Laba viesnīca

Rakstīts: 10 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 29 maijā — 5 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s rezervē jā m ekskursiju uz citu viesnī cu. Bet pē c ieraš anā s Dalamanas lidostā mums teica, ka š ī viesnī ca ir slē gta un mē s dzī vosim Luna Beach Deluxe.

Viesnī cā ieradā mies ap 22:00. Mē s tikā m apsē duš ies 20 minū š u laikā . Istaba ir diezgan normā la. Istabā daļ ē ji redzama jū ra, daļ ē ji privā tais sektors, kur aug apelsī nu koki un skrien vistas.


Ē diens mums bija piemē rots. Tomē r daž i ē dieni bija ļ oti asi. Bet pā ris dienu laikā pielā gojā m, ko ņ emt un ko nē . Brokastī s pā rsvarā vā rī tas olas, olu kultenis, kartupeļ i, desiņ as un sieri vai piena putra. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija vairā ku veidu gaļ as ē dieni: karbonā des, gulaš s, kotletes. Pā ris dienas bija cepta zivs. Vienmē r bija zupa. Daudz zaļ umu un salā tu. Ne vienmē r visiem pietika ar apelsī niem un ā boliem. Pa dienu bija arī uzkodas: burgeri ar kartupeļ iem un cepumi pie kafijas.

Personā ls ir draudzī gs. Bet krieviski neviens nerunā . Man bija jā runā lauztā angļ u valodā.
Vai arī izmantojiet tulkotā ju, kur esat noķ ē ris Wi-Fi. Istabu uzkopš ana katru dienu. Vienmē r bija pieejami ž elejas, š ampū ni, ziepes, tī ri dvieļ i.

Wi-Fi tiek uztverts tikai vestibilā , un tas ir ļ oti slikti. Tur vienmē r bija daudz cilvē ku. Ir vairā ki savienojuma punkti, tač u tie visi darbojas vienlī dz slikti.

Jū ra atrodas ļ oti tuvu burtiski 20 metru attā lumā no viesnī cas. Tas ir liels pluss. No mī nusiem pati pludmale ar nobruž ā tiem sauļ oš anā s krē sliem un salauztiem saulessargiem. Vietē jie kaķ i kā pj uz sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sli ap baseinu ir daudz labā ki. Pati pludmale ir daž u mazu akmeņ u sajaukums. Stā vē t bez apaviem ir neē rti un pat bī stami. Pludmalē bija izsists stikls. Kaimiņ os esoš ā s pludmales izskatā s labā k. No rī ta visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, tā pē c devā mies uz kaimiņ u pludmalē m.

Ieeja jū rā ir maiga, bet zem kā jā m ir lieli akmeņ i, kas pā rklā ti ar dū ņ ā m. Labā k iet aplokos. Ir pontons. Bet arī nav daudz dziļ uma un atkal akmeņ i.

Lī dz pilsē tas centram ar mikroautobusu var nokļ ū t aptuveni 7-10 minū š u laikā . Cena 4.
75 liras vienai personai. Lī dz centram var arī aiziet pa krastmalu, attā lums kā di 3? x kilometri.

Daba apkā rt ir ļ oti skaista: jū ra un kalni.


Kā du iemeslu dē ļ Ukrainas vietnē s viesnī ca ir novietota kā.5 zvaigznes. Š ī iemesla dē ļ cena, man š ķ iet, ir pā rā k augsta. Lai gan google maps rā da 4 zvaigznes, kas, manuprā t, ir taisnī ba.

Kopumā iespaidi no viesnī cas bija pozitī vi. Vienī gais mī nuss ir pludmale. Ja viesnī ca parū pē sies par savu pludmali, tad viss bū s kā rtī bā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu