Jautājums o Kemera

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7838 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izlemt par viesnīcu - Viking 4 vai Bergamot 4?
Labs laiks, maija beigās plānojam tūri uz Kemeru uz 8 dienām, nevaru izšķirties par viesnīcu - Viking 4 vai Bergamot 4, divi pieaugušie.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-05-127 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  45
аватар Alexandr-
Bergamote ir daudz labāka par vikingu...
аватар ziskin
Pagājušajā gadā dzīvoju netālu no Viking un devos uz tās pludmali: tā labi izskatījās pašā Kemeras centrā.
аватар Olgaolga153
Kas tie par tādu pašu cenu?
аватар Olgaolga153
Vikingā ir mazāk bērnu, viņiem tur vienkārši nav ko darīt, tāpēc diviem pieaugušajiem tas var būt pluss. Bergamotes ģimenes viesnīca. Šeit noteikti ir daudz bērnu, bet ēdiens ir labāks. Vikings ir tuvāk centram, Bergamote, varētu teikt, nomalē (bet ne tuksnesī, protams). Viking ir pilsētas viesnīca ar ļoti nelielu platību. Bergamotē platība ir četras reizes lielāka, ir neliels dārziņš. Šeit izvēlieties sev piemērotāko.
аватар Veronika7081
Bergamote.
аватар lavrienko.natali
Par cenu vikings lētāks, bergamote man patika vairāk, atsauksmes atkal pozitīvas.
Tāpēc es izvēlos starp divām viesnīcām. Āķis ir tāds, ka mans vīrs ir alus cienītājs, tāpēc, iespējams, nāksies izvēlēties Vikingu.
аватар Olgaolga153
Tāpēc es biju pārsteigts, ka jūs salīdzināt viesnīcas ar dažādām cenu zīmēm.
Un kurš tev teica, ka Bergamotē nav alus? Sausais likums Turcijā nav ieviests, dzert nedrīkst tikai sabiedriskās vietās, piemēram, pilsētas parkos. Viesnīcās tas viss ir kārtībā.
Ja jums patīk vakarā pastaigāties pa pilsētu un lai viss būtu pastaigas attālumā, tad izvēlieties Vikingu, tas ir tuvāk kustības centram. Ja jums patīk mierīgi sēdēt klusumā, izbaudot apelsīnu koku smaržu, tad izvēlieties Bergamoti.
аватар Alexandr-
Esmu gatavs liecināt, ka alus Bergamotē ir izcils))) Un neļaujiet viņiem biedēt ar bērniem. Bergamotam ir atpūtas zona dārzā ar baseinu un atsevišķu bāru (arī alu), kurā ir atļauts ieiet tikai 16+. Tāpēc, ja jūs iekļaujaties budžetā, ir stulbi pat salīdzināt Bergamotu ar Vikingu ...
аватар Alexandr-
Un tālāk. Kad viņi raksta par otshib, es mazliet nesaprotu. Kurā nomalē atrodas Bergamote? Pretī Orindžas apgabalam un Barutai. Izlemsim jau, ja kādam šis ir "atgrūsts", tad ok. Mēs rakstīsim, ka Orindžas apgabals atrodas nomalē, bez problēmām ...
аватар Olgaolga153
Aleksandrs, tas tika teikts nosacīti par otshibu, bet es paskaidroju (nevis tuksnesī)))). Objektivitātes labad var redzēt, ka Orange, un Bergamot, un Hydros, un Gelidonia, un Kemer Resort, un Crystal Aura utt ir tuvāk ieejai Kemerā un daudz tālāk no pilsētas centra (pulksteņa tornis, Ataturk). Square un Liman St.) nekā Vikings.
аватар babol
Ja godīgi, par Bergamoti jau ir runāts tik daudz, es savā dzīvē neiešu (kaut kas izskatās pēc pastiprinātas PR kompānijas) Varbūt es, protams, kļūdos (bet es neticu, ka šeit nav viesnīcu). tāda pati cena labāka (vai vienāda visos aspektos) - es pats nesen apmeklēju vienu no šīm viesnīcām, labi, viss ir tāpat kā Bergamotē, bet labāk) Es nerakstu nosaukumus, neņemiet to par reklāmu.
аватар Veronika7081
babol, labi, jūs neapmeklējāt Kemeru, bet, cik atceros, Alanijā.
аватар newpast
Vai jūs domājat Viking Nona Beach Hotel? kas ir pirmajā līnijā?Protams, teritorija maza, bet jūras tuvums valdzina -2 minūtes un centra tuvums -2 minūtes.
аватар lavrienko.natali
Jā, tas vikings
аватар newpast
Es viņam (vikingam) ieteiktu - centra nav, staigāt - priekšā visa pilsēta ir tuvu plaukstā un jūra - tieši pie viesnīcas un parku kājām, bet tas ir jūsu ziņā , bergamotē neesmu bijis, bet neizvēlētos jo jūra tālu, aizvedīs ar autobusu, ar šo sasaistīsies, kārtējo reizi neskriet uz pludmali, bet vikingā peldkostīmā iesi vismaz simts reizes, jo metru no viesnīcas ir pludmale, Bergamotam ir kilometrs līdz centram, vikingam ir sava pludmale caur metru promenādi (celiņu), man nepatīk viesnīcas jūras malā un no centra - man bergamote no šīs kategorijas iesaku vikingam.Labu ceļojumu
аватар Olgaolga153
Spēlē salauztu tālruni. Kemerā ir vairākas viesnīcas, kuru nosaukumos ir vārds Vikings. Tie ir Viking Star Hotel 5*, Grand Viking 4*, Viking Nona Beach 3*. Topicstarter norādīja Viking 4*. Tātad viss, kas šeit tika rakstīts iepriekš, attiecās uz Lielo vikingu. )))
аватар newpast
nē, tas nepieder grand vikingam, autore konkrēti atbildēja uz manu jautājumu: vai jūs domājat Viking Nona Beach Hotel? atbildēja jā, šo. Starp citu, pēc kapitālā remonta 2006. gadā tas kļuva nevis 3, bet 4. Skelets bija tikai viens, pat apmesti nogāza, uztaisīja jaunus balkonus, visa viesnīca tika sakārtota, tātad jau četrinieks.
аватар newpast
Viking Nona Beach Hotel 4 * - pirmajā rindā es pievienošu fotoattēlu, jo pludmale atrodas pāri promenādei.
un Grand Viking 4 ir tuvāk kalniem, un tur transfērs aizvedīs uz pludmali, jo atrodas 700 metrus no jūras, pilsētas nomales. Līdz galvenajai ielai (bijušais Ataturks) 700 metri. Dažiem tas ir mīnuss.
Pievienošu foto, kā atrodas pludmale
аватар ziskin
Normāla pludmale tur (un tualete, un duša, un krāšņs skats uz kalnu grēdu) starp citu, un alus nav nekas (no personīgās pieredzes)
аватар musja7
Grand Viking ir bijis tikai 4* 2 gadus, pirms tam bija 5*. Viking Nona - tikai pāris gadi 4 *.
Grand Viking atrodas tālu no jūras, tā teritorija ir neliela teritorijā aiz tirdzniecības zonām pie mošejas. Apstādījumu nav. Patiesībā viesnīca ar iekštelpu baseinu un pagalmu.
Nona Beach - atrodas pie jūras - nekur tuvāk.Vecais istabu skaits. Istabas mazas, ēdiens vidēji. Blakus atrodas naktsklubi. Kas attiecas uz mani, tas ir nepārprotami pārāk dārgs, jo. viena no priekšrocībām: pludmale atrodas 20 metru attālumā, un viesnīca atrodas jūras krastā.
Bergamot ir mājīga mājas viesnīca ar savu zaļo zonu. Tā mīnuss ir tikai viens: ļoti tālu no pludmales (kas ir būtiski tiem cilvēkiem, kam patīk dzīvot pie jūras un ir iespēja iziet no istabas un patiešām nokļūt jūrā jebkurā diennakts laikā dažu minūšu laikā , nevis braukt vai stampāt)
аватар Olgaolga153
Īsāk sakot, šeit visi runāja par dažādiem vikingiem. ((
аватар ziskin
Uz arkas no promenādes rakstīts: Vikingu viesnīcas pludmale
аватар Alexandr-
Lai nu kurš runātu par vikingiem, bet ja topcaster salīdzina Nona Beach un Bergamoti, tad nav ko salīdzināt...
аватар Olgaolga153
Piekrītu, ka Nona ir manāmi zemāka par Bergamoti, taču viesnīcu cenu zīmes ir atšķirīgas. Ja budžets ir ļoti ierobežots, tad Nona Beach ir labs risinājums ekonomiskām brīvdienām.
Bija neērti, ka sākotnēji TC salīdzināja viesnīcas, kuras nebija salīdzināmas pakalpojumu līmeņa ziņā. Ar tādiem pašiem panākumiem šeit varēja pieteikt citus četriniekus (no Hydros līdz Melissai)
аватар Alexandr-
Olgaolga153
___ Hydros, piemēram, ieguva HV šogad
аватар musja7
Ja budžets ir ļoti ierobežots, tad Nona Beach ir labs risinājums ekonomiskām brīvdienām.
__________________________________________________________
Tātad Nona nepavisam nav budžeta par savu naudu. Piemēram, no Ukrainas 10 naktis jūnijā 2 pieaugušajiem - 1300 USD. Par šo naudu tiek piedāvāts Hydros, kas ir par 3 galvām garāks par Nonu. Nu bergamoti var nopirkt par 1000. Tieši Bergamote ir visekonomiskākā cenā. Nona nav naudas vērta
аватар musja7
Hydros, piemēram, ieguva HV šogad
____________________________________
Viņš vienmēr tāds ir bijis :). Esmu šeit jau vairāk nekā gadu
аватар Olgaolga153
Interesanti, kā veidojas ekskursiju paketes? Kam un cik sirdsapziņas (vai augstprātības) pietiek?
аватар newpast
Starp citu, Viking Nona Beach Hotel 4 (bijusī NONA BEACH) celta nevis 2006. gadā, bet krietni senāk, 2006. gadā tā tika pamatīgi restaurēta, bet kā ir tagad viesnīcā DRAGOS, balerīna pludmale, zelta lotoss?un kāds starp dragosiem un vikingu nona pludmali parādījās mazā boutique hotel ROMEO? vai kāds tajā ir bijis? tikai jautājums, kāda veida boutique viesnīca tā ir.
аватар Veronika7081
Olgaolga153, Tu zini, ka ne jau viesnīcas "uzkarst", bet tūroperatori "nosmeļ visu krējumu". Šonedēļ es novēroju cenas dažādiem pieciniekiem Kemer, Side, Belek un sāku skaidri redzēt. Viena cena šodien, cita pēc divām dienām.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kemera
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl