Luna Beach Deluxe Hotel 5*– Atsauksmes

104
Novērtējums 6.110
№58 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.8 Numurs
6.5 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 3 km attālumā no Marmarisas centra. Tā atklāta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Tas sastāv no galvenās 5 stāvu ēkas un papildu 5 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар homasha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
3 zvaigž ņ u viesnī ca. Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ko viņ i par to prasa. Lē ts serviss, lē ts ē diens, lē ts bā rs. Vienī gais pluss ir pirmā rinda. Bā ri strā dā velns zina, kā...Bezalkoholisko kokteili (tā pat kā alkoholisko) var paņ emt tikai noteiktā s stundā s un noteiktā bā rā , citā di, lū k, iedzer Fantu vai Pepsi. … Tomēr ▾ 3 zvaigž ņ u viesnī ca. Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ko viņ i par to prasa. Lē ts serviss, lē ts ē diens, lē ts bā rs. Vienī gais pluss ir pirmā rinda. Bā ri strā dā velns zina, kā...Bezalkoholisko kokteili (tā pat kā alkoholisko) var paņ emt tikai noteiktā s stundā s un noteiktā bā rā , citā di, lū k, iedzer Fantu vai Pepsi. . . Un viņ i taisa kokteili. ļ oti vienkā rš i - sprite, ledus un krā sviela. Uz lū gumu pagatavot 2 bezalkoholiskos mohito, bā rmeņ i paraustī ja plecus, nekā das sastā vdaļ as. Pasū tī jā m tuvē jā bā rā . Kafiju var izlū gties galvenajā bā rā , ja paveicas atrast bā rmeni, viņ š tur vienkā rš i ir reti. Turku kafija ir pretī ga. Mē s dzē rā m pilsē tas kafejnī cā s. Ē diens nemaz nav garš ī gs. Pā rsvarā pusfabrikā ti. Lū dzot istabu ar labā ku skatu, viņ i piedā vā ja vienu ar skatu uz vistu kū ti. Un vistu kū ts tur ir ī sta, ar ī stā m smarž ā m. Pludmale vairā k vai mazā k normā la, var pastaigā t tā lā k un izskatī ties labā k. Bet ar to mums pietika, jo nav nekā du ieradumu sauļ oš anā s krē slos. Pati Marmarisa ir ļ oti forš a! Paradī zes ainavas. Bijā m septembra sā kumā , ū dens bija silts.
Вот эти тарелки 3 дня стояли возле входа в лифт
аватар kizilovaalinka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Braucā m no Dalamanas 1.5h, ieradā mies viesnī cā.8 no rī ta, aizpildī jā m dokumentus, teica, ka istabiņ a tiek sagatavota un tiks nokā rtota tuvā k 11, bet 11 jau teica, ka liks lī dz 14. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra.
Braucā m no Dalamanas 1.5h, ieradā mies viesnī cā.8 no rī ta, aizpildī jā m dokumentus, teica, ka istabiņ a tiek sagatavota un tiks nokā rtota tuvā k 11, bet 11 jau teica, ka liks lī dz 14. . Viņ i piedā vā ja samierinā ties ar 300 USD, mē s, protams, atteicā mies un turpinā jā m gaidī t. Viņ i apmetā s pulksten 12.
Istaba atradā s galvenajā ē kā augš ē jā stā vā ar skaistu skatu uz jū ru. Gulta maza, istabiņ a nav ī paš i tī ra, č ī bas nebija, kondicionieris nestrā dā ja labi, bija 18 grā di un neko nedzesē ja, tā pē c istabā pastā vī gi bija karsts, tikai durvis vē rā s uz balkonu. saglabā ts.
Teritorija maza, bet viss skaisti un labi kopts. Baseins ir tī rs, dziļ š , bet sauļ oš anā s krē slu ir ļ oti maz, kā jau pludmalē . Daudzi aizņ emti sauļ oš anā s krē sli un tikko aizgā juš i, daž i aizņ emti sauļ oš anā s krē sli gan jū rā , gan pie baseina. Tas bija š ausmī gi kaitinoš i.
Internets darbojā s tikai vestibilā , neķ ē rā s istabā , kā arī pie baseina, tuvā k galvenajai ē kai.
Ē diens vispā r tā ds-tā , izvē le bija maza, brokastis tā das paš as. Dā rzeņ i biež i nebija ī paš i labi pē c izskata vai garš as. Bet mē s paē dā m un nebijā m izsalkuš i. Konditorejas veikalā pusdienā s un vakariņ ā s paņ ē ma kū kas un tē ju, ļ oti garš ī gas, bet ne visas. Trauki biež i bija netī ri.
Apkalpoš ana ir normā la.
A la carte restorā ns karantī nas laikā bija slē gts, tā pē c viņ i tur neiekļ uva.
Pati viesnī ca atrodas labā vietā , no tā s divos virzienos iet garš uzbē rums, viss skaisti. Noī rē jā m velosipē du (uz 1 stundu = 1$), patika, bet tur vispā r neievē ro ceļ u satiksmes noteikumus, jā bū t uzmanī giem.
Ar jahtu Troy devā mies ekskursijā uz Egejas jū ras salā m, ļ oti patika, skaistums nereā ls. Bet bija spē cī gi viļ ņ i, jū ras slimī ba, tas nedaudz sabojā ja uzturē š anos uz jahtas, bet kopumā man tomē r patika. (pievienoš u foto)
Kā jau daudzi rakstī juš i, viesnī ca nav pelnī jusi 5*, š eit un 4* ar stiepi. Varbū t par naudu var atrast ko labā ku.
вид с балкона набережная Эгейские острова Яхта Троя
аватар an256.ak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s rezervē jā m ekskursiju uz citu viesnī cu. Bet pē c ieraš anā s Dalamanas lidostā mums teica, ka š ī viesnī ca ir slē gta un mē s dzī vosim Luna Beach Deluxe. Viesnī cā ieradā mies ap 22:00. Mē s tikā m apsē duš ies 20 minū š u laikā . … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m ekskursiju uz citu viesnī cu. Bet pē c ieraš anā s Dalamanas lidostā mums teica, ka š ī viesnī ca ir slē gta un mē s dzī vosim Luna Beach Deluxe.

Viesnī cā ieradā mies ap 22:00. Mē s tikā m apsē duš ies 20 minū š u laikā . Istaba ir diezgan normā la. Istabā daļ ē ji redzama jū ra, daļ ē ji privā tais sektors, kur aug apelsī nu koki un skrien vistas.

Ē diens mums bija piemē rots. Tomē r daž i ē dieni bija ļ oti asi. Bet pā ris dienu laikā pielā gojā m, ko ņ emt un ko nē . Brokastī s pā rsvarā vā rī tas olas, olu kultenis, kartupeļ i, desiņ as un sieri vai piena putra. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija vairā ku veidu gaļ as ē dieni: karbonā des, gulaš s, kotletes. Pā ris dienas bija cepta zivs. Vienmē r bija zupa. Daudz zaļ umu un salā tu. Ne vienmē r visiem pietika ar apelsī niem un ā boliem. Pa dienu bija arī uzkodas: burgeri ar kartupeļ iem un cepumi pie kafijas.

Personā ls ir draudzī gs. Bet krieviski neviens nerunā . Man bija jā runā lauztā angļ u valodā.
Vai arī izmantojiet tulkotā ju, kur esat noķ ē ris Wi-Fi. Istabu uzkopš ana katru dienu. Vienmē r bija pieejami ž elejas, š ampū ni, ziepes, tī ri dvieļ i.

Wi-Fi tiek uztverts tikai vestibilā , un tas ir ļ oti slikti. Tur vienmē r bija daudz cilvē ku. Ir vairā ki savienojuma punkti, tač u tie visi darbojas vienlī dz slikti.

Jū ra atrodas ļ oti tuvu burtiski 20 metru attā lumā no viesnī cas. Tas ir liels pluss. No mī nusiem pati pludmale ar nobruž ā tiem sauļ oš anā s krē sliem un salauztiem saulessargiem. Vietē jie kaķ i kā pj uz sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sli ap baseinu ir daudz labā ki. Pati pludmale ir daž u mazu akmeņ u sajaukums. Stā vē t bez apaviem ir neē rti un pat bī stami. Pludmalē bija izsists stikls. Kaimiņ os esoš ā s pludmales izskatā s labā k. No rī ta visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, tā pē c devā mies uz kaimiņ u pludmalē m.

Ieeja jū rā ir maiga, bet zem kā jā m ir lieli akmeņ i, kas pā rklā ti ar dū ņ ā m. Labā k iet aplokos. Ir pontons. Bet arī nav daudz dziļ uma un atkal akmeņ i.

Lī dz pilsē tas centram ar mikroautobusu var nokļ ū t aptuveni 7-10 minū š u laikā . Cena 4.
75 liras vienai personai. Lī dz centram var arī aiziet pa krastmalu, attā lums kā di 3? x kilometri.

Daba apkā rt ir ļ oti skaista: jū ra un kalni.

Kā du iemeslu dē ļ Ukrainas vietnē s viesnī ca ir novietota kā.5 zvaigznes. Š ī iemesla dē ļ cena, man š ķ iet, ir pā rā k augsta. Lai gan google maps rā da 4 zvaigznes, kas, manuprā t, ir taisnī ba.

Kopumā iespaidi no viesnī cas bija pozitī vi. Vienī gais mī nuss ir pludmale. Ja viesnī ca parū pē sies par savu pludmali, tad viss bū s kā rtī bā .
Вид с pool бара Главный вход Шезлонги у бассейна Вид из окна частично на частный сектор Вид из окна частично на море и горы Расписание и услуги отеля Пляж у моря с шезлонгами
аватар ole4ka1111111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī gi nepiekrī tu pē dē jai atsauksmei. Viesnī ca laba, atrodas skaistā vietā . Atpū tā mies kā ģ imene (2 pieauguš ie + 1 bē rns) - mums iedeva 2 istabu ģ imenes istabu - vienā istabā ē rta gulta bē rnam un otrā istabā divguļ amā gulta vecā kiem. … Tomēr ▾ Pilnī gi nepiekrī tu pē dē jai atsauksmei. Viesnī ca laba, atrodas skaistā vietā . Atpū tā mies kā ģ imene (2 pieauguš ie + 1 bē rns) - mums iedeva 2 istabu ģ imenes istabu - vienā istabā ē rta gulta bē rnam un otrā istabā divguļ amā gulta vecā kiem. Skats no balkona ir ļ oti skaists - var redzē t jū ru, priedes un kalnus.
Jā , gaisa kondicionieris ir nedaudz vecs, bet mē s to neizmantojā m - mū su istaba bija ē naina, tā pē c telpā bija patī kami vē ss, bet tas naktī nesasaldē ja.
Ē diens izcils - visā m gaumē m. Nebija nereā lu rindu - labi, daž reiz bija pā ris cilvē ki -, bet darbinieki bija produktī vi, ā tri izsniedza. Un neviens neierobež o, neliedz nā kt klajā pē c kā rtē jā s gurķ u vai kotleš u porcijas.
Personā ls lielisks - smaidī gs, izpalī dzī gs, pieklā jī gs. Saziņ a jauktā angļ u-turku valodā ))) bet visi saprata viens otru.
Bū tī bā visi ir ar bē rniem – lai bē rni ā tri atrod sev draugus un ir iespē ja atpū sties vecā kiem. Kad bijā m, neviens neklausī jā s mū ziku lī dz vieniem naktī . Lielā kā daļ a atpū tnieku jau pulksten 10-11 sadalī jā s pē c skaita.
Izņ ē ma bumbas tikai pludmalei. Ieeja jū rā slikta - daudz daž ā da kalibra akmeņ u, uz akmeņ iem dū ņ as. Bez koraļ ļ iem nav ko darī t. Krabji divreiz rā poja seklā ū denī . Un apakš ā (pludmales sā kumā ) ir daudz izmestu ā du no daž ā m nejaukā m zivī m (garā m, kas izskatā s pē c tā rpa). Tā nu pē dē jā s 3 dienas jū rā iegā ju tikai lī dz potī tē m - tā lā k neuzdroš inā jos.
Un tā , viss pā rē jais ir kā rtī bā - atvaļ inā jums izdevā s, visi atgriezā s ar labiem iespaidiem ! ! ! Paldies Lunai par darbu un mū su atvaļ inā jumu!
Пляж Холл в главном корпусе Вид с балкона Один из вариантов обеда Двухспальная кровать в семейном номере Противная рыба на мелководье
аватар Kalimer
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c izbraukš anas no lidostas uzzinā jā m, ka viesnī ca bū s savā dā ka, visi cilvē ki bija neticamā š okā , klase ar 3+ stiepumu. Kuponā rakstī ts, ka esam vī rs un sieva, bē rniem gultas ir atseviš ķ as un š auras. … Tomēr ▾ Pē c izbraukš anas no lidostas uzzinā jā m, ka viesnī ca bū s savā dā ka, visi cilvē ki bija neticamā š okā , klase ar 3+ stiepumu.
Kuponā rakstī ts, ka esam vī rs un sieva, bē rniem gultas ir atseviš ķ as un š auras.
Ir arī daž as nojumes, no kurā m tas velk ar kū tsmē sliem.
Nav wifi.
Gandrī z visi bija nokā rtoti ar vistu kū tī m, miskaste un viesnī ca bija tukš a, mē s bijā m pirmie, kas ieradā s.
Konders nestrā dā još s (izjaukts), istabā ir dubaks un tikai viena palaga. Lai nesadruptu, viņ i to pat savija ar paš vī tņ ojoš ā m skrū vē m.
Ū denī krā saini un balti, tad atkritumi, cimdi, pudeles, somas utt.
Bet te daž i atpū tnieki ļ oti priecā jas, jo. jū ra š eit ir tuvu. Starp citu, jū ra, uguns, bū tu varē jusi samierinā ties, ja pie loga nebū tu vistas ar kū tsmē sliem. Pā rtika ir normā la, ja neē dat un dzerat maz)
аватар elenaboroyta63
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta ar draugu. Nokā rtots uzreiz un bez problē mā m, telpas ir svaigi izremontē tas, viss darbojas. Wi-fi tikai reģ istratū rā , ā trums och. vā jš . Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t, ja nepiecieš ams. Daba skaista, debesis zilas. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugu. Nokā rtots uzreiz un bez problē mā m, telpas ir svaigi izremontē tas, viss darbojas. Wi-fi tikai reģ istratū rā , ā trums och. vā jš .
Personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t, ja nepiecieš ams.
Daba skaista, debesis zilas.
Mī nusi:
1. Viesnī ca iekā rtota tā , lai numuriņ os ar skatu uz jū ru divā s ē kā s "pie kā jas" bū tu bā ri (viens pie baseina, otrs pie pludmales), kur no 10 lī dz 22 skan acid klubu mū zika. . Pat ja aizverat balkonu, ieslē dziet televizoru un gaisa kondicionē tā ju – to var dzirdē t. Atpū tnieki lož ņ ā no pulksten 1 naktī .
2. Pludmale. Viesnī ca ir paredzē ta 148 cilvē kiem, un pludmalē ir 53 sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. Lai to uzņ emtu, jums jā ceļ as pulksten 5-6 (un jū s aizmigā t lī dz pulksten 1). Pretē jā gadī jumā jū s gaida blakus esoš ā s maksas pludmales. Pati pludmale ir maza-oļ u, bet pirmie 3 metri no ieejas ū denī ir no lieliem bruģ akmeņ iem, kas ripo zem kā jā m. Paņ emiet lī dzi koraļ ļ us, pretē jā gadī jumā bū s traumas.
3. Ē damistaba. Jū s to nevarat saukt par restorā nu. Vienmē r pieejami frī kartupeļ i, vistas tī rradņ i vai sausa vista, zivs bija 3 reizes, sautē jums ar dā rzeņ iem pā rvā rī tā tomā tā ik pa laikam, makaroni. 10 dienas 2 reizes bija arbū zs, 3 dienas iedeva meloni, pē dē jā s 3 dienas - ā bols un vī nogas vienā rokā . Cepš ana ir balts vai melns biskvī ts, kas izmē rcē ts cukura sī rupā , bageles cukura sī rupā ir ļ oti stipras pā ris dienas. Darbinieki ē dienu izsniedz pa daļ ā m, vienu gurķ i, vienu tomā tu, vienu vistas gabalu, saldo piparu nebija vispā r, tā pat kā citus augļ us.
4. Nav animā cijas, viesnī cā nav kur izklaidē ties jaunieš iem un bē rniem.
аватар uglanovaviktoria100
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s - ieradā s 20.00. Uzreiz iekā rtojā s, uzvilka rokassprā dzi un piedā vā ja vakariņ ot. Personā ls palī dzē ja ienest lietas istabā . Viņ i man iedeva istabu 404. Tā ir maza, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru un kalniem. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s - ieradā s 20.00. Uzreiz iekā rtojā s, uzvilka rokassprā dzi un piedā vā ja vakariņ ot. Personā ls palī dzē ja ienest lietas istabā . Viņ i man iedeva istabu 404. Tā ir maza, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru un kalniem. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Dvieļ u maiņ a katru dienu. Gulta vienā dienā . Istabā viss darbojā s un visi tualetes piederumi ir iekļ auti. Pieejamī ba tiek atjauninā ta katru dienu.
Ē dinā š ana - 4 plus. Viss ir pā rpilnī bā . Ē dinā š ana 5 reizes - brokastis, pusdienas, vakariņ as plus 15.00 hamburgeri ar frī kartupeļ iem. Plkst. 17.00 tē ja ar kū kā m. Un tad ir nakts zupa. Bija viss - zivis, gaļ a un pat jū ras veltes. Katru piektdienu vakariņ ā s ī paš i ē dieni. Un izrā de ir turku nakts. Tu noteikti nebū si izsalcis. Bet negaidiet omā rus un krabjus. Lai baudī tu zivju un jū ras velš u delikateses, dodieties uz zivju restorā nu ielu Marmarisā . Jebkurš taksometra vadī tā js zina, kur atrodas š ī s iestā des.
Dzē rieni - viss alkohols ir ļ oti stipri atš ķ aidī ts. Ja gribi ko normā lu, nopē rc veikalā vai iedod bā rmeņ iem bakš eš u. Vē l labā k, ja tu runā turku valodā . Valodu zinu saziņ as lī menī un viesnī cā man vispā r nebija nekā du problē mu.
Rindas ē damzā lē - jā . Tas ir ļ oti nervus kutinoš i. Bet tas nav tikai Mē ness. Š ī parā dī ba ir sastopama visur. COVID daudz sajauca.
Pludmale patieš ā m ir milzī gs mī nuss. 6.00 ir nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Vispā r es devos uz pludmali blakus bā ram Roxy. Sauc BB YZBASI. Nogulieties pie dzē riena vismaz veselu dienu. Un, starp citu, cū kgaļ as cienī tā jiem - bā rā Roxy var ē st gan cū kgaļ as karbonā di, gan olu kulteni ar kraukš ķ ī gu bekonu. Un diezgan lē ti. Š is ir angļ u bā rs. Tā pē c viņ i cenš as izpatikt kungiem.
Arī viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan laba. 5 minū tes ar mikroautobusu - un Zilā osta. Tas jau ir centrs. Un ī paš s paldies par konditorejas izstrā dā jumu un augļ u izvē li.
Labprā t atgriezī š os.
аватар tatyy
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iesā kumam viesnī ca ir piemē rota tiem, kas viesnī cā nepavadī s daudz laika, bet gan staigā s un dosies ekskursijā s, un, ja ekskursijas cena nav lielā ka par 650-700 eiro vai pat mazā ka. Plusi: atraš anā s vieta, pirmā lī nija, viesnī ca atrodas kalna pakā jē , ar mikroautobusu par 4. … Tomēr ▾ Iesā kumam viesnī ca ir piemē rota tiem, kas viesnī cā nepavadī s daudz laika, bet gan staigā s un dosies ekskursijā s, un, ja ekskursijas cena nav lielā ka par 650-700 eiro vai pat mazā ka.
Plusi: atraš anā s vieta, pirmā lī nija, viesnī ca atrodas kalna pakā jē , ar mikroautobusu par 4.3 lirā m ē rti nokļ ū t Vecrī gā un no otras puses Ichmiler ciems, kur gā jā m kā jā m. Teritorija ļ oti mā jī ga, baseina zona ar labiem sauļ oš anā s krē sliem.
Ē damistaba: netī ra, rindas, brokastis 2 personā m, pusdienas un vakariņ as 4 personā m.
Bā ri: alus, soda, jupi, kafijas inde, kokteiļ i bā rā pie pludmales, ja normā li, tad pē c dzeramnaudas par dolā ru, divi bā rmenim.
Normas skaitļ i. Mē s tur tikai gulē jā m, mū s iekā rtoja ē kā , kur atradā s ģ imenes istabas, lai gan bijā m vieni.
Reģ istratū ra un administrā cija vienkā rš i briesmī ga, netī ra, smird, mē beles daļ ē ji normā las, daļ ē ji tikai stacija, vestibila bā ram ir tā ds pats nosaukums, administrā cija un tieš ā m viss personā ls ir kaut kā nedraudzī gs. Pludmale ir briesmī ga, apakš ā mū lis un akmeņ i.
Slaidi: viens no trim strā dā ja.
Uzkodu nav. Tā pē c viesnī cā nav ultra viss iekļ auts, kā saka, bet brokastis, pusdienas un vakariņ as. Plus kafija no 17-18 ar cepumu.
Это асе самое съедобное на завтрак. Булка только каменная., сосиски с бумаги,  как-то так ((( Вот,  такая чистота посуды на баре возле моря ((( На фото,  еще нормально смотрится,  но в живую,  все печальнее.
аватар pokryshen
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieradā s 7:00. Mantas tika noliktas, uzreiz devos brokastī s. Viņ i apmetā s apmē ram 12. Pases tika iedotas administrā cijai, reģ istrē joties, tač u tā s kopā ar karti netika atgrieztas istabā , tā pat kā rokassprā dzes. Pē cpusdienā viņ i tos mums atdeva pē c pieprasī juma, jo viņ i aizmirsa. … Tomēr ▾ Ieradā s 7:00. Mantas tika noliktas, uzreiz devos brokastī s. Viņ i apmetā s apmē ram 12. Pases tika iedotas administrā cijai, reģ istrē joties, tač u tā s kopā ar karti netika atgrieztas istabā , tā pat kā rokassprā dzes. Pē cpusdienā viņ i tos mums atdeva pē c pieprasī juma, jo viņ i aizmirsa. Arī viņ i mums neiedeva ikdienas rutī nu, tā pē c pusdienas pirmajā dienā nokavē jā m. Personā ls runā angliski. , Ros. , ukr. Personā ls ir ļ oti maigs un jauks, izņ emot administratorus (nav ī paš i jauki).
Ē š ana ir tikai murgs! Nav izvē les. Kā dreiz Varš avā bija 2 zvaigznes, izvē le bija vairā k un labā ka! Uzturē š anā s nedē ļ ā baklava bija tikai VIENU reizi! Zivis bija periodiski, bet nevar ē st, ja patī k ē st tad bū s vā ciņ š . Izklaides programmas gandrī z nav, katru vakaru kaut kas bija, bet tas ilga 10-20 minū tes.
Alkohols tikai alus un pā ris kokteiļ i, ja kas cits, par maksu. Par 1000 eiro varē tu kaut ko iedot.
Internets darbojas tikai pierē , un, bet knapi, telpas nedarbojas.
Restorā nā nav jū ras, bā rs, jū ra!
Pludmale divas gultas plata, 30 metrus gara. Saņ ē mā m reizi nedē ļ ā pē cpusdienā.
Telpas pamatī gam trī s. Pelē jums, tualete visu laiku rada skaņ as pē c mirstoš a bomž a, sū cas griesti (pus dienas prasī ja, jo nevari iztī rī t zobus, jo lija, viss bija slapjš ), nobruž ā tas mē beles un istaba, gaisa kondicionē š anas skrū ves un nemitī ga dū koņ a un dauzī š anā s pa sienu (Laikam grib mirt, bet citos nemaz nestrā dā ja).
Starp citu, arī lifts strā dā apbrī nojami. Viņ š iet, kur vē las, tā pē c atstā jot cerī bu sasniegt - devā s kā jā m.
Ja vē laties iegū t trī s zvaigznes, tad š eit))
Rakstu atsauksmi, jo uz manu jautā jumu, kā pē c tas viss sū dos, administratore teica: lai raksti sū dzī bu. Tā pē c es rakstu))
аватар alexanem
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies pē c karantī nas atviegloš anas. Droš ī bas lī menis. Galvenais trū kums ir pludmale, bet tie ir sī kumi. Laba atraš anā s vieta - ļ oti tuvu Ič meleram, lielveikali un pietura - pastaigas attā lumā , proti, nokļ ū t Marmarisas centrā nav problē mu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pē c karantī nas atviegloš anas. Droš ī bas lī menis. Galvenais trū kums ir pludmale, bet tie ir sī kumi. Laba atraš anā s vieta - ļ oti tuvu Ič meleram, lielveikali un pietura - pastaigas attā lumā , proti, nokļ ū t Marmarisas centrā nav problē mu. Mā jī gi, labiekā rtoti numuriņ i. Tī rī ba visur - istabā s, baseinā , restorā nā , krā š ņ s skats uz jū ru no balkona. Personā la un darbinieku apmā cī ba ir augstā Eiropas lī menī . Ļ oti draudzī gi vadī tā ji, bā rmeņ i, viesmī ļ i, istabenes. Paldies par jaukā ko atvaļ inā jumu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 280183
Vai varat, lūdzu, pastāstīt cenas ekskursijām no Marmarisas? Un kuras ir vērts apmeklēt? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 23 atbildi
iemiesojums serg170
Cienījamie tūristi! Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā ir daudz jauniešu? Vai tas ir piemērots cilvēkam, kurš ceļo viens? Vai viņš tur spēs atrast cīņu biedrus, kā saka "garā" (pačakarēties)? Ja nē, vai varat ieteikt kādu citu viesnīcu, bet tajā pašā reģionā (Marmarisa) Būšu ļoti pateicīgs visiem. Sergejs. Pasts: [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums nik-nik
sakiet man, lūdzu, kāda ir ieeja jūrā? vai akmeņi ir asi? cik tie ir lieli? vai septembra vidū ūdens nebūs auksts? arī interesē cik ir tīrs un vai ir iespējams paņemt solāriju nevis 7 no rīta? tā kā pludmale ir ļoti maza, un mēs, pirmkārt, dodamies uz jūru, šie jautājumi ir ļoti satraucoši. Pateicos jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Tiex23
Vai šajā viesnīcā ir mini klubs bērniem? Vai vestibilā ir Wi-Fi? Ja nē, vai tuvumā ir kafejnīca ar bezmaksas Wi-Fi?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель находится на берегу моря, в 3 км от центра Мармариса. Был открыт в 2004 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Состоит из главного 5-этажного здания и дополнительного 5-этажного корпуса. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от центра Мармариса и в 90 км от аэропорта Даламана.
Pludmales apraksts Частный песчано-галечный, протяженностью 30 метров — в 50 м от отеля, через небольшую дорожку. Пляжные полотенца — под депозит. Бар на пляже (10:00-00:00).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазин, 1 конференц-зал (на 80 чел.), 2 открытых бассейна: главный бассейн для взрослых 500 м2 и бассейн с горками 75 м2 (2 водные горки), у бассейна шезлонги, зонтики и полотенца — предоставляются бесплатно.

Рестораны и бары:

Главный ресторан — шведский стол, завтрак (07:00-10:00), обед (12:00-14:30), ужин (19:00-21:00);

Snack Restaurant (14:30-16:00);

A la carte ресторан (рыбный, по предварительной резервации, 20:00-22:00). По предварительной резервации возможен ужин в a la carte ресторане (однократно за время пребывания в отеле);

Кафе-кондитерская (10:00-22:00);

Лобби-бар (24 часа, с 00:00-10:00 — платно);

Бар около бассейна (10:00-23:00);

Бар на пляже (10:00-00:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (30 м2).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, 2 водные горки, анимация (легкая), ночной клуб платно (23:00-02:00), массаж (платно), сауна и турецкая баня (11:00-16:00, бесплатно), тренажерный зал (с 09:00-18:00 бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 203 номера:

Economy (стандартные номера);

116 Standard Rooms (около 30 кв.м, стандартные номера в главном здании, часть номеров - с видом на море, макс. 3 чел.);

87 Family Rooms (около 45 кв.м, семейные номера в доп. корпусе: спальня и гостиная, есть межкомнатная дверь, часть номеров - с видом на море, макс. 4 чел.).

Istabās

Сплит-кондиционер, прямой телефон (платно), спутниковое телевидение, сейф (платно), мини-бар (соки и вода — только в день заезда бесплатно), ванная комната, фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец и постельного белья: каждый третий день, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Barbaros Caddesi Turban Kavsagi No:24, 48700, Siteler, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 65 71 Fax: +90 252 417 65 30
Tīmekļa vietne: Luna Beach Deluxe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).