Green Nature Diamond Hotel 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.110
№47 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.5 Numurs
7.2 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.8 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2014. gadā. Atrodas netālu no Marmarisas centra, pirmajā krasta līnijā. Sastāv no vienas 8 stāvu ēkas. Mūsdienīgi numuri, plašs baseins. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар elena276689
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā pē c jau paš ā sā kumā gribu teikt, ka Coral Travel ir sliktā kais tū roperators, ar kuru esmu ceļ ojis! Sā kumā , apmaksā jot ekskursiju, mums teica, ka mū su pilsē ta ir 31. augusts. lidmaš ī na atcelta! Tā dā nozī mē , ka bē rniem ir jā iet uz skolu, un viņ i mū s izmet lidojumā uz Kijevu, nevis ierasties mū su dzimtajā Harkovā . … Tomēr ▾ Tā pē c jau paš ā sā kumā gribu teikt, ka Coral Travel ir sliktā kais tū roperators, ar kuru esmu ceļ ojis!
Sā kumā , apmaksā jot ekskursiju, mums teica, ka mū su pilsē ta ir 31. augusts. lidmaš ī na atcelta! Tā dā nozī mē , ka bē rniem ir jā iet uz skolu, un viņ i mū s izmet lidojumā uz Kijevu, nevis ierasties mū su dzimtajā Harkovā . Viņ i arī gribē ja veikt papildu maksā jumu, labi, ka mū su menedž eris ar viņ iem atrisinā ja š o problē mu.
Protams, ka ceļ u uz mū su pilsē tu neviens neatmaksā ja, un arī no mums atņ ē ma naudu, jo kā ds no ģ imenes locekļ iem nevarē ja braukt lī dzi ne velti. . . ī si sakot, trako nams!
Pē c tam lidojā m uz Marmarisu un sā kumā mums viss patika.
Liela viesnī cas platī ba, liels peldbaseins, nav lieli slidkalniņ i, bet bē rniem ar to pietika. Lī dz atnā cā m vakariņ ā s. . . tad brokastis. . . tad pusdienas. . .
Visi produkti ir vietē jie, nav jū ras velš u, suš i, un vē l jo vairā k, negaidiet izsmalcinā tas siera š ķ ē les. No jū ras veltē m tikai grilē tas zivis, zivis cepeš krā snī . UN VISS!
Ē diens vienmuļ š , brokastī s vispā r katru dienu viens un tas pats bez lielas izvē les un nekā das brū vē tas vai turku kafijas. Par kafiju vispā r ir stā sts, jā iet uz citu stā vu uz citu bā ru, lai dabū tu normā lu kafiju. Ē damistabā viņ i dod tikai tū lī tē ju neskafe.
Kas attiecas uz alkoholu un dzē rieniem. . . ir tikai 7 kokteiļ i ar vietē jo alkoholu un 2 bezalkoholiskie. Ultra sistē ma, kā jau uz vietas man paskaidroja, ir Vodka absolū ts, Dž ins kaut kā ds un viskijs protams lē tā kais. Pā rē jie importa dzē rieni un svaigā s sulas - par maksu.
Tā tad...jā , istabā vē l nav gludekļ a un kafijas automā ta, kas 5 * viesnī cā s ir obligā ti.
Tā pē c mans viedoklis ir nepā rmaksā t, jo. Š ī viesnī ca ir pā rā k dā rga!
аватар mariyara998
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzas reizes atpū tā mies Turcijā tikai viesnī cā s 5. Marmarisā pirmo reizi! Viesnī ca nav slikta, bet noteikti ne 5! Ē diens vienmuļ š , bet izsalcis nepaliksi. Istabas tiek iztī rī tas reti, tikai tad, ja pajautā jat reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Daudzas reizes atpū tā mies Turcijā tikai viesnī cā s 5. Marmarisā pirmo reizi! Viesnī ca nav slikta, bet noteikti ne 5! Ē diens vienmuļ š , bet izsalcis nepaliksi. Istabas tiek iztī rī tas reti, tikai tad, ja pajautā jat reģ istratū rā . Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tos aizņ em daudzi atpū tnieki no citā m viesnī cā m, neviens no viesnī cas darbiniekiem to neuzrauga. Atseviš ķ i jā saka par firmas pā rstā vi, kas piedā vā vizinā ties ar izpletni, banā nu, planš eti utt. , par droš ī bu neviens neatbild, galvenais lai atpū tnieku naudu paņ em! Lejot ar izpletni, bija stiprs vē jš , atbildot uz mū su piezī mi par š o, bijā m pā rliecinā ti par lidojuma droš ī bu, tač u rezultā tā atsprā ga karabī ne uz izpletņ a siksnas, kas var novest pie mū su kritiena no augstuma jū ra! Neviena no viesnī cas administrā cijas un uzņ ē muma uz mū su sū dzī bā m un saš utumu nereaģ ē ja! Vispā r viesnī ca laba, bet otrreiz uz to nebrauksim! ! !
аватар selena0408
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un principā nezaudē ju. Viesnī ca liela, skaista, atrodas kā dus trī s kilometrus no pilsē tas centra. Ieradā mies no rī ta, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s. Ar norē ķ iniem ilgi nebija jā gaida, atslē ga tika nodota turpat. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un principā nezaudē ju. Viesnī ca liela, skaista, atrodas kā dus trī s kilometrus no pilsē tas centra.
Ieradā mies no rī ta, mū s uzreiz sū tī ja brokastī s. Ar norē ķ iniem ilgi nebija jā gaida, atslē ga tika nodota turpat.
Viesnī cas noslogojums, iespē jams, bija 90 procenti, apmē ram 60 procenti ā rzemnieku (visbiež ā k briti un vā cieš i), 30 procenti ukraiņ u un ap 10 procenti krievu un kazahi.
Tī rī ba ideā la! Saistī bā ar koronavī rusu bija paziņ ojums, ja gribi pasū tī t tī rī š anu, tad zvani uz reģ istratū ru. Trī s reizes nedē ļ ā izmantojā m tī rī š anu. Tī ra perfekti, š ampū na un citas lietas pietika visiem, darī jā m nenož ē loju. daudzums. Paš ā viesnī cā visu laiku tika veikta mitrā tī rī š ana sā kot no grī das un beidzot ar lifta pogā m. Uz katra stū ra ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Virtuve tī ra!
Virtuve. Apkalpojoš ais personā ls maskā s un cimdos. Tā lus izsniedza no attā luma, aiz lentes. Personā la darbs bija ideā ls! Ļ oti ā tri uzklā ja galdus un notī rī ja netī ros traukus, kā rtē jo reizi pā rliecinā jos cik tur ir strā dī gi cilvē ki!
Attieksme – es vienkā rš i izbaudī ju apkalpoš anu! Tas brī dis, kad jū ti, ka tieš ā m esi pieczvaigž ņ u viesnī cā !
Pludmale-sauļ oš anā s krē sli aizņ emti tuvā k astoņ iem no rī ta, vē lā k nav ī sti. Viss aizņ emts. Pie baseina mazliet vieglā k atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu.
Tagad par ē dienu. Viesnī cai liktu visaugstā ko punktu, ja ne par vienu. Viss bija ļ oti garš ī gi, bet pamatē dienu izvē le bija ierobež ota. Gribē tos lai ē dienkarte bū tu plaš ā ka! Ja tā da nebū tu ar deserti, augļ i un uzkodas, bet š eit galvenie ē dieni izvē le bija nedaudz ierobež ota.
Ja es vē lē tos atgriezties Marmarisā , es paliktu š ajā viesnī cā vē lreiz, jo mana uzturē š anā s tajā bija gandrī z ideā la!
аватар pripri
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies, jo tikā m uzaicinā ti pievienoties draugiem, kuri jau ir samaksā juš i par ekskursiju. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tā pē c viesnī ca, visticamā k, attaisnos bildes internetā , nekā ne. Liela, zaļ a, mē reni nobruž ā ta, mū zika skan, kustī ba, ē diena ir daudz (bet kā parasti lazanja, Olivjē un picas un tē jas lapas ir ļ oti turkiskas, tā pē c treš ajā dienā vairs neko citu negribē ju nekā rī si ar dā rzeņ iem). … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies, jo tikā m uzaicinā ti pievienoties draugiem, kuri jau ir samaksā juš i par ekskursiju. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tā pē c viesnī ca, visticamā k, attaisnos bildes internetā , nekā ne. Liela, zaļ a, mē reni nobruž ā ta, mū zika skan, kustī ba, ē diena ir daudz (bet kā parasti lazanja, Olivjē un picas un tē jas lapas ir ļ oti turkiskas, tā pē c treš ajā dienā vairs neko citu negribē ju nekā rī si ar dā rzeņ iem). Istaba likā s tī ra, bet pē c ceļ ojuma nā cā s visus mā jā s apstrā dā t, teiksim. . . ar putekļ iem (varbū t pacē la uz ne pā rā k tī ru gultasveļ u uz pludmales krē sliem).
Pludmale nav paredzē ta visiem, bet baseins ar sauļ oš anā s krē sliem ir 50 m, tā pē c tie, kuri vē las attaisnot braucienu virs 1000 km, peldoties jū rā , nevis balinā tā jā , varē tu skriet š urpu turpu. Mē s nokļ uvā m turku brī vdienā s, turku bija daudz, tā pē c 120 kg vī rieš u lī ķ u, kas no bē rnu slidkalniņ iem iekrita kopē jā baseinā un izraisī ja cunami, mazinā ja pozitī vo. Bija angļ u skolē nu mā cī bu uzņ ē mumi un vā cu vecmā miņ as, bija arī citi "eiropieš i", bet neteikš u, ka tik daudz. Tur visas radī bas ir pa pā riem. Darbinieki, ī paš i restorā nu puiš i, ir vairā k aizņ emti viens ar otru. Bet varbū t ne stingra, bet lī dera roka tomē r jū tama. Man personī gi liels pluss ir tas, ka ir uz ko krī t acī s (zaļ umi, salas, pauguri) un tī rs skuju gaiss.
аватар Svetlana636289
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Aģ entū ra mums noorganizē ja tū ri, mē s ceļ ojā m kopā un bez bē rniem, gribē jā m izklaidē ties, tā pē c prasī jā m jaunieš u viesnī cu un viņ i mums to paņ ē ma. Runā jot par viesnī cu, viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Aģ entū ra mums noorganizē ja tū ri, mē s ceļ ojā m kopā un bez bē rniem, gribē jā m izklaidē ties, tā pē c prasī jā m jaunieš u viesnī cu un viņ i mums to paņ ē ma. Runā jot par viesnī cu, viss bija lieliski. No tiem paveras sā nu skats uz jū ru, tieš s skats uz jū ru un ceļ u. Paņ ē mā m un samaksā jā m starpī bu 150 eiro un izvē lē jā mies istabiņ u ar tieš u skatu uz jū ru, bet mū s ielika istabā ar sā nskatu. Kad sā ku strī dē ties reģ istratū rā , viņ i man pierā dī ja pretē jo. Dzī vojā m š ajā istabā.3 dienas un tad tikā m pā rcelti uz citu ar tieš u skatu uz jū ru. Teritorijas tur nav daudz, ir liels peldbaseins. Bija ļ oti laba animā cija. Tur uzreiz jū ra un krastmala, pilsē tas tipa viesnī ca. Pie baseina internets slikti uztvē ra, istaba bija normā la, pie reģ istratū ras vispā r bija ideā ls.
аватар sergey_x6
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmkā rt, vē rš os pie tiem, kas rakstī ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu! Draugi, izskatā s, ka "jū s nekad neesat garš ojuš i neko saldā ku par burkā nu" !! ! Bet cilvē ki lasa tavas atsauksmes un klausā s tajos, nav vajadzī gas neobjektī vas atsauksmes !! ! ! Ja izrā dī jā s, ka iekļ uva sū dos, nenoliedziet acī mredzamo!! ! Tagad par viesnī cu: 4 * ar lielu iejaukš anos!!!!!!!!! ! ! Un par ultra nav jā runā (kā teikts). … Tomēr ▾ Pirmkā rt, vē rš os pie tiem, kas rakstī ja pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu!
Draugi, izskatā s, ka "jū s nekad neesat garš ojuš i neko saldā ku par burkā nu" !! !
Bet cilvē ki lasa tavas atsauksmes un klausā s tajos, nav vajadzī gas neobjektī vas atsauksmes !! ! ! Ja izrā dī jā s, ka iekļ uva sū dos, nenoliedziet acī mredzamo!! !
Tagad par viesnī cu: 4 * ar lielu iejaukš anos!!!!!!!!! ! ! Un par ultra nav jā runā (kā teikts). Alkohols vietē jais un nekvalitatī vs, ko lej no 10-00, bā rā prasī ja riekstus......mani aizsū tī ja uz lielveikalu ??! ! . ļ oti slikti kondicionē tas zā les un gaiteņ i, gari pā rtraukumi ē dienreizē s, pludmalē , ja tā var nosaukt, pilns ar pi......gan platumā , gan garumā , pirms tam nevar apgulties. pusdienas, viss aizņ emts, apkā rt netī rumi, kā pamestā pludmalē , ieeja ū denī nepatī kama - asi akmeņ i, nav piestā tnes ē rtai peldē š anai, pludmalē nav bā ra.
Ī sā k sakot, viesnī ca neatbilst deklarē tajam zvaigž ņ u vē rtē jumam un koncepcijai!!!!! !
Paldies par uzmanī bu.
аватар katedios99
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m 2018. gada maija beigā s! Kopumā viesnī ca laba, 5 cienī ga! Un tagad sī kā k: - viesnī ca liela, personā la pietiek. 25. datumā iebrauca vairā k cilvē ku, nepietika sauļ oš anā s krē slu. Tā pē c, izejot no viesnī cas uz zā les, viņ i ieliek papildu sauļ oš anā s krē slus, jo viesnī ca ir noslogota - sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Bijā m 2018. gada maija beigā s! Kopumā viesnī ca laba, 5 cienī ga! Un tagad sī kā k:
- viesnī ca liela, personā la pietiek. 25. datumā iebrauca vairā k cilvē ku, nepietika sauļ oš anā s krē slu. Tā pē c, izejot no viesnī cas uz zā les, viņ i ieliek papildu sauļ oš anā s krē slus, jo viesnī ca ir noslogota
- sauļ oš anā s krē sli. Puiš i, sakiet man, jums nav ko darī t 7 no rī ta aizņ emties sauļ oš anā s krē slus? Pirmā s rindas pie jū ras un pie baseina gandrī z visas ir aizņ emtas ar dvieļ iem. Viņ i saka, ka pē c 3 darbinieki atnā k un paņ em dvieļ us, tā dē jā di atbrī vojot vietu citiem
- cipari. Mums bija sā nskats uz jū ru. Man patī k Marimaris, skats, protams, ir brī niš ķ ī gs. Istabas tika tī rī tas katru dienu un bā rs tika atjauninā ts (Pepsi, minerā lū dens, 7up), viņ iem nebija laika visu izdzert.
-ē diens. Gandrī z visā s viesnī cā s ē diens ir vienā ds, visbiež ā k vienmuļ š (š tovē ti dā rzeņ i, salā ti, sieri, frī kartupeļ i, uzkodas, grilē ta gaļ a utt. ). Arī š ajā viesnī cā . Bet ē diena ir tik daudz, tas daž kā rt atkā rtojas. Vienas vakariņ as bija zivis (jū ras zivis, suš i, jū ras velš u sautē ), bet otrā nedē ļ as diena bija turku virtuves diena. Ir daudz daž ā du ē dienu, tieš ā m! Kopumā pē c jū ras veltē m viņ i noteikti bija apmierinā ti ar virtuvi, jo galu galā tas ir UAI. Ir arī meksikā ņ u, itā ļ u un Vidusjū ras virtuves restorā ni, kuros varat izvē lē ties pusdienot 1 reizi uzturē š anā s laikā . Mē s devā mies uz Vidusjū ru: mums pasniedza bouillabaisse, focaccho (vai kalmā ru uzkoda, no kuras izvē lē ties) un lasi (asari, no kuriem izvē lē ties). Bē rnu pā rtikai: ir atseviš ķ a zona: es redzē ju tī rradņ us, ceptus, bet tas nav pilnī bā paredzē ts bē rniem. No rī ta dod sā ļ us, bija rī si, kartupeļ u biezeni. No galvenā s izvē lnes jū s noteikti varat izvē lē ties ē dienu savam bē rnam. Mē s redzē jā m pā ris mazuļ us, cieņ u vecā kiem)
- seifs un wifi bez maksas! Bet wifi strā dā katru otro reizi, vā jš
- pē c atvē rš anas remonts netika veikts, tī rī ba tiek uzraudzī ta, bet vannasistabā pats saproti, kas par š uvē m. Tas mū s nemaz netraucē ja un iespaidu nebojā ja. Mē s tikai vē lamies rakstī t patiesī bu, jo mē s izvē lē jā mies viesnī cu uz nedē ļ u pē c visu atsauksmju izlasī š anas
-no 12 lī dz 16 ir uzkodu bā rs tiem, kas vē las uzkost) divi bā ri pie baseina
- animā cija. Mums nepatī k animā cija, bet puiš i mū s vienmē r ievilinā ja un mē s aktī vi piedalī jā mies ū dens aerobā , š autriņ as, boč ē un tā tā lā k. Vakarā daudzi palika pie galdiņ iem skatī ties priekš nesumus. Skatuve atrodas netā lu no ē dinā š anas zonas.
- ir bezmaksas peldbaseins, trenaž ieru zā le un turku pirti. Spa un masā ž as pakalpojumi tiek apmaksā ti
- platī ba pilsē tas viesnī cai Marmarisā ir diezgan liela, ļ oti skaista, zaļ a)
- apmeklē tā ji. Ir daudz eiropieš u, angļ u, holandieš u un krievu)
-cenas š osezon ir ievē rojami pieauguš as salī dzinā jumā ar pagā juš o gadu. Domā ju, ka visi saprot kā pē c ; )
-laikapstā kļ i. Maija sā kumā lija lietus. Mē s ieradā mies, kad karstums tikai sā kā s. Agrā k maijā nebijā m pie jū ras, bet š is ir ideā ls laiks Turcijai. Pusdienlaikā jau ir karsts, bet jū lijā pusdienlaikā sē dē si savā istabā . Lietus nebija, jū ra NAV auksta! ! ! Uzmundrinoš i! !
- Importa alkohols nebija iekļ auts cenā . Katrai viesnī cai ir sava UAI koncepcija. Bet man ļ oti patika vietē jā s produkcijas dž ins un pina colada)
- pā ri ceļ am no viesnī cas, Mcdonalds pusē , ir ceļ š , kas ved uz kalnu, noteikti uzkā piet, jū s redzē siet visu pilsē tu no augstuma))
Kopumā liekam 9 un visiem konsultē jam) garlaicī gi nebū s un izsalcis neaiziesi; )
Вид с окна Вид с протиположной стороны дороги Ужин в ресторане Средиземноморской кухни
аватар flamenko_n
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pamatojoties uz svaigiem iespaidiem, mē s atgriezā mies š orī t, es uzreiz anulē abonementu. Kopumā skaista viesnī ca: pirmā lī nija, liela teritorija Marmarisai un lielā kā ietilpī ba. 2 ā ra peldbaseini: bē rniem un pieauguš ajiem (spa zonā ir arī iekš telpu peldbaseini). … Tomēr ▾ Pamatojoties uz svaigiem iespaidiem, mē s atgriezā mies š orī t, es uzreiz anulē abonementu.
Kopumā skaista viesnī ca: pirmā lī nija, liela teritorija Marmarisai un lielā kā ietilpī ba. 2 ā ra peldbaseini: bē rniem un pieauguš ajiem (spa zonā ir arī iekš telpu peldbaseini). mainī ja koncepciju no Ultra uz tikai viss iekļ auts.
No mī nusiem interjerā tie ir traipi uz paklā ja gaiteņ os, stikla paneļ i uz kā pnē m vietā m aizlā pī ti, no traipiem neizvairī jā s arī gultu galvgalis, kas veidots no polsterē ta auduma paneļ a. Bet acī mredzot tā s nav ī paš i iespē jams nomazgā t, tā pē c sā kotnē ji ir kā ds defekts materiā lu izvē lē , kaut kā stulbi.
Istabas:
mē s apskatī jā m 4. Pasū tī jā m Sea view, bet sā kotnē ji piedā vā tā istabiņ a patiesī bā atradā s blakus, un tikai no malas varē ja redzē t gabaliņ u no jū ras. Mē s prasī jā m nomaiņ u. Jautā jumi par viesnī cu ar krievu valodu. runā još ie klienti nolemj Oksana. Ja numurs nepatī k – esi neatlaidī gs un mainies.
Visi numuri ir plaš i, mū sdienī gs dizains, seifs, minibā rs, elektriskā tē jkanna. Vannasistabā ir fē ns, ziepju un š ampū nu-ž eleju dozatori (kā ds rakstī ja, ka nav : )). Mī nuss: stikla aizkars starp tualeti un duš u ir ļ oti š aurs, viss ū dens izš ļ akstā s uz grī das un nesteidzas notecē t. Nav halā tu.
Tī rī š ana:
mums nebija laika neko nosmē rē t, dvieļ us mainī ja katru dienu, š ķ iet, ka gulta arī . minibā rs tika papildinā ts.
Virtuve:
Lieliski! Pavā ri ir lieliski! Vienmē r ir zivis, daž ā das gaļ as, saldumi.
Servisā ir nepilnī bas, tas ir galdu tī rī š ana un ierī č u papildinā š ana. Mē s nonā cā m musulmaņ u svē tkos Eid al-Adha, viesnī ca bija pilna, viesmī ļ i mē ģ inā ja tieš i no ausī m, tač u bija daž i trū kumi. vispā r, protams, vari apsē sties un pagaidī t, kad pienā k pie tevis un bū t saš utis, vai arī var piecelties un meklē t dakš iņ u un nesabojā t garastā vokli.
Jā , pilnas mā jas dē ļ uz ielas faktiski nebija brī vu galdiņ u vakariņ ā m, bija iespē ja iekš ā restorā nā.
Animā cija:
Nu, es nezinu, tur nav daudz. Neviens mums nekad netuvojā s, nesanā ca, neteica, kas un kā , neaicinā ja mū s nekur piedalī ties. Neskatoties uz to, ka ir animatori un ne viens. Kā du nedē ļ u redzē ju vienu deju priekš nesumu no viņ iem, un tad paldies. Reiz bija karaoke un viesmā kslinieki. Ne diskotē kas jums, ne ū dens aerobika, ne ū denspolo (lai gan kā dreiz š ķ ita, ka tas ir kaut kas lī dzī gs).
Patiesī bā tur ir jaunieš i un viņ iem ir garlaicī gi, viesnī cā atklā ti sakot nav ko darī t. Puiš i animatori iznā k vakariņ ā s no sē rijas "Es š eit nestrā dā ju, es š eit esmu skaista".
Kontingents: holandieš i, briti, poļ i, ukraiņ i, turki, arā bi. Un es domā ju, ka visi vē lē tos izklaidē ties, bet tas nav nekā dā veidā . Pat bulvā rī bā ros animā cija no bā rmeņ iem ir forš ā ka.
Ceru, ka viesnī cas vadī ba to ņ ems vē rā . Man nav ne jausmas, par ko viņ iem maksā.
Pludmale:
smilš ains, ū dens samē rā tī rs, piestā tne laivā m un ū dens izklaides centrs. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, jo ī paš i tā pē c, ka lielā kā daļ a cilvē ku pavada laiku pie baseina. Ja vē laties bū t pirmajā rindā , ņ emiet to jau no paš a rī ta.
Ceļ vedis no pievienoš anā s:
Nepatika, ja kulturā li. Dodieties ekskursijā s pa ielu, kur cenas ir 2 reizes zemā kas. un kaulē š anā s ir piemē rota. Bet pakalpojums ir tā ds pats. Pā rbaudī ts.

