Mert Seaside Hotel 3*– Atsauksmes

27
Novērtējums 6.210
№68 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
5.6 Tīrība
6.2 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Marmarisas centra, 20 metru attālumā no pludmales. Tirdzniecības centrs Blue Port atrodas 350 metru attālumā no viesnīcas, savukārt autobusu pietura ir 600 metru attālumā. Uzcelta 1994. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas galvenās 6 stāvu ēkas ar liftu. Viesnīca ir paredzēta tikai pieaugušajiem.Vairāk →
аватар Irina829474
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums principā viss patika: apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i mā jī gi un ē rti. Vienī gais, ka tī rī š ana ne vienmē r bija, gulta ī paš i nemainī jā s, bet varbū t pie viņ iem tā ir. Nepatī kams brī dis, kas ar mums notika, ir tas, ka manai mā sai tika nozagta nauda, ​ ​ neliela summa, bet mē s to atklā jā m, ierodoties Kijevā . … Tomēr ▾ Mums principā viss patika: apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i mā jī gi un ē rti. Vienī gais, ka tī rī š ana ne vienmē r bija, gulta ī paš i nemainī jā s, bet varbū t pie viņ iem tā ir. Nepatī kams brī dis, kas ar mums notika, ir tas, ka manai mā sai tika nozagta nauda, ​ ​ neliela summa, bet mē s to atklā jā m, ierodoties Kijevā . Bet pati nozī me. Apkopē ja naudu nozaga. Viņ a negaidī ja, ka mē s ieradī simies, jo mē s tajā dienā devā mies ceļ ā un vienkā rš i devā mies peldē ties, lai atgrieztos un sakravā tos tā lā k. Mū su lidojums tika pā rcelts no 8:00 lī dz 15:00. Mē s viņ u noķ ē rā m, bet domā jā m, ka cilvē ks vienkā rš i atnā ca mū s aptī rī t. Bet ieejot istabā redzē jā m, ka tur nekas nav likts, nekas nav izņ emts. Nu mē s kaut ko tā du domā jam. Un viņ i atrada to pazuduš o mā jā s. Bet kopumā mums viss patika. Man patika Marmarisa, man patika paš as viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz jū rai ir burtiski minū tes gā jiens, mē s to pamanī jā m. Lī dz vecpilsē tai 40 minū tes. Man ļ oti patika viss. Lielisks apkalpojoš ais personā ls, liela cieņ a pret š efpavā ru, kurš pagatavoja ļ oti garš ī gi un viss apmierinā ja. Salī dzinā jumā ar citu viesnī cu, kuru apskatī ju, mums katru dienu bija gaļ a, bet š ajā viesnī cā tā das nebija. Visas istabas ir ar skatu uz jū ru, pat ar skatu uz sā niem. Bet mums visiem ļ oti patika.
Bet citiem atpū tniekiem iesaku bū t modrā kiem attiecī bā pret apkopē jā m. Lū k, tā da muš a ziedē labā medus mucā .
аватар komyev92
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, bet nav privā tas pludmales. Labs ē diens, slikts WiFi. Istaba bija panesama, no balkona bija labs skats uz jū ru, istabas stā voklis vidē js. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, bet nav privā tas pludmales. Labs ē diens, slikts WiFi. Istaba bija panesama, no balkona bija labs skats uz jū ru, istabas stā voklis vidē js. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs.
аватар VasilkovaDi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ļ oti patī k atpū sties Turcijā , tač u mē s vienmē r lū dzam mū su tū roperatoram, uzņ ē mumam TPG, piedā vā t mums citas viesnī cas, lai varē tu apmeklē t visur. Vienmē r esam bijuš i apmierinā ti ar tū roperatora darbu. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patī k atpū sties Turcijā , tač u mē s vienmē r lū dzam mū su tū roperatoram, uzņ ē mumam TPG, piedā vā t mums citas viesnī cas, lai varē tu apmeklē t visur. Vienmē r esam bijuš i apmierinā ti ar tū roperatora darbu. Š ogad mums bija ekskursija Mert Seaside Hotel (tikai pieauguš ajiem). Viena no acī mredzamā m viesnī cas priekš rocī bā m ir tā s tuvums jū rai, minū te un esam jau pludmalē . Pludmale š eit ir pilsē tas, bet tomē r tī ra un pā rsteidzoš a. 100 metru attā lumā no viesnī cas ir skaista promenā de. Ē diens viesnī cā ir izcils, neteikš u, ka izsmalcinā ts, bet standarta, garš ī gs un bagā tī gs. Viesnī cā ir peldbaseins, kas ir tī rs. Acī mredzot š eit tiek rū pī gi uzraudzī ta tī rī ba. Ir liels prieks atpū sties istabā . Gulta ar labu matraci, liels balkons, brī niš ķ ī gs skats (jū ra un kalni). Š ī ir pilsē tas viesnī ca, kas nodroš ina izmitinā š anu nevis pludmales brī vdienā m, bet, piemē ram, izbraucieniem ekskursijā s. Noī rē jā m velosipē dus un paš i varē jā m atklā t skaistā s pilsē tas vietas.
аватар SeregaKalisterov
Ar sievu atpū tos Marmarisā no 10.07. 2018 lī dz 17.07. 2018 Mart Seaside 4 * viesnī cā . Ļ oti apmierinā ts ar TPG tū risma operatoru! Tā bija mū su pirmā reize Turcijā un, pateicoties TPG, viss noritē ja gludi. Mū s sagaidī ja lidostā un atveda uz viesnī cu, kur mū s sagaidī ja mū su gide Marija Jildiza, tikai parauga gids, viņ a vienmē r sniedza pilnī gu, izsmeļ oš u informā ciju, ar smalku humoru, š ķ iet, ka viņ a zina visu un visu : )) . … Tomēr ▾ Ar sievu atpū tos Marmarisā no 10.07. 2018 lī dz 17.07. 2018 Mart Seaside 4 * viesnī cā . Ļ oti apmierinā ts ar TPG tū risma operatoru! Tā bija mū su pirmā reize Turcijā un, pateicoties TPG, viss noritē ja gludi. Mū s sagaidī ja lidostā un atveda uz viesnī cu, kur mū s sagaidī ja mū su gide Marija Jildiza, tikai parauga gids, viņ a vienmē r sniedza pilnī gu, izsmeļ oš u informā ciju, ar smalku humoru, š ķ iet, ka viņ a zina visu un visu : )) . Pā rē jais izdevā s visaugstā kajā lī menī , daudz pozitī vu emociju. Ī paš s paldies TPG pā rstā vim Mart Seaside viesnī cā un viesnī cas darbiniekiem
аватар johny_ZP
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi devos uz Turciju, pē c ieteikuma izvē lē jā mies Marmarisas pilsē tu, viņ i š eit nepievī la, ļ oti skaista un dzī va pilsē ta. 1. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra. Ierodoties pusdienlaikā , izrā dī jā s, ka visi numuriņ i ir aizņ emti, nakš ņ ojā m Honeymoon Hotel ar brokastī m, respektī vi, pusdienā m un vakariņ ā m Mert Seaside - kas nav ī paš i ē rti, ņ emot vē rā , ka tie atrodas vairā kus kvartā lus. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz Turciju, pē c ieteikuma izvē lē jā mies Marmarisas pilsē tu, viņ i š eit nepievī la, ļ oti skaista un dzī va pilsē ta.
1. Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra. Ierodoties pusdienlaikā , izrā dī jā s, ka visi numuriņ i ir aizņ emti, nakš ņ ojā m Honeymoon Hotel ar brokastī m, respektī vi, pusdienā m un vakariņ ā m Mert Seaside - kas nav ī paš i ē rti, ņ emot vē rā , ka tie atrodas vairā kus kvartā lus. viens no otra).
2. Viesnī ca atrodas piekrastes zonas pirmajā lī nijā , turpat netā lu ir populā rs un lē ts veikals Turcijā Migros, Akvaparks, Blue Port tirdzniecī bas centrs blakus - kopumā ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Tiesa, savas pludmales nav, ir tikai paš valdī bas: bez saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (tie ir tikai baseina zonā ). Wi-Fi ir pieejams reģ istratū rā un baseina zonā . 3+* viņ š ir pelnī jis!
3. Istabas ir tī ras, tī rī tas katru dienu ap pulksten 12. Mū su 210. (atrodas tieš i virs izejas no viesnī cas) bija 2 gultas: attiecī gi 2 un 1 guļ amistaba, balkons ar labu skatu pa kreisi no galvenā s ielas un pa labi uz jū ru, gaisa kondicionieris, TV ar vienu krievu kanā lu, galds ar tukš u ledusskapi, maksas seifs, š ampū ns, duš as ž eleja, 2 mazi un 2 lieli dvieļ i, kopumā viss standartā . No mī nusiem es izceļ u ļ oti sliktu internetu, pat tū lī tē jos kurjeros nebija iespē jams sazinā ties.
4. Virtuve garš ī ga, ē dieni daž ā di, ē dieni pamatā tī ri, jū nija sā kumā deva augļ us: arbū zus, ā bolus. apelsī ni, no desertiem: katru dienu cepumi medū , nedaudz mazā k suflē . Serviss ir kā rtī bā , lai gan slikti zina angļ u valodu, par krievu valodu nerunā jot : )
5. Rezultā tā man nepatika tikai mirkļ i ar reģ istrē š anos, Wi-Fi istabā s/stā vos un pludmali ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (lai gan mums solī ja pludmali ar š ī m ē rtī bā m).
Secinā jums: kamē r jū s pats neaizbraucat uz noteiktu vietu, jū s nekad neuzzinā sit visus viesnī cas plusus un mī nusus.
Номер Балкон Вид с балкона на центральную улицу Вид с балкона на море, набережную и пляж Обед Десерты Бассейн Экскурсия по Эгейским островам
аватар mixanovos12
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m atvaļ inā jumā un atkal izvē lē jā mies Marmarisu, mums ļ oti patika š is kū rorts Turcijā . Š oreiz atpū tā devā mies ar draugiem. Izvē lē jā mies viesnī cu, lai tur vienkā rš i pā rnakš ņ otu, respektī vi, tuvā k centram, nedā rgi. … Tomēr ▾ Bijā m atvaļ inā jumā un atkal izvē lē jā mies Marmarisu, mums ļ oti patika š is kū rorts Turcijā . Š oreiz atpū tā devā mies ar draugiem. Izvē lē jā mies viesnī cu, lai tur vienkā rš i pā rnakš ņ otu, respektī vi, tuvā k centram, nedā rgi. Biļ etes iegā dā jā mies no Travel Professional Group, kur mums ieteica apmesties Mert Seaside Hotel. Lidojums pagā ja bez starpgadī jumiem. Mē s nokļ uvā m viesnī cā ar taksi. Un ko es gribu teikt, par 3 * - diezgan labi! Pirmkā rt, mū s sasē dinā ja uzreiz, nebija jā gaida. Otrkā rt - viesnī ca atrodas labā vietā , lī dz jū rai 3 minū tes. (redzams pa logu) un pilsē tas centrs 10 minū tē s. Treš kā rt, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, ē dienu daž ā dī ba ir maza, tikai vistas gaļ a, zivis ir retums. Plus vē l viesnī ca - tikai pieauguš ie, bez bē rniem lī dz 16 gadiem, neviens nekliedz un neskrien zem kā jā m. Tā pat viesnī cā ir labs personā ls, viņ i nerunā krieviski, bet lieliski zina angļ u valodu. Istabas uzkopš ana ir laba, ja nepiecieš ams - nomainiet dvieļ us un gultas veļ u, tikai jautā jiet. Ī sā k sakot, viesnī ca turku trijotnei ir normā la. Labi atpū tā mies, devā mies ekskursijā s, sauļ ojā mies pludmalē s un vienkā rš i baudī jā m dzī vi. Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kas ir izvē lī gi apkalpoš anā vai pieraduš i pie restorā na ē dieniem. Bet par lē tu iespē ju tas ir diezgan labs! Lieliski atpū tā mies, ir vē lme atgriezties!
аватар sdv0904
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pē c aculiecinieku teiktā , viesnī ca bija pagā juš ā gada lī menī , tagad ir pilnī gs bardaks: VIESNĪ CA PIEMĒ ROTA TIKAI NAKTŠ ANĀ S ! ! 1) Personā ls ir sarkans 2) Nav jaudas 3) miruš ie skaitļ i 4) nav karstā ū … Tomēr ▾ Pē c aculiecinieku teiktā , viesnī ca bija pagā juš ā gada lī menī , tagad ir pilnī gs bardaks: VIESNĪ CA PIEMĒ ROTA TIKAI NAKTŠ ANĀ S ! !
1) Personā ls ir sarkans
2) Nav jaudas
3) miruš ie skaitļ i
4) nav karstā ū dens
5) telpas ir netī ras
6) lifts ir atklā ti mē ms
VIENĀ VĀ RDĀ VISS IEKĻ AUTS?
аватар abashina.oxi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1) check-in-no-otrreiz-bet bez naudas un nerviem-nepatika istabiņ a-iedevu citu; 2) atraš anā s vieta - no balkona var redzē t jū ru - 3 minū tes, lī dz centram - 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , 3) sava pludmale - ī rē ar sauļ oš … Tomēr ▾ 1) check-in-no-otrreiz-bet bez naudas un nerviem-nepatika istabiņ a-iedevu citu;
2) atraš anā s vieta - no balkona var redzē t jū ru - 3 minū tes, lī dz centram - 10-15 minū š u gā jiena attā lumā ,
3) sava pludmale - ī rē ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem - bez maksas - 5-7 min gā jiens
4) ē diens viss svaigs, gatavo garš ī gi, piedevas daž ā di, bet viens "BET" gaļ a ir tikai vista un pā ris reizes bija vistas aknas un sirdis
5) jū ra ir nedaudz auksta, bet to kompensē kū rorta skaistums - tī rs un zaļ š - IESAKU!! ! !
аватар InnaRyzhykh
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viena no sliktā kajā m viesnī cā m Turcijā . Jā , no 3 zvaigznē m nav ko gaidī t, bet ne tik kauns! Ē damzā lē rindas, reizi nedē ļ ā bija zivis, bija izsalcis ī sā ks. Š ķ iņ ķ a darbinieki. Viņ i nesakā rtoja uzreiz, viņ i atveda mū s uz citu viesnī cu, viņ i nekā dā veidā nelabojā s. … Tomēr ▾ viena no sliktā kajā m viesnī cā m Turcijā .
Jā , no 3 zvaigznē m nav ko gaidī t, bet ne tik kauns!
Ē damzā lē rindas, reizi nedē ļ ā bija zivis, bija izsalcis ī sā ks.
Š ķ iņ ķ a darbinieki.
Viņ i nesakā rtoja uzreiz, viņ i atveda mū s uz citu viesnī cu, viņ i nekā dā veidā nelabojā s. Netī rumi viesnī cā ir briesmī gi! tieš ā m pretī gi.
Sapratu, ka pā rē jais neizdosies, ja uz to reaģ ē si. . . tā pē c savu laiku galvenokā rt pavadī ju ekskursijā s.
Un jā , turki Marmarisā ir ļ oti mež onī gi pret meitenē m. Grū ti bija staigā t pa ielā m, ī paš i tirgū . Viņ i satver viņ u rokas un visos iespē jamos veidos cenš as piesaistī t uzmanī bu.
Pē c mē neš a biju Belekā , Gloria tī klā , pā rē jais iznā ca divreiz dā rgā k. Bet es esmu bijis debesī s.
Tā pē c mans secinā jums un ieteikums – netaupiet atvaļ inā jumā !
аватар asb21
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ieč ekojā mies 2 naktī , problē mu nebija. Pieklā jī gi prasī jā m labu istabiņ u, bez naudas. Plusi: tuvums jū rai un lielveikaliem Migros un Kipa, bet tā s ir papildus izmaksas par ū deni, augļ iem un pludmali (maksa par dzē rieniem). … Tomēr ▾ Ieč ekojā mies 2 naktī , problē mu nebija. Pieklā jī gi prasī jā m labu istabiņ u, bez naudas.
Plusi: tuvums jū rai un lielveikaliem Migros un Kipa, bet tā s ir papildus izmaksas par ū deni, augļ iem un pludmali (maksa par dzē rieniem).
Mī nusi: vienmē r! netī ri trauki un galda piederumi, vienmuļ š un niecī gs ē diens, uzkavē joties 30 minū tes pusdienā s vai vakariņ ā s, riskē apē st to, kas palicis pā ri (ne vienmē r ē dams), netī ra un saplē sta veļ a istabā un neglī ta netī ra santehnika, augstprā tī gs vadī tā js nerunā krievu valoda. Personā ls pat nerunā angliski! Š ajā viesnī cā nevienam nerū p jū su komforts, tikai peļ ņ a ir priekš galā .
Noteikti neiesaku! ! !
вид с балкона номер 504 Через 30 мин открытия все разнообразие...
Parādīt vairāk »


iemiesojums roza_alaj
Sveiki. Kā ir ar izklaidi vakarā? Kur var iet dejot? Kāds ir labākais laiks atgriezties viesnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 1 км от центра Мармариса, в 20 м от пляжа. В 350 метрах от отеля находится торговый центр Blue Port, в 600 метрах — автобусная остановка. Построен в 1994 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. Состоит из одного основного 6 этажного здания с лифтом. Отель предназначен только для взрослых гостей.

Atrašanās vieta В 95 км от аэропорта г. Даламан, в 130 км от аэропорта Милас Бодрума, в 1 км от центра Мармариса.
Pludmales apraksts Общественный песчано-галечный пляж находится в 20 м от отеля, через дорогу. Пляжные полотенца — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан с блюдами национальной и международной кухни.

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, магазины на территории, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
Izklaide un sports Дартс.
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 73 номера, с видом на море, горы или сад.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kemal Elgin Bulvarı 238 Sokak 2, 48700 Мармарис, Турция
Tālruņi: (+90) 252 277 02 12
Tīmekļa vietne: Mert Seaside Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.