Daudz mazu trūkumu, kas kopumā nogalina vēlmi atgriezties

Rakstīts: 22 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 22 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Tā kā Turcijā esam atpū tuš ies jau 15 reizes vai pat vairā k (pazaudē jā m skaitu), tas ir, ar ko salī dzinā t. Bija tikai 5 - Baruts, Alva Donna, Akka Antedon, Akka Alinda, Limak Limra, Mukarnas, es neatceros pā ris. Baruta un Akka viesnī cā s vairā kas reizes bija vē lme atgriezties vē l un vē l, bet nolē mā m pamē ģ inā t Queens Park, pamē ģ inā jā m un nav vē lmes nevienam neatgriezties un neko neieteikt. Es gribu atzī mē t, ka mē s neesam no tiem, kas staigā un meklē trū kumus, mē s nonā cā m pie jū ras un saules un izbaudā m atvaļ inā jumu, par visu mū su atvaļ inā juma laiku Turcijā tika uzrakstī ts viens apskats - pateicoties Barut tī klam , lai gan Akka tī kls ir iemī ļ ots, bet Queens nevē las izvairī ties, jo cenu zī me nav maza, ņ emot vē rā , ka mums bija divas istabas - 3105 un 3104 - tā s ir villas pretī baseinam.
Tā tad kā rtī bā .
Viesnī cas priekš rocī bas:

1. Viesnī ca zaļ a, teritorija sakopta, tī ra, ko nevar teikt par paš u viesnī cu iekš ā un par numuriņ iem. Ir daudz Instagram fotozonu.
2. Mums vienmē r visur pietiek pā rtikas, ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko sev. Daudz bā ru un kafejnī cu, kur paē st.
3. Dzē rieni ir vidē ji, bet derē s.
4. Apkalpoš ana restorā nā super ā tra, viesmī ļ i lieliski, bet nav salveš u, tas ir mī nuss, vienmē r ir jā lū dz.
5. Pludmale plaš a, vietas pietiek visiem, jū ra super!! !
6. Animā cija ir daudzveidī ga, viss ir tas, ko vē laties, visas dienas garumā lī dz pat vakaram, kurā jū s izklaidē jaties, jums noteikti nebū s garlaicī gi.
Š ķ iet, ka plusu daudz, bet ir mī nusi, no kuriem ir jū tama nepatī kama pē cgarš a, kaut kā ds sarkaniņ š .
Tā tad, viesnī cas mī nusi:
1. Reģ istratū rā uzreiz pē c reģ istrā cijas piedā vā iegā dā ties pludmales somu, viesnī cas akcijas somu par 5 eiro. Runa nav par naudu, tā ir tikai nepatī kama pē cgarš a, parasti somas tiek izdalī tas kā sludinā jums par viesnī cu, vai arī , ja cilvē ks prasa, piedā vā nopirkt, bet te, kā jau tirgū , nopē rc manu sludinā jumu. Baruta un Alva Donnas tī kls izplata, ar vienu nepietiek, dabū si divus, bet nepā rdod! Nu, labi, š is ir laiks, bet ir 5-ka))

2. Istabā nav kosmē tikas, parastā s pudelī tes, duš as vā ciņ i, par nagu vī lē m un ķ ermeņ a losjonu klusē ju. Piekā rt pie sienas divus dozatorus - ziepes un š ampū nu - viss! Mē s vē rsā mies pie reģ istratū ras, kas, piemē ram, bez matu kondicioniera, varbū t viņ i to aizmirsa atstā t mums? ) Bet nē , tas netiek nodroš inā ts, ja jums tas ir nepiecieš ams - iegā dā jieties to, š eit mums ir veikals viesnī cā )! Un tad nopē rc))) Zobu birstē m nav brilles, kafijai atnesa divas papī ra, ieliec birstes zobu! Š oks!
3. Jā aizmirst par papī ra glā zē m ar viesnī cas logo, par firmas salvetē m, š ajā viesnī cā tā da nav! Sī kums? ) Vai nav nozī mes? ) Bet tas ir 5! !
4. Katru otro dienu liec ledusskapī ū deni – 4 pudeles ū dens, 2 sodas, 2 limonā des un vienu Pepsi. Un vienalga viens cilvē ks istabā vai 5, viens komplekts ledusskapī un katru otro dienu! Nedzeriet katru dienu! Bet arī š eit ledusskapi izdodas piepildī t tikai divas reizes 10 atpū tas dienā s, pā rē jā s reizes bija ar zvaniem uz reģ istratū ru, tikai tad atnesa ū deni! Nosē dumi nav patī kami - jū s prasā t ū deni, un pretī viņ i to atnesī s pē c 21:00. Un pirms 21:00 ej meklē t ū deni 5 cilvē kiem. Jā , teritorijā ir ū dens, bet, ieejot istabā , tam jā bū t ledusskapī !
5. Aklā zona pludmalē , kā pnes ir koka, tas ir viens, centrā ls, pilns ar bedrē m un bedrē m, ne reizi vien skatī jā mies kā cilvē ki krī t un nevienam tas nerū p!
6. Istabu uzkopš ana ir virspusē ja, stū ros, kā arī visā viesnī cā , mū ž veci putekļ i!! !
Ja jums tie visi ir sī kumi, droš i dodieties uz š o viesnī cu, un par š ā du cenu mē s zinā m viesnī cu jū ru bez š iem trū kumiem, un š eit vairs nav ne pē das!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu