Izcila viesnīca!

Rakstīts: 1 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 24 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Kad mē s ar sievu gatavojā mies lidot uz Turciju uz mū su iecienī to viesnī cu Queens Park Tekirova, mū su draugi teica: "Jū s esat atpū ties vienā viesnī cā.10 gadus, mainiet citā. " Ar galvu, protams, sapratu, ka viņ iem ir taisnī ba, viss ir zinā ms salī dzinā jumā , bet sirds vilka uz Kvī nsaparku, kas bija kļ uvis par manā m mā jā m. Lidojā m un, kā vienmē r, nenož ē lojā m. Recepcijā mū s sagaidī ja kā vecus labus draugus. Neskatoties uz agrā ko laiku, telpa jau bija gatava dzī voš anai. Palagi bija nokaisī ti ar rož u ziedlapiņ ā m, dvieļ i gulbju formā , augļ u grozs, vī ns...Sī kumi, bet pati uzmanī ba bija ļ oti jauka. Neizjutā m nekā du diskomfortu Covid-19 dē ļ . Viss, kā vienmē r, bija visaugstā kajā lī menī.

Tač u visvairā k valdzinoš a ir personā la attieksme pret viesnī cas viesiem. Naktsmī tņ u direktors Idris cenš as ar katru viesi satikties personī gi, ņ emt vē rā telpas vē lmes, atbildē t uz visiem jautā jumiem. Nurai sniegs detalizē tu informā ciju par viesnī cas iespē jā m un pakalpojumiem. Bez uzmanī bas nepaliek ne viens vien viesu lū gums.

Tā , piemē ram, viņ a mums nekavē joties palī dzē ja no viesnī cas veikt tieš saistes reģ istrā ciju lidojumam pirms izlidoš anas un rezervē t vē lamā s vietas. Restorā nā un bā ros viņ i uz jebkuru pieprasī jumu atbild uzreiz un vienmē r ar smaidu. Animatori dara visu, lai viesiem nebū tu garlaicī gi. Ē diens, neskatoties uz sezonas slē gš anu, ir diezgan pieklā jī gs un daudzveidī gs.

Pludmale ir ideā li tī ra, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā š obrī d notiek vē rienī gs telpu remonts, numuri kļ ū st vē l ē rtā ki. Sagadī jā s, ka vairā kas dienas nā cā s pavadī t slimnī cā Antā lijā . Tā das rū pes, ko izrā dī ja viesnī cas darbinieki, ne vienmē r izrā da citi radinieki. Idris, Nurai un citi zvanī ja katru dienu. Kā jū ties, ko ņ emt lī dzi, kā palī dzē t. Un, kad atbraucā m no slimnī cas, gaitenī pienā ca viesnī cas ī paš nieks un arī sā ka jautā t, kā jū tamies un vai nevajag kā du palī dzī bu.
Viņ š , labi darī ts, dzī vo viesnī cā , vienmē r ir redzams, jū s varat ieslē gt jebkuru jautā jumu. Galu galā priecā jamies, ka neklausī jā m draugus un atpū tā mies mū su mī ļ ajā Kvī nsas parkā . Jā , un nā kamgad tikai š eit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu