mūsu 1. brīvdiena Turcijā

Rakstīts: 22 februāris 2013
Ceļošanas laiks: 3 — 18 jūnijs 2010
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī bija mū su 1. viesnī ca Turcijā , un tā pē c mums tā patika. Tomē r es redzu daž us mī nusus. Kā rtī bā :
1. Viesnī ca. Liels - ap 1000 istabu, ja nemaldos.
2. Skaitlis. Viņ i man iedeva istabu paš ā attā lā kajā ē kā no jū ras, ar skatu uz lielu siltumnī cu, lauku, kur staigā ja zirgi, un turku mā jā m, kas robež ojas ar viesnī cu. Numurs ir standarta, bez ledusskapja, mini bā ra, fē na, seifa un arī TV. Bet mums tas derē ja. Istabene VIENMĒ R atnā ca uzkopt bē rna pē cpusdienas snaudas laikā!! ! ! Un, protams, viņ a vienmē r priecā jā s, kad mē s viņ ai teicā m "audzē ju".

3. Ē diens - mums pietika ar visu, bet neesam izvē lī gi)) Bet ļ oti lielā cilvē ku skaita dē ļ pie viesnī cas bija rindas. Viss ir biedē još i! ! ! Manam vī ram pirmajā dienā dega viss barī bas vads! ! Atceros, ka nolē mu ieliet zupu - tā pē c pē c pirmā s karotes nevarē ju ē st - tā dega mutē ! !
No gaļ as - katru dienu savā dā k gatavota vista)) mū su draugi jokoja, ka drī z sā ks klaukt))
Bez sulas, tikai regulē jami jupiji. Bē rnu galda nav.
4. Jū ra, pludmale. Pludmale laba, tikai lielā cilvē ku skaita dē ļ pulksten 10 visi sauļ oš anā s krē sli jau bija aizņ emti. Bez maksas var izmantot tikai saulessargus un sauļ oš anā s krē slus, matrač i ir maksas, pludmales dvieļ u nav.
Jū ra ilgu laiku ir ļ oti sekla, lī dz jostasvietai. Un mols nav ī paš i skaists, atrodas ar burtu G (spoguļ a formā ) bloķ ē skatu uz jū ru ((
Hamam darbinieki pilnā sparā dodas uz masā ž u))
5. Kontingents - daudz turku ar bē rniem, bulgā ri, rumā ņ i, krievi, baltkrievi.
6. Teritorija liela, skaista, bet apstā dī jumi ir par maz, salī dzinot ar citā m viesnī cā m.
7. Animā cija. Bē rnu klubs - ir. Bet viņ š strā dā ja tikai 15 minū tes dienā ))) Viņ i neizmantoja pieauguš o animā ciju, viņ i devā s tikai 1 reizi uz š ā du "uzvedumu" - viņ iem tas vispā r nepatika.
Kopumā varu teikt, ka mū su atvaļ inā jums bija labs, jo. ieradā mies viesnī cā labā noskaņ ojumā (nemeklē jot caurumus matracī , kā to dara daž i), un arī aizbraucā m ar labu garastā vokli!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu