Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš zina patieso situāciju Kemerā ar sensacionālo Coxsackie vīrusu?
Kas tagad atrodas Kemerā, pastāstiet man
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
21 abonents  • prasīja 2017-08-057 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  51
аватар Alexandr-
Pirms nedēļas atgriezāmies no Kemeras. Es nepamanīju, ka par šo vīrusu būtu bijusi histērija.
аватар kolsnchenko1
Kurā viesnīcā tu biji?
аватар Alexandr-
Jūs aizvainojat ... Protams, Garden Resort Bergamot Hotel
аватар Olgaolga153
Jums vienkārši jāizlasa atsauksmes par viesnīcu, uz kuru dodaties. Tas būs daudz informatīvāks.
аватар kolsnchenko1
Tikai izvēles procesā. Tūristi vienmēr saka, ka viss ir ok. Gribētu dzirdēt atsauksmes no tiem, kas tur šobrīd ir.
аватар Pachok
Beleka ir pilna un Sidē.
No Kemeras šogad neesmu dzirdējis nevienu atsauksmi.
аватар dmitriev55
4. augustā atgriezās no Bvldibi nedzirdēja ne par kādu vīrusu
аватар elenka0
paturi prātā, ka lidosi ar atpūtniekiem no daudzām viesnīcām, kur teorētiski varētu būt vīruss (((
аватар Alexandr-
Kas notiek ar lidmašīnu??? Var lidot ar tādu lidmašīnu kur VISI ir inficēti ar šo Koksaki.Un nekas tev nenotiks. No kurienes radies mīts, ka koksaki pārnēsā ar gaisa pilienu ??? Pat ja slims koksaks tevi nošķaudīs, tev nekas nenotiks. Pirms iekāpšanas lidmašīnā dezinficējiet rokas un pēc ierašanās nomazgājiet rokas ar ziepēm un ūdeni. Un viss.
аватар Pachok
To pārnēsā ar gaisa pilienu, tāpat kā jebkuru enterovīrusu.
аватар dmitriev55
jā, tad sēdi mājās, ja atskaties uz katru šķaudīšanu
аватар Alexandr-
Pačok__ NĒ! Koksaki nepārnēsā ar gaisa pilienu, man paskaidroja zinoši cilvēki. Tikai caur rokām un virsmām.
аватар Alexandr-
Vīruss ir ārkārtīgi lipīgs, tāpēc bērnībā to ir diezgan viegli saslimt, jo bērni higiēnai nepievērš pārāk lielu uzmanību un, ja vecāki bērnam neseko, viņš var viegli iebāzt mutē netīrās rokas, kas izraisīs vīrusu patoloģijas attīstība. Gan slimi bērni, gan apkārtējie priekšmeti, kuriem šie bērni pieskārās, var būt lipīgi. Turklāt infekciju var konstatēt uz nemazgātiem augļiem un dārzeņiem, ūdens, smiltīm, kurās spēlējas bērni uc Tāpēc inficēšanās ceļi ar vīrusu ir: kontakts-sadzīve; ēdiens.
Ar vīrusu var inficēties ar dzeramo ūdeni un ūdeni peldbaseinos, kā arī ar piesārņotu pārtiku. Tāpēc ārsti stingri iesaka visiem vecākiem dot saviem bērniem dzert tikai iegādātu filtrētu ūdeni, kā arī rūpīgi nomazgāt augļus un dārzeņus pirms lietošanas. Tā būs Coxsackie vīrusa inficēšanās novēršana.
(ar)
аватар 3018886
https://news.rambler.ru/health/37584209-virus-v-turtsii-ni-o-chem-podobnom-turagent-ne-preduprez hdal/
KOKSAKI Turcijā nopļauj tūkstošiem tūristu Maskavā jau ir izveidojuši uzticības tālruni pacientiem, kas tur bija, iesaku tiem, kas nāk no zemas klases viesnīcas Alexandr- pārbaudīt, jo ir divi veidi, vai nu nomirt vai kļūt par idiotiem uz mūžu !
аватар Pachok
Aleksandrs- neklausies "zinošos cilvēkos". jums vienkārši jāatver jebkura medicīnas uzziņu grāmata un jāizlasa, kā tiek pārraidīti enterovīrusi.
Jā, šeit vismaz ir pirmā saite Google tīklā:
http://prof-med.info/infectionnye-bolezni/16-virus-koksaki
аватар Olgaolga153
3018886____ Nu, ja jums patiešām tik ļoti rūp cilvēces veselība, tad kāpēc jūs pats gribējāt braukt uz Mukarnasu bez maksas? Lai paši pieredzētu, cik nāvējošs ir koksaki? ))
аватар Apeory
Mēs atgriezāmies pirms nedēļas no Kemeras. Abi bērni saslimuši ar koksaki, apstiprināja klīnika. Viesnīcas ārsts novērsa acis, viņi saka, ka tā notiek. Viesnīca 5*. Briesmīgs vīruss, bērns 4 gadus vecs neēda 2 dienas, tik ļoti sāpēja kakls. Jaunākajam 1gadniekam ir izsitumi, temperatūra turējās 5 dienas. Vēl neesmu gājusi, bija arī temps un rīkle, jo pastāvīgi kontaktējos ar bērniem. Lidmašīnā visi bērni bija ar pūtītēm, un viņi redzēja arī viesnīcu. Rindas aptiekās. Varbūt, ja bērni ir vecāki, tad nav tik biedējoši iet, bet ar bērniem tas nav tā vērts.
аватар 3018886
Olgaolga153 - uz Turciju bērnu nevedīšu un pati nebraucu, nopirku 5* viesnīcu 2017. gadā Bulgārijā uz smiltīm un dzidras Melnās jūras, pilnīgi jauna pirmajā līnijā ar balkonu ar skatu uz jūru, uz 2 nedēļām un pat daudz izdevīgāk nekā šajā Mukosranā ... bērni atpūtīsies un esmu pārliecināts, ka ar COXACKIE infekciju neinficētos.
Un sabojāt savus bērnus, lai piedzertos no sadedzināta degvīna un bļautu "Tagiiel" atstāja dzīvnieku pūlim.
аватар 3018886
Vakar atlidoja lidmašīna no Antālijas, tātad jau gaidīja ātrās palīdzības rinda, tik daudz slimu bērnu kritiskā stāvoklī un ar augstu temperatūru...lai visiem patīkamas brīvdienas ar bērniem un neslimojiet!
аватар tasu84
Mēs gatavojamies lidot uz Turciju hotel mirada del mar Kemerā. Un šajā viesnīcā bija inficēšanās gadījumi? Vai kāds tur ir bijis šovasar?
аватар agent_borabora
Tiešām?
Apdrošināšanas kompānijas oficiālā statistika: no aprīļa līdz jūlija beigām Turcijā reģistrēti tikai 16 inficēšanās gadījumi ar Coxsackie vīrusu.
Pārējais ir tikai panika un tenkas.
аватар Lark1974
Tagad atpūšamies ar dēlu Sidē. Šeit nav vīrusu. Mēs vienkārši peldamies jūrā un apejam baseinu. Kā parasti, mazgājam rokas un dzeram ūdeni pudelēs.Viesnīca Corolla 4 * vāciešiem. Ēdieni viesnīcas restorānā tiek termiski apstrādāti. Es neredzēju nevienu pacientu. Tūrisma vadītājs Turcijā slimos cilvēkus nemaz nedzirdēja.
аватар SnezhanaVT
Atbrauca aizvakar no Belekas. Viesnīca Callista. Meitai 11 gadi. No rīta temperatūra 39. Tas nenomaldās. Visa rīkle burbuļos. Lors apstiprināja herpanginu. Pediatrs precizēja, ka to izraisījis enterovīruss, visticamāk, koksaki. Un tie ir masveida importa gadījumi no Turcijas. Viņi izrakstīja pretvīrusu, antibiotikas un pastāvīgus skalošanas līdzekļus un vietējos antiseptiskos līdzekļus kaklā. Viesnīcā izbraukšanas dienā pludmalē manīts bērns 2 gadus vecs ar izsitumiem. Acīmredzami slimu cilvēku lidostā nebija, tikai visa lidmašīna klepoja.
аватар 3018886
agent_borabora- tikai jūsu ceļojumu aģentiem ir visa panika un tenkas, jūs pat varat sūtīt tūristus uz elli, lai tikai noplēstu no tā laupījumu ... un Krievijā jau sen ir rindas pēc naudas atmaksas par atteikumiem ceļot uz Turcija epidēmijas dēļ
аватар 3018886
Pasaulē skaļi tiek apspriesta tēma par Koksaki vīrusa uzliesmojumu Turcijā. Tiek ziņots, ka desmitiem tūristu jau ir saslimuši ar bīstamu infekciju, saistībā ar kuru viņi bija spiesti pārtraukt atvaļinājumu Turcijas kūrortos. Kā norāda apdrošināšanas kompānija EVR, tūristi, kuri atpūšas viesnīcā Nashira Sidē, kā arī viesnīcās Starlight, Limak Limra, Papillon belvill, kas atrodas Belekā un Krēmerā, galvenokārt sūdzas par izsitumiem un drudzi. Rospotrebnadzor pasludināja brīvdienas Turcijā par veselībai bīstamām. Īpaši jāatzīmē populārie Antālijas, Kemeras, Alanjas, Side, Belekas kūrorti, kur Coxsackie vīruss strauji izplatās. Paziņojums saskaņots ar Ārlietu ministriju. Ar vīrusu saslimuši jau vairāk nekā 500 Krievijas tūristu. Pagaidām nav oficiāla apstiprinājuma, ka Turcijā ir epidēmija. Pēc mediķu domām, gadījumu pieaugums ir acīmredzams. Tikmēr tūrisma aģentūru īpašnieki šodien sacīja, ka klienti jau sāk atteikties no ceļojumiem uz kūrortu. Krievi var sazināties ar "karsto līniju" Maskavā.
аватар 3018886
Coxsackie vīruss tika atklāts populārā kūrortā, tas kļuva zināms 8. augustā. Šis ir vīrusa veids, ko pārnēsā ar gaisā esošām pilieniņām. Pacientiem ir drudzis un izsitumi. Kā informē Tūrisma nozares savienības preses dienests, vairāki cilvēki jau atteikušies no ceļojumiem uz Turciju. Tajā pašā laikā tūrisma aģentūrām ir tiesības atteikties atgriezt naudu par biļeti, jo Rospotrebnadzor un Rostourism nesniedza oficiālu apstiprinājumu, ka kūrortā ir epidēmija. Cilvēki raksta, ka simptomi parādās pēc 5-7 dienām. Tātad tas parasti notiek, kad esat mājās. Slimību pavada temperatūra līdz 40%, smagi izsitumi uz ķermeņa ar tulznām, iekaisis kakls un dehidratācija. Ārsti saka, ka vīrusu kā tādu nevar izārstēt, taču to ārstē kā zarnu slimības. Visvairāk vīruss skar bērnus, taču ar šo vīrusu var inficēties arī pieaugušie. Tas tiek pārnests ar pārtiku, kontakta un gaisa pilieniem. Lietotāji arī raksta, ka vīrusu uzliesmojumi visbiežāk notiek baseinu tuvumā.
аватар 3018886
Federālā tūrisma aģentūra publicējusi precizējumus par to, kā tūristi var atdot naudu, ja viņi atceļ ceļojumu uz Turciju. Attiecīgais dokuments ir publicēts aģentūras tīmekļa vietnē.
Federālā tūrisma aģentūra norādīja, ka pēdējā laikā no krieviem sāka nākt virkne jautājumu par procedūru līguma laušanai ar ceļojumu aģentūru un ceļojumu uz Turciju atcelšanu sakarā ar bīstamā infekciozā Coxsackie vīrusa uzliesmojumu Kemeras kūrortos Alānijas štatā. , un Side.
“Lai izbeigtu līgumu, tūristam jāvēršas pie tūrisma produkta veidotāja tūrisma operatora. Gadījumā, ja tiek pieņemts lēmums par līguma laušanu pirms ceļojuma sākuma, tūristam tiek atgriezta naudas summa, kas vienāda ar tūrisma preces kopējo cenu, un pēc ceļojuma sākuma daļa no tās summa, kas ir proporcionāla tūristam nesniedzamo pakalpojumu izmaksām.
Ministrija arī norādīja, ka gadījumā, ja tūrisma aģentūra atsakās atdot līdzekļus koksaki vīrusa epidēmijas dēļ Turcijā, tūrists var vērsties tiesā.
аватар for.my.connect
es klausīšos
аватар musja7
Coxsackie atrodas daudzās viesnīcās. Tāpat kā pērn un aizpērn. Nekas īpašs. Coxsackie ir pieejams arī mūsu kūrortos. Coxsackie ir Otium viesnīcās (Eco un Life), Eftalia, Calista. Pieejams visos Turcijas reģionos. Tā tas ir katru gadu. Jo vairāk viesnīca ir vērsta uz bērniem un ģimenēm, jo ​​lielāks risks, jo. Vīruss galvenokārt skar bērnus līdz 10 gadu vecumam. Šeit jūs nevarat uzminēt. Šogad, pēc Coxsackie domām, nav nekā tāda, kas iepriekšējos gados atsevišķām viesnīcām nebūtu bijis augstajā sezonā. Un kur būs uzliesmojums – neviens nevar paredzēt. Ieradīsies inficēts tūrists - un mēs ejam prom
аватар musja7
Alexandr-, Coxsackie tiek pārraidīts un gaisā ir 100%. Tagad tāda pati situācija ir Melnajā jūrā un Azovā. Piemēram, Ukrainā Coxsackie ir pieejams Lazurnē, Berdjanskā uc Tā nav tikai Turcijas problēma.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl