TUI Blue Grand Azur 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.110
pamatā
21 atsaukt
№44 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.0 Numurs
8.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2 km attālumā no Marmarisas centra. Uzcelta 1991. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Ieteicams tūristiem, kuri plāno apvienot pludmales brīvdienas ar pastaigām pa pilsētu.Vairāk →
аватар Eleonora6
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kotnē ji devā mies atpū sties uz Casa de Maris viesnī cu. Bet kad ieradā mies mū su gids teica, ka viesnī ca mū s nepieņ em un esam iekā rtojuš ies Grand Azur. Bet, protams, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Tur viss bija ļ oti forš i. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji devā mies atpū sties uz Casa de Maris viesnī cu. Bet kad ieradā mies mū su gids teica, ka viesnī ca mū s nepieņ em un esam iekā rtojuš ies Grand Azur. Bet, protams, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Tur viss bija ļ oti forš i. Pludmale laba, teritorija arī laba. Bet bija nianses, kad uz mū su viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem bija cilvē ki, kas nebija no mū su viesnī cā m. Un apsargs neko nedarī ja lietas labā . Bet viss bija labi. Mū su cerī bas attaisnojā s.
аватар vika_lvivskiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kotnē ji mē s ar vī ru izvē lē jā mies un rezervē jā m citu viesnī cu, bet netā lu no lidostas transfē ra saskā rā mies ar faktu, ka mū s pā rceļ uz Grand Azur (tū roperators TUI), manam š okam nebija robež u! Bet ierodoties Grand Azur biju patī kami pā rsteigts, mū s uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizveda uz brokastī m (9:30), reģ istratū rā mums piedā vā ja istabu jaunlaulā tajiem (mū s atstā ja uz tē ju). … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mē s ar vī ru izvē lē jā mies un rezervē jā m citu viesnī cu, bet netā lu no lidostas transfē ra saskā rā mies ar faktu, ka mū s pā rceļ uz Grand Azur (tū roperators TUI), manam š okam nebija robež u! Bet ierodoties Grand Azur biju patī kami pā rsteigts, mū s uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizveda uz brokastī m (9:30), reģ istratū rā mums piedā vā ja istabu jaunlaulā tajiem (mū s atstā ja uz tē ju).
1. Istaba: teicama, bija halā ts un č ī bas, viss darbojā s un skats uz jū ru (lai gan iedeva 2. stā vu, no 4 labā k), tī rī ja katru dienu, mini bā rs bezmaksas.
2. Ē diens labs, no rī tiem viegls ē diens, pusdienā s un vakariņ ā s jau bija lielā ka izvē le, daudz augļ u un kū ku. Kokteiļ i, vī ns, alus, viskijs katrai gaumei un viss bija iekļ auts!
3. Teritorija: liela, daudz apstā dī jumu, lielas fabulas. Vakarā š ova programma pē c 22:00 un pē c tam diskotē ka (no 21:00 lī dz 22:00 bē rniem koncerts), skanē ja arī dzī vā mū zika.
4. Pludmale: arī laba, bet to neslē dza ž ogs, bet vienkā rš i augsti kopti krū mi, un, ja pē kš ņ i vē l kā ds gribē ja apsē sties, tad viesnī cas apsardze uzreiz uz to reaģ ē ja!
Vispā r esmu gandarī ts, ka mums te tomē r tikā m pā ri! ES iesaku!
Латинские танцы Живая музыка Номер Вид из номера вечером место для кошек))
аватар kotov1010
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca netā lu no pludmales un veikaliem. Brokastis un vakariņ as panorā mas restorā nā . Paš a pludmale. Personā ls ir pieklā jī gs. Kopumā mē s ar sievu lieliski pavadī jā m laiku. Ja atpū š aties Marmarisā , es to ļ oti iesaku. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca netā lu no pludmales un veikaliem. Brokastis un vakariņ as panorā mas restorā nā . Paš a pludmale. Personā ls ir pieklā jī gs. Kopumā mē s ar sievu lieliski pavadī jā m laiku. Ja atpū š aties Marmarisā , es to ļ oti iesaku.
аватар juliaartur87
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms iegā dā ties ceļ ojumu uz š o viesnī cu, es izlasī ju visas iepriekš minē tā s atsauksmes !!! ! ! Es vienkā rš i esmu š okā , puiš i, kas tos raksta.......Man ir viens secinā jums, pozitī vas atsauksmes raksta tū roperatori vai menedž eri. … Tomēr ▾ Pirms iegā dā ties ceļ ojumu uz š o viesnī cu, es izlasī ju visas iepriekš minē tā s atsauksmes !!! ! ! Es vienkā rš i esmu š okā , puiš i, kas tos raksta.......Man ir viens secinā jums, pozitī vas atsauksmes raksta tū roperatori vai menedž eri. Es atstā ju savu, un jū s jau domā jat, vai ir vē rts braukt uz š ejieni vai nē !
Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Istaba neslikta, plaš a kaut kur ap 50 kV m. Ņ ē mā m uz trim cilvē kiem vienu divguļ amo gultu un dī vā nu uz kura gulē t vienkā rš i nav reā li, jo atsperes ir salauztas un ieraktas aizmugurē . Nu mē s tā nakš ņ ojā m, uz salauzta dī vā na! No rī ta, kad gribē jā m lā dē t ķ ermeņ us, sapratā m, ka puse rozetes nestrā dā ! Mā jturī ba.........jā Tā vienkā rš i nav!
No rī ta viņ i mums atnesa gultiņ u, un atlikuš ā s 8 dienas es gulē ju uz tā s. Es domā ju, ka jū s saprotat, cik tas bija ē rti!
Kondicionieri viesnī cā nedarbojā s, acī mredzot izglā ba. Bet pē c skandā la ar vadī bu, nā kamajā dienā viņ i tika ieslē gti! Un tagad aicinā jums viesnī cu vadī tā jiem! , , Puiš i, pirms rakstā t savā mā jaslapā , ka ir trenaž ieru zā le, izveidojiet apstā kļ us, lai tur to darī tu! Un zā lē temperatū ra bija 28 grā di ((((((
Teritorija ir ļ oti maza, un tajā var iekļ ū t ikviens no ielas! Pie baseina varat vē rot cilvē kus, kuri nedzī vo jū su viesnī cā ! Arī pludmale ir izplatī ta, un pat tirgotā ji staigā pa pludmali un kaut ko pā rdod.
Viss iekļ auts, tas nenozī mē , ka jums bū s viss iekļ auts, piemē ram, b / a mojito jums maksā s 5 USD
Par ē dienu atseviš ķ i, tas ir BRIESMĪ GI!!!!!! !
Cik ilgi esmu bijusi Turcijā , un vispā r tik š ausmī gi ē dusi nevienā kū rortā
Tas ir ne tikai tas pats katru dienu, rī si, kartupeļ i, vistas fileja, liellopa gaļ a, tie visi ir galvenie ē dieni. Un jā , es pavisam aizmirsu par ceptajā m zivī m!!! ! ! Un pavā ri neprot gatavot, viss ir piparots, pikants! Pakalpojums 3. Nav animā cijas.
Kas attiecas uz ekskursijā m no tū ju operatoriem, neļ aujiet sevi apmā nī t, pilnī ga krā pniecī ba. Tā s ekskursijas, kuras viņ i pā rdod par 40-45 $, maksā no 10 lī dz 15, vienkā rš i pastaigā jieties pa krastmalu, lī dz ostai, un tur jū s varat iegā dā ties sev ekskursiju! Un pat tad, kad jū s staigā jat, jū su viesnī ca jums š ķ itī s kā paradī ze salī dzinā jumā ar pā rē jā m))) Ja jau esat š eit nokļ uvis, dodieties pastaigā , un jū s tik ļ oti neapvainosieties par iztē rē to laiku un naudu !! ! ! !! ! !
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m ar vī ru, izvē lē jā mies labā ko viesnī cu (pē c draugu stā stiem). Jā , apkalpoš ana ir lieliska. Personā ls centā s izpatikt un brī dinā ja katru sī kumu. Iespē jams, tā tam vajadzē tu bū t, vienkā rš i mē s vē l neesam pieraduš i pie tā , kā pie normā lā m lietā m. … Tomēr ▾ Braucā m ar vī ru, izvē lē jā mies labā ko viesnī cu (pē c draugu stā stiem). Jā , apkalpoš ana ir lieliska. Personā ls centā s izpatikt un brī dinā ja katru sī kumu. Iespē jams, tā tam vajadzē tu bū t, vienkā rš i mē s vē l neesam pieraduš i pie tā , kā pie normā lā m lietā m. Ē diens bija labs, bija paredzē ts, ka vē deri piekā psies, ī paš i pikants ē diens, bet pamazā m pielā gojā s. Laiks karsts, pē c ekskursijā m atgriezā mies un kritā m no noguruma. Divas nedē ļ as paskrē ja ļ oti ā tri, bet ž ē l, ka nevarē jā m ilgā k uzkavē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar draugiem 2012. gada augustā . Nepatika viesnī ca, slikta apkalpoš ana, rupjš personā ls. Baseins auksts, teritorija kā kolhozā klī st vistas. Mē s neiesakā m š eit doties. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem 2012. gada augustā . Nepatika viesnī ca, slikta apkalpoš ana, rupjš personā ls. Baseins auksts, teritorija kā kolhozā klī st vistas. Mē s neiesakā m š eit doties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bubbleblums
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Braucā m no Pegasus, komanda bija lieliska, satikā mies, aizveda uz autobusu utt. . Uz viesnī cu braucā m 2.5 stundas. ar necieš amu pieturu karstumā , smirdoš u sabiedrisko tualeti. Recepcijā mū s sagaidī ja it kā nemaz negaidī tu, negribī gi pasmaidī ja, kaut ko pateica savā , pasniedza kā rtis un pamā ja ar roku uz sā niem, saka. … Tomēr ▾ Braucā m no Pegasus, komanda bija lieliska, satikā mies, aizveda uz autobusu utt. . Uz viesnī cu braucā m 2.5 stundas. ar necieš amu pieturu karstumā , smirdoš u sabiedrisko tualeti. Recepcijā mū s sagaidī ja it kā nemaz negaidī tu, negribī gi pasmaidī ja, kaut ko pateica savā , pasniedza kā rtis un pamā ja ar roku uz sā niem, saka. , ej meklē t savu numuru...Kas kur un kā pē c viņ i protams nepaskaidroja. Koferi paš i ripinā ja uz istabu))) tas ir ar mū su palī dzī bu) darbinieki pat neparū pē jā s. arī grī da bija jā meklē paš iem. Skaitlis ir stingrs. Uzreiz nolē mā m pā rbaudī t vai viss strā dā...un protams nestrā dā ja arī kondicionieris. Gā jā m lamā ties. . . Viņ i atkal kaut ko murminā ja savā valodā...un solī ja mums meistaru pē c 5 minū tē m, meistars faktiski neieradā s, un paš i salabojā m kondicionieri.
Mē s izklī dā m un devā mies izpē tī t apkā rtni. Izgā jā m ā rā uz baseinu un tur sapratā m ka dzī ve ir skaista. Viss ir ļ oti skaisti. Apkā rt palmas. Katru rī tu darbinieki pā rbauda ū dens kvalitā ti baseinā . Bijā m š ausmī gi pā rsteigti iedzert. Mums bija HD, mē s it kā zinā ja, ka vietē jie dzē rieni nav iekļ auti cenā...bet kad pasū tī jā m tī ru ū deni, mums atnesa rē ķ inu 4 liras = 64 rubļ i. Kas pats interesantā kais, viesmī lis pat nepapū lē jā s mū s brī dinā t, ka VIENKĀ RŠ AIS Ū DENS ir samaksā ts un saldi smaidī dams malā gaidī ja, kamē r beigsim to dzert un tad teica "Starp citu, VAI ZINĀ T, KA JĀ MAKSĀ " . . nu. . . ļ oti priecī gs kā bija : )) Istabas arī jautri iztī rī tas. Katru dienu atstā jā m pa dolā ru. Pirmajā dienā parasti tī rī ja neko jaunu neatnesa, otrā laizī ja. viss ideā li, atnesa firmas č ī bas un sniegbaltus halā tus . . treš kā rt nekas vai nu neparasts, bet ceturtā diena mū s š okē ja))) Nevienā viesnī cā neko tā du neesmu redzē jis) No visas plā notā s uzkopš anas tikai viena lieta tika pabeigta...saklā jiet gultu...tā ir puse))) spilvens izskatī jā s tā , it kā uz tā lē ktu arangutu bars) man š ķ iet, ka grī da nebija izsū kta no paš a sā kuma, jo kā papī rs gulē ja pa vidu . . un gulē ja, nu varbū t viņ i protams domā ja, ka viņ am ir vieta un mē s speciā li atstā jam tur. )) Brilles arī bija netī ras. . Nu, mē s nolē mā m strī dē ties ar viņ us, es saucu š o madā mu, bet viņ a nav krievu ferš teina, seja ir ķ ieģ elis, viņ a stā v un ar rokā m...viņ a saka, ka es tū lī t kā du pazvanī š u...nu mē s gaidā m, acī mredzot atnā k š ī s bandas vadonis un skatā s ar apmē ram tā du paš u seju uz mums))) mazliet labā k angliski informē mū s no kundzes, ka viņ a uzkopusi mū su istabu kā pirms stundas . . nu mē s sakā m, ka ienā c, paskaties vismaz kā viņ a "satī rī jusies" . . viņ a tagad saka.
Š is pē rtiķ is nā k uz mū su istabu un pienā k pie mana spilvena, mē s viņ ai prasā m "kas tas ir"...viņ a izmisī gi sā k noņ emt spilvendrā nu, stutē jot ar kā jā m, skrien pē c jaunas, uzvelk to un arī mē tā jas ar kā jā m un aizcirtot durvis aizskrien no mū su istabas ))))) Ē diens ir superī gs....reiz diemž ē l dabū ju sapuvuš o kukurū zu. . bet tas visus iespaidus nesabojā ja)
Ir animā cija, viņ a arī krieviski gandrī z nerunā , vingro baseinā , karaoke, minidisko (kaut arī ļ oti ī ss un neinteresants) . . bingo. . un viss it kā ir. Vispā r tas arī viss, iesaku aiziet ekskursijā s, vismaz pā ris, bijā m Egejas jū ras salas, ļ oti patika, 5 peldes atklā tā jū rā...) super !!!!!!!! ! ! bet es tomē r nā kamreiz braukš u uz Kemeru, tur jautrā k un viesmī lī gā k. !!!!!! ! !
аватар chuba1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Atskaite vē lu. . . Bijā m pagā juš ogad, bet rakstī t sē ž os tikai tagad, kad pē c atsauksmē m izvē los jaunu atpū tas vietu un mocā s sirdsapziņ a : ) Ceļ ojuma mē rķ is ir relaksē još a atpū ta. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Atskaite vē lu. . . Bijā m pagā juš ogad, bet rakstī t sē ž os tikai tagad, kad pē c atsauksmē m izvē los jaunu atpū tas vietu un mocā s sirdsapziņ a : )
Ceļ ojuma mē rķ is ir relaksē još a atpū ta. Divi pieauguš ie.
Mē s izvē lē jā mies ilgu laiku. Viņ i spī dzinā ja savu tū risma aģ entu.
Mē s lidojā m no Tui, vē ja rož u aviokompā nijas (murgs!!! ! ). Viņ i tur lidoja normā li, bet atpakaļ viņ iem sabojā jā s kondicionieris, aukstums bija rū gts, visi bija T-kreklos un š ortos, siltas drē bes bagā ž ā , bez tē jas, bez segas, ī si sakot, nekas. Apkalpoš ana rupja!
Un tagad par pā rē jo. . Viesnī ca ar nelielu teritoriju, bet ļ oti tī ra un skaista. Serviss super. Jū ra ir tuvu, bet cauri promenā dei tas mū s netraucē ja. Vakarā ir ļ oti labi izstaigā t visas viesnī cas. .
Istaba tī ra, liela: liela gulta, skapis, seifs, minibā rs (par maksu), spogulis ar galdu, televizors, naktsgaldiņ i, divi atzveltnes krē sli un galds, balkons ar krē sliem (tā nebija 't netraucē citai viesnī cai), vannas istaba, tualete viss darbojā s labi.
Ir wifi! ! ! Normā ls ā trums un bezmaksas. Peldmē teļ i, č ī bas un dvieļ i uz vietas. Ierodoties vī ns un augļ i. Durvju kartes un lifti darbojā s lieliski. Personā ls maz runā krieviski, bet visiem ir laba angļ u valoda.
Man patika ē diens. Viss ir svaigs un garš ī gs. Vakariņ as ar dzī vo mū ziku, daudz grilē tas. Daudz augļ u. Alkohols ir normā li. Ieleja: vī ns, š ampanietis, viskijs, vē ž i, alus, sulas (piketē ts).
Animā ciju nav daudz. Bē rniem rotaļ u laukums, baseins un redzē ja, ko viņ i glezno ar animatoru zem koka. Ī paš i nepievē rsa uzmanī bu bē rnu pā rtikai, bija bez bē rna.
BET APZINĀ TIES! Jū ra auksta (jū nijs), daudz straumes. Peldē ju, bet meitu (4 gadi) nelaidu. Baseins ir tī rs un ir bē rnu zona.
Bā ri: pludmalē (10-18), pie baseina (10-18), vestibila bā rs (10-23). Tur varē ja uzkost, ļ oti garš ī gas picas, grilē tas zivis, spageti utt.
90% kontingents nav krievs (kas mums bija ļ oti labi). Viesnī cā ir daudz pensionā ru, kas nemaz nav apkaunojoš i, jo blakus ir bā ra iela!!!! ! ! Iesaku apmeklē t jebkurā vecumā . Gara diskotē ku iela (visi tiek ar taksometru vai kā jā m), ieeja visur bez maksas! Katrai gaumei. . .
No izklaidē m bija nirš ana, ū densslē poš ana, riteņ braukš ana (pa visā m viesnī cā m-superrrrr), laivā (ī rē bez licences un bez instruktora, braukt ir ļ oti viegli, dod karti). Visu var paņ emt tepat pie maritimas.
Atbildē š u uz visiem jautā jumiem. . .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar jaunu vī rieti no 20. jū lija lī dz 1. augustam, viesnī ca man nepatika izņ emot ē dienu, gaidī ju daudz jaunieš u, ballī tes Marmarisā , beigā s neko neredzē ju, bija pā ris reizes bā ra ielā , izņ emot piedzē ruš os turkus, kas skraida pē c krievu meitenē m, neko neredzē ju. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar jaunu vī rieti no 20. jū lija lī dz 1. augustam, viesnī ca man nepatika izņ emot ē dienu, gaidī ju daudz jaunieš u, ballī tes Marmarisā , beigā s neko neredzē ju, bija pā ris reizes bā ra ielā , izņ emot piedzē ruš os turkus, kas skraida pē c krievu meitenē m, neko neredzē ju. . . Par viesnī cu: istabiņ a labs, personā ls izcils-pieklā jī gs, ē dinā š ana 4+, teritorija ir maza, jū ra ļ oti auksta, var teikt, ka animā cijas vispā r nav, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, maritim ir vislabā kais, bet ir daudz mī nusu. . . Nemaz nemī lu š o viesnī cu, nekad vairs te nepalikš u. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар prokydin94
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
pa ceļ am uz viesnī cu daba super. Viesnī cā mū s klusē jot neviens nesagaidī ja krieviski. Viņ i klusī bā iedeva atslē gu, pat nenorā dot, kurā virzienā koferi pā rvietot, neviens to nepaņ ē ma, velciet pats. istabiņ a ir standarta, nekas ī paš s, galvenais, lai kondicionē tā js strā dā . … Tomēr ▾ pa ceļ am uz viesnī cu daba super. Viesnī cā mū s klusē jot neviens nesagaidī ja krieviski. Viņ i klusī bā iedeva atslē gu, pat nenorā dot, kurā virzienā koferi pā rvietot, neviens to nepaņ ē ma, velciet pats. istabiņ a ir standarta, nekas ī paš s, galvenais, lai kondicionē tā js strā dā . Egejas jū ra, mums teica nedaudz vē sā ka nekā Vidusjū ra, manuprā t, tā ir nedaudz siltā ka par balto. Pa ceļ am uz viesnī cu gide stā stī ja, ka pludmales sezona sā kas 20. Jā , tā izrā dī jā s taisnī ba katru dienu, kad ū dens sā ka sasilt. Pludmalē pludmales puika ieņ em britiem un vā cieš iem labā kā s vietas, tad pā rdod pie baseina, apgulties ī sti nevar. Apkalpojoš ais personā ls krievu valodā vai bums-bums lī dz rieš anai. Ziņ ojums ļ oti kaitinoš s, restorā nā pie bā ra paprasa istabiņ ai uzvā rdu un iedod rē ķ inu parakstī š anai, un ir summa par glā zes pā rpalikumu (alus) savā dā k valoda neuzdroš inā s to nosaukt 6 lira (4 dolā ri) jautā jums ir kā pē c tā ? Saka ziņ oš anai, bet kā pē c uz mums nē sā jā t "viss iekļ auts" aproces? Restorā nā visa ā rzemnieku uzmanī ba, lai aizsniegtu viesmī li vai bā rmeni, ir jā tē rē . daudz nervu mums izaicinoš i nepievē rš uzmanī bu, bet ja ienā k arā bs ar harē mu vai turks, blakus ir divi haldieš i. Ļ oti kaitina tā da attieksme, ka esam otrš ķ irī gi, lai gan maksā jam divreiz vairā k nekā viņ u it kā elite. Virtuves super š efpavā rs labi darī ts. Kopumā.50/50 bet es tur vairs neieš u. Antā lija ir daudz labā ka un uz tevi skatā s kā uz CILVĒ KU!! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 2 км от центра г. Мармарис. Построен в 1991 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Рекомендуем туристам, которые планируют сочетать пляжный отдых с прогулками по городу.

Atrašanās vieta Отель расположен в 100 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 102 м. Заход в море — песок, галька, пирс. Бар на пляже (платно), душевая, спасатели, кабины для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации,камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно, платно, услуги фотографа, диетическое и вегетарианское меню, 3 ресторана (1 a la carte: Steak & Bar, по предварительной записи, платно), 4 бара (платно), ТВ-салон, 2 конференц-зала, магазины, открытый бассейн c 1 горкой, 520 кв.м, крытый бассейн, 312 кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 35 кв.м, детская секция в крытом бассейне, 7 кв.м, мини клуб 4-12 лет, мини-диско, детский буфет, детская коляска, бесплатно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка, 3 теннисных корта бесплатно днем (2 c жестким покрытием, 1 с искусственной травой), освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, дартс бесплатно, шахматы, водные виды спорта платно, солярий платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 324 номера. Представляет собой один 5-этажный корпус.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (вода и прохладительные напитки, пиво, чипсы, шоколад – пополнение ежедневно), спутниковое ТВ с русскими каналами, прямой телефон, музыкальный канал, радио, интернет (бесплатно), душевая, фен, сейф (бесплатно), балкон, диван/диван-кровать, дополнительная раскладная (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Cumhuriyet Bulvarı, No:17, 48700 Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 40 50
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).