Richmond Ephesus Resort 5*– Atsauksmes

27
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Kusadasi
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.4 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Liela viesnīca ar labu ēdienu. Attīstīta infrastruktūra ģimenēm ar bērniem un ērta pludmale ar maigu ieeju jūrā. Uzcelta 1995. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар markhoffman777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas ar draugiem 1 nedē ļ u, mē s baudī jā m viņ u ē dienu, tas bija skaisti pludmalē un bezgalī gs paldies izklaides komandai, kas padarī ja mū su brī vdienas tik brī niš ķ ī gas, mē s piedalī jā mies visā s aktivitā tē s un, kad mē s pievienojā mies, mē s lieliski pavadī jā m laiku un vakaru š ovi ir lieliski katru dienu. … Tomēr ▾ Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas ar draugiem 1 nedē ļ u, mē s baudī jā m viņ u ē dienu, tas bija skaisti pludmalē un bezgalī gs paldies izklaides komandai, kas padarī ja mū su brī vdienas tik brī niš ķ ī gas, mē s piedalī jā mies visā s aktivitā tē s un, kad mē s pievienojā mies, mē s lieliski pavadī jā m laiku un vakaru š ovi ir lieliski katru dienu.
Liels paldies komandas enerģ iskajā m sejā m, nez vai mums bū s tikai viens piedā vā jums. Bū tu labā k, ja bū tu vitamī nu batoniņ š . Tas ir tikai ieteikums.
аватар raexftyogqin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu (11 mē neš i), gribē jā s atpū sties klusumā pie jū ras. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti laipni un palī dzē ja norē ķ inā ties. Pē c tam mū s sū tī ja pusdienot (viesnī cai liels pluss). … Tomēr ▾ Pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu (11 mē neš i), gribē jā s atpū sties klusumā pie jū ras. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti laipni un palī dzē ja norē ķ inā ties. Pē c tam mū s sū tī ja pusdienot (viesnī cai liels pluss).
Mums bija istaba pirmajā stā vā , ļ oti ē rta ģ imenei ar bē rnu, mū su bē rnam istabā ielika gultiņ u. Pludmale ir ļ oti tuvu, daudz sauļ oš anā s krē slu un tī ra.
Restorā nā ir liela ē dienu izvē le. Uz jumta ir arī restorā ns, skats ir tikai uguns. Mums ļ oti patika 5*****
аватар yarik241984
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Es rakstu, atrodoties viesnī cā . Es esmu atklā ti pā rsteigts par labajā m atsauksmē m par viesnī cu. Viesnī ca ir veca. Jū ra ir tikai purvs, sekla, ļ oti netī ra, prezervatī vi, somas, plastmasas pludiņ š . Ē diens viesnī cā ir drausmī gs, vienmuļ š . … Tomēr ▾ Es rakstu, atrodoties viesnī cā . Es esmu atklā ti pā rsteigts par labajā m atsauksmē m par viesnī cu. Viesnī ca ir veca. Jū ra ir tikai purvs, sekla, ļ oti netī ra, prezervatī vi, somas, plastmasas pludiņ š . Ē diens viesnī cā ir drausmī gs, vienmuļ š . Izvē le maza, katra diena gandrī z vienā da. Atbraucā m ar divus gadus vecu meitu, viņ ai vispā r grū ti kaut ko atrast. Putras no rī ta vispā r nav. Ar bē rniem vispā r neiesaku. Galvenā s ē kas telpas, lai arī tī ras, visas ir trokš ņ ainas, nevar visu laiku atvē rt logu ar cigareš u smaku. Bā ri netī ri, ē damzā le (par restorā nu to nevar nosaukt) netī ra, viss vecs. Kopumā š ausmī ga viesnī ca. Dodamies uz citu viesnī cu. Š o viesnī cu vai š o piekrasti vispā r nevienam neiesaku, jo viesnī cu vē l var mainī t, bet jū ra bū s netī ra visā piekrastē . Un par prezervatī viem un iepakojumiem tas nav pā rspī lē ts.
аватар bor_fox
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Serviss 9 (par 10), ē dinā š ana 10, teritorija 10, smilš u pludmale bē rniem super, ieieš ana jū rā ļ oti sekla un gara. Galvenais, kas man nepatika, bija viļ ņ i, viļ ņ i, bija jau vē trains. … Tomēr ▾ Serviss 9 (par 10), ē dinā š ana 10, teritorija 10, smilš u pludmale bē rniem super, ieieš ana jū rā ļ oti sekla un gara. Galvenais, kas man nepatika, bija viļ ņ i, viļ ņ i, bija jau vē trains.
аватар Kira1996
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Pieklā jī ga apkalpoš ana, draudzī gs personā ls, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, laba animā cija. Istaba tika uzkopta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi (katru dienu: dvieļ u, gultas veļ as maiņ a, papildinā ts š ampū ns un ž eleja, bā rs - ū dens un dzē rieni). … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Pieklā jī ga apkalpoš ana, draudzī gs personā ls, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, laba animā cija. Istaba tika uzkopta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi (katru dienu: dvieļ u, gultas veļ as maiņ a, papildinā ts š ampū ns un ž eleja, bā rs - ū dens un dzē rieni). Trauki labi, tī ri, galdauti balti. Mani ļ oti iepriecinā ja vienreizē jā s lietoš anas krū zī š u trū kums pat pludmalē . Jū ra, daba un pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš as. Mani patī kami pā rsteidza un iepriecinā ja krievu nebū š ana. Ar internetu problē mu nebija, un kopumā nebija nekā du problē mu. Mī nusu vienkā rš i nav. Personā ls nerunā krieviski, pat reģ istratū rā . Viss ir ļ oti. . . ļ oti apmierinā ts.
аватар olyaburak2504
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā ar draugiem, viss bija ļ oti patī kami. Viesnī cā laipns personā ls, ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni. Man ļ oti patika pludmale, smiltis ir tī ras. Un tas izskatā s kā zelts un patī kama jū ra, kas ir piemē rota veldzē š anai pē c karstā s saules. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar draugiem, viss bija ļ oti patī kami. Viesnī cā laipns personā ls, ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni. Man ļ oti patika pludmale, smiltis ir tī ras. Un tas izskatā s kā zelts un patī kama jū ra, kas ir piemē rota veldzē š anai pē c karstā s saules. Telpas ir labi iztī rī tas. Mums ļ oti patika restorā ns 6. stā vā . Tur var nokļ ū t, pierakstoties. Visā viesnī cā ir daudz apstā dī jumu un š ū puļ tī klu. Dienas laikā varat uzkodas uzkodu bā rā un ē st saldē jumu. Mums ļ oti patika palikt š ajā viesnī cā . Ceru nā kt vē l. Es ieteikš u š o viesnī cu visiem.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju kopā ar ģ imeni: divi pieauguš ie un bē rns. Lidojā m normā li, nepatī kamā kais ir apmetne. Dzī vojā m bungalo, lī dz 12 naktī aizmigt ir nereā li - diskotē ka, mū zika ļ oti skaļ a. Ē diens ir labs, bet tur, kur Turcijā , tas ir slikti. … Tomēr ▾ Biju kopā ar ģ imeni: divi pieauguš ie un bē rns. Lidojā m normā li, nepatī kamā kais ir apmetne. Dzī vojā m bungalo, lī dz 12 naktī aizmigt ir nereā li - diskotē ka, mū zika ļ oti skaļ a. Ē diens ir labs, bet tur, kur Turcijā , tas ir slikti. Mums patika. Par mī nusiem: odi, sekla un diezgan vē sa jū ra ar aļ ģ ē m, kas ir ļ oti nepatī kama, mazs baseins, brī ž iem tik pā rpildī ts, ka ir kā siļ ķ e mucā . Nav kur atstā t viesnī cu, tikai jā iet. Ir daudz neapmierinā to ar istabā m, pats naktī nokritu, paklupu dē la dzelzs gultiņ ai, jo matracis bija ī sā ks par gultiņ u, varat iedomā ties š o skaistumu. Arzemnieku nav tik daudz, baltkrievu ir daudz. Jū rā , kā Soč os. Par plusiem: labs ē diens, Efeza nav tā lu, apkalpoš ana ir laba. Ir š ū puļ tī kli (bet tajos gulē t ir ļ oti neē rti), izskatā s skaisti. Par animā ciju: bē rnu diskotē ka, kā visur citur, arī pieauguš o - nav savas komandas, bet profesionā ļ us arī neaicina. Tas ir man par vakara animā ciju, tievs. pats. Ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti: neviens nesaindē jā s un nesaslima. Š ķ iet, ka š ajā reģ ionā sadedzinā t kopumā nav iespē jams. Stiprs vē ss vē jš .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар stroenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju uz š o viesnī cu otro reizi, pirmā bija pirms 8 gadiem. Uz š o punktu devos ar nolū ku, jo pirmajā braucienā ļ oti patika, nebiju vī lusies nemaz, izņ emot novecojuš o viesnī cu, remonts noteikti nenā ktu par ļ aunu, bet vietē jie teica, ka jaunu vieglā k uzbū vē t nekā to salabot. … Tomēr ▾ Biju uz š o viesnī cu otro reizi, pirmā bija pirms 8 gadiem. Uz š o punktu devos ar nolū ku, jo pirmajā braucienā ļ oti patika, nebiju vī lusies nemaz, izņ emot novecojuš o viesnī cu, remonts noteikti nenā ktu par ļ aunu, bet vietē jie teica, ka jaunu vieglā k uzbū vē t nekā to salabot. Es ceļ oju ar 2 bē rniem (6 un 7), un viņ iem tas ļ oti patika. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ļ oti mā jī ga un zaļ a. Animā cija ir aktī va un draudzī ga, ir krievvalodī gie, viņ i mī l bē rnus un arī savus bē rnus. Pienā cī gs ē diens, man un bē rniem pietika, daudz gaļ as (tī tara, liellopa gaļ a, zivis), izsalcis tur noteikti nepaliksi. Ir trī s restorā ni pē c vienoš anā s, zivis, uz viesnī cas jumta pē c vienoš anā s, tas ir visgarš ī gā kais (ž uljē ns ar jū ras veltē m, ceptas zivis), izmaksas ir simboliska 5 USD. Norē ķ inā ties labā k bungalo, galvenajā istabā smacī gs. Mē s dzī vojā m tā lā kajā bungalo un tas mū s netraucē ja, ja neskaita diskotē kas radī to troksni. Jū ra un pludmale ir super, gar Kusadasi krastu labā k neatrast, bet man ir pieredze. Smiltis ir smalkas un spī dī gas, ieeja jū rā ir viendabī ga, un tas ir ļ oti svarī gi bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, matrač i un dvieļ i ir kaudzes. Š ajā viesnī cā viss nav slikti, izņ emot baltkrievu lielo koncentrā ciju, 70 procenti, man tas bija liels diskomforts. Iesaku ģ imenē m ar bē rniem lī dz 12 gadu vecumam, vecā kiem bē rniem bū s garlaicī gi, viņ iem PINE BAY, kā arī tiem, kas vē las atpū sties no ikdienas steigas. Lai visiem labas brī vdienas!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Internetā par š o viesnī cu ir ļ oti maz atsauksmju. Atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Blok-E ir vienkā rš i BRIESMĪ GI! ! ! Nepiekrī tu ievā kties. Skats uz mā jsaimniecī bu kvartā ls un ceļ š , tā pat kā citi kvartā li - ar skatu uz jū ru, galveno ē ku un baseinu. … Tomēr ▾ Internetā par š o viesnī cu ir ļ oti maz atsauksmju. Atpū tā mies 2013. gada jū nijā . Blok-E ir vienkā rš i BRIESMĪ GI! ! ! Nepiekrī tu ievā kties. Skats uz mā jsaimniecī bu kvartā ls un ceļ š , tā pat kā citi kvartā li - ar skatu uz jū ru, galveno ē ku un baseinu. Š ajā blokā ir ievietoti krievi un baltkrievi. Pē c skandā la reģ istratū rā (caur TEZ TOUR) viņ i apmetas labos blokos: A, B, C, D, F. Tez tū re bez maksas ved uz 4 tirdzniecī bas centriem - juvelierizstrā dā jumus, ā du, saldumus un tekstilizstrā dā jumus. Apmierinā ta ar gidu darbu – Rū ta un Talats, ī paš i Albī na. Vienmē r draudzī gs, uzmanī gs, atbild uz visiem jautā jumiem. Ē diens, teritorija, tī rī ba-viss augstā kajā lī menī ! Klimats brī niš ķ ī gs!!!! ! Smiltis ū denī kā zelts! Uz Kuš adasi brauc mikroautobuss Selchuk - Kusadasi par 4lirā m. No Izmiras braucā m kā du stundu, mū s ieveda pirmos, bet pē dē jos aizveda atpakaļ , kas ir ē rti. Izmitinā š ana: 2 (reģ istrā cija pat par $20 blokā -E. Reģ istratū rā nerunā krieviski vai arī izliekas nesaprotam) Apkalpoš ana: 4Tī rī š ana: 5Ē diens: 5+Bā ri: 5Animā cija: 5+(angļ u, vā cu, franč u, Krievu) Baseini: 5 (nav pē c balinā tā ja smakas) Pludmale: 5+Teritorija: 5 Mā jlopi: truš i, putni. Viesnī cas vē rtē jums: 5Viesnī ca ir vairā k paredzē ta Eiropas sabiedrī bai, nevis krieviem. Brī vi jā pā rvalda angļ u, vā cu vai franč u valoda. Iesaku pensionā riem un pā riem ar bē rniem, vientuļ iem tur nav ko darī t, viesnī ca ir ģ imene.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар smorozenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ģ imene (3 pieauguš ie un bē rns 9 gadi) no Ukrainas, atvaļ inā jums no 3. jū lija lī dz 13. jū lijam (maksa par 10 naktī m VISS - 3100 $ TEZ TOUR). Kijeva-Bodruma (gaiss 2 stundas) - Kuš adasi (autobuss 2 stundas). Ž ē l, ka nav reisu no Kijevas uz Izmiru (40 min lī dz viesnī cai). … Tomēr ▾ Ģ imene (3 pieauguš ie un bē rns 9 gadi) no Ukrainas, atvaļ inā jums no 3. jū lija lī dz 13. jū lijam (maksa par 10 naktī m VISS - 3100 $ TEZ TOUR). Kijeva-Bodruma (gaiss 2 stundas) - Kuš adasi (autobuss 2 stundas). Ž ē l, ka nav reisu no Kijevas uz Izmiru (40 min lī dz viesnī cai). Krieviem š ajā ziņ ā ir vieglā k. Bet pat ja ņ emam kopā visus krievvalodī gos, tad kaut kur 10-15% tiks drukā ti. Tas mani iepriecina.
Ukrainas reģ ions ir praktiski neizpē tī ts, un to noteica viesnī cas izvē le, š ī ir tuvā kā viesnī ca Efesai, Jaunavas Marijas namam. Klimats ir daudz maigā ks nekā Vidusjū rā , mitruma praktiski nav. Viesnī cā nerunā krieviski, tā pē c radī sies grū tī bas. Mā cies angļ u valodu un bū si laimī gs.
Bungalo izvietojums gar jū ru A, B, C, H, labā k pā rvietoties A vai B otrajā stā vā . Bungalo D, F, G otrā s jū ras skatu lī nijas gandrī z nav, un vistā lā k E atrodas aiz galvenā s ē kas. Odi ir klā t, neaizmirstiet smē res un visā das lietas rozetē s.
Norē ķ inā ties plkst. 14.00, bungalo A numurs 12 (skats uz jū ru), otrais stā vs, naudu neņ ē ma, iedeva turkietei lodī š u pildspalvu (modē ). Istabas mazas, pat ģ imenes istabiņ as, viena divguļ amā gulta un viena divstā vu istaba - citā istabā (es bez problē mā m iederos pirmajā stā vā (augstums 182 cm). Kondicionieri strā dā ļ oti labi (atš ķ irī bā no galvenā s ē kas), bet tie ir slikti novietots pretī gultā m, ļ oti viegli saaukstē ties Pilna vanna Bezmaksas mini bā rs (2 kolas, 2 forfeiti, 2 ū dens) 200 ml dienā .
Saule š ajā laikā ir ļ oti bī stama, pat aktī vi lietojot krē mus – vietā m apdegusi.
Ja pludmalē pū š vē jš , labā k neiet ā rā , visā s spraugā s ir smiltis.
Aizbraucā m uz Pamukali, bija tā vē rts, bet ļ oti karsts, lietussargs nenā ktu par ļ aunu. Paņ emiet lī dzi daudz ū dens. Tiesa, gids dabū ja, vienkā rš i š ausmī gi, krieviski nerunā , izlec no tē mas....murgs, pirms tam precizē vā rdu ar ko dosies ekskursijā , savā dā k kopiespaids nebū s gluž i.... , mū su laime bija zem vā rda Uncle Misha (turks ) Mehmet Fazal, manuprā t, visa grupa sū dzē jā s. Protams - par to tika informē ti TEZ TOUR pā rstā vji.
Izbraucā m arī ar laivu pa aizsargā jamā m vietā m, kuģ ojā m uz Grieķ ijas Samos salu, arī neslikti, ū dens lī č os kristā ldzidrs, bet atkal var apdedzinā ties uz divā m sekundē m, esiet uzmanī gi. Dē ls uz tilta gandrī z visu laiku braukā ja ar jahtu, bildes izrā dī jā s lieliskas.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad nekā du problē mu nav. Alkohols ir vietē jais, Efes alus ir labs izlejamais. Vī ns amatierim.
Pati pludmale pē c dabas ir vienkā rš i forš a, plata un gara, bet prasa investī cijas, jaunas nojumes, varbū t pontonu, lai pa jū ru nebrauktu dziļ umā utt. Viesnī cas ģ enerā lmenedž eris Č ingizs solī ja viesnī cu atjaunot lī dz nā kamajai sezonai. Attiecī bā uz slidkalniņ iem tie ir 3, un bē rni un pieauguš ie tur muļ ķ ojas.
Tuvumā ir arī divas pilsē tiņ as ar ADALAND un AquaFantasy slidkalniņ iem, negā jā m, bet izskatā s ļ oti milzī gi, tiek uzskatī ti par lielā kajiem Turcijā , viens no slidkalniņ iem ir ap 500 metrus garš .
Kas attiecas uz tirgus dienā m, tad Kusadasi treš dien un Selč ukā sestdien (3 liras uz Selč uku), sortiments ir vienā ds.
Rezultā tā viesnī ca ir pilna 4 zvaigznes, bet ne piecas kā daž i saka, varu ieteikt, bet vairā k te nenā ksim, jo ​ ​ vadā mies pē c ģ imenes likuma, nebrauciet uz vienu un to paš u viesnī cu divreiz, pat uz luksusa. Dzī ve ir ī sa, un jū s vē laties redzē t kaut ko jaunu. Lai veicas un neaizmirsti par labo garastā vokli.
Kijevas ģ imene.
Parādīt vairāk »


iemiesojums natasha43
Mēs būsim ar automašīnu un izlemsim starp Ričmondu un Tusanas pludmali... Iesakiet
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums flora152
Es devos uz šo viesnīcu, bet izlasīju pēdējo atsauksmi un biju ļoti sarūgtināts.Vai tiešām ir tik slikti, vai var kāds cits, kas padalītos ar iespaidiem un iezīmēm par atpūtu šajā viesnīcā.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums medik98
tomēr varbūt kāds zin vai mini bāra papildināšana ir bez maksas līdz kuram laikam strādā viss iekļauts sistēma!kāds laiks septembra sākumā, paldies !!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
iemiesojums medik98
vai minibārs un seifs ir bez maksas?līdz kuram laikam ir viss iekļauts sistēma, t.i., vai ir iespējams, piemēram, dzert tēju bārā pēc 23. 1. stāva villās, balkons vai atvērta terase? Būšu pateicīgs arī par atsauksmēm un praktiskiem padomiem par pārējo.Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель с большой территорией и хорошим питанием. Развитая инфраструктура для отдыха с детьми и удобный пляж с пологим входом в море. Построен в 1995 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 75 км от аэропорта г. Измир, в 12 км от г. Кушадасы, в поселке Памучак, в 4 км от исторического города Эфес.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 50-150 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), room service: круглосуточно (платно), ТВ-зал, 6 конференц-залов (на 20–350 чел.), диетическое и вегетарианское меню, 4 ресторана — 1 основной ресторан, 3 a la carte (турецкий, итальянский — по предварительной записи, за неделю проживания посещение каждого ресторана 1 раз — бесплатно; рыбный — плата за резервацию), 6 баров, магазины, 1 крытый бассейн, 3 открытых бассейна (1 из них релакс), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 3 водные горки, 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), детский клуб (4-12 лет), мини-диско, детский буфет в главном ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф бесплатно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, теннисный корт бесплатно (2 корта с бетонным покрытием), освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, живая музыка бесплатно, мини-футбол бесплатно, стрельба из лука, бочче. 3 водные горки для взрослых.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 264 номера. Отель состоит из основного 6-этажного здания Main Building, шести 2-этажных и двух одноэтажных корпусов Club.

Istabās

В номерах представлено: душ, банные принадлежности, фен, центральный/индивидуальный кондиционер, ТВ, сейф (платно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки, ежедневно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Pamucak Mevkii, 35920, Selcuk, Izmir, Turkey
Tālruņi: +90 232 893 10 60
Tīmekļa vietne: Richmond Ephesus Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).