Green Nature Resort & Spa 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.610
№32 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no vienas 5 stāvu kūrorta ēkas un divām 5 stāvu Club ēkām. Klubs celts 1996. gadā, kūrorts - 2007. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Teritorija ir maza, taču tajā ir pietiekami daudz izklaides daudzveidīgai un aktīvai atpūtai: ūdens slidkalniņi, peldbaseini, animācijas programmas. Mājīgas telpas. Attālums no pludmales tiek kompensēts ar bezmaksas transfēru. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Manhatan
Marmarisa vairs nav jaunieš u kū rorts. Kurš te tusē sies - jū s izvē lē jā ties nepareizu kū rortu! Š ī ir tī ri ģ imene, kaut kas lī dzī gs Krimas Aluš tai, tikai š eit atpū š as bariņ š turku un arā bu, kontingents 50% turki un arā bi, 25-30% eiropieš i, 20-25% krievi. … Tomēr ▾ Marmarisa vairs nav jaunieš u kū rorts.
Kurš te tusē sies - jū s izvē lē jā ties nepareizu kū rortu!
Š ī ir tī ri ģ imene, kaut kas lī dzī gs Krimas Aluš tai, tikai š eit atpū š as bariņ š turku un arā bu, kontingents 50% turki un arā bi, 25-30% eiropieš i, 20-25% krievi.
Ī sā k sakot, mū su (krievvalodī go) cilvē ku tur nav daudz, tā pē c naktī s ir ļ oti kluss.
Neviena no viesnī cā m pē c pusnakts nekavē jas, jo teritorija visā s viesnī cā s praktiski nav - ē kas un starp tā m ir bass, un, ja kā ds pa nakti tusinā s pie basa, tas traucē s gulē t visai viesnī cai.
2. Viesnī ca: 5 * otrajā , bet patiesī bā.3. lī nijā ir jē ga ņ emt tikai vanaga un baseina ar slī dkalniņ iem dē ļ , ja ceļ ojat ar bē rniem.
Starp citu, transfē rs uz pludmali 11-00 tiek vests uz 5, viņ i brauc ar vienu autobusu, reizi dienā - ī si sakot, staigā t lī dz pludmalei minū tes, staigā t lī dz viesnī cas pludmalei apmē ram 15 minū tes, ja ne vairā k.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, lai gan uzkopš ana ir simboliska - nokar dvieļ us un saklā j gultu, cik saprotu, dvieļ i netiek mainī ti vai arī tos var mainī t reizi 8 dienā s, kopumā man personī gi nav pretenziju pret uzkopš anu.
Istabu iedeva 2. stā vā pie otrā basa, kur nav slidkalniņ u, ļ oti ē rti, nemaksā ju papildus, bet kam dabū ja istabiņ u 3. -5. stā vā vē l prieks gaidī t liftu vai staigā t uz augš u un uz leju. .
Havka ir cienī ga: zivis, vista, liellopu gaļ a, daž reiz pī le, dā rzeņ i, augļ i un daudz saldumu. Tikai kaut kā da omlete bija dī vaina un rī ta jogurts bija kā kefī rs, man nepatika. Varē tu likt arī svaigas vī ģ es nevis kaltē tas, kaltē tas var nopirkt pie mums un mā jā s ē st, bet par svaigā m vī ģ ē m bū tu cieņ a.
Problē mas ar galdu pā rklā š anu, cilvē ku ir tik daudz, ka reizē m nevar atrast galdu, vai nu ilgi jā gaida, vai arī jā sē ž pie netī ra un jā dodas pē c tehnikas, vispā r man vienalga, jo . Es biju viens, bet ne patī kami, it ī paš i, ja tu neesi viens, bet ar savu ģ imeni.
3. Marmarisa ir skaista pilsē ta, viss gaismā s, centrā pie krastmalas vakarā stā v daudz jahtas ar mastiem, viena BET - ļ oti tā lu nostaigā t kā du stundu vienā virzienā .
SECINĀ JUMS: ir viss relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m un daba ir lieliska, bet es š eit vairs neieš u - ir garlaicī gi.
аватар Sonolog96
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā ls budž ets pieci. Numuri ir mazi, ē diens ir standarta. Atš ķ iras ar tī rī bu. Teritorija neliela, kopta. Animā cijas gandrī z nav. Lī dz pludmalei 15 min. staigā š ana, nav kaitinoš a. Briti, nī derlandieš i, turki, krievi, ukraiņ i. … Tomēr ▾ Normā ls budž ets pieci. Numuri ir mazi, ē diens ir standarta. Atš ķ iras ar tī rī bu. Teritorija neliela, kopta. Animā cijas gandrī z nav. Lī dz pludmalei 15 min. staigā š ana, nav kaitinoš a. Briti, nī derlandieš i, turki, krievi, ukraiņ i. Absolū ti atbilst savai cenai. Visus nelī dzenumus izlī dzina Marmarisas daba!
аватар maria.rozhaeva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Piedā vā jums doties uz š o viesnī cu tika saņ emts vē l decembrī , bija laba cena par agru rezervā ciju. Izlasot atsauksmes par viesnī cā m, nebiju sajū smā , bet nolē ma izmantot iespē ju. Ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti: tī ri un sakopti numuriņ i (tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i arī tika mainī ti katru dienu), kā rtī gs remonts, liels baseins ar slidkalniņ iem, un pā ris mazā ki baseini bē rniem, skaista zaļ ā zona , ļ oti daudzveidī gs ē diens (gaļ a, zivis, augļ i, olī vas, siers, vietē jie saldumi). … Tomēr ▾ Piedā vā jums doties uz š o viesnī cu tika saņ emts vē l decembrī , bija laba cena par agru rezervā ciju. Izlasot atsauksmes par viesnī cā m, nebiju sajū smā , bet nolē ma izmantot iespē ju.
Ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti: tī ri un sakopti numuriņ i (tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i arī tika mainī ti katru dienu), kā rtī gs remonts, liels baseins ar slidkalniņ iem, un pā ris mazā ki baseini bē rniem, skaista zaļ ā zona , ļ oti daudzveidī gs ē diens (gaļ a, zivis, augļ i, olī vas, siers, vietē jie saldumi).
Rindas nebija, personā ls bija draudzī gs un izpalī dzī gs. Vienī gais ir tas, ka WI-Fi uztver tikai vestibilā , bet arī tā nebija problē ma - mē s vairā k laika veltī jā m viens otram)))
Un vē l viena nianse - lī dz pludmalei jā iet kā jā m min 10.
Bet biež i gā jā m un gā jā m uz citā m pludmalē m (Ichmiler un paš a Ichmiler virzienā , tur ū dens debeszils un pludmales smilš ainas, daudzas apzī mē tas ar zilajiem karogiem).
Lai jebkurā pludmalē apgultos sauļ oš anā s krē slā , bija jā ņ em kaut kas no dzē rieniem vai ē diena, mē s paņ ē mā m saldē jumu vai svaigu sulu (iesaku, ļ oti garš ī gs saldums un liela glā ze maksā.2 USD).
Marmarisa ir brī niš ķ ī ga pilsē ta, skaista promenā de, vecpilsē ta ar š aurā m ieliņ ā m, ziediem visur un mā jī giem vietē jiem veikaliem.
Daba ir aizraujoš a, pilsē tu ieskauj kalni.
Pilsē tā tika veiktas ekskursijas - papildus tam, ka bija 2x lē tā k nekā viesnī cas gids (piemē ram, ekskursija pa lī č iem uz kuģ a 40 $, pilsē tā.20 $), tā pē c mums tika pieš ķ irts arī bonuss, no kura izvē lē ties. vai nu velosipē di vai hammam, vai vakara laivu brauciens!
Pā rē jais lielisks, iespaidi brī niš ķ ī gi!! ! Iesaku!
аватар 777-irina-777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nolē mā m atpū sties stilī gi. Bija daž i ietaupī jumi, tā pē c nolē mā m apskatī t kaut ko no pasaules valstī m. Turcija atrodas vistuvā k ģ eogrā fiski un bija piemē rota naudai. Serviss labā ks nekā Ukrainā . … Tomēr ▾ Mē s nolē mā m atpū sties stilī gi. Bija daž i ietaupī jumi, tā pē c nolē mā m apskatī t kaut ko no pasaules valstī m. Turcija atrodas vistuvā k ģ eogrā fiski un bija piemē rota naudai. Serviss labā ks nekā Ukrainā . Izvē lē jā s mazu skaitu-kā pē c, dzī vojot kopā , maksā t par papildus kvadrā tmetriem? Neparasta virtuve, bet barojoš a un garš ī ga. Laiku pavadī jā m atpū š oties pie jū ras, pastaigā joties pa promenā di. Mā jā s atgriezā mies ar daudz iespaidiem!
аватар dmial
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s lidojā m caur savienojumu uz augš u, ieraš anā s bija Bodrumas lidostā , nevis Dalamā nā , saistī bā ar to mē s braucā m ļ oti ilgu laiku. Aģ entū ra brī dinā ja, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tač u mierinā ja, ka autobusi pastā vī gi kursē s uz jū ru un uz viesnī cu, tač u patiesī bā izrā dī jā s, ka autobuss kursē tikai reizi dienā jū ras virzienā un atpakaļ . … Tomēr ▾ Mē s lidojā m caur savienojumu uz augš u, ieraš anā s bija Bodrumas lidostā , nevis Dalamā nā , saistī bā ar to mē s braucā m ļ oti ilgu laiku. Aģ entū ra brī dinā ja, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tač u mierinā ja, ka autobusi pastā vī gi kursē s uz jū ru un uz viesnī cu, tač u patiesī bā izrā dī jā s, ka autobuss kursē tikai reizi dienā jū ras virzienā un atpakaļ . . Tas ir ā rprā tī gi neē rti un pilnī bā sabojā iespaidu par viesnī cu. Bū tisks mī nuss bija arī tas, ka musulmaņ i svinē ja Ramadā na beigas, turkiem š ie ir svē tki un viesnī ca bija pilnī bā piepildī ta ar turku ģ imenē m. Lai gan saka, ka krievi un ukraiņ i ir traki, daudz ē d, ņ em lī dzi ē dienu, bet, salī dzinot ar turkiem, mē s esam eņ ģ eļ i. Pastā vī gas rindas pē c ē diena, viss bija izkaisī ts un š ajā viesnī cā , diemž ē l, tukš ā s paplā tes nebija piepildī tas ar pā rtiku, proti, tā nebija paredzē ta tik daudziem cilvē kiem. Animā cija ir ļ oti vā ja un nav paredzē ta mū su brā lim, vakarā bija maza bē rnu diskotē ka un loto. Izņ emot to, ka tā ir parasta viesnī ca, nekas ī paš s.
Kopumā es to noteikti neieteiktu. Labā k izvē lē ties Green Nature Diamond, teorē tiski ī paš nieki ir tie paš i, bet tas ir jauns un pirmajā rindā , viņ i nā ca to apskatī t, viņ iem tas patika daudz vairā k.
аватар 0440400
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar meiteni. Neesmu ī paš i prasī ga tū riste un man patika pilnī gi viss. Vari droš i iet. Teritorija ir lieliska, lai gan ne pā rā k liela. telpas ir pieticī gas. Viņ i labi baroja. Arī par apkalpoš anu ī paš u sū dzī bu nav, jo ar bā rmeni kopumā sadraudzē jā mies un viņ š mums pagatavoja izcilus mohito. … Tomēr ▾ Atpū ta ar meiteni. Neesmu ī paš i prasī ga tū riste un man patika pilnī gi viss. Vari droš i iet. Teritorija ir lieliska, lai gan ne pā rā k liela. telpas ir pieticī gas. Viņ i labi baroja. Arī par apkalpoš anu ī paš u sū dzī bu nav, jo ar bā rmeni kopumā sadraudzē jā mies un viņ š mums pagatavoja izcilus mohito. Par naudu š ī ir ļ oti laba viesnī ca. Mē s maksā jā m apmē ram 900 USD nedē ļ ā . Ja domā doties - droš i vari doties atvaļ inā jumā ! no trū kumiem tas, ka jū ra ir otrajā lī nijā , bet mums tā nebija problē ma, mums ļ oti patī k kustē ties, un uz ē dinā š anu viss iekļ auts noder))) Jauku atpū tu un iespaidus visiem! )) )
аватар kristina.zverev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es nevē los ilgi rakstī t daudz, no savas pieredzes zinu, ka garā s atsauksmes mani skumdina un nomā c. Mē ģ inā š u uzrakstī t, kas man bija svarī gi, izvē loties viesnī cu. Un ko, iespē jams, es neatradu sev citā s atsauksmē s. 10 dienas atpū tā mies kopā ar puisi. … Tomēr ▾ Es nevē los ilgi rakstī t daudz, no savas pieredzes zinu, ka garā s atsauksmes mani skumdina un nomā c. Mē ģ inā š u uzrakstī t, kas man bija svarī gi, izvē loties viesnī cu. Un ko, iespē jams, es neatradu sev citā s atsauksmē s.
10 dienas atpū tā mies kopā ar puisi. Viņ i piedā vā ja vairā kus aptuveni vienā dus variantus, š ī viesnī ca bija visdā rgā kā no tā m. Nopirku par viesnī cas jaunumu un spož umu, nolē mu piemaksā t un doties. Pā rē jais nav sabojā ts, bet viņ i neredzē ja jē gu pā rmaksā t. Pieci ir normā li, bet nepā rprotami nav labā kais.
Š ajā viesnī cā nav daudz sī kumu, kam vajadzē tu bū t sevi cienoš ā "pieciniekā ". Piemē ram, peldmē teļ i un č ī bas. Piekrī tu, vasarā tas nav tik svarī gi, bet daž i cilvē ki ar to rē ķ inā s. labi, peldmē teļ i, bet higiē nas komplekti ir pieejami pat sliktā kajos "č etriniekos", š eit faktiski ir tikai dozators ar š ķ idrajā m ziepē m un ž eleju duš ā . Bez losjona, bez zobu pastas, bez duš as vā ciņ a. . . Viss jā ņ em lī dzi vai jā iegā dā jas tirgū ierodoties. Nebija arī tē jas servī zes ar tē jkannu.
Par "skatu uz jū ru" pat nav jā maksā papildus. Viesnī cā ir maz numuriņ u ar pilnu skatu uz jū ru (L veida ē ka), vairumam numuriņ u ir tikai sā nskats uz jū ru, un patiesī bā š is skats aizņ ems tikai nelielu daļ u no loga. Skats uz kalniem ir daudz jaukā ks un lē tā ks.
Numuri ir ļ oti jauki un plaš i. Mū sdienī ga tehnika, ē rtas mē beles, lieli gaiš i logi. Tač u sasteigta remonta pazī mes jau ir redzamas, ī paš i vannas istabā . Ar kanalizā ciju jau ir problē mas, dzī vojā m pirmajā stā vā , noteka nestrā dā ja labi un ū dens tika trokš ņ aini ievilkts tvertnē , nakts klusumā tas izklausā s draudī gi, jā piekrī t.
No labā : izcili pilnvē rtī gs un ļ oti daudzveidī gs ē diens: daudz gaļ as (vistas, jē ra gaļ as, aknas), gardi frī kartupeļ i, drupani rī si ar mē rcē m un dā rzeņ iem, daudz salā tu. Saldumi priecē arī ar garš u daž ā dī bu, ī paš i atmiņ ā paliek gardais dabī gais saldē jums.
Starp atpū tniekiem ir maz krievu. Viesnī ca dzī vo klusu un mierī gu dzī vi, pa teritoriju staigā pā ri un mammas ar bē rniem, pat animā cija ir ļ oti smalka, bez vulgaritā tes vai vulgaritā tes piegarš a.
Tī rī š ana ir slikta. To var redzē t no netī rajiem traipiem uz grī das istabā s, un trauki restorā nā reizē m netiek mazgā ti, glā zē s uznā k kā da lū pu spī duma paliekas. Darbinieki netiek galā , tas ir loģ iski un pamanā mi. Rū pī gi izvē lieties piederumus un piederumus.
Teikš u daž us vā rdus par ekskursijā m. Nolē mā m, ka tiksim jau noteikti uz vietas, paskatī simies, ko piedā vā s daž ā di organizatori. Viesnī cas gida iespē ja "pazuda" uzreiz, neesam gatavi maksā t vairā k par 100 $ par diviem peldē t uz jahtas. Mē s rezervē jā m no viesnī cas caur internetu no Daisy Tour kompā nijas (par tiem lasiet š eit apskatos). Patiesī bā tas izrā dī jā s lielisks uzņ ē mums ar ē rtu apkalpoš anu. Š odien rezervē ju, rī t jau gā ju, laika ziņ ā - pagā ja ne vairā k kā.2 minū tes. Bijā m uz Egejas jū ras salā m un uz Daljanu, mums ļ oti patika abas ekskursijas, varam ieteikt.
No viesnī cas ir ē rti doties pastaigā s, pā rpildī tas vietas (restorā ni, veikali, krastmala, skaistas alejas un strū klakas) sā kas tū lī t pē c ieejas viesnī cā . Jū s varat doties uz Ič meleru ar pilsē tas autobusu. Tas aizvedī s arī uz slaveno Nirvana pludmali. Ir vietas, kur staigā t.
Un tā principā viss. No secinā jumiem: diezgan vidē js piecinieks ar nepā rprotami pā rspī lē tu cenu. Jū s varat braukt ar degoš u biļ eti. Bet galvenais, ko sapratā m, ka nevajag meklē t un neradī t sev papildus problē mas.
аватар lekareva2210
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru Marmarisā esam pirmo reizi, pirms tam bijā m tikai Alanijā...Esam pilni priecī gu iespaidu no pā rē jiem un jo ī paš i no paš as viesnī cas. Viesnī ca ir pelnī jusi visas zvaigznes. . . protams, var atrast arī labā kas, bet varu tikai novē rtē t iespaidus. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru Marmarisā esam pirmo reizi, pirms tam bijā m tikai Alanijā...Esam pilni priecī gu iespaidu no pā rē jiem un jo ī paš i no paš as viesnī cas. Viesnī ca ir pelnī jusi visas zvaigznes. . . protams, var atrast arī labā kas, bet varu tikai novē rtē t iespaidus. . . Man patika numurs, ļ oti patika ē diens (vienkā rš i ē diena daudzveidī bai nav ierobež ojumu) , izklaides bā ze arī.5 plus (galda teniss , teniss, volejbols, lielais š ahs, SPA centrs, Pilates dā mā m baseinā , ū dens aerobika, ū dens polo vī rieš iem), super animā cija! Garlaicī gi nebū s! Jū ra ir tī ra, silta, bet pludmale ir vienī gais, kas mani nedaudz sarū gtinā ja. . . Alanjā pludmales, kurā s mē s apmeklē jā m, bija tieš i pā ri ceļ am, bet š eit bija vai nu jā brauc ar autobusu...vai kā jā m....bet vienalga, nomazgā jies, sauļ ojies. . . un pā rsteigts atgriezos mā jā s! Vispā r iesaku viesnī cu, un tikai pā riem, gan ģ imenē m ar bē rniem, gan jaunieš iem....tur patiks visiem! Paldies Green Nature Resort & Spa un Smart Tourism darbiniekiem par lielisko ekskursiju un ietaupī to naudu....ekskursijas vienmē r ir lē tas! Uz viesnī cu, visticamā k, dosimies vē l! Atpū ties prā tī gi! ! !
аватар vikas77
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca izcila, apkalpoš ana neuzbā zī ga (istabas tī rī ja katru dienu un bez 1 dolā ra, bet pateicī bā par brī niš ķ ī go apkalpoš anu atstā jā m dolā ru), numuriņ i lieliski, viss strā dā . No krievvalodī gajiem mū su ģ imene tobrī d bija viena, bet daļ a darbinieku prata krievu valodu. … Tomēr ▾ Viesnī ca izcila, apkalpoš ana neuzbā zī ga (istabas tī rī ja katru dienu un bez 1 dolā ra, bet pateicī bā par brī niš ķ ī go apkalpoš anu atstā jā m dolā ru), numuriņ i lieliski, viss strā dā . No krievvalodī gajiem mū su ģ imene tobrī d bija viena, bet daļ a darbinieku prata krievu valodu. tā pē c ar komunikā ciju problē mu nebija. Ē diens ir brī niš ķ ī gs; vē dera svē tki; bija arī jū ras veltes: gliemeņ u garneles, forele uz grila, viss vienmē r svaigs un ļ oti garš ī gs, ir daudz gaļ as un daž ā du veidu, augļ i - ā boli, arbū zi, melones, persiki, bumbieri, vī nogas; kū kas vispā r izcilas, saldumi vispā r super, bija saldē juma kū ka, vakariņ ā s arī saldē jumu nemitī gi deva. Teritorija skaista, ir kur pastaigā ties ar mazu bē rnu, kas Marmarisai ir ļ oti reti. Š eit daudzi raksta par pludmales trū kumu, pludmale ir, bet Ič melerā , un pludmale ir daudz labā ka nekā Marmarisas pilsē tas un viesnī cu pludmales, tā ir tī rā ka un skaistā ka un ir mazā k cilvē ku. Mē s no rī ta devā mies turp atpakaļ dolmusā vakariņ ā s (2.5 liras dolmus ar oranž u svī tru), un pē cpusdienā devā mies uz pilsē tu no kafejnī cas (tur vajag kaut ko nopirkt, nopirkā m ū deni par 2.5 lirā m un lieliski atpū tā s). Kaut kā nesasprindzinā mies pludmales tuvuma dē ļ , pat ar mazu bē rnu 2.5 gadi. Un, salī dzinot ar citā m tuvē jā m viesnī cā m, kuras daudz sū dzē jā s par savā m pludmalē m, kur bija liela cilvē ku koncentrā cija uz kvadrā tu. metru, tad lieliski atpū tā mies. Un, kad izvē lē jos viesnī cu, citas tā da paš a lī meņ a viesnī cas, bet ar blakus esoš u pludmali, bija par 200 dā rgā kas, un mē s neiztē rē jā m pat ceturto daļ u no š ī s summas visiem izdevumiem pludmalē . Mē s devā mies ekskursijā s uz salu. Kleopatra un Efeza, bet tas ir atseviš ķ s jautā jums. Viss ir ļ oti skaisti un iespaidī gi. Ekskursijas tika ņ emtas pie tū roperatora uz ielas, jo baidī jā s ņ emties, un mē s ļ oti nenož ē lojam, mums patika viss un apkalpoš ana un gidi. Kopumā svē tki bija izdevuš ies, iesaku š o viesnī cu visiem.
аватар garcheg
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biju patiesi sajū smā par viesnī cu un personā lu! Lielisks numurs, lielisks skats pa logu. Viesnī cas platī ba ir liela. Ē diens ir atseviš ķ s stā sts! Viņ i baro visu dienu, milzī ga bufete un viss ir svaigs, un pats galvenais - daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Es biju patiesi sajū smā par viesnī cu un personā lu! Lielisks numurs, lielisks skats pa logu. Viesnī cas platī ba ir liela. Ē diens ir atseviš ķ s stā sts! Viņ i baro visu dienu, milzī ga bufete un viss ir svaigs, un pats galvenais - daudzveidī gs. No daž ā dī bas sā kumā pat nezini, ko ņ emt, gribas visu izmē ģ inā t : ) Katru vakaru ir priekš nesumi, loterija un tamlī dzī gi. Piedā vā apmeklē t arī diskotē kas, protams, ka maksā . Man prieks, ka tautieš u ir ļ oti maz, lielā kā daļ a ir briti, amerikā ņ i, vā cieš i, bulgā ri, franč i. Ja tu nezini angļ u vai vā cu valodu amē bas lī menī un neproti savienot pā ris vā rdus, tad labā k tur neej, jo tur nezina krievu valodu. Vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss ir pludmale. Atrodas 3-4 km no viesnī cas un, ja nolemsi atgriezties pirms 4. . . aizmirsti, pirms autobusa atgrieš anā s 4 stundas cepsi saulē . Es tur biju tikai vienu reizi un nolā dē ju visu. Vispā r š ī ir forš ā kā viesnī ca Marmarisā un iesaku visiem tur aizbraukt! Visu nav iespē jams aprakstī t, bet tas ir tā vē rts. Š ī ir vieta, kur var justies kā vī rietis!
Parādīt vairāk »


iemiesojums alinka_lyntik
Vēlos uzzināt, cik ilgi ir spēkā AL sistēma? vai tas darbojas naktī?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Dri_a_da
Vai tur ir bārs? kas ir bārā? (alus?) Vai ir pludmales volejbols? Vai arī viņu vietā ir iespējams spēlēties ar kaimiņiem pludmalē? Cik ilgi īsti nepieciešams, lai kājām nokļūtu līdz savai pludmalei (bez bērniem)? Kas ir par publiku?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums napa_vs
Pastāstiet, lūdzu, kas bija šajā viesnīcā... kā klājas? kā ir ar cipariem? Un vispār, kas Marmarisā ir jāredz?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель состоит из одного 5-этажного здания Resort и двух 5-этажных зданий Club. Club построен в 1996 году, Resort — в 2007 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. Территория небольшая, но достаточно развлечений для разнообразного и активного отдыха: водные горки, бассейны, анимационные программы. Уютные номера. Удаленность от пляжа компенсируется бесплатным трансфером. Отель подходит для отдыха семей и молодежи.

Atrašanās vieta В 95 км от аэропорта г. Даламан, в 3 км от центра г. Мармарис, в 550 м от городского пляжа.
Pludmales apraksts Городской пляж в 550 м от отеля, автобус до пляжа: бесплатно (на пляж с 11:00 до 11:30; с пляжа с 16:00 до 17:00), у отеля есть собственный пляж в 2,5 км (в Ичмелере).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, чистка обуви, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги фотографа (платно), room service (круглосуточно, платно), 3 конференц-зала, 2 ресторана — 1 основной, 1 a la carte (интернациональный, платно), 6 баров (2 из них платно), 1 крытый бассейн с подогревом — 100 м2, 3 открытых бассейна — 1100 м2 с 1 водной горкой, бассейн — 650 м2, бассейн с водными горками — 180 м2 (4 горки), у бассейна полотенца: депозит, зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, детский клуб (4-12 лет), мини-диско (по вечерам).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 4 водные горки, библиотека, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, теннисный корт бесплатно (с бетонным покрытием, днем), водное поло, степ-аэробика.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 630 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sirinyer Mahallesi, 131., Sokak No: 9, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 61 20, 444 76 01
Fax: +90 252 417 61 32
Tīmekļa vietne: Green Nature Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.