Emre Hotel 4*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.410
№37 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.0 Numurs
7.7 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.5 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1992. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2013. gadā. Teritorijas kopējā platība 3600 kv.m. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Jūsu ērtībām ir 3 lifti. Viesnīcai ir kopīga teritorija ar Emre pludmali. Viesnīcas viesi var izmantot Emre Beach Hotel teritoriju un visus pakalpojumus atbilstoši koncepcijai. Fitnesa centrs, turku pirts, sauna, tvaika pirts, džakuzi, peldbaseini atrodas Emre Beach Hotel ēkā. Piemērots relaksējošām brīvdienām pie jūras.Vairāk →
аватар Alena255070
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija nav ī paš i liela, 2 baseini, jū su pludmales pirmā lī nija, pontons - viss kā rtī bā . Visi veikali atrodas netā lu no viesnī cas, bet tā lu no centra. Istaba bija lieliska, reģ istrē š anā s bija lieliska. Viesnī cā nav animā cijas, laiku pa laikam viņ i rī koja nelielas izrā des. … Tomēr ▾ Teritorija nav ī paš i liela, 2 baseini, jū su pludmales pirmā lī nija, pontons - viss kā rtī bā . Visi veikali atrodas netā lu no viesnī cas, bet tā lu no centra. Istaba bija lieliska, reģ istrē š anā s bija lieliska. Viesnī cā nav animā cijas, laiku pa laikam viņ i rī koja nelielas izrā des. Ē diens, apkalpoš ana izcila. Vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmales dvieļ us izsniedz reizi 10 dienā s un tie jau ir nolietoti. Ekskursija (izbraucā m uz Egejas jū ras salā m), man ļ oti patika, viss kā rtī bā . Dvieļ u dē ļ viesnī ca - 9 balles no 10, citā di viss kā rtī bā , iesaku doties uz š o viesnī cu.
аватар ot30001
Uzmanī bu visiem, kas ir iegā dā juš ies tā saucamo standarta istabu, š ī ir telpa tikai pirmajā stā vā un tikai ar izeju uz baseinu, bez balkona, bez ventilā cijas sistē mas, nejaukt ar gaisa kondicionē š anu, ventilā cija ir tad, kad gaiss no istabas dabiski pa caurulē m nonā k vidē , kā tas š ajā viesnī cā NAV pat dā rgā s istabā s. … Tomēr ▾ Uzmanī bu visiem, kas ir iegā dā juš ies tā saucamo standarta istabu, š ī ir telpa tikai pirmajā stā vā un tikai ar izeju uz baseinu, bez balkona, bez ventilā cijas sistē mas, nejaukt ar gaisa kondicionē š anu, ventilā cija ir tad, kad gaiss no istabas dabiski pa caurulē m nonā k vidē , kā tas š ajā viesnī cā NAV pat dā rgā s istabā s. Slinks ķ ē ms personā ls visu saprot, bet negrib to darī t, netī rumi ē damistabā , trauki, krē sli, galdi, nekas nav noslaucī ts un mazgā ts. Gultas veļ a ir ielā pos, gaisma istabā s apslā pē ta, bet zini kā pē c un lai nekā rtī ba nav redzama, no istabas ir tikai viena karte, kā gribi un ja ir vairā ki cilvē ki kā bū t š ajā situā cijā tas tika darī ts, lai taupī tu elektrī bu un viss tika izslē gts. tvaika pirts istabā . Pludmales dvieļ u maiņ a ir apmaksā ta, tas ir mež onī ba, tur nav hammam, nav sadalī ts vī rieš iem un sievietē m, vannā , tā teikt, visi kopā . Pludmale netiek tī rī ta, pontons visu laiku nekad nav tī rī ts no smiltī m un izsmē ķ iem, ieeja viesnī cas pludmalē nekā dā veidā netiek kontrolē ta, iet vietē jie puikas, kā arī veseli vī rieš i lī mē sievietes atpū tniekus, skrien un nirt no pantonas, administrā cija par komentā riem nekā di nereaģ ē , atsaucoties uz krievu valodas neizpratni. Paskatī jos, kā personā ls strā dā bez cimdiem vietē jā bā rā , aiz stū ra uzpī pē ju š o turku un uzreiz liek bē rniem saldē jumu vafeļ u krū zē . Viņ i tikai laiza baseinu un apkā rtni, kur atpū š as ā rzemnieki, viņ iem nav pietiekami daudz spē ka redzē t neko citu. Interesanti, ka uz viesnī cas nav nevienas zī mes par zvaigž ņ u vē rtē jumu. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija jū ras daba un skaistie skati, un par š o viesnī cu iztē rē tā nauda ir ļ oti ž ē l, par š ā du summu, piemē ram, varē ja nopirkt biļ eti uz kā du sakoptā ku un pievilcī gā ku vietu Marmarisā .
аватар natalka3791
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca ar labu ē dienu, perfektu tī rī bu. Bet Wi-Fi ir ļ oti intermitē još a. Mī nuss ir arī tas, ka, lai paē stu Emre Beach Hotel, ir jā š ķ ē rso 2 noslogoti ceļ i. Un tā tad viss ir super. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar labu ē dienu, perfektu tī rī bu. Bet Wi-Fi ir ļ oti intermitē još a. Mī nuss ir arī tas, ka, lai paē stu Emre Beach Hotel, ir jā š ķ ē rso 2 noslogoti ceļ i. Un tā tad viss ir super.
аватар filenko.sonce
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ilgi š aubī jos, vai izvē lē jos pareizo viesnī cu. jo atsauksmes ir jauktas 50/50 ceļ š pagā ja apmē ram 12:00.2. 5 no viņ iem devā s no lidostas uz viesnī cu. reģ istratū rā iekā rtojā s Eiropas blondī ne ar gariem matiem. … Tomēr ▾ Es ilgi š aubī jos, vai izvē lē jos pareizo viesnī cu. jo atsauksmes ir jauktas 50/50 ceļ š pagā ja apmē ram 12:00.2. 5 no viņ iem devā s no lidostas uz viesnī cu. reģ istratū rā iekā rtojā s Eiropas blondī ne ar gariem matiem. pē c ceļ a viņ i bija ļ oti noguruš i, tā pē c uzreiz prasī ja parā dī t kur un cik var dzert vismaz tē ju. uz ko viņ a norā dī ja uz aploksni, kurā bija kartī te no numura, un teica, ka tur viss ir rakstī ts. ar viņ u vairs nebija saziņ as. un turku puiš i vienmē r labprā t palī dzē ja: bez jebkā diem jautā jumiem ievadī ja paroli no wi-fi, palī dzē ja ar dvieļ iem un 30 minū tes pirms izlikš anas piezvanī ja un ļ oti pieklā jī gi jautā ja, vai mē s zinā m, ka mums jā dodas prom 12))

ē diens. ļ oti garš ī gi un ļ oti daudz. Katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. baklava 7 dienā s bija divreiz, bet neparastas garš as. arī mī dijas tika iedotas trī s reizes, un kalmā ri tika pasniegti vienu reizi. vienmē r ir pieejami ž ā vē ti augļ i, ā boli, bumbieri un apelsī ni.
viesmī ļ i visu ā tri un veikli iztī ra.
draudzī gs.

jū ra ir vienkā rš i neticama, no rī ta nedaudz vē sa, bet pa dienu labi iesila.

kontingents: eiropieš i, kas ir ļ oti patī kami. pirms gada atvaļ inā jumā Antā lijā , krievi uzvedas ļ oti nekaunī gi un tas sabojā atpū tas iespaidu.
аватар olchyik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums palika vispatī kamā kie iespaidi par viesnī cu! Nokā rtojā s 10 minū š u laikā , izrā dī ja istabu un nesa somas. Ļ oti forš a istaba! Istabene tika atstā ta par dolā riem un istaba tika uzkopta katru dienu ar visu dvieļ u un gultas veļ as nomaiņ u. … Tomēr ▾ Mums palika vispatī kamā kie iespaidi par viesnī cu! Nokā rtojā s 10 minū š u laikā , izrā dī ja istabu un nesa somas. Ļ oti forš a istaba! Istabene tika atstā ta par dolā riem un istaba tika uzkopta katru dienu ar visu dvieļ u un gultas veļ as nomaiņ u. Ē dienkarte restorā nā ir daudzveidī ga un viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi! vī ni varē tu bū t nedaudz nabadzī gi, bet alus un kokteiļ i ir diezgan pieklā jī gi. Pludmale ir tī ra un regulā ri tī rī ta. Ja daž i slā vu atpū tnieki nekur nemestu un nekur atkritumus nebū tu tī rā ki. Personā ls ļ oti draudzī gs. Tiesa, bija daž i pā rmē rī bas. . . Neatstā jiet atslē gu kartes reģ istratū rā ! Pazū di! Meitene Inna, kura viņ u saņ ē ma, ilgi skaidroja, ka aploksnē nav bijusi kartī te. Uz jautā jumu, kā pē c viņ a neievē ro amata aprakstu un nepā rbauda atslē gas esamī bu aploksnē , viņ a atbild, ka gan. tam nav laika. Ī sā k sakot, tī ra ū dens š ķ irš anā s...Emisijas cena ir 12 USD un nav patī kams nospiedums. Bet neskatoties uz to, es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā !
аватар Olgita2509
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Svarī gi - nomainiet dolā rus uz lirā m tā bū s lē tā k. Piemē ram Kleopatras vannā var nopirkt vai nu 9$ vai 32 liras, un 9$ ir 36 liras), bet ne pretī Emrei bija krā pnieks pā rģ ē rbā s, bet ejiet pretī centrs tur un likme ir labā ka un oficiā las iestā des ē d. … Tomēr ▾ Svarī gi - nomainiet dolā rus uz lirā m tā bū s lē tā k. Piemē ram Kleopatras vannā var nopirkt vai nu 9$ vai 32 liras, un 9$ ir 36 liras), bet ne pretī Emrei bija krā pnieks pā rģ ē rbā s, bet ejiet pretī centrs tur un likme ir labā ka un oficiā las iestā des ē d. Viesnī ca ir 4*, bet mē s esam bijuš i labā kajā.4*. Telpas nav lielas, bet nesaspiež , bildes atbilst realitā tei. Tī rī š ana katru dienu (kam tas ir svarī gi). Ē diens, pē c manas gaumes un domā m, labs, daudzveidī ba pietiek, baklava nav sliktā ka kā par naudu kafejnī cā , bet viņ i to nedara biež i 1-2 reizes nedē ļ ā , bā rs strā dā no 10, vietē jais Efesas alus ir visur, normā ls izlejamais alus. Paņ ē mā m 9 naktis, noķ ē rā m visu, un zivju dienas (mī dijas, kalmā ri, anš ovi, zivju frī u. c. ), un grilē tu vistu, un kebabus. Personā ls, nu, es nezinu, visi smaida, neviens ar jums nesē dē s liftā , ne istabene, ne apsargs. Jā , viņ š prasī ja segu administratorei, teica, ka jā prasa istabenei, tai jā bū t istabā , vispā r pē c dienas palika karsti bez segas. Bet tas viss ir tā di sī kumi. Viesnī ca 1. lī nijā ir labi paē dusi, lī dz trokš ņ ainajam centram 15-20 min gā jiens, 5 min gā jiens lī dz priedē m un "zaļ ajai krastmalai". Jū ra ir pā rsteidzoš a. Mē s esam apmierinā ti ar visu, ir stulbi radī t problē mu no tā , ka viņ i ne reizi mū s neapkopa. Bet piebilde smē ķ ē tā jiem, kuri ē da un uzreiz iedegas un smē ķ ē tiem, kas ē d un nesmē ķ ē , protams, jā . Puiš i paē da, piecē lā s un iet uzpī pē t vismaz nomē tā jas ar akmeņ iem, bet ne tur, kur citi (varbū t nesmē ķ ē tā ji) ē d. Ekskursijas bija Daljanā , Kleopatras salā , Pamukalā un Rodā . Viņ i paņ ē ma no savas viesnī cas gida, neuzbā zā s, saka, ka ielā s var nopirkt par 5-10 dolā riem lē tā k, bet uz ielas uzreiz skatā s uz tavu rokassprā dzi, un Emrem nav lē ts papī rs, bet parastā gumija, tā pē c nav fakts, ka uz ielas var daudz ko kaulē ties labā k. Visas uzskaitī tā s ekskursijas, kurā s iesakā m, nenož ē lojiet zilo krabi, nogarš ojiet garš ī gi, ne kā vē ž us, arī Pamukalā Kleopatras vannā , nenož ē lojā m, ka iegā dā jā mies papildus peldi. Vienī gais, kas uz Rodas, ekskursiju labā k neņ emt, maksā.50-55 dolā ri, prā mis maksā.35 dolā rus, piebrauc pats, nopē rc biļ eti un teorē tiski bū s lē tā k.
Бассейн, ни разу не купались, море лучше Вид из номера, считаю что нам повезло, но дали бы другой номер мы бы не стали портить отдых ругнёй. Дальян, голубой краб Родос Лавровая бухта экскурсия к Пляжу Клеопатры Памукале Амфитеатр Памукале
аватар Alina_Sun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca - pilsē ta, nav lielas teritorijas. Divas ē kas. Viens pludmalē , otrs - pā ri ceļ am, tajā ir atjauninā tas telpas. Man patika ē diens. Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Atrodas netā lu no Marmarisas centra, viss tuvu. Bija apmierinā ti!. … Tomēr ▾ Viesnī ca - pilsē ta, nav lielas teritorijas. Divas ē kas. Viens pludmalē , otrs - pā ri ceļ am, tajā ir atjauninā tas telpas. Man patika ē diens.
Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Atrodas netā lu no Marmarisas centra, viss tuvu. Bija apmierinā ti!
аватар _127965
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Regulā ri pavadā m vasaras brī vdienas ar divā m ģ imenē m, pabijā m daudzā s vietā s, proti, Marmarisā pirmo reizi. Egejas jū ra ir kaut kas ne sliktā ks vai labā ks par Adrijas jū ru. Klimats ir maigs, pateicoties kalnu klā tbū tnei (kā ds citos Turcijas reģ ionos nav sastopams), karstums ir viegli panesams, vakaros nav "pirts efekta". … Tomēr ▾ Regulā ri pavadā m vasaras brī vdienas ar divā m ģ imenē m, pabijā m daudzā s vietā s, proti, Marmarisā pirmo reizi. Egejas jū ra ir kaut kas ne sliktā ks vai labā ks par Adrijas jū ru. Klimats ir maigs, pateicoties kalnu klā tbū tnei (kā ds citos Turcijas reģ ionos nav sastopams), karstums ir viegli panesams, vakaros nav "pirts efekta". Pilsē tiņ a skaista, nav liela, zaļ a. Viesnī ca atrodas it kā lī cī , kalnu ieskauta, tā pē c viļ ņ u praktiski nav, kas man patī k. Ū dens tī rs un caurspī dī gs, oļ u ieeja jū rā (iztikā m bez droš ī bas apaviem) un smilš aina pludmale.
Tagad par viesnī cu. Visā dā ziņ ā brī niš ķ ī gi: pirmā rinda. liela pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Istabas tī ras, matrač i un spilveni ē rti, gulta tī ra, jauna. Darbinieku ir daudz bet tas nav manā ms, jebkurš pieprasī jums tiek ā tri atrisinā ts. Pludmales dvieļ us izsniedz vienu reizi ierodoties un tad par 1$ var nomainī t pret tī riem. Internets, tā pat kā visā s viesnī cā s, ir bezmaksas tikai reģ istratū rā , bet par 9 lirā m (3 USD) dienā var iegā dā ties neierobež otu, kas labi darbojas pat pludmalē . Seifs tiek apmaksā ts (9l/dienā ). Par mums sagā dā tajā m neē rtī bā m (pirmā nakts bijā m iekā rtoti dzī voklī , 2 guļ amistabas, liela viesistaba ar trasi un virtuvi un viena vannasistaba), jo nebija brī vu istabu, kompensā cijā viesnī ca mums pieš ķ ī ra bezmaksas internets un seifs uz visu mū su uzturē š anā s laiku.
Tagad par apģ ē rbu. Š ī ir atseviš ķ a dziesma. Tik bagā tī gu un daudzveidī gu ē dienkarti sen nebiju redzē jis, pat 5*. Droš i vien ē diens ir š ī s viesnī cas iezī me. Vī nogas, arbū zs, melone, persiki, nektarī ni, trī s veidu ā boli, apelsī ni, ž ā vē tas aprikozes, vī ģ es, rozī nes, jogurti, jū ras veltes, zivis, liellopu gaļ a, aknas, vista - trī s reizes dienā , dā rzeņ i, salā ti, 9 veidu sieri, utt Ņ em lī dzi mezim, pat vienkā rš i visu pamē ģ ini - ar vē deru nepietiek. Tagad bā rs. Amaretto, Baileys, viskijs, dž ins, degvī ns, konjaks, diezgan pieklā jī gs baltais un sarkanais gaiš ais vī ns, garš ī gs alus..... Netā lu no viesnī cas ir outlet veikals, kur 20 liras ir traks granā tā bolu ojine, dabī gs zī dkoka vī ns - ļ oti iesaku pamē ģ ini.
Iesaku doties ekskursijā s, bet pirms biļ eš u iegā des pā rbaudiet cenas daž ā dā m ekskursijā m. Prezidijs. Mē s devā mies ar jahtu Egejas jū rā par 30 USD un citi par 10 USD, turklā t ar vienu.
Animā cija. Aqua aerobika, boč o, ū dens polo, ne sliktas programmas vakarā , karaoke, dzī vā mū zika. Bet bē rnu animā cijas vispā r nav
Secinā jums: rezervē jiet š o viesnī cu ar pā rliecī bu. Jū s nenož ē losiet. Tas ir cienī gs 4 * pat ar pretenziju uz labu 5 *.
аватар k.136
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pē c vairā kkā rtē jiem Turcijas kū rortu apmeklē jumiem mē s vē lreiz apmeklē jā m Marmarisu. UN LAIME Emre pludmale! !! Viesnī ca atrodas burvī gā pilsē tā. Piekļ uve jū rai tieš i no restorā na caur promenā di. … Tomēr ▾ Pē c vairā kkā rtē jiem Turcijas kū rortu apmeklē jumiem mē s vē lreiz apmeklē jā m Marmarisu. UN LAIME Emre pludmale! !!
Viesnī ca atrodas burvī gā pilsē tā.
Piekļ uve jū rai tieš i no restorā na caur promenā di. Sauļ oš anā s krē sli ir moderni un tiem nav nepiecieš ami matrač i.
Baseinos pastā vī gi strā dā darbinieki, tā pē c grī da vienmē r ir sausa.
Ē diens ir izcils.
Istaba ē rta, vienmē r sakopta.

BET:
- Nakš ņ oš ana istabā ilga no 10.30 lī dz 14.50. Telpas atraš anā s vieta bija jā meklē paš am,
- viesnī cas vestibilā visu mū su uzturē š anā s stundu turpinā jā s remonts - durvis, ū dens vai kanalizā cijas caurules atrodas pie piekaramajiem griestiem,
- restorā nā mums vienmē r bija jā gaida - vai zupas bļ oda, vai galda piederumi, vai tē jas krū zes,
- pē c kā rtē jā s uzkopš anas istabā nez kā pē c pazuda visi dvieļ i, atgriezā s tī ri tikai dienu vē lā k un tad pē c sazinā š anā s ar gidu,
- Viesnī cā nedarbojas kaitē kļ u kontroles programma. !!
Pa perimetru ir tikai viens grauzē ju detektors.
Restorā nā lido muš u bari.
Pa kā pnē m, kas ved no restorā na, skraida milzī gi tarakā ni. (Ja nepiecieš ams, tiks pievienoti fotoattē li un video).
- Visu krā su kaķ i klī st pa restorā na galdiem un uzdroš inā s paņ emt ē dienu no š ķ ī vjiem.
- pludmalē tī rī š ana beidzas ar daļ ē ju trauku savā kš anu un sauļ oš anā s krē slu sakā rtoš anu.

Ideja radī t komfortablus atpū tu saimniekiem, nivelē jusi nelietderī ga saimniekoš ana.
аватар Alinita
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2017. gada 11.05-21.05 š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m atbilst stipram 4+, ē dinā š ana, apkalpoš ana lī menī , istabu uzkopš ana katru dienu, atraš anā s vieta 20 metru attā lumā no pludmales, kas ir svarī gi, numuriņ i ar labu remontu, alkoholiskie dzē rieni, lai gan vietē jā raž oš ana ir pietiekami kvalitatī va ( ir ko salī dzinā t! ) Vienī gais mī nuss Wi-Fi nozvejas tikai pie reģ istratū ras, un, ja vē laties maksā t 14 USD nedē ļ ā istabā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2017. gada 11.05-21.05 š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m atbilst stipram 4+, ē dinā š ana, apkalpoš ana lī menī , istabu uzkopš ana katru dienu, atraš anā s vieta 20 metru attā lumā no pludmales, kas ir svarī gi, numuriņ i ar labu remontu, alkoholiskie dzē rieni, lai gan vietē jā raž oš ana ir pietiekami kvalitatī va ( ir ko salī dzinā t! ) Vienī gais mī nuss Wi-Fi nozvejas tikai pie reģ istratū ras, un, ja vē laties maksā t 14 USD nedē ļ ā istabā s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums rovenskie
Es dzīvoju Igaunijā, mums nav talonu uz šo kūrortu. Biju Marmarisā 2007. gadā, gribu tur aizbraukt vēlreiz. Man ir Krievijas pilsonība, manam vīram nav pilsonības.Vai jūs varētu kaut ko atbildēt par šo?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель был открыт в 1992 году, последняя реновация проводилась в 2013 году. Общая площадь территории составляет 3 600 кв.м Состоит из одного 5-этажного здания. Для удобства имеется 3 лифта. У отеля общая территория с Emre Beach. Гости отеля могут пользоваться территорией и всеми услугами отеля Emre Beach Hotel, по концепции. Фитнес центр, турецкая баня, сауна, парная, джакузи, бассейны находятся в здании отеля Emre Beach. Подходит для спокойного отдыха у моря.

Atrašanās vieta В 85 км от аэропорта г. Даламан, 3 км от г. Мармарис.
Pludmales apraksts Пляж находится в 40 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа — 50 м. Заход в море — песок, галька, пирс. Душ, кабинки для переодевания, спасатели.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги фотографа, конференц зал, 300 кв.м на 250 чел., платный Wi-Fi, ТВ-салон, 1 основной ресторан, 4 бара, 2 открытых бассейна (120 кв.м и 130 кв.м), 1 крытый бассейн (25 м2),

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 15 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, игровой салон платно, центр подводного плавания платно, все виды водного спорта платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 170 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Armutalan Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:60, 48700, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 417 1470
Fax: +90 (252) 417 1469
Tīmekļa vietne: Emre Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).