Viesnīca pārspēja cerības

Rakstīts: 18 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 7 maijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Piedā vā jums doties uz š o viesnī cu tika saņ emts vē l decembrī , bija laba cena par agru rezervā ciju. Izlasot atsauksmes par viesnī cā m, nebiju sajū smā , bet nolē ma izmantot iespē ju.
Ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti: tī ri un sakopti numuriņ i (tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i arī tika mainī ti katru dienu), kā rtī gs remonts, liels baseins ar slidkalniņ iem, un pā ris mazā ki baseini bē rniem, skaista zaļ ā zona , ļ oti daudzveidī gs ē diens (gaļ a, zivis, augļ i, olī vas, siers, vietē jie saldumi).
Rindas nebija, personā ls bija draudzī gs un izpalī dzī gs. Vienī gais ir tas, ka WI-Fi uztver tikai vestibilā , bet arī tā nebija problē ma - mē s vairā k laika veltī jā m viens otram)))

Un vē l viena nianse - lī dz pludmalei jā iet kā jā m min 10.
Bet biež i gā jā m un gā jā m uz citā m pludmalē m (Ichmiler un paš a Ichmiler virzienā , tur ū dens debeszils un pludmales smilš ainas, daudzas apzī mē tas ar zilajiem karogiem).
Lai jebkurā pludmalē apgultos sauļ oš anā s krē slā , bija jā ņ em kaut kas no dzē rieniem vai ē diena, mē s paņ ē mā m saldē jumu vai svaigu sulu (iesaku, ļ oti garš ī gs saldums un liela glā ze maksā.2 USD).
Marmarisa ir brī niš ķ ī ga pilsē ta, skaista promenā de, vecpilsē ta ar š aurā m ieliņ ā m, ziediem visur un mā jī giem vietē jiem veikaliem.
Daba ir aizraujoš a, pilsē tu ieskauj kalni.
Pilsē tā tika veiktas ekskursijas - papildus tam, ka bija 2x lē tā k nekā viesnī cas gids (piemē ram, ekskursija pa lī č iem uz kuģ a 40 $, pilsē tā.20 $), tā pē c mums tika pieš ķ irts arī bonuss, no kura izvē lē ties. vai nu velosipē di vai hammam, vai vakara laivu brauciens!
Pā rē jais lielisks, iespaidi brī niš ķ ī gi!! ! Iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu