viesnīca pasliktinājusies, animācija kļuvusi sliktāka kā jebkad, bērnus nav kur dot, apkalpošana ir C pakāpe

Rakstīts: 26 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 21 maijā — 11 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo bijā m tajā atpū tuš ies jau pirms gada, pat vairā kas reizes gadā . Ierodoties š ogad, viņ i bija pā rsteigti, kā vadī ba varē ja palaist garā m tik svarī gu brī di ar animatoriem. - viņ i vienkā rš i neeksistē , pareizā k sakot, ir meitenes vecumā no 16-18 gadiem, kas neko nezina par programmā m, kā piesaistī t bē rni, kā viņ us aizraut. Rezultā tā daž kā rt ir pat bail sū tī t bē rnu uz miniklubu, labā kajā gadī jumā viņ am piedā vā s š ausmī gas datorspē les, bet tas nav veids, kā atrisinā t bē rnu laika pavadī š anas jautā jumu.
Ē diens kā vienmē r ir virsū , ir viss un augļ i un piens, gaļ a un dā rzeņ i!
Man nepatika apkalpoš ana bā ros, it ī paš i kafija, biež i vien tas tikai atgā dina McDonald’s, kur 1 minū tē jā paspē j apkalpot 200 cilvē kus)) ), protams, uz kvalitā tes rē ķ ina.

piemē ram, tasi kafijas jā gaida lī dz 20 minū tē m. Š ā ds serviss nav labs, es š o pakalpojumu labā kajā gadī jumā nesaukš u!
kopumā nolē mā m apsvē rt sev citas viesnī cas iespē jas, lai gan pagā juš ajā gadā domā jā m, ka beidzot esam atraduš i savu ideā lo viesnī cu.
ž ē l, ka ir tik slikti
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu