Emre Hotels & Beach 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.610
№25 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.5 Numurs
6.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1987. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Sastāv no 6 stāvu un 4 stāvu ēkām, kas aprīkotas ar 4 liftiem. Privātā smilšu pludmale atrodas blakus Emre Beach ēkai, Emre Hotel ēka atrodas 100 metrus pāri ceļam.Vairāk →
аватар _984637
Turcija nav pirmā reize, Marmarisā treš o reizi, iepriekš izvē lē jā s 4 *, š oreiz nolē mā m izmē ģ inā t 5 *. Ieradā mies 9:30, iemitinā jā mies 14:00, bija nelielas problē mas ar reģ istrē š anos, lū dzu esiet uzmanī gi rezervē jot š o viesnī cu, lai nepaklū stu nepatī kamos brī ž os. … Tomēr ▾ Turcija nav pirmā reize, Marmarisā treš o reizi, iepriekš izvē lē jā s 4 *, š oreiz nolē mā m izmē ģ inā t 5 *. Ieradā mies 9:30, iemitinā jā mies 14:00, bija nelielas problē mas ar reģ istrē š anos, lū dzu esiet uzmanī gi rezervē jot š o viesnī cu, lai nepaklū stu nepatī kamos brī ž os. Pirmā lieta, ko es vē los teikt, ir tā , ka š ī ir viesnī cu ķ ē de Emre Hotels & Beach 5 *, ir divas daž ā das ē kas, viena atrodas pirmajā piekrastē , to sauc par Emre Hotels & Beach 5 *, otrā atrodas otrajā krasta lī nijā to sauc par Emre Hotels 4 *, savukā rt, rezervē jot numuru, ņ emiet vē rā istabas nosaukumu, vislabā k ir doties uz viesnī cas oficiā lo vietni un izprast visu sī kā k.

Mums bija standarta divvietī gs numurs, tas atrodas Emre Hotels & Beach 5 *, viss ir sī ki aprakstī ts kuponā.
Lī dz jū rai 1 minū te, izgā ju no viesnī cas un uzreiz pludmale, pludmale diezgan plaš a, uz tā s ir maza piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem, Wi-Fi ķ er gan pludmalē , gan molā , ir pā rtraukumi, bet viss atkarī gs no cilvē ku skaita, mierī gi izgā ju gan pa video linku, gan pa audio, skatī jos instagram un facebook utt.

Ē diens labs, uz 4+, ir viesmī ļ i, kas ā tri uzkopj daž reiz atnes dzē rienus, mē s dabū jā m brī vdienā s un bija daudz turku, protams viņ iem tika pievē rsta liela uzmanī ba, bet mē s neesam izvē lī gi dzē rieni, ē dieni daudzveidī gi un š efpavā ri lej tev, saki kā ē rtā k, nezinu... bet par š o bija jā mē ra pandē mija) ļ oti milzī ga saldumu izvē le, vistas gaļ a, zivis , tā bija jū ras diena, makaroni ar jū ras veltē m, jū ras maisī jums, standarta kartupeļ i, daudz salā tu, zaļ umi, garš ī gi augļ i.
Runā jot par teritoriju, tā nav liela, ir divi baseini, mazais bē rniem un lielais pieauguš ajiem, mē s bijā m tikai lielajā un lielā kā daļ a viesu, un godī gi sakot, baseins bija ļ oti tī rs un lielā kā daļ a svarī gi, ka tas nesmirdē ja pē c balinā tā ja kā parasti, tas bija ļ oti patī kami.

Š ajā periodā izklaide kā tā da nebija, divas reizes tikā m pie karaoke un divas reizes dzī vā mū zika, pā rē jā laikā spē le ir tikai fona mū zika, ir arī galds tenisam, biljarda galds un š autriņ as, vispā r , ir ko darī t))))
аватар gdanska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Plusi: 1) ja dzī vo Emre Beach, tad no restorā na lī dz pludmalei 30 sekundes nesteidzī gā tempā . Skats vē ss, krastmala; 2) viesnī cas personā ls tieš ā m cenš as un tī ra no 6 rī tā lī dz 1 naktī (redzē ju personī gi); 3) personā ls ir draudzī gs, než ē lo pā rtiku un alkoholu un pastā vī gi piedā vā uztura bagā tinā tā jus; 4) ir vakara programmas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas.
Plusi:
1) ja dzī vo Emre Beach, tad no restorā na lī dz pludmalei 30 sekundes nesteidzī gā tempā . Skats vē ss, krastmala;
2) viesnī cas personā ls tieš ā m cenš as un tī ra no 6 rī tā lī dz 1 naktī (redzē ju personī gi);
3) personā ls ir draudzī gs, než ē lo pā rtiku un alkoholu un pastā vī gi piedā vā uztura bagā tinā tā jus;
4) ir vakara programmas. Pā rsvarā dzied paš mā ju dziedā tā ji, bet pavisam citas dziesmas. Dienu vē lā k karaoke (jū s varat pasū tī t pilnī gi jebkuru dziesmu - viņ i to atrod).
5) ē diens daudzveidī gs, izsalcis nepaliks, ir uzkodas uz picas un burgeri, ir saldē jums (tieš ā m garš ī gs). Bet pē c nedē ļ as jū ras veltes bija reiz. Zivis katru dienu (vietē jā forele).
6) istabas ir tī ras, nav nogalinā tas un tā s arī tī ra.
Ja nebū tu mī nusi (par tiem zemā k), tad cena un kvalitā te ir lieliska. Labas č etras, lai gan tā s tika pirktas kā.5 zvaigznes.
Mī nusi.
1) nopirkā m un samaksā jā m par istabu ar skatu uz jū ru pirmajā lī nijā - tā ir Emre Beach. Tas maksā vairā k, tā "brā lis" ir tikai Emre, kas atrodas pā ri 2 brauktuvē m (un satiksme Turcijā ir smaga) un nav Emre baseina, galvenā bā ra, kā arī visas teritorijas. Bet ierodoties mē ģ ina visus iegrū st Emrē , stā sta daž ā das pasakas, ka tū res aģ ents maldinā ja un kupons nav tik pilns un ka š ī ir viena viesnī ca (nevis divas) un viņ iem ir tiesī bas apmesties kur vien vē las. . Un ka jū rai nav standartu, kā rakstī ts kuponā
Tas viss ir meli. Vajag tikai audzē t vai te ir tā da politika, lai vispirms aizpildī tu viesnī cu, kas ir sliktā k. Mē s lidojā m no Anex un gide aktī vi mē ģ inā ja mums uzspiest š os melus), proti, viņ a nebija tū ristes pusē .
2) arī otrais punkts ir savienots ar Anex. Nezinu, vai mums tā paveicā s vai tā ir Aneksas politika, bet gide uzreiz pateica, ka grib nopelnī t, tā pē c vajadzē tu (! ) no viņ as pirkt tū risma braucienus (lai gan tie ir dā rgā ki, bet tas ir Anex ), ja nepirksim, viņ a nezinā s, ka zina un nedomā palī dzē t nekā dos jautā jumos (citā ts! ). Tad viņ a deva 2 stundas domā t par ekskursiju izvē li, ja neizvē lē simies viņ as piedā vā jumu, tas izdegs vai cena bū s augstā ka. Kā jums patī k š ī pieeja klientam? Super? Mums bija nepatī kama situā cija, un mē s lū dzā m palī dzī bu (un kurš gan cits? ), bet viņ i negribē ja pirkt ekskursiju par 50% augstā ku cenu nekā parasti. Tā tad š ī skaistā dvē seliskā slā vu sieviete mū s praktiski š antaž ē ja, ka mū su jautā jumu varē tu atrisinā t tikai tad, ja mē s no viņ as nopirksim ekskursiju. . . Es saglabā ju saraksti un vai Anex tū re bū tu ieinteresē ta (un tas joprojā m ir gides rī stī š anā s, nevis Anex politika), tad varu izstā stī t situā ciju sī kā k un nodroš inā t saraksti. Situā cija bija patieš ā m nepatī kama un viņ a varē ja izlemt par ieraš anā s dienu, bet viņ a pavilka lī dz mū su izbraukš anai (! ), kamē r mē s vē l varē jā m viņ ai tū ri nopirkt un neatrisinā jā m! Mē s poli pē c principa un tū ri nepirkā m. Dienu pirms izlidoš anas viņ a tomē r izlē ma š o jautā jumu. Vai š ie nervi un pat par manu naudu ir tā vē rti, kā ar Anex? jautā jums. . .
Vē rtē jumus devu viesnī cai un servisam, nevis Aneksam un ne reģ istratū rā , kur mū s mē ģ inā ja apmā nī t.
Atkā rtoju, bez š iem mī nusiem viesnī ca atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai.
аватар Tatiska
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienos naktī mū s atveda uz viesnī cu. Nokā rtojā s ļ oti ā tri. Istaba plaš a, tī ra, gaiš a, tikko izremontē ta, fē ns, seifs, tualetes piederumi. Atpū tas laikā vienmē r tī rī ja, vienmē r ielika ū deni, mainī ja gultu, ja bija nedaudz izsmē rē jusies. … Tomēr ▾ Vienos naktī mū s atveda uz viesnī cu. Nokā rtojā s ļ oti ā tri. Istaba plaš a, tī ra, gaiš a, tikko izremontē ta, fē ns, seifs, tualetes piederumi. Atpū tas laikā vienmē r tī rī ja, vienmē r ielika ū deni, mainī ja gultu, ja bija nedaudz izsmē rē jusies.
Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m, sakopta teritorija, perfekta tī rī ba, š iks vestibila bā rs, sava pludmale. Ideā la vieta atpū tai - nav trokš ņ aina un nav klusa, tieš i tas, kas jums nepiecieš ams.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, labsirdī gs un pretimnā koš s, sā kot no direktores lī dz atkritumu savā cē jiem.
Wifi visā viesnī cā ir labs un bezmaksas.
Ē diens super, ļ oti daudzveidī gs ē diens, viss svaigs, Ļ OTI GARŠ S (augļ i, dā rzeņ i, saldumi, gaļ a, piedevas, zivis, zupas utt. ). Arī alkohols ir jebkurai izvē lei - degvī ns, alus, dž ins, viskijs, rums, beilijas, kokteiļ i utt.
Jū ra ar akmeņ ainu ieeju, bet ļ oti tī ra (mazliet tuvā k centram, jū ra pavisam cita un dubļ aina), iesaku izvē lē ties viesnī cas, kas iet no centra uz Icmeler pusi. Pludmale maza, bet pietiek visiem, ļ oti tī ra un nemitī gi sakopj pē c visiem! Sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti ē rti un tī ri (tie tiek dezinficē ti katru rī tu). Dvieļ i tiek nodroš inā ti reģ istratū rā .
Paš reizē jā s situā cijas dē ļ viesnī cā nebija tik daudz izklaides. . . bet tomē r daž i dejotā ji uzstā jā s, reizē m bija diskotē kas un lobby bā rā drī kstē ja pasē dē t lī dz vē lam vakaram. . . viesnī cā bija animatori, kuri neļ aus garlaikoties un piedā vā doties uz klubu vai bā ru, kur var dejot.
Covid kontrole bija ļ oti liela...pie ieejas vienmē r mē rī ja temperatū ru...visur bija dezinfektori (uz galdiņ iem, ieejā m, liftiem utt. ). Visur kontrolē ja maskas klā tbū tni, ja nebija iespē jams to paņ emt uz katra stū ra. . . Tik skaidru kontroli redzē ju tikai š ajā viesnī cā . Labi padarī ts!
Iesaku visiem, nenož ē losiet! Viesnī ca par 5+! ! ! Man ļ oti patika un noteikti atgriezī š os TIKAI Š EIT! ! !
аватар gala-lic
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ne pirmo reizi Turcijā . Patika Marmarisa kopumā un jo ī paš i š ī viesnī ca. Kopumā viss bija lieliski. Varbū t tas nav super 5 *, bet 4 ++ noteikti. Labs uzmanī gs personā ls, normā li apstā kļ i, jū ra pie rokas, laba virtuve. Kopumā bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Turcijā . Patika Marmarisa kopumā un jo ī paš i š ī viesnī ca.
Kopumā viss bija lieliski. Varbū t tas nav super 5 *, bet 4 ++ noteikti. Labs uzmanī gs personā ls, normā li apstā kļ i, jū ra pie rokas, laba virtuve. Kopumā bijā m apmierinā ti.
No komentā riem. Smē ķ ē tā ju bija daudz, pā rsvarā no eiropieš iem. Viņ iem nav atseviš ķ as zonas. Tā pē c restorā nā , pludmalē un pat blakus istabas balkonā viņ i patieš ā m sasprindzinā jā s.
Gultas veļ as un dvieļ u maiņ a - pē c pieprasī juma. Bet uzreiz un bez problē mā m.
Un tā lā k. Mū su uzturē š anā s laikā man bija dzimš anas diena. Es gribē ju kā du pā rsteigumu no viesnī cas, pat nelielu. Bet nē...
Bet WI-FI ir visur viesnī cā , pat pludmalē !
аватар ruslana.babenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi, jo atsauksmes par š ī m viesnī cā m (5 un 4) ir ļ oti pretrunī gas. Septembra vidū atpū tā mies ar draugiem, jū lijā nopirkā m biļ etes, braucā m un bijā m gatavi aizstā vē t savus 5 * standartus ar sā nskatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi, jo atsauksmes par š ī m viesnī cā m (5 un 4) ir ļ oti pretrunī gas. Septembra vidū atpū tā mies ar draugiem, jū lijā nopirkā m biļ etes, braucā m un bijā m gatavi aizstā vē t savus 5 * standartus ar sā nskatu uz jū ru. Bet pat pa ceļ am uz viesnī cu autobusā mums teica, ka katrs, kurš nopirka 5*, tiks iekā rtots attiecī gi 5* un kas nopirka 4*, attiecī gi 4*. Un tā arī notika, es nezinu, vai mums paveicā s, vai arī mē s tur nokļ uvā m tā dā laikā . Viņ i iekā rtojas 14.00 brokastī s, mē s kavē jā mies, jo atstā jā m mantas speciā lā telpā , vai arī var parunā ties zā lē , pā rģ ē rbties un doties uz jū ru. Jū ra Marmarisā protams brī niš ķ ī ga, ū dens silts, dabas skati skaisti. 12:00 sā kā s pusdienas, paē dā m pusdienas un lī dz 14.00 bijā m droš ī bā izmitinā ti. Istaba laba, gultas tī ras, dvieļ i nomainī ti, viss principā apmierinoš i. Pludmale smilš aina, oļ i tuvā k jū rai, bet bija koka eja. Un vē l mols ar sauļ oš anā s krē sliem, bet vajag aizņ emties 6 no rī ta. Bija arī pā rsteigums, par kuru neviens neraksta. Tieš i 5.45 ļ oti skaļ i tiek ieslē gta rī ta lū gš ana, tā ds modinā tā js izrā dā s. Ē diens man vairā k vai mazā k patika. Daudzveidī ba, daudz no kā izvē lē ties. Tu ej lejā no istabas, maz ej uz ē damistabu un uzreiz pa taku jū ras pludmali. Tū lī t iedeva pudeli ū dens, pa vienai uz istabu, un tad vajadzē ja zvanī t ē damistabā . Tur bija ledusskapis. Seifs ir apmaksā ts, č ipojā m un maksā jā m par vienu 7 dienas. Man patika saldē jums, mē s dzē rā m daudz Baileys)) Mē s apmeklē jā m 4 * viesnī cu, protams, greznā ku, un es secinā ju, ka nav par ko uztraukties, bija pilnī gi iespē jams nopirkt č etrinieku. Tomē r pludmale un ē damistaba ir vienā das. Ceļ š , kuru š ķ ē rsojat, nav plats, braucē ji tieš ā m neapstā jas, bet pē c 2 minū tē m ceļ š tiek atbrī vots un viņ i mierī gi š ķ ē rsoja to. Veikali man patika, nedomā ju, bet iepirkos par labu cenu. Marmarisas virzienā ir trikotā ž as veikals un Migros lielveikals, ejiet apmē ram 10 minū tes. Uz centru devā mies ar mikroautobusu, maksā.3 turku liras, centrs ir ļ oti skaists un ir vē rts aiziet vakarā apskatī t dziedoš ā strū klaka. Bijā m arī ekskursijā uz Rodu, maksā ja 55$ un uz Egejas jū ras salā m 25$. Rodā paš i apskatī ja cietoksni un par 9 eiro iekā pa apskates autobusā , apceļ oja salu stundā . Tad pasē dē jā m kafejnī cā , iedzē rā m smū tiju par 5 eiro un nopirkā m jū rā . Pie ostas ir skaista pludmale, ū dens ir tikai brī nums. Un brauciens ar trī sstā vu jahtu ir vienkā rš i viens no labā kajiem! Izbraucā m naktī , gandrī z no rī ta. Mums iedeva pusdienu kastī ti, bet jū s to nevarat pasū tī t. Rullī tis, puse tomā ta, kas nobiris, gabaliņ š desas un siera. Vispā r labi, ka pacentā mies un paš i vakarā no vakariņ ā m kaut ko paņ ē mā m pē c savas gaumes. Ar braucienu bijā m apmierinā ti, galvenais labs garastā voklis un lielisks garastā voklis. Protams, uzņ ē mums)))
аватар Meonlyme
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikai š odien mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas un nolē mā m atstā t atsauksmi, lai gan mē s parasti to nedarā m, bet š eit mums vienkā rš i nav spē ka klusē t. Izlasī jā m, ka š ī ir viesnī ca galvenokā rt pensionā riem, relaksē još ai atpū tai un nolē mā m - mums! Tā kā mē s gribē jā m tikai neuzkrī toš u apkalpoš anu un daudz miega, mums ir 7 mē neš us vecs bē rns (palika mā jā s pie vecmā miņ as), un mē s ļ oti cerē jā m, ka varē sim izgulē ties un iegū t spē ku pirms jauniem varoņ darbiem. … Tomēr ▾ Tikai š odien mē s atgriezā mies no š ī s viesnī cas un nolē mā m atstā t atsauksmi, lai gan mē s parasti to nedarā m, bet š eit mums vienkā rš i nav spē ka klusē t. Izlasī jā m, ka š ī ir viesnī ca galvenokā rt pensionā riem, relaksē još ai atpū tai un nolē mā m - mums! Tā kā mē s gribē jā m tikai neuzkrī toš u apkalpoš anu un daudz miega, mums ir 7 mē neš us vecs bē rns (palika mā jā s pie vecmā miņ as), un mē s ļ oti cerē jā m, ka varē sim izgulē ties un iegū t spē ku pirms jauniem varoņ darbiem. Teikš u uzreiz, ka esam pieraduš i pie citā dā kā m brī vdienā m - parasti Spā nijas dienvidos vai Itā lijā paš i ī rē jam apartamentus, lidostā paņ emam maš ī nu, pē rkam lielveikalā vietē jo pā rtiku un gatavojam paš i, vispā r visu. , viss mē s paš i. Š ogad nolē mā m, ka gribam visu gatavu, un nebija laika izvē lē ties, organizē t, tikt ar transfē riem. Mē s lasī jā m pozitī vas atsauksmes, steidzā mies izmantot iespē ju un...izrā dī jā s, ka esam lidojumā visos gadī jumos. Vienī gais, kas iepriecinā ja š o jū ru, ir tas, ka Marmarisā ir skaista jū ra, tī ra, klusa un silta. Viss pā rē jais lika vilties, lai gan biļ ete nebija no lē tā kajā m. Tagad par punktiem.
Ē diens. Tur ir daudz. Un tas ir lē tā kais, esmu pā rliecinā ts, ka viesnī cas viesi mā jā s ē d daudz labā k. Makaroni, rī si, siers, siers, olī vas, pseidokū kas, vista, nesaprotami pupiņ u maisī jumi - viss lē tā kais un nekvalitatī vā kais. Obligā ti vai pā rsā lī ts vai mazsā lī ts, pā rkaltē ts vai peldoš s treknā vircā . Es klusē ju par desu un desu kvalitā ti - tā nav pā rtika, tā ir dzī vnieku barī ba. Viņ iem izdevā s padarī t bezgarš ī gus pat omletes un frī kartupeļ us. Vienī gais, kas mani vienmē r ir iepriecinā jis, ir ceptas zivis un zaļ umi, un ne visi, piemē ram, tomā ti, kā mū su lielveikalos janvā rī . Grilē ti dā rzeņ i ir diezgan labi. No desertiem viss ir tik un tā , baklava ir garš ī ga reizi nedē ļ ā . Kafija š ausmī gi atš ķ aidī ta, pulvera limonā des. Viņ i raksta, ka pankū kas ir labas un saldē jums. Parastas industriā lā s pankū kas! Parasts saldē jums! Reiz bija suš i ar krabju nū jiņ ā m. Zinā t komentā rus. Alkohols bā rā visbiež ā k ir plastmasā .
Istabas. Uz č etriem. Gultas nedaudz ī sas, 180cm gariem vī rieš iem bū s jā guļ nedaudz pa diagonā li. Griesti ir š ķ ī bi. Vannasistaba normā la, kondicionieris gan nav jauns, bet strā dā . Gultas veļ u izgatavoja ar caurumiem un mainī ja reizi nedē ļ ā . Dvieļ i vannas istabā tiek mainī ti pē c nepiecieš amī bas katru dienu, pludmales dvieļ a maiņ a maksā.3 liras. No vannas piederumiem tikai duš as ž eleja un roku ž eleja, kad dodaties, paņ emiet visu savu! Ir televizors ar Ukrainas, Krievijas, Eiropas un Turcijas kanā liem. Baseinā pa dienu grab deju mū zika, ja pē cpusdienā ceri gulē t - aizmirsti.
Pludmale. Dī vainas tumš i pelē kas smiltis, pie ieejas jū rā - daž i metri oļ i, ieieš ana jū rā nav tā labā kā , ar skrē jienu nederē s - sā p kā jas. Pie krasta aļ ģ es attī ra, nu. Sauļ oš anā s krē sli atrodas zem lietussargiem. Uz neliela mola ir arī sauļ oš anā s krē sli, no kuriem var arī iekā pt ū denī . Vietas jā ieņ em agri no rī ta. Pati jū ra ir brī niš ķ ī ga un bez viļ ņ iem.
Animā cija un izklaide. Š ausmī gi kaitinoš i kaitinoš i animatori. Izklaides programma vakarā , kā jau visur, iespē jams - š ova bā rmenis, pusprofesionā ls tango un vē derdejotā ji. Ja tu vakar esi no ciema, bū s interesanti. Ja nē , tad lai tā bū tu. Kā dreiz bija karaoke viesiem, tā s ir tikai š ausmas, lai gan tas ir atkarī gs no viesiem - nepaveicā s un klausī jā mies š ansonu, tikai gribē jā s uzkā pt sienā , jo nesakritī ba starp gaidā m un realitā ti. Š ī ir tik relaksē još a. . .
Apkalpoš ana. Par viņ u š eit nav dzirdē ts. Agrā k noteikti bija labā k. Tagad viesnī ca ir pā rpildī ta, viesi tiek izturē ti kā konveijers. Lī dz ar problē mas atrisinā š anu - negaidi nevienu check-in lī dz diviem, viss sapakots. Recepcijā uz maiņ ā m strā dā divas krieviski runā još as meitenes, Ksenija diezgan ok, draudzī ga, un blondī ne vienkā rš i atas, augstprā tī ga aprobež ota bū tne. Restorā nā netī rie š ķ ī vji tiek izņ emti pē c nesaprotama principa - vai nu pusdienu/vakariņ u sā kumā , vai pie jauniem viesiem, joprojā m neesam izdomā juš i. Nā ksiet vakariņ u sā kumā - neatradī siet brī vu galdiņ u, nā ksiet pa vidu - paš i tī rī siet galdu un “nozagsit” tehniku ​ ​ no kaimiņ iem. Reiz viesmī lis noņ ē ma no blakus galdiņ a š ķ ī vi, palū dza man atņ emt netī ros traukus no manē jiem - viņ š ļ oti neapmierinā ti ņ audē ja turku valodā , man ir aizdomas, ka viņ š to sū tī ja. Viesnī ca ir sabojā jusies! To atzī mē cilvē ki, kas tur bijuš i un nā k atkal! Pret viesiem izturas sliktā k, un viņ i uzvedas kā cū ka, VAI kā ds analfabē ts slazds izkā pa un saņ ē ma atbilstoš u apkalpoš anu — mē s joprojā m to neesam sapratuš i. Kur ir cē lonis un kur sekas? Tač u ik uz soļ a pielikuma ceļ vež i uzmā cī gi atgā dina padomus.
Kopumā uz š o viesnī cu var doties tikai ar pē dē jā brī ž a biļ eti. Nekā dā gadī jumā nevajadzē tu cerē t uz mierī gā m siestā m vai vakariem, nekā dā gadī jumā ar bē rniem - š eit nav ar ko viņ us pabarot un nodarboties.
аватар id351655370
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es vē lē tos atstā t atsauksmi par š o viesnī cu. Atpū tā mies no 26.08. 18 lī dz 02.09. 2018. Tik š ausmī gu servisu nebiju satikusi. Viesnī ca nav 4 un vē l jo vairā k ne 5. Pirmajā dienā iekā rtojā s istabiņ ā un teica, ka dodam uz vienu dienu, rī t pā rcelsim. … Tomēr ▾ Es vē lē tos atstā t atsauksmi par š o viesnī cu. Atpū tā mies no 26.08. 18 lī dz 02.09. 2018. Tik š ausmī gu servisu nebiju satikusi. Viesnī ca nav 4 un vē l jo vairā k ne 5. Pirmajā dienā iekā rtojā s istabiņ ā un teica, ka dodam uz vienu dienu, rī t pā rcelsim. Es rezervē ju ceļ ojumu jau februā rī , un man nav vē lē š anā s pavadī t visu dienu, gaidot pā rcelš anos. Es atnā cu atpū sties. Trī s personā m istabā iedeva 1 dvieļ u komplektu, pē c vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem un izsaucieniem reģ istratū rā , ka viņ iem vienkā rš i nav pietiekami daudz dvieļ u, beidzot vakarā saņ ē mā m ilgi gaidī tos dvieļ us. Pē c pā rvā kš anā s uz citu istabu, arī pē c draudiem, ka rakstī š u atsauksmes, man tika izdalī ti visi dvieļ i, kas tika aizvesti uz nā kamo telpas uzkopš anu un....nekad nav atnesis vairā k. 21. gadsimtā.5 zvaigž ņ u viesnī cā wi-fi nedarbojas, it kā saka - tas ir vestibilā , bet tur nedarbojas. Turku reģ istratū ras attieksme ir vienkā rš i š ausmī ga, boors no bour, laiza tikai eiropieš us. Uz manu jautā jumu - vai tā da attieksme pret viesiem ir jums? Skatoties acī s, viņ i saka - "nu jā " un nemitī gi melo. Man ir liela pieredze brī vdienā s daž ā dā s valstī s un daž ā da lī meņ a viesnī cā s, bet nekur (izņ emot Ē ģ ipti), pat 2 * neviens tā neizturē jā s. Un ja paveicas un nav nekā du problē mu vai esi gatavs paņ emt lī dzi savus dvieļ us un gultas veļ u un vē l vienu gultu, par biļ etē samaksā to naudu, tad iesaku palikt š ajā viesnī cā , bet ja kaut kas Tev gadī jā s, neiedeva kā rtī gos dvieļ us vai neesi gatavs nest savus dvieļ us un veļ u un vē l vienu gultu, par paciņ ā samaksā to naudu, tad š o viesnī cu NEPAREDZĒ TU.
аватар juliamikhalko47
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Septembra sā kumā atpū tā mies Emre pludmalē . Izvē lē jā mies biļ eti starp Emre beach 5 * un Emre 4 *, nolē mā m piemaksā t par 5 un neskriet pā ri ceļ am. Mē s ieradā mies viesnī cā.8:00, bet viņ i teica, ka reģ istrā cija ir tikai 14:00, viņ i iedeva rokassprā dzes un mē s devā mies brokastī s. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā atpū tā mies Emre pludmalē . Izvē lē jā mies biļ eti starp Emre beach 5 * un Emre 4 *, nolē mā m piemaksā t par 5 un neskriet pā ri ceļ am. Mē s ieradā mies viesnī cā.8:00, bet viņ i teica, ka reģ istrā cija ir tikai 14:00, viņ i iedeva rokassprā dzes un mē s devā mies brokastī s. 14.00 reģ istratū rā blondī ne teica, ka 5 numuriņ u nav un jū s tiksiet izmitinā ti 4 istabā s, kur ir labā ki, jaunā ki utt. Pē c tam, kad uzzinā jā m nereģ istrē š anā s iemeslu, š ī nekaunī gā PERSONA galu galā paziņ oja, ka jū s bija jauni un varē ja skriet pā ri ceļ am. Kā vē lā k izrā dī jā s, piemē ram, mē s bijā m viesnī cas stā vā ! cilvē ki maksā ja 5, bet visus nokā rtoja 4! Tā sanā ca skandā ls un kautiņ š , pē c kura atbrauca apsaimniekotā js un apņ ē mā s visus izmitinā t. Viņ i pā rcē lā s, jo istabas tika atbrī votas 3. dienā , un visu š o laiku viņ i meloja, ka nav istabu, ka nav istabu ar balkoniem utt. , un Wi-Fi tika pieslē gts tikai pē c reģ istrē š anā s istabā (tas ir, viņ i vē l nebija apmetuš ies, viņ i sazinā jā s ar tū risma operatoru, izmantojot viesabonē š anu) . Ī sā k sakot, 2 dienas izniekota dā rga atvaļ inā juma un daudz nervu!! ! Un tagad par viesnī cu vispā r. Papildus problē mā m ar izlī gumu man patika viesnī ca. Personā ls virtuvē strā dā ļ oti labi, un daudzi cilvē ki runā krieviski / angliski, kopumā draudzī gi. Ē diens bija labs (ī paš s paldies š efpavā riem). pusdienā s un vakarā bija grila ē dienkarte, deva gaļ u un daž ā das zivis. Vienmē r bija augļ i, pē c 11.00 iedeva saldē jumu un burgerus. Lai gan viņ i brauc uz viesnī cu no 4k, viņ i vienmē r atrada sauļ oš anā s krē slus pludmalē , BET ! ! pludmale pie viesnī cas nav labi iztī rī ta, smiltī s ir daudz izsmē ķ u, salveš u un citu atkritumu (nav jauki). Katru dienu bija vai nu animā cija, vai dzī vā mū zika un bija transfē rs uz bā ra ielu. Un viesnī cā ir labs hammam (bet bija 4*), puiš i visu izdarī ja super! !
аватар Alinitasavik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Piekrī tu iepriekš ē jai atsauksmei, ka viesnī ca, kas atrodas uz 5*, tam neatbilst, man likā s, ka kaut kas bū tisks ir mainī jies, salī dzinot ar pagā juš o gadu (maijā arī atpū tā mies). Atpū tnieku skaits pieauga par 5 reizes salī dzinot ar pagā juš o gadu respektī vi bā rs ar vietē jiem dzē rieniem kā martini, baleys, tequila utt viņ i darī ja par maksu un ar sarkanu rokassprā dzi uz rokas, visu ko pagā juš ogad lē ja neierobež oti! nedzirdē ja, mums piedā vā ja 1. … Tomēr ▾ Piekrī tu iepriekš ē jai atsauksmei, ka viesnī ca, kas atrodas uz 5*, tam neatbilst, man likā s, ka kaut kas bū tisks ir mainī jies, salī dzinot ar pagā juš o gadu (maijā arī atpū tā mies). Atpū tnieku skaits pieauga par 5 reizes salī dzinot ar pagā juš o gadu respektī vi bā rs ar vietē jiem dzē rieniem kā martini, baleys, tequila utt viņ i darī ja par maksu un ar sarkanu rokassprā dzi uz rokas, visu ko pagā juš ogad lē ja neierobež oti! nedzirdē ja, mums piedā vā ja 1. stā vu bez balkona vai tuvē jo villu, kas vispā r nav skaidra vai ir saistī ta ar š o viesnī cu, kurā vienā dzī voklī bū tu jā iekā rto uzreiz 4 cilvē ki, vai tas ir normā li? ))) pat svarī gi, ka mē s pagā juš ajā gadā atpū tā mies, vienmē r š ajā gadī jumā , gluž i pretē ji, viņ i iet uz priekš u un piedā vā uzlabotu versiju! Citā di, ja nereģ istrē jamies, mums atbildē ja: “jū s nevarat reģ istrē ties! ((......Viss pā rē jais atbilst kā bija, istabas, ē diens, pludmale . . ī sā ks par 4 * kā bija ! , bet nogulsnes, protams, palika! (((....piedod! )
аватар maks.shulakoff
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kumā viņ i rezervē sevi kā.5 zvaigznes, kas nav taisnī ba. Visa viesnī ca kopumā nav slikta, dizains 10, uzkopš ana 8, ē dinā š ana 7. taisnī ba 1 lī nija, tieš ā m sava mola, skaidra jū ra. Tač u problē mas sā kā s ar izlī gumu. … Tomēr ▾ Sā kumā viņ i rezervē sevi kā.5 zvaigznes, kas nav taisnī ba. Visa viesnī ca kopumā nav slikta, dizains 10, uzkopš ana 8, ē dinā š ana 7. taisnī ba 1 lī nija, tieš ā m sava mola, skaidra jū ra. Tač u problē mas sā kā s ar izlī gumu. Ir divas viesnī cas Emre Hotel un Emre Beach gribē ja atrasties pā ri ceļ am viena no otras, bet mē s rezervē jā m Emre Beach, tas ir kā pludmalē , kad mē s reģ istrē jā mies, mū s gandrī z š antaž ē ja, ka, ja mē s apmetamies Emre pludmalē , tad lai mums ļ oti slikti, piemē ram, trokš ņ ainas, sliktas istabas un spiesti iekā rtoties tajā otrā , mē s atteicā mies un tad viņ i atteicā s mū s izmitinā t vispā r, it kā nav istabu, divas stundas skandā li un diskusijas reģ istratū rā un mē s bijā m 14 cilvē ki, un mē s tomē r bijā m apmetuš ies labā s istabā s, mē s bijā m atvaļ inā jumā , redzē jā m, ka viņ i to dara ar gandrī z visiem, viņ i vē las iegū t to citu viesnī cu. Un es gribu atzī mē t, ka viesnī cā nav restorā na, peldbaseina, nav nekā , visi izmanto pludmales emre pakalpojumus, tas ir, jums pastā vī gi jā iet pā ri ceļ am, tas nav tā lu, bet ne medī bas. . Raksta viss iekļ auts, (bā rs kā.3 zvaigznes) lē tas pulverveida sulas, un vietē jais alkohols nav viss. viņ iem ir ultra viss iekļ auts - arī š ķ irš anā s, tikai pieliek turku viskiju un tekilu, bā rmeņ i labi, animatori vispā r augš ā .
Es personī gi vairā k uz š o viesnī cu nenā ktu, bet kopumā nav slikti, tikai paturiet prā tā momentu par izmitinā š anu un viss iekļ auts, nav jē gas pirkt ultra.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Hotmore
Jūnijā dosimies uz šo viesnīcu. Sakiet, lūdzu, vai viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai, vai tā atrodas tālu no bāru ielas un kur iegādāties ekskursijas, vēlams, lai tā nebūtu tālu no viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums olegont
bijušo apmeklētāju atsauksmes
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Kisa_Lena_
Pie kura operatora labāk rezervēt ekskursiju
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Kisa_Lena_
Piedāvāja ekskursiju uz šo viesnīcu
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель был открыт в 1987 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из 6-этажного и 4-этажного зданий, оборудованных 4 лифтами. Собственный песчаный пляж находится рядом со зданием Emre Beach, здание Emre Hotel – в 100 метрах, через дорогу.

Atrašanās vieta 85 км от аэропорта г. Даламан. 2 км от г. Мармарис.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом со зданием Emre Beach, здание Emre Hotel – в 100 м, через дорогу.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 4 бара.

2 открытых бассейна, крытый бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детские бассейны (2 открытых и 1 крытый).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 300 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (только вода), фен, банные принадлежности. Уборка номера ежедневно, смена белья – 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Armutalan Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:60, 48700 Marmaris, TURKEY
Tālruņi: Tel: +90 (252) 417 1470
Fax: +90 (252) 417 1469
Tīmekļa vietne: Emre Hotels & Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.