nevajag tī rī t? Vai arī viņ i to nejautā ja un netī rī ja. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, pievienotas ziepes un tualetes papī rs. 10 naktis gulta netika mainī ta pat vienu reizi. Gultas veļ a ir balta un kvalitatī va, bet dvieļ i veci, cieti un vairs nav balti.
Priekš namā , gaiteņ os, uz kā pnē m - ļ oti tī rs, sanitā ri, piekā rti spoguļ i, ir omulī gi. Es vē los, lai viņ i iztī rī tu arī balkonu.
Wi-Fi ir maksas, 2$ dienā par vienu ierī ci, seifs istabā arī par maksu, neizmantoju. Jo Es dzirdē ju par sliktu Wi-Fi signā lu, pieslē dzu mobilā interneta pakalpojumu viesabonē š anā no sava pakalpojumu sniedzē ja, neizmantoju viesnī cas.
Mana istaba atradā s pirmajā stā vā (virs nulles) uz ceļ a pusi. Lasī ju, ka tur ir ļ oti skaļ š , jo. Tieš i zem logiem atrodas mikroautobusu gala pietura. Patiesī bā no š ī s pieturas nav liela trokš ņ a - mikroautobusi š eit, kā likums, veic apgrieš anos un izbrauc neapstā joties, jo. reti kurš š ajā vietā izkā pj vai apsē ž as. Troksnis no citiem - motociklistiem, taksometriem un automaš ī nā m ar skaļ u mū ziku, atkritumu vedē jiem. Un arī troksnis - no kondicionieru ā rē jiem blokiem uz mana balkona bija divi - mans un kaimiņ a, ļ oti dī vains lē mums, protams. Aizvē rtā s balkona durvis un mū su gaisa kondicionē tā ja radī tais mikroklimats š o problē mu atrisinā ja, turklā t naktis septembra beigā s - oktobra sā kumā vē l bija diezgan smacī gas.
Viesnī cas lielā kais trū kums, manuprā t, ir tā s pludmale. Viesnī cas pludmalei atvē lē ts ļ oti mazs laukums, sauļ oš anā s krē sli ir pā rpildī ti, tuvu viens otram (par droš u attā lumu nav runas. . . ), sauļ oš anā s krē slu pietiek apmē ram ceturtajai daļ ai viesnī cas viesu, tie ir aizņ emti. 5-6 no rī ta. . . Sauļ oš anā s krē sli daž ā da izmē ra, veci, neē rti, nepietiek matrač u, pludmales saulessargi arī veci, cauri. Ir neē rti atpū sties pludmalē , kas ir pā rpildī ta starp skaļ i runā još iem un smē ķ ē još iem lī dzpilsoņ iem. Protams, ka Ič melerā bez jū ras nepaliksi - lī dz bezmaksas pilsē tas pludmalei var aiziet daž as minū tes, tur pat var atrast bezmaksas lietussargu - tā nav problē ma, pludmale ir plaš a un nemaz nav pā rpildī ta. tur. Uz kā das kafejnī cas zviļ ņ iem var maksā t un iekā rtoties daudz ē rtā k, arī tā du ir daudz. Bet tie jau bū s tavi dzī ves hacks un piespiedu pasā kumi, un viesnī ca bū s liels mī nuss pludmalei. Bet, ja neesi pludmalē gulē š anas cienī tā js, blakus ir krā š ņ ā jū ra, izgā ji ā rā pirms brokastī m vai kad vē lies, nopeldē jies, aizgā ji, bez problē mā m. Ir duš as, ģ ē rbtuves, kā ju mazgā š ana.
Viesnī cai ir lieliska ā ra terase ar diviem baseiniem, mazu un mazu. Nekad neesmu redzē jis nevienu tajos peldam, bet bildē ja - ar vakara apgaismojumu ir skaisti.
Viesnī cu varu ieteikt pastaigu un ekskursiju cienī tā jiem, peldē š anā s skaistā lī cī ar dzidru ū deni, svaigu un kvalitatī vu ē dienu bez liekiem č okiem. Apkalpoš anai plaš a teritorija ar pludmali, peldbaseiniem, slidkalniņ iem, kokteiļ iem, delikatesē m - š eit nav.
аватар Viktorija191456
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atraš anā s vietas, atsauksmē m, cenas un kvalitā tes. Nenož ē loju! Mū su istaba atradā s 5 stā vā ar skatu uz jū ru. Kondicionieris strā dā ja bez laika ierobež ojumiem. Viņ i netī rī ja katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atraš anā s vietas, atsauksmē m, cenas un kvalitā tes. Nenož ē loju! Mū su istaba atradā s 5 stā vā ar skatu uz jū ru. Kondicionieris strā dā ja bez laika ierobež ojumiem. Viņ i netī rī ja katru dienu. Iespē jams, nedē ļ as nogales dē ļ . Bet tas nebija kritisks. Istaba ir tī ra, maza, bet diezgan ē rta diviem. Wi-fi tiek apmaksā ts.
Ē diens, kā jau 3 zvaigznē m, ļ oti labs, izvē le pietiekama. Ē rta restorā na atraš anā s vieta - daļ a viesnī cā , daļ a atklā tā verandā netā lu no pludmales. Daudz salā tu. Gaļ a - liellopu gaļ a, vista. Zivis daž reiz. No dzē rieniem bija: dž ins ar toniku, brendijs, degvī ns, baltvī ns un sarkanvī ns (nu, ļ oti skā bs), daž ā di gā zē tie dzē rieni no aparā ta, kafija, tē ja, ū dens (var pildī t pudelē s un ņ emt lī dzi uz istabu). No augļ iem bija ā boli, apelsī ni, arbū zi, melones. Pā rē jo pē c vē lē š anā s iegā dā jos tuvē jos veikalos. Istabā ir neliels ledusskapis.
Pludmale tieš ā m maza. Solā riji ir aizņ emti no 6 rī tā . Mē s devā mies uz nā kamo. Tas ir bezmaksas, ar attā lumu starp sauļ oš anā s krē sliem. Viens nosacī jums – vajag kaut ko pasū tī t, jo. š ī ir pludmale no pretē jā restorā na. Paņ ē mā m gardu kapuč ī no par 2.50$, turku kafiju par 1.50$, svaigu apelsī nu sulu par 3.50$ (tas, protams, nav obligā ts komplekts, var pasū tī t arī sodu skā rdenē s).
Viesnī cas apkā rtne ir skaista. Var pastaigā ties pa garo krastmalu, var pastaigā ties kalnā lī dz skatu laukumam. Pa ceļ am paveras skaistas ainavas.
Kopumā mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā pā rsniedza mū su cerī bas.
Paldies! )
Веранда ресторана и бар. Соседний пляж напротив нашей гостиницы, где можно, заказав напитки, отдыхать с комфортом.
аватар SvetaMitseruk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No š ī s viesnī cas priekš rocī bā m vē los izcelt atvē rto terasi pludmales priekš ā , ir ļ oti patī kami ē st ā rā un skatī ties uz jū ru un kalniem. Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Turciju, un man ir grū ti spriest par ē dienu, bet es nebiju izsalcis. … Tomēr ▾ No š ī s viesnī cas priekš rocī bā m vē los izcelt atvē rto terasi pludmales priekš ā , ir ļ oti patī kami ē st ā rā un skatī ties uz jū ru un kalniem. Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Turciju, un man ir grū ti spriest par ē dienu, bet es nebiju izsalcis. Bā rā bez maksas var paņ emt fantu, spritu, kolu, ū deni, baltvī nu un sarkanvī nu, alu, degvī nu, tē ju, kafiju no kafijas automā ta, sulas (nav svaigi spiestas). No augļ iem bija ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, melone, arbū zs. No gaļ as - vista, liellopa gaļ a. Brokastī s - grieš ana, olī vas, olu kultenis, dā rzeņ i, sviests, medus, ievā rī jums, pankū kas, varat ņ emt graudaugus un ielej pienu. Daudz baklavas un citu konditorejas izstrā dā jumu.
Istaba bija maza, duš as jaucē jkrā ns bija mazliet š vaks. Gaisa kondicionē š ana ir bez maksas un neierobež ots laiks. Wi-Fi ir maksas. No mū su balkona daļ ē ji paveras skats uz ielu, un lī dz pusnaktij varē ja dzirdē t mū ziku un transporta skaņ as. Lai kaut kā apslā pē tu troksni, jā guļ ar slē gtu balkonu un ieslē gtu kondicionieri. Istabai ar skatu uz jū ru jā bū t klusā kai, un par to var bū t lietderī gi maksā t papildu USD 10 par nakti. Netā lu no viesnī cas atrodas autobusu pietura Marmarisā .
Daž as dienas, kad viesnī ca bija pilnī bā aizņ emta, pludmalē bija grū ti atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Jū s varat apgulties smiltī s uz sava dvieļ a starp sauļ oš anā s krē sliem. Ū dens tī rs, laba ieeja jū rā , tū risti ar bē rniem priecā jā s.
аватар gedeon1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos no 18.06 lī dz 26.06 2019. Uzreiz jā saka, ka š ī nav pirmā reize Turcijā . Daž as 4–4+ viesnī cas ir relaksē još as, salī dzinot ar š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s 14.00, ieradā s 11, bet dī vainā kā rtā neviens nedeva mā jienu par pā ris dolā riem un mē s jū s izmitinā sim. … Tomēr ▾ Atpū tos no 18.06 lī dz 26.06 2019. Uzreiz jā saka, ka š ī nav pirmā reize Turcijā . Daž as 4–4+ viesnī cas ir relaksē još as, salī dzinot ar š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s 14.00, ieradā s 11, bet dī vainā kā rtā neviens nedeva mā jienu par pā ris dolā riem un mē s jū s izmitinā sim. Viņ i uzvilka rokassprā dzi, devā s peldē ties, gulē ja nost no ceļ a, izdegā s un pulksten 14 ar mierī gu dvē seli devā s uz istabu. Telpa ir maza pū lim. Ideā li piemē rots vienam, ideā ls pā rim. Pā rim + spinogryz ir par mazu. Bet ir arī normā li cipari (par + 2 backbiters). Reģ istratū ra - bez jautā jumiem. Uz visiem jautā jumiem tika atbildē ts. Pat tad, kad nogā ju lejā un teicu, ka istabas ā rdurvī m nedarbojas slē dzene, uz mani neskatī jā s kā uz debī li un normā li angliski paskaidroja, kā durvis aizvē rt. Reģ istratū rā tikai viens cilvē ks runā krieviski. Viesnī cā neviens vairs nerunā krieviski. Ē diens. Ē diens man bija atklā jums, pirms lidoju mā jā s un teicu - beidzot normā ls ē diens. Š oreiz viss ir pilnī bā otrā di. Es nekad neesmu ē dis vienu un to paš u ē dienu. Viss ir garš ī gi un ļ oti garš ī gi. Bā rs. Bā rā Tuborg alus, Dž ins, Sarkanvī ns un baltvī ns, degvī ns un brendijs. Neesmu mē ģ inā jis ne š ņ abi, ne vī nu. Pā rē jais ir normā li. Pie bā ra nav rindu, nekad. Bā rā neviens nedzer "tikai furgona alu", cik viņ š teica - tik daudz lē ja. Tajā paš ā laikā viņ i arī tē rzē s ar jums un simts reiž u smaidī s. Paldies Dievam, viesnī cā nav animā cijas!! ! ! Viss ir ļ oti mierī gs un izmē rī ts. Bē rni nedusmojas tā pē c, ka viņ us pieskata vecā ki. No mī nusiem: tieš ā m veci sauļ oš anā s krē sli pludmalē un krievu klā tbū tne. Pā rē jā viesnī ca nav slavē jama.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos galvenokā rt pē c atsauksmē m. Izlī gums bija ā trs. Istaba bija normā la, tikai tī rī š ana nebija ļ oti. Teritorija ē rta, skaista. Animā cija mani neinteresē ja, un internetu neizmantoju, jo tas bija maksas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos galvenokā rt pē c atsauksmē m. Izlī gums bija ā trs. Istaba bija normā la, tikai tī rī š ana nebija ļ oti. Teritorija ē rta, skaista. Animā cija mani neinteresē ja, un internetu neizmantoju, jo tas bija maksas. Bet ē diens ir diezgan labs. Š eit ir viena pludmale un nav ē rti ar sauļ oš anā s krē sliem, grū ti atrast bez maksas. Bet kopumā laba viesnī ca.
аватар polinasuslovaiko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. Augstie rā dī tā ji trijotnei sevi attaisnoja. Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Vispirms par mī nusiem. Ik pa laikam no ielas puses smarž o pē c kū tsmē sliem. No pludmales puses tā da gandrī z nebija. Š oreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Augstie rā dī tā ji trijotnei sevi attaisnoja. Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir lieliska.
Vispirms par mī nusiem. Ik pa laikam no ielas puses smarž o pē c kū tsmē sliem. No pludmales puses tā da gandrī z nebija. Š oreiz. Wi-Fi ir maksas (2 $ dienā ) un lē ns, tač u tiek uztverts visur, pat pludmalē . Tas, iespē jams, ir visi mī nusi.
Viesnī ca ir maza. Sava pludmale. Vietas pietika visiem.
Apmetinā ja lielu tū ristu grupu vakarā uz 20 minū tē m. Tas ir ar vienu porteri un vienu administratoru.
Par istabu ar skatu uz jū ru bū s jā piemaksā.10$ dienā , tač u var gadī ties, ka arī bez papildus samaksas jū ra bū s redzama, tomē r nedaudz no malas.
Istaba ir mā jī ga un maza. Ir kondensators, TV, fē ns. Divi dvieļ i uz H, nomainiet, tiklī dz tie kļ ū st netī ri (jums nav jā maina). Tī rī š ana katru dienu.
Ē diens ir labs. Vienmē r ir sarkanā un baltā gaļ a, zivis, š ķ iet, bija trī s reizes nedē ļ ā . Svaigi dā rzeņ i. Protams, ir daudz daž ā du olī vu. Vienī gie augļ i bija apelsī ni un ā boli. Protams, nevajadzē tu gaidī t daž ā dus piecus, tač u izvē le ir, un ē diens ir garš ī gs. Š ķ iet, ka alkohols nav atš ķ aidī ts vai nedaudz atš ķ aidī ts.
Es neieteiktu braukt uz Mar Basu ar bē rniem. Viņ iem tur nav nekā ī paš a, ko darī t, jo nav animā cijas un bē rnu rotaļ u laukuma, tā pē c viņ i tikai barā skrien pē c kaķ iem un bļ auj. Ja vecā kiem tā ir norma, tad citi atpū tnieki ne vienmē r.
Viesnī ca ir vislabā k piemē rota relaksē još ai atpū tai pā rim, tiem, kam patī k visu dienu braukt pa pilsē tā m un kalniem un atgriezties viesnī cā tikai vakarā , lai iedzertu alu un gulē tu mā jī gā istabiņ ā . Arī veciem cilvē kiem (tā du ir daudz). Bet tomē r viesnī ca organizē ja transfē ru uz Marmarisu jaunieš u ballī tē m (ja nemaldos no 22 lī dz 3), kas kompensē jebkā das kustī bas trū kumu paš ā viesnī cā .
аватар ljudmila34242
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir vienkā rš i lieliska viesnī ca, tā ir tikai STANDARTS! Es biju daž ā dā s viesnī cā s, un 5s, un š eit 3s. Tas ir pieticī gs 3ka, bet lieliski. Vienī gais, ka guļ amkrē sli tur jau veci, sā ka jukt. Bet pludmale viesnī cā , kas ir lieliska. … Tomēr ▾ Š ī ir vienkā rš i lieliska viesnī ca, tā ir tikai STANDARTS! Es biju daž ā dā s viesnī cā s, un 5s, un š eit 3s. Tas ir pieticī gs 3ka, bet lieliski. Vienī gais, ka guļ amkrē sli tur jau veci, sā ka jukt. Bet pludmale viesnī cā , kas ir lieliska. Lieliska virtuve, draudzī gs personā ls, labs saimnieks.
Parādīt vairāk »


iemiesojums marina116
Sakiet, lūdzu, kurš atpūtās Marbas 3 * Ičmelerā, vai viesnīcas un pludmales teritorija ir tik maza, kā šķiet fotoattēlā? Kāpēc tad tik augsti reitingi? Mēs vēlamies pirmo reizi doties uz Marmarisu - varbūt tas ir tik grūti ar apkārtni visā kūrortā?)))
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен напротив горы Любви в 300 метрах от посёлка Ичмелер, рядом с собственным пляжем. Построен в 1986 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель отлично подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 110 км от аэропорта г. Даламан. 10 км от г. Мармарис. 300 м от посёлка Ичмелер.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi (платно). Ресторан международной кухни (платно). 1 открытый бассейн, площадь 55 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 88 номеров в 6-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: центральный/индивидуальный кондиционер (платно), мини-бар, спутниковое ТВ, прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), ТВ, Wi-Fi (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
Adrese Kayabal Cad. No:65 Içmeler Marmaris / Türkiye
Tālruņi: +90 252 455 3043 0252 440 00 21
Tīmekļa vietne: Mar-bas Hotel (Marbas)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.