Kopumā vē rtē ju labas, jo viesnī ca man patika, neskatoties uz trū kumiem.
аватар aleksisa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu infrastruktū ras tuvuma un pozitī vo atsauksmju dē ļ , un mē s nebijā m vī luš ies. Pastaigas attā lumā ir vieta, kur doties ā rā vakaros, kafejnī cas un bā ri. Viesnī ca ir gaiš a, svaiga un tī ra. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu infrastruktū ras tuvuma un pozitī vo atsauksmju dē ļ , un mē s nebijā m vī luš ies. Pastaigas attā lumā ir vieta, kur doties ā rā vakaros, kafejnī cas un bā ri. Viesnī ca ir gaiš a, svaiga un tī ra. Istaba sakopta, labi iztī rī ta. Man ļ oti patika ē diens. Viss ir garš ī gi! Vienmē r bija liela izvē le. Vienī gais ir pludmale, tā ir maza. Attā lums lī dz jū rai starp sauļ oš anā s krē sliem ir neliels, tā pē c no rī ta bija jā ceļ as agri, lai ieņ emtu vietu pē c iespē jas tuvā k. Pā rē jais bija veiksmī gs.
аватар NataLi_Kr
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba - atpū tas paradī ze. Liela zaļ ā zona, ē dieni katrai gaumei, lieliska animā cija. Reģ istrē š anā s bija agrā k par norā dī to laiku, ir angliski runā još s personā ls, bija trī s istabiņ as atslē gas, tā kā bijā m trī s, istabiņ as labas, mini bā rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba - atpū tas paradī ze. Liela zaļ ā zona, ē dieni katrai gaumei, lieliska animā cija. Reģ istrē š anā s bija agrā k par norā dī to laiku, ir angliski runā još s personā ls, bija trī s istabiņ as atslē gas, tā kā bijā m trī s, istabiņ as labas, mini bā rs. Ū dens jū rā ir dzidrs, un pludmalē vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pretī viesnī cas veikaliem, tuvu centram. Krastmalā ir daudz restorā nu un naktsklubu. Viesnī ca, kurā atgriezties!
Parādīt vairāk »


iemiesojums id309417245
Ko vēl redzēt budžetu, vēlams 5 *. Braucam 2 pieaugušie + bērni.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель был открыт 2014 году. Расположен недалеко от центра города Мармарис, на первой береговой линии. Состоит из одного 8-ми этажного здания. Современные номера, просторный бассейн. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 95 км от аэропорта г. Даламан, в 1 км от центра г. Мармарис, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем, через дорогу. Длина: 135 м. Вход в море: мелкая галька. Душ, кабинки для переодевания, спасатели. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (круглосуточно, платно), Wi-Fi на всей территории отеля (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), 3 конференц-зала, диетическое меню (по запросу, бесплатно), вегетарианское меню, 4 ресторана — 1 основной, 3 a la carte (мексиканский, рыбный и итальянский, по предварительной записи, платно), 4 бара, магазины, 2 бассейна — 1 крытый бассейн (без подогрева), площадь 170 м2, глубина 140 см, 1 открытый бассейн (без подогрева), площадь 1300 м2, глубина 140 см), у бассейна полотенца: депозит (залог), зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн 50 м2, глубина 35 см., крытый детский бассейн 12 м2, глубина 35 см, мини-клуб для детей 4-12 лет, анимация, детский буфет (ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — софт-анимация, турецкая баня, сауна, дартс, бадминтон, стрельба из лука, бочче, Платно — массаж, парная, салон красоты, парикмахер, все виды водного вида спорта, уроки подводного плавания. Спа-центр La Vi Spa — 2 этажа, площадь 3000 м2 — душ, крытый бассейн с подогревом, джакузи, сауна, паровая комната, турецкая баня, соляная комната, тайский массаж, комнаты для массажа, велнес и терапия, уход за кожей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 625 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки, вода — ежедневно), электрический чайник, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), тапочки, балкон, дополнительная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Siteler Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No: 9, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 02 01, +90 444 76 01
Fax: +90 252 417 07 44
Tīmekļa vietne: Green Nature Diamond Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).