Dg Rose Resort 4*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.310
pamatā
51 atsaukt
№66 viesnīcas reitingā Kemera
7.3 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.5 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Uzcelta 2003. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca atrodas tikai 1 km attālumā no Kemeras centra. Daudzveidīgs un kvalitatīvs ēdiens, mājīga zona. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар modnaya0degdakh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Maza teritorija, bē rni skrien. Mini zoodā rzs mā jdzī vniekiem. Garš ī gs ē diens. Saldumi ir neticami. Saldē jums no 16-17. Zaļ ā zona. … Tomēr ▾ Lieliska ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Maza teritorija, bē rni skrien. Mini zoodā rzs mā jdzī vniekiem.
Garš ī gs ē diens. Saldumi ir neticami.
Saldē jums no 16-17.
Zaļ ā zona.
Tie nodroš ina pludmales dvieļ us.
5 minū tes lī dz pludmalei pā ri ceļ am.
Netā lu no centra un svē tkiem.
Vakara diskotē ka bē rniem, programma un bezmaksas bā rs.
Noteikti peldieties uz kuģ a Medusa.
No mī nusiem:
Istabā nav ne zobu pastas, ne krū zī tes.
Visur maksā Wi-Fi.
Ресторан диско Бассейн Вкусняшки Дорога с пляжа Пляж
аватар saninka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs un mā jī gs. Tas ir tas, ko viņ i meklē ja. Bē rni paš i skrē ja kur gribē ja un es nebaidī jos viņ us palaist. Zaļ ā zona. Skaists skats no istabas: mums bija istaba uz baseina un kalniem. Vakarā skan skaļ a mū zika, kam tā ir kritiska. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Mazs un mā jī gs. Tas ir tas, ko viņ i meklē ja. Bē rni paš i skrē ja kur gribē ja un es nebaidī jos viņ us palaist.
Zaļ ā zona. Skaists skats no istabas: mums bija istaba uz baseina un kalniem. Vakarā skan skaļ a mū zika, kam tā ir kritiska. Mē s nē , paš i bijā m diskotē kā : )
Ē diens bez volā niem, bet daudz un ļ oti garš ī gs. Izcilas zupas. Bija pat parasts sarkanais borš č s. Daudz saldumu. Gardas kū kas)
Var ē st arī ā rā . Kopumā garš ī gs ē diens visu dienu))) saldē jums no 4 lī dz 5.
Pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā , ja ejat ar kā jā m. Bet jums ir jā š ķ ē rso ceļ š . Uzmanī gi. Tikai daž i autovadī tā ji aptur automaš ī nas.
Pludmales bā rā tē ja kafija ū dens dzē rieni š ķ ī stoš i
Vakaros ir diskotē ka un sava veida izklaides programma: viņ i vai nu dzied, vai dejo. Jautri. omulī gi. Dejoš ana!
Dzeramnaudu neviens neprasa, uz stieņ a stā v glā ze, kurš vē las, var iemest dolā ru, divas vai daž as liras, bet tas nav nepiecieš ams.
Personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs, es teiktu laipns un dzī vespriecī gs. Ja iespē jams, es viņ iem dotu 10 punktus vai pat vairā k. Vienkā rš i ļ oti labi puiš i! ! Paldies, ka vienkā rš i esi : ) pē kš ņ i kā ds izlasī s : ))
Mē s negā jā m uz hammam, bet visiem patika.
Cilvē kiem ir atpū tas ģ imenes vai jaunieš i. Daudz ā rzemnieku. Turki arī . Uz baseina ierobež ojumu dē ļ ir maz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c no rī ta var vienkā rš i iemest dvieli un neviens to nepaņ ems.
Uz jū ras ir daudz sauļ oš anā s krē slu ikvienam, jums nav nepiecieš ams aizņ emties iepriekš .
Foajē ir veikals ar ā du un kaž okā du, tur strā dā ļ oti nepatī kams lipī gs roms. Viņ š ir vienī gais tik augstprā tī gais visā viesnī cā . Viņ š zvana, lai aizved uz veikalu pilsē tā . Mē s nekad negā jā m, tā pē c viņ š mums meta nepatī kamas frā zes un muguru. Nejauks nejauks puisis. Kurš gā ja, saka, ka viss ir ļ oti dā rgs un nav tā vē rts.
Bā rā un restorā nā viņ i to ielej stikla krū zē s un glā zē s. Kokteiļ i traucē , kā jū s prasā t un cik daudz jū s prasā t. Labs gaiš ais alus. Bā rs atvē rts lī dz 11, pē c tam par maksu.
Tī rī š ana katru dienu. Viņ i labi tī ra, mazgā grī das, maina dvieļ us, ieliek ziepes, ž eleju un š ampū nu, tualetes papī ru
Istabas ir mazliet vecas jā , bet tu tur tikai guli! ! Telpā viss darbojas.
Конкурс мистер Rose Resort Еда Еда Еда Море на пляже вечером Пляж шезлонги Бассейн вечером Пальмы!!!
аватар vladdevad
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pludmale ir ne vairā k kā.300 m, bā rs pludmalē bez alkoholiķ a, centrs tieš ā m ir kā das 25 minū tes nesteidzī gā tempā . Ē diens izcils, bez izrā dī š anas, bet garš ī gs. Pakalpojums ir nevainojams. Viesnī ca veca, istabiņ as mazas, bet viss strā dā . … Tomēr ▾ Pludmale ir ne vairā k kā.300 m, bā rs pludmalē bez alkoholiķ a, centrs tieš ā m ir kā das 25 minū tes nesteidzī gā tempā . Ē diens izcils, bez izrā dī š anas, bet garš ī gs. Pakalpojums ir nevainojams. Viesnī ca veca, istabiņ as mazas, bet viss strā dā .
Vakar bija karaoke. Mū su meitene visus plosī ja franč u valodā un dziedā ja tā , ka viņ ai likā s, ka skan magnetofons. Daudzi turki, bet visi adekvā ti. Viss č aukst, tī rī ba un kā rtī ba, š efpavā rs vienmē r zā lē . Brī niš ķ ī ga vieta atpū tai, zaļ a un ar palmu blakus eglei un zī dkokam. Visus dzē rienus lej glā zē s, tikai pie baseina jaunā s plastmasas glā zē s. Visi trauki spī d kā kaķ im. .
Mī nusi - istabā nav briļ ļ u, nav. Izgriezu plastmasas pudelī ti zobu birstei un pastai. Es pateikš u priekš niekam, kad ieš u prom, viņ š visu skatā s. Personā ls ir vienkā rš i lielisks! ! ! Kurš ir lē ts un jautrs - š eit ! ! !
аватар rush687
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Netī rs! Veci nobruž ā ti cipari! Smird pē c pelē juma. viņ a ir visur. … Tomēr ▾ Netī rs! Veci nobruž ā ti cipari! Smird pē c pelē juma. viņ a ir visur.
аватар luklu07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies, tiklī dz tika atvē rta robež a ar Turciju, kad karantī na tika atvieglota. Uz jū niju tika nopirkti vauč eri uz Maljorku, bet. . . Rezultā tā augustā spontā ni radā s ideja izmantot Pegaza atstā to depozī tu. Mē s ilgi neizvē lē jā mies, tā nav pirmā reize Turcijā , es gribē ju jū ru, sauli un pilnī gu atiestatī š anu pē c vairā kiem mē neš iem satraucoš as spriedzes koronavī rusa dē ļ . … Tomēr ▾ Mē s devā mies, tiklī dz tika atvē rta robež a ar Turciju, kad karantī na tika atvieglota. Uz jū niju tika nopirkti vauč eri uz Maljorku, bet. . . Rezultā tā augustā spontā ni radā s ideja izmantot Pegaza atstā to depozī tu. Mē s ilgi neizvē lē jā mies, tā nav pirmā reize Turcijā , es gribē ju jū ru, sauli un pilnī gu atiestatī š anu pē c vairā kiem mē neš iem satraucoš as spriedzes koronavī rusa dē ļ .
Viesnī ca Rose Resort 4 *, diezgan pati par sevi. Atrodas Kemeras nomalē , lī dz jū rai pā ri ceļ am 300-400 metri. Pludmale ir sava, maza, sava veida "pildspalva". Un atseviš ķ u lietussargu vietā ir nojumes ar sauļ oš anā s krē sliem, kas atrodas tuvu viens otram. Vietas pietiek visiem, bet š ī sistē ma piebā zt cilvē kus lī dz galam tā , ka burtiski jā guļ plecu pie pleca ar sveš iniekiem, nav ī paš i patī kama. Toties ir duš a un laba tualete, pludmales bā rā var paņ emt kafiju (automā tiski, kā visur citur) vai kā du forš u dzē rienu kā yuppie, ū deni. Jū ra brī niš ķ ī ga, ieeja ē rta, uzreiz diezgan dziļ a, mazi oļ i ar smiltī m. Viesnī ca nav slikta, bez teritorijas, ir tikai baseins, it kā , pagalmā , un neliela telpa ar galdiņ iem pie bā ra. Mums nevajag animā ciju, izklaidi, tā pē c viss bija kā rtī bā . Vakarā ir kur pasē dē t, iedzert kā du alu vai kokteili, paklausī ties mū ziku, papļ ā pā t. Istaba diezgan pieklā jī ga, plaš a, ir viss nepiecieš amais, tai skaitā ē rts skapis ar pakaramiem. Viss ir nedaudz "pā rdzī vots", bet ne kritisks.
Nogalinā ja tikai vienu: izkā pjot no vannas (jā , š eit tā ir vanna ar bī dā mā m stikla durvī m), jū s atpū š aties tieš i uz poda! Viņ i nodarbojā s ar akrobā tiku visas 11 dienas, izdomā jot izkā pt un nostā ties 5 cm no grī das starp vannas istabu un tualeti. Istabiņ u dabū jā m ar skatu uz brauktuvi, bet atkal ne kritiski, kondicioniera dū koņ a slā pē ielas trokš ņ us, guļ am normā li, un paveicā s ar kaimiņ iem, klusi. Jā saka, ka personā la darbs bija neslavē jams! Tik labi biedri! Un tī rī š ana ir ikdienas, ar veļ as nomaiņ u, dvieļ i, katru dienu ledusskapī tiek pievienotas pudeles ar ū deni, vannas istabai tiek pievienoti š ampū ni, cepures utt. Ē damzā lē (nu, piemē ram, restorā nā ) viņ i arī cenš as ar lielu spē ku.
Sā kumā , kad atbraucā m, viesnī ca nebija pilna, 80% - paš i turki, nedaudz krievi. Tad lī dz 21. augustam viss bija tieš i otrā di - turku bija ļ oti maz, atbrauca tautieš i, ļ audis drū zmē jā s, bet personā ls ar visu tika galā , var just labu organizē tī bu. Uzkopj, apkalpo, viss vienmē r laipni, ar smaidiem, ļ oti draudzī gi. Tā kā viesnī ca ir orientē ta uz krieviem, gandrī z visi darbinieki runā vismaz nedaudz krieviski. Š efpavā rs vienmē r ir zā lē un apkalpo sevi, jo zviedru galds ir nedaudz mainī jies covida dē ļ , un tagad tev jā stā v ar š ķ ī vi, un darbinieki liek uz to, ko tu parā di.
Puiš iem, kas valkā maskas, aizsargsietus, visu dienu karstumā ir ļ oti grū ti, bet viņ i skraida, vienmē r laipni un pieklā jī gi. Godī gi sakot, pirmo reizi Turcijā sastopu š ā du cilvē ku. Liela cieņ a! Protams, viss och. garš ī gs, bagā tī gs, daudzveidī gs. Biju patī kami pā rsteigta arī par to, ka no restorā na varē ja brī vi ņ emt ā rā augļ us vai desertu, vai kā das maizī tes uzkodā m. Neviens neteica ne vā rda. Es domā ju, ka daudzi ir saskā ruš ies ar faktu, ka daudzā s lē tā s viesnī cā s tas ir aizliegts.
Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra. Tas nav 1 km, kā saka, bet vismaz 2.5 km. Ņ emot vē rā , ka augustā karstums ir zem 40, un pat vakarā ir ļ oti smacī gs, tad tas ir kaitinoš i, grū ti tikt tur un atpakaļ . Bet es domā ju, ka mazā k karstajos mē neš os tā ir lieliska pastaiga. Varat arī doties ar autobusu, 3 minū tes, 5 liras, vai iznomā t elektrisko mopē du diviem. Baidī jā mies, tā ds tarantass uz ceļ a ar diezgan pieklā jī gu satiksmi. . . Bet ja brauc vī rietis, tad brauc ar prieku. Kopumā ar pā rē jo diezgan apmierinā ts. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, saule spož a, ē diens ir burtiski nepā rtraukts un ļ oti garš ī gs, pastā vī gi augļ i un lielisks deserts, alus un Pepsi))) Kas vē l jums ir nepiecieš ams, lai pilnī bā atpū stos? ))
Manuprā t, viesnī ca vairā k piemē rota pā riem vai ģ imenē m ar bē rniem pirmsskolas vecumā . Cenas un kvalitā tes atbilstī ba ir pilnī ga. ES iesaku. Kurš gan nav bijis - Kemera skaista pilsē tiņ a, ļ oti zaļ a, ir kur pastaigā ties. Vienī gais negatī vais ir tas, ka viesnī cā nav Wi-Fi. Pavisam. Nekur. Tikai par maksu: 15$ nedē ļ ā , kas nemaz nav lē ti, un bū s tikai uz vietas. Mums tas bija nepatī kams pā rsteigums, jo. Viesnī ca raksta, ka reģ istratū ras zonā ir pieejams Wi-Fi. Labi, ka Beeline piedā vā ja viesabonē š anu visu augusta mē nesi, viņ i to izmantoja. Bet, neskatoties uz nelieliem trū kumiem, es noteikti dotos uz š o viesnī cu vē lreiz, kaut kur septembrī , kad nav spē cī ga karstuma.
аватар dennikolt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē lē jā s ekskursiju pa koraļ ļ u treval, bet pā rdod no pigas. viesnī ca nemaz nevelk uz 4 zvaigznē m, 1 zvaigzni vai vispā r bez zvaigznē m. wi-fi darbojas, ja stā vi tuvu reģ istratū rā , telpas ir netī ras, duš as turē tā js saplī sis, tualetes durvis ir sausas no mitruma, glā zes telpā ir netī ras, ir pā rtikas pā rpalikumi no nā koš ajiem tū ristiem uz grī das. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s ekskursiju pa koraļ ļ u treval, bet pā rdod no pigas. viesnī ca nemaz nevelk uz 4 zvaigznē m, 1 zvaigzni vai vispā r bez zvaigznē m. wi-fi darbojas, ja stā vi tuvu reģ istratū rā , telpas ir netī ras, duš as turē tā js saplī sis, tualetes durvis ir sausas no mitruma, glā zes telpā ir netī ras, ir pā rtikas pā rpalikumi no nā koš ajiem tū ristiem uz grī das. Viesnī cas teritorija atgā dina kaut ko lī dzī gu vienkā rš ai kotedž ai ar sarū sē juš u bā rbekjū un koka soliņ iem. ē diens trū cī gs, ceturtdien neko tā du neesmu redzē jis, brokastī s nevar iet, trauki netī ri, tē jas un kafijas krū zes iekš ā dzeltenas, rokturi un č ipsi dzelteni no netī rumiem, tehnika ir nav mazgā ti, akmeņ us (glā zes) arī nemazgā jo vienmē r sanā k pamadoy, nav animā cijas, ļ oti garlaicī gi, vistas un pī les staigā pa teritoriju, vienreiz redzē ju č ū sku, ķ irzakas uz balkona, ceļ š uz pludmali ir viss miskastē , dzē rieni visi tukš i, tikai fantp no sodas. Man paveicā s kā du laiku bū t pirmajā pieciniekā , pretī rož u resedencei, viņ iem ir viens saimnieks, tur ir lieliski un nav garlaicī gi. Ī sā k sakot, nepieļ aujiet manas kļ ū das un nekā dā gadī jumā nemē ģ iniet braukt uz š o bomž u vietu, tas nav deklarē tā s naudas vē rts
аватар Korolova-Vika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Mē s ļ oti ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m komentā rus, skatī jā mies fotogrā fijas, skatī jā mies video par viesnī cu YouTube. Mums galvenie kritē riji bija: laba pludmale, garš ī gs ē diens. Sā kotnē ji zinā jā m, ka Antā lijā ieradī simies 4 no rī ta, un viesnī cā bū sim tuvā k 6, un reģ istrē š anā s viesnī cā sā kas 14:00, tā pē c uz pludmali paņ ē mā m lī dzi peldkostī mus, dvieļ us, iemeta mugursomā flip-flops un uzreiz pē c ieraš anā s devā s uz pludmali, lai netē rē tu laiku. … Tomēr ▾ 1. Mē s ļ oti ilgi izvē lē jā mies viesnī cu, lasī jā m komentā rus, skatī jā mies fotogrā fijas, skatī jā mies video par viesnī cu YouTube. Mums galvenie kritē riji bija: laba pludmale, garš ī gs ē diens.
Sā kotnē ji zinā jā m, ka Antā lijā ieradī simies 4 no rī ta, un viesnī cā bū sim tuvā k 6, un reģ istrē š anā s viesnī cā sā kas 14:00, tā pē c uz pludmali paņ ē mā m lī dzi peldkostī mus, dvieļ us, iemeta mugursomā flip-flops un uzreiz pē c ieraš anā s devā s uz pludmali, lai netē rē tu laiku. Brokastis viesnī cā no 7:00 lī dz 10:00. Viņ i mū s nokā rtoja 14:00. Koplietoš anas telpa ir laba, mē s pieprasī jā m klusu ar skatu uz kalniem.
2. Viesnī cas priekš rocī bas: Garš ī gi ē dieni, dzē rieni, kokteiļ i. Pieklā jī gs un smaidī gs personā ls.
Viesnī cas mī nusi: visu laiku, ko mē s atradā mies viesnī cā , mū su istabiņ a netika iztī rī ta, aizveda tikai atkritumus, atnesa tualetes papī ru, š ampū nu, ziepes. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma.
3. Ē diens viesnī cā ir labs. Brokastī s vienmē r bija olu kultenis un pankū kas, kuras varē ja pagatavot jū su priekš ā . Turklā t kafijas automā tā jū s varat pagatavot jebkuru kafiju sev. Sieri, daž ā da veida olī vas, vā rī tas olas, grauzdiņ i, dā rzeņ i, augļ i - arbū zi, melones, plū mes, greipfrū ti, apelsī ni, ā boli. Jebkuras sulas un jebkurš gā zē ts ū dens. Vakariņ ā s mums patika ņ emt lī dzi dā rzeņ us un grilē tu gaļ u.
4. Wi-Fi ir pieejams daž ā s istabā s, mū su istabā tas bija ļ oti vā jš . Ja vajadzē ja zvanī t ar viber, tad viņ i sē dē ja netā lu no reģ istratū ras uz ē rtiem dī vā niem.
Пляж от нашего отеля Пляж Вид с пляжа Возле бассейна Лобби бар
аватар vaz.accent
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vidē ja viesnī ca Mē s lidojā m no Harkovas ar tū roperatoru JoinUp - nosē š anā s tika atlikta 4 reizes, aizkavē jā s 4 stundas. Viesnī cā nonā cā m lī dz 9 no rī ta ļ oti, ļ oti noguruš i ar 8 gadus vecu bē rnu un pensionā riem vecā kiem. … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca Mē s lidojā m no Harkovas ar tū roperatoru JoinUp - nosē š anā s tika atlikta 4 reizes, aizkavē jā s 4 stundas. Viesnī cā nonā cā m lī dz 9 no rī ta ļ oti, ļ oti noguruš i ar 8 gadus vecu bē rnu un pensionā riem vecā kiem. Mū s pavadī ja uz brokastī m, un pē c brokastī m mums teica, ka reģ istrē š anā s ir no 12 lī dz 14 stundā m. . Viņ i piedā vā ja naudu – administratore atteicā s to skaidrot ar tī ru telpu trū kumu. Pagaidī jā m pā ris stundas, prasī jā m, lū dzā m, lai iekā rtojas vismaz netī rā istabā , sastrī dē jā mies, apž ē lojā mies un iekā rtojā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kas atrodas pā ri ielai. Vē lā k sapratā m, ka visi cilvē ki iet tā pat kā mē s - ierodaties vismaz 7 no rī ta - gaidā t lī dz 12 vai 14 stundā m. Centrā lajā zā lē izlidojoš ie vai atbraukuš ie tū risti pastā vī gi sē ž un guļ uz dī vā niem no rī ta lī dz vē lai pē cpusdienai. Pirmais, kas iekrī t acī s, ir tas, ka viesnī ca jau sen nav remontē ta. 2017. gadā renovā cijas nebija, lai gan Ukrainas mā jaslapā s rakstī ts, ka tā bija - meli. Numuri ir diezgan normā li, ī paš i neatš ķ iras no tiem, kas atrodas 5 *. Ē diens ir ļ oti atš ķ irī gs. Viss ē damais, dā rzeņ i, augļ i, garš augi - viss garš ī gs, nogatavojies un ē stgribu, bet ē dienu izvē le maza. Tikai frī kartupeļ i vai cepti kartupeļ i lielos gabalos, kartupeļ u biezeni š ajā viesnī cā negatavoja pat reizi 8 dienā s. Deserti nebija ī paš i garš ī gi un vienmuļ i, bet pē dē jā dienā droš i vien nomainī ja š efpavā ru, jo ē dienu sortiments ir mainī jies uz labo pusi. Ir animā cija - 2 vai 3 cilvē ki. Bē rniem ir bē rnu animā cija un bē rnu istaba. Bet, tā kā visi tū risti ir izklī duš i no viesnī cas uz pludmali vai pastaigā ties, animatori skraida apkā rt. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza. Baseins nav liels, bet tajā gandrī z neviens nepeldā s - tas ir +. Ceļ š uz pludmali nav ī paš i pievilcī gs. Vajag iziet cauri kaimiņ u viesnī cu miskastei un iziet cauri vietē jā iedzī votā ja bū diņ ai ar pirmsū dens siltumnī cu un ž iguli (ļ oti atgā dina Berdjansku vai Kerč u) Pludmale nav slikta, nav laba. Gultas pietiek visiem. Jū ra ir tī ra, akmeņ i nav ī paš i lieli, bet teritorija nav labi kopta, netī ra. Pludmalē izsniedziet tortiljas, burgerus un arbū zus (garš ī gi). Alkohola nav (((Kemera ir skaista pilsē ta, kalni milzī gi, bet ne pie jū ras, pē c priež u skujā m nav smarž as. Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , visi apskates objekti un parki ir tā lu prom. Uz pilsē tas centru labā k doties gar krastu - lī dz ostai vajag apmē ram 1 stundu (starp citu, ostā viņ us neielaiž ). Maijā jau karsts un smacī gs, pa akmeņ iem grū ti iet. Vakarā aizstaigā jā m lī dz Tornim – tas ir kā das 40-60 minū tes. Uz Moonlight Park - vienkā rš i brauciet - motorollera noma 4 USD stundā . Mē s ņ ē mā m ekskursijas no tū roperatora Ginza, braucā m ar kvadracikliem un braucā m pa Pamukali (paturiet prā tā , ka Pamukalei ir atļ auts staigā t tikai 3 stundas, un apmē ram tikpat daudz jū s aizvedī s iepirkties ((()) Uz Antā liju devā mies paš i . Biļ ete maksā.3 USD. Sabiedriskais transports Antā lijā tikai ar kartē m. Jums jā iegā dā jas karte biļ eš u kasē pie Migros Antā lijā . Nekā dā gadī jumā no š ofera - viņ i nesaprot angļ u un krievu valodu. Š oferis mums pā rdeva 2 kartes 3 personā m par izspieš anu 9$, nevarē ja paskaidrot, kā pē c viņ š iedeva 3 karš u vietā , 2 un cik ilgi tā s ir derī gas. Izrā dī jā s, ka kartē m beidzies derī guma termiņ š , man atkal bija jā maksā nā kamajā autobusā (((Bet ir vē rts atbraukt uz Antā liju - ļ oti skaistu vecpilsē tu)
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni. Atpū ta ir ļ oti laba. Vienī gais trū kums ir mazā s telpas. bet tie ir sī kumi...Atsaucī gi cilvē ki, superī gs ē diens un pludmale. Skaistums visapkā rt. Dodieties ekskursijā s nevis uz viesnī cu pilsē tā netā lu no Mksvelas lē tā k. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Atpū ta ir ļ oti laba. Vienī gais trū kums ir mazā s telpas. bet tie ir sī kumi...Atsaucī gi cilvē ki, superī gs ē diens un pludmale. Skaistums visapkā rt. Dodieties ekskursijā s nevis uz viesnī cu pilsē tā netā lu no Mksvelas lē tā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kazakova_o_u
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieticī gi un gaumī gi … Tomēr ▾ Pieticī gi un gaumī gi
Лоби -бар
Parādīt vairāk »


iemiesojums morskaya2203
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik bāru ir viesnīcā Rose Beach? Vai pludmalē ir bārs? Kāds ir alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāsts tajā Vai visi Rose Beach bāri un pakalpojumi ir pieejami Rose 3 * atpūtniekiem? Kāds ir labākais maksāšanas veids: vietējā valūtā vai dolāros? Kur ir labākā vieta, kur mainīt valūtu? Kādas skaistas vietas Kemerā ieteiktu apmeklēt,kur apmeklēt?Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lesia85
Labdien!Sakiet man, vai restorānā ir krēsli maziem bērniem? Un vai viņi nodrošina gultiņu istabā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums ir.toplova
dolāru banknotes kādu nominālu labāk vest uz Turciju.Ejam iepirkties veikalos.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums UNADYA
Labdien. Kas jauns šogad? Kas ir mainījies? Kāds ir "kontingents" viesnīcā? vai ir daudz jaunu cilvēku? Plānojam jūs apmeklēt no 07.07.2012!!!! 2.Kur vēl ir izdevīgāk/lētāk un labāk iepirkties: A) KEMER, kuros veikalos: Mani interesē: āda - somas, džinsi, tekstils - gultas veļa (TACH) + dvieļi + gultas pārklāji + halāti (bambuss) un T-krekli neierobežotā daudzumā))))) B) Ja dodaties uz Antāliju - tirdzniecības centru "Migros"? vai parādījās kādi citi interesanti veikali (cena = kvalitāte) BŪTU PATEICĪGS PAR KĀDIEM IETEIKUMIEM!!!!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Построен в 2003 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель расположен всего в 1 км от центра Кемера. Разнообразное и качественное питание, уютная территория. Отель подходит для отдыха семей с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в 1 км от центра Кемера, в 40 км от Анталии и в 50 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м от отеля. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет. Общий пляж с отелем Rose Hotel. Протяженность пляжа — 180 м. 2 деревянные платформы, душ, кабины для переодевания. Бар на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (платно), ТВ салон, 1 конференц-зал (на 50 чел.), 3 бара, 1 основной ресторан (крытая часть на 300 чел., открытая на 350 чел.), 1 крытый бассейн с подогревом 60 м2, 1 открытый бассейн без подогрева 150 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), услуги фотографа, магазины, кальянная (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн 5 м2, глубиной 40 см, мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, рисование, мини-диско, игры и развлечения, катание на лошади (платно), детский буфет в главном ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, водная гимнастика, бочче бесплатно, мини футбол бесплатно, караоке бесплатно, вечерние шоу.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 125 номеров. Состоит из одного 2-этажного здания.

Istabās

Все номера в отеле просторные, хорошо меблированные и оснащены современными ванными комнатами. Во всех номерах имеется балкон, с которого открываются великолепные виды на курорт и море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Ataturk Bul. Yenimahalle, 07980, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: (0242) 745 05 94
Tīmekļa vietne: Dg Rose Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.