Twins Hotel 3*– Atsauksmes

78
Novērtējums 6.110
№134 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
6.8 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.6 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kirish ciematā. Viesnīca uzcelta 1996. gadā, pēdējais renovācija notika 2017. gadā. Neliela mājīga viesnīca atrodas kūrortciemā Kirish. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар amin58
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bija 2018. gadā viesnī ca pē c visiem kritē rijiem forš ā kā , š ogad situā ciju glā ba tikai strā dnieki. Ē diens ir pretī gs, tas pats, ja nepabeidzi brokastī s, tad vakariņ ā s kotleš u veidā ceps apstrā dā to, bet vienalga, pavā ri lieliski, kaut ko no nekā taisī t ir nav viņ u vaina. … Tomēr ▾ Bija 2018. gadā viesnī ca pē c visiem kritē rijiem forš ā kā , š ogad situā ciju glā ba tikai strā dnieki. Ē diens ir pretī gs, tas pats, ja nepabeidzi brokastī s, tad vakariņ ā s kotleš u veidā ceps apstrā dā to, bet vienalga, pavā ri lieliski, kaut ko no nekā taisī t ir nav viņ u vaina. Personā ls ir pelnī jis tikai augstu uzslavu, viņ i cenš as, visur ir tī rs, istabas ir iztī rī tas, nomainī ja gultu, ja kaut ko vajadzē s, uzreiz brauks uz tikš anos. Pludmalē ir BADAK, sauļ oš anā s krē sli salauzti, matrač u nav, nojumes saplē stas, kā kaimiņ š Ismails teica, neviens pludmali nekontrolē , saimnieks ī rē ja viesnī cu. Laikam tā pē c, ka tā ds bardaks Dvī ņ u un Fontanas klubā . Ar 10 ballē m vē rtē tu tikai apkalpojoš o personā lu, viņ i ļ oti centā s, lai viesi labi atpū sties.
аватар sana1234cxfcnmt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas rajons nav slikts, mā jī gs, bet skaidrs, ka finansiā li netiek atbalstī ts. Ī paš nieks naudu neiegulda. Lifts ir slikts, bija jā iet kā jā m. Vannasistaba sen nav remontē ta, valsts pretī ga. Ū dens ne vienmē r ir karsts, vē lu vakarā tas jau ir pazudis. … Tomēr ▾ Viesnī cas rajons nav slikts, mā jī gs, bet skaidrs, ka finansiā li netiek atbalstī ts. Ī paš nieks naudu neiegulda. Lifts ir slikts, bija jā iet kā jā m. Vannasistaba sen nav remontē ta, valsts pretī ga. Ū dens ne vienmē r ir karsts, vē lu vakarā tas jau ir pazudis. Ledusskapis - eļ ļ a, miniatū ra saldē tava, vispā r - gandrī z neiespē jami izmantot. Televizors rā dī ja 3 kanā lus, no kuriem viens bija krievu valodā , 2 bija turku valodā . Redzamī ba nulle, antena nedarbojas. Tā tad televizors nekad neieslē dzā s. Kondicionieris vecs, bet darbojā s.
Ī paš i tas ir jā saka par uzturu. Ž ē l bija skatī ties uz vī rieš iem, kuri grauza salā tu lapas un mē ģ inā ja vismaz ar kaut ko piepildī t vē deru. . . pā rtikas ir ļ oti maz un tas nav kvalitatī vs. Katru rī tu - vā rī tas olas. Ja atnā ci vē lā k - olu bija par maz, tad izdzer vienu tē ju. Marmelā di vai ievā rī jumu kastī tē s neņ ē mu, bet tū risti teica, ka esot pelē jums. Bija 5-6 mī ksto sieru veidi, un visi sā ļ ie. Atradu 1 sieru mazā k sā ļ u, paņ ē mu. Arī olī vas ir ļ oti sā ļ as, manam vē deram nederē ja. Deserti visi bija no mannas putraimi, pē c daudzveidī bas neatš ķ ī rā s, vienmē r bija vienā di....Bet pats trakā kais bija zaļ as plū mes lielu ķ irš u lielumā un ā boli plū mju lielumā...Nesaprotu tos tū ristus kurš grauza š ī s zaļ ā s plū mes tikai tā pē c, ka tā bija dā vana. Bet vai tā ir dā vana? Es samaksā ju par 7 dienā m 6 naktī m - 1.100 grivnas. Jo istabā biju viena. Bet š ī viesnī ca nav pat puse no š ī s summas vē rta! Mē s tā das plū mes dodam cū kā m, ne cilvē kiem, un kā pē c cilvē ki tik ļ oti neciena sevi? Vai viņ i maksā naudu par š ā diem nosacī jumiem? Ā boli bija nedaudz labā ki, varbū t saldā ki.
Domā ju, ka š ī s viesnī cas piedā vā jums ir veidots pē c atlikuma principa - vispirms 5 zvaigznes, tad 4, tad - lū k - pā rpalikumi. Viņ i man nekad nedeva arbū zu, tā pē c tū risti paš i nopirka arbū zus un ē da tos vakariņ ā s. Lai gan š ī ir sezonas sezona un Turcijā ir daudz augļ u un ogu. Alus bija kā ū dens, laikam bezalkoholisks? Vai atš ķ aidī ts. Vī ns - arī nē...Animā cija - skumji atcerē ties. . . "Restorā na" tipa galdi ir plastmasas, kā krē sli, piemē ram, krogos vasarnī cā s. Dodieties uz pludmali 15-20 minū tes garā m veikaliem, un mū su sauļ oš anā s krē sli, protams, bija salauzti, biedē još i un arī nojumes. Netā lu bija nojumes un vietas 5 zvaigž ņ u viesnī cai, un tā (! ), Pludmales darbiniece, kas vē roja š o rajonu, daž kā rt pacienā ja mū su tū ristus ar arbū zu, kas palika pā ri no š ī s forš ā s viesnī cas tū ristu pusdienā m. Bija arī sviestmaizes. Viņ š ļ ā va man dabū t no viņ a ū deni vai sulu. . . tā teikt - labas gribas ž ests mū su nelaimī go 3 tū ristiem. . . ((tas bija skumji un pazemojoš i.
Ī paš i gribu teikt par administratoru Š erhanu...rupjš , slikti audzinā ts darbinieks. Viņ š bija nakts vadī tā js. Kad pirmajā dienā mums pat nebija pietiekami daudz olu brokastī s, un tikai tā pē c, ka pirms brokastī m nolē mā m doties uz pludmali, tā vietā , lai atrisinā tu konfliktu, viņ š sā ka mū s rupji biedē t ar izlikš anu no viesnī cas. Tas pats stā sts bija ar dzelzi. Lai gan viesnī cā bija gludeklis, viņ š sarkastiski atbildē ja, ka viesnī cai nav pienā kuma nodroš inā t viesus ar gludekli. Tie. cik saprotu - staigā saburzī tā s drē bē s, kā ds tur glī ts izskats un kā pē c? Un pavisam cita lieta – Paradī ze. Š is darbinieks uzreiz bija draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs problē mu risinā š anā . Un gludeklis tika atrasts, un valū ta palī dzē ja samainī t, un pasmaidī ja neatkarī gi no apstā kļ iem. Nekā das agresijas, bez ļ aunprā tī bas. Paldies par to, Rej.
Lai gan...joprojā m bija viens pluss: es nedē ļ as laikā nepieņ ē mos ne grama, ko nevarē tu teikt pē c atvaļ inā juma Kemerā citā viesnī cā , lai arī.4 zvaigznes, bet lieliski. Tad pā rtikas pā rpilnī ba bija tā da, ka viņ a atguvā s par 1 kg nedē ļ ā . Plus lieliski dzī ves apstā kļ i. Un jū ra arī priecē ja, lai ko jū s teiktu - daba ir daudz perfektā ka par cilvē ku. . . Tā tad, secinā jums tiem, kas vē las atpū sties lē tā k: Neiesaku š o viesnī cu nevienam! Ja atkal doš os uz Turciju, tad tikai ne uz š o viesnī cu. Lai laba atpū ta un lieliskas viesnī cas.
Душевая...РЕКОМЕНДУЮ МЫТЬСЯ С ЗАКРЫТЫМИ ГЛАЗАМИ) Ванная комната Сантехника,отель Twins Hotel 3*,Кириш, Кемер
аватар Tatyana_Kyev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies lī dz 14, bet brokastī s jau varē ja paē st. Ē diens bez frills, bet mē s nekad nebijā m izsalkuš i. Brokastī s vā rī tas olas, kastrolis, seš u veidu sieri, tomā ti, gurķ i, olī vas. … Tomēr ▾ Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies lī dz 14, bet brokastī s jau varē ja paē st. Ē diens bez frills, bet mē s nekad nebijā m izsalkuš i. Brokastī s vā rī tas olas, kastrolis, seš u veidu sieri, tomā ti, gurķ i, olī vas. Pusdienā s plovs, vermicelli, rā pojoš ā zupa, sautē jums ar gaļ u, daž ā di salā ti, cepti saldumi (starp citu, garš ī gi), no augļ iem: ā boli, arbū zi, plū mes, melones, kaut kas bija negarš ī gs, nenobriedis. Vakariņ ā s cepta vista, tī rradņ i, frī kartupeļ u biezeni, rī si, nekad nav bijuš i zivju ē dieni. Dzē rieni no aparā ta, š ķ ī stoš ā kafija daž ā dā s versijā s, bā rā bija alus, kola, sprite. Auksts ū dens vienmē r bija pieejams. Pat pulksten 16 kafijas pauze ar ceptiem saldumiem. Reizē m kaitinā ja tas, ka ilgi nā cā s stā vē t rindā , gaidot servisu. Bet galdi tika notī rī ti ļ oti ā tri, uz galdiem nebija netī ru trauku. Gultas ē rtas, tī ras, kondicionieris labs. dvieļ i ir lieliski, pilns komplekts, š ajā sakarā viesnī cai. Ū dens ne vienmē r bija karsts, bet tā nav problē ma, jo tas ir karsts. Personā ls ir draudzī gs. No acī mredzamajiem mī nusiem: 1. Briesmī gs wi-fi, trī s dienas bija nepā rtraukti jā pieslē dzas par USD 8.
2. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un nojumju, lai visi varē tu paslē pties ē nā , sauļ oš anā s krē sli ir novietoti atmuguriski un jā ierodas pirms 7 no rī ta, lai apsē stos. Bet es godinu dabu, viesnī ca ir pie kalniem, apelsī nu dā rzs, teritorija zaļ a, ir pā ris š ū puļ tī kli, baseins. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pateicoties tam, daž i mī nusi garastā vokli tik ļ oti neietekmē ja. Kopumā viesnī ca ir normā la 3 zvaigznes.
аватар maorus
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmkā rt, paldies tū risma operatorei Join up un jo ī paš i Natā lijai par š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu. Ekskursiju iegā dā jā mies tikai daž as dienas pirms izlidoš anas un par lielisku cenu! Par viesnī cu - izvē lē jā mies budž eta variantu saviem lī dzekļ iem ar skaistu skatu uz kalniem un tuvu jū rai. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, paldies tū risma operatorei Join up un jo ī paš i Natā lijai par š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu. Ekskursiju iegā dā jā mies tikai daž as dienas pirms izlidoš anas un par lielisku cenu!
Par viesnī cu - izvē lē jā mies budž eta variantu saviem lī dzekļ iem ar skaistu skatu uz kalniem un tuvu jū rai. Pluss ir arī ē rta atraš anā s vieta netā lu no Antā lijas. Diezgan pieklā jī gs serviss trijotnei. Ir visi citos komentā ros aprakstī tie trū kumi. Patiesī bu par visuresoš ajā m cikā dē m neviens vē l nav uzrakstī jis. Tomē r ir daudz vairā k priekš rocī bu!
Ieradā mies 7 no rī ta, uzreiz iedevā m rokassprā dzes un pirms pusdienā m varē jā m mierī gi paē st un izmantot baseinu un bā ru. Ap 14.00 iekā rtojos istabiņ ā ar skatu uz kalniem bez papildus maksas. Kopumā viņ i nekaunī gi neprasa “peļ ņ u”, bet vienmē r priecā jas to saņ emt.
Ē diens pieklā jī gs, daudz salā tu un saldumu. Gaļ u reizi dienā . No augļ iem arbū zs un melone ir stabili.
Kā zinā ms, š eit alkohola nav, tā pē c to ņ ē ma lī dzi.
Ir animā cija, spē les, bet pamatā visspilgtā kie iespaidi paliek jū ra un nelielas ekskursijas pa Turciju.
Attiecī bā uz oļ u dibenu mē s ar sievu neizmantojā m ī paš us apavus, mums viss derē ja.
Noteikti apmeklē jiet hammam, tas ir saviļ ņ ojums par nelielu naudu! Daudz interesantu ekskursiju, gan vē sturisku, gan izklaidē još u! Piemē ram, diskotē ka uz jahtas ar putu ballī ti. Arī superinteresanti ir "Turku Maldī vija".
Vispā r tiem, kas dosies uz š ejieni, iesaku meklē t ceļ ojumu aģ entu pē c uzraksta "Cat Leopold". Adekvā ts turks ar kuru var sarunā t un visu cienī gi organizē ! Un, protams, salī dzinā t cenas un kaulē ties ar viesnī cu ceļ ojumu aģ entiem!
P. S. Paņ emiet lī dzi $ 200 + visur ir daudz interesantu lietu, kā arī ekskursijas, kā arī iepirkš anā s un augļ i.
аватар LINA55
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iereģ istrē jā mies 9:30 bez problē mā m, ļ oti apzinī gi viesnī cas darbinieki mums izvē lē jā s labu istabiņ u. kad viņ i paņ ē ma internetu par 15 USD uz 7 dienā m, internets lido viss ir kā rtī bā brī niš ķ ī gi uz marš rutē tā ja ir virs dzī vokļ a. … Tomēr ▾ Iereģ istrē jā mies 9:30 bez problē mā m, ļ oti apzinī gi viesnī cas darbinieki mums izvē lē jā s labu istabiņ u. kad viņ i paņ ē ma internetu par 15 USD uz 7 dienā m, internets lido viss ir kā rtī bā brī niš ķ ī gi uz marš rutē tā ja ir virs dzī vokļ a.
Ē diens nav super, bet nav izsalcis, viss ir kā rtī bā .
Ieeja jū rā nedaudz apkaunojoš a, ļ oti cieti akmeņ i, č ī bas jā bū t, ū dens 22 grā di, sā kumā š ķ iet vē ss, bet pē c tam viss ir brī niš ķ ī gi, atsvaidzinoš i ē rti, var ļ oti ilgi peldē t laiks.
аватар pau1973
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , 10 minū tes jā brauc uz pludmali garā m tirgotā jiem un caur laukumu (renovā cija tika veikta 2021. gada maijā ), daļ a ar nojumē m pludmalē ir ļ oti maza, nav nekā du ē rtī bu . Istaba ir pietiekami kā rtī ga, bet santehnika nolietota, siltais ū dens ir tikai pa dienu, uzkopš ana veikta, bet virspusē ji, pā rsvarā nomainī ti dvieļ i, mitro tī rī š anu nemanī ju, laikā uz grī das bija putekļ i un mati. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , 10 minū tes jā brauc uz pludmali garā m tirgotā jiem un caur laukumu (renovā cija tika veikta 2021. gada maijā ), daļ a ar nojumē m pludmalē ir ļ oti maza, nav nekā du ē rtī bu . Istaba ir pietiekami kā rtī ga, bet santehnika nolietota, siltais ū dens ir tikai pa dienu, uzkopš ana veikta, bet virspusē ji, pā rsvarā nomainī ti dvieļ i, mitro tī rī š anu nemanī ju, laikā uz grī das bija putekļ i un mati. reģ istrē ties. Arī gultas veļ a bija apnikusi, dvieļ i sanā ca ar traipiem.
Ē diens ir diezgan vienmuļ š , gaļ a ir ā rkā rtī gi reti sastopama, nedē ļ ā divas reizes bija vistas kā jas un vienu reizi bija zivis. Citā s dienā s gaļ a ir tikai mazi gabaliņ i sautē jumā . Telpas skaņ as izolā cija vā ja, animā cija bū s dzirdama lī dz 23:00, tiem, kas iet gulē t agri un guļ viegli, tas bū s mī nuss. Arī bā ra klā sts ir slikts, vī ns balts un sarkans, ļ oti skā bs, nevarē ju dzert). Alus garš o normā li, bet gandrī z bezalkoholisks. Ja samierinā sies ar š iem trū kumiem, tad tas ir diezgan pieņ emami. Visvairā k mani sarū gtinā ja ē diena vienmuļ ī ba, neesmu izvē lī ga ē dienam, bet pē c jū ras gribē jā s gaļ u. No augļ iem bija tikai ā boli un pā ris melones. Personā ls ir pietiekami draudzī gs.
Это все навесы отеля Twins (7 штук)
аватар respectgirl
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m 2 pā ri - 2 pieauguš ie un 2 pieauguš ie + bē rns. Pirmo reizi dodoties uz viesnī cu, jū s pā rņ em bailes)), it kā jū s tagad ieietu kaut kā dā s š ausmā s. Bet! Iekš ā ļ oti labi) Teritorija maza, nav paredzē ta cilvē ku pū lim, ļ oti labi kopta. … Tomēr ▾ Bijā m 2 pā ri - 2 pieauguš ie un 2 pieauguš ie + bē rns.
Pirmo reizi dodoties uz viesnī cu, jū s pā rņ em bailes)), it kā jū s tagad ieietu kaut kā dā s š ausmā s. Bet! Iekš ā ļ oti labi) Teritorija maza, nav paredzē ta cilvē ku pū lim, ļ oti labi kopta. 2 peldbaseini pieauguš ajiem un bē rniem. Telpas tī ras, diezgan labas, santehnika veca, bet pē c izskata derē s.
Ē damistaba ir normā la, negaidiet neticamu skaistumu 3-k, tā ir tikai normā la normā la viesnī ca. Par savu cenu tas ir uguns! ) Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs.
аватар Valentina456680
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbraucā m, animatoru nebija, gā jā m ar bē rnu, bū tu jauki, ja bū tu kaut kā da animā cija. Viesnī cai ir laba C pakā pe. Mums ļ oti paveicā s ar istabu, visskaistā kais skats pa logu. Ē diens protams ir so-so, zivju nebija. Man tā patiktu labā k. … Tomēr ▾ Atbraucā m, animatoru nebija, gā jā m ar bē rnu, bū tu jauki, ja bū tu kaut kā da animā cija. Viesnī cai ir laba C pakā pe. Mums ļ oti paveicā s ar istabu, visskaistā kais skats pa logu. Ē diens protams ir so-so, zivju nebija. Man tā patiktu labā k. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , nav pā rā k tā lu, lai brauktu, salī dzinot ar Ē ģ ipti. Pastaigā jiet 15 minū tes ar bē rnu.
аватар Bogdan767208
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja tiek dotas 3 zvaigznes, tad š is ir mū su pirmais brauciens, ko es ieliku 10 punktus. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, reģ istrē š anā s bija ā tra. Istaba ir pastā vī gi tī ra un sakopta. Wi-Fi, likā s, ka ir un tajā paš ā laikā nav, bija stingri ierobež ots ziņ ojumu ā trums uz Viber un telegrammas netika nosū tī tas. … Tomēr ▾ Ja tiek dotas 3 zvaigznes, tad š is ir mū su pirmais brauciens, ko es ieliku 10 punktus. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, reģ istrē š anā s bija ā tra. Istaba ir pastā vī gi tī ra un sakopta. Wi-Fi, likā s, ka ir un tajā paš ā laikā nav, bija stingri ierobež ots ziņ ojumu ā trums uz Viber un telegrammas netika nosū tī tas. Gaļ as bija maz. Mē s gribē jā m izvē lē ties ekskursiju ar gidu, bet mums vajadzē ja laiku pā rdomā m, viņ š mū s nobrauca laika posmā , beigā s es nopirku uz ielas Gangā , tā pati ekskursija $ 25, gids $ 60.
аватар qvercus1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, mē s pirmo reizi izmantojā m atsauksmes par Turpravda, Turcijā . Transfē rs ir lielisks, bet tū roperators tū ri sataisī ja tā , lai ieraš anā s un izbraukš anas laiks bū tu mī nus atpū tas diena. Pirmajā dienā saņ ē mā m vakariņ as, un izbraucot - bez pusdienā m. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mē s pirmo reizi izmantojā m atsauksmes par Turpravda, Turcijā . Transfē rs ir lielisks, bet tū roperators tū ri sataisī ja tā , lai ieraš anā s un izbraukš anas laiks bū tu mī nus atpū tas diena. Pirmajā dienā saņ ē mā m vakariņ as, un izbraucot - bez pusdienā m. Pirmo dienu iekā rtojos tuvē jā viesnī cā , jo. Dvī ņ os visas vietas bija aizpildī tas. Kaimiņ u viesnī ca mums piedeva optimismu, jo. Dvī ņ i ir daudz labā ki (istaba, ē dinā š ana). Viesnī cas numuriņ š ir lielisks: visu diennakti karsts ū dens, gultas veļ as maiņ a, savlaicī ga uzkopš ana, ledusskapis un TV. . . No numuriņ a mī nusiem - skaļ a animā cija lī dz 23:00. "Viss iekļ auts" ē dienreizes ir daudzveidī gas, biež i vien vista un gaļ a, daudz dā rzeņ u un garš augu. No augļ iem - ā boliem, plū mē m, bumbieriem. Sortimentā ir daudz konditorejas izstrā dā jumu. Bā rs (vī ns, alus, degvī ns, dž ins u. c. – bez maksas). Mī nusi - nebija iekļ auti citrusaugļ i un zivis tikai 2 reizes nedē ļ ā . Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, ar krievu-ukraiņ u valodas zinā š anā m, sā kot no viesnī cas ī paš nieka lī dz parastajiem strā dniekiem: Raid, Akhmet, Nazira utt.
Номер Вид из окна Отельный сад У бассейна Бассейн Наш ужин
Parādīt vairāk »


iemiesojums andrijpr
Pastāv viedoklis, ka šajā viesnīcā visērtākie numuri atrodas ēkā ar administrāciju. Varbūt kāds bija atpūties, vai no "kaimiņiem" dzirdējis, vai šajā ēkā un kurā stāvā ir istabas trim pieaugušajiem. Lai visiem labas brīvdienas!
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ainur_a_91
Sveiki, braucam ekskursijā 29. jūlijā, jums ir 3 ēdienreizes dienā?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums mishane83
jau nedēļu nevaru izlemt par viesnīcu maija brīvdienām, 20 tr. vienai personai
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums ivanov001
Izlidojam svētdien. Vēlos precizēt detaļas...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в п. Кириш. Отель построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Небольшой уютный отель расположен в курортном поселке Кириш. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 60 км от аэропорта г. Анталия, в 6 км от г. Кемер, в п. Кириш.
Pludmales apraksts В 300 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Протяженность пляжа — 25 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (платно), 1 ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн площадью 250 м2, без подогрева.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб (возраст 2-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, сауна и турецкая баня бесплатно (в Solim Hotel), массаж платно (в Solim Hotel), дискотека вход бесплатно (в Solim Hotel).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 88 номеров. Состоит из одного 4-этажного корпуса.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (только вода), прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Sahil Caddesi No:2, Kiris, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: + 90 242 824 5656, +90 242 824 5655
Tīmekļa vietne: Twins Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).