Objektīvs apskats: par visu

Rakstīts: 2 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 15 — 26 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Ar vī ru Turcijā atpū tā mies 2. reizi. Pirms tam viņ i vairā kkā rt bijuš i Ē ģ iptē un Tunisijā .
PAR KURORTU: Marmarisa ir pasaka! Ir maz krievu-ukraiņ u, arvien vairā k eiropieš u no ziemeļ valstī m. Ir daudz cilvē ku ar maziem bē rniem, kā arī dziļ i pensionā ri un ratiņ krē slu lietotā ji. Š ika promenā de, skaistas mā jī gas kafejnī cas, jū ra mierī ga un klusa. Pasaku zona. Iesakā m jū ras ekskursiju pa salā m (visai dienai, 25$, ar pusdienā m, labā k ņ emt pie ielu operatoriem). No lidostas lī dz viesnī cai ir pusotras stundas brauciens.
Par viesnī cu: Asli ir ī paš nieka meitas vā rds. Apkalpoš anas un komforta ziņ ā velk uz 4-ku. Mazs, mā jī gs, tī rs. Lī dz jū rai 20 m Var pasē dē t bā rā un skriet peldē ties jū rā . Ē rta atraš anā s vieta.

CIPARI. Kad ieradā mies, visas istabas, diemž ē l, bija aizņ emtas. Mē s, atvainojuš ies, iekā rtojā mies uz dienu netā lu esoš ajā jaunajā Malibu viesnī cā (4 ****). Bet tad mums iedeva š iku ģ imenes istabu 5. stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu un lielisku skaņ as izolā ciju. Tī rī š ana katru dienu (liek baksheesh 2 liras, bet jū s varat iztikt bez tā ). Ar televizoru un karsto ū deni problē mu nebija. Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m. Gaisa kondicionē š ana BEZ MAKSAS un 24/7!
Ē diens: lieliski! ! ! Brokastis ir tipiskas - olas, omlete, sieri (lī dz 5 veidiem! ), daudz dā rzeņ u, ž ā vē ti augļ i (vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes), arbū zs un melone - trī s reizes dienā . Kafija-tē ja-kapuč ī no - neierobež ots un laba kvalitā te. Pusdienas - nekad nav atkā rtotas. Parasti zupa, gaļ as ē diens, frī kartupeļ i (ļ oti biež i), rī si-makaroni - un atkal DAUDZ DĀ RZEŅ U: svaigi, sā lī ti, sautē ti. Vakariņ as: zivis bija divas reizes, un tā tad - vistas spā rniņ i, š avarma, liellopu gaļ a, grilē ta gaļ a, kaut kas no nacionā lā s virtuves (gaļ a un pikants), virtuļ i, zrazy...Jū s nevarat uzskaitī t visu. Neskaitot, atkal zupas, dā rzeņ us, augļ us, sā nu ē dienus (pā rpilnī bā ). Caureja un citi "efekti" nekad nebija. No alkohola mē s dzē rā m tikai vietē jo alu (mums tas ļ oti patī k), bet bā rā bija viss un vienmē r pietiekami. Galu galā viņ iem kļ uva labā k. Un ļ oti......
Kopumā ē diens ir lielisks. Turklā t tī ri trauki, tī ri galdauti, nekā das rindas, sastrē gumi, kas ir personā la nopelns. Vienī gais mī nuss (varbū t) ir deserti. Negaidiet ē ģ iptieš u kruasā nus un kū kas. Halva, uzpū tenis, turku gardums, ievā rī jumi. . . un augļ i. Bet esam apmierinā ti, pretē jā gadī jumā mē s bū tu pavisam apreibuš i, piedodiet.
PERSONĀ LS: labi darī ts!!!!! ! ! visi ir pieklā jī gi, daudzi runā izcili krieviski. Atbilstoš i vadī tā ji. Bija brī dis - skandinā vu puiš u grupa uzvedā s "skaļ i". Vakariņ u priekš vakarā apsē dā mies restorā nā , pū tā m alu un sacē lā m lielu troksni. Pā rvaldniece pieklā jī gi un pā rliecinoš i piegā ja klā t, palū dza apsē sties pie baseina un neiejaukties. Un tā arī notika. Kopumā ar atpū tniekiem problē mu nebija. 90% tū ristu viesnī cā ir eiropieš i un bagā ti turki. "Mū sē jo" ir maz, un tad cilvē ki lielā kā mē rā ir pieauguš ie. Vai ar bē rniem.

PADOMI: vakarā pastaigā jieties pa bā ru ielu, tas ir, pa krastmalu. Ir ko redzē t! Uz mā jā m var ņ emt daž ā dus suvenī rus, bet mē s lielveikalā nopirkā m turku tē ju (pa 0.5 kg) (no 2 USD). Tē ja ir garš ī ga, skaists iepakojums, smarž ī ga. Tur, lielveikalā , var nopirkt sev augļ us un saldē jumu. Cenas ir smieklī gas.
Jauku atpū tu!
P. S. Vē lreiz paldies aģ entū rai "Ejam ar mums" (Beļ aja Cerkova) un personī gi Ludmilai Vovč enko. Labi padarī ts! Lieliska ekskursija!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu