Amos Hotel 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.210
№53 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1987. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2007. gadā. Viesnīca ir viena 5 stāvu ēka. Viesnīca atrodas pirmajā piekrastē un netālu no pilsētas centra ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Shusha7
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par 2-ki ir ļ oti laba viesnī ca. Ē rta atraš anā s vieta, 1. lī nija, plaš a istaba, pa logu skats uz jū ru. Rokassprā dzes nav, kas sā kumā mani pā rsteidza, un tad pat sajū sminā jos, bez gredzena : ))) Personā ls ir izpalī dzī gs, nā ks palī gā , sazinoties ar daž ā diem tū risma jautā jumiem. … Tomēr ▾ Par 2-ki ir ļ oti laba viesnī ca. Ē rta atraš anā s vieta, 1. lī nija, plaš a istaba, pa logu skats uz jū ru. Rokassprā dzes nav, kas sā kumā mani pā rsteidza, un tad pat sajū sminā jos, bez gredzena : )))
Personā ls ir izpalī dzī gs, nā ks palī gā , sazinoties ar daž ā diem tū risma jautā jumiem.
Ē diens, brokastis un vakariņ as, bez gardumiem un marinē tiem gurķ iem : )
Bet pats galvenais ir klusums. Dienas miegs tiek nodroš inā ts bez raizē m (š eit katrs izvē las, pē c kā nā cis).
Netā lu no viesnī cas atrodas ceļ ojumu aģ entū ra ekskursijā m, ceļ ojums uz Pamukalle atstā ja vislabā kā s atmiņ as.
Ļ oti patī kama brī vdienu pieredze.
Marmarisa - Turcijas pē rle!
аватар v_tina-74
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā pirmajā lī nijā . Visi logi vē rsti uz jū ru. Tī rī š ana ir vā ja, bet pacieš ama - pat ja atstā jat naudu, putekļ i no jū su mē belē m netiks noslaucī ti ne par velti, ne par naudu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ē rtā vietā pirmajā lī nijā . Visi logi vē rsti uz jū ru. Tī rī š ana ir vā ja, bet pacieš ama - pat ja atstā jat naudu, putekļ i no jū su mē belē m netiks noslaucī ti ne par velti, ne par naudu. Duš ā no paliktņ a apakš as iztek ū dens, kas ir neē rti, jo nav ar ko ū deni noslaucī t. Daž ā s telpā s vai nu nedarbojas puse no telpas apgaismojuma, vai arī gaisa kondicionē tā js. Mū su gadī jumā bija "bonuss" - nestrā dā ja ne kondicionieris, ne gaisma tajā telpas daļ ā , kur bija televizors. Pē c lū guma novē rst bojā jumu, darbinieki pē kš ņ i pā rstā ja saprast krievu valodu. Nu labi. Iztika bez kondera.
Teritorija maza, baseins tī rs, sava maza pludmale, vietas vienmē r pietiek. Klusai pensionē š anā s atvaļ inā jums derē s. Jū s varat iegā dā ties ū deni pie veikaliem vai viesnī cā pirmajā stā vā . Brokastī s atver dzesē tā ju ar ū deni, sulu, tē ju un kafiju, bet, kad mē ģ ini dabū t ū deni pudelē , apkalpojoš ais personā ls skatā s uz tevi kā uz vilku, it kā tu pumpē tu eļ ļ u par velti. . . Viesnī ca nav slikti dzī voš anai.
Virtuvē atseviš ķ a piezī me sirmā jai pavā rei. Ja esi dzimis ļ auns, mū ž am neapmierinā ts ne ar darbu, ne ar dzī vi un tā pē c ienī sti cilvē kus - paliec mā jā s, nesabojā cilvē ku atpū tu ar savu skā bo raktuvi. Es saprotu, ka jū s gatavojat no trū cī gā produktu komplekta, ko ī paš nieks jums nodroš ina. Ē dienkartes daž ā doš ana nav jū su ziņ ā . Nē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē ē...Kā pē c pie velna. . . kurnē t un nospļ auties uz cilvē kiem, kuriem no rī tiem IR jā cep omlete? Vai rokas nokritī s? Nevienu dienu es neredzē ju, ka š is ļ aunais radī jums nebū tu kurnē jis par flī zē m. Mī nus viesnī ca tā dam pavā ram.
Un liels lū gums saimniekam - izdari kaut ko ar WI-FI. Es saprotu, ka tas jums var dā rgi izmaksā t, jums ir vienalga, kā cilvē ki tiek ā rā ar ziņ ā m mā jā s. Bet tas nav iespē jams. Nav racionā li atbraukt uz nedē ļ u un nopirkt dā rgu turku SIM karti, par kuru jā brauc uz centru, jā tē rē laiks un nauda. Lai ne visai viesnī cai, bet vismaz vienam reā lam punktam pie reģ istratū ras bū s normā ls savienojums. Cilvē kiem BŪ TU laicī gi jā sū ta ziņ as uz mā jā m tuviniekiem, jā risina darba jautā jumi. Un savā viesnī cā tu sē di bez interneta, kā akmens laikmetā . Pensionā ri pulcē jas barā un dodas pa visiem stū riem bakstī t telefonus, lai kaut nedaudz pieķ ertos un papļ ā pā tu ar radiem. Iebiedē š ana ir reā la.
Jū s varat ieteikt viesnī cu pensionā riem (viesnī ca klusa, var gulē t), vai tiem, kam vienalga, kā ds ē diens (jo tur ir vienmuļ i un vienkā rš i. . . var sā kt diē tu tiem, kas vē las zaudē t svaru), nedzē rā jiem (alkohols nav iekļ auts, un jū s nevarat to ienest uz terasi).
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā , pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Viss bija labi, mums viss patika. Ē dinā š ana organizē ta, ņ emot vē rā viesnī cas kategoriju. Teritorija nav liela, pludmale sava, baseins atradā s teritorijā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā , pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Viss bija labi, mums viss patika. Ē dinā š ana organizē ta, ņ emot vē rā viesnī cas kategoriju. Teritorija nav liela, pludmale sava, baseins atradā s teritorijā . Visi veikali un kafejnī cas atrodas netā lu. Viesnī cas gids kā visur un vienmē r brauca ekskursijā s, viss bija labi noorganizē ts.
аватар pbk-09
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo datumā , kad izvē lē jā mies, tā bija par ļ oti pieņ emamu cenu un atradā s pirmajā rindā . Un es gribu teikt, ka mans atvaļ inā jums nebija sabojā ts, jo viss bija gludi, kā jau iepriekš atstā tajos komentā ros. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo datumā , kad izvē lē jā mies, tā bija par ļ oti pieņ emamu cenu un atradā s pirmajā rindā . Un es gribu teikt, ka mans atvaļ inā jums nebija sabojā ts, jo viss bija gludi, kā jau iepriekš atstā tajos komentā ros. No istabas paveras skats uz jū ru, istabā ir kondicionieris, pie sienas karā jas liels jauns TV, uz kura var skatī ties pietiekamā skaitā gan krievu, gan ukraiņ u kanā lus, ir arī neliels ledusskapis. Par š ī ī paš uma izmantoš anu nav jā maksā papildu maksa. Istaba liela, gultas ē rtas. Papildus divā m gultā m televizora priekš ā bija liels dī vā ns. Ir balkons ar skatu uz jū ru un baseinu. Ē kā s ir lifts, tā pē c uzkā pt augš ē jos stā vos nebija grū ti. Ir bezmaksas internets. Ē diens ir parasts, bet barojoš s. Dā rzeņ u un salā tu pietika. Pludmale maza - bet vietas pietika visiem. Un vē l viena lieta. . . mē s ieradā mies viesnī cā.8:00, un viņ i mums teica, ka mums nav paredzē ts ieturē t brokastis. Bet tā kā mums ļ oti gribē jā s ē st, tikā m paē dinā ti par papildus samaksu. Runā jot par pā rē jo, mums viss derē ja. Klusa viesnī ca, nekas vairā k, viss relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар Eleonora3
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies atpū sties tikai trī s dienas, mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c satiksmes, mums tuvojā s reisi, mums bija trī s dienas, un es samaksā ju par 2 naktī m. Pludmalē ir akmeņ i, kas padara neiespē jamu staigā t. … Tomēr ▾ Mē s devā mies atpū sties tikai trī s dienas, mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c satiksmes, mums tuvojā s reisi, mums bija trī s dienas, un es samaksā ju par 2 naktī m. Pludmalē ir akmeņ i, kas padara neiespē jamu staigā t. Jū ra ir skaista. Ē diens - ne pā rā k labs, viss ir kaut kā dā deficī tā . Istaba bija tī ra, bet nabadzī ga. Teritorija ir pieticī ga, blakus Sultan Hotel - tā s ir debesis un zeme, bet, protams, es to saprotu...Lai gan gadā s, ka 3 * viesnī ca bū s labā ka par 5 *.
аватар lebedeva_t
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā bija pirmā reize Turcijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pati, pamatojoties uz atsauksmē m internetā . Visiem patika. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba atradā s otrajā stā vā ar lielisku skatu uz jū ru. Istaba liela, 2 lī meņ i. 2 gultas un dī vā ns-grā mata televizora skatī š anai, lai gan nebija ko ī paš i skatī ties un nebija laika. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Turcijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pati, pamatojoties uz atsauksmē m internetā . Visiem patika. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba atradā s otrajā stā vā ar lielisku skatu uz jū ru. Istaba liela, 2 lī meņ i. 2 gultas un dī vā ns-grā mata televizora skatī š anai, lai gan nebija ko ī paš i skatī ties un nebija laika. Gultas ir ē rtas. Gulta tomē r varē tu bū t svaigā ka un bez traipiem. Teritorija sakopta, tī ra. Numuros ir laba skaņ as izolā cija. Cilvē ki mierī gi atpū š as, nav bē rnu un animā cijas. Kas attiecas uz ē dienu, tad viss ir kā rtī bā . Paldies š efpavā ram Mohamedam. Vakariņ as katru dienu bija daž ā das: bā rbekjū , zivis, vista, kotletes, sautē jums. Bija izvē le. Zupas ir garš ī gas. Personā ls ir pieklā jī gs un vienmē r atsaucas uz pieprasī jumiem. Problē mas ar dzeramo ū deni jā risina paš am, tač u tas nav iekļ auts puspansijas cenā . Pludmale atrodas divu soļ u attā lumā . Vienmē r ir pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Daudzi viesi š eit ierodas vairā k nekā gadu. Paldies Marmarisam un Amosam un atpū tieties!
Вид с номера. Отель Amos утопает в зелени Вид с балкона на соседний отель Дорожка на пляж Кафе Пляж отеля вечером. Вид на дорогу возле отеля. Пляж отеля
аватар apavlov.diving
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Piekrī tu visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Ī sta Vidusjū ras klasika - maza (tikai 50 istabas) un mā jī ga, ideā li atrodas grezna lī č a sirdī , sava smilš aina un oļ u pludmale ar ē rtu ieeju ū denī , kurā vienmē r ir brī vas vietas, lielas istabas visas ar skats uz jū ru, garš ī gs restorā ns, produkti vienmē r ir svaigi. … Tomēr ▾ Piekrī tu visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Ī sta Vidusjū ras klasika - maza (tikai 50 istabas) un mā jī ga, ideā li atrodas grezna lī č a sirdī , sava smilš aina un oļ u pludmale ar ē rtu ieeju ū denī , kurā vienmē r ir brī vas vietas, lielas istabas visas ar skats uz jū ru, garš ī gs restorā ns, produkti vienmē r ir svaigi. Katru vakaru restorā na š efpavā rs uzņ em viesus. Ē dienu sistē ma ir brokastis un vakariņ as - zviedru galds, pusdienot var viesnī cas kafejnī cā - ē dienkartē ir laba jū ras velš u izvē le, patī kami atsvaidzinā t sevi ar glā zi auksta vī na. Ja vē laties, varat viegli nokļ ū t Marmarisas vai Ič meleras centrā . Saimnieka villa atrodas uz vietas, un jū s varat tē rzē t ar viņ u restorā nā katru dienu brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s. No trū kumiem es atzī mē š u sliktu Wi-Fi, pludmales dvieļ u trū kumu un ir pienā cis laiks mainī t vannas)
аватар EvgeniaTrencuk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ļ oti mī lu Turciju, kontrastu valsti atpū tas jomā . Personī gi pā rbaudī ts: trī szvaigž ņ u viesnī cā var atpū sties labā k nekā labi zinā mā pieczvaigž ņ u viesnī cā , ja to izmanto tikai nakš ņ oš anai. … Tomēr ▾ Es ļ oti mī lu Turciju, kontrastu valsti atpū tas jomā . Personī gi pā rbaudī ts: trī szvaigž ņ u viesnī cā var atpū sties labā k nekā labi zinā mā pieczvaigž ņ u viesnī cā , ja to izmanto tikai nakš ņ oš anai.
Š ī nav pirmā reize, kad atpū tā mies Amos viesnī cā , bet š oreiz mums viss patika. Ļ oti laba vieta un pirmā rinda, divi smagi argumenti, ar kuriem nevar strī dē ties. Saņ ē mā m nelielu istabiņ u ar facelift un lielisku skatu uz jū ru. Tī rī ts katru dienu, dvieļ u un veļ as maiņ a nedaudz retā k. Teritorija maza, bet visur tī ra un zaļ a.
Minū tes gā jiena attā lumā ir privā tā pludmale, kas ir ļ oti ē rti, ieeja ir maiga, sekla un ar maz viļ ņ u, ideā la vieta cilvē kiem, kas neprot peldē t. Personā ls ir draudzī gs, krieviski runā još o praktiski nav. Trī s reizes bijā m ekskursijā s, viena no tā m braucienā ar laivu.
Amos kā rtē jo reizi apliecinā ja savu piekrastes labā kā s trijotnes statusu, kā iepriekš norā dī ja tū roperators.
аватар yuliatretyak.82
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c tū roperatora ieteikuma, piesaistī ja atraš anā s vieta un saprā tī gā cena. Viesnī ca ir maza, pieticī ga, bet ļ oti tī ra un ē rta. Visā m istabā m ar tieš u vai sā nu skatu uz jū ru ir sava pludmale, kur vietas pietiks ikvienam. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c tū roperatora ieteikuma, piesaistī ja atraš anā s vieta un saprā tī gā cena. Viesnī ca ir maza, pieticī ga, bet ļ oti tī ra un ē rta. Visā m istabā m ar tieš u vai sā nu skatu uz jū ru ir sava pludmale, kur vietas pietiks ikvienam. Viesnī cā pā rsvarā atpū š as pā ri, eiropieš i to biež i izvē las kā savu atpū tas vietu. Ē dinā š ana pē c HB sistē mas (puspansija) - no rī ta un vakarā , uzturs nav ī paš i daudzveidī gs, bet ē diena pietiek. Ļ oti laipns personā ls, numuriņ i tī ri un sakopti, uzkopts katru dienu.
No mī nusiem - duš as "kabī ne" istabā nav ī paš i ē rta, patiesī bā , paliktnis ar aizkaru (bet tas, iespē jams, ir izplatī ts gadī jums 3 *), tas plū st, Wi-Hi ir tikai reģ istratū rā , telpā ir ļ oti vā jš signā ls - bet tas nav biedē još i.
Kopumā man patika atpū ta, ī paš s paldies viesnī cas saimniecei Susannai. Iekā rtojos istabiņ ā no rī ta, pē c ieraš anā s no lidostas, lai gan viņ iem ir check-in no 14-00, un man tas neko nemaksā ja.
Lai gan pludmale ir maza, tā ir tī ra un diezgan ē rta, viesnī ca atrodas netā lu no Marmarisas centra (3.7 km), varat staigā t pa skaisto promenā di vai nokļ ū t ar transportu. Blakus ir lielveikals un viss nepiecieš amais tū ristiem))
Tiem, kurus All Inclusive brī vdienas ī paš i nesaista un kuriem svarī gā ki ir spilgti iespaidi par valsti - iesaku!
аватар super1986
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies trī szvaigž ņ u viesnī cā . . Braucā m ar bailē m, jo ​ ​ atsauksmju bija maz un nezinā jā m, ko sagaidī t. Tač u viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas un kliedē ja bailes. Ierados 10:00, pusstunda jau nokā rtota (lai gan pē c viesnī cas reģ istrē š anā s noteikumiem 14:00) Numuri ir diezgan plaš i priekš. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies trī szvaigž ņ u viesnī cā . . Braucā m ar bailē m, jo ​ ​ atsauksmju bija maz un nezinā jā m, ko sagaidī t. Tač u viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas un kliedē ja bailes.
Ierados 10:00, pusstunda jau nokā rtota (lai gan pē c viesnī cas reģ istrē š anā s noteikumiem 14:00) Numuri ir diezgan plaš i priekš.3 zvaigznē m (kā ds budž ets 5 bija mazā ks).
Pirmā rinda! ! ! ! ! ! ! Jū ra-super! ! ! ! ! Pludmalē vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli par brī vu (maksas - matrač i, bet tie nav obligā ti) Ieeja jū rā - oļ i. Gar pisru bija ē rts saulriets pie jū ras vai no blakus esoš ā s viesnī cas labajā pusē.
Personā ls ir draudzī gs. Ē diens - normā li, viss ē diens bija garš ī gs, lai gan izvē le maza, gaļ as maz. Bet mē s gā jā m nevis pē c ē diena, bet gan pē c jū ras - tā tad mums viss derē ja.
Viens no viesnī cas trū kumiem - vā jš internets un tas tikai vestibilā . Arī netā lu no vannas istabas zem duš as bija ū dens. Bet mē s pievē rā m acis uz š iem trū kumiem, jo ​ ​ lasī jā m, ka viesnī ca ir veca un santehnika arī.
Tī rī š ana bija tik tā (tikai saklā ju gultu un iznesu atkritumus), biež i nā ca, kad bijā m istabā , tā pē c lū dzā m netī rī t, bet vienkā rš i paņ ē mā m tualetes papī ru.
Bija agra izbraukš ana - reģ istratū rā tika pasū tī tas pusdienu kastī tes (viss tika darī ts bez problē mā m, jo ​ ​ kaut kur lasī ju atsauksmi, ka restorā nā tiek pasniegtas agras brokastis, nē - mums, tā pat kā citā s viesnī cā s, iedeva pusdienu kastī ti).

Secinā jums - viesnī ca ir laba par nelielu cenu. Ja bū s laba cena, nā kamgad nā ksim atkal.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olesya25071980
Irina, sakiet man lūdzu, vai viesnīcas numuriņos ir internets vai tas ir tikai reģistratūrā? Vai tuvumā esošajā interneta kafejnīcā ir iespējams izveidot savienojumu ar Skype?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1987 году, последняя реставрация проведена в 2007 году. Отель представляет собой один 5-этажный корпус. Отель расположен на первой береговой линии и недалеко от центра города подойдет для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на самом берегу моря, 3 км от центра г. Мармарис, в районе Сителер. До аэропорта г. Даламан — 90 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 80 м. Вход в море: галечный. Между отелем и пляжем проходит променад. Матрасы — платно, полотенец — нет. Душ на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, room service (09:00-00:00), ТВ-зал, Wi-Fi в лобби, на ресепшн, около бассейна (бесплатно), 1 ресторан, 1 снэк-бар у бассейна, 1 кафе, 1 открытый бассейн (150 м2), шезлонги и зонтики около бассейна (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (25 м2).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные виды спорта на пляже (платно).
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров: Standard (33-35 кв.м, макс. 3+1 чел., вид на море).

Istabās

Кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, сейф на ресепшн (платно), мини-бар (пустой), набор для приготовления чая и кофе (платно), балкон, ванная комната, фен, room service (09:00-00:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese Kenan Evren Bulvarı No: 53, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 417 4481, 417 3773, 417 3510
Fax: +90 (252) 417 3884
(252) 417 35 10
Tīmekļa vietne: Amos Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).