ES iesaku! Vienkārši lieliski par jūsu naudu!

Rakstīts: 23 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 17 — 25 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
1. Norē ķ ins. Ja ir brī vas tī ras telpas, viņ i var reģ istrē ties agrā k. Ja nē , labie cilvē ki, esiet pacietī gi un gaidiet. Un vē l viens punkts: viņ i piedā vā uzlabot istabu par papildu samaksu. Tas ir OFICIĀ LI! ! Neviens neko neprasa. Sā kumā arī es to tā nesapratu, bet tikai pē c lidojuma izslē dziet nervus un nomierinieties, un viss bū s kā rtī bā ! Reģ istratū rā vadī tā js Idris ir profesionā lis savā jomā ! Liels paldies viņ am!
2. Viesu attiecī bas - pozitī vā kā un patī kamā kā meitene Nurai. Esam viņ ai arī ļ oti pateicī gi par visā m atbildē m uz mū su jautā jumiem!
3. Ē diens - viss ir ļ oti garš ī gs. Zivis, gaļ a, dā rzeņ i, saldumi! Lieliski!

4. Animā cija - puiš i atdod visu iespē jamo! Sirsnī gs un pozitī vs.
5. Bā ri - vietē ji raž ots alkohols. Kokteiļ i ir garš ī gi. Sarkanvī ns ir labs.
6. Turku kafija ir lieliska! Vestibila bā rā .
7. Personā ls ir pozitī vi noskaņ ots. Viņ i skrien ā tri. Viņ i cenš as. Pilnī bā noslogots, esi tikai pacietī gs, iespē jams, ka pā ris minū tes jā gaida ilgi. Bet viss ir labi!
8. Viņ i rakstī ja par tī rī š anu - mums viss bija kā rtī bā , pat bez dzeramnaudas. Ikdienas tī rī š ana, kvalitatī va.
9. Minibā rs tiek papildinā ts pā ris reizes nedē ļ ā . Bet, ja jums vajag biež ā k, vienkā rš i dodieties uz bā ru un paņ emiet)))
10. Iesaku viesnī cu ģ imenē m! Š ajā viesnī cā viss tam ir nodroš inā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu