Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es izvēlos starp QUEENS PARK LE JARDIN RESORT un DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER viesnīcām. Kurš bija? Ko tu domā?
Es izvēlos starp QUEENS PARK LE JARDIN RESORT un DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER viesnīcām. Kurš bija? Ko tu domā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-07-095 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар lazy_person
Droši varat doties uz abām viesnīcām. "DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER" ir nedaudz dārgāks, bet atrodas pašā Kemerā (tur dārgāk). Viesnīca nesen tika atjaunota .. tas ir pluss. "QUEENS PARK LE JARDIN RESORT" ir savas priekšrocības. Atrodas ciematā Kirishe. Viesnīcas platība ir gandrīz divas reizes lielāka. Kirīs jūra skaistāka un pludmales labākas. Atšķirībā no pirmā ("DOUBLETREE ...)," QUEENS PARK.." ilgu laiku nav atjaunināts..
Viesnīcas līmeņa ziņā ir salīdzināmas. Ja nav tik svarīgi, lai viesnīca atrodas ciematā, nevis kūrorta centrā, tad QUEENS PARK LE JARDIN RESORT !!!
аватар kievlyanka09
Lazy_person)) Es neizdomāju, kā jums personīgi uzrakstīt) Es rakstu šādi; tu neesi Slinks))) tu esi laipns un simpātisks)) liels paldies
Vai ēdiens šeit un tur ir vienāds? nezinu?)
un arī kā visa pazinējs un gādīgs cilvēks, vai varat pateikt, kur augusta sākumā labāk atpūsties, kurā kūrortā Turcijā? Vai varat man pateikt savu iecienītāko viesnīcu manā iepriekš minētajā cenu diapazonā?
paldies jebkurā gadījumā un jauku dienu
аватар lazy_person
kievlyanka09
Es mēģināšu atbildēt. Esmu jau tajā vecumā, kurā ir viss, kas krīt acīs, ne tikai nav tā vērts, bet vienkārši neiespējami. No milzīgās majonēzes uzkodu daudzveidības ņemu tikai dabīgas uzkodas. Tie ir siers (tas ir labi visur), olīvas, gurķi un tomāti. Tas ir vienāds ar visām viesnīcām. Uz alkoholu un bāriem gandrīz vairs neder. Dažreiz, reti es ņemu alu, Pepsi.. Šajā es esmu slikts padomdevējs. Ēdu maz augļus, vairāk arbūzu. Arbūzs visur ir vienāds. Konditorejas izstrādājumu izkārtojums Turcijā visur ir vienāds. Visur un dažādās variācijās ir "slapjās" kūkas un nav īsta biskvīta ar sviesta krēmu. Šeit (vietnē) kaut kā tika izvirzīts jautājums par turku virtuves garšīgumu. Man turku (viesnīcu) virtuve nešķiet garšīga. Galvenais, lai būtu dabīgs ēdiens, gaļa (liellopu gaļa, jēra gaļa) ​​un zivis. Šajās viesnīcās tas viss būs klāt.
Iecienītākais kūrorts ICCHMELER (Marmarisa). Starp citu, augustā tur ir ērtāk nekā Kemerā.
аватар kievlyanka09
Paldies) un viesnīca?) Būšu pateicīgs par ieteikumu????Kāpēc šis kūrorts ir iecienīts?
аватар lazy_person
kievlyanka09
Tā ir Ičmelera, nevis Marmarisa. Marmarisā vairākas reizes atpūtos, sākot ar 1996. gadu, tad pārgāju uz Ičmeleru. Ičmelerā jūra ir skaistāka. Marmarisā tas ir tumši zaļš, pudeles krāsā, un Ičmelerā tas ir zils. Pati pilsētiņa sākotnēji tika plānota kā kūrorts, Marmarisa ir sena Turcijas pilsēta ar cietoksni, kas kļuvusi par kūrortu. Skaisti šur un tur...
Tajā reģionā (Marmarisa) praktiski nav tādu viesnīcu (ar lielām teritorijām) kā Kamjuvā, Kirisā vai Lara Kundu. Tikai Hisaronu līča apkaimē (30..40 km no Marmarisas) ir pāris dārgas viesnīcas, kas atrodas viena no otras. Ičmelerā visas viesnīcas ar nelielām teritorijām, bet cenu kategorijā tās ir dārgākas par Kemeras viesnīcām. Labas viesnīcas: "Aqua Hotel 5 *"; "Sentido Orka Lotus Beach" (labākā vieta Ičmelerā); "Grand Yazici Club Turban HV1" (tas jau ir Marmarisā, Sitelera rajonā). Labas viesnīcas: "Sentido Sea Star - Adult Only (bez teritorijas), "Marti La Perla - Adult Only + 16"; "Quadas Hotel 4 *" - Adult Only. Labākā no tām ir "Aqua Hotel"
аватар lazy_person
kievlyanka09 Paskaties uz attēlu. Šis ir Ičmeleras līcis. Neaprakstāms skaistums. Skaista jūra un vienmēr mierīga. Labākais kūrorts Turcijā.
аватар kievlyanka09
liels paldies)) Izlasīju, straumes tur liekas aukstas, jūra vēsāka
аватар selik1954
slinks_cilvēks. Mans atbalsts=100%. Ičmelera un viesnīcas uz rozes starp Ičmeleru un Marmarisu - īsts kūrorta skaistums, gaiss, priedes, jūra slēgta no vētrām! Jā, Kemerā ir par 2 grādiem vēsāks par svaigo pienu, bet bez viļņiem - peldējām stundām. Šogad jūnijā bija 23-24 gr. Augusta sākumā Kemerā ir mitrs karstums. Izvēlējāmies pieticīgu viesnīcu, bet pašā pludmalē. Pilsēta tika izvēlēta pēc 22-00 ...
аватар kievlyanka09
selik1954 paldies) kāda viesnīca jums bija?)
аватар lazy_person
kievlyanka09, es īsti neiedziļinājos, kāpēc jūra tur ir nedaudz vēsāka nekā Antālijā. Viņi saka, ka līcī ir zemūdens atslēgas (avoti) ... Tas patiesībā ir labi. Antālijas reģionā sezonas kulminācijā (jūlijā..augustā) krasās ūdens sasilšanas dēļ jūrā dažkārt notiek adenovīrusa infekcija. Jūs ierodaties viesnīcā, un tur viss ir ar klepu. Ičmelerā jūra ir nedaudz vēsāka, bet tajā pašā laikā diezgan ērta. Ir vēl viena iezīme... jūra Kemerā ir sekla. Pie virvēm,kas ierobežo peldvietu,tikai 6 metri..pie 8m spēka.No rīta (6:30) pirms brokastīm peldu uz virvēm ..300 metri.Ičmeler, peldes līcī no rīta tu vairs neredzi dibenu zem sevis ... bezdibeni. Antālijā ir dziļjūra pie viesnīcām "Ramada Plaza Antalya 5 *", "Akra Hotel 5 *" un Laras rajonā (viesnīcas "Adonis", "Antalya Hotel"), kur ir akmeņi ... tur ir arī bezdibeņa jūra. Man patīk, ja zem tevis ir liela ūdenstilpne... jūra.
аватар lazy_person
selik1954
Ja jautājat par Ičmeleru, tad esmu apmetusies "Marti La Perla 4*" un vairākas reizes "Verde Hotel 4*" (kādreiz saucās "S-Hotel 4*", tagad "Idas Park 4*"). Spriežot pēc viesnīcām jūsu jautājumā, viesnīca Idas Park 4 * jums nebūs piemērota.Tā ir ļoti budžeta.
аватар selik1954
kievlyanka09
2 reizes labrandas ķēves. Lasiet manas atsauksmes. Bet mēs tur apbraukājām daudzas viesnīcas, runājām ar cilvēkiem ...
slinks_cilvēks
Šķiet, ka es tevi atbalstīju un neko nejautāju))). Vispār mums ir laiks beigt slavēt Ičmeleru. Šogad Labrandā jutos kā Anapā (((
аватар lazy_person
kievlyanka09
Jautāja "selik1954". Šis ir viņas jautājums: - "..kurā viesnīcā tu biji." Jā, tā ir tāda lieta, ko slavēt. Jau tagad cenas šim kūrortam ir vājprātīgas.
аватар lazy_person
selik1954
Sajaukti izsaukuma signāli... jautāja "kievlyanka09"
аватар Vika284
Jūras temperatūra Oludenizā būs siltāka, jo lagūnā un tur līdz novembrim var normāli atpūsties un peldēties un daba ir vēsāka
аватар Vika284
Zilā lagūna Oludenizā
аватар Vika284
Greznas dabas līmenī Oludeniz Guzelcamli kūrorts
аватар Vika284
Šī ir jūra pie Milli parka krastiem, kur atrodas Guzelcamli
аватар kievlyanka09
Paldies visiem par atbildēm un dalību manu svētku liktenī))
paldies selik1954 un lazy_person. krasi mainījām savus plānus un dodamies uz "Sentido Orka Lotus Beach" ))
ja Vika būtu rakstījusi agrāk, es droši vien būtu saslimusi no šaubām)))
vēlreiz paldies visiem
visu to labāko mums visiem)))
аватар selik1954
Veiksmi! Es ceru, ka jūs paņēmāt Orca standartu, nevis reklāmu.
аватар kievlyanka09
selik1954 paldies)
pēdējā brīdī - jā)
Kas vainas akcijai?
Es domāju, ka 5 zvaigznēm nevajadzētu būt sliktam
un kur tad ir garantija, ka mans standarts būs standarta?)
Gribēju paskatīties uz jūru (visus ļoti slavē), bet tūroperators mani atrunāja no pārāk lielas samaksas, sak, nav garantija, ka būs tas, ko sola, bet nauda jau samaksāta
аватар selik1954
Orkā neatpūtos, bet daudzkārt gāju garām. Skaista, jauna viesnīca, lieliska pludmale, vienkārši labākais! Bet, spriežot pēc atsauksmēm, akcijas numuri nav 40 000 vērti nedēļā, kaut kas līdzīgs. Arī šogad Maresā mēģinājām ietaupīt, paņemot bungalo. Bet atrašanās vietas un kvalitātes ziņā viņi mums vienkārši atvēlēja istabu kalpiem vai uz vienu nakti. Man bija jāpiemaksā par labu istabu uz vietas.
аватар lazy_person
kievlyanka09 Protams, labāk ir ņemt konkrētu numuru (standarta) un, vēlams, norādot veidu. Šī viesnīca krasi atšķiras no tām, kuras minējāt savā ierakstā. Tur ir līdzenums un viesnīcām ir milzīgas teritorijas, šeit "Sentido Orka Lotus Beach" tādu teritoriju nav, viss ir kompakts. Viesnīca atrodas kalnā (kalnā), priedēs. Lai pēc iespējas vairāk saglabātu ekoloģiju (priedes) viesnīcas būvniecības laikā, viesnīcai ir sarežģīta arhitektūra. Var izrādīties, ka uz "reklāmas istabu" no istabas pavērsies nelabvēlīgs skats. Būs ļoti aizvainojoši skatīties uz sienu.
Šajā fotoattēlā es līgoju pludmalē iepretim Sentido Orka Lotus Beach Hotel, kas tajā laikā tika būvēta. Šī ir labākā vieta un labākā jūra visā Marmarisā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl