Aqua Hotel 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№46 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.6 Infrastruktūra
Jauka, neliela pilsētas viesnīca Icmeler promenādes centrā, blakus galvenajai iepirkšanās ielai. Pilsētas pludmale ir apzīmēta ar Zilo karogu. Viesnīca atklāta 1992. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2015. gadā. Tas sastāv no divām apvienotām 5 stāvu ēkām. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар Hayal
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzradā s degoš a biļ ete, nolē mu lidot uz nedē ļ u. Gidi, kā vienmē r, sā ka atslē gties, pirms viņ i pat nokļ uva viesnī cā . Pa ceļ am no lidostas tika veikta pietura, kurā mū s pierunā ja samainī t naudu par labā ko kursu Marmarisā , tad ieraugot kursu vietē jos apmainī tā jos, sapratā m, ka esam sū cē ji! Jū nijā atpū tā mies. … Tomēr ▾ Uzradā s degoš a biļ ete, nolē mu lidot uz nedē ļ u. Gidi, kā vienmē r, sā ka atslē gties, pirms viņ i pat nokļ uva viesnī cā . Pa ceļ am no lidostas tika veikta pietura, kurā mū s pierunā ja samainī t naudu par labā ko kursu Marmarisā , tad ieraugot kursu vietē jos apmainī tā jos, sapratā m, ka esam sū cē ji! Jū nijā atpū tā mies. Viesnī cas atraš anā s vieta un apkā rtne nav slikta. Runā jot par pakalpojumu, "ne ļ oti". 80 procenti istabu ir ar skatu uz jū ru, bet mē s bijā m apmetuš ies ar skatu uz nekurieni, kā visi tuvumā dzī vojoš ie krievi. Istaba netika tī rī ta katru dienu. Animā cija ir paredzē ta eiropieš iem. Ē diens parasts, dzē riens ir, bet ne tik bez maksas kā citā s viesnī cā s, piemē ram, lai vienkā rš i paņ emtu tē ju, par to jā pajautā bā rmenim. Krievi tiek ignorē ti, viņ i izsauc eiropieš u labvē lī bu.
Lai nesabojā tu garastā vokli, mē s biež i devā mies ekskursijā s, ņ ē mā m no Irinas vietē jā aģ entū rā , bijā m ļ oti apmierinā ti: ja izej no viesnī cas pludmalē , pa labi, pie pieminekļ a zivī m un tur dziļ i iekš ā . ciems, pirmais, 50 metrus no jū ras? nsu. Pati Ič melera ir mierī gs un skaists tū ristu ciemats, domā ju, ka nav neviena cilvē ka, kuram tas nepatiktu! Braucā m ar velosipē diem arī uz Marmarisu, bet Ič melers man patika vairā k. Viesnī cas priekš ā abos virzienos skaista promenā de, kur var staigā t vai braukt ar velosipē du. Promenā des garumā ir daudz kafejnī cu, kur var pasē dē t, apbrī nojot jū ru, kalnus, palmas. Ič melerā un Marmarisā var nokļ ū t arī ar mikroautobusu ar oranž u svī tru. Maksa ir 10 liras vienai personai. Treš dien Ič melerā var apmeklē t dā rzeņ u tirgu, kas atvē rts lī dz vakaram. Bijā m apmierinā ti ar Icmeler, viesnī ca nav ī paš i laba! Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар n2509ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni (es, vī rs un bē rns 5 gadi) augusta beigā s. Ieradā mies ap 11:00. Mū s sirsnī gi sagaidī ja. Viesnī cas gids Rustam strā dā katru dienu, izņ emot svē tdienas. Viņ š mums uzreiz sniedza iepazī š anā s ekskursiju pa viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni (es, vī rs un bē rns 5 gadi) augusta beigā s. Ieradā mies ap 11:00. Mū s sirsnī gi sagaidī ja. Viesnī cas gids Rustam strā dā katru dienu, izņ emot svē tdienas. Viņ š mums uzreiz sniedza iepazī š anā s ekskursiju pa viesnī cu. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz palmu, ziedoš i krū mi. Ir nelielas strū klakas. Viss ir ļ oti skaisti un labi uzturē ts. Liels baseins pieauguš ajiem un mazā ks bē rniem. Pludmale apmē ram 150 lietussargiem. Vietas vienmē r ir pietiekami daudz. Maksas vietas (sveš iniekiem) malā . Jū ra ir krā š ņ a. Ū dens ir silts un vienmē r tī rs un dzidrs.
Istaba iekā rtota pulksten 14, bet visus pakalpojumus var izmantot uzreiz. Mē s dabū jā m istabu otrajā stā vā (patiesī bā tas ir treš ais stā vs) ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu. Starp viesnī cā m ir neliela ieliņ a, tā pē c skats bija uz palmā m un jū ru. Pati istaba ir ļ oti ē rta. Mums bija liela gulta un blakus gulta bē rnam. Ir č ī bas, tika piedā vā ti peldmē teļ i, bet mē s atteicā mies. Numurā ir arī seifs, fē ns, mini bā rs (papildina katru dienu). Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Ē diens viesnī cā ir izcils. Neskatoties uz noslogojumu, restorā nā vienmē r ir pietiekami daudz vietu. Paldies š efpavā ram par ē dienu daž ā dī bu. Viss ir ļ oti garš ī gi. Katru dienu bija zivis, gaļ a, bā rbekjū . Saldumi katrai gaumei. No augļ iem bija arbū zs, melone, persiki, plū mes, bumbieri, ā boli sortimentā , zaļ ā s un zilā s vī nogas. Dienas laikā jū s vienmē r varat uzkodas bā rā vai ē st gozlime. No 10 lī dz 17 saldē jums katrai gaumei un vafeles ar augļ iem. Visi viesmī ļ i ir ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi.
Manai meitai bija dzimš anas diena, un mē s pasū tī jā m vakariņ as zivju restorā nā . Ē diens bija pā rsteidzoš s, apkalpoš ana bija visaugstā kajā lī menī . Tad viņ i izņ ē ma kū ku, bē rns bija sajū smā .
Bē rniem viesnī cā ir bē rnu klubs. Ī paš s PALDIES bē rnu animatorei Oļ esjai. Viņ a ir ļ oti uzmanī ga, gā dī ga, laipna un pretimnā koš a. Bē rni viņ u ļ oti mī l.
Kopumā viesnī cas animā cija dienas laikā ir daudzveidī ga un neuzbā zī ga. Katru vakaru tiek piedā vā ta izklaides programma bē rniem un pieauguš ajiem.
Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m. Mē s noteikti š eit atgriezī simies nā kamgad.
Бассейн Вид из номера Бассейн Территория отеля Пляж Вечерние развлечения Вечерние развлечения Бассейн
аватар elena-ozkul
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Ichmeler ciematā , kas atrodas 15 km attā lumā no Marmarisas. Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu! Tī ra, ļ oti zaļ a zona (kaut arī ļ oti maza). Numuri ir ē rti, tī ri, uzkopti katru dienu. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca Ichmeler ciematā , kas atrodas 15 km attā lumā no Marmarisas.
Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu!
Tī ra, ļ oti zaļ a zona (kaut arī ļ oti maza).
Numuri ir ē rti, tī ri, uzkopti katru dienu.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs.
Pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Pludmale lieliska (smiltis un oļ i), daudz brī vu vietu.
Krievu tū ristu bija maz, pā rsvarā eiropieš i
Animā cija viesnī cā ir slikta.
Ira ir brī niš ķ ī ga sieviete.
Jauku atpū tu un labu garastā vokli!
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju ar vī ru 2011. gada jū lijā . Visiem tas patika no pirmā s dienas. Tū risma aģ entū ra Sanmar mū s sagaidī ja. Mē s bijā m ļ oti noraizē juš ies, jo Esmu lasī jis daudz sliktu lietu par š o uzņ ē mumu. Bet tas izrā dī jā s velti. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar vī ru 2011. gada jū lijā . Visiem tas patika no pirmā s dienas. Tū risma aģ entū ra Sanmar mū s sagaidī ja. Mē s bijā m ļ oti noraizē juš ies, jo Esmu lasī jis daudz sliktu lietu par š o uzņ ē mumu. Bet tas izrā dī jā s velti. Tikā m laicī gi sagaidī ti, atvesti uz viesnī cu un visi ar mums norē ķ inā š anā s jautā jumi tika atrisinā ti. Katru dienu mū s aicinā ja tikties ar gidu. Man ļ oti patika viesnī ca, apkalpoš ana izcila, ē diens izcils. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija tikai viens mī nuss - visi runā tikai angliski. Bet, kā izrā dī jā s, viņ i varē ja izskaidrot, kas mums vajadzī gs. Balkona durvis nolū za mū su uzturē š anā s vidū . Pē c mū su apelā cijas reģ istratū rā mē s nekavē joties visu salabojā m. Atnā cā m no pludmales un problē ma jau bija atrisinā ta. Labi padarī ts! Restorā nā pret mums izturē jā s ļ oti cieņ pilni. Krievu ir ļ oti maz. Man bija liels prieks par mū su jaunieš iem, jo ​ ​ viņ i visi runā ja ļ oti labā angļ u valodā . Ja dosimies vē lreiz uz Turciju, tad tikai Marmaris akvaviesnī cā ! ! ! Svetlana no Jaroslavļ as
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū lijā atpū tā mies akvā , viesnī cas atraš anā s vieta ē rta un apkā rtne neslikta, daudz zaļ umu. Runā jot par apkalpojoš o personā lu, ne tā labā kā viesnī ca, 80 procenti numuriņ u ar skatu uz jū ru, bijā m apmetuš ies ar skatu uz nekurieni, kā visi tuvumā dzī vojoš ie krievi. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies akvā , viesnī cas atraš anā s vieta ē rta un apkā rtne neslikta, daudz zaļ umu. Runā jot par apkalpojoš o personā lu, ne tā labā kā viesnī ca, 80 procenti numuriņ u ar skatu uz jū ru, bijā m apmetuš ies ar skatu uz nekurieni, kā visi tuvumā dzī vojoš ie krievi. Istaba tika iztī rī ta tikai 3 reizes 10 dienā s, un tad, tikai izmesti atkritumi, gulta tika mainī ta 1 reizi, nesapratā m, mainī ja vai nē . Ē damzā lē , kas arī ir restorā ns š ortos, viņ us neielaiž , tur ir tikai viens. Nav animā cijas, aizbraucā m uz tuvē jo La Perla hoteli, paskatī ties, ē diens parasts turku, š ķ iet, ka dzer, bet ne tik bez maksas kā citā s viesnī cā s, tikai paņ em tē ju, jā prasa bā rmenim. Viņ i nepamana krievus, viņ i vē rš as pie eiropieš iem, paš i izlemj iet vai neiet, bet viesnī ca nevelk 5 plus
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien, es vē los atstā t savu atsauksmi par Aqua Hotel. Atpū tā mies icmelerā jau ilgu laiku, kā dus 8 gadus, bijā m daudzā s viesnī cā s, š ogad nolē mā m palikt akvā . Teritorija pievelk, bet ne vairā k, ē diens kā visur, brī vā pieejā praktiski nekā nav, kafija, vī ns, alus arī jā prasa bā rmenim, animā cija ir tikai eiropieš iem, krievi nepatī k, lai gan dod dzeramnaudu, restorā nā nevar ielaist, atsaucoties uz kaut kā du drezkodi, numuriņ i kaut kā tiek iztī rī ti, tiem, kas pirmo reizi ir Turcijā , var patikt, bet viesnī ca nav tā labā kā apkalpoš anas un attieksmes ziņ ā . … Tomēr ▾ Labdien, es vē los atstā t savu atsauksmi par Aqua Hotel. Atpū tā mies icmelerā jau ilgu laiku, kā dus 8 gadus, bijā m daudzā s viesnī cā s, š ogad nolē mā m palikt akvā . Teritorija pievelk, bet ne vairā k, ē diens kā visur, brī vā pieejā praktiski nekā nav, kafija, vī ns, alus arī jā prasa bā rmenim, animā cija ir tikai eiropieš iem, krievi nepatī k, lai gan dod dzeramnaudu, restorā nā nevar ielaist, atsaucoties uz kaut kā du drezkodi, numuriņ i kaut kā tiek iztī rī ti, tiem, kas pirmo reizi ir Turcijā , var patikt, bet viesnī ca nav tā labā kā apkalpoš anas un attieksmes ziņ ā . Bija marti la perlā un marti kū rortā , tie atrodas netā lu, tur ir daudz labā k. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Mē s ar vī ru atpū tā mies no 2011. gada 14. lī dz 24. jū nijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un rū pī gi, iepriekš pā rskatot visas atsauksmes un vē rtē jumus internetā . Starp daudzajā m Icmeler viesnī cā m AQUA uzreiz kaut kā iegrima mū su dvē selē un beigā s nolē mā m izvē lē ties to, ko 10 atpū tas dienu laikā nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies no 2011. gada 14. lī dz 24. jū nijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un rū pī gi, iepriekš pā rskatot visas atsauksmes un vē rtē jumus internetā . Starp daudzajā m Icmeler viesnī cā m AQUA uzreiz kaut kā iegrima mū su dvē selē un beigā s nolē mā m izvē lē ties to, ko 10 atpū tas dienu laikā nenož ē lojā m. Mē s devā mies kopā ar operatoru Intourist, bet par to vē lā k, vispirms par labo. Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja ļ oti ā tri un pā rsteidzoš i bez aizķ erš anā s un nogurdinoš ā m cerī bā m, neskatoties uz to, ka ierastais reģ istrā cijas laiks numuriņ am ir 14.00, ierodoties 11.00 jau izpakojā m koferus un apbrī nojā m skatu 5 minū tē s pē c plkst. reģ istrā cija reģ istratū rā no 2. stā va loga uz terasi un jū ru. Mē s saņ ē mā m ļ oti pieklā jī gu istabu ar visu nepiecieš amo: ledusskapi ar bezmaksas mini bā ru, fē nu, č ī bā m un pat tā diem sī kumiem kā ziepes, š ampū ns, vates spilventiņ i un vā ciņ i, mē s bijā m patī kami pā rsteigti, iet uz 5 *, iespē jams, ir norma . Personā ls ir ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs un neuzbā zī gs. Virtuve ir neslavē jama, tā du bufeti nebijā m redzē juš i ne Turcijā , ne Ē ģ iptē , atseviš ķ s “BRAVO” konditoriem-saldumiem, ko mums pasniedza vakariņ ā s, man personī gi sagā dā ja lielu prieku. Vienmē r bija milzī ga augļ u izvē le (zemenes, ķ irš i, arbū zi, melones, greipfrū ti, ā boli, persiki, aprikozes) un nesalī dzinā ms saldē jums. Viesnī cai ir sava pludmale, ļ oti tī ra un plaš a, parasti ieradā mies 10.00-10.30 un otrajā rindā vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, tā pē c mē s nekad nesauļ ojā mies nomalē . Tiesa, jū ra bija mež onī gi satraukta, jū nijā ū dens tajā ir vienkā rš i ledains, un neticiet tiem, kas saka, ka ir vē ss vai veldzē još s, tieš ā m ir ļ oti auksts +21, pat pē c baseina tā da temperatū ras starpī ba ir ļ oti kaitinoš i, lī dz atvaļ inā juma beigā m nekad uz to negā jā m pieradu, biež i peldē jā s bet 10-15 minū tes, ķ ermenis nevarē ja izturē t ilgā k par spī ti karstumam. Viesnī cā nav animā cijas, animatori vai nu sauļ ojā s pludmalē ar tū ristiem, pē c tam spē lē ja tenisu un tikai vakarā mē ģ inā ja izklaidē t ā rzemju publiku. . Starp citu, uz publikas rē ķ ina: viesnī ca ļ oti mierī ga (sā kumā atgā dinā ja pansionā tu), pā rsvarā briti un vā cieš i no 50 un vecā ki, krievu bija maz, tikai lī dz brī vdienu beigā m kontingents viesnī cā bija nedaudz atš ķ aidī ts ar vietē jiem tautieš iem. Kas attiecas uz ekskursijā m: bijā m uz Kleopatras salas un braukā jā m ar plostu, man patika, ja brauc uz Kleopatru, tad nebrauc apkā rt salai, bet uzreiz dodies uz pludmali un peldi jū rā - ietaupi stundu laiks, ko nogalinā ja, staigā jot pa neievē rojamu salu. Arī raftings ir laba izklaide, tikai š ogad Dalamanā ū dens lī menis ir cē lies un daudz braukā š anas neesam saņ ē muš i. Tū ristu apkalpoš ana ir atseviš ķ a saruna, bet es netē rē š u jū su laiku, teikš u tikai vienu: jū s varat doties kopā ar viņ u kā ar tū risma operatoru, lai ietaupī tu pā ris simtus dolā ru. i. , bet labā k izbraukā t ekskursiju uz ielas, bū s tikpat slikti kā Intourist, tikai 2x lē tā k
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bee
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Š ovasar mē s atpū š amies bez starpgadī jumiem, " uzsvē rti sacī ja sieva, norā dot uz pagā juš ā gada avā riju Horvā tijā , pē c kuras viņ ai nā cies lidot mā jā s no Melnkalnes un pē c tam atgriezties tur ar automaš ī nu. … Tomēr ▾ "Š ovasar mē s atpū š amies bez starpgadī jumiem, " uzsvē rti sacī ja sieva, norā dot uz pagā juš ā gada avā riju Horvā tijā , pē c kuras viņ ai nā cies lidot mā jā s no Melnkalnes un pē c tam atgriezties tur ar automaš ī nu. Un tā , lai arī Grieķ ija bija vasaras plā nos (š ogad tā da nemierī ga), uz Turciju lidojam otro reizi, dodot priekš roku stabilitā tei un kā rtī bai.
Tā kā pirmā s brī vdienas Turcijā ļ oti nepatika (ja vē laties, lasiet Kemeras apskatu), izvē lieties Egejas jū ras piekrasti, Icmiler pilsē tiņ u pie Marmarisas, viesnī cu "Aqua". Izvē lē jā s pē c mū su tū risma operatora ieteikuma, ar kuru mē s ceļ ojam daudzus gadus. Tika lasī tas arī atsauksmes internetā.
Ceļ š bez sū dzī bā m. Un turp un atpakaļ viss notiek laikā , bez kavē š anā s. Vienī gais, ka braucē js bija Š ū mahers, bet kam turkam nepatī k ā tra braukš ana?
Tā kā ieradā mies treš dien, cilvē ku reģ istratū rā nebija.
Iedeva mums kaudzi karš u (uz pludmales dvieļ iem, lai samaksā tu par maksas pakalpojumiem, no istabas), seifa atslē gu, uzvilka viesnī cas rokassomas, aiznesa mantas uz istabu un novē lē ja patī kamu atpū tu. Tomē r angļ u valodā.
Mums patika istaba. Vidē ja izmē ra, atrodas otrajā stā vā ar nelielu balkonu ar skatu uz dā rzu. Uz grī das ir paklā js (starp citu, gaitenī arī ), pā rdomā tas mē beles. Kondicionieris nav trokš ņ ains, gulta nepū š . TV ar diviem krievu kanā liem un, manuprā t, pilnī gi nevajadzī gs minibā rs, kurā pirmajā dienā viss bija bez maksas. Bija arī neliels seifs un elektriskā tē jkanna (laikam tiem, kam nav Visu).
Pati viesnī ca ir maza, bet ļ oti jauka. Divas piecstā vu ē kas. Tieš i blakus tiem ir diezgan liels un dziļ š baseins. Viesnī cas teritorija ir maza, bet kaut kā tik plā nota, ka vajadzī bas gadī jumā var pabū t vienatnē . Daudz zaļ umu.
Pludmale ir liela un vidē ji tī ra.
Palieciet iepretim nelielai gā jē ju celiņ ai no viesnī cas. Tā ir tikai nominā li viesnī ca. Faktiski pilsē tas pludmale, jebkurš atpū tnieks var ierasties š eit Icmiller viesnī cā s, kuru ir daudz (gan viesnī cas, gan atpū tnieki). Jū ra nepā rsteidza. Pē c Horvā tijas un Ē ģ iptes tas š ķ ita parasts, bez mā jiena.
Icmiller pilsē ta atrodas nelielā lī cī starp kalniem, kas aizauguš i ar priež u mež iem. Tī rs, daudz kafejnī cu, veikalu un viesnī cu. Lielā kā daļ a eiropieš u atpū š as. Ļ oti daudz angļ u. Tik daudz, ka cenas daudzā s kafejnī cā s ir mā rciņ ā s. Turki nav tie paš i, kas Kemerā . Veikalos turas pie mē renī bas un gandrī z visi runā angliski. Pilsē tā valda patī kama, draudzī ga atmosfē ra.
Vē l daž i vā rdi par viesnī cu. Man ļ oti patika virtuve. Tur varbū t nav tik daudz daž ā dī bas kā Kemerā , bet gatavo daudz garš ī gā k. Arī pakalpojums ir labā ks. Numurs tiek uzkopts katru dienu, kā arī tiek mainī ti dvieļ i. Laba animā cija.
Viesnī cu animatori sevi neuzskata par skatuves gaismekļ iem un vakaros izrā dē pā rsvarā ir visai profesionā li viesmā kslinieki. Reiz bija pat vesels simfoniskais orķ estris. Tiesa, sabiedrī ba pret viņ u izturē jā s tā , ka pē kš ņ i viņ š diez vai ieradī sies, tač u viesnī cai tā vairs nav problē ma. No diskotē kā m viesnī cā tikai mini diskotē kas. Klā t ir arī bē rnu klubiņ š , bet mū su meita, kura iepriekš ē jo atvaļ inā jumu laikā neizgā ja no miniklubiem, nez kā pē c negribē ja tur iet. Un mē s ar sievu tikā m nomainī ti. Mē s nekad iepriekš neesam piedalī juš ies animā cijas ballī tē s.
Viesnī cā atpū tā s pā rsvarā briti. Ir arī daudz turku no Eiropas (augstprā tī gi). Bija arī arā bi...Ļ oti interesanti brī nī ties, kā angļ u dā mas sauļ ojas bez krū š turiem, bet arā bi baseinā kā pj uzvalkos, kas nosedz visu ķ ermeni un pat galvu.
Man patika arī Icmillera klimats.
Karstums nemaz nebija jū tams, lai gan temperatū ra bija vairā k par 30 grā diem.
Interesanti, ka ū dens pie jū ras nebija nemainī gā temperatū rā . Jū ra bija siltā ka vai aukstā ka, bet ē rtā s robež ā s.
Ekskursijā devos tikai es. Viesnī cas sieva negribē ja doties prom, tā pē c viņ ai tur bija labi. Es paņ ē mu divu dienu braucienu Efesa-Pamukale. Man viss patika, ir ko skatī ties un gids bija labs (ukrainis no Harkovas). Tiesa, pē c "Aqui" viesnī cas, kurā viņ i nakš ņ oja, likā s bars, bet tas tikai uz vienu nakti.
Tā tad, ja neesat ļ oti jauns un vē laties klusu, patī kamu un kvalitatī vu atpū tu - jū s Icmiler un Aqua. Varbū t es pati tur atgriezī š os, ja gribē š u vairā k mierinā juma nekā jaunu zī lē š anu.
Вид з балкону Ічмілер Басейн Пляж Аква Море
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Aqua Hotel 2010. gada jū nijā . Mums ļ oti patika! ! ! Viesnī ca š ika, personā ls ļ oti uzmanī gs, viss tī rs un kā rtī gs. Netā lu ir pludmale, jū ra tī ra, ū dens veldzē! ! ! Pats Icmeler ciems atrodas lī cī , kas ir ļ oti ē rti un skaisti. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Aqua Hotel 2010. gada jū nijā . Mums ļ oti patika! ! ! Viesnī ca š ika, personā ls ļ oti uzmanī gs, viss tī rs un kā rtī gs. Netā lu ir pludmale, jū ra tī ra, ū dens veldzē! ! ! Pats Icmeler ciems atrodas lī cī , kas ir ļ oti ē rti un skaisti. Ļ oti mierī ga un relaksē još a vide. Manam vī ram ekskursijas laikā bija dzimš anas diena, kad vakarā ieradā mies istabā , tur bija vī na pudele un apsveikuma kartī te, kas mū s patī kami pā rsteidza))). Gā jā m bez ieteikumiem, viesnī cu izvē lē jā mies paš i, nejauš i, tā pē c ļ oti uztraucā mies. Nemaz nenož ē loja, bet tieš i otrā di, bija sajū smā , nā kamreiz brauksim tikai uz Ič meleru, uz Aqua.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar draudzeni 2009. gada augustā . Man ļ oti patika viesnī ca. Kluss, mā jī gs. Teritorija nav liela, bet ļ oti skaista. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Pludmale ir smilš aina. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar draudzeni 2009. gada augustā . Man ļ oti patika viesnī ca. Kluss, mā jī gs. Teritorija nav liela, bet ļ oti skaista. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Pludmale ir smilš aina. Viss iekļ auts sauļ oš anā s krē sli un matrač i bez maksas. Animā cija tikai vā cu un angļ u valodā . Viesnī cā ir maz krievu, iespē jams, tā pē c nav krieviski runā još u darbinieku. Telpas ir mā jī gas. Tī rī ts katru dienu. Mini bā rs tiek papildinā ts bez maksas tikai vienu reizi kolas, fantas, sulas, alus, ū dens ieraš anā s laikā . Otrā reize ir par naudu. Ar jahtu devā mies ekskursijā pa Egejas jū ras salā m. Ainavas ap super, skaistums. Uzlā dē ta ar pozitī vā m emocijā m visa gada garumā . Mē s atkal atgriezī simies pie Aqua.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Poster91
Tu īsti negribi uzticēties ielu aģentūrām?,Gids viesnīcā dārgs.Es dzirdēju par varavīksnes aģentūru.Kas tā ir?Vai kāds ir kaut ko dzirdējis???
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelaqua
‹ Viesnīca Aqua Hotel 5*
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Приятный небольшой городской отель в самом центре набережной Ичмелера, рядом с главной торговой улицей. Городской пляж отмечен Голубым флагом. Отель открыт в 1992 году, последняя реставрация проведена в 2015 году. Состоит из двух объединенных 5-этажных зданий. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Даламан, в 7 км от центра г. Мармарис, в 200 м от поселка Ичмелер, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственная часть на общественном песчано-галечном пляже, находится в 5 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 100 м. Заход в море — песок. Душ, кабина для переодевания, спасатель. Пляжные полотенца: (из отеля): бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi (бесплатно, на всей территории отеля), интернет-кафе (платно), 2 конференц-зала (28 и 250 кв.м, на 20-150 чел), магазины, услуги фотографа, 3 бассейна: открытый бассейн 420 м2, крытый бассейн 52 м2 (подогрев воды в мае и октябре), бассейн в СПА 26 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Ресторан Aquarius — международная кухня (завтрак: 7:00-10:00, обед: 12:30-14:00, ужин: 19:00-21:30).

River Grille — блюда на гриле (19:00-21:30).

A-la carte ресторан L’edera — итальянская кухня (19:00-21:30).

A-la carte ресторан Nakkash — турецкая кухня (19:00-21:30).

A-la carte ресторан Lure — блюда из морепродуктов (19:00-21:30).

По предварительной записи, за все время проживание посещение одного A la Carte ресторана — бесплатно.

Atrium Bar — коктейли и легкие напитки (круглосуточно).

Palm Bar — коктейли,легкие напитки и закуски (9:00- 0:00).

Sunset Bar — алкогольные и безалкогольные напитки (10:00-23:00).

Кондитерская So Sweet — десерты (11:00-18:00).

Кафе-гёзлеме.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне (7 м2), детская секция в крытом бассейне: подогрев работает в мае и октябре (7 м2), детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, мини-диско, детское меню (ужин) только в высокий сезон.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в неделю), живая музыка (в определённый день), турецкая баня, сауна, парная, амфитеатр, ТВ салон, библиотека, дартс,шахматы, баскетбол, бадминтон, бочча, 1 теннисный корт: твёрдое покрытие (днем). Платно — массаж, пилинг, оздоровительный центр, парикмахерская, освещение теннисного корта и инвентарь, все виды водного спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 269 номеров.

Istabās

Кондиционирование: центральное (в Standard Rooms) или индивидуальное (в Family Rooms), мини-бар (безалкогольные напитки; пополнение ежедневно, бесплатно), электрический чайник и набор для приготовления чая/кофе, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), ванная комната с душевой кабиной, фен, халат и тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 4 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Sahil Sokak. No:27, Icmeler, Marmaris, Mugla, Turkey, 48700
Tālruņi: Tel: +90 252 455 36 33
Call Center & Reservation: + 90 850 300 89 03
Fax: +90 252 455 36 50
Tīmekļa vietne: Aqua Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.