Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāstiet man eksperti! Turcija oktobra pirmajā pusē ar reb. 6 l. uz 14 dienām Budžets - 100-120 tūkstoši Sapņi par viesnīcu: laba pludmale, ēdiens, bērnu klubs, diskotēka un slidkalniņš baseinā
Pastāstiet man eksperti! Turcija oktobra pirmajā pusē ar reb. 6 l. uz 14 dienām Budžets - 100-120 tūkstoši Sapņi par viesnīcu: laba pludmale, ēdiens, bērnu klubs, diskotēka un slidkalniņš baseinā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-08-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар Vika284
Ja 1 pieaugušais + 1 bērns ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5 * Side un ASTERIA KREMLIN PALACE 5 * Antālijā 12 naktis / 13 dienas
Ja 2+1 tad budžeta 5 * Larissa Hill Beach Alanjā
аватар Pachok
100-120 tūkstoši kāda nauda?
аватар Olgaolga153
Tas ir aptuveni 1500–1800 USD.
аватар Alexandr-
Dievs, krmeļina pils vēl dzīva??? Nedod viņam padomu cilvēkiem, apžēlojies! Īpaši ar bērniem...
аватар Olgaolga153
2 + 1 budžets ir ļoti pieticīgs. Vai nu jāsamazina dienu skaits, vai jādodas uz viesnīcu ar atbilstošu servisu uz 2 nedēļām.
Paskaties reģionā Side Linda Resort 5 *. Viesnīca ir otrā līnija, smilšu pludmalē ir transfērs, varat staigāt 10 minūtes, lai staigātu. Ēdiens normāls, ir slidkalniņi.
аватар Pachok
1500 dolāru nebūs viesnīca ar labu ēdienu, slidkalniņu un pludmali divas nedēļas 2 + bērni 6 gadi.
Man ir tieši tāds pats pieprasījums, meklēšana bija neveiksmīga, viss normāli sākās uz 2300 un tiecās uz 3000.
Viņi izvēlējās citu valsti un kopumā citu reģionu.
аватар moy_contakt
Pachok man ir līdzīgs pieprasījums)). Dalieties, kuru valsti esat izvēlējies. Skatos uz oktobri-novembri.... Kaut kā šogad, nu, viss ļoti uzlēca, un tā pati Turcija netaisās būt daudz lētāka.
аватар Annodam
Labdien! Paldies visiem par atbildēm. Precizēju: viens pieaugušais + 1 bērns. Budžets 1500-1800 USD.
аватар Annodam
Paldies par padomu par Linda Resort 5*
аватар Annodam
Pastāstiet man, ja jūs salīdzinātu šādas budžetam draudzīgas iespējas norādītajiem mērķiem, ko jūs ieteiktu izvēlēties:
- L'oceanica Beach Resort Kemer
- Ganitas brīvdienu ciemats (piem., MCS Club Oasis Beach) Alanja
- Garden Resort Bergamot (piem. Hotel Garden Resort) Kemera
- Holiday Garden Resort Alanya
- Eftalia Aqua Resort Alanya
Biju Alanijā tālajā 2000. gadā, sapņoju apmeklēt Kemeru – man ļoti patīk daba. Bet bērna vajadzības un budžets nosaka viņu prasības.
аватар Vika284
Alanijā apskatiet Pegasos viesnīcas: TT Hotels Pegasos Club 4 *, Pegasos Royal 5 *, Pegasos Resort 5 * - viss ir kā vēlaties
ja izvēlaties no L'oceanica Beach Resort un Garden Resort Bergamot, tad ar bērnu labāk Bergamotē tur viņi vairāk pievērš uzmanību bērniem, lai gan L'oceanica ir laba viesnīca, solīda 4 *
If Kemer 12 naktis / 13 dienas no 11.10 pie Anex Limak Limra in Kirish 121 tūkst.
аватар Pachok
my_contact, ja jums nav iebildumu, es ar jums sazināsimies pēc dažām dienām. Kļuvu māņticīga, šausmas :))) Gribu lidot un pārliecināties, ka tur viss ir kārtībā.
аватар Pachok
anodam,
ja no saraksta,tad uzreiz izmet L'Oceanica,gadi iet,bet nemainās,joprojām tas pats slikti:(((
Es nevaru jums pastāstīt par Alaniju.
Bet Garden Resort ir ļoti slavēts tūristu vidū. Šeit forumā ir Aleksandrs, dedzīgs šīs viesnīcas atbalstītājs! Šķiet, ka viesnīcai ir tikai viens trūkums - tas ir attālums no jūras. Bet vietas skaistas un viesnīca normālā līmenī.
аватар Pachok
Un +1 Limakam Limrei
аватар moy_contakt
Paciņa, jā, protams. Es arī skatos dažādos virzienos kvalitātes un budžeta meklējumos.
аватар Annodam
Paldies visiem par atsaucību!
аватар Alexandr-
Protams, esmu ar abām rokām par savu mīļāko bergamoti Kemerā!
Jūs nenožēlosiet!
аватар Olgaolga153
1+1 ir pavisam cita lieta.
Papildus iepriekš minētajām viesnīcām jūs varat redzēt arī:
TUI Fun&Sun Club Saphire 5* . Viesnīca ar zaļu zonu, daudz priežu. Ir labs bērnu klubs. Bērns būs ieinteresēts. No mīnusiem. Viesnīca atrodas Tekirovā, mazliet tālāk.
Sailor's Beach Club 4 * Kirisā. Ļoti laba ģimenes viesnīca, kas iekārtota jūras tematikā.
Par bergamoti. Atšķirībā no pirmajām divām pirmās rindas viesnīcām, Bergamotes pludmale atrodas tālu. Bet pati pludmale ir viena no labākajām Kemerā, plaša, plaša, smilšaina.
аватар Annodam
Viņi sliecas uz Bergamotes pusi - bildes mani uzpirka. Nonācu pie tā, pateicoties jums par šo resursu, paldies! Un es esmu tikai pastaigai uz pludmali))) Jūrnieki uz kājas izskatās. Ekskursiju nav. TUI noteikti apskatīs.
аватар Alexandr-
Anodama
_
Mēs jau daudzus gadus atpūšamies Bergamotē. Pa visu šo laiku tikai pāris reizes pastaigājāmies uz pludmali. Tur autobuss kursē ik pēc 30 minūtēm, un šogad pīķa stundās vēl biežāk. Tāpēc staigāšana nav nepieciešama.
аватар Alexandr-
Olgaolga153
_Tekkir kluba safīrā šosezon animācijas šefs, kurš pēdējās sezonas strādājis Bergamotē. Bet es tik un tā nebrauktu, Tekirova nav Kemera, šī ir pirmā. Un, otrkārt, šis safīrs pats ir ārpus ceļa. Mums bija draugs, kurš tur devās pagājušajā gadā. Mēs devāmies pie viņas ciemos. Tā ka vispār nav kur iet, salīdzinot ar Kemeru. Apkārtnē vienīgā atrakcija ir taksometru pietura. Bet viņa atpūtās viena ar savu dēlu, viņai pietika, vienkārši tusēja viesnīcā. Kemeras centrā tas nav iespējams, vienmēr gribas pastaigāties. Bet jautājuma autors būs tikai viens ar bērnu. Varbūt Safīrs Tekirovā viņam ir tieši piemērots. Animācija tur noteikti būs tādā līmenī, ja Mustafa oktobrī no turienes nenokritīs.
аватар Pachok
Klau, es tikai pagājušajā gadā atklāju, ka aiz Selimhana ir Bergamote! Braucu garām un iekritu acīs :))) Šis ir tas pats Selimhans, kurā jaunībā lidojām par 190 dolāriem :)) Aiz viesnīcas bija apelsīnu dārzi "līdz kalniem". Viņi visu nogrieza, Kemers ir neatpazīstams ...
аватар Alexandr-
Pachok
Nu nav viss tik slikti, ne viss tur tika nocirsts. Šķiet, ka Selimhanovam (neesmu pārliecināts, vai tas nav Gelimhans vai kas cits) tagad ir futbola laukums, bet pēc tam - visi tie paši apelsīni. Neviens viņiem nepieskaras.
аватар veritasana
Limak Limra....Ļoti labi..iesaku, nenožēloju...
аватар ilv2004
Tikai ne Bergamote Kemerā. Kondicionieri laikam no pagājušā gadsimta 50. gadiem - tie nemaz nedzesē, bet strādā kā traktori. Augšējos stāvos telpas ir slīpas, jo griesti karājas slīpi gandrīz pa visu telpas diagonāli. Aiz sienas nemitīga vienmuļa dūkoņa no virtuvē strādājošā tvaika nosūcēja, kas nemaz nebeidzas. Visas brīvdienas gandrīz negulēja šādu murgainu prieku dēļ.
Plus tikai kompaktā mājīgā teritorijā un baseinos ar slidkalniņu. Un turpat blakus ielai ir saldējuma kafejnīca.
аватар Alexandr-
ilv2004
Tu joprojām esi apmulsusi liecībā :)))
Jūs vai nu dzīvojāt 3. stāvā, kur ir slīpi griesti, vai arī jums bija "ēdamistaba" aiz sienas, kas atrodas 2. stāvā ...
аватар Luda-Sanek
braucam uz Club Zigana Kemerā, 2 pieaugušie + 1 bērns pa 130 tūkst uz 9 naktīm. Pēc atsauksmēm bērnu animācija ir tikai bumba!!!! pēc ierašanās - es atteikšos, domāju, ka par diviem jūs ievadīsit savu budžetu oktobrī)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl