Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ātra jauniešu viesnīca Kemerā
Laba diena Aktīvi meklējam jauniešu viesnīcu Kemerā. augusta sākumā dosimies atpūsties kopā ar draugu.Nekādā gadījumā nevaram izvēlēties piemērotu viesnīcu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-06-187 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Olgaolga153
Kemerā atrodas Orindžas apgabals, un blakus tam ir TT Hydros Club. Pēdējais šogad ir vērsts uz jauniešu atpūtu, un Oranžs tāds ir bijis vienmēr. Turklāt tuvumā atrodas trīs naktsklubi (Inferno, Crystal, Aura).
Var paskatīties arī šeit, nesen bija līdzīgs jautājums: http://www.turpravda.com/tr/question-60707.html
аватар Veronika7081
Pirmkārt, jums ir jāizlemj par budžetu. TUI Day & Night Connected Hydros Club, kuru Olga iesaka iepriekš, ir vidējas klases viesnīca. Taču šogad sezonas sākumā Hydros pārdeva ļoti labi, jo Baltkrievijā deva labas cenas. Jūnija sākumā (3.06.) bija situācija, kad cilvēki iegādājās ekskursiju uz augstāk minēto viesnīcu, bet ierodoties TUI tika informēts, ka Hydrosā nav vietas un tika arī nogādāti TUI tīklā - Magic Life Waterward. Belekā. No vienas puses, šķiet, ka veiksme, Medzhik tīkls ir augstākā cenu kategorijā. Un no otras puses, viņi neatstāja nekādu izvēli: Turcijas kalnainā reģiona vietā Kemeru aizveda uz Turcijas līdzeno reģionu - Beleku.
аватар lolga
Norādiet, vai esat divi vīrieši vai meitene ar draugu. Tikai ņemiet vērā, ka ne visās viesnīcās tiek pieņemti vientuļi vīrieši. Viņu saraksts ir diezgan liels.
аватар liverpoolRuu
Šeit rodas problēma .... piekļuve Asdem Park, Hydros un Kemer Dream nez kāpēc ir slēgta Baku reģionam. Visi meklējumi ir pazuduši. Atkal jums ir jāmeklē viesnīcas ((
аватар Alexandr-
Jā, daudzas viesnīcas Azerbaidžānā ir slēgtas. Un tas nav TAS, bet pašas viesnīcas pārtrauca izpārdošanu. Nu viņiem ir tiesības darīt ko darīt... Un situācija, par kuru serna7081 rakstīja augstāk, šosezon nav retums, tā ir ar TUI. Un trakākais ir tas, ka viņiem neko nevar parādīt, viss ir rakstīts līgumā. Viņi iztēlojās sevi kā Dievus un tic, ka var izmest cilvēkus kā atkritumus jebkurā sava tīkla viesnīcā. Viss kārtībā, ļaujiet viņiem spēlēt. Savulaik no tā guva labumu arī Pegazs, un tad viņi pieklauvēja pie rokām. Tagad Pegazs kļuvis kā zīds, TUI gaida to pašu.
аватар Veronika7081
Autor, tad jums vajadzētu uzrakstīt mums sarakstu ar piedāvātajām iespējām Azerbaidžānai, kas atbilst jūsu budžetam un jums patīk visvairāk, un tad mēs mēģināsim jums ieteikt kaut ko konkrētu. Es pats tikai atgriezos no Magic Life Waterward no Belek 2017. gada 17. jūnijā, tāpēc es zinu situāciju ar atpūtnieku pārvietošanu no Hydros no pirmavotiem.
аватар liverpoolRuu
Sastādīšu sarakstu ar pieejamajiem.Jūsu viedoklis
аватар Veronika7081
Vai esat atvaļinājumā kā pāris? Viesnīcas Crystal Deluxe pludmale atrodas pāri ceļam, un tāpēc tiek uzskatīts, ka viesnīca atrodas otrajā līnijā. Crystal Deluxe ir pilsētas viesnīca Kemerā. Parasti pilsētas viesnīcas izvēlas tie, kas vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar iepirkšanos un pastaigu pa Kemeru. Jauniešiem ļoti patīk arī Kemeras centrs. To var uzskatīt par iespēju. Arī no jūsu saraksta esmu par Phaselis Rose Club Tekirovā, Kemerā. Lai gan vairāk domāts ģimenes atpūtai ar bērniem, iespējams arī pārim, plus Tekirovā lieliska daba, dzidra jūra, mazākās oļu pludmales ir šajā ciematā.
аватар newpast
Pazīstami puiši no Gruzijas dzīvoja Kemerā Golden Lotus Hotel 4 * un Fame Residence 5 * - pašā centrā
аватар liverpoolRuu
Esmu kopā ar draugu.Tāpēc ir bailes,ka var nepieņemt.Starp citu Asdem vēl trāpīja uz pāris stundām,bet tikai caur Gruziju.
аватар newpast
tie paši paziņas 2016. gadā bez problēmām kopā atpūtās Asdemā, kādas tur problēmas notika, meklējiet citas ceļojumu aģentūras
аватар liverpoolRuu
Ahaha)) jā, paši jau esam kļuvuši par profesionāliem tūres aģentiem...visu jau esam izrakuši.600 buki uz cilvēku no 04.07 līdz 12.07.normāli.vēl palikusi grupa ko savervēt kopīgai kompānijai.
аватар newpast
tā tas notiek, vajag tikai ar kaut ko aizrauties, paskatīties uz kaut ko nestandarta, te ir vēl viena viesnīca tieši uz Cekmen Hotel galvenās ielas
Jūs varat aiziet līdz pludmalei tikai 9 minūšu laikā. Viesnīca Cekmen atrodas Kemeras centrā, tikai 50 metru attālumā no pludmales. Tā piedāvā gaisa kondicionētus numurus un "suite" numurus ar bezmaksas Wi-Fi. Restorāns piedāvā tradicionālos turku virtuves ēdienus ar à la carte ēdienkarti.
аватар liverpoolRuu
Paldies))) rīt mēs vēl sastādīsim Asdem. Nu tas tiešām atbilst mūsu vajadzībām. Esmu jums ļoti pateicīgs
аватар newpast
patīkama atpūta, Asdem ir lieliska izvēle, viesnīca ir maza, bet tās priekšrocība ir tā, ka tā atrodas krustcelēs visu izklaidi un modernu, jūs varat dejot viesnīcā un doties uz pludmali uz 3 minūtēm, noguris no viesnīca, var aiziet uz Limanas centru un tur ir daudz kafejnīcu, var iet pa kreisi un tur ir inferno naktsklubi, aura, var iet pa labi un tur ir kafejnīcas kapteinis pavārs un kaprīzs un tur ir pretī lēts nakts restorāns, kur pēc dejām var apēst nakts aitas vai vistas zupu, salātus, dāvanā kafiju agrāk maksāja 6 dolāri no cilvēka.
аватар iNicole
"tie paši paziņas 2016. gadā bez problēmām kopā atpūtās Asdemā, kādas tur problēmas notika, meklējiet citas tūrisma aģentūras"
newpast, ceļojumu aģentūrām ar to nav nekāda sakara - rezervācijas apstiprinājums vai atteikums ir tūrisma operatora prerogatīva
аватар liverpoolRuu
Liels paldies visiem.Atliek nokomplektēt atpūtnieku grupu šajā pašā laika posmā.Un vispār būs wow!
аватар newpast
jūs tur atradīsit miljonu draugu, kāpēc jums ir vajadzīga grupa
аватар liverpoolRuu
Nu, plus gatavs uzņēmums, tas ir riley, ticiet labi)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl