Tik-tā!

Rakstīts: 23 septembris 2009
Ceļošanas laiks: 6 — 18 septembris 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī nav pirmā reize Turcijā un uz Kusadasi devā mies tikai smilš u pludmaļ u dē ļ . Ir ar ko salī dzinā t, tā pē c varu teikt droš i - trī skā rš s ir trī skā rš s! Ko tur strī dē ties? !
Atpū tnieku kontingents - bulgā ri, rumā ņ i, turki - 80% no NVS-20% Pā rsvarā cilvē ki, kas vecā ki par pusmū ž u un vecmā miņ as ar bē rniem. Jaunieš u ir ļ oti maz, bet varbū t ir tikai sezonas beigas un vasaras vidū viss ir pavisam savā dā k. Tā lā k sī kā k.
Ja punkti:
1. Teritorija liela, skaista, kopta. Milzī gas palmas, granā tā boli, apelsī nu dā rzs - tas viss ir tur.

2. Telpas ir pretī gas, tā m nepiecieš ams kapitā lais remonts. Dzirdamī ba no koridora -100% Brī vdabas amfiteā tris un diskotē kas dā rdoņ a lī dz 2 naktī - tas ir vienkā rš i š ausmī gi!
Jaunbū ves (tā s ir divas) tikai bulgā riem un citiem Eiropas brā ļ iem, nerē ķ iniet ar tā m - neapmetieties ar kā du ieganstu. Pirmie stā vi vecajā s ē kā s ir pilnī gi mitri. Un visbriesmī gā kais atklā jums mums bija odi. Tā di mazi rā puļ i, kas nemaz nebumdina, bet kož kā zirgi!
3. Restorā ns! Vairā k kā ē damistaba – bez jebkā dā m raibā m. Trī s stā vi un terase. Apkalpojoš ais personā ls cenš as uzturē t kā rtī bu, tač u viņ iem ne vienmē r ir laiks, tā pē c nereti var apsē sties pie galda drupač ā s un bez galda piederumiem. Bet to var pā rdzī vot.
4. Labi padarī ts š efpavā rs! Patika ē diens. Viņ š mū s baroja ar gaļ u divas reizes dienā – pusdienā s un vakariņ ā s. Shawarma, vistas gaļ a daž ā dā s formā s, jē ra gaļ a, zivis, kotletes. Frī kartupeļ i, sautē ti kartupeļ i, pat vā rī ti kartupeļ i bija ar zaļ umiem! Nu pā rē jais kā parasti. No rī ta viss ir pieticī gi, bet nā kamajā dienā bija garš ī ga omlete. Bija pietiekami daudz augļ u: arbū zi, melones, plū mes, vī nogas. Uztura ziņ ā ne katrs č etri pavilks lī dz tā dam lī menim.

5. Pludmale ir krā š ņ a, BET.... Netī ra. Š ķ iet, ka pirms sezonas sā kuma tika savests kā rtī bā , iztī rī ts, izsijā ts...un VISS! Lī dz sezonas beigā m viņ š bija klā ts ar izsmē ķ iem un atkritumiem. Pē dē jā s dienā s bē rns pat izraka stiklu - biju š okā ! Blakus ir privā ta pludmale, protams ne tik liela, bet katru rī tu tika ķ emmē ta ar grā bekli, bija prieks skatī ties. Jū ra, ja ne vē traina, tī ra un silta. Bē rniem tas ir vienkā rš i super, jo ir 10-15 metri seklā ū denī .
6. Mums nepatika animā cija. Bet mums teica, ka gandrī z 60% animatoru aizgā ja 07.09. Pā rē jie darī ja visu iespē jamo. Miniklubā strā dā krieviski runā još a meitene. Kaut ko ar bē rniem nemitī gi veidoja, gleznoja.
Un gribu uzrakstī t atseviš ķ i, kas mū s nedaudz satrieca. . . vai vienkā rš i tā du “brī numu” nekur citur neredzē jā m. Visi dež uranti, kas nebija aizņ emti vakara programmā s, pē c 21.00 sē dē ja bā rā un dzē ra stipros dzē rienus ar visiem. Un mē s nevarē jā m saprast, ka š efpavā ra seja vakaros vienmē r ir sarkana no virtuves vai no bā ra!
Ja jū s nepievē rš at uzmanī bu visiem š iem trū kumiem, tad principā varat labi atpū sties, baudī t sauli, jū ru un skaistus skatus. Ī paš i skaisti saulrietā . Saule riet virs jū ras, un tas ir ļ oti skaists skats. Jū s varat to skatī ties, sē ž ot uz terases restorā nā , vakariņ ā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu