Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai es varu iegādāties augstas kvalitātes baltā zelta izstrādājumus Argos veikalā Kemerā?
Vai es varu iegādāties augstas kvalitātes baltā zelta izstrādājumus Argos veikalā Kemerā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-09-207 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар Superoper73
Var nopirkt, bet nekad nebūs lētāk kā mājās. Vienīgais, ka modeļu izvēle ir daudzveidīgāka.
аватар egor62
Paldies! Jūs man ļoti palīdzējāt Argos veikala izvēlē. Tas nozīmē, ka viņi ievēro vispārpieņemto (maiņas) cenu. Tas ir labi :)))
аватар Vika284
Augstas kvalitātes izstrādājumi un baltais zelts 585, tas ir no zelta, nevis no sudraba, kas pārklāts ar rodiju vai zeltīts vai dzeltens zelts 375 pārklāts ar rodiju, labāk pirkt savā dzimtenē, esmu pārliecināts, ka Poltavā ir iepirkšanās Kijevas juvelierizstrādājumu fabrikas un Zelta gadsimta centri vai firmas veikali.
Kāda ir vispārpieņemtā maiņas cena pret zeltu Turcijas veikalā?!?
Zelta fiksācijas zelta fiksācija ir zelta pārdošanas cena, kuras zelta stieņa pierādījumam jābūt vismaz 995 daļām tīra zelta (tīrs zelts - 999,9 smalkums), pievienojot ne vairāk kā 5 daļas piemaisījumu, svars šis stienis ir ne mazāks par 350 un ne vairāk kā 430 Trojas unces, un šim stieņam jābūt marķētam un sērijas numuram vienā no 49 rafinēšanas un marķēšanas rūpnīcām, kuras ir pierādījušas sevi kā uzticamus piegādātājus.
аватар egor62
Vika284, paldies par detalizēto atbildi. noteikti iemācīšos :)
аватар klichko
mājās var būt lētāk, bet produkti ir pilnīgi padomju, pārsvarā ar akmeņiem vai nožēlojamām parodijām a la bulgari cartier. Es arī esmu baltā cienītāja un meklēšu konkrētus modeļus turku valodā, kurus viņi mūsu valstī neapgūs. Es jūtu labu produktu savās muguras smadzenēs (c) Un nezinātājam pietiek ar 14K vai 585. Ar Turcijas zeltu nekad nav bijušas problēmas, sākot ar zelta tūrēm brašajos 90. gados. Galvenais nepirkt vārtejā, bet tur nebūs stigmas vai kādi 375
Starp citu, viss baltais zelts ir dzimis krāsu tīrības un mirdzuma dēļ. Aerobatics palladium vai platinum 950, bet atrast ir superdarbs (par cenu skumji klusēšu). Mums ir jāapmierinās ar 14K standartu, un tas ir dzeltenīgs bez dzimumzīmes
PS. pēc GOST atcelšanas es mūsu zeltam ticu vēl mazāk nekā turku-emirātiem
аватар Vika284
Par klichko Wikipedia Rodija apšuvuma zelts bieži tiek sajaukts ar balto zeltu. Rodija pārklājumu izmanto, lai paslēptu piemaisījumus zelta sakausējuma baltajā krāsā. baltais zelts - 750 zelta gabalu, 150 sudraba un 100 vara sakausējums (tāda pati krāsa tiek iegūta, zeltam pievienojot 583 niķeļa vai pallādija paraugus)
аватар Vika284
Gandrīz tas pats rodija pārklājuma krāpniecība angļu valodā Termins baltais zelts nozarē tiek lietots ļoti brīvi, lai aprakstītu karātu zelta sakausējumus ar bālganu nokrāsu. Ir izplatīts nepareizs uzskats, ka rodija pārklājuma krāsa, kas redzama uz daudzām komerciālām detaļām, patiesībā ir baltā zelta krāsa. Termins "balts" aptver plašu krāsu spektru, kas robežojas vai pārklājas gaiši dzeltenā, brūnā un pat ļoti gaiši rozā krāsā. Juvelierizstrādājumu rūpniecība bieži slēpj šīs gandrīz baltās krāsas ar rodija pārklājumu.
аватар klichko
Vika284, nestāsti manas flip flops ar izglītojošu programmu;) Tas, ko tu raki, izspļāva ilgi pirms wiki parādīšanās. "Mājas" ir dažādās proporcijās, un tas bija aptuveni 950. gads. Varbūt tie, kas nespēj googlēt jūsu linkus, palīdzēs "ņemt vērā", bet ar mani jūs tikai tērējat laiku)
Tāpēc es neuzdrošinos iejaukties daudzu gadu praktiskajās iemaņās
interneta izglītība, lai veicas)
аватар Vika284
Klichko Šeit es īpaši jautāju saviem partneriem, kam ar zeltu nodarboties, un kad tika atcelti GOST standarti zeltam? Vai jūsu vjetnamieši zina? Kā dzimst jūsu baltais zelts? Zelta laikmets un KYUZ rada īstu balto zeltu? 14 karāti precīzi 583.3, vai vari arī norādīt kāds parasti ir standarta dzeltenīgais zelts, ar ko parasti apmierina, google ir linki tev
аватар klichko
Un tu esi spītīgs, Paramosha (c)
Vai jūs ticat padomju GOST? Es negraušu spilgtas ilūzijas. Zelta laikmets un KYUZ? Ja vien nosauktu nelaimīgo Zariņu, citādi manas flips jau aizrās)
slinki, bet nu... zelta sakausējums ar platīnu un pallādiju dod brīnišķīgu baltu krāsu, bet šādu produktu cena iet nost un ir salīdzināma ar platīnu. Svētīgi tie, kas tic mūsu godīgajam cēlajam tīrajam baltumam, bet jūs varat) Niķelis un sudrabs tiek pievienoti zemākai cenai. Augstas kvalitātes zelts, pat ar niķeli, ir balts, un pievienots 585. paraugs ar dzeltenīgu nokrāsu, kas jums ir nenotverams ... rodija pārklājums, lai palīdzētu. Turku valodā viņi vienkārši mīl niķeli, un ir kaitīgi sapņot par 750
Atklāšu šausmīgu noslēpumu, atkarībā no ligatūras baltais zelts ir ne tikai dzeltenīgs, bet pat sārts un brūngans. Un tikai īpaši spītīgie interneta grāvēji baidās no dzemdībām, kamēr tas ir labi
PS. teorētiķis un turku teorētiķis ... garlaicīgas lietas ... TCHK
аватар Elenka08
Rodija pārklājums tiek izmantots, lai piešķirtu spoguļam līdzīgu spīdumu, nevis miglai pelēko, kas piemīt baltajam zeltam bez rodija. Arī krāsa nav atkarīga no parauga, 750 var būt dzeltens un rozā, un balts. Bet es negribēju to teikt, bet es gaidīju, ka zelta laikmetā tika pārdoti ļoti augstas kvalitātes produkti. Labāk ir turku pagalmā, kā šeit kāds teica, un tad tas būs uzticamāks.
аватар egor62
Man ir pozitīva pieredze, iegādājoties Turcijas baltā zelta izstrādājumus. Auskarus nēsāju jau 5 gadus, gandrīz nenovelkot, un tie joprojām ir lieliski saglabājušies, nav zaudējuši savu spīdumu, nav izbalējuši vai nolobījušies. Tāpat arī ķēde, starp citu, ar rodija pārklājumu, ar dimanta griezumu: tā nav zaudējusi savu lielisko izskatu. Es to nopirku pienācīgā veikalā (es vairs neatceros nosaukumu). Piekrītu klichko: Turcijas izstrādājumi ir daudz interesantāki dizainā. Turcijā zelts jāiepērkas specializētos veikalos ar labu reputāciju. Protams, cenas priekšrocības tur nebūs, jo. īsti produkti nevar būt lēti. Piekrītu arī Elenka08: "Zelta laikmetā" rotas nav kvalitatīvas, garlaicīgas.
Izpētīju Argos veikala vietni, un kaut kas man saka, ka tur ir jēga iepirkties.
аватар Superoper73
egors62
Un kāpēc tu Egor auskarus nēsā??? :0
аватар klichko
Tā kā šāds dzēriens (c) ir pagājis, ne viss baltais zelts ir dzimis. Īpaši šiki ir produkti ar īpašu apstrādi, kad zelts saglabā savu dabisko krāsu. Baltā krāsa vienkārši izskatās lieliski matēta ar pallādija un platīna ligatūru. Šādi izstrādājumi ir Florences meistaru iezīme. Šis matētais baltais zelts tiek uzskatīts par īpašu šiku un tiek pārdots tikai dārgos veikalos. Ar lielu sudraba piejaukumu zelts ir arī tīri balts, bet matēts izskatās diezgan lēts.
Glancēts standarta baltais zelts izskatās stilīgi, savukārt cēls matētais zelts izskatās izsmalcināti
аватар troshin
Rotas labāk pirkt mājās, ja viltojums ar pārklājumu, tad vismaz mājās ir iespēja kaut ko pierādīt caur tiesu. Un kāpēc labāk ņemt mājās, mājās varēs pārbaudīt paraugu (ja būs šaubas), un ja paņems ..... tad pierādīt pretējo būs praktiski neiespējami . .. jo. to, ko viņi atveda, viņi nedrīkst ņemt atpakaļ, atsaucoties uz krāpšanu .......
Jebkurā gadījumā krāpnieki ir visur, un tas ir jūsu ziņā.
NU JA NOPIETNI - Tikai šādiem nolūkiem līdzi jābūt: zondes (zīmuļi) zelta parauga noteikšanai, berzes akmens, slāpekļskābe un adatas vīle izstrādājuma griešanai.
аватар Elenka08
Trošin, vai jūs piedāvājat veikalā sākt zāģēt un liet skābi uz juvelierizstrādājumiem? Tā kā ārpus veikala, tas ir bezjēdzīgi, kā jūs pats teicāt.
аватар troshin
Es jums neko neiesaku, tas ir atkarīgs no jums ...... Vislabāk to ņemt uzticamos veikalos, kur risks ir minimāls. Jebkurā gadījumā, pērkot šo preci veikalā un lombardā, tas ir vtormetāls vai lūžņi.
Vienkārši no tavas vēstules stila sapratu, ka tu vēl neesi uzvilkts kurpēs ...... Un es devu piemēru no dzīves, katram ir tiesības to izmantot savā veidā.
аватар troshin
Aizmirsu..... Nu un kas par "zelta laikmetu" .......... Šie ir PIRMIE Blēži, kas pērk zeltu līčos, griež mājās un liek paraugus izmēģinājuma kamerā (par kukuļus) un pēc tam to izsniegt - kā Ukrainas ražotājs. DAUDZI TO ZIN!
Tas ir paredzēts Turcijas vārtiem ........ Un nedaudz izglītotam IT ir viegli noteikt, jo atbilstošs aprīkojums, retu pārošanās veikšanai maksā MILJONUS MUGURAS, daudz lētāk ir ņemt izejvielas tajā pašā Turcijā un pasniegt mājās kā MĀJĀS! Tas bija lik bez ............ (bezmaksas)
аватар egor62
Dārgais, lai nenovirzītos no jautājuma tēmas, atkārtošu: runa ir tikai par Argos veikalu Kemerā (vai Antālijā, Sidē utt.), jo. Zeltu alejā nepirkšu. Ja kāds ir veicis pirkumus šajā veikalā, priecāšos uzzināt viedokli :))))
аватар klichko
Es nesaprotu, ka jūs pieķērāties šim argosam. Ir daudz labu veikalu, uz vietas uzzini kas tuvāk, paprasi sertifikātu, kaulējies līdz zils sejā...pat boutiques var un vajag žņaugt, ar prasmīgu pieeju var izsist. atlaide līdz 50%. Uzglabājiet palielināmo stiklu un magnētu ... cik biedējoši dzīvot (c)
Ir pierādīts Hadrian Jewellery tīkls Sidē un Antālijā, Bodrumā es tur putojos. Uzraksti SMS, viņi atzvana uz viesnīcas numuru, nosūta mašīnu. Ja neko nepirksi, sliktākajā gadījumā atgriezīsies ar savu pūli. 009 0535 337 34 05 menedžeris Osmans, daudzu resursu pārbaudīts pilsonis, runā krieviski. Šķiet, ka šobrīd cenas ir labas par 18K un pat 24K ... Es pat vairs nedomāju par produktiem ... Es intensīvi skrāpēju savu rāceņu))
Neaizmirstiet par sertifikātu un Tax Free. Priecīgu iepirkšanos!
аватар egor62
klichko, liels paldies! Es saglabāju visus jūsu padomus, es to noteikti izmantošu. Lai laba iepirkšanās!
аватар Superoper73
Vienkārši aizmirstiet par Tax Free! Ar šādu pieeju Antālijas lidostā taksometru birojā labāk tur nebraukt vispār. Vai arī ierasties lidostā dienā, lai būtu laiks izpildīt savas prasības. Kad es biju jūnijā, cilvēki tur mēģināja kaut ko sasniegt - pēc trim četriem bezķermeņa mēģinājumiem viņi nospļāva nafig. Vai arī jums iepriekš jāzina visas viņu prasības, lai visu ievērotu.
аватар Engel777
Vai kāds var pateikt Argos veikala mājas lapas adresi, vai kontakttālruņus
аватар
Viņi nekad nepārdos sliktu produktu Argosā. Ļoti laba izvēle, it īpaši itāļu juvelieri, un cenas ir daudz zemākas nekā Maskavā. Serviss augstumā - nē: "Pērc kundze, pērc!" Neuzkrītošs, mierīgs, profesionāls.
аватар sergey.18071972
Es jums to pateikšu. rotaslietas pirkšana Turcijā, pat balta vai dzeltena, vienmēr ir loterija. Skaidrs, ka savas uzturēšanās pilsētas centrā var atrast pamatīgu juvelierizstrādājumu veikalu un tur var nopirkt visu nepieciešamo ar garantijām un pārbaudes klipiem.. Bet nedod Dievs to darīt mazos veikaliņos gar jūru vai ekskursijās tirdzniecības centros. Cik cilvēku jau ir atnesuši zeltītu cinku un misiņu, bail ir tikai ... un saplēstas pudeles smaragdu vietā ir lietu kārtībā.. Bet ko lai saka)))) draugs nopirka sultanīta komplektu par ļoti cietu nauda .. Tas mirgoja un mainīja krāsu no apgaismojuma kā vajadzētu ...))) Līdz nokrita .... un pārsprāga, un no turienes iztecēja kāda viela ar dzirkstelēm..... 400 eiro kanalizācijā . Vairāk.. Nekad nepērciet no jums rotaslietu ar zilu vai pat alkohola smaku. Es iesaku .. jūs nemaz nesapratīsit patiesību. ir piemēri.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl