TT Hotels Hydros Club 5*– Atsauksmes

130
Novērtējums 7.810
№26 viesnīcas reitingā Kemera
7.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei Kemeras centrā. Viesnīca tika atvērta 1989. gadā. Pēdējais remonts, ieskaitot numurus, ir 2020. gads. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu galvenās ēkas un divdesmit viena 3 stāvu bungalo. Lieliski piemērots jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар iruny007
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Objektī vā kais apskats. Sā kš u ar plusiem: jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra. Neticami, silti, skaisti, ī stenī bā viņ i nā ca, tā dē ļ viņ i centā s nepievē rst uzmanī bu mī nusiem. Kopumā es š ai viesnī cai pieš ķ irtu stabilu 4 * Man visvairā k pā rsteidza uzņ emš ana uz ielas, tā ir miskaste, protams, kad ir +35 un joprojā m liels mitrums, joprojā m ir patī kami stā vē t un gaidī t reģ istrā ciju, tas attiecas arī uz galveno bā ru, kas arī ir atrodas uz ielas. … Tomēr ▾ Objektī vā kais apskats. Sā kš u ar plusiem: jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra.
Neticami, silti, skaisti, ī stenī bā viņ i nā ca, tā dē ļ viņ i centā s nepievē rst uzmanī bu mī nusiem. Kopumā es š ai viesnī cai pieš ķ irtu stabilu 4 *
Man visvairā k pā rsteidza uzņ emš ana uz ielas, tā ir miskaste, protams, kad ir +35 un joprojā m liels mitrums, joprojā m ir patī kami stā vē t un gaidī t reģ istrā ciju, tas attiecas arī uz galveno bā ru, kas arī ir atrodas uz ielas. Viss bū tu kā rtī bā , ja bū tu alternatī va vestibila bā ram ar gaisa kondicionē tā ju, bet tā das nav. Galvenā s ē kas gaiteņ os un liftos nav gaisa kondicionē tā ju, kamē r no pludmales nenokļ ū sti istabā , tas ir kā hammam (uz ī sto nevar iet).
Sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ em no 7 rī tā , pretē jā gadī jumā paliksit bez vietas gan pie jū ras, gan pie baseiniem, visi viesnī cas viesi no rī ta atnā k, izmet dvieļ us un dodas brokastī s. Sauļ oš anā s krē slu skaits nav aprē ķ inā ts viesu skaitam, kuriem nebija laika, viņ i gulē ja uz oļ iem.
Ē diens labs, ne ī paš i daudzveidī gs, bet gana garš ī gs, gaļ a, dā rzeņ i, olī vas, daž ā di saldumi, viss standarts, izsalcis nepaliksi. Svaigi spiesta sula par maksu 2 €

Teritorija nav ī paš i liela, bet ir kur pastaigā ties vakarā , teritorija ir tī ra un diezgan ē rta.

Baseini nav dziļ i 145cm, ir divi ū dens slidkalniņ i.

Kopumā viesnī ca ir spē cī gs č etrinieks, bet ne 5.
Турецкий ресторан Территория Вид на горы Вид на отель Аллея Пляж
аватар _708829
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena. Atpū tos š ajā viesnī cā , viss ļ oti patika. Liela un tī ra teritorija, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, tī ras telpas un lieliska apkalpoš ana, un ī paš i vē lē jos atzī mē t uzņ emš anas darbinieku Yunus Emre, kurš ir ļ oti draudzī gs un vienmē r palī dz atrisinā t jebkuru jautā jumu. … Tomēr ▾ Laba diena. Atpū tos š ajā viesnī cā , viss ļ oti patika. Liela un tī ra teritorija, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, tī ras telpas un lieliska apkalpoš ana, un ī paš i vē lē jos atzī mē t uzņ emš anas darbinieku Yunus Emre, kurš ir ļ oti draudzī gs un vienmē r palī dz atrisinā t jebkuru jautā jumu. Iesaku š o viesnī cu atpū tai gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar bē rniem!
аватар floidik
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca jū ras krastā , ar izcilu apkalpoš anu, izsmalcinā tu ē dienu, viss tī rs, kā rtī gs, izklaides ziņ ā pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Un, atseviš ķ i gribu teikt par SPA, tur strā dā brī niš ķ ī gas meitenes un puiš i, fizioterapeiti, ja ir kā da problē ma, tad dabū s prieku, ja nebū s. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca jū ras krastā , ar izcilu apkalpoš anu, izsmalcinā tu ē dienu, viss tī rs, kā rtī gs, izklaides ziņ ā pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Un, atseviš ķ i gribu teikt par SPA, tur strā dā brī niš ķ ī gas meitenes un puiš i, fizioterapeiti, ja ir kā da problē ma, tad dabū s prieku, ja nebū s. Liels paldies Tatjanai, Gulam, Roikhatam un viņ a brā lim. Viņ i ir tik labi biedri, cilvē ki savā vietā , ļ oti iesaku apmeklē t SPA procedū ras viesnī cā un arī Hamam. Es vē lē tos atgriezties pie jums vē lreiz. Saglabā jiet zī molu, attī stiet, un mē s drī z nā ksim pie jums. Paldies oooo.
аватар IgorRachkov
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Mē s atpū tā mies 2023.  gada maija otrajā pusē . Precē jies pā ris no Baltkrievijas Tatjana un Igors. Iespaidi no pā rē jiem ir vispozitī vā kie. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gs reģ istratū ras darbinieks Mahamets. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s atpū tā mies 2023.  gada maija otrajā pusē . Precē jies pā ris no Baltkrievijas Tatjana un Igors. Iespaidi no pā rē jiem ir vispozitī vā kie. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gs reģ istratū ras darbinieks Mahamets. Pē c reģ istrā cijas viņ š iekrā va mū su mantas elektriskajā automaš ī nā un aizveda mū s uz mū su ē ku, pē c tam nogā dā ja lietas tieš i istabā . Kad izgā jā m no viesnī cas, arī Mahamets mū s ar mantā m atveda uz reģ istratū ru ar elektromobili. Pē c tam viņ š piedā vā ja ietī t mū su bagā ž u pā rtikas plē vē tikai par 4 USD, ko mē s izmantojā m. Mē s dzī vojā m č etrstā vu ē kā . Telpā viss ir tī rs un kā rtī gs. Pludmales dvieļ i tika nodroš inā ti pirmajā stā vā . Ir arī spa zona. Ē kā ir divi lifti. Viesnī cas teritorija ir liela. Lielu uzmanī bu izpelnī jies viesnī cas centrā lais bā rs, kurā vienmē r bija iespē ja bez maksas pasū tī t visu veidu vā jos un stipros alkoholiskos dzē rienus.
Izmantojot automā tu, jū s jebkurā laikā varat pagatavot savu kafiju. Tika piedā vā ti arī tē jas maisiņ i. Blakus vienmē r bija tē jkannas ar karstu ū deni. Bā rā vienmē r skan ļ oti jauka mū zika. Baseini atrodas netā lu no bā ra. Kur atpū tnieki pastā vī gi atradā s sauļ oš anā s krē slos zem lietussargiem, jo ​ ​ to veicinā ja tuvē jā bā ra atraš anā s vieta un patī kama mū zika no bā ra. Turklā t viesnī cas animatori vietnē pie baseina pastā vī gi rī koja daž ā das sacensī bas. Viesnī cas pludmale nekad nebija pilnī bā pilna, kas ļ ā va mainī t gan sauļ oš anā s krē slus, gan to novietojumu, lai atrastos zem nojumes vai saulē . Bet uz mola saulainā laikā gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti. Gaisa temperatū ra mū su uzturē š anā s laikā bija aptuveni 18 lī dz 24 grā di. Reizē m lija lietus. Bet tas mums netraucē ja nemitī gi peldē ties jū rā , lai gan bija nedaudz vē ss, un arī sauļ oties ar mē ru.
Kā priekš rocī ba varē jā m pavadī t visu dienu pludmalē , ko pā rtrauca tikai pusdienas restorā nā vai maltī te uzkodu bā rā . Ē diens restorā nā ir izcils. Turklā t no restorā na, kas atrodas treš ajā stā vā , paveras ļ oti skaists skats uz jū ru un daļ u no viesnī cas. Un, ja jū s sē dē jat uz restorā na balkona, tad no turienes skats kopumā ir pā rsteidzoš s. Ierodoties restorā nā , mū s nepā rtraukti sagaidī ja š efpavā rs Idris. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Vakariņ ā s vienmē r bija zemenes. Katru dienu tika piedā vā ti daž ā du virtuvju ē dieni: turku, itā ļ u, meksikā ņ u utt. Atkarī bā no piedā vā tā s nacionā lā s virtuves tika pā rveidots arī restorā na interjers. Iegremdē š anai nacionā lajā kolorī tī labvē lī gi patika arī ē dienu izcelsmes valsts mū zika. Vakarā amfiteā trī nepā rtraukti notika izrā de bē rniem, pē c tam tur arī izrā de pieauguš ajiem. Tie bija Ā frikas akrobā tu priekš nesumi.
Izrā de ir pā rsteidzoš a. Tā dus skaitļ us vē l neesam redzē juš i. Uzstā jā s arī deju grupa ar uzsvaru uz vingroš anas elementiem. Uzstā jā s sievieš u deju kolektī vs. Meitenes pā rsvarā bija no Latī ņ amerikas. Bija turku deju kolektī va priekš nesums ar uzsvaru uz nacionā lajā m tradī cijā m. Papildus tika aizvadī tas tradicionā lā s Mister un Miss Hydros sacensī bas. Svē tku gaisotni radī ja namatē vs, kurš publiku startē ja 4 valodā s. Pē c izrā des pie centrā lā bā ra notika koncertprogramma ar dzī vo skaņ u. Tika atskaņ oti populā ri mū sdienu mū zikas darbi. Jū s varat dejot vai ē rti sē dē t bā rā , lai baudī tu mū ziku. Š ajā laikā restorā na zonā notika diskotē ka, kurā skanē ja klubu mū zika. Par visā m 12 atvaļ inā juma dienā m š ajā viesnī cā mē s saņ ē mā m katru minū ti prieku.
аватар taniamoscovaia
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar draugu no 4. lī dz 12. oktobrim, lieliski pavadī ju laiku. Mē s neesam pirmo reizi Turcijā , bet mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Tī rī ba, lielisks ē diens. Izklaide. Viss ir ļ oti, ļ oti labi organizē ts. Sakopta teritorija, rū pes par atpū tniekiem jū tamas it visā . … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugu no 4. lī dz 12. oktobrim, lieliski pavadī ju laiku. Mē s neesam pirmo reizi Turcijā , bet mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Tī rī ba, lielisks ē diens. Izklaide. Viss ir ļ oti, ļ oti labi organizē ts. Sakopta teritorija, rū pes par atpū tniekiem jū tamas it visā . Prieks par spa. Ī paš s paldies Muratam par brī niš ķ ī go masā ž u. Sava amata meistars. Visi viesnī cas, SPA, restorā na un bā ru darbinieki strā dā par 5. Paldies par atpū tu, lielisks garastā voklis!! !
аватар chepiza
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s nopirkā m frā zi "jauna koncepcija", bet patiesī bā tas ir vienkā rš i skaisti pateikts. Sā kš u ar mā jokli. Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā . Parasti š ī ir galvenā ē ka, pē c kuras jū s vē rtē jat visu viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s nopirkā m frā zi "jauna koncepcija", bet patiesī bā tas ir vienkā rš i skaisti pateikts. Sā kš u ar mā jokli. Mē s rezervē jā m istabu galvenajā ē kā . Parasti š ī ir galvenā ē ka, pē c kuras jū s vē rtē jat visu viesnī cu. Bet tā tur nebija. Ieejot iekš ā , jū ties kā padomju sanatorijā . Istabā sienas un griesti saplaisā juš i, vietā m rupji izsmē rē juš ies. Kā dreiz tā bija galvenā ē ka, bet tagad tā stā v pagalmā , reģ istratū ra tika pā rcelta uz ielu. Personā ls nav draudzī gs. Atseviš ķ i es gribu teikt par alkoholu. Bezmaksas vietē jie dzē rieni, degvī ns, viskijs, vermuts. Kokteiļ i nemaz nav garš ī gi, alkohols mohito 7$! B/a nē ! Tas, ko jū s varat dzert, maksā pienā cī gu naudu. Š ī ir jaunā koncepcija. Visai viesnī cai ir tikai viens bā rs! Attiecī gi karstumā garas rindas! Pludmale: paš ā krastā nav celiņ u ē rtai pā rvietoš anai pa oļ iem un ieieš anai jū rā , lietussargi ir nož ē lojami. Uz mola labi, bet vietu vajag ieņ emt no 6 rī tā . Ē diens ir ok, bet nav lielas izvē les. Kopumā viesnī ca nav iztē rē tā s naudas vē rta. Bija 4 reizes Kemerā . Ir ko salī dzinā t. Tā ir pilnī ga vilš anā s.
аватар jasik33
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir tā lu no 5 zvaigznē m un ne ultra all (. Iesā kumam iesaku ģ enerā lmenedž erim doties ekskursijā uz Alva Donna, Kiris...tas ir 5 zvaigznes un super ultra all, vai Nirvana Dolce Vita). Jā , vismaz aizbrauc uz kaimiņ u Orindž as apgabalu, tu gribi tur atgriezties))). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tā lu no 5 zvaigznē m un ne ultra all (. Iesā kumam iesaku ģ enerā lmenedž erim doties ekskursijā uz Alva Donna, Kiris...tas ir 5 zvaigznes un super ultra all, vai Nirvana Dolce Vita). Jā , vismaz aizbrauc uz kaimiņ u Orindž as apgabalu, tu gribi tur atgriezties))). Tu noplē si naudu, piemē ram, par 5 zvaigznē m, bet tava koncepcija ir par 3 zvaigznē m. Es rakstu kā pieredzē jis tū rists ar 10 gadu pieredzi Kemeras reģ ionā un attiecī gi viesnī cā s un 5 un 4 zvaigznē s, un pirmajā un otrajā rindā . Sā ksim:
1. Vestibils, kur ir vestibils.
2. Ledusskapji netā lu no pludmales ar ū deni, ayran un citā m limonā dē m, ja esat viss un ultra? (
3. Takas pludmalē ? (
4. Minibā rs, tā ir totā la alkatī ba. Pirmā diena - fanta un kola ar minerā lū deni - bez maksas, bez alus, ledusskapji silda, nedzesē ! ! ! Un otrajā dienā - maksā , lū dzu, š eit jū s visi esat ? ? ? (((((
Iepazī stieties ar ultra all koncepciju!
5. Kondicionieri - tas ir atseviš ķ s jautā jums, mē ģ inā š u to paplaš inā t.
Ē kas gaiteņ os, liftos - nestrā dā , cik es saprotu - ietaupī jums. . . + 50, kad ielā.36.
6. Bā rs. . . papī ra krū zes, tu nopietni? Kur ir normā li kokteiļ i skaistā s glā zē s? Pretī gas kvalitā tes alus, normā ls - 5$, š is ir ar ultra viss iekļ auts. Labos piecniekos naktī nestaigā jat ar papī ra glā zē m un nelū dzat vismaz ū deni...
Ultra viss - tas ir zemenes un š ampanietis ar ķ irš u pat nakts vidū , GLĀ ZĒ . ) UN APKALPOŠ ANA pie galdiņ iem. Š eit nav kam dzeramnaudu!
7. Parasts saldē jums, dē ls pē rk atseviš ķ ā veikalā par 2$, tā pat kā saldē jumu uz pā ris stundā m, ja ne ultra visos. Bē rnu saldē jumam jā bū t kvalitatī vam un vismaz - arī ledusskapī , no kura izvē lē ties, vai izdalot lī dz 21-00, tā saucamajā restorā nā , ē dienu izdale. ! (((Jā...un biež ā k mē s ē dā m Kemeras pilsē tas restorā nos, jo tas ē diens ir vienkā rš i saindē ts. (
Skaistā kā vieta, ko radī jusi daba, nevis viesnī ca. Hidros vajag nolī dzinā t ar zemi ar slidotavu un uzbū vē t jaunu.
Š is ir tikai pā rskata sā kums, es apsolu atgriezties).
аватар yarem4ukia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š is ceļ ojums, mū su vilš anā s, diemž ē l. . . Izlasī ju daž as recenzijas par pasakā m par debesī m uz zemes un devos uz š o, it kā , 5, es pat nolē mu uzrakstī t savu pirmo atsauksmi savā dzī vē , varbū t tas palī dzē s kā dam nekļ ū dī ties, piemē ram, mums, pretē jā gadī jumā ballī š u viesnī ca, uguņ oš ana 24/7 jā ) Nu ja tu esi ļ oti, ļ oti jauns, nekur neesi bijis un tev ir vienalga, ko dzert vai tu gribi uzmest tiem virsū tū kstoš dolā ru ne jau par alkoholu, nu vai tu dzer tikai ū deni un tē ju , nu nepievē rš uzmanī bu rindā m, rupjī bā m un skopā m, tad Jā . … Tomēr ▾ Š is ceļ ojums, mū su vilš anā s, diemž ē l. . .
Izlasī ju daž as recenzijas par pasakā m par debesī m uz zemes un devos uz š o, it kā , 5, es pat nolē mu uzrakstī t savu pirmo atsauksmi savā dzī vē , varbū t tas palī dzē s kā dam nekļ ū dī ties, piemē ram, mums, pretē jā gadī jumā ballī š u viesnī ca, uguņ oš ana 24/7 jā )
Nu ja tu esi ļ oti, ļ oti jauns, nekur neesi bijis un tev ir vienalga, ko dzert vai tu gribi uzmest tiem virsū tū kstoš dolā ru ne jau par alkoholu, nu vai tu dzer tikai ū deni un tē ju , nu nepievē rš uzmanī bu rindā m, rupjī bā m un skopā m, tad Jā .
Tā tad ietaupī jumi numur viens:
Lai bū tu skaidrā ks, atpū tā mies 2 pieauguš ie + mazie 13 gadi 13 naktis un par to samaksā jā m 4000$ bez kapeikā m ar Ultra all inclusive ē dinā š anu.
Š ķ iet nevar teikt, ietaupī jā m naudu un devā mies uz lē tu viesnī cu, bet ierodoties bā rā sajukā m prā tu, maksas dzē rieni bija ultra-viss iekļ auts, š o dzirdē ju pirmo reizi mū ž ā , lai gan š is mums jau ir 11. brauciens vasaras atvaļ inā jumā uz ā rzemē m, kā pē c braukt tā lu, pē dē jais brauciens turku Š ervudā ir arī uz Ultra, vā rds ir apmaksā ts, tur nekad neesmu dzirdē jis, izņ emot veselas pudeles, bet mums nevajag to, bet mē s dzē rā m mohito un vietē jos belis un normā las sulas no pakā m, nevis š o pulveri, ko viņ i te lej, te sula ir tikai tā , ko var barot, tomā tu sulu nedrī kst, tas nozī mē , ka nav pieejama, tur bija rums, kas nesmirdē ja pē c zā lē m, bezalkoholisko mohito bē rnam netaisī ja, ž ē l velk piparmē tru, laima arī nav, tikai par naudu (5-7 dolā ri). ) kokteilis, bet nabaga ē ģ iptieš iem ir bagā tā ks bā rs.
Un par naudu, pirmkā rt, ultra jau ir samaksā ts, otrkā rt, man nevajag pazemojumu par saviem 7 dolā riem, lai ar tiem cī nī tos, lai viņ š dabū pudeli no letes un parā da, no kā viņ š lej. , un tas notiek tieš i tā , lej un slē pj.
Un to putraimu, ko viņ i lej un sauc par alkoholu un sulu, nav iespē jams dzert, tā ir inde, tikai martini ir aptuveni lī dzī gs martini bianco, stā vē ja netā lu)) bet tas nav viņ š , es redzē ju pudeli, no kuras viņ i lej un man viņ š ne visai patī k , intereses pē c mē ģ inā ju un vī rs dzē ra dž ina toniku, pacieš , bet tas atkarī gs no bā rmeņ a, bū s dž ina tonika š ļ akatas vai vismaz nedaudz bū s tur))
Mē s esam kā dzē rā ji ))))) Tikai divas nedē ļ as, divi kokteiļ i dienā , un es guvu iespaidus.
Par latte runā jot, tas pats stā sts, taupa naudu, ja nezini, nolej no pirmā aparā ta, dzert nevar, tā ir kaut kā da pulvera š pakteļ tepe, bet ja tu vai kā ds tev pasaka vai pa iespē ja, ka tu puikam patī c un viņ š tev iedos pamē ģ inā t normā lu kafiju, tu zinā si un pajautā si, pabā z pirkstu, pipeti.
Otrais numurs:
Viss ir saliets papī ra glā zī tē s, piemē ram, covida dē ļ , bet patiesī bā viņ i lieliski pielā gojā s un ietaupa naudu š eit, pē c noklusē juma es visu ieleju mazā minzurkā , pat tē ju un latte, un tad ko jū s no tiem izkratā t.
Numurs trī s:
Ocheeeeredi vienmē r, kayffff, mē s atnā cā m uz š o.
Teritorijā ir 2 bā ri, viens ir slē gts haha ​ ​ Covid dē ļ , un lai tas nevairojas))), tie rada bandu grū stī š anos peldkostī mos un peldbiksē s,
No 4 logiem viens ir piemē rots alkoholam, viens tē jai, kafijai, un viss.
Kamē r vā rī ju sev tē ju, dzirdē ju kaudzi skandā lu par tē mu (kā pē c jū s ar bā rmeņ iem neatverat logus un cik tas viss ir noguris, tu nerī kojies brā lī gi, nezini kā satikties viesi utt. )
Vē l viens daļ ē js ietaupī jums attiecinā ms uz sievieš u personā lu, paldies Dievam, ne visas, bet jaunā s dā mas, atklā ti sakot, izturē jā s pret mani rupji un iemeta latte glā zē s, pē c tam, kad es mazas glā zes dē ļ apdedzinā jos ar tē ju un palū dzu ieliet latte lielā , jaunkundze bā rmene izbola acis, klikš ķ , aizkaitinā s.
Protams, ja vē laties, jū s varē tu ar viņ u lamā ties, bet es domā ju, ka tas nav tā vē rts, bet nogulsnes palika.
Puiš iem tā du pretenziju nav, visi ir pieklā jī gi.
Ceturtais numurs:
Restorā ns un jū s, vienmē r varat jautā t.
Mū su ģ imene nav ī paš i izvē lī ga ē dienam, zinā m, ka visur ē diens bū s specifisks, ne vienmē r garš ī gs, tur var kaut ko paņ emt, bet covid izmaiņ as bufetē nav labas, š ajā restorā nā pamanī ju aizkaitinā jumu no personā la , viņ i cī nā s kā ar tevi, un tā ir katru dienu, viņ š ieliek divas gurķ a š ķ ē les un iedod š ķ ī vi, un tu viņ am atdod un dod vē l, un viņ i kratā s pareizi, tik negribī gi viņ i tev kaut ko iedod, it kā viņ i saņ ems rā jienu no varas iestā dē m. . .
Un liellopa stroganovs ieliks 2 mazus gabaliņ us un atdos, man bija neē rti, it kā ubagotu
pieci numurs:
Animā cija, ko š ajā viesnī cā visi tik ļ oti slavē , nu nezinu, dienas ļ oti vienkā rš a, kā jau daudzi, bez lielas spriedzes, es teiktu, redzē ju daudz jautrā k, pē dē jo reizi pat atnā ca deju kolektī vi uz baseinu pa dienu un š ovu tur tā du sarī koja, bet vakarā pilnī gs miskasts, arī neko tā du vē l neesmu redzē jis.
Pagaidā m importa š ovi, pacieš ami, lai gan ir ļ oti lē ti un rā da caur amatieru priekš nesumiem, pā ris nebija slikti, bet tiklī dz vadī tā js solo, nu kā das nepatikš anas, onkulis neskatā s viņ a valodu, var teikt, ka sē dies , tu esi piedzē ries vai pasaki č eč enijas pilsoņ iem kas zā lē bija kā di 20 cilvē ki - mutes aizbā za vai joki no viņ u puses iet ar viņ u cī nī ties, protams, pilna zā le cilvē ku, beigas ir neparedzams, š ausmas.
Nu, sauļ oš anā s krē sli vienmē r aizņ emti, tikai ar dvieļ iem, cilvē ku uz tiem praktiski nav, lai gan bija ellī gi karsts, ē nā.41-42 grā di, hamam atpū š as, bet 9 vē l var celties. pulksten un jū s joprojā m varat nokļ ū t trokš ņ ainajā baseinā .
Varbū t viss sliktais, bet viss iepriekš minē tais diezgan saindē ja pā rē jo.
It ī paš i, ja zini, kā varē tu bū t citā di.
Labi:
Tī ra un silta jū ra, saule, kalni, teritorija, nav liela un nav maza, zaļ a, laba istabiņ a, svaigs, kaut nedaudz roku remonts, bombardē wifi, kā kū rortam kalnos, kuru aizmirsa ielikt , zvanī ja uz recepciju, atveda, ū dens vienmē r tika piegā dā ts.
Nu labi, ka ir daž i labi cilvē ki, kas cenš as kaut kā iepriecinā t, ž ē l, ka ne visi.
P. S. Uz solī tajiem naktsklubiem sā ka vest cilvē kus tikai pē dē jā s trī s dienā s, acī mredzot bija arī covids, bet tad tas pazuda, Dievs viņ us zina))
аватар _175351
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca jaunieš iem. Numuri ir labi un laicī gi iztī rī ti. Pā rtika un alkohols katrai gaumei. Animā cija - uguns, ballī tes lī menī ! … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca jaunieš iem. Numuri ir labi un laicī gi iztī rī ti. Pā rtika un alkohols katrai gaumei. Animā cija - uguns, ballī tes lī menī !
аватар tanyashelar
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidoju uz viesnī cu nosvinē t dzimš anas dienu un protams labi atpū sties, viss izdevā s. Liels paldies personā la darbam reģ istratū rā , iekā rtojā s ļ oti ā tri un labi izvietotā telpā . Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta. … Tomēr ▾ Lidoju uz viesnī cu nosvinē t dzimš anas dienu un protams labi atpū sties, viss izdevā s. Liels paldies personā la darbam reģ istratū rā , iekā rtojā s ļ oti ā tri un labi izvietotā telpā . Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta. Animatori padarī ja mū su svē tkus neaizmirstamus, ī paš s paldies Sametam, Margaritai, Sergenam un Kristī nai. Viesnī cu iesaku ikvienam, kam patī k darbī ba un ballī tes.
Parādīt vairāk »


iemiesojums bonua.bobonua88
Vai ir krabji? (ēst)
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums natali1905
Cenas aptuveni vienādas...
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Ostapenko_v
Esam rezervējuši paku 2 pieaugušajiem un 2 bērniem, nakšņojot vienā istabā, vai ir iespējams ar papildus samaksu ņemt līdzi vēl vienu 4 gadus vecu bērnu?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен рядом с пляжем в центре Кемера. Отель был открыт в 1989 г. Последняя реновация, включая номера — 2020 г. Отель состоит из одного 4-этажного главного корпуса и двадцати одного 3-этажного бунгало. Отлично подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 55 км от г. Анталия. 65 км от международного аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный галечный, первая береговая линия, протяженность — 300 м, глубина начинается после 5 метров, вход в море – галька. Есть пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Olympos (есть открытая терраса).

Турецкий A La Carte ресторан (мясные и рыбные блюда; 19:00-21:30, кроме воскресенья).

Pool бар (10:00-00:00).

Snack бар (12:30-16:30).

Disco бар (23:30-03:00, после 02:00 – платно).

Flirt кафе с вкусным и ароматным кофе (10:00-00:00).

В ресторане по системе «шведский стол» на территории отеля гости могут попробовать различные блюда. Работает бар.

Инвалидные кресла (платно).

Амфитеатр (бесплатно), магазины, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна, крытый детский бассейн, детский клуб (русскоговорящий персонал), детская анимация (на русском языке), мини-диско, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: турецкая баня, паровая комната, сауна, аэробика, аквааэробика, водное поло, мини-футбол, мини-гольф, дартс, бочча. 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 341 номер, расположены в 4-этажном главном здании и 21 3-этажных бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mahalle, Sehit Polis Kemal Ilgaz Caddesi. No:1, 07980, Kemer, Antalya
Tālruņi: 0090 (0) 242 814 12 34
Tīmekļa vietne: TT Hotels Hydros Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.