Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 9.110
№5 viesnīcas reitingā Kusadasi
9.6 Numurs
9.4 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.6 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Tas sastāv no galvenās 5 stāvu galvenās ēkas un 7 stāvu Garden Villas ēkām. Mūsdienīga arhitektūra, stilīgas telpas, draudzīgs personāls un attīstīta infrastruktūra aktivitātēm brīvā dabā rada ārkārtīgi pozitīvu pieredzi. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар sanet
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss patika, istabiņ a sakā rtota, viss jauns un skaists. Ē diens arī bija lielisks. Teritorija ir tī ra, pludmale tuvu, ir akmeņ i un smilš u pludmale, katrai gaumei. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no pilsē tas, bet mē s iegā jā m pilsē tā kā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss patika, istabiņ a sakā rtota, viss jauns un skaists. Ē diens arī bija lielisks. Teritorija ir tī ra, pludmale tuvu, ir akmeņ i un smilš u pludmale, katrai gaumei. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no pilsē tas, bet mē s iegā jā m pilsē tā kā jā m. Nebija nekā du problē mu ar reģ istrā ciju, arī ar personā lu. Vienī gais, kas man nepatika, bija vē jains laiks, jo mē s rudenī atpū tā mies.
аватар Marina704460
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies ļ oti agri, bet bijā m iekā rtojuš ies nedaudz agrā k, kā jau ar bē rnu, bet ne ļ oti ā tri. Viesnī cā viss ir labi, ē diens, animā cija, numuriņ i - nekā du jautā jumu. Vienī gais negatī vais ir tas, ka vē jš pastā vī gi, bet tā da jau ir daba, reģ ions tā ds. … Tomēr ▾ Ieradā mies ļ oti agri, bet bijā m iekā rtojuš ies nedaudz agrā k, kā jau ar bē rnu, bet ne ļ oti ā tri. Viesnī cā viss ir labi, ē diens, animā cija, numuriņ i - nekā du jautā jumu. Vienī gais negatī vais ir tas, ka vē jš pastā vī gi, bet tā da jau ir daba, reģ ions tā ds. Teritorija ir normā la, ne pā rā k zaļ a. Arī pludmale ir savdabī ga, š ī nav Antā lija. Mē s sapratā m, uz kurieni ejam, bet viņ iem arī pludmalē ir laba ieeja ū denī , tur ir labi ar bē rniem. Blakus bija restorā ni un veikali.
аватар Galov_Aleksej_Vladimirovich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss ir lieliski gan ar numuriņ u, gan ar apmetni. Izvē lē jos š o viesnī cu pē c tā s atraš anā s vietas, jo tā nerobež ojas ar kaimiņ u viesnī cā m, svaiga viesnī ca, pirmā rinda. Viss bija savā s vietā s, zā les, pietiekami daudz pā rtikas viesnī cā , nebija jā iet uz restorā niem. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir lieliski gan ar numuriņ u, gan ar apmetni. Izvē lē jos š o viesnī cu pē c tā s atraš anā s vietas, jo tā nerobež ojas ar kaimiņ u viesnī cā m, svaiga viesnī ca, pirmā rinda. Viss bija savā s vietā s, zā les, pietiekami daudz pā rtikas viesnī cā , nebija jā iet uz restorā niem. Apkalpoš ana numurā ir lieliska, apkalpoš ana bija laba. Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r ir vieta, mols ir lielisks, nav atkritumu.
аватар sergijhich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca -obmanka (kā kā dreiz bija cepure ausu aizbā ž ņ i un tad bija maldinā š ana). Eiforija tur ir tikai vā rdā un bē rniem, kuriem ū dens un saule aizstā j visu pasaulē . Turcijā esam atpū tuš ies jau piekto reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Viesnī ca -obmanka (kā kā dreiz bija cepure ausu aizbā ž ņ i un tad bija maldinā š ana). Eiforija tur ir tikai vā rdā un bē rniem, kuriem ū dens un saule aizstā j visu pasaulē . Turcijā esam atpū tuš ies jau piekto reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ieradā s ļ oti laicī gi 14.30 un norē ķ inā jā s tikai 16.20, lai gan norē ķ inā š anā s stunda no 14.00 (nav skaidrs, kā pē c tad izlikš ana 12.00, viņ iem bija nepilnas 2 stundas, lai sakoptu). Š ī s viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir piestā tne un kristā ldzidra Egejas jū ra, lai arī nedaudz vē sa, arī dvieļ us istabā var mainī t katru dienu un viss.
Personā ls no 50 lī dz 50 - ir pieklā jī gi, bet ir arī tā di, kas nemitī gi ir neapmierinā ti ar ā rzemnieku apkalpoš anu, un prioritā te ir turku atpū tnieki, restorā ns - ē dnī ca, nav netī ra, bet ne tī ra, ē diens - labas brokastis, pusdienas, vakariņ as nav, vienmuļ i grils "viss pā rē jais nepā rtraukti atkā rtojā s, tikai viens no trim ceptu zivju veidiem, pietiekami daudz augļ u bet bez ananā siem un kivi, alkoholu restorā nā nenē sā viesmī ļ i un jā iet stā vē t neliela rinda pie bā ra, tas ir nav ē rti un nav UAI sistē ma.

Rezervē jā m klubu CluB Sute ar atseviš ķ u baseinu kluba istabā m, bet solā riji tomē r bija jā noņ em no rī tiem kā kopī gajā baseinā , ū dens visu laiku bija vē ss - man labi un sievai labi - nē . Mini bā rs istabā katru dienu tiek papildinā ts tikai ar minerā lū deni, alu nepapilda vispā r, un kola un fanta tikai pirmajā ieraš anā s dienā , un UAI pā rtikas sistē ma, starp citu.
(Starp citu, minibā ra ledusskapis nedarbojā s, un neviens nereaģ ē ja uz mū su piezī mē m, arī gaisa kondicionieris darbojā s slikti, bet palī dzē ja Egejas jū ras reģ iona klimatam - vē sas naktis + 23-25 ​ ​ grā di augustā ! tikai viesnī ca Vip villa un prezidenta istaba, manuprā t, nepieņ emami).

Kopumā viesnī cas dizains ir ļ oti bā ls un skops, ir maz vietu, kur gribas fotografē t, izņ emot jū ras ainavas. Trenaž ieru zā li neviens neskatā s, nā k basā m kā jā m vai T-kreklos, uz trenaž ieriem sē ž sasvī duš i slapji apavi (kā arī , starp citu, uz krē sliem restorā nā ), tenisa galds ir tikai viena no skaidu plā tnē m. pagalms, kur pastā vī gi pū š vē jš . Š ķ iet, ka viss ir 5 * UAI viesnī cas dienestā , bet viss ir kļ ū dains, nepareizi - maldinā š ana, vā ja 4 *, lai gan, es atkā rtoju, bē rniem ir eiforija un paradī ze.
аватар semochkaol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, ē diens virsū , daba! Skati no viesnī cas ir brī niš ķ ī gi, gluž i kā bildē ! Lī dz jū rai jā iet kā das 10 minū tes, bet mē s esam atvaļ inā jumā )) Mani ļ oti pā rsteidza klimats, nevis karsts. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, ē diens virsū , daba! Skati no viesnī cas ir brī niš ķ ī gi, gluž i kā bildē ! Lī dz jū rai jā iet kā das 10 minū tes, bet mē s esam atvaļ inā jumā )) Mani ļ oti pā rsteidza klimats, nevis karsts. Vē ss no rī ta, es teiktu vē jš ; patī kami silts vakarā . Temperatū ra bija 32, bet tā nebija jū tama. Jū ra +25 ir silta, un ā rā vairs negribas iet, ja +23 auksts, paveicā s, ka 4 dienas bija +25. Daudz atmiņ u, atpū tusies veselu gadu iepriekš )) ​ ​ Iesaku!
аватар Ksenija466755
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlasī ju atsauksmes un man ļ oti patika š ī viesnī ca. Mums pat nebija jā gaida standarta reģ istrē š anā s, jo viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, tā pē c bijā m iekā rtojuš ies uzreiz. Telpas bija labas, nebija nekā du nianš u. … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes un man ļ oti patika š ī viesnī ca. Mums pat nebija jā gaida standarta reģ istrē š anā s, jo viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, tā pē c bijā m iekā rtojuš ies uzreiz. Telpas bija labas, nebija nekā du nianš u. Teritorija ļ oti liela, zaļ a, bija kur pastaigā ties. 40 minū tes jū s varē tu vienkā rš i staigā t pa to. Ā rpus teritorijas pie pilsē tas 15 min. . Tur ir ļ oti interesanti visu apskatī t. Jū ra, protams, bija auksta, kad ieradā mies, bet aizbraucot bija siltā ks. Bet ļ oti forš i. Ē diens ir pā rsteidzoš s, bez problē mā m. Animā cija arī lieliska. Internets bija izveidots un darbojā s labi. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca, iesaku visiem atpū sties!
аватар vera2303
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Bija no 3.07. 18 kā daļ a no 2 + 1. Visa uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija pā rsteidzoš a! Reģ istratū rā viņ i mē ģ inā ja nokā rtot agrā k! Viesnī ca liela un skaista, pat no liftiem paveras skats uz jū ru! Animā cija man neļ ā va garlaikoties! Putu ballī te (pē cpusdienā ) ir atpū tnieku ī paš ī ba! Istabas teicamas, uzkopj katru dienu. … Tomēr ▾ Sveiki! Bija no 3.07. 18 kā daļ a no 2 + 1. Visa uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija pā rsteidzoš a! Reģ istratū rā viņ i mē ģ inā ja nokā rtot agrā k! Viesnī ca liela un skaista, pat no liftiem paveras skats uz jū ru! Animā cija man neļ ā va garlaikoties! Putu ballī te (pē cpusdienā ) ir atpū tnieku ī paš ī ba! Istabas teicamas, uzkopj katru dienu. Akvaparks laicī gi un ir jautri! Ē diens ir daudzveidī gs un izcils! Pludmalē un pie baseina vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem! Es pat nevē los ķ ircinā t! ES iesaku! P. S. Lidoju "vē jrozi" + 45min autobusā ! Lai visiem labas brī vdienas!
аватар nadin0901
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su atvaļ inā jums bija plā nots jau aprī lī ! Mē s ilgi domā jā m, kur doties ar bē rniem, un mū su izvē le bija Euphoria Aegean Resort 5 * Kusadasi. Izlidoš ana bija agri pulksten 04:00 no Kijevas, izlidoja laikā . Lidojā m ar WindRose, lidmaš ī nā visi pasaž ieri saņ ē ma nelielu komplimentu no aviokompā nijas. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums bija plā nots jau aprī lī ! Mē s ilgi domā jā m, kur doties ar bē rniem, un mū su izvē le bija Euphoria Aegean Resort 5 * Kusadasi. Izlidoš ana bija agri pulksten 04:00 no Kijevas, izlidoja laikā . Lidojā m ar WindRose, lidmaš ī nā visi pasaž ieri saņ ē ma nelielu komplimentu no aviokompā nijas. Ap 8:40 mū s atveda uz viesnī cu. Mū s uzreiz aizsū tī ja brokastī s un viesnī cas gids teica, lai pirms apmetnes sā kuma jā iet pastaigā ties un nopeldē ties. Tā kā bijā m ar diviem maziem bē rniem, lū dzā m agru reģ istrē š anos. Tikā m nokā rtoti 11-30, esam ļ oti pateicī gi par sapratni. Istaba liela, bē rniem 2 atseviš ķ as gultas. Numurā ir bezmaksas mini bā rs, tē jkanna (tē ja, kafija, cukurs), fē ns, seifs, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Skats no balkona bija uz galveno ieeju viesnī cā . Vakarā ļ oti skaisti, viss izgaismots.
Teritorija ir ļ oti liela un zaļ a, ir 3 bē rnu slidkalniņ i un 3 pieauguš ie. Ē diens ir lielisks, daudzveidī gs un garš ī gs. No rī ta varat pagatavot apelsī nu sulu. Pa dienu no 12-00 lī dz 16-00 uzkodu bā rā saldē jums. Dzenī gi, smieklī gi un brī niš ķ ī gi puiš i-animatori. Bē rni ar lielu prieku piedalī jā s sacensī bā s, skrē ja uz minidiskotē ku. Mē s lieliski atpū tā mies, tikai 7 dienas atpū tai ir par maz. Mē s iesakā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu ikvienam!
аватар katyamarmuletka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmē ram stundas brauciena attā lumā no Izmiras lidostas. Viesnī ca atrodas netā lu no Sigidž ikas pilsē tiņ as, ejiet lī dz tai 10-15 minū tes, atkarī bā no kā da soļ a, ik pē c 10 minū tē m kursē arī mikroautobuss, brauciens 2 liras. … Tomēr ▾ Apmē ram stundas brauciena attā lumā no Izmiras lidostas. Viesnī ca atrodas netā lu no Sigidž ikas pilsē tiņ as, ejiet lī dz tai 10-15 minū tes, atkarī bā no kā da soļ a, ik pē c 10 minū tē m kursē arī mikroautobuss, brauciens 2 liras. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un skaista, palmas, priedes, olī vas, mandarī ni, daudz ziedu. Viesnī cā ieradā mies ap 7 no rī ta, mū s uzreiz novirzī ja uz brokastī m. Reģ istrē š anā s bija 14:30, bet mē s nezaudē jā m laiku, pā rģ ē rbā mies un devā mies taisnā ceļ ā uz jū ru un izpē tī t teritoriju. Nekā das rokassprā dzes! Noteikti paņ emiet no numura karti, ja izbraucat no teritorijas, tā s tiek izsniegtas 2 reģ istrē joties. Istabiņ u dabū jā m 2 stā vos, ar skatu uz dā rzu, mums viss derē ja. Istabas jaunas, bā rs tiek papildinā ts par brī vu katru dienu vai katru otro dienu (tī rs un gā zē ts ū dens, fanta, kola, sulas), seifs ir bezmaksas, č ī bas, š ampū ns, duš as ž eleja, matu kondicionieris, ziepes. Sī kā ka informā cija bū s fotoattē lā . Milzī gs baseins, tī rī ts katru dienu. Spa ir apsildā ms baseins. Devā mies uz hammam viesnī cā , pī lings, pirmā masā ž a un sejas maska. Noteikti kaulē jies, mums pateica cenu 50 eiro, beigā s vienojā mies par 30. Starp citu, pirts un gozē š anā s uz akmens hammam ir par brī vu, uz akmens gā jā m gandrī z katru dienu))) dvieļ us arī izsniedz par velti, tā pē c nevar paņ emt, ja kas. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs. Ē diens vienkā rš i super, negaidī ju, Turcijā nav pirmā reize, ir ar ko salī dzinā t. Daudz zaļ umu, salā tu, bija arī salā ti ar kalmā riem un mī dijā m, olī vas un melnā s olī vas, daudz sieru, pat ar pelē jumu, frī kartupeļ i, kartupeļ u biezeni, pildī ti kartupeļ i, makaroni, spageti, pica, gozlemme, tī rradņ i, vista , cū kgaļ a, jē ra gaļ a, zivis daudz kas un neskaitā s))) brokastī s olas, olu kultenis, kastrolis, olu kultenis ar tomā tiem, pankū kas un daudz kas cits) ar augļ iem bija: arbū zs, melone, ā boli, bumbieri, ķ irš i , plū mes, persiki, nektarī ns, aprikoze, greipfrū ti . Ir arī diē tas ē dienkarte. Bezmaksas saldē jums katru dienu vai nu galvenajā restorā nā vai uzkodu bā rā , mū su iecienī tā kais bija citrons + š okolā de. Bijā m pusdienā s uz uzkodu bā ru, mums tur ļ oti garš oja, fritē tas zivis vai gaļ a, pica, burgeri, salā ti. No dzē rieniem kafija, tē ja, kola, limonā de, piena kokteiļ i, airā ns (ļ oti iemī lē jos), Effes alus, baltvī ns un sarkanvī ns, vē ž i, dž ins, š ampanietis, viskijs, roze, un gatavo daž ā dus kokteiļ us. Ja vē laties sambuku, tekilu, margaritu, tas tiek uzskatī ts par papildus, par papildu samaksu. Pludmale smilš aina ar oļ iem + pontons, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Jū ra ir vienkā rš i mega š ika, krā su nevar nodot, es vienkā rš i iemī lē jos Egejas jū ras piekrastē . Ū dens ir atsvaidzinoš s, bet ne auksts, domā ju, ka tam nevajadzē tu bū t siltam. Ir jū ras ež i, tie ir sastopami tikai tī rā vidē . Bet nesatraucieties, ieejot vai nu no mola, vai no krasta, bet speciā los apavos, mē s iztikā m bez tā . Gar molu akmeņ os sē ž ež i. Mums patika aiziet aiz VIP pludmales pa labi no slidkalniņ iem, ež u nemaz nav, pludmale tī ra un nevienas dvē seles. Pie baseina no 10:00 animā cija, aerobika, ū dens spē les, jautrī ba) vakarā.21:45 š ovs, akrobā tu, uguns š ovs, afrikā ņ u priekš nesums un daudz kas cits, disko sā kums 23:00. Viesnī cā ir daudz krieviski runā još u darbinieku, lielā kā daļ a ukraiņ u))) Ja vē laties uzpī pē t ū denspī pi, dodieties uz vietē jo pludmali, no viesnī cas ceļ š ved pa labi, ir arī veikali, kafejnī cas. Mums par ū denspī pi prasī ja 9 dolā rus, beigā s piestā jā m pie 5))) Un pastaigā jieties Sigajikā , noteikti aizbrauciet uz seno pilsē tu, tur ir ļ oti skaisti! Uz Seferihisaru nav vē rts braukt, Tur nav nekā ievē rī bas cienī ga. Uz Kuš adasi nedevā mies, ceļ š aizņ em apmē ram pusotru stundu. No ekskursijā m devā mies ar dž ipu safari un jahtu, divi vienā uz visu dienu. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, ar prieku atbildē š u. Ej un nedomā , iesaku !!! ! !
бассейн
аватар star82
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika. Viesnī ca ir jauna. Skaists istabas interjers. Izcila attieksme pret krieviem (personā ls maz runā krieviski, bet daudzas izkā rtnes, viesnī cas noteikumi arī bija krievu valodā - jauki), ē diens virsū . Brokastis ir kā pusdienas ar daž ā diem ē dieniem, pusdienas ir kā vakariņ as, un vakariņ as ir kā bagā tī gas kā zas. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika. Viesnī ca ir jauna. Skaists istabas interjers. Izcila attieksme pret krieviem (personā ls maz runā krieviski, bet daudzas izkā rtnes, viesnī cas noteikumi arī bija krievu valodā - jauki), ē diens virsū . Brokastis ir kā pusdienas ar daž ā diem ē dieniem, pusdienas ir kā vakariņ as, un vakariņ as ir kā bagā tī gas kā zas. Siers dar blu bija pat brokastī s. Pirmo reizi redzē ju, ka gaļ u piedā vā no rī ta. Parasti budž etā.5-kah tas nav. Un kā ds ir ē dienu sortiments uzkodu bā ros? ! Brī nums! Pirmo reizi es š o redzē ju. Internets darbojas lieliski. Viss ir super. No mī nusiem es varu atzī mē t tikai daž us (bet tas ir, ja atrodat vainu). 1) Teritorijā nav pietiekami daudz apstā dī jumu. Viesnī ca tikko ir atvē rta, un teritorijai nebija laika pievē rst pietiekami daudz uzmanī bas. 2) Viesnī ca ir liela. Daudz trokš ņ a un burzmas. Un, iespē jams, viss. Viesnī cas vadī bai rū p tū ristu viedoklis. Kad svē tki tuvojā s beigā m, ikviens tika lū gts aizpildī t detalizē tu anketu par viesnī cas pakalpojumiem. Neko citu sliktu nevaru pateikt. Viesnī ca tika atvē rta vasaras sā kumā . Es biju augustā . Viesnī ca bija pā rpildī ta. Pē c kontingenta: apmē ram 30% turku, daudzi vā cieš i, briti, daž i franč i, bija 20 krievi. Esmu bijis Turcijā.5 reizes. Uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija visgreznā kā . ES iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dilekas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Arhitektūra, Daba, Reliģija
Akvaparks Adaland
Novērtējums 8.0
Turcija, Kusadasi
Izklaide
Gara pludmale
Novērtējums 7.0
Turcija, Kusadasi
Daba, Pludmales

Отель открыт в 2013 году. Состоит из основного 5-этажного здания Main Building и 7-этажных корпусов Garden Villas. Современная архитектура, стильные номера, приветливый персонал и развитая инфраструктура для активного отдыха создают исключительно положительные впечатления. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта г. Измир, в 202 км от аэропорта Бодрума, в 30 км от центра г. Измир, в 80 км от центра г. Кушадасы, в поселке Сеферихисар, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 м, вход в море: каменистый (рекомендуется специальная обувь для пляжа), бар на пляже (бесплатно), пляжные полотенца (бесплатно), павильоны (платно), есть душ, кабинки для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), 4 конференц-зала (на 50-1000 чел.), интернет-кафе (платно), магазины, 5 ресторанов — 1 основной (есть диетическое меню), 4 рестораны a la carte (итальянский, османский, дальневосточный, морепродукты – по предварительной записи, платно), 10 баров, 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева (2100 м2 и 305 м2), 1 крытый бассейн 240 м2, с пресной водой без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн с пресной водой, без подогрева (94 м2), водные горки, детский клуб (4-12 лет), развлекательные программы для детей, мини-дискотека, детская коляска (платно), детская рация (платно), детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Боулинг платно (2 дорожки), живая музыка бесплатно (в определенные дни), волейбол на пляже бесплатно, мини-футбол бесплатно, стрельба из лука бесплатно, массаж платно, парная бесплатно, снежная комната бесплатно, анимация бесплатно, дартс бесплатно, теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием (днем), освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, водные виды спорта платно, уроки подводного плавания платно, аквааэробика бесплатно, дискотека бесплатно (вход), баскетбол бесплатно, игровые автоматы платно, 6 водных горок.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 417 номеров.

Main Building:

274 standard room (макс. 3 чел. 25-41 м2);

32 superior room (макс. 3 чел, 32,5-41, 7 м2);

75 двухуровневых family dublex suite (на каждом уровне спальня и ванная комната макс.4+1 чел., 39-46 м2)

6 двухкомнатных executive room (гостиная, спальня с дверью, джакузи, вид на море, терраса, макс. 2 чел., 67-69 м2);

Garden Villas: (индивидуальный бассейн для гостей проживающих в номерах club deluxe и club deluxe suite room)

24 club deluxe room (боковой вид на море, макс. 3 чел., 29-34 м2);

6 двухкомнатных club deluxe suite (гостиная, спальня с дверью, вид на море,макс. 4+1 чел., 67-69 м2);

4 двухэтажных executive villa (с собственным бассейном; на первом уровне: гостиная, спальня, кухня,терраса; на втором уровне: спальня, джакузи, халат, тапочки, вид на море, макс. 6 чел., 99 м2).

Istabās

Центральный кондиционер (бесплатно), LCD-телевизор 32 дюйма, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон, мини-бар бесплатно (прохладительные напитки, вода — ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно, платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Sığacık Mahallesi Akkum Caddesi No:20 35460 Seferihisar, İzmir / Turkey
Tālruņi: 0232 326 36 36
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.