Jautājums par viesnīca Rai Premium Tekirova 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
238 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai ir vērts piemaksāt par vēlu izbraukšanu un agru ierašanos?
Šķiet, ka viņi ir izlēmuši par viesnīcu, taču viņi piedāvā Coral vai Anex (cenas atšķirība ir 10 000 UAH): Coral atiet pulksten 12:30, atpakaļ pulksten 9:00 un no Anex pulksten 2:00 turp un pulksten 21:00 atpakaļ.
Mēs ceļojam ar diviem bērniem vecumā no 3 un 8 gadiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-07-304 gadā atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Veronika7081
Neviens tev nepateiks, kā pareizi rīkoties. Harta ir harta.
Kā liecina personīgā prakse, vēla biļete no Turcijas ne vienmēr ir forša, ja atpūšaties ar mazu bērnu. 12.00 jānodod telpa. Jā, viesnīca var doties uz sapulci un pagarināt telpu par maksu. Bet tas ir cilvēciskais faktors. Tu saproti. Varbūt šogad viņi to atjaunos bez maksas. Atkarībā no viesnīcas noslogojuma.
Agrā ierašanās Turcijā: viesnīcai ir tiesības norēķināties plkst.14.00. Jāpārvar, gatavojoties gaidīt savu numuru. Es nestrīdos, iespējams, viesnīca dosies uz tikšanos un nokārtosies agrāk.
аватар klichko
cenu atšķirība 10 000 UAH.
=========
Šķiet, ka nulle. Pretējā gadījumā papildu maksājumi pat daudzbērnu ģimenei nekompensē zaudēto dienu.
Lidojumus var viegli pārplānot. Tiesa, ar papildu samaksu tas ir mazāk ticams, jo vajadzētu būt kompensācijai
аватар klichko
Iekļuva pacelšanās lidojumos. Koraļļi noteikti ir ērtāki. Anexa-goon ir tīrs mazohisms šurpu turpu, pat ar piemaksu. Es jau klusēju par mocībām ar bērnu režīmu. Ar Coral jūs tur pietiekami gulējat, varat reģistrēties bez problēmām. Atpakaļ izbraukšana no viesnīcas 6:00, arī labi izgulējāmies, izbraucām svaigi. Lai nu kā, atpūties pēdējā dienā uz adatām. Un, kā jūs pareizi atzīmējāt, viss viesnīcā ir Fen Shui
аватар juliia75
Mums bija agra ierašanās 6.10, viesnīcā bijām ap 8 no rīta, pēc brokastīm bijām iekārtojušies bez papildus maksas. Plkst.21.40 vajadzēja būt vēlai izbraukšanai, par istabiņu gribēja piemaksāt, bet divas dienas vēlāk izbraukšana tika pārcelta uz 7.35 no rīta. Tāpēc iesaku nesteigties, bet visu izlemt uz vietas pēc apstākļiem.(Lidot cauri koraļļiem)
аватар lazy_person
Čarterreiss vienmēr ir pārsteigums. Jūs cerat uz tiem datumiem un stundām, kas norādītas biļetē, taču bieži gadās neveiksmes. Es izvēlētos lidojumu, kas atbilst gan naudai, gan laikam (aptuvenais). Man patīk šis - 2:00 tur un 21:00 atpakaļ. Es saprotu, kad ar bērniem, ir citas prioritātes.
Tagad mums vairāk jāuztraucas, lai nebūtu nekādu traucējumu Covid-19 dēļ. Noteikumi mainās katru dienu un katrai valstij ir savi. Šeit atkal no 01.08 būs izmaiņas, mainās zonas attaisnojuma algoritms (sarkans, zaļš utt.), mainās aprēķinu biežums (nevis 1 reizi / 3 dienās 1 reizi / nedēļā).
аватар lazy_person
"..2os no rīta tur..". Pat ja pieņemam, ka reiss tiks pārcelts uz vēlāku laiku, tad tas būs tās pašas dienas laikā... no rīta vai pēcpusdienā lidojums notiks. Ja lidojums notiek pēc grafika, tad tas kopumā ir super. Tātad jūs būsiet viesnīcā brokastīs, samaksāsiet par agro reģistrēšanos un būsiet savā numurā līdz pulksten 10 ...
аватар Olgaolga153
Man ir bijusi pieredze pārmaksāt par agru lidojumu. Līdz ar to lidojums tika pārcelts gandrīz par pusi dienas. Viesnīcā ieradāmies īsi pirms pusnakts. Harta ir harta. Es parasti piemaksāju par regulāru lidojumu, bet šeit tas vienkārši nebija iespējams. Vārdu sakot, labāk uzreiz piemaksāt par papildu dienu, nevis cerēt uz 100% priekšlaicīgu čartera izbraukšanu.
аватар hottern
Paldies visiem!
аватар dima_80_
Par 10 tūkstošiem šī laika starpība viennozīmīgi nav tā vērta! Šī summa ir 2-3 dienu labas atpūtas vērta!
аватар agent_borabora
"Vai ir vērts maksāt papildus par vēlu izbraukšanu un agru ierašanos?"
- Vērts, ja piemaksa ir 30 eiro robežās no personas un ja aviokompānija ar minimālu risku pārcelt lidojumus.
аватар nadezda2017
Par trim samaksājām 150 eiro. Mēs šim vairs nepieteiksimies. Nav vērts, labāk piemaksāt par papildus atpūtas dienu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rai Premium Tekirova 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl