Jautājums o Kusadasi

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
282 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu, kur apmesties ar 10 gadus vecu bērnu
Lūdzu, iesakiet viesnīcu ģimenes atpūtai ar 10 gadus vecu bērnu (nepieciešami ūdens slidkalniņi) gleznainajos, bet klusajos Egejas jūras piekrastes nostūros.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-05-307 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Igor_m
Uz dienvidiem no Kusadasi, pašā Longbīčas sākumā atrodas Tortuga Pirate Island Theme & Water Park, kura apkārtnē ir daudz viesnīcu par katru budžetu. Tomboy, un tu būsi apmierināts, pludmale ir lieliska, Davutlarā ir šiks tirgus, pludmales galā, aiz Guzelcamli, ir Milli parks (nacionālais parks) Dilek, un tajā ir kanjons un Zeva ala, un Ičmeleras pludmale, kur ir restorāns un kur vairākas reizes dienā nāk meža cūkas - vesels ganāmpulks, vai arī atsevišķi, nekaunīgi, rijīgi, bet nekaitīgi. Daba parkā, skati uz jūru, Grieķijas Samos sala, smaragda ūdens liks tur atgriezties, kā jau vairākus gadus mani liek.
аватар Igor_m
http://www.turpravda.ua/tr/kushadasy/blog-97110.html - skaties, lasi.
аватар Veronika7081
Kā ar budžetu? Izbraukšana no Kijevas? Atpūtas laiks?
аватар Olgaolga153
Vai jūs interesē tikai Kušadasi vai ir arī citas iespējas? (Fetija, Marmarisa, Bodruma)?
аватар Lynatka
paldies par atbildēm) izbraukšana no Kijevas, budžets 2000+-, jūnija vidū uz 10 naktīm.,
ne tikai Kusadasi, ja vien tas ir skaists un nav trokšņains)
аватар Olgaolga153
Bodrum Holiday Resort & Spa 5 * viesnīca ar lielu zaļo zonu; 1 līnija, pieklājīgs ēdiens, atrodas nedaudz uz kalna, tāpēc atpūtas laikā jums būs jāpārvar kāpnes; ārpus viesnīcas nav kur iet.
Club Tuana Fethiye 5 * (Fethiye, Yaniklar) - liela kluba viesnīca, ar zaļu labiekārtotu teritoriju, normālu pārtiku, kas atrodas nomaļā vietā. Netālu atrodas tikai viesnīca Botanika, Lykia Botanika Beach Fun & Club HV-1
(arī, starp citu, jūs varat redzēt). Parka daļā ir klusāks, klubu daļā skaļāks, bet tuvāk visai infrastruktūrai. 1 rindiņa.
Blue Vista Hill Hotel 5 * (Kusadasi) 1 līnija. Veca, klusa, diezgan zaļa viesnīca ar pieklājīgu ēdienu; nav aktīvas animācijas, no bērnu izklaides ir baseins ar pāris ūdens slidkalniņiem.
Pievērsiet uzmanību Tuānai un Botānikai. Pēdējais, lai arī pieder pie 2. līnijas, bet tur, gar meža-parka zonu, netālu no pludmales. Pati viesnīca atrodas Tuanas parka līmenī.
аватар Olgaolga153
Ņemot vērā, ka jūs ēdat jūnijā, jūra vēl nav labi sasilusi, un Egejas jūra kopumā ir aukstāka nekā Vidusjūra, mans padoms: tomēr izvēlieties nevis Bodrumu un Kusadasi, bet jebkuru vietu no Fethiye līdz Marmarisai. Šeit, piemēram, ir viena no manām mīļākajām "bērnu" viesnīcām - Family Life Tropical (Dalaman, Syrigorme). Viesnīca ar ļoti lielu sakoptu zaļo zonu, ļoti labu ēdienu, daudz izklaides bērnam. Atrodas klusā vietā ļoti tuvu lidostai.
аватар Lynatka
Paldies Olga, interesantas iespējas)
Vai ir kāda informācija par Turunc Resort Hotel 5*?
аватар Olgaolga153
Normāla viesnīca un atrašanās vieta arī. Bet... Turunc trīs dienas nokļūsi pa mežu, divas dienas pa lauku. Labāk to neapsvērt, ja ir citas cienīgas iespējas. Nopietni. Ceļš uz Marmarisu nav īss, pēdējā trešdaļa (pie ieejas pilsētā) iet pa serpentīnu. Un tad tevi pārsēdinās uz kādu minivenu, un tevi aizvedīs uz Turunc pa vēl stāvāku serpentīnu. Ja tavs puika ir tik ekstrēmi bungās, tad vari apsvērt Turunc kūrortu.)))
аватар Lynatka
nu, pagājušajā gadā no Bodrumas nokļuvām Ozderē, un jā, mums patika))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kusadasi
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl