Sherwood Exclusive Kemer 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 6.510
№133 viesnīcas reitingā Kemera
7.5 Numurs
7.8 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.9 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goynuk, 6 km attālumā no Kemeras centra. Uzcelta 2014. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар slavnarin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pilnī ga vilš anā s. Viesnī ca praktiski bez animā cijas. Ē diens galvenajā restorā nā ir slikts. Deserti ir viduvē ji. Turcijā esam jau devī to reizi, tač u š is brauciens ir pilnī ga vilš anā s. Cena neatbilst kvalitā tei. … Tomēr ▾ Pilnī ga vilš anā s. Viesnī ca praktiski bez animā cijas. Ē diens galvenajā restorā nā ir slikts. Deserti ir viduvē ji. Turcijā esam jau devī to reizi, tač u š is brauciens ir pilnī ga vilš anā s. Cena neatbilst kvalitā tei. Runā jā m ar atpū tniekiem no Krievijas un Vā cijas – arī viņ i nav apmierinā ti.
No ieguvumiem - personā la darbs bā ros un restorā nos, akvaparks, š ika teritorija un skaisti skati uz kalniem. Š eit pozitī vais beidzas.
Cerī bas bija daudz iepriecinoš ā kas, it ī paš i pē c maksas emuā ru autoru ziņ ojumu apskatī š anas.
MĒ S NEIESAKAM Š O VIESNĪ CU, LAI NEVIĻ UMOS UN NENOŽ Ē LOTU IZtē rē to naudu un laiku
аватар Kef160002
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmo reizi mū ž ā rakstu recenziju. Tikai no cilvē cī bas. Par tā du naudu viesnī ca nav pelnī jusi apmeklē t. Neaprakstī š u un ī si neaprakstī š u. Zassran viss: teritorija, istabas, aizkari istabā s melnos punktos. Atverot tē jkannu, sieva gandrī z vē ma no smakas un skata. … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā rakstu recenziju. Tikai no cilvē cī bas. Par tā du naudu viesnī ca nav pelnī jusi apmeklē t. Neaprakstī š u un ī si neaprakstī š u. Zassran viss: teritorija, istabas, aizkari istabā s melnos punktos. Atverot tē jkannu, sieva gandrī z vē ma no smakas un skata. Baseinu dibens ir netī rs. Viesnī cas vadī ba ieradā s istabā , viņ i pat nevarē ja atbildē t uz maniem komentā riem.
аватар olga.eshta
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Teritorija lieliska - liela, kopta, tī ra. 2. Istabas ir labas, diezgan jaunas. Vienkā rš i slikta noteka duš ā . Ir arī neē rti pā rģ ē rbties, jo tualete ir atseviš ķ a (bet nav ā ķ u), duš ā - ū dens pē c duš as stā v, jū s nevarat pā rģ ē rbties. … Tomēr ▾ 1. Teritorija lieliska - liela, kopta, tī ra.
2. Istabas ir labas, diezgan jaunas. Vienkā rš i slikta noteka duš ā . Ir arī neē rti pā rģ ē rbties, jo tualete ir atseviš ķ a (bet nav ā ķ u), duš ā - ū dens pē c duš as stā v, jū s nevarat pā rģ ē rbties. Istabā - nav kur paslē pties no bē rniem : -)
3. Ū dens parki - super, atseviš ķ i bē rniem un atseviš ķ i pusaudž iem un pieauguš ajiem. Glā bē ji atrodas uz vietas, regulē plū smu. Ū dens izcils, vienmē r pieejamas siera kū kas nolaiš anā s pa slidkalniņ iem, rindu nav.
4. Baseini lieliski, ū dens nedaudz sā ļ š , nav balinā tā ja smakas, sā nos nav pielipuš i netī rumi, baseinu ir daudz un cilvē ki izklī st.
5. Mā jturī ba - apm.
6. Minibā rs - reti lietots.
7. Batoniņ i, alkohols - pietiekami un daudz.
8. Liels viesnī cas trū kums ir ē diens galvenajā restorā nā . Tas ir tikai miskaste - aitas kakli, nieres (nav skaidrs, kas) - Es nekad neesmu redzē jis neko tā du vienkā rš u kafejnī cu mā jā s, un principā viņ i pē rk š o kaķ iem...frī - mā jā s gatavoti (Zivis - kā pangasijas fileja cepta taukos, grilē ta zivs un kebabs-bez garš as. Gaļ a-liellopa gaļ a (kebabs, daž as kotletes), vista-papī rs, tī tara-piecieš ama. Jū ras veltes-kā dreiz bija mī diju un kalmā ru veidā . Ē dienu izvē le ļ oti maza. 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Konditorejas izstrā dā jumi bezgarš ī gi. Augļ i daudz, tas iepriecinā ja, tikai vajadzē ja ubagot sadali.
9. Atseviš ķ s tauku mī nuss - MUSAS galvenajā restorā nā...tas ir tikai kapets...uz salā tiem, uz tomā tiem, gurķ iem, galvenajā zā lē - muš as ir dzī ves saimnieki! Reiz vē ž i bija vā rī ti - tā viņ i okupē ja. Bija pretī gi skatī ties.
10. Animā cija - minimā la.
11. Par cenu - pā rā k augsta š ā dai pā rtikai.
аватар olenasam
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ilgi vilcinā jā mies vai lidojā m Covid-19 pandē mijas laikā , bet tomē r izlē mā m. Uzkrā j maskas un antiseptiskos lī dzekļ us. Lidojoš ā ģ imene - es, vī rs un dē ls 10 gadus. 8.30 ieradā s Antā lijā . … Tomēr ▾ Mē s ilgi vilcinā jā mies vai lidojā m Covid-19 pandē mijas laikā , bet tomē r izlē mā m. Uzkrā j maskas un antiseptiskos lī dzekļ us. Lidojoš ā ģ imene - es, vī rs un dē ls 10 gadus. 8.30 ieradā s Antā lijā . Viesnī cā bijā m ap 10:00. Uzreiz mū s nenokā rtoja, lika pagaidī t lī dz 14.00, bet mū s aizveda uz brokastī m. Gaidot varē ja izstaigā t apkā rtni, ē st saldē jumu, iedzert tē ju, kafiju, kokteiļ us. 14:00 bijā m iekā rtojuš ies. Diemž ē l istabā nedarbojā s kondicionieris, mē ģ inā ja to nomainī t, bet neizdevā s. Mums iedeva vē l vienu istabu ar skatu uz baseinu akvaparkā.
Numurs. Numurā ir liela divguļ amā gulta un pilna vienguļ amā gulta bē rnam. Istaba ļ oti laba, kvalitatī vas mē beles. Ir Ukrainas televī zijas kanā li. No balkona paveras skaists skats. Telpā ir antiseptiķ i un maskas.
Ē diens. Pandē mijas laikā pā rtikas izplatī š anas koncepcija mainī jā s. Viss ir aiz stikla, un darbinieki izmet to, ko jū s izvē laties.
Piemē ram, man ļ oti patika, jo tū risti ņ em tikai to, ko var ē st.
Ļ oti liels zupu klā sts, katru reizi savā dā kas. Uz galdiem bū s antiseptiķ i. Galda piederumi papī ra maisiņ os. Darbinieki nes savus dzē rienus. Ļ oti liela jū ras velš u izvē le - zivis katru dienu jū ras asaris, dorado, forele, mī dijas mī klā , kalmā ri, grilē ts lasis. Augļ i ir vienkā rš i superzemenes, arbū zi, melones, ķ irš i, vī nogas, persiki, nektarī ni, banā ni, plū mes utt. Ļ oti kvalitatī vs piens - jogurts, kefī rs, jē ls. Diē tisks, veģ etā rs un regulā rs ē diens. Liela piedevu izvē le, aunazirņ i, rī si, mā jas nū deles, daž ā du veidu sautē ti dā rzeņ i, piena putra, brokastu pā rslas. Pie akvaparka var arī paē st - dienas zupa, zivju un vistas tī rradņ i, burgeri, ir iepakots saldē jums. Ir kafejnī ca ar saldē jumu - saldē jums ir ļ oti garš ī gs. Nostrā dā ja 2 bā ri. Uz vietas bez maksas tiek raž otas arī turku pankū kas ar pildī jumu.
Peldbaseini.
Pie akvaparka ir liels baseins, pie ē kā m baseini, liels centrā lais baseins. Ū dens baseinos ir sā ļ š.
Pludmale. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz.
Pludmale ir tī ra. Arī jū ra ir tī ra. Saulriets jū rā oļ i un smiltis divu metru attā lumā ir akmeņ i, bet tie nekavē jas peldē ties.
Personā ls. Visi vairogos vai maskā s, cimdos un man ļ oti patika. Es vē los, lai tā vienmē r bū tu. Ī paš i draudzī gais personā ls pludmales bā rā vienmē r smaida. Darbinieki runā krieviski un angliski.
Izklaide. Akvaparks ir lielisks, slidkalniņ i apmierinā juš i visu vajadzī bas. Dē lu nevarē ja aizvest. Akvaparkā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika.
Animā cija. Pie baseina ir animā cija, mē s uz to negā jā m, ir š autriņ as, loka š auš ana. Ir pieejama arī vakara animā cija. Tas, kas man nepatika, bija Live Musik, ļ oti vecs repertuā rs, ko izpilda vecā s 90. un pat 80. gadu dziesmas. Man personī gi tā da padomju mū zika nepatī k. Rodas iespaids, ka izpildī tā ji nezina mū sdienu hitus.
Bē rniem ir pieejama elektrisko velosipē du noma, un bē rni ar tiem brauc visu vakaru.
Bet labā kais ir daba. Kalni, skuju gaiss, jū ra.
Visas mū su baž as par ceļ oš anas briesmā m pandē mijas laikā ir izkliedē tas. Ir daudz atpū tnieku ar maziem bē rniem, jo ​ ​ bē rniem š eit ir ļ oti ē rti.
Tas, vai mē s vē l ieradī simies Š ervudā , ir skaidrs.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s jau esam bijuš i š ajā viesnī cā un zinā jā m, kā tas ir. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs. Teritorija pā rsvarā labiekā rtota. Vairā ki ā ra baseini. Godī gi sakot, viņ i nedaudz mainī ja pludmali, mē s š oreiz nedevā mies. … Tomēr ▾ Mē s jau esam bijuš i š ajā viesnī cā un zinā jā m, kā tas ir. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs. Teritorija pā rsvarā labiekā rtota. Vairā ki ā ra baseini. Godī gi sakot, viņ i nedaudz mainī ja pludmali, mē s š oreiz nedevā mies. Viņ i to apklā ja ar oļ iem, pirms tur bija liels akmens. Iepriekš ē jā reizē bija neē rta ieieš ana jū rā . Š ajā viesnī cā ir bē rnu programmas. Viesnī ca nav orientē ta uz noteiktu cilvē ku grupu. Principā.70% no viesnī cas ir tikai roņ iem. Tuvumā nav kur staigā t, tikai aizbraukt. Plusi: veģ etā rs ē diens.
аватар karina-57
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Turcijā no 6.07. -17.07. Pē c ieraš anā s mū s pieklā jī gi sagaidī ja un apmetā mies. Paņ ē mā m divas istabas. . . tī ras komfortablas istabiņ as. Atpū tā mies 12 dienas, liela ē dienu izvē le. . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Turcijā no 6.07. -17.07.
Pē c ieraš anā s mū s pieklā jī gi sagaidī ja un apmetā mies. Paņ ē mā m divas istabas. . . tī ras komfortablas istabiņ as. Atpū tā mies 12 dienas, liela ē dienu izvē le. . . milzī ga augļ u izvē le brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s . . , papildus galvenajam restorā nam bija minibā ri pie jū ras un kur atradā s akvaparks. . . Man patika kafejnī ca/bā rs ar turku kafiju, atdzesē tu pinokaladu bē rniem un pieauguš ajiem. Teritorijā ir veikali, bē rnu klubs un vakara animā cijas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Ē rta pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. . . Tiesa, pā ris reizes netī rā jū ra nebija ī paš i patī kams brī dis - no jahtā m var izmest atkritumus....? Bet acī mredzot par to tika informē ta vadī ba un strā dnieki ar tī kliem nekavē joties devā s jū rā un atrisinā ja š o problē mu. Kopumā tā s bija ideā las brī vdienas, un mē s negribē jā m doties prom. . .
аватар progres2011
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo bijā m tajā atpū tuš ies jau pirms gada, pat vairā kas reizes gadā . Ierodoties š ogad, viņ i bija pā rsteigti, kā vadī ba varē ja palaist garā m tik svarī gu brī di ar animatoriem. - viņ i vienkā rš i neeksistē , pareizā k sakot, ir meitenes vecumā no 16-18 gadiem, kas neko nezina par programmā m, kā piesaistī t bē rni, kā viņ us aizraut. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo bijā m tajā atpū tuš ies jau pirms gada, pat vairā kas reizes gadā . Ierodoties š ogad, viņ i bija pā rsteigti, kā vadī ba varē ja palaist garā m tik svarī gu brī di ar animatoriem. - viņ i vienkā rš i neeksistē , pareizā k sakot, ir meitenes vecumā no 16-18 gadiem, kas neko nezina par programmā m, kā piesaistī t bē rni, kā viņ us aizraut. Rezultā tā daž kā rt ir pat bail sū tī t bē rnu uz miniklubu, labā kajā gadī jumā viņ am piedā vā s š ausmī gas datorspē les, bet tas nav veids, kā atrisinā t bē rnu laika pavadī š anas jautā jumu.
Ē diens kā vienmē r ir virsū , ir viss un augļ i un piens, gaļ a un dā rzeņ i!
Man nepatika apkalpoš ana bā ros, it ī paš i kafija, biež i vien tas tikai atgā dina McDonald’s, kur 1 minū tē jā paspē j apkalpot 200 cilvē kus)) ), protams, uz kvalitā tes rē ķ ina.
piemē ram, tasi kafijas jā gaida lī dz 20 minū tē m. Š ā ds serviss nav labs, es š o pakalpojumu labā kajā gadī jumā nesaukš u!
kopumā nolē mā m apsvē rt sev citas viesnī cas iespē jas, lai gan pagā juš ajā gadā domā jā m, ka beidzot esam atraduš i savu ideā lo viesnī cu.
ž ē l, ka ir tik slikti
аватар Irina195648
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ika viesnī ca ar milzī gu, sakoptu, zaļ u zonu, garš ī gu un daudzveidī gu virtuvi, draudzī gu un izpalī dzī gu personā lu, ar labu wi-fi visā viesnī cā un pludmalē . Viesnī cā ir savs akvaparks, kā arī slidkalniņ i bē rniem un rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Š ika viesnī ca ar milzī gu, sakoptu, zaļ u zonu, garš ī gu un daudzveidī gu virtuvi, draudzī gu un izpalī dzī gu personā lu, ar labu wi-fi visā viesnī cā un pludmalē . Viesnī cā ir savs akvaparks, kā arī slidkalniņ i bē rniem un rotaļ u laukums. Mē s ar vī ru devā mies svinē t manu dzimš anas dienu, rezervē jā m standarta numuru, bet iekā rtojā mies deluxe numurā bez papildu maksas. Man viss ļ oti patika, bet ir nelieli mī nusi, par tiem uzrakstī š u:
1 Gludeklis - tas ir reģ istratū rā par depozī tu USD 50, bet tā nav. Divas dienas gā ju pē c gludekļ a, solī ja piezvanī t un pateikt, kad parā dī sies, bet ai. . . tā tad ņ em lī dzi gludekli.
2. Pludmale, pareizā k sakot, ieeja jū rā ir ļ oti lieli oļ i, pat vietā m lieli bruģ akmeņ i. Ja ir kā di jautā jumi, tad jautā jiet - atbildē š u.
Рецепшн Рецепшн Кафе мороженое Бассейн Аквапарк Бассейн Бассейн Комплимент от отеля
аватар natalya495
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2018. gada oktobrī , mierī ga, silta un mā jī ga viesnī ca, ar skaistu skatu uz kalniem un priedē m un kokiem, dabas smarž a uzburta, brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, garš ī gs ē diens, skaista pludmale, tī ras un ē rtas istabas, personā la apkalpoš ana laba , viesncas samta sezonai un liku miera pelnito Pjaterochku. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada oktobrī , mierī ga, silta un mā jī ga viesnī ca, ar skaistu skatu uz kalniem un priedē m un kokiem, dabas smarž a uzburta, brī niš ķ ī ga atraš anā s vieta, garš ī gs ē diens, skaista pludmale, tī ras un ē rtas istabas, personā la apkalpoš ana laba , viesncas samta sezonai un liku miera pelnito Pjaterochku. . . ar visu esmu apmierinats. . .
аватар dpi79
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar sievu un diviem mazajiem. Un viņ i paņ ē ma savus vecā kus. Istabas bija labas: mē s atradā mies pirmajā stā vā ar terasi klusā pagalmā , un mū su vecā kiem tika pieš ķ irta divstā vu istaba ar skatu uz jū ru un kalniem. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu un diviem mazajiem. Un viņ i paņ ē ma savus vecā kus.
Istabas bija labas: mē s atradā mies pirmajā stā vā ar terasi klusā pagalmā , un mū su vecā kiem tika pieš ķ irta divstā vu istaba ar skatu uz jū ru un kalniem. Lai gan rezervē ts parastais standarts. Istabu stā voklis labs, bez redzamā m aplodē m.
Teritorija ir lieliska, daudz zaļ umu un ē nas.
Restorā ns ir 4 no 5 - izsalcis noteikti neizies, ir burciņ as ar bē rnu pā rtiku. Zupas reizē m bija pā rā k asas, bē rnam tā du nedotu.
Pludmale ir tī ra, bet nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Apakš daļ a pie krasta ir jā attī ra no lieliem akmeņ iem. Centrā nepietiek ar vē l vienu kā pņ u telpu, lai nokā ptu uz pludmali.
Ir daudz baseinu, ir ļ oti mazi ļ oti mazi.
Bē rnu klubs ir labs, daudz istabu, plaš s rotaļ u laukums ar ē nu, animatori cenš as. Lielā kais bē rns tur laimī gi pavadī ja laiku paš ā karstuma virsotnē .
Bū tu jā atjaunina slaidi, "donuts" biež i iestrē ga caurulē .
Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Visur. Ī paš s paldies meitenei Yanai no uzņ emš anas.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Vē l nā ktu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums maslov.p.a
pastāsti, kā tev iet ar sporta zāli; varbūt kādam ir fotogrāfija; vai kāds tuvākajā laikā dosies uz šo viesnīcu, milzīgs lūgums ievietot foto. Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums andrea1966
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в п. Гёйнюк, в 6 км от центра п. Кемер. Построен в 2014 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия, в 45 км от г. Анталия, в 9 км от г. Кемер.
Pludmales apraksts Длина пляжа — 500 м., 2 деревянных пирса. Павильоны и бар на пляже платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), 1 конференц-зал, Wi-Fi бесплатно (на всей территории), 5 ресторанов — 1 основной (есть диетическое и вегетарианское питание), 4 a la carte (итальянский, турецкий, за неделю проживания посещение одного ресторана — бесплатно, по предварительной записи, рыбный, китайский — плата за резервацию), 9 баров, 11 бассейнов: основной 824 кв.м, 4 бассейна у блоков 561, 486, 463 и 639 кв.м, бассейн с подогревом 321 кв.м, бассейны аквапарка 957, 97 , 320 и 325 кв.м, 8 горок, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна (бассейн для малышей 198 кв.м), детский авапарк 325 кв.м, 3 горки, мини-клуб для детей (5-12 лет), джуниор-клуб для детей (13-17 лет), мини-диско, детская анимация на русском языке, аренда детских колясок и горшков — по запросу, под депозит, набор для младенцев, детский буфет в основном ресторане. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы платно, теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, стрельба из лука бесплатно, баскетбол бесплатно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно, 8 водных горок (5 для взрослых, 3 для детей). Активная анимация.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 492 номера. Отель состоит из сорока пяти 2- и 3-этажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар, набор для приготовления чая и кофе, спутниковое ТВ, музыкальный канал, халаты, тапочки, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), душ/ванна, фен, сейф (бесплатно), утюг и гладильная доска (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Cumhuriyet mahallesi.Ahu Ünal Aysal Cad.N0:37 07994 Göynük / Kemer / ANTALYA
Tālruņi: + 90 242 815 16 55
Tīmekļa vietne: Sherwood Exclusive Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.