Adler Hotel 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.510
№3 viesnīcas reitingā Marmarisa
9.3 Numurs
9.6 apkalpošana
9.6 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Klusa un klusa viesnīca ar nelielu platību. Tīri jauki numuri, draudzīgs personāls. Atrodas netālu no transporta un veikaliem. Atvērts 1993. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Viesnīca neuzņem vīriešus bez dāmām. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар iris4750
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Normā ls pilsē tas trio. Jauks baseins, dziļ ums 1.4m. Klusa, draudzī ga vide, normā li tī ras telpas. Viss darbojas, tī rī ts katru dienu, pieklā jī gs ē diens, vista, tī tars, bez sojas. Saimnieki ē d kopā ar viesiem. Ļ oti labs pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Normā ls pilsē tas trio. Jauks baseins, dziļ ums 1.4m. Klusa, draudzī ga vide, normā li tī ras telpas. Viss darbojas, tī rī ts katru dienu, pieklā jī gs ē diens, vista, tī tars, bez sojas. Saimnieki ē d kopā ar viesiem. Ļ oti labs pieauguš ajiem. Jū ra netā lu, pastaigas attā lumā . Pilsē tas pludmale.
аватар vovaorisenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni dzī vojā m viesnī cā no jū nija lī dz jū lijam. Viesnī ca, kā jau trim, ir ļ oti, ļ oti laba. Ierodoties viņ i uzvilka rokassprā dzes, nosū tī ja brokastī s, uzdā vinā ja somu pludmalei un nekavē joties apmetā s. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni dzī vojā m viesnī cā no jū nija lī dz jū lijam. Viesnī ca, kā jau trim, ir ļ oti, ļ oti laba. Ierodoties viņ i uzvilka rokassprā dzes, nosū tī ja brokastī s, uzdā vinā ja somu pludmalei un nekavē joties apmetā s. Numuri ir tī ri, moderni un plaš i. Personā ls ir pieklā jī gs, nav uzstā jī gs (viesmī ļ i reti paņ ē ma š ķ ī vjus pirms ē š anas). Atmosfē ra viesnī cā ir viegla, nevis nemierī ga. Viesnī ca simtprocentī gi nav paredzē ta ballī tē m un jaunieš iem.
Ē diens bija garš ī gs, nebija daudz daž ā dī bas, bet visu tik un tā nevar ē st. Brokastī s kā parasti: vā rī tas olas, omletes, desiņ as (garš ī gi, ne tipiski turkiem ar daudz garš vielā m), desa (š eit nav ī paš i laba), paš u konditorejas izstrā dā jumi (vienmē r svaigi un ļ oti garš ī gi), tomā ti ar baziliku (daž reiz + siers), dā rzeņ i, graudaugi, ievā rī jumi, š okolā de, kartupeļ i. Pusdienā s deva gaļ u (daž kā rt ne tī rā veidā , bet ar sautē tiem dā rzeņ iem), kartupeļ us (vienmē r garš ī gi, citā s pilsē tā s bija mazā k garš ī gi), sē nes, makaronus, dā rzeņ us, vienmē r bija garš ī ga zupa, dā rzeņ i, olī vas, salā ti. . Vakariņ ā s pā ris reizes iedeva zivi un gaļ u uz grila, pā rē jā s reizes tikai cepā s cepeš krā snī , bija kebabs (neprā tī gi piparots, bet tas ir viņ u nacionā lais ē diens, gatavo tā ) , frī kartupeļ i / lauku stilā , saldē jums (trī s vai č etri veidi, no kuriem izvē lē ties , garš as mainī tas: apelsī ns, ī riss, vaniļ a, š okolā de, melone, aveņ u-banā ns, pistā cijas, karamele, kā viss). Deserti pusdienā m un vakariņ ā m ir garš ī gi. Tu noteikti nebū si izsalcis!
Bā rs gatavoja gardus kokteiļ us (bezalkoholiskos un alkoholiskos), viskiju un kolu utt. Bā rmenis ļ oti patī kams.
Dzimš anas dienā pasū tī ja torti (iepriekš ē jā dienā reģ istratū rā ), atnesa ar salū tu.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, divas apkopē jas, viena priecī ga, otrā tī rī ja virspusē ji, bet ar to pietika.
Jū ra nav tā lu, pā ris minū š u gā jiena attā lumā . Plā noju paņ emt sauļ oš anā s krē slus, bet nekad nevajadzē ja. Ja skaties uz jū ru, labajā pusē ir pludmale, kur visi nā k ar dvieļ iem un meliem (iesaku paiet nedaudz pa labi uz zilo pantonu, cilvē ku ir mazā k). Ū dens vē ss, ir avoti. Ļ oti tī rs, daudz zivju. Redzē jā m divas medū zas (mazas caurspī dī gas, ar melnu maliņ u), acī mredzot nejauš i nopeldē ja, bet esiet uzmanī gi, dzelž . Tuvojoties svē tku beigā m, zem pantones tika atrasts jū ras ezis (to ir daudz pie delfinā rija - pa labi gar krastmalu). Pati pludmale ir maza, trī s rindas sauļ oš anā s krē slu. Iesaku aizbraukt uz Ič meleru (ar mikroautobusu par 3 lirā m), jū ra silta, pludmale smilš aina, plata, bet ū dens ne pā rā k tī rs.
Krastmala ir ļ oti liela, apmē ram 10 km, krastmalas galā ir skaista vecpilsē ta ar cietoksni (ieeja cietoksnī ir maksas). Ir arī Lielais tirgus, cenas ir lē tā kas nekā bodē s pie viesnī cas, nebaidieties kaulē ties (kad viņ i redz, ka jū s ejat prom, viņ i nolaiž cenu vē l vairā k). Ir daž i veikali ar fiksē tā m lē tā m cenā m (piemē ram, 7 USD somas).
Ekskursiju paņ ē mā m no Valentī nas, esam ļ oti apmierinā ti. Neņ em no ceļ vež iem, cenas trī skā rš ojas! Mē s devā mies uz Dalamanu, uz ezeru ar bruņ urupuč iem. Tur mainī ja naudu, izdevī ga likme, bet tad saprata, ka ar karti maksā t izdevī gā k, likme vē l mazā ka.
Lielveikalos Migros un MGM ir daudz augļ u un lē tu produktu.
Kopumā tiem, kas vē las tī ri atpū sties bez satraukuma, jū s esat š eit! Kluss, mierī gs, ē rts. Negaidiet ē dienu daudzveidī bu, bet viss ir garš ī gs un svaigs.
аватар troser95
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2018. gada maija beigā s. Iespaidi par viesnī cu tikai pozitī vi. Viesnī cā ieradā mies 13:30, uzreiz ieč ekojā mies, dā vanā bija pludmales soma ar sludinā jumu par viesnī cu un tika uzaicinā ts uz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada maija beigā s. Iespaidi par viesnī cu tikai pozitī vi. Viesnī cā ieradā mies 13:30, uzreiz ieč ekojā mies, dā vanā bija pludmales soma ar sludinā jumu par viesnī cu un tika uzaicinā ts uz vakariņ ā m. Uzkā pā m uz istabu, tur arī viss patika, mē beles visas jaunas, tī ras un ē rtas, neliels balkoniņ š ar skatu uz jū ru, pelnutrauks smē ķ ē tā jiem, divi krē sli un plastmasas galds. Pirmajā stā vā (viņ i uzskata par nulli) ir restorā ns, gan iekš pusē , gan ā rpusē . Ē diens bija labs, pavā ri un viesmī ļ i bija draudzī gi. No restorā na vasaras terases ir nokā pš ana uz baseinu un bā ru, bā rmenis Levans ir draudzī gs un adekvā ts jaunietis, izlej visu, ko prasi, taisa kokteiļ us gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos, bet padoms, kuram patī k iedzert , ņ emiet lī dzi savu alkoholu, viņ iem nav ļ oti daudz, alus ir normā ls tikai. Kopumā viesnī cas personā ls ir labs un draudzī gs. . Viesnī ca atpū tā s no zī daiņ iem lī dz pensionā riem, galvenokā rt no Krievijas un Ukrainas, viesnī ca vairā k piemē rota ģ imenē m, trokš ņ ainu ballī š u cienī tā jiem - pie) Jū ra blakus, divu minū š u gā jiens pā ri ceļ am, pilsē ta skaista, gaiss burvī gs , iesaku ekskursijas, blakus viesnī cai ir Valentī nas ofiss, pie viņ as var nopirkt un samainī t naudu pē c parastā kursa, jautā t padomu, neatteiks, ī rē t riteni, ē rti. Viesnī cai nav savas pludmales, mums tā nebija problē ma. Mums viss patika, nā kamreiz iespē jams atkal dosimies uz Adler Hotel.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Adlera, Marmarisa, Turcija Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Turcijas reklā mas tū res ietvaros. Marmarisas centrs, no Cityler 2 minū š u attā lumā . No bā ru ielas ar kā jā m 40 minū tes. Lī dz jū rai 8 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Adlera, Marmarisa, Turcija
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Turcijas reklā mas tū res ietvaros.
Marmarisas centrs, no Cityler 2 minū š u attā lumā . No bā ru ielas ar kā jā m 40 minū tes. Lī dz jū rai 8 minū š u gā jiens.
Wf bp visur.
Nav pludmales.
Zā lē patī kami smarž o, viegli. Cilvē ki kaut kā du iemeslu dē ļ ir pieauguš i. Nav krieviski runā još u darbinieku.
Dvieļ u nav.
Istabas kā.5*, labā kas nekā mū sē jā s ar Panorā mu.
Garš ī gs ē diens. Pē c kolē ģ u teiktā , kuriem š eit visu laiku ir tū risti.
Ļ oti jauka viesnī ca visā dā ziņ ā .
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada jū nijā . Viesnī cā ieradā mies ā tri, gids labs, visu ceļ u stā stī ja par Turciju. Ļ oti ā tri iekā rtojā mies, vakariņ as jau bija beiguš ā s, bet paē duš i. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada jū nijā . Viesnī cā ieradā mies ā tri, gids labs, visu ceļ u stā stī ja par Turciju. Ļ oti ā tri iekā rtojā mies, vakariņ as jau bija beiguš ā s, bet paē duš i. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, daž ā ds, bija augļ i (plū mes, arbū zi, melones), gribē tos vē l kā dus augļ us. Istabas tī ras, ir fē ns, š ķ idrā s ziepes, kondicionieris, TV, mē beles labas, jaunas. Pludmales dvieļ u nav, tā pē c tirdziņ ā tika nopirkts pludmales dvielis. Personā ls labs un atsaucī gs. Dzē rieni kā dzē rieni, kā visur citur, ne pā rā k labi, bet dzert var. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Viesnī ca ir 4 *. Man ļ oti patika. Viņ i mainī ja naudu netā lu no viesnī cas, pie Valentī nas, viņ iem vienmē r bija labs maiņ as kurss, un viņ i arī ņ ē ma biļ etes uz ekskursijā m. Uz tirgu devā mies ar autobusu, turpat pie viesnī cas bija autobuss. stop. Viss ir super, braucā m ar ģ imeni, mums visiem patika. ES iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ribylya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti jauka un mā jī ga, to vada turku ģ imene, kas tur dzī vo. Viņ i kontrolē visu: sā kot no ū dens kvalitā tes baseinā lī dz ē dienu daudzumam uz galdiem....Istabas ir plaš as ar televizoru (pilns ar krievvalodī gajiem kanā liem), labā m gultā m, kondicionieriem, ledusskapi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti jauka un mā jī ga, to vada turku ģ imene, kas tur dzī vo. Viņ i kontrolē visu: sā kot no ū dens kvalitā tes baseinā lī dz ē dienu daudzumam uz galdiem....Istabas ir plaš as ar televizoru (pilns ar krievvalodī gajiem kanā liem), labā m gultā m, kondicionieriem, ledusskapi. , seifs (par maksu), bet zā dzī bas nekad nav bijuš as....galvenais redzamā nelikt dā rgas lietas un neprovocē t))), balkons, duš a ar karstu ū deni bez pā rtraukuma. Tī rī š ana pē c Jū su pieprasī juma, vismaz katru dienu. Baroja kauš anai - 10 dienas nekas nenotika: cepetis ar gaļ u, vista, kotletes un visā di medaljoni, kā postu tī teņ i, bija daž ā das zivis, salā ti (pat Olivier), olī vas, siers, fetas siers, frī kartupeļ i, graudaugi, daž ā das kū kas, austrumu saldumi, bulciņ as, vakaros saldē jums. Pie baseina, pie bā ra bez kļ ū dā m tika liets alus, vī ns, kokteiļ i, kola utt. . . Nauda tika mainī ta (par izdevī gu kursu) 50 metrus viesnī cas labajā pusē ! No ceļ ojumu aģ entū ras viņ i piedā vā s Marmarisas un Echmiler apskates ekskursiju - tā ir bezmaksas, bet informatī va!
Gribu atzī mē t viesnī cas atraš anā s vietu: 100m. jū ra (2. lī nija), arī mikroautobusa pietura Echmiler un Marmarisas centrs tieš i zem viesnī cas! Ekskursijā autobuss uzņ em vienu no pirmajiem, kas ir ē rti (autobusā varat izvē lē ties labu vietu).
Mē s devā mies uz pludmali otrpus ceļ am, tas ir bez maksas, bet ja vē laties sauļ oš anā s krē slus, tad nopē rciet ū deni bā rā un slieties visu dienu par nopirktā s pudeles cenu.... varat arī iznomā t velosipē du Etchmiler, kur labā ka jū ra un pludmale. . . vai staigā t tieš i 50 minū tes pa krastmalu (ē nains ceļ š iet cauri delfinā rijam un vairā kā m skaistā m viesnī cā m, viss priedē s, palmā s un ziedos))))) Marmaris- mī lestī ba no pirmā s reizes!!!!!! !
Man patika viss, viesnī ca, cilvē ki, jū ra, saule, ainavas, iesaku visiem!!!! ! !
остров Клеопатры Эгейские острова Центр Мармариса Эчмилер Эгейские острова
аватар Marina_MM
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms gada mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā , es neuzrakstī ju atsauksmi uzreiz, jo. Es nedomā ju, ka bija tik svarī gi lasī t tū ristiem, kuri meklē , lī dz es pats sā ku ceļ ot). Mans pirmais atvaļ inā jums ā rzemē s bija Marmarisā . … Tomēr ▾ Pirms gada mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā , es neuzrakstī ju atsauksmi uzreiz, jo. Es nedomā ju, ka bija tik svarī gi lasī t tū ristiem, kuri meklē , lī dz es pats sā ku ceļ ot). Mans pirmais atvaļ inā jums ā rzemē s bija Marmarisā . Man patī k Turcija, un Marmarisa kā pirmā pilsē ta ceļ oš anai ir tā pati lieta! Uzreiz jā saka, ka tū re "Kokvilnas pils - Pamukale" ir vistuvā k no š ī s pilsē tas Turcijā - 3-3.5 stundas, tā pē c noteikti apmeklē jiet 8. pasaules brī numu, tas aizņ em vairā k nekā.9 stundas, lai ceļ otu no citā m. pilsē tas. Viesnī ca ir niecī ga, tai ir tā ds pats niecī gs baseins, bet mē s pat nopeldē jā mies uz destilā ciju, ar to mums pietika) Mē s devā mies ar puisi, mums abiem nav garlaicī gi, tā pē c neuztraucā mies, ka nebija animā cijas , bezmaksas saldē jums, slaidi utt. Vispā r tikai nakš ņ ojā m un atbraucā m uz viesnī cu, apskatī jā m ekskursijas, gandrī z visu ko piedā vā ja ielu gidi) Aizbraucā m uz Kleopatras salu, paskatieties internetā bildes, varbū t gribat. Istaba maza, bet ļ oti ē rta, dabū jā m milzī gu balkonu, varē jā m no rī ta apgulties un sauļ oties, kamē r kompanjons gulē ja, ļ oti ē rti (balkons ir tik liels, ka 4 cilvē ki var droš i apgulties un sauļ oties, tieš ā m)) ) Wi-fi, lieliski darbojā s pat istabiņ ā , kas pat 5* viesnī cā s ir retums, gandrī z vienmē r ir tikai vestibilā . Ē diens ir daudzveidī gs, bet, ja gribi atlicinā t laiku vistas krū tiņ as iesmiem, jā atnā k lī dz paš ai ē damistabas atvē rš anai, tos negatavo tik daudz. Tiem, kas nevē las pā rmaksā t un neplā no staigā t pa viesnī cu, iesaku š o jauko un mā jī go viesnī cu. Ja paņ emsiet skrejriteni vai velosipē du un apbrauksiet visu Marmarisu, nenož ē losiet, daudz fotografē siet un redzē siet skaistas un interesantas ainavas. Jauku atpū tu, veiksmi ceļ ojumu meklē jumos, jums siltas un saulainas valstis)!
Marina, Smoļ enska, 28 gadi.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klusa ē rta viesnī ca. Daudzas aktivitā tes ā rpus viesnī cas. Skaista pilsē ta - Marmarisa. Man viss ļ oti patika....draudzī gs personā ls, labas istabas, virtuve, baseins. … Tomēr ▾ Klusa ē rta viesnī ca. Daudzas aktivitā tes ā rpus viesnī cas. Skaista pilsē ta - Marmarisa. Man viss ļ oti patika....draudzī gs personā ls, labas istabas, virtuve, baseins.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, personā ls lielisks, baseins tī rs, numuriņ i izremontē ti, ē diens ne sliktā ks kā mā jā s. Viesnī cā ir mierī ga mā jī ga atmosfē ra, tuvu pilsē tai, daudzi veikali, vakaros nav garlaicī gi. Jū ra netā lu. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, personā ls lielisks, baseins tī rs, numuriņ i izremontē ti, ē diens ne sliktā ks kā mā jā s. Viesnī cā ir mierī ga mā jī ga atmosfē ra, tuvu pilsē tai, daudzi veikali, vakaros nav garlaicī gi. Jū ra netā lu. . . ļ oti mierī ga un tī ra. Man ļ oti patika. Es uzskatu, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta pieauguš ajiem bez bē rniem. Vienmē r gā jā m uz pieczvaigž ņ u viesnī cā m, bet trī s rubļ u banknote izrā dī jā s nemaz nav slikta, plus liels naudas ietaupī jums. Iesaku visiem, kam nav vajadzī gas bē rnu animā cijas un bē rnu kliedzieni, bet gan mierī ga un mē rena atpū ta bez kliedzieniem un č ī kstē š anas. pieauguš ajiem izklaides pilnos vakaros ciematā un Marmarisā . Skaista pilsē ta, lieliska daba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir kā rtī bā!! ! ! … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums yannos
Vai viesnīcā ir wifi?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums elise75
No kā jābaidās, apmeklējot Turciju?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Тихий спокойный отель с небольшой территорией. Чистые симпатичные номера, дружелюбный персонал. Находится недалеко от транспорта и магазинов. Открыт в 1993 году, последняя реставрация проведена в 2013 году. Состоит из одного 4-этажного здания. Отель не принимает размещение мужчин без дам. Подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 100 км от аэропорта Даламан, в 135 км от аэропорта Милас Бодрума, 4 км от г. Мармарис, в 3 км от поселка Ичмелер.
Pludmales apraksts Пляж в 70 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Заход в море: песок, галька. Есть душ, пляжных полотенец: нет.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), конференц-зал вместимостью 40 чел., 1 основной ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн 170 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенец: нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в общем бассейне, 6 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Настольные игры (платно), мини-футбол (платно.
Telpu apraksts

В отеле 73 номера: standard room (макс. 3 чел., 16–20 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), мини-бар (только вода), душ, фен, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kenan Evren Bulvarı 11 sk. No:4, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 34 54
Fax: +90 252 417 32 91
Tīmekļa vietne: Adler Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.