Laba viesnīca, lieliska atrašanās vieta, bet nav privātas pludmales

Rakstīts: 12 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 12 — 26 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 5.0
Biju Almenā no 2018. gada 12. lī dz 26. maijam, un, galvenais, gribu pateikt visiem tiem, kuri š aubā s par viesnī cas izvē li - nekavē jieties! "Almena" ir jauka, klusa pilsē tas tipa viesnī ca, kurā jū taties nevis Turcijā , bet Eiropā . Jā , tur nav daudziem pazī stamas pieczvaigž ņ u turku greznī bas un sava pludmale, bet ir tī rī ba, komforts, garš ī gs ē diens, bez wi-fi (pat daž reiz bija labi paspē t istabā ) un jū ra ir 2 minū tes. prom! ! ! Nu plus, no vienas puses ļ oti skaists Ič meleras ciems, no otras - bā ru iela, vecpilsē ta un krastmala ar daudzā m jahtā m!
Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas (kas, manuprā t, ir ideā la! ) Un pē c cenas. Cena bija aizdomī gi lē ta, bet tā kā uz Marmarisu devos pirmo reizi un ļ oti vē lē jos iepazī t pilsē tu, kā arī doties ekskursijā s, neredzē ju jē gu pā rmaksā t par izmitinā š anu. Ja godī gi, baidī jos, ka viesnī ca nebū s ī paš i laba, bet beigā s viss sanā ca otrā di! Man patika istaba, ē diens, uzkopš ana (daž kā rt pat no dvieļ iem taisī ja skaistas bantes), personā ls, paš i atpū tnieki. Patika arī tas, ka restorā ns atrodas tikai uz ielas (galdiņ u iekš ā nav), un vakariņ ojot, izvē loties tos galdiņ us, kas atrodas netā lu no ceļ a, jū taties kā brī vdabas kafejnī cā ! Vienī gais mī nuss š ā dam restorā nam ir tas, ka maija vidū vē l vakaros bija auksts, vajadzē ja uzvilkt jaku, bet uz mē neš a beigā m kļ uva silti!
Vispā r, ja runā jam par laiku, tad pa dienu ir ļ oti karsts, vakaros vē ss, bet es peldē jos jū rā no pirmā s dienas! Biju gaidī jis, ka peldē š u tikai pē dē jā s atvaļ inā juma dienā s, domā ju, ka jū ra bū s ledaina (Icmeler rajonā tieš ā m izrā dī jā s vē sā ks), bet Marmarisas centrā peldē š anai bija pieņ emami. Varbū t man š ogad paveicā s ar laikapstā kļ iem, precī zi pateikt nevaru (atpū tnieki, kuri Marmarisā bijuš i ne reizi vien teica, ka š eit pat jū nija sā kumā no aukstuma grū ti tikt ū denī ), bet galu galā Peldē ju pirmajā dienas pusē , bet otrajā , izbaudot skaisto kalnu ainavu apkā rt!

Es pat paspē ju nopeldē ties Egejas jū rā (Marmarisā galu galā Vidusjū ra), Egejas jū ra tomē r ir aukstā ka, bet ļ oti skaista un caurspī dī ga! Biju vairā kā s ekskursijā s, pirmo reizi Turcijas ceļ ojumu vē sturē nepirku no viesnī cas gida. Sā kumā novē roju situā ciju uz ielas, apbraukā ju vairā kas aģ entū ras, kas pā rdod ekskursijas netā lu no viesnī cas (ierados no rī ta, tā pē c man bija vesela diena pirms tikš anā s ar gidu, lai visu noskaidrotu). Pē c tikš anā s ar gidu nā kamajā dienā es izsvē ru visus par un pret un nolē mu riskē t, izvē loties kā du no aģ entū rā m ar krieviski runā još u vadī tā ju.
Ekskursijas pirku aģ entū rā Yagna Tourism, pie menedž era Pashas - runā krieviski, sī ki izstā sta par katru ekskursiju, ar viņ u var sarunā t pieņ emamu cenu, ja pē rk vairā kus braucienus uzreiz. Sā kumā baidī jos, ka kvalitā tes ziņ ā viss nebū s kā pie viesnī cu gidiem, beigā s viss izdevā s ļ oti labi! Birojs atrodas pa kreisi no viesnī cas, netā lu no tirdzniecī bas centra Blue port, iepretim veikalam Kipa. Atstā š u š eit vadī tā jas telefona numuru + 905438264085, jo Varu ieteikt, jo ekskursijas atstā ja ļ oti pozitī vus iespaidus!
Devos uz hammam (pirms sā ku sauļ oties), uz "Divu jū ru saplū š anu" (Vidusjū ra un Egeja), uz Efezu, uz Daljanu un vakarā braucienā ar kuģ ī ti uz Marmarisu ar putojoš u diskotē ku. Man viss ļ oti patika, Marmarisā ir daudz pā rsteidzoš u vietu, kuras ir vē rts apmeklē t!
Spilgtus iespaidus var gū t arī paš ā pilsē tā , patstā vī gi - kā jau rakstī ju augstā k, gan pa kreisi, gan pa labi no centra ir interesantas vietas, kuras vienkā rš i nevar nepatikt! Varat arī doties dziļ i Marmarisā un atrast amfiteā tri vai doties uz pā rtikas tirgu, kas ir atvē rts ceturtdienā s un, piemē ram, svē tdienā s. Kopumā š o pilsē tu var ieteikt ikvienam – ļ oti skaista, interesanta un neaizmirstama vieta!
Un pat tad, ja viesnī cā atrodat nopietnus, jū suprā t, mī nusus, apkā rt ir pā rā k daudz pā rsteidzoš u un skaistu lietu, lai par tā m aizmirstu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар