Viesnīcas teritorijā ir tikai super slidkalniņš jūrā

Rakstīts: 22 marta 2006
Ceļošanas laiks: 5 — 12 maijā 2005
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca atrodas starp Ič meleras un Marmarisas pilsē tā m. Tas ir Vidusjū ras un Egejas jū ras krustpunkts.
Man nepatika Marmarisa, ir karsts, gaiss kļ ū st silts, var trakot, turklā t daudz maš ī nu.

Viesnī cas ir izkaisī tas pa ceļ u, daudzā m baseins ir tieš i blakus brauktuvei. Ič melera ir skaista kū rortpilsē ta, pilna ar ziediem un zaļ umiem. Lī dz jū nijam vispā r neiesaku doties ekskursijā s.

Jū ra ir auksta. Tiesa, dzirdē ju (infa nav pā rbaudī ts), ka š ajā vietā ū dens vienmē r ir auksts, jo ir atslē gas. Ļ oti labi var bū t, jo mums teica, ka Vidusjū rā jau ir silts, un mē s peldē jā m slā ņ os, tagad gandrī z silti, tagad ledus.

Biļ ete pirkta kā.4*, viss iekļ auts. Nevar saņ emt 4 zvaigznes.

Telpas, teiksim, tā -tā . Apkalpoš ana numurā.3* lī menī . Vai vē l sliktā k. Ne š ampū ns, ne kondicionieris, daž ā s telpā s piekā rtā s burciņ as gē lam (kā sabiedriskajā s tualetē s) bija tukš as. Ziepju gabaliņ š netika mainī ts pat reizi 10 dienā s.
Kā ds sū dzē jā s par netī riem dvieļ iem - vannasistabā ir neliels uzraksts, lai tos nomainī tu, jā met uz grī das.

Seifs istabā ir maksas, 1.5 dolā ri dienā . Nav skaņ as izolā cijas. Ja blakus apmetuš ies vā cieš i, rakstiet izš ķ ē rdē ti. Viņ i ir ļ oti trokš ņ aini, trokš ņ aini pusi nakts. Sliktā k par mū sē jo. Pā rē jais personā ls ir normā ls, pat labs.

Man ļ oti patika animatori, gan mū sē jie, gan turku. Bet kā sapratu no atsauksmē m, š ovu programmas katru gadu ir vienas un tā s paš as. Katru vakaru viesnī cas teritorijā notiek diskotē ka.

Ir sporta pasā kumi, bet mums nedaudz nepaveicā s ar sezonu, tikko sā kuš i š ū poties. Volejbols, š autriņ as, ū densvolejbols, teniss, to visu saņ ē mā m tikai pē dē jā s 3 dienā s (atkal uz jautā jumu, ka maijā nebraukt)

Uzturs. Seš as ē dienreizes dienā , brokastis, otrā s brokastis, pusdienas, pē cpusdienas tē ja, vakariņ as un nakts zupa. Nav slikti, ja neskaita milzī gu mī nusu - no augļ iem tikai pagā juš ā gada glostera ā boli un apelsī ni.
Kā pē c mē s tos neesam redzē juš i Krievijā?? ? Varbū t sezona nav tik bē dī ga. Desertu ir daudz, bet tie ir bezgarš ī gi. Ļ oti slimī gi. Gaļ a, protams, nav kā no tirgus, bet ir labi pagatavota, garš ī ga jē ra gaļ a, zivs diezgan biež i, bet tas pats. Nav jū ras velš u.


Dzē rieni visu dienu, vietē jais alkohols. Degvī na grā beklis ir š ausminoš s, anī ss. Smarž a ir atbilstoš a. Sajaucot ar ū deni, tas kļ ū st balts. Vī ni ir sausi. Alus arī nav ī paš i labs. Turkus ļ oti interesē ja krievu degvī na klā tbū tne. Tā pē c es nesapratu, kā pē c. Bā rā bija degvī ns, es neatradu nekā du atš ķ irī bu.?
4;

Pirms brī vdienā m nevarē ju saprast, kas tas ir - kluba viesnī ca. Tagad sapratu, ka viņ i vienkā rš i negrib mū s biedē t ar vā rdu pansionā ts. Viena muļ ķ ī ba.

Ekskursijas. Paņ ē ma Pamukalē . Ja es bū tu zinā jis, kas tur ir, es nebū tu iztē rē jis veselu dienu un 100 dolā rus. Bet gids bija ļ oti labs – Vasī lij, tu klausies tieš i.
Par 2 stundā m Pamukalē ir jā pavada 10 stundas autobusā un veikalos, pa kuriem jū s izvilks atpakaļ ceļ ā.

Un viņ i draiski pā rtiek no ekskursijā m. Neticiet bukletiem, uz kuriem ir uzzī mē tas skaistā kā s travertī nas. Š ī s ir fotogrā fijas no 10 gadiem. Nekā tamlī dzī ga tur nav, daž as peļ ķ es, kurā s ar basā m kā jā m klī st tū kstoš iem tū ristu no visas pasaules. Kņ ada, karstums...

Un tā s travertī nas, kas vē l ir dzī vas (3-4 gab. ) ir norobež otas ar sarkanu lentī ti. Kleopatras baseins ir labs. Bet, godī gi sakot, cilvē ku ir pā rā k daudz. 15 dolā ri no deguna par ieeju.

Cenas. Viss ir dā rgs. Atgriež oties Krievijā - no mū su cenā m var nobirt asara. Pat zvē rī gais Pē terburgas š oferis nesabojā ja manu maigo attieksmi pret mikroautobusu par 15 rubļ iem no Pulkovas uz Ladogu. Tur maksa par pā ris pieturā m ir 1 eiro.

Zelta lietas ir ļ oti skaistas, ne tā das kā mū sē jā s, bet cenas ir augstas.

Bet, ja nosprauž mē rķ i un dodies uz Zelta centru, tad var kaulē ties, it ī paš i, ja pē rc vairā k nekā vienu lietu (lai gan pretē ji teiktajam, viņ i nav cenas kustē š anā s mī ļ otā ji). Es biju lū ž ņ os. Ā da, kaž okā das ir dā rgas. Ir maz skaistu modeļ u. Pretī gi ir sī kas ā das lietas - somas, maki pī ī ē ē ē ē.

Pā rtikas cenas (kafejnī cā s un restorā nos) ir augstas. Tasī te Nescafe kafijas maksā apmē ram 2 USD. Saldē jums 1.5. Kā ds ē diens 10, zivs 20. Tiesa, pie malas ē st nevajadzē ja, un tā viņ i knapi izrā pā s no aiz galda.

Saules aizsarglī dzeklis maksā apmē ram 25 USD. Tā pē c labā k neaizmirst savē jo. Laivu noma - 60 USD stundā . Parasailings - 50 uz 15 minū tē m.

Atkal par viesnī cu - patika, ka liela teritorija, viss apstā dī jumos, karstums nav jū tams, pa takā m biež i lē kā vā veres, ļ oti rotaļ ī gi. Ir skaistas lielas zilas ķ irzakas. Trī s reizes redzē jā m č ū sku, zaļ u, nevienam nekoda. Bet tomē r tas ir kaut kā rā pojoš s.
Zvirbuļ i nekaunī gi kā pj ē diena š ķ ī vjos. Ar kā jā m. Oleandrs zied pastā vī gi. Ļ oti skaists.

Par veselī bu: noteikti iegā dā jieties apdroš inā š anu. Klimats diezgan smags, slimojā m ar visu kompā niju, aklimatizā cija ir ļ oti sarež ģ ī ta. Dzē rieni tiek pasniegti ledus auksti, lai jū s varē tu atvē sinā t kaklu. Ar aptiekā m tur saspringta. Ja, protams, ievē rojat ieteikumus, dienas laikā nerā dī jā ties saulē , tad, iespē jams, jū s nevarat saslimt. Viņ i saka, ka jū lijā ir daudz lapseņ u.

Viesnī cas teritorijā ir tikai superslidkalniņ š jū rā . Labā kais!! ! Bet apakš ā ir akmeņ i, un, ja jū s ļ oti paā trinā sit, jū s nevarat tikt nedaudz nodī rā tas. Strā dā divas reizes dienā pa divā m stundā m.


Ir pirts, turku pirts, sauna un tvaika pirts. Bet es neesmu fans, tā pē c bez komentā riem. Ir peldbaseins, bet es neredzu jē gu elpot balinā tā ju, ja tuvumā ir jū ra. Aizmirsu pateikt par pludmali - tā ir flī zē ta ar celiņ u ū denī . Man tas patika. Jo smiltis piekrastē ir netī ras, pelē kas.
Un tā tad viss tī rs un kultivē ts, smilš u nav ne č ī bā s, ne zobos, ne citur. Tā tad tas ir pluss. Viss, man ir apnicis rakstī t, vispā r izdari secinā jumus. Jauku atpū tu!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu