Jaukas brīvdienas

Rakstīts: 4 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 21 — 31 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Bija no 21.05. 2012 lī dz 31.05. 2012 Atlantic Holiday Club (Kusadasi). Es norā dī š u punktu pa punktam, lai tas bū tu konsekvents:
1. Duty free ir lē tā ks Baltkrievijā .
2. Mū su viesnī ca bija pē dē jā , tā pē c, ejot garā m citā m viesnī cā m, cerē jā m, ka š ī s nebū s mū su.
3. Kad mē s braucā m, mums teica, ka ē dienkarte ir ļ oti mainī jusies no pagā juš ā gada. Jo bija daudz sū dzī bu.
4. Teritorija liela un skaista.

5. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, ir daudz desertu, nebija augļ u, nebija cū kgaļ as, bija daudz vistas daž ā dā s variā cijā s un zivis. Mums vispā r nebija nekā du problē mu ar pā rtiku. Man viss ļ oti patika. Un viesmī ļ i lieliski pastrā dā ja – paš i nesa dzē rienus, palī dzē ja atnest š ķ ī vjus.
6. Kas attiecas uz alkoholu: vī ns bija garš ī gs (pagā juš ajā gadā Belpinarā vī nu nevarē ju dzert, te kaut kā ļ oti garš ī gi), alus garš ī gs, dž ins.
7. Apskates ekskursijā uz Kuš adasi nedevā mies ar viesnī cas tū risma aģ entū ru, jo zinā ja, ka tas ir muļ ķ ī bas. Paš i nokļ uvā m Kusadasā ar 6. mikroautobusu, ejam gar pludmali lī dz lielajam ceļ am un tur mikroautobusi apstā jas, kā di 1.5 dolā ri. Lī dz Kusadasi centram - no gala lī dz galam. Kusadas centrā treš dienā s ir drē bju tirgus, bet piektdienā s - ē diens.
8. Devā mies ekskursijā uz Efezu, Jaunavas Marijas mā ju, Artemī das templi - viena ekskursija (55 dolā ri). Domā jā m iet no ielu aģ entū ras (pagā juš ajā gadā cenas Kemerā.2 reizes atš ķ ī rā s no viesnī cas). Š eit nekā tā da nav, centi ir vienā di, un gida valoda nav krievu valoda. Tā mē s braucā m prom no viesnī cas. Paņ emiet ū deni Efesā , panamas ir karstas. Jaunavas Marijas demā - lakats galvā un svē tū dens pudeles, ko savā kt.
9. Istabu tī rī ja katru dienu un mainī ja veļ u. Tas bija jauki.
10. No viesnī cas ejiet 30-40 minū tes lī dz hipermā rketam Kipa. Iesaku aiziet, ir ko nopirkt. Jū s varat arī nokļ ū t ar autobusu. BET TUR VAR MAKSĀ T TIKAI LIRAS!
11. Animā cija ir vā ja. Izskatā s pē c sezonas sā kuma. Animatorus ne tikai krievu, bet arī angļ u valodā ir grū ti izskaidrot. Tikai viens zē ns zinā ja krievu valodu.
12. Ū dens sporta veidi - Eko ir jauks puisis, kurš tur strā dā .

13. Mē s cē lā mies 7-30 brokastī s un uzreiz uzlikā m dvieli solā rijā . Tad nevar atrast normā lu vietu.
14. Pludmale laba, laba ieeja ū denī .
15. Lū dziet telpas ne zemā kas par 3 stā viem, apakš ā ir mitra.
16. Viesnī ca liela, krievu maz, ar rindā m mums nebija problē mu, jo Paš ā sā kumā vienmē r visu paņ ē mā m un tad mierī gi sē dē jā m.
Ī sā k sakot, viesnī ca mums ļ oti patika. Patieš ā m, viss ir lieliski. Lieliski atpū tā mies un ļ oti apmierinā ti atgriezā mies mā jā s. Tā tad š is trio nav sliktā ks par 4-k un varbū t pat labā ks. Meitene atpū tā s pie mums, pagā juš ajā gadā viņ a bija Kusadasi 5. , un viņ ai š eit garš oja vairā k.
Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet personī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu