Viesnīca 5 zvaigznēm nevelk - maksimums 3-4

Rakstīts: 25 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 9 maijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā mies no 0252021 lī dz 0952021. Š o viesnī cu neizvē lē jā mies - tū roperators Tui Ukraine piedā vā ja vai drī zā k nolika pirms fakta (nedē ļ u pirms izlidoš anas). Š o tū roperatoru nevienam neiesaku. Mē s rezervē jā m un samaksā jā m par viesnī cu Euphoria Tekirova 5 * jau 2021.  gada februā rī , samaksā jā m par 7 naktī m 2 personā m 33 000 UAH. Lī dz aprī ļ a beigā m mē s nezinā jā m, ka mū su viesnī ca netiek atvē rta, un tad 5 dienas pirms izlidoš anas mū s informē ja, ka mū su maksas viesnī ca nav atvē rta, tā pē c izvē lieties starp diviem Fan Sans (viens ir sliktā ks par otru), viņ i teica, ka tā s ir tā da paš a lī meņ a viesnī cas kā Euphoria Tekirova 5*. Bet FUN&SUN FAMILY Club Saphire 5 * viesnī ca nav vienā da lī meņ a, nevelk pat 4 *. Tas ir, cena-kvalitā te vispā r neatbilst un nekā di netika kompensē ta.

Sā kotnē ji mū s ievietoja istabā , no kuras logiem paveras skats uz kaimiņ u viesnī cas sienu un saimniecī bas telpā m. Pē c vairā kā m sū dzī bā m mē s tikā m pā rvietoti uz pieņ emamā ku istabu. Sliktā kais viesnī cā ir restorā na darbs.

Ē diens viss negarš ī gs, bezgarš ī gs, vienmuļ š , kā jau lē tā kajā ē dnī cā . Porciju izsniegš ana - stā vat ar š ķ ī vi - nekā das uzmanī bas no personā la, it kā lū dziet ž ē lastī bu, dzē rienus - izlejamais vī ns no mucā m tiek atš ķ aidī ts un alus ir tas pats, ko lej tikai vienā vietā . Neviens pat nav dzirdē jis par pudelē s pildī tu vī nu, ko viesmī ļ iem vajadzē tu ielej. Sā kumā nebija bē rnu ē dienkartes, tad kaut kas parā dī jā s. Saldē jums ir sava veida ķ ī miskais ī riss. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli-tī kli (tī kli ir izstiepti un vecie visi notraipī ti), pludmales dvieļ i netī ri bē š ā krā sā nenosedz pat pusi no krē sla.

Es nekad vairs neieš u uz š o viesnī cu un nesazinā sies ar š o tū risma operatoru Tui Ukraine. NEIESAKU Š O VIESNĪ CU NEVIENAM.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu